Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Vége a Kezdetnek!

Vége a Kezdetnek!
Ma megvolt a meditációnk, amolyan évzárós, beszélgetős. Az izraeli lehallgató kussolt is, lapított nagyon, nem csipogot, hogy kimentem a zónából és a lábkóhntaktom ingatag. Van ez így. Szóval minden rendben volt spirituális síkon. Mentálisban is alakul, ahogy hallgatom a kinti lövöldözést. De jó lesz ha tényleg elkezdődik élesben! Alig várom!



Aki eddig kitartott a józan eszénél, most már maradjon meg nála és ne higgyen, hanem tudjon, de azt már nem cikkcakban, hanem egyenest! Emő kérdezte, mi volt a világbéke meditációnk mai lényege? Válaszom: A REND!

Vérzivatarosnak ígérkezik és bízom benne, hogy nem csak riogatnak vele, de meg is lesz pacekban! Kár lenne már tovább halogatni, mert eddig is az volt. Persze csakis alkotmányosan és demokratikusan! Az ismerősöm szerint minden a tervek szerint halad, hamarosan az új pápa Grünvald Jehudini és itt menórából lesz még a kerítés es! Persze ő nem tud semmit, de legalább ez biztos!

Köszönöm a résztvevőknek az aktivitást és a rendszeretetet! Jövőre még szarabb lesz, de ez jó.

Mit is kívánhatnék ettől többet!

С Наступающим!

Hírek Galéria

Image #483
Image #484
Image #485
Image #486

26 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Most hallgatom Putyin újévi köszöntőját! Jó a zirány elftársak!
    - 2022. 12. 31. 21:33
    • H
      https://www.astronet.hu/asztrologia/2023-mars-eve/
      - 2023. 01. 01. 13:51
  • T
    Boldog Újévet Imre!
    Bár csak lehetne ezt a "boldog" szót őszintén mondani, de ahogy írtad, nincs jó és boldog év.. Mondjuk talán abban pozitívak lehetünk, hogy legalább az Izraeli hadsereg nem minket bombáz még -egyenlőre- és még csak az átlag hülye számára láthatatlan módszerekkel akarnak minket tönkretenni. Mondjuk a kimenetel ugyanaz lesz.
    - 2022. 12. 31. 22:45
  • R
    Hááát, Ó év búcsúztatója.....valahogy így, ahogy Puzsér R. is írja, az az VAN AMI - ságot: 

    " virslizés, lencsézés, fingás, petárdázás, rémült állat riogatás, babonáskodás, fogadkozás, szerpentin-konfetti széthajigálás, műanyag malacálarcban pojácáskodás, viszonylag józan jelenlévők pofájába trombitálás, papírtrombitával egymást csapkodás, visszaszámlálás, koccintás, beb@szva himnusz óbégatás, elnöki köszöntés, hitvány tévéműsor nézés, szidalmazás, átkapcsolás, visszakapcsolás, pezsgőzés, borozás, sörözés, töményezés, alkalmi smárolás, proliduhajkodás, sárba/hóba hugyozás-hányás, részegen karácsonyfának nekiesés, ledöntés, magyarázkodás, szégyenkezés, csodálkozás, hogy megint egy sz@r év elkezdődés " ... és tényleg,..csak még xarabb !

    Karácsony pszichológiájá-ról

    "......A tradicionális modellben élők karácsony közeledtével lelkesen kötögetik a zoknikat és sálakat (értéknövelő az át nem aludt éjszaka), sütik a beiglit és a zserbót. Ezt a modellt leginkább a spirituális és a mártír személyiségűek imádják. A spirituális a misztériumot látja a karácsonyban (kiegészítő kellék: esti mise, jászol, szent ájulat), a mártír pedig végre jól feláldozhatja magát (járulékos program: fegyelmezett idegösszeomlás). Kedvelik még a nárcisztikusok is, ha a Szent Este dicsekedhetően szürreálisra sikerül. A modell fenntartása kíván némi erőlködést, a negédes felszín olykor mély konfliktusokat takar. Cseperedő, nyiladozó értelmű gyermekek szkepszisét letörendő, kétségbeesett szülők zsinór nélküli elektromos Jézuska csengettyűt, esetleg elhullajtott angyalszárny tollat alkalmaznak. A modell hatásosságát jelentősen rontja a szerető rosszul (vagy jól?) időzített sms-e, a Jézuska ajándékon felejtett árcédula, és a sokadik zokni vagy nyakkendő. Vizsgálatunk idején egy tragikus eset is történt: egy férfi az anyósától kapott tizennyolcadik sálra felakasztotta magát. Búcsúlevelében azt írta, végre megértette, mit vár tőle anyósa. ..." folyt.itt: https://www.tenyek-tevhitek.hu/karacs...tyFf2LJ_io
    - 2022. 12. 31. 23:16
  • Posta Imre
    Jó reggelt álomszuszékok! Na, túléltük ezt. Múlt "évben" abörtönzárkában qvaanyáztam a sok tetvet a petárdájával, tüzes-játszadozásával, agyalágyult öntudatlanságával. Idén sem volt ez másképp, bár tudatosan óhajottam, tapasztalják meg élesben a robbanásokat, miközben jajojgnajak a környezetvédelemért, sajnálják az állatkákat. Mindet kizavarnám a frontra, vagy inkább a házaik közt kék egy bahmutitüzeskedést csinálni minél hamarabb! Persze csakis demokratikusan!

    Nincs "Újév" érzésem, tavaj sem volt...a lemez lejárt érzésem van, mikor már csak a tű kattog az üres barázdában. EZ nem baj, régen vártuk már, hátha most nem akarják újra ugynazt a sanzont meghéberesítve játszani, hanem átmennek Carmina buranaba, amolyan Wagneresen. Kell már ez a hangszerelés a Sztálin orgonákkal. Jó lennene letudni, mire az orgona nyílik. Elnézve ezt a baromcsordát, nagyon meg kell ritkítani a Pfizernek az állományt!

    Egyébként ennek a zévnek a mottója: Hitlerjugend! Ratzinger nem tudom mikor lett megirigelve, de most tolták ki a krematóriumból. Erdő-Berdő már magosztalta, nyilván sanszos, ő veszi átt a vatikáni illuminátus-kasszát, Blackrock fedőtörténet alatt és lesz ott olyan kereszténysegg, hogy Szájer is megirigyelheti!

    Összesseggében, minden ugynaz a cionista zsidó mocsok, ami eddig- az ismerősöm szerint. Persze én ebben nem hiszek!
    - 2023. 01. 01. 09:58
  • S
    Jó lett volna Veletek lenni,de nem adatott meg újra. Kívánhatom az új jobb legyen mint az elmúlt,de nem hiszem én se el...
    Így csak azt kívánhatom,hogy hozzuk ki a legjobbat abból ami van családjaink,közeli hozzánk tartozóink és magunk számára ebben az évben is. Áldás szálljon minden jóakaratú EMBERRE !
    - 2023. 01. 01. 10:49
    • Posta Imre
      Ne bánkódj! Lehet bármit kívánni...teljesen mindegy, ezt te is tudod. Ledarálnak mindenkit, aki hagyja magát és aki nem, aztán úgy tesznek, mitha csodálkoznának, mitől lett ilyen hazg gyáva fosadék a "világ".
      - 2023. 01. 01. 11:02
  • C
    Halgattátok a Katk köszöntőjét??
    Miket hadovált! Mintha szándékosan ingerelte volna a jónépet.
    - 2023. 01. 01. 11:15
    • Posta Imre
      Okádhatnékom van, ha meglátom, vagy csak rá gondolok Böbebabára. Egyébként pedig az a dolga, aisztokratikusnak tűnő picsarázás és kóhn-tröszt tágítás.
      - 2023. 01. 01. 11:40
      • S
        Pedig elég szépen beszélt, vannak benne lehetőségek egy kis átírással, finomítással elmehetne halotti beszédnek is. Mit hoz az új év, Mit is kapunk? Mint az 1988-as szuperbolában Cicciolina, hogy mit is kaptam, mit is kaptam egy szép nagy... 
        Az lesz az újévben is mint ami az előző évben volt, hogy tömegesen jól el komédiázunk és akiket majd hátrányosan érint, azok elkezdenek ajvékolni meg tragédiázni.
        - 2023. 01. 01. 11:55
      • H
        Nekem a kenetteljes dumától van okádhatnékom túl azon, hogy Kávon Kati is elmehetne a búspicsába. Az egyetlen pozitívum, hogy most kussolt az oroszokról és nem pofázott ellenük. Gondolom, szóltak neki, hogy baszki, ha nem akarod, hogy most télen jégcsapok lógjanak a fanszőrödről, kis ribi, akkor nem dumálsz!!!<br />Én is úgy aludtam el, hogy a durrogásról azt képzeltem, hogy a fronton vagyunk és lövik a seggünket.
        - 2023. 01. 01. 12:24
  • I
    Jó reggelt! Mire ébredtünk?
    Vlagyimir Putyin boldog új évet kívánt Orbán Viktornak
    Putyin elnök újévi köszöntőjét az európai vezetők közül csak Orbán Viktornak, Aleksandar Vucic szerb elnöknek és a Belaruszt vezető Alekszandr Lukasenkának küldte el. A Kreml szóvivője szerint a barátságtalan országok vezetői nem kaptak újévi köszöntőt, akikkel Vlagyimir Putyin nincs kapcsolatban.
    https://www.napi.hu/kulfold/vlagyimir...65383.html
    - 2023. 01. 01. 11:26
  • Laplage73
    Este voltam, voltunk egy jó barátnál, az "állomány" jelentős része cancer jegyébe lépett, a szúrkórisnak köszönhetően, letargia van, és düh ott!
    Mondtam én szóltam!
    De azt hitették velük amit mindenkivel, bár senki nem tartotta oda a tokarev csövet, mindenki saját döntése volt, most meg látni a szuper hatását!
    Kezd szétválni minden végre
    John wick 😀felső, belső körös filmje, tuti az itteni jövőben játszódik
    - 2023. 01. 01. 11:38
    • S
      szúrkórisnak köszönhetően, letargia van, és düh
      Szóvá is teszik nyilvánosan a dühüket, vagy csak szégyelli, fél és kussol?
      - 2023. 01. 01. 12:04
      • Laplage73
        Inkább egyesével hullanak el, várják egyesek, hogy valami olyan történjen amit mindenki kíván, vár <br />Nem mindegyik olyan, van sok olyan mint mi!<br />Talán ha egyszer... Hol volt hol nem volt országban a gondolat teremtő ereje, fizikai dimenzióba kerül, akkor ha még ezen a síkon lesznek ezek a fénytek részek, segíteni mint ellenségem ellensége, amúgy meg csak talán álom
        - 2023. 01. 01. 12:10
        • S
          Nem olyan a világ már mint régen. Pl Mikor neheztelt az illető és ment végig az utcán és kiabált úgy, hogy az érintett felesége is hallja, meg más is. Átjártál hozzám, megbasz... bazmeg akkor jó voltam, most meg játszod előttem az eszedet!
          Csendben elmúlnak, elfelejtődnek a dolgok...
          - 2023. 01. 01. 12:22
        • Posta Imre
          Jobb lenne, ha páriasával, lássák egymást, miközben kinyiffannak, ez így lenne demokratikus. Tegnap beszélgettünk és mondom, hogy a magyarok mentálisan teljesen alkalmatlanok már bármire is, többek között a fegyverhasználatra, tartásra, harcra...szóvar egy hulladék banda lett (persze tudom ám, hogy nem, de az ismerősöm szerint, ha ezt mondják, hátha felgerjednek és bizonyítják, mégsem, mert büszke egy kis szardarabok ám!) , na szóval mondja az ismerős, hogy a fegyverbótos is ezt mondja és nem is egy. A rendőrök veszik a fegyvereket, mintha nem lenne holnap és mától már a fegyvertartás is megváltozott, lényegében csúzlit használhatsz, vagy azt sem...
          - 2023. 01. 01. 12:32
    • Posta Imre
      Pusztoljon mindenki, vagy így, vagy úgy, buta vigyorral a maszkján! Tudod, hogy nem számít.
      - 2023. 01. 01. 12:14
  • Laplage73
    Mivel munkanélküli lettem, több időm lesz, 😊
    - 2023. 01. 01. 12:38
    • Posta Imre
      Na, ezt hogy csináltad?
      - 2023. 01. 01. 12:44
      • Laplage73
        Hát nem voltam eléggé költséghatékony 95%os profittal, és már a rendszert üzemeltetni bőven elég egy kevésbé iskolázott, kevesebb fizetésért<br />Úgy mondták innovatív megoldás miatt kell változtatni 😀😀😀
        - 2023. 01. 01. 12:54
        • Posta Imre
          Igen, i-novák tekeri a kíntornát..., na mindegy, ha erre jársz...
          - 2023. 01. 01. 12:55
  • Laplage73
    Ahol egyszer jártam, oda mindig vissza találok 😉
    - 2023. 01. 01. 13:28
  • Posta Imre
    Pusztít a kovid!

    Kiesett a csecsen hadúr kegyeiből, holtan találták az MMA-harcost

    A csecsen MMA-harcos Abdul-Kerim Edilovot holtan találták lakásán, a helyi hatóságok azonban egyelőre nem közölték a tragédia okát.

    A 31 éves sportoló pályafutása során 21 mérkőzést vívott, 17 győzelem mellett négy vereséget szenvedett. Utolsó mérkőzését még 2017 szeptemberében vívta, azóta inkább politikával foglalkozott, ugyanis ő lett Ramzan Kadirov csecsen vezető egyik munkatársa.

    Amellett Kadirov fiait is harcművészetre tanította, rendkívüli érdemei miatt 2021 decemberében kabinetfőnöknek, 2022 év elején miniszterelnök-helyettesnek is kinevezték.

    Novemberben azonban lemondott tisztségéről, helyi források szerint azért, mert hosszú barátságuk ellenére összeveszett Kadirovval. Egyes feltételezések szerint a halála közvetlenül összefüggésbe hozható ezzel.
    https://24.hu/sport/2023/01/01/halal-...n-kadirov/
    - 2023. 01. 01. 14:55
    • 1
      Biztos meg akarta egy kicsit reformálni a kalifátust,vagy a csecsen köztársaság láncos kutya pozicóját.Mindenesetre Putyin elftárs saját különbejáratú PMC-je nem szenvedett pótolhatalan veszteséget.
      - 2023. 01. 01. 18:31
      • Posta Imre
        Ott demokáré van, nem szarakodnak a bírósági látszattevékenységgel. Spllaé tisztességesebb, mint ami itt van. Ne is legyen illúziód, vagy te ölsz, vagy téged ölnek....eszereint kell döntéseket hozni és az sem biztos.
        - 2023. 01. 01. 20:16
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %