Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Z, mint zenekar

Z, mint zenekar
Mint említettem, nincs semmilyen "újév" érzésem, ujjamat viszont érzem. Megvan, próbál mozdulni, körönbelül olyan, mint a megmaradt magyarság mintegy 300 fője. Izegne-mozogna, de el van vágva az ina és már a torka sem véres. Bemelegítésnek mondom, legyen itt egyben, hogy Tulipán Géza meghalt. UCC, ha valaki nem tudná. Gyorsan, valami közösségi csobogás utáni fura tünetekkel (elmondás alapján, mérgezés) három nap alatt. Gézáék új rendszámokat avattak föl, ahogy a MATT-osak is és Lukács Tiborral is jó kapcsolatokat ápoltak (legalábbis egy időben). Tiborról nem tudni semmit, mióta bevitték az ominózus (szabad ember vagyok) rendőri igazoltatás után a börtönbe. Gyorsak voltak. Géza is sebesen halt meg. Január 1-től nem kell igazolni magad, se a járművedet! Lehet már nem is vagyunk? Lehet a "joghatóságnak nevezett parazitizmus" kapott léket? Jair Lapid megfenyegette az "országokat" (na jó, legyenek cégek, ha már ennyire akarjátok), nehogy Hágába vigyék a bíróságra a palesztin kérdést. A Blakrock megvette a Magyar Királyságot, vagy mi van?


Tulipán Géza eljárt néha a beszélgetéseinkre, Nagyharsányban egy AnonImrus maszkot is ajándékozott, aztán Lukáccsal "bútoroztak" össze és mikor börtönbe kerültünk, ahogy hallottam, Lukács is hírdette (evangélium), hogy ha UCC-vel védekeztünk volna, nem kerülünk be. ...Nehéz nem arra aszsociálni, hogy a szolgálatok ölték meg Gézát, miközben ugye zajlik a digitális világbirodalom biometrikus adathalászata és ahogy kítűnik, új-izraelben a likvidálások is beindulnak immár látváyosabb tempóban! Mindez természetesen demokratikusan és alkotmányosan!

Apropó, írtam, hogy Zalaegerszegben említették az első Z-betűs újászületettett, majd Judapestisben a másodikat, Debrecenben Hunor magorlott..., de miért éppen Z- alaéghercegen? Tán mert katonai bázis, harckocsi-gyár, tán mert Z- ágráb felé félúton van Fiumei új-héber királyi mandarin-kikötőig, vagy miért tartotta ott Viktor az október 23-i forradalmi szónoklatát? Z, ami mindent visz, visszafelé! Zalaegerszeg egyébként az Újvilágrned kiválasztott Z-ombitelepülése, ahogy az ismerősöm jegyzi.

"5G teszthálózat Zalaegerszegen

5G teszthálózat kiépítését kezdi meg a Magyar Telekom Zalaegerszegen.
A zalaegerszegi tesztpálya jó alapot ad arra, hogy Magyarország váljon az 5G fejlesztések egyik európai központjává és akár régiós vezető szerepet játsszon az új hálózati technológia és a ráépülő smart megoldások tesztelésében.
A Telekom ennek elősegítésére kísérleti 5G mobilkommunikációs hálózat kiépítését kezdi meg a Zalaegerszegen létesülő járműipari tesztpályán. Jelenleg még a 4G, illetve a 4G+ mobilhálózat jelenti az elérhető legmodernebb mobil hálózati technológiát, a jövő infrastruktúrája viszont már egyértelműen az 5G-re épül. A T-Systems Magyarország kompetenciáinak révén pedig a mindenkori legfejlettebb digitális infrastruktúrán működő alkalmazások is eljuthatnak a városba, és a vállalat együttműködik az önvezető autók, valamint a „smart” közlekedési megoldások tesztelésében, kialakításában.

Beszélgettük a többiekkel, mi ez a sok Z...mikor ugye az orosz Z-specoperációs honvédő háború is zajlik..., vagy nem. Aztán Emő olvasgatott és ezt találta:

6. Smart életvitel
A smart életvitel témaköre mindennapjaink megváltozását tükrözi, említünk példákataz egészségügyi ellátásból, az oktatásból, a kultúrából, mindennapjaink menedzselé-séből és a biztonságból [21].
6.1 Smart szociális és egészségügyi ellátás
6.1.1 Rövid távú megoldások Smart point egészségügyi szolgálat E smart szolgálat alapja a város különböző pontjain elhelyezett, már említett smart
point-ok, smart közvilágítási oszlopok, amelyek a terület megfigyelésére alkalmas kame-rarendszerrel vannak ellátva. A kamerarendszer adatait, biztonsági megfigyelésen túl, egészségügyi megfigyelésre is lehet használni (pl. rosszullétek, balesetek detektálása).
Tevékenységkövetés Az állandó internetkapcsolattal rendelkező infokommunikációs eszközök alkalmasak arra, hogy kövessék egy-egy személy napi tevékenységét. Egyrészt figyeljék egy vagy több markáns jellemzőjét, másrészt folyamatosan jelzést küldjenek a távol lévőknek – családtagoknak, barátoknak, esetleg egy diszpécserszolgálatnak – arról, hogy az adott személy úgy viselkedett, ahogy szokott (zöld jelzés), kismértékben eltért tőle,
ami esetleg odafigyelést igényel (sárga jelzés), vagy szokatlanul viselkedett, ami miatt indokolt az azonnali kapcsolatfelvétel (piros jelzés)...

a totalitárius kontroll egészségügyi érdekbe burkolva....

http://eit.bme.hu/sites/default/files/booklets/smart-city-megoldasok-hat-kulcsteruletrol/SmartCity_hat_kulcsterulet_B5belivek.pdf
http://eit.bme.hu

és csak azok a részek vannak részletesen kidolgozva amivel az Ember és a személyek is teljes mértékben kontrollálhatók, a többi téma csak általánosságban van megemlítve benne..."

De nem akarlak én ilyennel untatni magamat, merha igaz, marha, hamarhamondja, Mahabharatata...a KI nem lét egyszerre, nem kap cpriccet testébe! Ja, olvastátok, hogy Trump ellen is megszüntették a Trum elleni megszüntetett eljárást, amit megszüntettek...vagy nem? Az megvan, hogy Q (Kennedy) az USA legfelsőbb biróságán pert nyert a vakcinációkkal szemben és kiderült, hogy be van borulva? ...Na jó, csak viccelek, mert erre a trágyadombra szerintem már az atom ledobása se lenne nagy dobás.

Ami viszont bizonyosnak tűnik, hogy megszűnt még a látszata is annak, hogy működik bármilyen "jog". Keleten egyszerűen likvidálják, aki nem tetszik, nem odavaló, korrupt...nehogy beszéljen, vagy leírhassa, hogy akik likvidálják, azoknak lopott, azokkal együtt csalt...satöbbi! Teljesen demokratikus és alkotmányos ez így! Nekem ttszik!

Ami a "magyar" v-iszonyokat illeti, az ismerősöm megerősítést kapott arról, Viktor nagy bajban van. Na jó, dehogy van! De tán a környezet mégis. Nem van bizalom, potkányforradalom vanik. Viktor állítólag sóhajtozik, hogy maga köré épített egy szabadkőműves cionista mocskos buzikból, bűnözőkből álló "demokratikus" maffiarendszert, amit hol zsiodónak, hogy főispános ősgumimacinak, turáni fagyos kutyguminak, ...vagy bárminek ábrázolnak a teljesen debil köznép számára és a megvett, rettegő fostalicska (ismerősöm szavajárása ez, én sesem mondanám) médián és a maceszos csikkzsebben tartott rendőr-ügyész-bíróseggi farbatoszott rezümén (ez Gulyás Geritől hallotta az ismerősöm, valami Brüsszelt emlegetve) tartják egyelőre a metszett petevezetéket a szájukban. Viktor panaszkodik, hogy nem lehet jogi úton ezt a rendszer felszámolni és kellene neki egy "külsős" csapat, akik megoldanák, hogy ilyen-olya balesetek következzenek be Rogán, Lázár...Csányi..., na jó, előbb a kisebb stricik körében..., csak hát ugye a annyira sterilizálták a pintér-klón neve alatt az alvilágot, hogy az lett a fölvilág, így nem hülyék a potenciális "végrehajtók" sem és nehéz már olyat telálni, aki egyetlen szaváét is ezek bármelyikének elhiszi és bevállaná a hős "kiesett a pinceablakon és belehalt a tarkólövésébe) kategóriát. Cinki! Jó lesz az a háború, kell az, mint egy korty grafénes adrenochrome!

Ja, jó, hogy így mondjátok, állítólag Kanadában már elhajtják a véradkozó oltottakat és az oltatlanok vérét óhajtják! No meg a máját, veséjét és bármijét! Vigyázzatok a fejetekre, úgy is meghülyült itt már mindenki, aki nem volt korábban már tudatosan az. Zombik közt tégy úgy, mintha az lennél! Vezesd őket a szakadékba, vagy legalábbis így okozhatsz teljes pusztítást közöttük, hálózattal! Ja, bocs, ez zajlik éppen! Hálózti rövidzárlat!

A klónok elszabadultak! Tudom, tudom, annyira szeretnétek, ha lenne valami jó hír is, pedig mindez az. Benne vannak a jósolatokban. A pokol elszabadul, üstöketlen közelít, a búra lekerül a kupoláról! Lám még Ratzinger elmúlását is jól időzítették, mire a Mein Kamp kötelező olvasmány  lesz. Opsz, szerintem az ügyészek és bírók lassan egymást felváltva cophatják le és/vagy mennek koton-ának a frontra, vagy ha ne, kiesnek a az ablakon és a szerepükből. Szemétman, hol vagy? Kérdezd már meg a Blackroskot, tagadja-e az államot? Melyieket, melyeiket? Bármelyiket! Sírva röhögnek körbe, ha ilyet újságíróként kérdezel, mert ők aztán tudják, mennyire mocskos egy cionista maffiatanya ez az egész és a szabadkőműves terráriumból már a gyíkok rég megették ezt a dilibolygót.

Legutóbb fölmerült több "téma" is a meditáción. Ilyen a könyvírás is. Írjak, ne írjak? Bonyolult a kérdés, mert olyan Lenin, vagy nem Lenin klasszika filologia. Fokozzam a rettegést még ebben az agyhalott "hivatásos" testüregi cionista csürhében, vagy várjak vele, amíg likvidálják önmagukat, vagy ha nem sikerül elég hatékonyan, besegíenek nekik ebben? Mi lenne a helyes? Az "oltás működik" és döglődnek sokan és aki felfogta, mit tett, zömében kussol, vagy elmegy buszvezetőnek és szakadekba hajt az utasaival! Végül is, ez sem rossz megoldás.

Na jó, teszek fel pár képet Gézáról és találtam olyat, amint Lukács Tibor is rajta van. Hogy Gézát megölték, nem kérdés, hogy kit ölnek meg éppen most, nem tudni, de elvileg bárki lehet. Emlékeztek rá, még 2020-ban hirdette, hogy van malaca az egyik családnak és nem bírnak velük. Géza jelentkezett és segített. Az a család tartotta vele a kapcsolatot azóta és persze rendőrségi ügyüket a bíró kényszerelmekórtani kezeléssel akarta megoldani. Pont, mint a megerőszakoltnak mondott készenlétis cigány lányt...és akkor nézzétek meg az Eltörölni Frankot című Benjaminos "magyar művészfilmet"..., mert a dolgok anal-itikusan össze vannak fésülve a cionista hadmérnökök által, akik ezeket a bábokat mozgatják - az ismerősöm szerint.

Na, most legyen ennyi elég a meseszövésből, mert miden úgy van jó, ahogy van. Ha valkinek nem tetszik, menjen panaszra a ...pont oda! Én a magam részéről végtelen nyugalommal és türelemmel viselem az igazság belátható következményeit s akár még fordulat is állhat be, ha mrá izraeli vaskupola fogja védeni új-izraelt és judapestet...persze alkotmányosan és demokratikusan!

Áldás!






Hírek Galéria

Image #487
Image #488
Image #489
Image #490
Image #491
Image #492
Image #495
Image #496
Image #497
Image #498

47 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Bulldog Ú-Jévet (Jahvét, Jáwát, Jehudát) minden kedves doxazma-társnak!!!
    Tudja valaki, hogy mik voltak Majakovszkij elvtárs utolsó szavai az öngyilkossága előtt??
    Nem tudjátok?
    Elmondom: "Ne, elvtársak, ne lőjetek!".
    Ezt mondta Majakovszkij ettárs mielőtt önkezével tarkón lőtte saját magát.
    Én azt hallottam, hogy a kórházak legfelső szintjei állandóan nyitott ablakokkal fenn vannak tartva a "legfelsőbb körökhöz" tartozók megöngyilkolódni szándékozódóinak.
    Ezeket a "fejeseket" igenyöst oda viszi (a hiszi a piszi, mármint: píszí) a lift és retúr már nem is lesz nekik, azt megoldják maguk röptükben még elüvöltve, hogy ne eltársak, ne lökjetek ki!!
    Fel fog lendülni a hullazsák-ipar csak ilyen cégek részvényét érdemes megvenni 2023-ban!!
    Éljen a Háború, halál a Békére!!!
    - 2023. 01. 02. 15:35
    • Posta Imre
      Na, megint egy ápolatlan! DJLaci, te is megszöktél a gondozók elől? Üdv a parajna klubban. Hiány a Xanax, bár úgy tűnik, már csak a nagyon hülyéket és a NER-szopókat lehet azzal is már lassan csak tompítani...az ismerősöm szerint. Most mesélte valaki, jött haza külföldről és ellátagatott barátaihoz, egyébként orvos. Azok meg mindig nyekeregtek, jönne-e haza már! Na, mondja, mivel nagyon fidesztelenek voltak, most csodálkozott rajta, azt mondták neki, nehogy eszébe jusson "hazatérni" újizraelbe! Erre az egész országnak csúfolt cionista kuplerájra kitehetnék már a "reménytelenül debilek" táblát.
      - 2023. 01. 02. 17:45
      • D
        Hmarsall-t nyugdíjba küldtem, mostantól e néven kommentelek (kivéve a katonai témákat, azt meghagyom neki-nekem:))))))))))))))))) A DJ nem dizsi (diszkósgyerek, habár lovagolom majd a "lemezeket"..., főleg a lejártakat...), a vezeték és másik keresztnevem kezdőbetűje, mindössze. Ú jév, ú jnév, de a régi elmebaj...:)))))))))))))))))
        - 2023. 01. 02. 20:44
        • Posta Imre
          Új év, régi gondnok!
          - 2023. 01. 02. 20:57
          • D
            Ú jév, régi g-undok.<br />add uram meg a mindennapi gondjaimámaimat, mert lófa-szocska akar itt bulldög lenin.<br />Halál a békére alien a há-ború!!!
            - 2023. 01. 02. 21:08
    • G
      Minden szinten megy az irtás az eü-ben. Ezelőtt hallottam itten vazs vármegye alsón, hogy rendszeres lett az oltakozás és nem kovidra hanem májgyulladástól kezdve minden szarra oltják őket majdhogynem havonta. Ami nem is nagy szám, hanem az az érdekes hogy ellenanyag szint ellenőrzés is van, azt ha lecsökken megy a következő adag, na ez a döfi. Merthogy ha ezt egybevetem azzal hogy beígérték, hogy minden óttás mrns lesz akkor ez beza a teszt is lehet. Aztán ha belegondolok hogy a sorozással együtt jár az eü vizsgálat meg az óttások, akkor biza ennek mindenképp csak jó vége lehet.
      - 2023. 01. 02. 22:50
  • Laplage73
    A legkönnyebb eltüntetni valakit, vagy autóbaleset, vagy kór-házi kezelés
    John wick sorozatában van a belső körös, felső körös szintjein, az ottani őrzők dezinformálása, hogy a közeledő "orkok" ha ide érnek megeroszakolnak minden nőt
    Megy a készülj fel minden félelemre is
    Akkor mi mit is várhatunk 😀
    - 2023. 01. 02. 16:04
    • Posta Imre
      Mindenki várja a Wick sorozatot, pedig a pontos lövések sokkal célravezetőbbek - az avatottak szerint. Én nem tudom, nem értek hozzá.
      - 2023. 01. 02. 17:46
      • Laplage73
        Van az a mondás ha egyszerre két magyar ugyan azt akarja, ugyan azt teszi, ugyan úgy, akkor meneküljön mindenki mert a magyarok összefogtak 😀😉
        - 2023. 01. 02. 17:49
        • Gerry
          Gyõzelem Nagyon igaz... most én vagyok a második? Hihihi
          - 2023. 01. 02. 18:48
          • Laplage73
            Hát lehet hogy már csak a 10ik 😀😉
            - 2023. 01. 02. 19:19
  • Laplage73
    300 - thermopülai csata,
    300, mihez is elég?! 🤔
    Semmihez és mindenhez is, Szaladin után szabadon 😶
    - 2023. 01. 02. 16:10
  • szabir
    gyanus nekem ez a 3 Z kolyok ZZZ/forditva NNNatus=Szules?
    - 2023. 01. 02. 17:57
  • szabir
    - 2023. 01. 02. 17:58
  • R
    van már totalitárius smartúra nem csak az "egészség", de a kényelem nevében is... rövid google keresést megér a "whole foods palm scan checkout" aztán érdemes elgondolkodni, hogy az elmúlt évek Lidli, Teso és más hasonló helyek belső átalakításai vajon ugyanazé vannak-e?! Nagy öröm, hogy a 15 perces okos városokat is élesben tesztelik már Kanadában és Angliában is.
    - 2023. 01. 03. 00:45
    • D
      Hát, doxazmatárs most bétetted az bolhát az fülembe! Különös módon a Budapest, 13. kerületi Váci úti legnagyobb Tecsó-áruház már hetek óta meg van felezve, de inkább 2/3-olva, és nyoma nincs, hogy vissza akarnák állítani az eredeti állapotot. Mármint a 2/3-a van lezárva és fele-egyharmada működik.<br />És az alkalmazottaknak lóhímtagról van fogalmuk, de nem arról, hogy mi lesz a lezárt résszel, mikor nyissák (sic!) újra aztatat?<br />"Kohn-schör halal a Békéra - alien a derűre (há)ború!!!"
      - 2023. 01. 03. 10:28
      • R
        Ugye, hogy ugye? :)  Ha ezt észben tartva nézelődsz, akkor további érdekességek is feltűnnek majd! -persze, csak ha bolond vagy... ha normális vagy, akkor minden jó úgy ahogy. Az hogy pont Oxfordot basszák szét, az is külön izgi.
        - 2023. 01. 03. 12:03
        • D
          Természetesen bolond vagyok, de totálisan. Tuti biztos, hogy nem vagyok normális és nem is akarok normális lenni - arra a kis időre, ami még hátravan különben is: minek??...:)))))))))))))
          - 2023. 01. 03. 17:51
  • S
    Új év van? Boldog is?
    Vagy inkább a régit akarják összehozni az újat? Vagy az újat a régivel?
    A köznép épp oly debil rohadékok hada mint akik az országot bitorolják, nagy ez a k-anális. Teli szarral, olyan pangó, büdös szarral! A népnek nevezett abortusz maradványok halmaza, olyan szinten hülye, hogy ezekből pillanatok alatt haccsereget lehetne összeállítani, fegyvernek a kezükbe lehetne adni a zima könyvet, és egy viktor képet, illetve szivárványos szalagot, utána irány a front! A háború vagy mi… mocskosabb mint eddig tán bármelyik, a szembenálló felek szemben is állnak meg nem is.
    Putyin újévi köszöntőjèben és a mögötte àlló beöltöztetett színèszek - holdudvari elemek - hada már csak hab a tortán.
    Vajon lesz hideg tél is, mire az Európai gázpiac Usraeli LNG-t vásarol majd 4x-es áron??? Addig èlvezheti mindenki a zsidó haarp “telet” 20 fokokkal, miután orosz gázt vásárol Európa, és enyhe téllel legalább csillapítani lehet a függést? Aztán miután levált a “haladó” szellemű EU is, utána jöhetnek a kemény telek? Tènyleg érdekel!!!
    - 2023. 01. 03. 06:42
  • Posta Imre
    Dehogy a gáz a kérdés, hanem az információ és a hallgatás..., persze demokratikusan és alkotmányosan, csak a "nép" meg ne tudja!

    Rekordáron vásároltunk gázt az oroszoktól

    Hiába állította Vlagyimir Putyin orosz elnök tavaly februárban, amikor Orbán Viktor miniszterelnökkel találkozott Moszkvában, hogy Magyarország az európai piaci ár ötödéért kapja az orosz földgázt, valójában még a piaci árnál is többet fizetünk a Népszava számításai szerint.

    Magyarország ezer köbméterenként 2493 eurót (nagyjából 1 millió forint) fizethetett az orosz gázért október folyamán, ami a Központi Statisztikai Hivatal most frissített külkereskedelmi adatbázisából derült ki. Ez pedig a Ttf-nek nevezett, holland gáztőzsde irányadó, két hónappal korábbi, ezer köbméterenként 2305 eurós átlagárszintjét is további mintegy 8 százalékkal meghaladja – hívta fel a figyelmet a lap, amely szerint ez soha nem látott árszintnek számít. A nyilvántartás tanúsága szerint ráadásul kiugró mennyiségért, 481 millió köbméterért fizettünk ennyit Oroszországból, amelynek így az egyetlen havi „csekkje” 1,2 milliárd euróra rúgott – írta a lap.

    Az oroszoknak fizetett ezerforintos köbméterenkénti földgázár hússzorosa a rezsicsökkentett tarifának, ráadásul „lakossági piaci árat”, vagyis az átlagfogyasztás feletti tarifát is jelentősen meghaladja.
    https://24.hu/belfold/2023/01/03/reko...roszoktol/
    - 2023. 01. 03. 10:26
    • Laplage73
      Talán ez a titkolt rekord ár, egy fajta váltságdij 🤔😶<br />Ameddig ennyit így fizetsz, és még kitudja mi van még ott, addig nem köpök annyit a levesedbe <br />Vagy mint a maffiánál, meg veszem az örök tagságot
      - 2023. 01. 03. 11:46
  • Posta Imre
    Az intenyetem délutántól megint be van állva. Kicsit bosszant már, de mindegy is. Minden más oldalt hozza be simán, csak ezt nem, meg a leveleket és pár másikat, ami szok érdekelni.
    - 2023. 01. 03. 18:18
    • H
      Érdekes... Nekem január 1-én délután kb. 10-15 percen át alig akart bejönni az oldalad. Azért arra számítani kell, hogyha az "események elszabadulnak szerte a világban" akkor nagyon valószínű, hogy mind az oldaladat mind pedig a Pi-körös levelezőlistát lefogják kapcsolni a hálozatról.
      - 2023. 01. 03. 20:04
      • Posta Imre
        Remélem így lesz, minél gyorsabban. Nagyon fárasztó itt "Bohóckodni", mikor annyi fontosabb dolog is van, mint az összeesküvés-elmélázó közeget mentálhigiénés gondozásban részesíteni.
        - 2023. 01. 03. 20:13
  • Posta Imre
    Ez már a sokadik lesz, szerelmi bánatában...de biztos, hogy fegyvert kell a kezükbe adni? Mondjuk előbb ki is üríthette volna a tárat, vagy nem van sok főnöke, akiktől búcsút is vehetett volna...demokratikusan? Micsoda pszihológiai szűrés lehet ott is az oltottak mentális állapotát illetően. A helyzet fokozódi és még rajtunk keresnek fegyvereket és ezek az ön - és köveszélyesek...

    Szolgálati fegyverrel öngyilkos lett munka közben a NAV székesfehérvári dolgozója

    Meghalt a NAV székesfehérvári bevetési részlegének egyik munkatársa.
    Ügyeletesként dolgozott a szervezetnél a NAV székesfehérvári bevetési részlegének egyik egyenruhása, aki szolgálati fegyverrel vetett véget életének munka közben a Bakony utcai épület udvarán - írja a szekesfehervar.hu. Kedden délután a pénzügyőrök sorfalat álltak a bejáratnál, de a tragédiáról nem beszéltek.
    A megyei rendőrség a portál megkeresésére azt írta, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit.
    Idegenkezűség gyanúja nem merült fel. Keresték a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt is, egyelőre választ nem kaptak.
    https://www.borsonline.hu/aktualis/20...gyilkossag
    - 2023. 01. 03. 20:03
    • H
      Ez még mindig hihetőbb verzió mint pl. az amikor az egyik Orosz hivatali személy állítólag úgy lett öngyilkos, hogy 5x mellkason lőtte magát <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/csiiiz.gif" alt="Mosoly" />
      - 2023. 01. 03. 20:07
  • Posta Imre
    Lapid: Ne engedjék hogy a hágai bíróság állást foglaljon az izraeli-palesztin viszályról

    Írta: Szombat - 2022-11-29 Rovat: Külpolitika, Politika

    Jaír Lapid izraeli miniszterelnök ötven ország vezetőjétől azt kérte hétfőn elküldött levelében, hogy akadályozzák meg, hogy a hágai Nemzetközi Bíróság (ICJ) állást foglaljon az izraeli-palesztin viszályról.
    https://www.szombat.org/politika/lapi...viszalyrol
    - 2023. 01. 03. 20:07
    • H
      Ezt nem megakadályozni kell, hanem minden rendelkezésre álló eszközzel támogatni.
      - 2023. 01. 03. 20:08
      • Posta Imre
        Ó, ezt pont fordítva kell érteni, szinte könyörög, legyen már valami genocidumbeli megsuvasztás, de hát fosik minden szakavatott kőműves összeesküvő.
        - 2023. 01. 03. 20:15
  • Posta Imre
    Na, már "hülyét kapok" zejesen, vagy tejfeleslegesen! Megint a Szovjetunióban voltam, valami kiképző-táborban páradmagammal és készültünk haza..., csak hát nem nagyon volt hova. Na, volt egy ilyen álomélmányem hajnalhasadtán.
    - 2023. 01. 04. 09:41
  • Laplage73
    Azok a fránya álmok, amelyek néha fura módon valóságosá is tudnak lenni, válni részletekben, részekben!
    - 2023. 01. 04. 09:58
  • Posta Imre
    Anyósom most mondja (érdekes Vera telefonját folymatosan baxtatják ha vele is beszél), valami levelet kapott a vármegyei főispánseggtől, melyben közlik, hogy 2007-ben megszűnt a munkaviszonya a cégnél, ahol dolgozott. Kérik tudomásulvenni eztet a fucktumot! Aztat nem írják, hogy onnan nyugdíjas lött. Lehet nem is nyögdíjas, csak az a következő főispánseggi kűdeményben lösz! Gondomom többen kapnak mosz ulyen főispánseggi, vármegyésített tájékoztatót, hogy elgondolkozzanak rajta, jobb lett vona, ha már a kovid vagy a vakcináciik elvitték vona, mint ezt a tárgyadombot tovább nyalogassa.
    - 2023. 01. 04. 10:28
  • Laplage73
    Az enyém hívás közben kapcsol szét, eléggé sűrűn, a telonak semmi baja.
    Nyilván virág elvtárs csipet csapatja😀
    - 2023. 01. 04. 10:35
    • Posta Imre
      A háló ma is vacakol, hol van, hol nincs! Demokratikus ez így? Alkotmányos? A helyzet az, pontsan tudják, hogy amit tesznek, bűnszervezetben elkövetett hazaárulás minősített esete, de mivel se nemzet, se haza, az állam meg maga lett "bűnszervezetté"...kinek van még kérdése?  

      Lomnici Zoltán mentorálta be Győzikét a Fideszbe

      Újabb részletek az év igazolásáról. A celeb neki köszönheti azt is, hogy a Nógrád megyei CÖKA alapítója és elnöke lehetett.
      https://www.startlap.hu/hir-szem/lomn...-fideszbe/
      - 2023. 01. 04. 10:40
  • Laplage73
    Nézem a külföldi állás lehetőségeket, hátha lesz valami 😀
    - 2023. 01. 04. 11:04
  • Posta Imre
    1947. évi IV. törvény
    egyes címek és rangok megszüntetéséről *
    1. § (1) A magyar nemesi és főnemesi rang (herceg, őrgróf, gróf, báró, nemes, primor, lófő) megszűnik. A külföldi államfők által adományozott nemesi és főnemesi rangot jelző címek viselésére adott engedélyek, illetőleg az ilyen engedélyek jellegével bíró törvényi rendelkezések hatályukat vesztik.

    (2) Az „örökös főispán” cím megszűnik.

    (3) Megszűnnek azok a rangjelző címek (méltóságok), amelyeket mint kitüntetéseket rendszeresítettek (valóságos belső titkos tanácsos, titkos tanácsos, kormányfőtanácsos, kormánytanácsos stb.). Az ilyen címekre (méltóságokra) vonatkozó adományozások hatályukat vesztik.

    2. § (1) A közszolgálat körében rendszeresített állás címét közszolgálatban nem álló személynek adományozni a jövőben nem szabad. Ez a rendelkezés nem vonatkozik a külügyi szolgálatban, valamint a tudományos és művészi életben rendszeresített, illetőleg szokásos címekre.

    (2) Törvényhatósági közszolgálatban nem álló személyt tiszteletbeli tisztviselővé kinevezni - a tiszteletbeli tiszti főügyészek és ügyészek kivételével - a jövőben nem szabad.

    3. § (1) A jelen törvény 1. §-ában említett rangjelző címek, valamint a „vitéz” cím használata tilos.

    (2) Nemesi előnévnek, nemesi címernek és jelvénynek, vagy a nemesi nemzetségi származásra utaló kifejezésnek (de genere...) használata tilos.

    (3) Tilos olyan címzést használni, amely a jelen törvénnyel megszüntetett rangra vagy rangjelző címre (méltóságra) utal (főméltóságú, nagyméltóságú, kegyelmes, méltóságos, nagyságos, tekintetes, nemzetes stb.).

    (4) Tilos olyan címzést használni, amely a közszolgálat körében rendszeresített álláshoz fűződik, vagy társadalmi megkülönböztetésre utal (főméltóságú, nagyméltóságú, kegyelmes, méltóságos, nagyságos, tekintetes, nemzetes stb.).

    (5) A (3) illetőleg a (4) bekezdés rendelkezésre nem vonatkozik a nemzetközi érintkezésben szokásos címzésekre, továbbá az egyházi személyek nem világi eredetű, hanem kizárólag egyházi természetű címzéseire.

    4. § * A jelen törvény kihirdetésének napján lép hatályba; végrehajtásáról az anyakönyvi ügyekért felelős miniszter gondoskodik.
    - 2023. 01. 04. 18:37
    • Laplage73
      Tekintve, hogy nem csak a lelkem, jellemem nemes, hanem család nevem is, azt megtarthatja a bagázs 😀😊
      - 2023. 01. 04. 20:43
  • Posta Imre
    FSZB keménykedik, gerjesztik a hangulatot...szóval azt mondja a vezetőség, hogy el kellene számoltani a hazaárulókat, de úgy rednesen! Például, Csubájszot a csomagtartóba..., de előbb azért eleresztették izraelbe, ahogy a többit is...és a "nép" akiknek fiait hadba vetnék, azért nem teljesen hülye! Na jó a zöm ott is az. De majd most jön a nagy elszámoltatás! Kár, hogy ezt már a kutya sem hiszi el, még ha meglépik a színházat sem.

    https://tsargrad.tv/news/chubajsa-v-b...lej_697860
    - 2023. 01. 04. 22:05
    • Laplage73
      Itthonra is tervezhetne az fszb😊😊😊
      - 2023. 01. 04. 22:30
      • S
        Itt nem lesz semmi. Holokausztot nem fog itt csinàlni Putyin. Náluk van kit-kire cserélni, itt nem igen, az egyik semmihez nem értő hülye megy, a másik jön?
        - 2023. 01. 05. 05:17
      • Posta Imre
        "Itthon" nem megy, mert ezt a ganédombot éppen azért tartják, mert itt annyira mocskos cionista salakanyagot sikerült összegrundolniuk, hogy ezzelk a söpredékkel bármit el tudnak intéztetni- az ismerősöm szerint. Ezek itt fogott bohócok, bejáratott seggély-lyukkal, minek változtatni ezen? A "népért"? Az kit érdekel, elhullik, remélhetőleg hamarább, mint a nyilt háború ideér.
        - 2023. 01. 05. 09:42
        • Laplage73
          A szurikór, az éhínség, depi, alkoholizmus, kurva izmus, mind segít abban hogy pusztuljon
          - 2023. 01. 05. 13:02
        • H
          +1
          - 2023. 01. 05. 14:00
  • Posta Imre
    Na tessék! Megírtam Géza halálát, erre Judit videóját előveszik a titkosszolgálat és teríti! Így működik ez gyerekek! UCC, vagy mi más? Lesz ez még parádésabb is! A rendőrök, akikkel beszéltem, úgy tudják, a zsidó maffiának dolgoznak, nem a "magyar államnak", a rutinos rendőri vezetőből avanzsált ügyvéd nyerítve röhögött, mikor az alkotmányt említettem neki..., de hát ez most akkor "államtagadás", vagy már azok tagadták meg az államiságot, akik birkaként bégetve szajkózzák a cionista maffia -rezsimet...- az ismerősöm szerint. Persze mindez engem nem is érdekel.


    „Magyar állam nincsen, Magyarország zárt részvénytársaság van, Amerikában bejegyzett cég” – Most egy államtagadó asszony kezdett el balhézni a rendőrökkel – videó
    tegnap 19:43

    Blikk

    Újabb konteósokat igazoltatott a rendőrség / Fotó: TV2
    December végén állítottak meg a rendőrök egy autót rutin közúti ellenőrzés céljából. Akkor még nem tudták, hogy újabb államtagadókhoz van szerencséjük.

    Sokunknak felszaladt a szemöldöke, amikor tavaly szeptemberben napvilágot látott egy videó, amelyben egy párocska igazoltatása fajult odáig, hogy elő kellett állítani a delikvenseket. Az ellenőrzést elutasító „emberek” – semmiképpen sem személyek – hosszú ideig bizonygatták: nincs olyan, hogy Magyarország, és a rendőrség is csak egy „Amerikában bejegyzett cég”.
    Az év igazoltatását vették videóra Balatonszemesen: az „Ember” szavain pörög a net

    Az év igazoltatását vették videóra Balatonszemesen: az „Ember” szavain pörög a net
    Úgy tűnik, nincsenek egyedül

    December végén egy férfi többedmagával utazott autóval Budapesten, amikor egy rendőr megállította őket, hogy rutin közúti ellenőrzést végezzen. Hamar kiderült azonban, hogy a sofőrt és az utasokat „nem olyan fából faragták”, akiket csak úgy igazoltatgatni lehet.

    "Nem létezik magyar állam, nincsenek törvények, a rendőrség pedig egy Amerikában bejegyzett cég"

    – mondta a hátsó ülésről egy, az autóban utazó nő, aki így válaszolt arra a kérdésre, amit a sofőr az igazoltató rendőrnek tett fel:

    "Tudja igazolni a jogkövetelésének a joghatóságát?"

    Bár a rendőr igazolta magát, az az érintetteknek nem volt elég. A rendőr elmondta, hogy ő a magyar állam rendőre, mire elszabadultak az indulatok.

    "Magyar állam nincsen. Magyarország zárt részvénytársaság van. Amerikában bejegyzett cég, Rotschild a tulajdonosa. Rotschild! "

    – kiabálta a nő a hátsó ülésről, majd a rendőri felszólításra, hogy diktálják be az autó alvázszámát, azt mondta az egyenruhásnak, hogy másszon be és olvassa le.

    (A legfrissebb hírek itt)

    A rendőr egy alkoholszondát is elővett, hogy ellenőrizze, a férfi nem fogyasztott-e alkoholt. A műszer kimutatta, hogy teljesen józan... legalábbis, ami a szeszes italt illeti.

    Összesen 12 percig tartott az ellenőrzés, ami után a rendőr inkább engedte az autót. A hátsó ülésen ülő nő ezekkel a szavakkal köszönt el: „Jó utat és áldott ébredést!”
    https://www.blikk.hu/aktualis/belfold...eg/vk0ewc9

    Az ATV is hozza...ezek a szolgálati felvezető ágensek! https://www.atv.hu/belfold/20230104/i...gyar-allam
    - 2023. 01. 06. 15:37
    • Laplage73
      Láttam a videót, ha nem tévedek, R. J volt az 🤔<br />Kellemes ébredést,... Olyan nem létezik, fájdalmas, kiábránditó, gyötrelmes, bosszús na az van 😀
      - 2023. 01. 06. 16:02
  • Posta Imre
    Robbanás rázta meg Zalaegerszeget
    2023. január 7. 11:17 | Frissítve: szombat 13:39
    Több észlelőnk is küldött videót az esetről.

    Péntek este 18 óra 16 perckor fény- és hangjelenséggel járó robbanás rázta meg Zala vármegye székhelyét.
    Az esemény oka egyelőre ismeretlen, ugyanakkor több felvétel is eljutott szerkesztőségünkbe az esetről. A hangjelenséget Németh Roland kamerája szintén rögzítette, a lökéshullám beszámolója szerint érezhető volt, a kamera kissé elmozdult.
    Németh Roland felvétele a Zalaegerszeg melletti Teskándról, köszönjük!
    Fény és hangjelenséggel járt az eset (Farkas Tibor videója)

    A jelenség legvalószínűbb magyarázata pirotechnikai eszköz vagy nagyfeszültségű kisülés lehet. Ennek eldöntéséhez minél több beszámolóra, felvételre lesz szükség.

    Láttad? Hallottad? Várjuk a felvételeket az idokep kukac idokep.hu címen!
    https://www.idokep.hu/hirek/robbanas-...egerszeget
    - 2023. 01. 08. 15:01
    • Laplage73
      Tuti hogy nem tűzijáték, és nem is elektromos kisülés <br />Nekem úgy tűnik mint egy robbantás, inkább valami plasztik, vagy amonium nitrát, vagy tnt <br />Lehet egy gyűjtő próbálta meg eltüntetni a talált robbanóanyagot
      - 2023. 01. 08. 15:13
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (2)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %