Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Csordaszarvas

Csordaszarvas

Igen-igen, külön-külön és egyben is, kinek ízléstelensége szerint, mert már olyan üdőket élünk-halunk! Sokan nem bírják ezt a januári tavaszt, vagy őszt, esetleg nyarat, de majd májusban ha pirós hó esik, tessék csak gondolni arra, hogy semmi nem az, aminek láttatják. Sok remek ébresztő anyagot olvasok, de minek? Múltkor is megírtam, hogy a Viktorról mit beszélnek, miképpen szeretné iktatni a "barátait", de hát a net egyből elkezdett nálunk rúgdalózni. Tudom-tudom, nem a tik-tok szolgálat ölte ám meg Tulipán Gézát sem! Most viszont jó híreim vannak! Posta Palota, Pénz és Csodaszarvas...és mindez így egyben! Posta körül csapkodnak a villámok! Amúgy nem, de mégis, vagy de? Mit olvastam az orosz hírekben, no, elmondjam? Képzeljétek, Magarország (értsd: Új iuzrael) lesz az ENSZ központja, mert átteszi az Illumináci ide a seggelyukját, de jön a Világblank is és ahogy mondom már sok éve, a judaista-cionista világrend epicentruma lesz ez a terület. Ugyan már se nem magyar, se nem ország, se nem nemzet, se nem se..., de legalább Nimród büszke lehet, ha nem is Hunorra, Magorra, de legalább Judásra és Geronimora. Ja nem, rá nem, ő nem árja volt szegény feje.



Na, ha már Megvegyev annyira jóslásba kezdett és nem is téved, még pár év is Szovjetunió 2.0 is kipa alap (akarom írni: alatt) lesz. Ja, az megvan, hogy Orosz tananyag lett végre a holokauszt is! Oda is vannak rendesen, mert hát azért lett anyag a tanban, hogy térjen már észez ott is a sok oltott bevotkázatt alkesz liberálnyomi, hogy balami bajság van a judaista szemlélettel és a matekkal is - az ismerősöm szerint, pont ahogy a vilában egyre-másra kiderül, hogy mégiscsak a conista zsidó világbirodalom van kiépülőben...opsz, míg leírtam, már ki is épült! De lehet tévedek! Lehet? Na, lehessen már! Ebben a zagyvaságban már bármi is lehetséges, nem? Akár még kiderülhet, hogy Mátyás Fekete serege is Black wateros volt és a BlackStone finanszírozta...

Már csak ezért mert betörtek a csodaszarvas totemek, tetemek a talmudista fellegvárba, Judapöstibe! Dörögnek a fegyverek, itt mög nyerítenek a csodaszarvas figurák, s emlékeztetnek arra..., de mire is? Jó, erről írhatnk egy hosszabb elemzést is a csillagképek elemzésével, a magyar mesevilág valóságtartalmával és annak értelmezéséről az asztrális kódfejté tekintetében. MOst kaptam egy könyvet, ami éppen erről is szól. Korszakváltás van, Korszakov váltás, mondjuk Rimszkit is beleszőve.

Apropó, Rimszki..., úgy tűnik nagyon kitolják a fénybe, hogy Magyarország Zrt. tényleg egy cég...illetve egy bűnszervezet, amely cég fedősztori alatt hajtja végre alattomos és emberiségellens cselekedeteit. Talán ezért köll a holokauszt most maciéknál. Épp perelnek valami professzort, aki bizonyítja, hogy amit állítanak a zsidók és a bérenceik, szabadkőműves cionista pribékek, szemen szedett hazugság. Ki is zártak a trgyalásról minden hallgatósgot. Ott is nagyon szégyenlősek a bíróknak sejdített izraeli ügynökök...de hát mióta kérdés az, hogy nincs kérdés!

Az fszb főnök megpengette a hurokot, hátha a hazaárulókot nem kék szabadon mászkálni hagyni, hanem csomagtartóba is lehet őket pakolni oszt..., éppen az izraelbe menekült Csubájszt merte említeni. Opsz, egy kis holokoszt -prognosztika? Ajaj, gyerökök, lesz itt elég csomagtartó, vagy már előre le kell gyártani? Ügynök, hazaáruló és izraeli magyar vándor...micsoda fuvarok lehetnek még itt! Persze csakis demokratikusan!

Most mondja az ismerősöm, hogy a végrehajtások nem csak nem állnak le, sőt...most, hogy Magyarország Zrt kihirdette, minden vagyon, közvagyon, vagyis nem tulajdona senkinek, tehát szabadon rabolható a zállam nevében, lefoglalható, kisajátítható, zárolható, hamis szerződésekkel, csalással eltulajdonítható...és 900 új faktoring cégről is beszélnek, ami ahhoz, kell, hogy a kelták felkeljenek vérre!  Na, mondom én, hogy a titkoszos-szolgálatok dolgoznak, simán gerjesztik a hadihelyzetet. Nehezen hihető nem? De! Sőt, szinte nem is.

A római jogot és precedens angolszászkodást  is elkezdték bekáoszolni a "magyar" jogtalanság-rendbe, de csak, hogy nagyobb legyen a káosz és aki benne van ebben a hazaáruló, mocskos bírói, ügyészi...államizgatási bűnszervezetben - az ismerősöm szerint- még ő is nyugodtan elbizanytalanodhat. Nem csak szükség nincs rá, de egyenesen, ablakkiesés-érett is lehet bármikor.

De nem ezt akartam jegyzetelni! Olvastam egy jó cikket arról, hogy tán már tudományosan is kimondták a vegyipermetre, hogy emberiségellenes  támadás! Na, minden "kormány" (vagyis a háttérhatalmi magáncég-hálózat" a magángaderejükkel és a legkevésbé sem demokratikus és szuverén struktúrájukkkal ebben bűnrészesek ám! Ja a kovidos történet is elérte már ezt a szintet és aki propagálta, aki benne volt, aki kényszerítőzött, aki szankciónált...gyerekek, annyi csomagtartó kell ide..túl sok a poggyász! - az ismerősöm szerint. Szerinte egyébként kár aggódni, Magyarország már régen új izrael és Orosz (vagyis Nagy izrael) befolyási övezet és minden, amit látunk, hallunk, szimpla érzékcsalódás, no meg Viktor helyett nincs "jobb". Igaz, hogy kicsi, sárga, cionista szabadkőműves, bűnöző...és még folytathatja a sort, de hát a többi is ilyen, vagy rosszabb, de nem jobb!  Én ezt nem tudom eldönteni, mert láttam, hogy halottlátóként Anikóval ette a homárt! Juj, szájernek nagyon fáljhatott! Valahogy az az érzésem van ebben a nyárias napsütésben, hogy kemény telünk lesz!

Na még akko, ripacskodás helyett. a minap, mikor nem volt net, kénytelen voltam megnézni az Aranybulát. Tényleg egy gagyi-koktél, de azért is csinálták...hogy beszéljünk róla! Csodaszarvas-hatás!  Drága és minek, de a "postaimreszellem" miatt mégiscsak kell, mert most szellemi átállás van, kérem. Bétről Átra! Na, az Aranybula az ellenállási záradék okán lehet lényeges, mert ugyan amolyan "első alkotmánynak" is gondoljék, de hát hogy nézne ki, ha a Törvény szerint nem lehet zsidó az államigazgatásban, oszt most meg csak ők vannak ott, akkor felvetődik a kérdés, most akkor az állam levállt az igazgatásáról, vagy a Tötvény nem Törvény...szinte aktuális a helyzet. Miért is mondom, mert az igen okos ügyészek találtak Áronnál, vagy Emőnél egy Géczy Gáboros MAG-falvás "alkományt", vagy mit és abból éppen az ellenállási záradékot kassirozták a "vádba", ezzel próbálva alátámasztani, hogy mi az állam ellen szervezkedve még saját alkotmányt is okoztunk. Jó, jó, azóta Dobrevék árnyékolnak is, de a lényeg, szereztem egy példányt abból az iratból, ami állítólag az enyém, ha már én agyok a fejt-tor-potroh. Beteszem azt is, mi a vád trágya. Ezek tényleg nem kicsit pofátlanok, de nagyon!

Ja, most jött a hír, hogy megint UCC-ztek a TV-ben (Blikk, TV2, ATV...szóval a tik-tok szolgálatok) és előkapták Regős Judit egyik videóját egy igazoltatásról. Pár napja írtam Tulipán Gézáról, meg, hogy "megölték", rendszám, UCC, letartóztatott Lukács Tibor...erre előkapják a videót. Én meg véletlen vagyok és a netem is hol van, hol nem van, mint a mesében, vagy mint a zállam..., de mi az az államtaglalás, Drágaszág! Orbán lassan a legfizetettebb Zrt vezetők közé fajsúlyosodik és a vejkó most plázákat is vesz...gyerekek, van, amit még nem vettek meg? A bírót ugye már megvették, mert az ügyész eleve el volt már kelve...azért ezek a hivataluk nélkül senkik ám..., bár amit tudnak..., na azt nem engedhetik meg nekik elmondani. Nagy az öngyilkosság-veszély ezekben a körökben. úgy látom. De ezteket ne vegyétek ám komolyan, csak az ismerősöm beszélt éppen Kadirovval és kérdezte, miért kellett meghalalni a tanácsadójának? Úgy hírlik, kovidos lett. El sem tudom képzelni most pl. Kínában milyen etnikai szétválogatás mehet a digitális bögyölőzés mellett, persze demokratikusan...és arra gondolok:
Пусть всегда будет солнце, пусть всегда будет небо, пусть всегда будет мама, пусть всегда буду я!




A Posta Palota és a Csodaszarvas legyen veletek, remélve, hogy a szarvas nem szerva  menórás utalás, bár akár lehet az is, itt aranykorszaka van már mindenkinek, aki nem magyar...- bár lehetne ez másképpen is, de az meg vagonkérdés!

Hírek Galéria

Image #499
Image #500
Image #501
Image #502
Image #503
Image #504
Image #505
Image #506
Image #507
Image #508
Image #509

26 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • szabir
    na helok! Asiabol Euroba 1500 even at nem vot nomad joves menes az = aMerika stb + Bukovinai Szikulok = Amerika + Atlantisz; kerdes hol mikor s honnet hova nemtom;+ iRo-manok/IroKezek akik hol laktak??? Penn-syl-vanianal; Pencil=Toll! + Szikul=School BukoVina=Book=Konyv stb ---> az egesz tort-enelem Feher/Euro ellenesen van irva Uff!!! szorry indiansz! XD
    -
    - 2023. 01. 06. 15:03
    • szabir
      ja s a Bukovina szoba benne van a magyar Konyv is nemcsak a Book + akkor mi van Konyves Kalmival stb - vagy Komuves Kala/Kanal-man  stb
      - 2023. 01. 06. 15:11
  • F
    Sokan még mindég hiszik zsír cigány /orbán/ , mellébeszéléseit , "ki kell maradni a háborúból" ? Ugyan már ez nem gondolhatják komolyan akik józan ésszel élnek !
    Impotens külügy , meddő miniszter mellet azért nincs még érintetség háború terén mert az orosz nem akarja , amint változik az érdek már működik is az érintetség.
    Olyan mint a üzemanyag feltünt mióta lehet piaci áron adni nincs hiány, de még is van hiány .
    Paraszti világban , soha nem tartottak otthon törőt vagy rossz használati tárgyakat, ezt csupán azért tették mert az elszívta az életenergiát , mert mikor a gazda ránézet a törőt ekére rossz traktorra akkor az jutott eszébe valamit kezdeni kell vele hogy használni tudja .
    De a rengeteg munka mellet nem volt rá ideje , ilyen a hitel is naponta elszívja az életenergiát mert évekig nem tudtok tőle szabadulni .
    És ilyen állami hírek is, bizonytalan élet stb.....
    - 2023. 01. 06. 15:03
  • Gerry
    ...én most csak ettõl félek! Most olvastam:
    Minden zsidó meneküljön Oroszországból – mondja a volt moszkvai főrabbi. Pinchász Goldschmidt már két héttel a háború kitörése után elmenekült Oroszországból,...
    (https://harcunk.info/index.php/hirek/...ai-forabbi)

    Te Imre, ugye nem magyarba menekülnek?...

    assets.4cdn.hu/kraken/6ltUuVPuUwBNKeFLs.jpeg
    - 2023. 01. 06. 15:05
    • Z
      Hát épp ma mondta egy Budapesten ingatlanberuházásokkal foglalkozó ismerős, hogy az új baromi drága lalások adásvételénél szinte csak "orosz" nevek szerepelnek a tulajdonosként.... Most hogy az írás orosz, vagy a nevek voltak-e azt nem tudom
      - 2023. 01. 06. 22:59
      • K
        Már a háború előtt is?<br /><br /><a href="https://www.youtube.com/watch?v=D8vPIPuod84t=692s">https://www.youtube.com/watch?v=D8vPIPuod84t=692s</a>
        - 2023. 01. 08. 12:41
      • K
        Kölény, kiigazítottalak!
        Már a háború előtt is?
        https://www.youtube.com/watch?v=D8vPI...od84t=692s
        - 2023. 01. 08. 12:42
  • Posta Imre
    Tovább harcol az igazáért a kisemmizett Beatrix: kiderítette, hogy Schadl felesége meghamisította a dátumot az iratokon

    https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/s...n=hirstart
    - 2023. 01. 06. 15:22
    • Laplage73
      Nincs annyi oszlop, amely elbírná azt a sok terhet amit el kellene bírnia
      - 2023. 01. 06. 16:06
  • F
    De hogy van ez így , ma van a korona hazahozatalának napja és vízkereszt napja és Szálasi Ferenc születésének napja is .<br />Árpád vezér nélkül nincs Európa ! Egyet ne feled, nincs Trianon nincs zsidóság sem magyarság azért csinálta meg Trianont hogy zsidók ne legyenek egységben ! Putyint ezt akarja összerakni globális módra, de van egy tényező ami nem engedi, ehez a magyarokat kellen eltüntetni .
    - 2023. 01. 06. 16:46
  • Posta Imre
    Orbán Viktor a Galileai-tengerből menti ki Oprah-t drMáriás új képén

    s.24.hu/app/uploads/2023/01/321891031_889286885847052_860474673115173682_n-1024x576.jpg
    2023. 01. 06. 15:46
    A miniszterelnök így bizonyítja, hogy nem xenofób, és nem nézi le a nőket – írja a művész.

    Az elmúlt években meglepő festmények egész sorával előálló drMáriás legújabb munkájában is a miniszterelnököt helyezi a középpontba.

    A 80×100 centiméteres vásznon nyújtózó Orbán Viktor kimentve Oprah Winfrey-t a Galileai tengerből bebizonyítja előítélet-mentességét az alkotó általi leírása magáért beszél, ezért teljes hosszában idézzük:

    Orbán Viktor olykor maga is megdöbben azon, hogy mekkora csodákra képes. Hogy felkutassa csodatevő képességeinek a határát elment a Galileai tengerhez, majd kíváncsian rálépett a víz felszínére, hogy lássa, vajon tud-e ő is azon járni.

    Nem nagyon, de azért elcsodálkozott, amikor látta, hogy az is gond nélkül megy neki, majd sétára indult a vízen, s ment, csak ment, egyre mélyebbre.
    Egyszer csak azt vette észre, hogy a távolban valami mocorog. Azt gondolta, csakis olyasvalaki lehet az, akit elhagyott a hite, ezért nem tud rajta járni, emiatt fuldoklik, így odarohant segíteni.

    Amikor odaért, a híres amerikai tévésztárt, Oprah Wimphreyt látta ott lubickolni. Azonnal megfogta a kezét, kihúzta a vízből, úgy gondolta, talán maga Pallasz Athéné lehet ő, majd örömében magával vonszolta a partra, ott megcsókolta a kezét, s mondott egy imát.

    Oprah zavarában sokáig meg se tudott szólalni, majd amikor magához tért udvariasan felvetette, hogy egyszer meghívja őt a műsorába, hogy ott is bemutassa csodatevő-képességét, azután búcsút intett, s fejét csóválva visszaúszott a tengerbe, hogy folytassa a hűsölést.

    A szó szoros értelmében is csodás jelenetet egy közeli halász-hajóról figyelték a Walt Disney Polgári Kör tagjai, akik hatalmas örömmel nyugtázták a lenyűgöző csodatételt és az életmentés szerencsés kimenetelét.

    Ekkor vezetőjük könnybe lábadt szemmel megszólalt:

    – Íme, egy újabb bizonyíték arra, hogy Orbán Viktor nem xenofób, hanem kimondottan szereti a más fajok képviselőit, nem nézi le a nőket, hanem igenis nagyon is tiszteli és segíti, ahogy szintén nem homofób, nem antiszemita, nem nacionalista, nem populista, s egyáltalán, semmi értelemben sem semmi rossz, hanem egyszerűen csak szuper-cuki!

    A beszédet hallgatói viharos tapssal és hangos éljenezéssel üdvözölték.
    Viktor még egy kicsit sétált a vízen, majd elindult haza, hisz még sok új csodatétel várt rá.
    https://24.hu/kultura/2023/01/06/drma...-festmeny/
    - 2023. 01. 06. 17:06
  • Posta Imre
    Csorda, szar, vas....logikusan követik egymást az események és mivel nem mindenki parajnás, ezért be is kötekeznek.
    - 2023. 01. 06. 17:08
  • Posta Imre
    Új eljárásrendet fogadott el az ukrán kormány a sorkötelesek, hadkötelesek és tartalékos katonák katonai nyilvántartásának vezetéséről még december 30-án. Az új szabályozást, amely számtalan szigorítást tartalmaz, a minap hozták nyilvánosságra és azonnal hatályba is lépett.

    A katonai nyilvántartásba vétel új rendje szerint gyakorlatilag ahol csak lehet, vadásznak a hadkötelezettekre, és az önkormányzatoktól a munkaügyi központokon, bíróságokon, cégeken át az oktatási intézményekig mindenkit a hadkötelesek bejelentésére köteleznek. Nem lehet tanulni, de még oktatási intézménybe felvételizni sem, ha valaki betöltötte a tizenhatodik életévét és nincs katonaigazolványa, vagy nincs még nyilvántartásba véve. Begyűjtik a munkanélkülieket és az elítélteket is. A munkaügyi központoknak és a bíróságoknak is kötelező innentől az adatszolgáltatás. A munkaügynek minden náluk jelentkező katonai szolgálatra köteles ember adatait le kell adják, míg a bíróságoknak, amennyiben hadköteles vagy tartalékos egyént szabadságvesztésre, illetve elzárásra ítéltek, azonnal jelenteniük kell az SZBU-nak és a toborzóközpontnak.

    És itt még nem értünk a “vadászati területet” végére, ugyanis a cégeket, vállalkozásokat is kötelezi az új rendelet, hogy az alkalmazottaikat lejelentsék, ha hadkötelesek. Új dolgozót pedig már nem vehetnek fel, ha hadköteles és nincs még nyilvántartásba véve – ha ilyen ember állásra jelentkezne, hét napon belül le kell jelenteni. December elsejéig pedig minden évben listát kell leadni azokról a munkavállalókról, akik hadkötelesek; azt össze is vetik évente a ténylegesen nyilvántartásba vettek névsorával.
    Jelentési, bejelentési kötelezettsége van a rendelet szerint nemcsak az oktatási intézményeknek, munkahelyeknek, munkaügyi központoknak és bíróságoknak, hanem az önkormányzatoknak is. A rendelet úgy szól, hogy a települési önkormányzatok kötelesek azonosítani a település területén élő, de náluk nem nyilvántartott hadköteleseket, és az ilyen állampolgárokat a toborzóközpontokba irányítani. Az adatokat egyeztetik is a toborzók, amely során innentől fogva magánterületekre is bemehetnek, körbejárhatják az otthonkat, ingatlanokat. Ehhez az önkormányzatoknak még engedélyt is ki kell adniuk. Az adatszolgáltatásra még korábban mobil applikációt is kifejlesztettek, amellyel a személyes adatok egyszerűen és gyorsan rögzíthetők és továbbíthatók.

    Nemcsak az otthon maradt bujkálókat igyekeznek ilyen módon begyűjteni, hanem nyilvántartásba vennék azokat is, akik elhagyták Ukrajnát. A több mint három hónapja külföldön tartózkodó ukrán állampolgárok katonai nyilvántartását a konzulátusok kötelesek vezetni. Állítólag erre azért van szükség, hogy mozgósítás esetén megkönnyítsék a hazatérésüket. A december 30-án elfogadott rendelet magyarázata szerint az új nyilvántartási rend “az emberanyag-tartalék felhalmozása” érdekében történik. Célja a fegyveres erők és más katonai alakulatok teljes és minőségi feltöltése a békeidőben és a különleges időszakokban. https://pestisracok.hu/ukrajna-megint...a-frontra/
    - 2023. 01. 06. 17:14
  • Posta Imre
    Á, ilyen hogy fordulhtna má' elő! Itt is "nálunk" pintérsanya klón nem azért van még pumpálva, hogy akárki megölhessen bárkit..., csak akiket ők akarnak, de azokat nagyon. Jó a kovid erre.

    Egy ukrán képviselő szerint Zelenszkij és Jermak meg akarja ölni

    Geo Lerosz, a Verhovna Rada parlamenti képviselője azzal gyanúsította Volodimir Zelenszkijt és az ukrán elnöki hivatal vezetőjét, Andrij Jermakot, hogy megpróbálták megölni őt. A politikus erről a Telegram-csatornáján írt.

    “Zelenszkij és Jermak a hatalom teljes bitorlása felé tart, az emberek és az erőforrások feletti korlátlan ellenőrzéssel. Ha bármi történik velem vagy valakivel a környezetemből, a fent említett gazembereket hibáztatom, akik alattomosan, az ukránok megtévesztésével ragadták magukhoz a hatalmat az országban” – írta Lerosz.

    Az ukrán képviselő szerint az SzBU tisztjei kényszerítették a hozzá közel álló embereket, hogy egy találkozóra hívják, hogy provokációt szervezzenek. Lerosz “fizikai erőszak alkalmazásának esetét” is megállapította.

    “Nyilvánvalóan csak idő kérdése, hogy mikor sikerül véget vetniük az ügynek, átlépve valami eddig nem látott határt” – tette hozzá.

    Korábban Geo Lerosz, a Rada képviselője azzal vádolta meg az ukrán védelmi minisztériumot, Volodimir Zelenszkijt és környezetét, hogy fegyverek vásárlására szánt pénzt sikkasztottak el.

    Lerosz a Nép Szolgája párt színeiben került be a parlamentbe. 2020-ban kizárták a frakcióból. 2021 végén Lerosz egy parlamenti felszólalás során illetlen gesztust tett a teremben jelen lévő Zelenszkij és irodavezetője, Andrij Jermak felé. A Büntető Törvénykönyv “huliganizmus” cikke alapján gyanúsítottá vált.
    https://oroszhirek.hu/egy-ukran-kepvi...arja-olni/
    - 2023. 01. 06. 21:42
  • Posta Imre
    Most világosodtam meg...., ja nem, az már elmúlt...na olvasok egy orosz cikket a hableányokról, hablegényekről. Oroszul úgy van: Русалки, vagyis: sellők! Na, elvettem előle a "R" hangzót, ami ott a "P" bötű és megkaptam, hogy ússzálki! Na, sellő, szirén...ússzál ki. Vicces, nem? Nyilván a "szálka" is innen vagyon nálunk, csak Ru' nélkül.
    - 2023. 01. 07. 14:13
  • Posta Imre
    Egy csomó német katona le akar szerelni, mert nem gondolták, hogy háború lesz Európában

    A német hatóságok jelentése szerint az ukrajnai harcok kezdete óta ugrásszerűen megemelkedett a német hadseregből lelkiismereti okok miatt kilépők száma. Sokan azzal indokolták leszerelési kérelmüket, hogy nem számítottak háborúra.
    https://www.atv.hu/kulfold/20230107/e...-europaban
    - 2023. 01. 07. 15:22
  • J
    Imre,
    én egy 50 évvel ezelőtti Képes Nyelvmester nevű füetecskében olvastam, hogy Tihany neve a " tyihij gavany", vagyis a csendes kikötő nevének rövidítése. A Balatonról szólt a cikk, több szláv nevű foldrajzi helyet említett még.
    - 2023. 01. 07. 18:48
  • A
    Ahogy nézem igen kevesen vannak tisztában az állam fogalmával, és azzal mit is lehet az állammal tenni. Államot csak egy nép, népek tudnak létrehozni, de csak akkor, ha van a népek között olyan nép, akinek van ősatyja, mint pl a magyaroknak. Semmilyen csoport, sem tud létrehozni államot, még akkor sem, ha valahogyan kap felhatalmazást néhány, vagy több nép képviselőjétől. így pl nem tud államot létrehozni semmilyen vállalat, de semmilyen országgyűlési csoport sem, stb. Az ilyenek mind hazudnak. Államot csak egyhangúan hozhat létre egy nép, vagy népek, és nem lehet ebben senki kivétel. Ha csak egy valaki nem egyezik bele az állam létrehozásába, akkor az állam nem jön létre. Az államnak nincs tulajdona, sem birtoka. Az állam tulajdonosai, birtokosai a nép, vagy népek tagjai. Rabszolgák, másként személyek nem lehetnek az állam tulajdonosai, birtokosai. Egy területen, pl a Karapát medencében csak egy állam létezik, és bármit is hazudnak erről, bárhogy is próbálják átnevezni az állam nevét, a valóság, hogy Szkíta állam létezik a medencében, és eddig még nem lett ez az állam megszüntetve. Az állam tagjai is szkíták. A szkíta államot így nem kell újra megalkotni, mert évezredeken át létezik, soha nem szűnt meg egy pillanatra sem. A szkíta állam elöljárója a Szkíta kelár, aki most is itt él E bolygón, és a Magyarok Nagyasszonya, aki most egy másik bolygón, a napon túli világon van, magyarul a túlvilágon. Az a szkíta, aki magára figyel, magára hallgat, és minden hatást (energiával szennyezett érzelmek) beküld magába, mivel ez a szik útja, másként a szkí-ta. Egy ember, asszony érzelmi lény. Aki szennyezi az érzelmeit, az a személy, vagy rabszolga. Mivel az elmét lehet manipulálni, energiával szennyezni, másként programozni, ezért aki magára figyel, annál nem számít, mi van az elméjében, mivel nem a elméje által gyártott gondolataira figyel. Bármi ami az állam területére kerül, vagy az állam területén létrejön, az az állam tulajdonosaié, és nem számít, miként, és hogyan került az állam területére. Az állam területéről a tulajdonosok engedélye nélkül senki nem vihet el semmit, nem adhat el, nem adhatnak át senkinek semmit, sőt még nem is fizethet senkinek semmit, még a KFT, cégek alkalmazottait sem lehet kifizetni az engedély nélkül. Az összes cég, beleértve a bankokat is, minden jövedelmüket kötelező átadni a nép tagjainak, másként a közeli településeken élőknek egyenlő arányban, így minden jövedelmük nem a cégeket létrehozók, működtetők, cégek tulajdonosait illeti. A településeken élők ha szeretnék a céget még fenntartani, akkor adnak annyit a cég működéséhez, hogy tudjon még a cég fennmaradni. A változás után minden cég meg fog szűnni, mivel senki nem fog egyetlen cégnek sem dolgozni mint ember, vagy asszony. Ezek az ősi szokás alapján van kimondva. Aki nem tartja be ezeket az ősi szokásokat innentől, az teljes vagyonelkobzásban részesül. Ha egy országban csak emberek, és asszonyok lesznek, akkor az állam is meg fog szűnni, mert értelmetlen lesz az állam működése. állam = ál la am, ha nem érted, akkor al - la - om Ezzel senki nem vitatkozhat, főleg azok nem vitatkozhatnak, akik nem ismerik az ősi szokást, de mondhatom úgy is magyarul, hogy nem ismerik a páros víz szert, másként az örök élet tudását. Arra is felhívom mindenki figyelmét, hogy a páros víz szerrel rendbe lehet rakni, meg lehet tisztítani, meg lehet jelentősen növelni az érzelmeidet, a rendszeredet, a génfertőzésedet, másként a génjeidet is rendbe lehet rakni, így az az emberi testet is, és utána nem leszel beteg sem. A páros víz szer ismerete szükséges ahhoz, hogy E föld, E naprendszer, E Tejút rendszer megemelkedjen, magosabb létállapotba kerüljön, így biztos lehet mindenki, hogy aki nem lesz alkalmas a páros víz szer végig vitelére a gyökértársával, az meg fog halni. A páros víz szert előtt, a külcsín, és a belbecs (ezek magyarul vannak) ellenőrzése fog megtörténni, amik eltávolítanak minden akadályt, ami miatt nem tudod a páros víz szert végigvinni. A külcsín, és a belbecset is csak emberrel, illetve asszonnyal tudod végigvinni, és ehhez szükség van hogy egyénileg szabad légy, magadra figyelj, magadra hallgass, és minden hatást magadba tudj küldeni. Hogy érdekes legyen, egyetlen vallás tagja sem kaphatja meg a páros víz szer tudását, sőt nem érdekes, hogy mennyit tudsz a duális világ működéséről, vagy bármiről, nem számít, hogy észnél vagy e, hanem az számít, hogy az érzelmeidet rendbe tudod e rakni a páros víz szerrel a gyökértársad segítségével. Egyedül nem tudod rendbe rakni magad, nem tudod a páros víz szert végigvinni, csak a gyökértársaddal. Az, hogy ki a gyökértársad, a külcsín, és a belbecs valamelyik lépésénél fogod megtudni, de mint mondtam a férfiaknak ehhez asszonyra, a nőknek meg emberre van szükségük. Most eddig E földön nincs egyetlen asszony, vagy ember sem, mert mindenki be van programozva, és mindenki az elméje által gyártott gondolataira figyel. A valóság, az, hogy csak egyetlen ember van E földön eddig, mert tudnék róla, ha másként lenne. Bármit olvasol tőlem, küld be magadba, mint hatást, hogy az energiáktól a mondandóm megtisztuljon, és akkor a tiszta tudás birtokába jutsz, és nem fogod a mondandómat félremagyarázni az elméddel a gondolataiddal. Minden írás, beszéd energiával rendelkezik, így nem tiszta tudás, amit az elméd biztosan félre fog neked mondani, a gondolataidon keresztül. Csak energiával lehet az elmét programozni, pl a 4G-s, az 5 G-s hálózatnál is így van. Szex közben a szívet is tudják a nők energiával programozni, ezért hallgatsz a nőkre, illetve a férfiakra, vagyis arra, aki a családban (csal ád) játssza a főnök szerepet. A duális világban aki még nem ismeri a páros víz szert, annak fontos az energia a mozgáshoz. Aki emberré, asszonnyá vált, az már nem energiát használ.
    - 2023. 01. 07. 18:56
  • A
    Ha van lehetőségetek, mondjátok meg jázsdikisimrének, hogy a pur, az nem fényt jelent (Egyik videójában ezt tévesen mondta fénynek.), és ha rájön hogy valójában mit is jelent, akkor talán meg is világosodik a pur fogalma. Másként nincs értelme E mondatnak: isa pur, és homu vogymuk. Ezzel sokat segítettem neki, de csak kevesen fogják fel, hogy mit is beszélek.
    - 2023. 01. 07. 19:02
  • Posta Imre
    Na, csak olvasnak "postaimrét", mega Blackrock..., valahogy be kell adni a csürhének, hogy vannak itten "nemzetek" meg "országok"...ja meg államok és nem a feketepénzek és a háttérhatalom mozgatya a szálasikat! O, de hiszékenyek vagyunk, tetszenek Lenin! Viktor kezd olyan parajnás Lenin, mint amilyennek engem mondanak. Postaimreszelleme sok mindere képes ám! Várjunk csak! Nem emlékszem, melyik válaszási kampányban is volt mindez, mire szavazott kicsoda és mire van felhatalmazása milyen "kormánynak"...tessék figyelmesen olvasni és értelmezni!

    Orbán Viktor zárt körben beszélt arról, hogy lehet Magyarország regionális középhatalom

    2023. 01. 07. 10:06

    Átfogó előadásban vázolta fel az előttünk álló évtized kihívásait és lehetőségeit Orbán Viktor miniszterelnök az ünnepek előtt, a Széll Kálmán Alapítvány karácsonyi vacsoráján. A beszéd főbb megállapításait Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója foglalta össze a Mandineren megjelent írásában.

    A kormányfő szerint mára egyértelművé vált, hogy a következő évtizedben a Magyarország előtt álló legnagyobb stratégiai kihívás az, hogy kikerüljön a közepes fejlettségű országok köréből, és felzárkózzon a fejlett államokhoz,

    Közép-Európán belül pedig regio­nális középhatalmi státuszt érjen el.

    Ennek a feladványnak a megoldása szerinte már önmagában nagy kihívás, és nem is minden országnak sikerült a felzárkózás. Olyan feladat ez, amelyet Magyarországnak menetből kell teljesítenie, különben a kitörés feltételei elpárolognak, az időablak bezárul. További nehézségeket – vagy éppen lehetőséget – jelent hazánknak, hogy mindezt a fejlődési pályát egy széttöredezett világrend mellett kell bejárnia.

    Orbán Viktor szerint „az új rend kontúrjai még csak most alakulnak, de egy dolog bizonyos: ha visszaáll a hidegháború korának blokkokon alapuló nemzetközi rendje, akkor az a nemzetközi kapcsolatépítés és kereskedelem visszaesésével, ennek következményeként pedig akár Magyarország eljelentéktelenedésével fenyeget.”

    A kormányfő beszédében részletesen felvázolta a globalizáció neoliberális modelljét, majd rátért arra, hogy a világrend mostani válságára adott válaszként a továbbra is az USA által vezetett Nyugat fokozott ütemben szakítja meg, gyengíti vagy vonja ellenőrzés alá kapcsolatait. Ezt nevezik nyugati terminológiával decouplingnak, azaz szétkapcsolásnak, tette hozzá.

    Úgy tűnik, ismét létrejönnek a hidegháború idején megismert nemzetközi blokkok. Az így kialakuló világrend hálózatelméleti szempontból egymás mellett létező, hierarchikus hálózatok rendszereként írható le. Egy ilyen felállásban minden gazdasági, politikai és kulturális transzfer a tömbök vezető államain keresztül zajlik

    – fogalmazott.

    Ez a teljes Európai Unió, folytatta, de különösen annak periféria­államai számára kifejezetten rossz hír, mert egy ilyen rendszerben a központ nemcsak a blokkok feletti kapcsolatokat képes ellenőrizni, hanem magához vonzza az erőforrások elosztásának feladatát is.

    Leszögezte: Magyarországnak ki kell maradnia a blokkosodásból, mert az hazánknak nem érdeke.

    A kormányfő úgy összegzett:

    el kell kerülni, hogy hazánk egy nagy nemzetközi blokk perifériája legyen;
    el kell kerülni, hogy a korábbi, spontán piaci folyamatokra alapuló szabadkereskedelmi modell anomáliái visszatérjenek;
    meg kell oldani az ellátási láncok sérülékenységének az enyhítését;
    ezzel együtt el kell érni, hogy Magyarország csatlakozzon a gazdaságilag fejlett országok köréhez.

    Felhívta rá a figyelmet, a vonatkozó szakirodalom szerint a sikeres felzárkózás három legismertebb példája Dél-Korea, Finnország és Írország esete. Ezek a példák nemcsak azt mutatják, hogy lehetséges belépni a fejlett országok csoportjába, de azt is, hogy nem csak egy kizárólagos úton. Dél-Korea az iparfejlesztésre, Finnország a gazdasági szerkezetváltásra, Írország pedig a tőkebeáramlásra fókuszált.

    Ám ezek a példák a legjobb esetben is csak inspirációnak jók, az elmúlt harminc év arra tanít minket, hogy nem lehet egy az egyben lemásolni más országok megoldásait

    – jelentette ki, hozzátéve, hazánk képes kombinálni az előbbi modellek előnyeit és sikeres elemeit.

    Orbán Balázs teljes írását itt tudja elolvasni.


    https://24.hu/belfold/2023/01/07/orba...ru-beszed/
    - 2023. 01. 07. 21:59
    • S
      Ez az elmebeteg megint olyannal dobálózik, ami képtelenség, ehhez előbb vezetők kellenének, amikre/akikre fel lehet nézni, ez az ami nincs, és nem is nagyon lesz.<br />A másik hogy ehhez emberanyag kellene, amiből haderőt lehetne csinálni - a jelenleginél is nulla a morál - de a haderőhöz meg olyan ideológiai háttérrel rendelkező vezetői réteg szükségeltetik, ami nem àrt - mint itt is ugye - ha nem drogos, buzi, meg leszbikus zsidókból áll, mert akkor csak ilyenekből lehet haccsereget is összeszedni, a nép zöme olyan mint a akik irànyítanak, szartartály hülyék halmaza, bàrmire is alkalmatlan. Lentről felfelé, fentről lefelé. De egy skizofrén elmebeteget nem lehet komolyan venni, középhatalom… persze, mindenki röhög rajta, tekintélytelen pszichikai eset, a mögötte lévő háttér ugyan olyan!<br />De képzelegni lehet középhatalomról, attól még nem kivitelezhető, viszont a hangokkal nagyon jól el lehet beszélgetni, mikor melyik éppen mit súg az elmebeteg fejébe.
      - 2023. 01. 08. 12:14
  • Posta Imre
    aslan uarziati / " Путь к спасению " ; " 7 печатей " Пророчество сбылось .
    Не мало умных, но - в гордыне. Не мало светлых без ума. Не мало ложного - "святыни". И часто трон - у дурака. Мессию ждут, но не узнают. Себя он явит без чудес. А когда силу всю проявит, то явит Судный день Отец.
    - 2023. 01. 08. 11:06
  • J
    Bili szerint a végső megoldás a vakcina: Egyesek fel vannak háborodva, mert ezt a kijelentést a Végső megoldás 2.0-nak értelmezik.
    https://www.youtube.com/watch?v=LCcvz...s&t=5s
    Különben mind ki nem pusztulunk.
    - 2023. 01. 08. 14:03
  • Posta Imre
    De kitolták a kirakatba ezt az "államiságot", tán most igyekszenek szabadulni a műbalhés látszattól: Csehszlovákia újra egyesül? Megy a viccelődés rajt, hogy Szlovákia 30 éves, de hát Mogyoróország Zrt meg csak 10. Ugye így már van értelme feleseggestől gálázni!


    Orbán Viktor részt vett a szlovák államiság évfordulóján tartott gálaesten

    Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó Pozsonyban részt vett az önálló Szlovákia megalakulásának 30. évfordulója alkalmából rendezett szombati gálaesten – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

    Eduard Heger szlovák kormányfő mindhárom V4-es miniszterelnök-kollégáját, valamint házastársukat meghívta az eseményre, amelyet a Szlovák Nemzeti Színház épületében rendeztek meg.

    Az ünnepségen beszédet mondott Zuzana Caputová, a Szlovák Köztársaság elnöke, Boris Kollár parlamenti elnök és Petr Fiala, Csehország miniszterelnöke is.
    https://vasarnap.hu/2023/01/08/orban-...galaesten/
    - 2023. 01. 08. 20:03
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)66,7 %
Nagyon jó (1)33,3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %