Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Ne adjatok nekik semmit, vegyetek el tőlük mindent! Kulcs teljes!

Ne adjatok nekik semmit, vegyetek el tőlük mindent! Kulcs teljes!


A szombati találkozónkon készült 4 és 3/4 órás rövid videó.

8 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • E
    4 önkéntes ukrán katona halt meg röviddel a kovid-19 - vakcina után
    - 2020. 07. 21. 23:14
  • szabir
    Nevet
    - 2020. 07. 22. 16:01
  • Hazafinak
    Aktuális, hát ide teszem! Mitchell Feierstein a Gleccser Környezetvédelmi Alap vezérigazgatója:
    -750 milliárd euró fedezi-e az EU felfúvódott szuverén mérlegét, vállalatait, fizetésképtelen bankjait, alulfinanszírozott nyugdíjalapjait, nevetséges ingatlanértékeléseit és megszakadt ellátási láncokat? Egyáltalán nem. Ez az EU máglyájának a kezdete. A tagságnak nincs kiváltsága, de megélhetést igényel - minden tagnak el kell adnia szuverenitását. Valamennyi tagállamnak fel kell adnia minden jogát az EU Bíróságától független törvények létrehozására, miközben teljes és korlátlan betartását és engedelmességét vállalja az Európai Bizottság átláthatatlanul kinevezett öt elnökének. Jó üzlet? Semmiképpen.
    Sajnos az EU összetételét és felépítését már az első naptól kezdve torzítják Németország érdekében. A színfalak mögött Németország mindig is az EU gazdasági motorjának hajtóereje volt. a legutóbbi EU-csúcstalálkozó más volt az eddigiekhez képest. Ez jött létre az „adófizetők által finanszírozott, vissza nem fizetendő kölcsönök” kifejezéssel, amely csak egy másik elnevezés a támogatásoknak. Tehát, függetlenül attól, hogy adózási szempontból felelőtlen Olaszország, Spanyolország, Portugália, Görögország és Franciaország voltak vagy vannak, vagy hányszor figyelmen kívül hagyják, hiányzik vagy nem tesznek eleget a kötelező költségvetési követelményeknek, a mentési segélyek folyamatosan jönnek, és az EU adófizetői továbbra is finanszírozzák. A túl sok adósság, hitel és tőkeáttétel okozta a 2008-as pénzügyi válságot. Ma ezeknek a szinteknek egy része tízszer magasabb, mint 2008-ban. Mivel az adósság gyorsan növekszik, mit gondol, hogyan ér véget ez? Nagyon rosszul, amikor az adófizetőket újra megcsavarják. Az elit tettei olyan polgári nyugtalanságba fogja kényszeríteni az embereket, amelyek szinte ésszerűnek tűnnek az őrült marxi ideológiára való áttéréshez. A német Deutsche Bank egy zombi, amelyet fel kell számolni. Egyedül Olaszországnak körülbelül öt billió dollár adóssága van, amelyet soha nem fog visszafizetni. Senki ne feledje, hogy ezen a héten csaknem 2 trillió eurós uniós költségvetés van megszavazva, a mentésre és az ellenőrizetlenség csak a kezdet.
    .
    - 2020. 07. 22. 16:12
  • Hazafinak
    Peter Schiff veterán tőzsdei ügynöke szerint hatalmas lépések vannak az aranyban és az ezüstben. Azt mondja, hogy az ezüst unciánként 50 dollárt is elérhet. Az arany és ezüst ár növekedése „felrobban” és Schiff szerint ez csak egy sokkal nagyobb lépés kezdete. Elmondta, hogy ez egybeesik azzal is, ami történik az amerikai dollárral, mivel az arany a zöld bank „alapvető versenytársa”, amikor a tartalék eszközöket kell megcélozni. „Az amerikai dollár összeomlása hamarosan megtörténik, és az arany a helyére fog állni. A sárga fém „folytatja szerepét a monetáris rendszer központjában” és „a világ visszatér az aranyszabványhoz, függetlenül attól, hogy a Szövetségi Tartalék akar-e vagy sem.”

    És Schiff szerint ez akár a következő évben is megtörténhet.
    - 2020. 07. 22. 16:38
  • Hazafinak
    Ki is az a Bibi?
    1990. -Bibi és lojalista csoportja egy Jeruzsálemben lévő Fink's Bar privát asztalánál éppen öt (5) NSA által kifejlesztett KG-84A kriptográfiai eszközt loptak a Golán-hegységben (az Egyesült Nemzetek fegyverszünet-felügyeleti szervezetében szolgálatot ellátó kanadaiak segítségével ), és Bibinek adták a lojalisták és mások valós idejű hozzáférést biztosítanak az Egyesült Államok Külügyminisztériumához, az Egyesült Államok Haditengerészetéhez és a NATO kommunikációhoz.

    Bibi Netanyahu mondta ezt, miközben a Fink bárjában a magán asztal végén ült (a Netanyahu titokban rögzített hangfelvételéről az ülésen - olyan szavakról, amelyeket kevés amerikai, izraeli vagy mások láttak vagy hallottak a mai napig):

    - Ha elkapunk, akkor helyettesítenek minket ugyanolyan ruhával rendelkező személyekkel. Tehát nem számít, mit csinálsz. Amerika aranyborjú; és szárazra szívjuk, feldaraboljuk és darabonként eladjuk, amíg nem marad más, csak a világ legnagyobb jóléti állama, amelyet létrehozunk és irányítunk. Miért? Mert Isten akarata, és Amerika elég nagy ahhoz, hogy megkapja a slágert; tehát meg tudjuk csinálni újra és újra és újra. Ezt csináljuk azokkal az országokkal, amelyeket utálunk. Nagyon lassan megsemmisítjük őket, és szenvedni fogjuk őket, mert nem hajlandóak rabszolgáink lenni. ” [A résztvevő megerősíti az áttekintés során.]
    - 2020. 07. 22. 16:59
  • V
    Szerintem összecseng ez a videó is a Kulcson elhangzottakkal.
    - 2020. 07. 28. 14:29
  • E
    Az 50. perc körül van szó a cserdi polgármesterről. Most október látott napvilágot, hogy hűtlen kezelés miatt 250 millió Ft eltűnése miatt megindították a hűtlen kezelési eljárást. Elkezdték az épületet, kifizették a pénzt a vállalkozónak - arról nem szólt a hír, hogy ki az - a pénz eltűnt, a kivitelezés már egy ideje leállt.
    - 2020. 10. 08. 13:46
  • E
    Az 50. perc körül van szó a cserdi polgármesterről. Most október látott napvilágot, hogy hűtlen kezelés miatt - 250 millió Ft eltűnt - megindították a büntető eljárást. Elkezdték az épületet, kifizették a pénzt a vállalkozónak - arról nem szólt a hír, hogy ki az - a pénz eltűnt, a kivitelezés már egy ideje leállt.
    - 2020. 10. 08. 14:31
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (2)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %