Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Hun Birodalom

Hun Birodalom
Olvasom, hogy a hágai ügyész vádat emelne Putyin ellen világbéke-törekvés okán, de nem lehet, mert "Az államok szuverenitása nem korlátozható, egyetlen állam sem ítélkezhet egy másik fölött."...Valami nagyon beakadt az "állammal" kapcsolatban..., pedig beretválom és mégsem tetszik ez sokaknak! Központi tik-tok szolgálatos beidegződéseket indultak be! CCCP 2.0 már a kanyarban van. Viktor megmondta, a régi blokkok újra működésbe lépnek és nekünk (kinek?) nem szabad az USA-hoz kapcsolódni? Most akkor nem NATO, vagy Nagy Turán, esetleg Hunnia, vagy PI-kör?  Kicsit sem egyszerű kérdések, amire rá kívánják immár hivatalosan is terelni a figyelmet. Még a végén kiderül, hogy tényleg az, ami van, nemvan, ami meg nincs, az mindig is volt? Látom lobogtatni a Szovjetunió zászlaját és az asztalomon van a szovjet alkotmány...aranybullás kiadásban!  De mit keres itt a WEF központi "cége" a BlackRock? Kába Köve Mekkában? Úgy tudtam, hogy a "világ vagyonának" 80%-a a Tang dinasztiáé és csak 19% a Rotschild-családoké, erre kiderül, hogy maga Klaus Schwab is Rotschild leszármazott. Érdekes, Hitlerre is ezt mondják. Mit szólnak ehhez a Tang-ok?


Tankolnak rendesen! A Fekete Kő lehet a Kába köve, amilyen kábulat van már itt...de miért zsidó minden a WEF-ben érintett, a lakosság-csökkentő, népesség ritkító, irtó és automatizáló, mesterséges intelligenciát és fantompénzt bevezető társaságok explicit feje? Nincs elég "arab" és "kínai" a planéta palettán? Vagy a Nagy izrael Ábrahám Terv már megrészesült és a Tang-okkal tolja maga előtt a jezsuita máltais cionista valagrendeseket?

Mondtam én nektek, olvassatok Mao-t! Sokan nem értik, miért mondom, köztük én is, de később mindig kiderül, minek mi volt akkor és ott az "ért-elme", amit a hamis tudat elrejtett. Most nem mennék bele a szecsuáni gurmanisztikába sem a japánok feléledésébe és a Kínai-Japán konfrliktusba, mely újabb küszöbszitet ért el, mert hadd gondolkozzanak csak a szolgálatok is, cserébe megosztok veletek egy levelet, mely nagyon pontosan kifejezi azt a tuadállapotot, ami most uralja az ébredők zömét is.

"Kedves Imi!

Hát ez milyen jól esett,hogy gondoltál rám.Köszönöm!!
Igen,megvagyok...Csak szenvedek,mint mindig.Azt hittem megy az elengedés,de sajnos tévedtem.Elkeseredett és kiégett vagyok.Meg egy oltári nagy balek.
Írtam egy csomó mindent,de aztán úgy döntöttem,hogy nem fárasztalak a gondolataimmal és kitöröltem.

Veled álmodtam jó pár napja.Pontban 3:00-kor riadtam az álomból és a Kapujanincs átjárót láttam a kezedben.Mivel visszaaludni nem tudtam,így elolvastam.Nem hosszú könyv,de nem lehet rohanni vele.Több történet mondandóját nem értem,többszöri olvasás után sem.És állítólag ezek a tanmesék a könnyeben emészthetők közül valók.Azóta ostobának is érzem magam...Persze eddig sem gondoltam,hogy lángelme vagyok,de ez elkeserített,hogy ennyire nem jön át a lényeg.
Elrettent a gondolat,hogy újra meg kell születnem,ha nem értem meg az élet értelmét.Már szinte bűntudatom van attól,hogy menyire utálok élni.
Így a lelkesedés teljes hiányában és a tudatlanságom biztos tudatában várom,hogy jöjjön a vég. Ezért sem kerestelek eddig.Úgy érzem túl ostoba és tudatlan vagyok ahhoz,hogy az idődet pazaroljam.A híredet viszont mindenhova viszem.A munkahelyen is mindenkinek megemlítelek,ha politikára terelődik a szó.

Ti jól vagytok?Gyógyul a kezed?Puszilom Verát is!

Áldás!"

Engem is megérintett a fogalmazás, helyzetértékelés és látlete annak a kihívásnak, amiben csak elveszni lehet. Sokat olvasgatok, követem a "trendet" s úgy tűnik a szolgálatoknak vagy teszik, vagy nem..., de észlelem, nem annyira elégedettek azzal, ami kikerül, mert mindig reagálniuk kell rá valahogyan. Az asszonyt hívpogatták egy vidéki patikában többször is, bele nem szólva a kagylóba...ő pedig zaklatásnak vette, ellenőrzésnek, miközben mondon neki, hogy ezek amolyan perverz kis játékai ennek a húgyagyú bandának, ahogy eddig is. Figyelemmel kísérve a "szakértőik" nyilvános térbe kitett mondatait, seggfogalmuk sincs a dolgok valódi rendjéről és azon mechanizmusról, ami nem ebben a dilimenzióban teljesedik ki, de mégis, szinte mágikusan, de ellenállhatatlanul.  Mióta kértem, hogy ha akarják, oktatom őket is, de hát nincs kit, most meg azon törhetik a fejüket, hogy honnan tudom, amit tudok...mintha valaki lenne, valami forrás lenne, ami elmondja nekem. Hja, az ismerősöm. Ő már csak ilyen.

Tegnap néztem a Netflixen egy új misztikus bűntényes filmet. Átható kék szemek a címe, de oroszul: Mindentlátó szem. Úgy benne volt minden. A szemet-szemért alapelv, katanoák, boszorkányok, lélek-megszállás, misztika, ördögi praktikák, érvonal...aki akarja, érti, hogy a Törvény átíródott. Bizony, felelni fog mindenki! A bíró is, sőt!

Olvasom, Prigozsin (VCSK, valamiért a híres, hírhedett CSEKA elődjével azonos a rövidítése) eleresztette az első börtönből verbuvált túlélő csapatot haza, ígérve, anullálva lesz a büntetésük és ők hősök, ha meg bármi gond akadna a "gubernátorral", rendőrökkel...hívják nyugodtan, elintézi. Felhívta a figyelmüket, ne alkoholizáljanak, ne  bűnözzenek és ne cigizzenek! Ja, közben mindenki megtért (már aki életben maradt...lehet a többiek is, csak zacskós kiadásban)...

De nem ez az érdekes! Ki is Prigozsin? Putyin "sazkácsa"? Milyen jogi státusza van, hogy olyat tehessen, hogy a börtönből kihozzon bárkit és eleresszen, vagy megölessen bárkit...és a "vármegyés főispánokkal" problémákat rendezzen le? Olyan ez, mint Kadirov státusza. Bármit...    is!

Gyerekek, lemaradtam valamiről? Ezek szerint nincs már a régi "törvény", hanem az "önvédelem" és a "honvédelem" lépett érvénybe, csak erre mindenkinek magának kell ráébrednie? Prigozsin kell hozzá? Ezt jól kifőzték. Na, ha a Tangok itt BlackRockisztán alsó, újjúdea zsákutcában rendet kívánnak tenni, jusson eszetekbe a fogat szemért és fordatva...!

Érdekes, hogy hozogatják elő ezt az "államiság" kérdéskörét...tán az összes hivatal már csak amolyan díszkísérlet, mint halotthoz a gyászmenet, csak még nem szóltak mindenkinek, hogy kussoljon, lapítson és próbáljon olyan cuki lenni a "pórnéppel", amennyire lehet, mert ma-holnap fegyvere lesz és nem fog sokat kérdezősködni..., vagy hogy is van ez? Látszik egy elég egyértelmű törésvonal a törvényesség látszata és a alóság között. Szuverenitás? Most olvasom, hogy egy lengyel város mégiscsak LMBTQ-zik, hogy pénzt kapjon Brüsszelből. Ki szopott le kit és folymatosan, mikor tudvalévő, hogy Szájer is lengyer faroktetvéreivel járta a drogos uziklubbokat...és közben megírta a dícső "alkotmányt" a laptopján két rektális dugulás-elhárítás közben, ahogy azt a moszad és FSZB levezényelte nekije. Ó, itt mindenkiről akták vannak, aki a "politikában" tényezővé lett téve és már ki is terelték a fényre. Füves Tomi most mondja, hogy holokauszt-túlélő...leszar mazott? Nehéz volt kitalálni!

Aztán itt még találgatós cikket is írnak, ugyan mi vette rá Vityát az oroszbarátságra! Na mi? Drog, szopás-nyalás...sátánista ceremóniákról felvételek,  korrupciós kompromittálós anyagok, ahogy a többiekkel kapcsolatban is...nincs ebben semmi mára, aki meg nem hiszi, az hülye is marad. Az ismerősöm szerint a dolgok már csak így működnek. Nemzeti, illiberális autonóm...meg WEF és BalckRock köntösben. Írtam múltkor, hogy regionális középhatalom lesz az "ország"...illetve ez a valami, ami Aranybullában levedzik és Szentkoronáskodik...mert itt már a magyar nyomokban is alig van, helyette viszont sok "újmagyar" Tang-dinasztiás cionista zsidót sikerült ondolálni! Nem vicc ez kérem! Genetitka!

A HUN árja faj tenyésztése zajlik, igaz valahogy mind elhéberesedik, de azért lehet próbálkozni. Komoly prozsekt épül erre, Sojgu is azt mondta, a szkytákat kellen klónoztatni...és kiderül, Putyin egyik lánya pont ezzel foglalkozik, legalábbis publikusan ezt mondatják vele. Génlaborok épülnek Oroszország-szerte Újkínában. Illetve nem épülnek, mert a pénz közben valahogy mindig ellopódik, de lehet azért mert még nem a szkyták építenék, hanem a hibridek...de nem één vagyok a műszaki vezető, lehet csak logisztikai csúszásban van a Rúbel..., na de hagyjuk is, biolaborok ide, vagy oda, WEF, vakci-nácik...mindez olyan lényegtelen.

Ja, tegnapelőtt majdnem fotóztam egy pávaszemet. Itt repkedett köröttem, majd elibbent. Tegnap is láttam. Január 7-i lepke...jó lesz ezt a májusi fagyvan felemlegetni! A rózsa is virágzik....tiszta őrület...nagyjából semmilyen "törvény" nem van hatályban...ahogy azt ár említettem, érzékeltem volt...újra kell szőni a Mátrix hálóját és ehhez a "nép" szellemi roggyantsága csekély mártékben sem ad megfelelő alapanyagot. Minek mondjam, hazugság minden! Miindenki hazudik és mindenkinek erre magának kell rájönnie és dönteni!

Most hallottam egy orosz szakértő szájából először, hogy Oroszországnak nem is az a célja, hogy a külső háborúban "győzzö", hanem a belső rendcsinálás, mert nagyon nincs rendben semmilyen tekintetben, emberi hulladékokkal van tetle, roncsokkal, parazoiitákkal, lelki nyomorra, testi-fizikai primitív elmaradottsággal....és a Putyin-lányra is olyan feleadat van, hogy a GÉN-hibákat megtalálja és kijavítsa! Ajvé!

TV-s műsor, élő, betelefonáló bemutatkozik, most jött haza a falujába az Ukrán határról, letelt a szolgálata és odahaza nincs semmi és senki, se munka, se lehetőség, pedig nem ezt ígérték. Barátai meghaltak...olyan bamba képet végtak a médiások....-most mit tegyenek, mert pofán rúgta őket a profán valóság!

Apropó, csak egy mondat erejéig Budaházy és a Novákos kegyelem. Gyuriék mikor is követték el a mit? Katika akkor it csinált, hol is volt és hol nem? A gondolat is perverz, hogy Böbe Baba kegyelmezhet...mint Prigozsin, aki tényleg! Tessék csak belegondolni! Az megvan, hogy Kata férjét a MNB-nél :

Az Origo korábban úgy jellemezte Veres Istvánt, mint „az ember, aki a magyar aranytartalékot kezeli”.

BlackRock és WEF, versus Hun Birodalom? Kinek vannak illúziói? Kína odavan a Pfizer tablettás cuccaiért, erről írt a Tang híügynökség. Nemzeti feltámadásról beszélnek és tele van nemzeti ruhával a nemzeti ruhabolt-hálózat.

Az év virága let a BORZAS LEN (Puszták virága) és az év hala a LÁPI PÓC... ezek olyan nagyon nép-nemzeti csodaszarvasos emlékeket serkentő nevek nem? Borzalmas lenn, de fenn nem annyira! Láp, mocsár itt lenna takonypócoknak,. hülyegyerekeknek...csak így csípőből...kaballista szófejtéssel ecsetelve! De most mennem kell, mert mene, mene tekel, vár a seb jövő!

Nem feledni! 14 -én meditációs nap, Bódog napján, fél x-el, de tük ne féljeTEK! Nagy a trágyadomb, de egy kiskakás kakas is képes szétdúrni - az ismerősöm szerint!

Remélem senki nem veszi komolyan a meseszövésemet, mert mindezt csak kitaláltam és ebből semmi nem igaz..., vagy ki tudja, mert ha mégis kiderülne, hogy mégsem, úgy vessen mindenki magára!  Felteszek pár vicces képet, hátha megnevettet benneteket is!

Áldás!


Hírek Galéria

Image #510
Image #511
Image #512
Image #513
Image #514
Image #515
Image #516
Image #517
Image #518
Image #519
Image #520
Image #521

44 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Tegnap este elalvás előtt majdnem pontosan ugyanazok a gondolataim valának, amiket az ismerősöd írt neked és idézni voltál a cikkben.
    Azt éreztem, hogy az égvilágon nem tudok semmit.
    Amit tudok - valójában csak: tudni vélek -, azokat külső forrásokból "tudom" és ha ezek a források hamisak (szinte biztosan azok), akkor viszont biztosan rossz (hamis) az úgynevezett "tudásom" is.
    Ebből következően tehát nem tudok semmi valósat/igazat.
    Ha pedig nem tudok semmi igazat, akkor tulajdonképpen mit érek én??
    Mert hamis tudással csak egy kétlábon járó hazugság vagyok én magam is, semmi más.
    Mert hiába látom jól a valóságot - mármint amit látok és hallok -, ha folyton az derül ki erről a valóságról - másnap, harmadnap, egy év, 10 év - után, hogy nem az volt a valódi valóság.
    Volt egy nagybátyám, akiről azt hittem, hogy szeret engem.
    Aztán évtizedekkel később derült ki, hogy az anyám (a nővére) aktívan közreműködött abban, hogy az "új eszme" nevében a családjából (a hat testvére mellől) elvigyék egy gyermekotthonba, mert hát a "közösségi nevelődést" minél korábban el kell kezdeni, úgymond.
    Természetesen ez benne - egy 6-7 éves kisgyerekben - egy életre szóló törést okozott, annak ellenére is, hogy csak pár hónapot kellett ott töltenie a valódi, család nélküli (háború utáni árva) gyerekek között.
    És megmaradt benne egy életre, szörnyű anya-komplexussal, a nő-kapcsolatai is olyanok voltak, hogy 10-15 évvel idősebb nőkkel jött össze, anyámat is valószínűleg szeretve-gyűlölte, anyám volt a legidősebb nő-testvére, tulajdonképpen a második anyja, mert anyám volt a kisebb testvérek dajkája, pesztrája mindig rájuk voltak bízva a testvérei.
    És hát én ugye ennek a nőnek voltam a gyereke a nagybátyám számára - megpróbált belevinni a züllésbe, az alkoholizmusba, a dohányzásba - abba, amibe ő jutott a neki feldolgozhatatlan trauma után - egyfajta - egyébként az ő oldaláról még érthető és meg is érthető - bosszúként. Ráadásul úgy, hogy kinézetre én nagyon hasonlítottam az ő fiatalkori énjére, akár az ő fia is lehettem volna.
    Én gyűlölve szeretem a pszichológiát - sajnos az ember - az Ember - számára ez (lenne) az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb tudáshalmaz - ha nem pont emberek művelnék!!
    Persze ugyan ki más művelje az emberi pszichológiát, ha nem az ember?
    Ezért elképesztő felelősségnek tartom megnyilvánulni - véleményt, pláne tanácsot mondani - egy másik ember életében, pláne, hogy mi magunk is telidesteli vagyunk konfliktusokkal, elvarratlan, nyomorult, megoldhatatlan problémákkal, a múlt kísértő emlékeivel, amelyeket már lehetetlenség megoldani, de mégis folyton folyvást feltolulnak bennünk követelve tőlünk MOST a megoldást, amikor már régesrégen a múltba merevedtek.
    Ha én egyszer arra adnám a fejem, hogy pszichológus legyek, akkor először elmennék egy pszichológushoz, hogy próbáljuk megoldani az én rémképeimet és rém-emlékeimet... Persze én itt most csak keserűen ironizálok, hiszen ez egy oxymoron-szerű helyzet lenne, hogy az a (leendő) pszichológus megy egy másik pszichológushoz, aki éppen arra akar vállalkozni, hogy majd ő rakjon rendet a mások össszekuszált életében.
    Szóval az az igazság, hogy nem tudunk mi az égvilágon semmit, még azt sem tudjuk, hogy mi motivál minket arra, amit éppen teszünk, és közben hurcoljuk magunkkal a saját nyomorult életünk minden kis hordalékát úgy, hogy azt sem tudjuk mit is hurcolunk és miért??
    Most nem írom a szokásosat, hogy meg vagyunk már mi.., meg hogy halal a ..., nincs kedvem hozzá, nem jó azzal szembesülnöm, hogy egy tudatlan (tudattalan?) senki vagyok.
    Ezt úgy értsétek, hogy az emberi leglényeget tekintve látom magam senkinek a mérhetetlen tudatlanságom okán.
    Mi értelme így ennek a nyomorult életnek?
    - 2023. 01. 09. 11:59
    • Posta Imre
      Jó úton jársz a Buddha-tudat felé! Innen már szinte lehetet len eltévedni borzasan. De tudd, csak az lehetséges, ami lehetetlen, mert ami lehetséges az lehetetlen. Mindezt a "hamis tudat" adagolja és ezek a kis huncut paraziták szeretik elaltatni a tobozmirigyet. Kis fluoritos fogkrém, csapvíz, klór, mindenféle sugárzások...szóval éber tudattal mindez már vélhető és azt azért érzékeled, hogy itt nincs megoldása semmilyen gordiuszi csomónak, mer mára csomó Gordiusz van, Nagy Sándorok meg nincsenek. Vagy ha vannak, azok is a buzitanyán múlatják a kokainos idejüket. Megjegyzem, az oroszban a GORDOSZTY a büszkeséget jelenti, amit le kék kaszabolni mindenkiben!

      Elárulok egy titkot. Nagyon a szívembe zártalak (párótokat , ahogy a levélírót is). Ez nem jelent lényegében semmit, csak bizonyos értelemben "közös" szsenvedést, ami persze nem az. Érdekelt, miért akaródzott levágni a jobb hüvelykemet és persze van erre válasz. 3 éve a koronás fúró csavarta már ki, kitörte, szétszedte a gömbcsuklóját, de mág tudtam használni, most meg sutty...és újra magára vonja a figyelmet. Nos, ahogy kiderült a jobb hüvelyk a mentális test szimbóluma.  Arról ezt írja a szaksajtó, röviden:

      "Mentális test, a gondolatok teste minden gondolkodási folyamat tudathordozó eszköze, amely az agy működésén keresztül nyilvánul meg a fizikai szinten."

      Már a börtöben azon meditáltam, hogy szűnjek meg "gondolkodni", vegyem ki a "tudatost" és az "ego-st" és legyen minden teljesen össztönös. Persze ehhez a tudattalant is rendbe kell tenni, mert valójában ott is a "háttérhatalom" irányít. Most hányadán állok ezzel?

      A levélben említett Kapuja nincs átjáróban van írás arról, hogy Buddha egyik pátriárkája annyi akart tanítvány lenni, hogy elszántsága jeléül jobbjával a bal karját levágta. Így lett tanítvány!  Tegyük föl!...
      - 2023. 01. 09. 12:16
      • D
        Nagyon megtisztelsz Imre, biztos, hogy nem érdemlem. <br />De ez, a Te irántam tanúsított, megbecsülésed értékéből nem von le semmit.<br />A leheletfinom aranylemez akkor is arany marad, ha az, amit bevon, csak egy útszéli kavics.<br />És az a kavics megtisztelve érezheti magát.<br />
        <p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;"><strong>19. A köznapok útja</strong></span></span></p>
        <p><span style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: small;">– Mi az Út? – kérdezte Csao-csou.*<br />– A mindennapi gondolkodás – válaszolta Nan-csüan.**<br />– Hogyan térhetünk rá?<br />– Ha tudatosan akarsz rátérni, máris tévúton jársz.<br />– De akkor hogy tudhatok róla?<br />– Az Útnak nincs köze se tudáshoz, se nemtudáshoz – mondotta Nan-csüan. – A tudás káprázat, a nemtudás zűrzavar. Ha valóban tudatosság nélkül éred el az Utat, mintha mérhetetlen ürességbe jutnál, nem lesz előtted se akadály, se határ. Hogy lehetne akkor állítani vagy tagadni?<br />E szavakra Csao-csou nyomban megvilágosult.</span><br /><br />Én a megvilágosulástól még nagyon messze vagyok.<br />Látok - látni vélek - már némi derengést, de a sötétség (az én sötétségem) még nagyon nagy. <br />Túl nagy.</p>
        - 2023. 01. 09. 14:52
        • Posta Imre
          Csao-csou...Lin-csi ez pont a "kizárt harmadik"..., nincs sötétség és nincs fény, nincs árnyék és mi sem vagyunk....
          - 2023. 01. 09. 15:55
    • H
      Én gyógymódként Eckhart Tolle egyik könyvét az "Új Föld" nevezetűt ajánlanám neked. Ez egy zseniális könyv. https://edesviz.hu/konyvek/onfejlesztes/eckhart-tolle-uj-fold/?gclid=Cj0KCQiAtvSdBhD0ARIsAPf8oNkQ23hZi9GqJKbJJu4PhVY8XqzxygNLXqPF-1QuAysvQsHFt30To1MaAqbxEALw_wcB
      - 2023. 01. 10. 13:57
  • F
    Tévelygőket ki szedik úgyis , csak a hőséges vérvonal marad meg . A háború küzdelem , küzdelem pedig nemesít . Orbán elmegy kezet fogni a /szlovák állam emberévvel , hogy együtt ünnepeljék szlovákiát /?
    kuruc.info/j/480/2012/ovpozs230107_01.jpg
    Miközben már Vlagyimir már egy másik térképről, dolgozzik .
    - 2023. 01. 09. 14:42
    • D
      Ha az a másik térkép közös államot jelent, a szlovákok akkor is ott fognak élni, ahol most is élnek.<br />És jó ha mindenki tudja: az európai népek körében végzett - nem brit tudósok által végzett!! - genetikai kutatások, melyek célja a népek leszármazásának lekövetése volt (csúnya magyar kifejezéssel élve), azt igazolta, hogy a szlovák/tót népesség és a magyar népesség között NINCS GENETIKAI TÁVOLSÁG!! Magyarul: egy és ugyanazon népességről van szó. A szlovák és a lengyel és a szlovák és a cseh között már volt bizonyos genetikai távolság.<br />Tényleg igaz az, hogy a tót az a magyar, aki tud csehül. A poén fordítottja, hogy a tót az a cseh, aki tud magyarul, már nem igaz a fentiek alapján.<br />És ha egy államban élnénk, akkor annak föderatívnak kéne lennie, azaz a szlovák belső autonómiának akkor is meg kellene lennie, a saját magukra alkotott törvények szintjéig, úgy, ahogy annak idején a Monarchia volt 1867. után. Maximum a magyarlakta területekre nem terjedne ki.
      - 2023. 01. 09. 15:00
      • F
        Pontosan ez a lényeg , már a náci Németországban is az volt a szlogen "egykoron együtt fogunk élni egy közös nagy hazában " !<br />Ez lesz egy új UNIO, most ez folyik a mostani UNIO felbomlasztása a cél egyenlőre békés eszközökkel , azok a tankok hamar Brüsszeli gyepre érhetnek ha nem értik amit az orosz mond . <br />Semmilyen anno állapotok nem lesznek vissza állítva itt csak , Európa lesz mint Árpád idejében .
        - 2023. 01. 09. 15:26
    • Posta Imre
      Ez egy "gála" volt,  nem a "politikusok", hanem a "földesurak" közt, ahogy illik, "főispánosan". A "szlovákok" tudják hogy "szlovák állam" nem van, ahogy Viktor is tudja, hogy Magyarország Zrt sem van...így most ugyanúgy elbohóckodják, mint Zelenszkíj a ripacs a zsidó gyarmat "Ukrajnában", hogy van, pedig az sem van...és mindez így van "rendben"...., kit zavar ez? Valószínű, történelminek nevezett korok óta ilyen hazudozásokon keresztül ment az irányítás a Mátrixiban. Egyébként igen, nem lehet a "központi" TERV-től eltérni, bár kínos a kérdés, mert most annyira xarházi a felhozatal, hogy nincs becsületes Ember, aki bármilyen "beosztásra" alkalmas lehetne, mert ezekkel a hulladékokkal bármilyen kapcsolat vérfertőző és vérszerződni ezekkel annyi, minha a kannibáloknak önként kínálnád fel a szerveidet!
      - 2023. 01. 09. 15:27
  • J
    " egyetlen állam sem itélkezhet egy másik fölött" kivétel a kivételezetteké:
    A betoiltott palesztin zaszló esete:
    https://24.hu/kulfold/2023/01/09/pale...-betiltas/
    - 2023. 01. 09. 15:35
    • Posta Imre
      Jazmin, Izrael nem "állam", hanem egy "rákos daganat", ahogy szokták nevezni...az emberiség testén, lelkén, szellemén. Nem értem miért mondják ezt, de ha így van, esetleg a kemoterápiját, ha már annyira szorgalmazzák, lehet kipróbálhatnák. persze csakis demokratikusan és alkotmányosan...- az ismerősöm szerint.
      - 2023. 01. 09. 15:50
  • szabir
    a Tang dinaszty es nekem gyanus; ha man 1776 fontos ev ugye; 1776 polak huszaria vege [akikrol gyanittom hogy a SzamuRajok votak] // 1775 kozak szich [a sichek meg szaki szakak stb] megszunik// 1776 Merika alakul ''novo ordo Seclorum'' // 1776 Csaba/Borisz/Abarisdz kirajfi Szikuljai/Szekler/Seclor utolso mocczanasa BukoViennaba [irtak Bukovinat Bukreine-nek is + ott a Kiev a nevebe stb] s az esku az uj hatalomra [BukoVienna nepei Ausztrianak - amit aguszt 25/31 foglatak el 1774] az 177 okt 12 Kolumbusz napjan [<-- nem veletlen valszeg azaz Amerikai a sztori s Kalman napja okt 13 de AtLo=Lo+Lo turkul s Cal romanu --> Atila=Kal-man s ennek a fia Borisz=Csabarisz stb hosszu!]; Krono;

    1775/7 - 661/3 okt 4/14 v aguszt 27 Baek-gangi csata [vmiert fontos + ekkortol kalibraljak erdekes a SzamuRajokot] | Tang-Kina s Silla-Korea vs Yamoto Jappanja s Baekhe Koreak = 1116/1114/1112; 1114 hal Kal-man kiraj [Kalman nevet ritak Columbanusnak is azaz =Kolumbusz] - 661/3 = 451/3 Atilla [At+Lo=Cal] nyugatra Galliaba s hal Pannoniaba --> Csabarisz gorogbe 13 evig majd visszamegy Szkitiaba a Maeotisz/Azovhoz
    -
    szoval gyerekek SzamuRajok vajunk vammi?
    - 2023. 01. 09. 16:16
    • szabir
      amugy Kijevet irtak Ciobo-nak es; u h Csabi Cuba-Buco-Vienna a Siret/Ister folyoal ''Csabi tejuton vagy ize tsillag osvenyen stb'' - kerdes mikor s hol s mi s kikkel tortent stb
      - 2023. 01. 10. 12:06
  • szabir
    vettem es vot egy videot kb 1,5 eve;

    -
    amugy a Kaball az Lo iMRe [MaRe=Kancza angolu de rom/szlavul Tenger/Tang?XD de romanu jelent meg Nagy-ot is stb; de Naga=KiGyo vagy Anguis latinu NG-huNGar? stb; naga-suck-i stb] valszeg kapcsoltal --> u h a Judrok tollunk loptak vmit s hokuszpokot csinaltak belolle s ki kene kodolni stb akkor
    - 2023. 01. 09. 16:19
  • D
    A Tanítvány, az este közeledtén, megkérdezte a lemenő napba merengő Mestert:
    - Mester! Honnan tudhatom, hogy elértem a megvilágosodást?
    A Mester csöndben nézett tovább a lemenő nap felé.
    Aztán annyit mondott:
    - A hajnal világossága honnan tudhatná, hogy ő a hajnal világossága?
    - 2023. 01. 09. 16:50
    • Posta Imre
      Honnan tudod ki a Mester és ki Margarita?
      - 2023. 01. 09. 17:17
      • D
        Jogos. Helyesen a párbeszéd:<br />A Tanítvány (aki azt gondolta magáról, hogy ő a Tanítvány), az este közeledtén, megkérdezte a lemenő napba merengő Mestert (aki azt gondolta magáról, hogy ő a Mester és akiről ezt gondolta a Tanítvány is, az a Tanítvány, aki azt gondolta magáról, hogy ő a Tanítvány):<br />- Mester! Honnan tudhatom, hogy elértem a megvilágosodást?<br />A Mester csöndben nézett tovább a lemenő nap felé.<br />Aztán annyit mondott:<br />- A hajnal világossága honnan tudhatná, hogy ő a hajnal világossága?
        - 2023. 01. 09. 17:27
        • Posta Imre
          A "tanítvány" a "mester" számára kihívás és viszont. Csak annyi lehet az árnyalat, hogy az egyik a fény felől közelít a sötétséghez, amásik a sötétség felől a fényhez.
          - 2023. 01. 10. 08:51
  • Posta Imre
    Az asszony most meséli milyen beszélgetést fűltanúsított. Kishölgy mondjja, volt egy Opel Astrájuk és el akarták adni. Megnézették, reális árat 400 ezerre tette a szerelő is. Meghirdették, aztán jöttek a hívásk. Majd egyszer valaki csörög, mondja, 300-at ad érte de már úton is van. Cigányok voltak. Megkötötték a szerződést, elvitték a járművet. Két napra rá, qvaanyázva hívja a cigány, hogy úgy át van baxva, mert nem látszik az alvázszám és ha nem fizet neki még 70 ezret, akkor tudja hol lakik...satöbbi. Pesten voltak akkor és hazafelé jövet betértek a Zuglói kakitányságra (fiktív kakitányság, lehet nincs is olyan) hogy ők feljelentést kívánnak tenni. Na ott az emondás alapján kaptak hideget, mit képzelnek és már majdnem ott trtották őket, hogy merik zaklatni a zsandásegget ilyesmivel. Fizessenek és kussoljanak és örüljenek ennyivel megússzák. Az egyik még a fegyverét is elővéve a gyerek (gyerekkel voltak) fejéhez illesztve demonstrálta, mi is az a fenyegetés (életveszéllyel)...aztán a papa is beszólt már neki, akkor majdnem megfektették...szóval osontak el onnan porig alázva, aztána portás kérdi mi volt, zaklatva mesélték, mit tapasztalt a qvatelepen a rendőrruhába bújt stricik közt...ezt végig hallgatta tán egy civilruhás nyomozó és megjegyezte nekik, jobban teszik, ha fizetnek! Na, így kell felébreszteni ezt a fosadék bandát, mindenkit hintőporos gumcóval minden likán jólmegaszni, hadd tűnjön föl már neki, milyen "álamhoz" is van köze, mert ugye a maffiaállamban az alkotmány: fizess és kussolj! Jó kis mese, nem? Remélhetően felébredtek a málykómából a naív agybaxott magyar parasztok és csillogóbb szemmel néznek erre a zsidványtanyára....persze demokratikusan!
    - 2023. 01. 09. 17:14
    • Laplage73
      Ezt már fölösleges toldozni, foltozni, 7.62mm mindnek
      - 2023. 01. 09. 17:19
      • Posta Imre
        Mire felfognák az érintetTEK, szembesülnek vele, hogy elkerülhetetlen végük a kezdete valami másnak. Drága a lőszer, kár pazarolni rájuk.
        - 2023. 01. 09. 17:25
        • D
          Egy ügyvéd ismerősöm, aki büntetőügyre szakosodott, mesélte, hogy az egyik "ügyfele" (cigánybűnöző) azzal kereste meg, hogy lenne egy "jó kis ingatlan-ügy", nem vállalná-e el (már ez esetben mint polgári jogász)?<br />Amire csak annyit mondott, hogy: jöjjenek vissza, amikor abból büntető ügy lesz.<br />"Paraszt" ne üzleteljen cigánnyal - mert át fogja verni.<br />Ezt én is a saját bőrömön tanultam meg.<br />Egy másik ismerősöm, már mint saját ügyfelem, egyszer, a cigányokon eltűnődve (kiadta valami ingatlanát bérbe cigányoknak, aztán persze megszívta, nem nagyon, mert volt még vagy két tucat ingatlana, úgyhogy nem vágta haza, hogy az ingatlanát teljesen hazavágták) csak annyit mondott, hogy Istennek biztos volt - kellett, hogy legyen - valami célja azzal, hogy olyan népséget is teremtett a Földre, amelyik csakis rombolni és pusztítani tud.
          - 2023. 01. 09. 17:35
    • S
      Komolyan azt gondolod Imre, hogy ezeknek ettől megjön az esze, vagy feltűnik nekik valami?<br />Nem is tudjàk hova tenni az egészet, holnap már nem is emlékeznek rá. Egyszerűek, hülyék, fogalmuk sincs hogy mi ez az egèsz, ès mi miért van! Szarfåszú banda.
      - 2023. 01. 09. 19:29
      • Posta Imre
        Remek agyútőtelék! Dehogy remélem, sőt, bízom benne, hogy már senkinek nem jön az eszébe semmi, se ügyészenk, se bírónak, egyik "közszógálati" tetvedéknek sem a tik-tok szolgálatoknál, gyermekrablók, halálügy...most már jó lesz ez így!
        - 2023. 01. 09. 19:33
  • Posta Imre
    Trump-program szerint megyen a zakcijó...és példaértékű ez a gyakorlat.

    Áll a bál Brazíliában: megrohamozták a kongresszust
    2023. január 08. 20:59
    Jair Bolsonaro korábbi brazil elnök híveinek százai rohamozták meg Brazíliavárosban a kongresszus, a Planalto elnöki hivatal és a legfelsőbb bíróság épületét vasárnap áttörve a rendőrségi kordont.
    A televízióban mutatott felvételek szerint a tavaly októberi választások eredményével elégedetlen aktivisták behatoltak az előtérbe és feljutottak a brazil törvényhozás tetejére, jelentős anyagi károkat okozva az épületben,

    https://www.portfolio.hu/global/20230...ust-589126
    - 2023. 01. 09. 17:19
  • Posta Imre
    Ha már így belekaptatok a cigány-témába, a Győzike FIDESZ igazolvány mellé itt van a "miért"...a vajda-rabbi genetika alapján válogat, ahogy Putyin lánya is...

    A botrány nem számít, Orbán Viktor ismét Sztojka Attilát nevezte ki roma kapcsolatokért felelős kormánybiztosnak

    A kormányfő a jelek szerint mindent rendben talált az idén botrányba keveredett romaügyi kormánybiztossal.
    Mint ismert, Sztojka Attiláról korábban lapunk birtokába került több hangfelvétel, amelyekben a politikus a többi között arról beszélt, hogy mivel a Belügyminisztériumban van, „mindenkiről tudunk mindent. Amit még nem is gondolnátok: ki, mikor, mennyit, hogyan, mire. Mindent.” Egy másik hangfelvétel tanúsága szerint pedig részben a Roma Közéleti Akadémia, részben az általa vezetett Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság révén szerződéseket kínált „körön belül lévő” roma képviselőknek. Ezekért cserébe „politikai és szakmai teljesítményt” várt el.
    https://nepszava.hu/3160622_sztojka-a...ban-viktor
    - 2023. 01. 09. 17:52
  • S
    Orbánék bandája is ferdehajlamú zsidó köcsögök karámja. A szopást, nyalást, és egyebeket szó szerint kell érteni, nem hiàba hogy a fidesz tele van, buzi, drogos, meg leszbikus dekadens pederaszta zsidókkal, igazi lmbtq, és Putyinèk többek között emezekkel zsaroljàk őket?
    A nép természetesen elhiszi hogy zsiktor keresztény, magyar, és nemzeti, ő az ki jövőt mutatnak a népének, átlag 180.000 nettós minimálbérrel, 1.000 forintos kenyérrel és tojással, na aztán a nípnek jóvanez, mert ugyan mibe kapaszkodva lázadna fel, ha nem is magyar? Nem is tud a gyökereihez nyúlni, mert idegennek érzi magát itt a kurvå buzi magyarja, ő maga nem tudja hogy ő micsoda, akkor ugyan hogyan lázadna, honnan tudnà ki az ellenség, ha önmagát nem tudja? Rohadt buzi banda, libsi korcsférgek!
    - 2023. 01. 09. 20:04
  • Posta Imre
    Régi recept és mindig bevá-lik!

    Lófasz a seggetekbe, Gabikám! ( the hungarian )
    10 éve | Tabányi Mihály | 0 hozzászólás

    Szó szerint kilóg a lóláb: minden oka megvolt Demszky és Kuncze Gábornak arra, hogy mindenáron megmentsék Gergényi Pétert a bukástól.
    „Nehéz lenne konkrétan megmondani, hogy mikor kezdõdött. Még a Horn-kormány idején, de biztos, hogy annak csak a második felében. A Tocsik-botrány körüli mizéria hatására talán. Ez egy lassan kibontakozó folyamat volt. Elõször viccesnek találtuk, végül is kezdetben ezek amolyan mókás, bátor bulik voltak. Senkinek nem volt kára belõle, legfeljebb az erénycsõszök méltatlankodhattak volna, ha kiderül.” – ezekkel a szavakkal kezdte nyilatkozatát Bõhm András, az SZDSZ politikusa, amikor a GabiGabi néven futó partykkal kapcsolatos elsõ emlékeirõl kérdeztem.

    „Mindig is szerették a fiúk a malac vicceket. Emlékszem, a négyigenes választás éjszakáján, még ’89-ben, orbitális fingóversenyt rendeztek! Eörsi Matyiék hatalmas kondér sóletet fõztek, és utána durrogtattak hajnalig. Demszky még a gatyáját is letolta, hogy tisztán halljuk a rotyogtatást. Kuncze akkor még nem számított meghatározó embernek, csak mosolygott a bajsza alatt. De amikor már mindenki seggrészeg volt, akkor mégis õ alakította a legnagyobbat! Fogta az öngyújtóját, és úgy berobbantotta a következõ pút, hogy az öregek mind azt hitték, újra lõnek az oroszok. Gyuri bácsi majdnem elkezdett csomagolni” – ezt már egy névtelenséget kérõ, a párttól azóta eltávolodott forrásunk mesélte.

    Mindkét embert azért kérdeztem, mert furcsa hírek keringtek már egy ideje, bizonyos zártkörû bulikról, amelyeket néhány havonta fõvárosi tulajdonban lévõ intézményekben, általában fürdõkben szerveznek az SZDSZ vezetõ politikusai. Demszky és Kuncze után GabiGabi Party-nak nevezik ezeket az összejöveteleket.

    „Nevetséges, hogy egyesek állatias orgiákról meg mittudomén milyen vadságokról beszéltek. Szabad szellemû, bevállalós fiúk voltak, akik teljesen ártatlanul engedték ki a gõzt. Szeretnek dugni. Na és? Egyébként kár a Gáborék szerepét túlhangsúlyozni, Magyar Bálint volt az elsõ, aki a lakásán tartott repülõ egyetemek után mindig marasztalni igyekezett a jobb csajokat. Ez lett aztán intézményesítve. Egyszerû gruppenszex bulik voltak, semmivel se különbek, mint a hetvenes évek bármelyik komolyabb értelmiségi házibulija. Semjén Zsolt is egy ilyenben szopatott elõször, Deutsch Tomi is átjárt Fodorral az elején, nincs ebben semmi különös.” – mondta egy másik õs-SZDSZ-es, aki még a Szabad Kezdeményezések Hálózata idején végzett aktív szervezõmunkát. Ez volt tehát a kezdet.

    Ezekben a nyilatkozatokban nincs is semmi különös. Mindenki az ízlésére bízhatja, hogy szimpatikus-e neki a promiszkuitás e szervezett változata, és hát az SZDSZ sosem arról volt híres, hogy erényt vagy önmegtartóztatást prédikált volna. E régi történetek hímporát miért kellett most mégis lesöprögetni? Mert úgy tûnik, idáig kell visszanyúlnunk ahhoz, hogy megértsük, mi folyik most a fõvárosi rendõrségnél. Amikor Gergényi Péter budapesti fõkapitány széke inogni kezdett, hirtelen elõtüremkedett a lóláb. Mindjárt kiderül, hogy szinte szó szernetwork.huint.

    pctrs.network.hu/clubblogpicture/2/6/5/_/265785_732884211_big.jpg
    Nem sok fotó készült a partikról, ez 2004-bõl való (Fotó: Hartweiger Bálint )

    „A rajvezetõnk szólt mindig, általában telefonon. Írásos utasítás ezekrõl soha nem volt. Leltárt készítettünk ugyan, de a visszavételkor ezeket mindig meg kellett semmisíteni.” – ezt már Lengyel Tibor százados, a BRFK beszerzési osztályának helyettes parancsnoka mondta nekem. Az õ korkedvezményes nyugdíjkérelmét helyben hagyták elöljárói. „Nincs már mit vesztenem. Januárban leszerelek. Van néhány jó ajánlatom, elsõsorban õrzés-védelmi feladatokat ellátó vállalkozások kerestek meg. Nem fogok unatkozni, és a szájamról is lehullhat a lakat” – indokolta nyíltságát.



    Lengyel százados õszes halántékú, széles arccsontú, mindig frissen nyírt bajuszt viselõ férfi. Látszik, hogy nem ijed meg a saját árnyékától, de amikor errõl az ügyrõl faggattam, többször is elpirult, izzadni kezdett és láthatóan kényelmetlenül érezte magát. Végül néhány féldeci elfogyasztása után eredt meg igazán a nyelve.

    „Amíg el nem kezdõdött a felújítás, addig a Rácfürdõhöz vittük általában a felszerelést. De nem mindig oda. Amikor az egész elkezdõdött, akkor általában bilincseket kértek meg egyenruhát. Emlékszem, az egyik járõrünk sapkája ragadt a spermától, amikor reggel ki akartuk osztani. Borzasztóan megalázó volt. Az egész ország rendõrvicceken röhög, frusztrál a Viszkis, és akkor a politikusok szétkúrják a felszerelésünket” – hergelte magát az emlékezésbe a sokadik snapsz után Lengyel százados.

    A haveri-családi gruppenek a kilencvenes évek második felétõl váltak rendõrségi üggyé. „Túl nagy kutyák lettek a fiúk ahhoz, hogy egymás nõit kúrják.” „Valahol le kellett vezetni a feszültséget. El se tudod képzelni, hogy mennyi képviselõ drogozik, gyógyszerezik vagy iszik. Ehhez képest õk szerettek kurvázni. Egy idõ után már csak profikkal tudták ezt diszkréten intézni. A Kuncze még a türelmi zónás törvényt is átnyomta, igazán nem akartak õk bûnbe keveredni.” – hangzottak a visszaemlékezések arról, hogy vált üzemszerûvé a párt felsõ vezetésének macsós szórakozása.

    Kezdetben csupán arról volt szó, hogy a rendõrség szemet hunyt a prostituáltak alkalmazása felett. „Aztán jöttek a keményebb dolgok. Konkrétan kikérték a rendõrség felszerelését, hogy abban és azzal éljék ki magukat. Felizgatta a Demszkyt, hogy ilyeneket használhat. Nem vagyok szexuálpszichológus, de olvasmányélményeim alapján talán fetisizmusról van szó nála.” – fogalmazott Atkári János, volt fõpolgármester-helyettes, aki egyetlen egyszer elment egy ilyen bulira. „Undorodtam az egésztõl, de Demszky nagyon kapacitált. A burgaszi polgármesteri hivataltól volt itt egy delegáció, és a hivatalos program után elég sokat ittunk. Nem is tudtam, hogy hová megyünk, amikor beültünk Demszky terepjárójába, és a Néprjazi Múzeumhoz hajtottunk. Tudja, a Parlamenttel szemben, az FVM mellett. Elõször azt hittem, hogy itt is valami fogadás lesz. De minden fura volt. A hidegtálakon kolbászokból és keménytojásokból falloszokat raktak ki, ládákban hevertek a tejszínhab-szórók, és a hoszteszek bugyiban és melltartóban voltak.”

    „Kunczéék ekkor kerültek kapcsolatba a Grand Orient Páholy nagymesterével. A párizsi szabadkõmûves elit évtizedek óta szervez ilyen bulikat. Az egyikre levitték õket, és akkor itthon meghonosították. A GabiGabi név visszafele, a repülõn jutott eszükbe. Volt ebben egy játék, hogy Jean Gabin is sok ilyen bulit szervezett a hatvanas években, és ezért a mai napig vannak Gabin Partyk kint. Talán ezt is Bálint találta ki, de ebben már nem vagyok biztos” – tudtam meg a liberális frakció egyik volt titkárságvezetõjétõl.

    Hamarosan román, moldáv és ukrán prostituáltak vitték a prímet a magyar libertinusok összejövetelein. „Egyre keményebb rendezvények voltak. Demszky a 70-es években cigánykutatási terepmunkája közben fél Szabolcs-megyét lekúrta, aztán voltak az entellektüel gangbangek, és végül a tizenéves prostik. Egy idõ után a pinát is megunja az ember. És akkor találták ki ezeket a szerepjátékokat, amikhez rendõrségi kellékeket használtak” – magyarázta Bõhm András az események eszkalációját. „Gusztos Péter például egyszer lebukott. Részegen ment haza, egy rúzsfoltos rohamosztagos gyakorlóban. A felesége kiverte a hisztit, azóta nem is láttuk egyszer sem” – mesélte a szeánszok egyik állandó résztvevõje, aki szerint felesleges túl nagy feneket keríteni az egésznek. „A pornócsatornákon azért durvább dolgok mennek. Ez inkább a jó társaságról, a játékról szólt. Az ókori görög politikusok is hetérákkal mulattak. Miért lenne ciki a demokrácia bölcsõjének szokásait átvenni? Foglalkozzatok inkább azzal, hogy Orbán Viktor veri a feleségét. Az az igazi botrány”; - vélekedett, és többet nem is akart mondani méltatlankodó forrásom.

    Mindenesetre az egyenruha után jöttek a bilincsek. Ismét Lengyel századost idézem: „Néha több tucatot is elkértek. Amikor egy tököli kocsmai verekedésbõl vagy harminc embert akartunk bevinni, egyszerûen nem maradt elég, mert éppen ment a témázgatás a Rácfürdõben. És akkor itt jegyzem meg, hogy a Kuncze épp ebben a választókörzetben képviselõ.” Gergényi Péter kinevezésével az addigi játékos jelmezesdi ijesztõ mértéket öltött. „Tudni kell, hogy a vasprefektus nehezen oldódik nõi társaságban. Határozottsága inkább zavart tétovaságba fordul, ha ismerkedni kell” – mondta róla egy volt kolléga, aki még Bács-Kiskunban szolgált együtt Gergényivel. „Talán azért, mert nem az a kimondott szépfiú. A nõk egy része bukik a mundérra, de a Péternek alig volt szerencséje. Ha elmentünk Kecskeméten valahova, õ tutira egyedül ment haza.”

    Gergényi és Kuncze barátsága a pártelnök belügyminisztersége idején alakult ki. Amikor Gergényi budapesti fõkapitány lett, szívesen segített egy kis felszereléssel. Sõt, néha a saját, természet adta felszerelésével is beszállt a szeánszokba. A prostiknál nem kellett jópofáskodni, mehetett rögtön az akció. Lengyel százados nyomorultul érezte magát. „Amikor a gumibotok ragacsosan jöttek vissza, járõreink sterilizálták õket. Attól féltünk, hogy bûnözõk helyett valami nyavalyát kapnak el. Aztán vitték a könnygázt is. A fuldoklós szexhez. A tv ostromára gyakorlatilag mindegyik palack kiürült. Állítólag Demszky szkafanderben szopatta a lefújt lányokat, akiknek taknya-nyála összefolyt, és ettõl jobban csúszott a bráner.” Az igazi meglepetés azonban még csak eztán következett. „2005 nyarán volt. Hogy vezényeljünk lovas rendõröket a Néprajzihoz. Illetve csak a lovakat, sõt kizárólag csak a csõdörök kellettek nekik” – az emlékezéstõl könnybe lábadt ekkor a százados szeme. „Nagyszerû harci paripák ezek. Bevitték õket a múzeumba! A mosószertõl többnek is húgyúti fertõzése lett. Penicillinnel kellett kezelni õket, mert valami durva szerrel csutakolhatták szegény párákat, hát hogyan fogalmazzak, bevetés elõtt.”

    Úgy tudjuk, hogy Gergényit hallgatásáért cserébe kellett megmentenie a liberális pártnak. Kuncze Gábor és Demszky Gábor a következõ sms-t kapták aznap, amikor bejelentette nyugdíjazási kérelmét: „Lófasz a seggetekbe, Gabikám”.


    Forrás: Merényi László / matula.hu
    http://magyarmegmaradas2.network.hu/b...-hungarian
    - 2023. 01. 09. 20:15
    • D
      Hát, azt azért nem gondoltam, hogy egyszer a lófasztól kell megvilágosodnunk???...
      - 2023. 01. 09. 20:28
    • S
      Níp ugyan olyan mint ezek a rohadèkok.<br />egymàst is szoptàk meg kúrtàk.<br />Milyen selejtes faj ez a zsidó?
      - 2023. 01. 09. 21:36
    • L
      tegnap olvasgatok, pont idevág, (2010-es cikk, a szerző, szegény már nem él, de érdemes a régi honlapját böngészni): <br /><br />".....Ami ezután következik, az már látszólag a „buli”. Két héten át működik a klub, a legelszántabbak két teljes hetet tölthetnek önmaguk és egymás szórakoztatásával. Hogy ez a „szórakoztatás” pontosan milyen formákat vesz fel, azt speciel a Grove esetében nehéz megmondani, mivel elég alaposan őrzött eseményről van szó, azonban azt tudni kell, hogy a Grove kizárólag férfiklub, nők sokáig még a személyzet tagjai sem lehettek, s ma is csak nagyon eldugott helyeken, távol a vendégektől teljesíthetnek szolgálatot, mint például a parkolóban vagy a konyhán. Bár régóta rebesgetik a Grove-ról, hogy „buzitanya”, és a résztvevők homoszexuális orgiákban élik ki magukat, azonban két tényezőt ennek felmérésekor figyelembe kell venni: Az egyik az, hogy a Grove rituáléjai több ezer évre nyúlnak vissza, részben Babilonba és a Kazár Birodalomba is, tehát volt honnan örökölni a fallikus kultuszt és a fallikus rituálékat. Ezeket aztán az okkult tudásban járatlan résztvevők számára összemoshatják közönséges homoszexuális magatartással, s itt elérkezünk a másik fontos dologhoz: a résztvevők többsége nős ember és a Grove-on vagy ehhez hasonló klubokon kívül sosem folytatott homoszexuális tevékenységet. Ehhez hasonló klubok” – írjuk, mivel a homokos partik a világon mindenhol átszövik a politika világát. Nem kell messzire mennünk, Magyarországon is működtek, s talán mai napig is működnek a GabiGabi partik, melyeken elsősorban SZDSZ tagok és hozzájuk közeli emberek vesznek részt, bár a korábbi vendégek között állítólag regisztrálták úgy a KDNP-s Semjén Zsoltot, mint a fideszes Deutch Tamást is, de a magyar homoszexuális társadalom bennfentesei szerint Orbán is a Rudas Fürdőben kezdte politikai pályafutásait, öreg komcsi rókáknak tett szívességekkel – ám ezt hagyjuk csak meg pletykaszinten. (Bár speciel a Fidesz és az SZDSZ korai összefonódására jól emlékezhetnek azok, akik nem idén fognak először szavazni menni.) A GabiGabi partikat a francia Gabin-partykról nevezték el, állítólag a Francia Nagyoriens Páholyból importálta ezt a kedves szokást Kuncze Gábor, a magyarosításkor így az egyik névadó ő, a másik pedig Demszky Gábor lett. Az ilyen partikon való részvétel hajlandósága persze nem minden esetben homoszexuális vágyaktól való túlfűtöttség eredménye. A politikai „elit” ezeken a társaságokon keresztül kovácsolódik, így ha valaki szeretne feljebb lépni (lehetőleg minél nagyobbat és minél gyorsabban), egy határ után a részvétel már kikerülhetetlenné válik. A fegyveres erők felső vezetőit is előszeretettel vonják be a társaságba, jobban mondva az előlépés záloga bizonyos esetekben a megjelenés és az aktív részvétel. Megfelelő mennyiségű pia (meg esetleg drog) elfogyasztása után az ember aztán könnyen rávetemedik, hogy megtegye, amit az előléptetés megkövetel. Van ugyanis az ilyen orgiáknak egy nagyon gyakorlati és profán haszna: a társaságban való részvétel által a résztvevők zsarolhatóvá válnak! A legtöbb esetben a feleségek sem tudnak arról, hogy mi zajlik ezeken a bulikon, nemhogy a nyilvánosság. S nem villognak ugyan gyakran a fényképezők, de azért egy-egy kompromittáló fotó mindig készül, főleg az újoncokról. Innentől kezdve pedig az oda-vissza zsarolás lehetősége adva van, és biztosítja a társasághoz való hűséget. Így könnyebben érthetővé válnak 2006. őszének eseményei is. Gergényi Péter nyugalmazott rendőrtábornok aktív korában nem csak a rendvédelemben volt aktív. A GabiGabi partikon való részvétele által egyrészt zsarolható volt ő maga is, amely megmagyarázhatja, miért hajtotta végre a felülről jövő parancsokat, másrészt szemrebbenés nélkül hajthatta végre őket, az elszámoltathatóság félelmének szikrája nélkül, hiszen ő is zsarolói helyzetben volt, már csak a rendőrség kincstári felszerelésének szexuális segédeszközként való rendszeres felhasználása miatt is, amelyből következően egyedül ő tucatnyi rendőrtiszt vallomásával erősíthette volna meg, hogy mi is folyik a zárt ajtók mögött az SZDSZ háza táján…<br /><br />Felhasznált források: Alex Jones - The Order of Death <br />Merényi László: Lófasz a seggetekbe, Gabikám! – ebben a cikkben egy kép is van, amelyet a jó ízlés határain belül maradván nem illesztettünk be a bejegyzésbe…  <br />időközben utánanéztem, a Gabin-partykat nem Franciaországban szervezték, hanem Kaliforniában, és vélhetően nincs köze az elnevezésnek Jean Gabinhoz......"<br /><br />forrás: https://tothbalint.info/jatekneve.php?page=057-bohemian
      - 2023. 01. 10. 10:20
      • Gerry
        " ebben a cikkben egy kép is van, amelyet a jó ízlés határain belül maradván nem illesztettünk be a bejegyzésbe… " - ajjaj, ezek szerint rossz ízlésem lenne?... én vagyok a hibás, hogy Imre átvett cikkébõl nem vette át a rosszízlésre utaló képet én meg - "Elolvasás után nem elégetendõ"-nek ítéltem meg, és Admin-lehetõségem segítségével odatettem a képfelirat fölé (Imre, hogy te milyen trehányan másolsz!!! Hihihi) az állítólag ízléstelen képet...
        Azért mentségemre legyen mondva, hogy soha életemben nem ÍZLELTEM meg ilyen Gabi-Gabi partikon semmilyen lónyálat... Azt viszont aláírom, hogy NEM Jean Gabin miatt lett ez a neve az efféle partíknak (õ még maradi szinész volt! )...
        www.dig-it-film.de/wp-content/uploads/2021/01/2012-Eine-unvollendete-Liebe-787x1024.jpg
        ... ugyanakkor nagyon is elképzelhetõ, hogy ezek a pancsoló (-nagy- köcsög-)gyerekek egyszer meghívtak egy közülük való NEM Koncz vezetéknevü de Gábornak nevezett személyt és enyhén megfeddõ szavakkal ezt mondták neki: "Gabi-Gabi ide csak bugyi nélküll léphetsz be áztatni a...." - na mindegy.
        Persze Gabi értett a szóból s mint ifjonc feltörekvõ gondolkodású (úgy vélve, hogy ez most trendi dolog), rögtön lerúgta magáról a "fecske" bugyingóját és nekifutásból akkora seggest ugrott a vízbe (bocsi, bombát!!!), min annak idején 10-14 éven mi is a Palatinuson... ( Csak mi a lányok mellett érkeztünk a vízbe miközben azok sikongatva menekültek az utólagos húsvéti locsolkodás elöl... persze nem túl messze, mert annyira azért nem féltek tõlünk!

        st2.depositphotos.com/3345275/7998/i/600/depositphotos_79983836-stock-photo-jumping-in-pump.jpg
        - 2023. 01. 10. 11:29
        • Posta Imre
          Gerry, jól tetted! A régi oldalakon már párszor lehoztuk ezt a "matulás" SZDSZ-es történetet, amiben természetesen a "magyar" elit is lubickol. Nem tartottam annyira fontosnak a témáhoza  "buzulós" fótot, de ha már az ízlelés úgy kívánja...jól elpacsiztak azok ott..., ahogy most is éppen és holnap is...mert nincs vége a történetnek.
          - 2023. 01. 10. 13:19
  • J
    Az a szomorú, hogy ez a sok degenerált gusztustalan patkány itt él közöttük háborítatlanul, kiemelt nyugdíjjal, ellopott javakkal, jómódban. Egy két irásos visszaemlékezésen kívül már nem említi senki ezeket az eseteket. Szégyenfalhoz kellene valamennyit állítani, de a ribancaikkal együtt! Azzal, hogy a Néprajzi Múzeumot választották az orgiák helyszínéről, megsértették a magyar nemzetet is.
    Néhány éve a külföldi sajó is cikkezett a Gellért fürdőben zajló orgiákról .Így járatják le az országot.Jaj ne!
    - 2023. 01. 09. 21:48
    • S
      Győrben a hírhedt orgiában résztvevő Rákosfalvy ügyvéd a mai napig osztja az észt és ugyanúgy praktizál, mint a sexbotrány előtt. Gusztustalan, felháborító, rohadék banda, élik az éltüket, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Természetesen a zöm meg el van kápráztatva még ma is és visszaríják a Borkait csapatával együtt.
      - 2023. 01. 10. 01:15
    • Posta Imre
      Nem kell azt már! Lejárt!
      - 2023. 01. 09. 22:50
  • F
    Lényeg az hogy Magyarország azért kell, mert akkor a környező országok nem lennének , nem lenne kire és mire támaszkodni létezésben mert így magyarországi történelembe beletudja írni magát a cseh , szlovák , román stb.....
    - Pozsonyban, mi a cseh ?
    -Kolozsváron, mi a román ?
    -Borsiban, mi a szlovák ?
    -Budán , mi a zsidó ?
    Mikor mindenhol csak magyar épített örökségek, javak vannak .
    - 2023. 01. 10. 00:02
    • Posta Imre
      Magyarország nem kell, csak az elnevezés és valami külcsíny, mint a színházban a kellék, a tartalmat az aktuális pojácák majd beleteszik. Mi mára 'Magyarországban'" a "magyar". Már az illúziót is exportból biztosítja a cionista zsidó.
      - 2023. 01. 10. 08:54
  • Posta Imre
    "Megleptél,hogy kitetted a levelet az oldalra.Nem számítottam rá,hogy pozitívan értékeled majd a negativitásom.
    És nagyon jól esett amit írtál,hogy
    "Elárulok egy titkot. Nagyon a szívembe zártalak (párótokat , ahogy a levélírót is)."
    Ez arra enged következtetnem,hogy nem tartod tehernek a velem való kommunikációt.
    Az az igazság,hogy édestestvéremként szeretlek és tisztellek.Köszönöm,hogy megbízol bennem!

    Segíts kérlek felfedni,mit értek félre a tanításokban,ami megakadályoz abban, hogy elérjem a lelki békét!Hogyan dolgozzak azon,hogy a tudatom ne okozzon ennyi szenvedést?Mit nem veszek észre???Mit csinálok rosszul?Vagy mit nem csinálok egyáltalán,amit pedig kellene?
    Főleg,hogy tisztában vagyok azzal,hogy mennyire szerencsés vagyok sok milliókhoz,talán milliárdokhoz viszonyítva:
    -nem torz a testem,megvan az összes kezem,lábam
    -a gyermekeim is szépek, egészségesek
    -van fedél a fejem fölött
    -van mit ennem,innom
    -van munkahelyem
    -autóval járok
    -van egy szerető feleségem (ja,az nincs,de a többi MÉG stimmel).

    Azt olvastam sok helyen,hogy az embernek keresnie kell egy hiteles tanítómestert.Megvan.
    A kérdés már csak az,hogy a mester akar-e egy tanítványt...."
    - 2023. 01. 10. 09:00
  • Posta Imre
    Ajvé, neménvótam, de honnan van neki rakétája Mercédesz drága! Ennyi erővel atomot is modhatott vona, az se reális, ez nem közveszély, ez pont olyan hülyeség, amilyen idióták a ciononcsecsecopó szabaddvakoló "ügyészek" - az ismerősöm szerint.

    Őrizetbe vettek egy nőt, mert rakétatámadással fenyegette videón a Parlamentet
    2023. 01. 10. 07:55

    Videóban fenyegette rakétákkal a Parlamentet egy magyar nő. A BRFK tájékoztatása szerint a nő azt mondta, hogy ő csak szórakoztató felvételeket készít. A budapesti rendőrök nem vették a poént, és őrizetbe vették.

    Egy férfi figyelt fel a legnagyobb videómegosztó portálra január 7-én feltett videóra, majd értesítette a rendőrséget,. A BRFK közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt rendelt el nyomozást. A nyomozók azonosították a felvétel feltöltőjét, akit nem találtak bejelentett lakcímén és vélt tartózkodási helyein, telefonon viszont elérték.

    A nő azt mondta, hogy külföldön van, a fővárosi rendőrök azonban aznap este a Nyugati pályaudvaron fogták el. A 41 éves K. Mercédeszt a közveszéllyel fenyegetés bűntettével gyanúsították meg, majd őrizetbe vették. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, azt mondta, hogy ő csak szórakoztató jelleggel készíti a videóit. Mivel elfogásakor néhány gramm kábítószergyanús anyagot is találtak nála, ezért emiatt is eljárás indult.
    https://24.hu/belfold/2023/01/10/oriz...rlamentet/
    - 2023. 01. 10. 15:55
    • L
      Nőt? Csökkentettet. Röhög a vakbelem. Direkt csinálják.
      - 2023. 01. 10. 20:27
  • Posta Imre
    Elfogatóparancsot adtak ki Brazília volt igazságügyi minisztere ellen

    Elfogatóparancsot adtak ki a brazil hatóságok helyi idő szerint kedden Jair Bolsonaro korábbi elnök két közeli szövetségese, köztük Anderson Torres volt igazságügyi miniszter ellen a brazíliavárosi kormányzati épületek múlt hét végi megtámadásával összefüggésben, írja az MTI.

    Anderson Torres ellen a legfelsőbb bíróság egyik bírája adott ki elfogatóparancsot, mert a gyanú szerint együttműködött a zavargások résztvevőivel. Torrest január elején a fővárosi térség biztonsági titkárává nevezték ki, majd a vasárnapi támadást követően leváltották a posztról.

    Határozottan szembe kell szállni a terrorizmussal, ezekkel a puccsistákkal, akik rendkívüli állapotot akarnak

    – szögezte le Alexander Moraes főbíró. Moraes vasárnap Brazíliaváros kormányzóját, Ibaneis Rochát is felfüggesztette hivatalából. A jobboldali kormányzó a történtek után bocsánatot kért a január elején beiktatott Luiz Inácio Lula da Silva elnöktől a zavargásokat lehetővé tévő biztonsági „hiányosságok” miatt.
    https://24.hu/kulfold/2023/01/11/braz...on-torres/
    - 2023. 01. 11. 09:47
  • mentsvar
    bocs, most nem a lófaszokról szeretnék szólni.

    Ma hallgatom ezt a Dr. Török Tibrot. Ki a magyar, genetikailag.

    Előre bocsátom, nem jeleskedek a történelemben. Azt akarom aláhúzni, hogy kezdek hinni az ősi génekben, ahogy azok kibomlanak életünk során. Apám, pölö olyan kertet hozott létre, ami sajátosan régi székely elrendezés. Amíg nem tudtam, utáltam, hogy milyen mozaikosan, és milyen fajgazdag kertet csinál. Majdnem az összes gyümölcsfa és 4 féle örökzöld, rózsa, liliomok... Pedig nem volt kertész az öreg, sőt, nem is szeretett babrálni a földdel. Kassai Lajos mesélte, hogy bomlott ki belőle az ősi üzenet. Évekkel ezelőtt volt egy vágyódásom Ukrajnába, a déli részére, ahol azok a jó csernyozjom talajok vannak. Most jól megjárnám, hiszen ott folyik a háború. Sosem jártam arra, nem is értettem, miért vagyok kiváncsi arra a területre.

    Ma hallgatom ezt a Dr. Török Tibor, genetikust. Meséli, hogy Etelköz és Levédia. Baaazeg! Hát ez az a terület, ahova kedvesemmel terveztem, hogy elmenekülünk a nagyvilág őrülete elől. Erre mit tudok meg? Hogy azok voltak az előző hazáink, ha nem is az őshaza.

    Létezik? Ezer éveken keresztül a génjeidben benne van a származásod, a letűnt kultúra?
    - 2023. 01. 13. 20:40
  • Posta Imre
    Na, meg van Etele is, hármas koporsóban...ja nem, de ettől még Románia is a Hun Birodaom része...

    Egy olasz régészeti portál közölte a rendkívüli felfedezést: valószínűleg Attila, „az Isten ostora” sírját találták meg Romániában.

    Az olasz stylemania.it portál közölt hírt egy régészeti feltárásról, ami valódi szenzáció lesz, ha beigazolódnak a feltételezések: állítólag Attila, Isten ostora sírját találták meg Romániában.

    Mint írják, az elkövetkező hónapokban többet fogunk tudni, mindenesetre a romániai Mizil város mellett épülő autópálya régészeti feltárásai során folyamatosan kerültek elő leletek, mígnem a kutatók is meglepődtek, amikor egy gazdag hun harcos, és annak lova kincsekkel teli sírhelyére bukkantak.

    Ugyan a harcos etnikai hovatartozásában még nem biztosak a régészek, de a gazdag sírleletek arra utalnak, hogy
    a sír 5. századi, amikor a hunok az éhínség elől menekülve elfoglalták a régiót – a harcos pedig a gazdag leletet alapján a hunok uralkodó osztályához tartozhatott.

    Mint Silviu Ene, a bukaresti Vasile Pârvan Régészeti Intézet dolgozója, az ásatás vezetője elmondta, a következő hónapokban a csontokat és a leleteket megtisztítják, megvizsgálják és bemutatják a nyilvánosságnak, míg magát a temetkezési helyet az autópálya projekt keretében rekonstruálják.

    A sírban a harcos teljes csontvázát megtalálták, rajta egy arany maszkkal, összesen pedig száz lelet került elő, ékszerek, fegyverek, drágakövekkel borított tárgyak. A legenda szerint Attilát folyómederben temették el, a szertartásra hun hagyományok szerint kerülhetett sor.

    (Forrás: stylemania.it, fotó: Vasile Pârvan Institute of Archaeology; A kiemelt fotó illusztráció; forrás: Getty Images)
    https://player.hu/tech-3/romaniaban-m...ila-sirjat
    - 2023. 02. 02. 22:13
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)66,7 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)33,3 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %