Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Nagy gönc öl

Nagy gönc öl
Minden a legeslegnagyobb! Vagy kisebb, vagy egyszerre. Látom sokakat elkapott már a harctéri nyugalom és rendben van így, hozzá lehet ehhez is szokni, bár nem kellene. Minden megszokás, ábránd. Most roppannak össze a dog-mák és foszlik  hasis köd, helyébe a hassassin tematika lép. Ma-tematika, holnap fizikai mag-valósulás. Zéró enigma és tolle francia. Az megvan, hogy Burkina Faso kéreti magát az Orosz Föderációba? Nagyjából fél Afrika már ott van szájalásügyileg és Wágneresen...mert az új világcsendőr Grísa lesz, ahogy azt mondtam nekTEK már sok-sok éve.


Most akkor miről is szól ez az időszak, idősík? Szándékosan nem írok az orosz-ukrán frontról, fegyverek ide-oda transzportjáról...mert nagyjából semmi nem az, aminek látszik és unom is magyarázni. Alföldi betyár meg felszívódott, hogy terelje a szót, most biztosan máshol kapott feladatot. Betyáros dolgok ezek. Apropó, megvan, hogy Sodi barátnője rakétatámogatással kecseg-etette meg a parlamenti zsinagógát és lekapcsolták? Aztán meg föl! Na szóval Sodi csinált egy videót, amikor bevittek bennünket és elmondta, hogy ezek a hatóseggek hülyék és az is, aki komolyan veszi postaimrét, hisz-tiztán látszik, hogy csak provokáltunk...amit ők is megtettek korábban folymatosan. Na most, hogy Budaházy ügy fel van melegítve, készülnek a "mi ügyünkre" a szabadkőmves puccsita cionista bűnözők (az ismerősöm szerint), ezért előtanulmányokat kell hozzá folytatni. Múltkor fiam jön haza és mondja, hogy egy "postaimrés" beszélgetés fültanúja volt, ahol is teljesen konszolidált, decens pógárok vitatták meg, hogy az összes középületet xarrá kék bombázni a benne üllőkkel és sarló-kalapácsosokkal, szabadvakolókkal...és mindez ma már a norma. Igen, a köznép kezd  hangulatba jönni! A szolgálatok ezt is elintézték! Tank juh! Jönnek is a tankok, ahogy hírlik, Ábrahámostól. Na szóval Mercédesz (alias Sodi) közveszéllyel fényetetett, állítólag, amiért 3 évet is kaphat, de már szabadon lófrál. Mert ugye a "fenyegetés" reális, mert ugye rakétája kinek is van, ami alkalmas lehet a zsidnagóga rendbetételére? Nem reális. Viszont, nem értem, ez miért nem emberőrlési kísérlet, vagy még inkább altokmányos trend előszagos megrontása..., mert hát mi van akkor ha a zsidnagóga éppen tele van szabadkőműves összeesküvő cionista retorikával? Mi van, ha akkor kapják be a CirKóhnt? Azért az már nem semmi! Kaczynki, Szmolenszk? Na, így már érthetőbb? Most kellene, hogy a bírósegg, a Magyarország Zrt nevű - ahogy olvasom a HVG-ben operatív törzs államformájú operet szereplői - a BlackRock fővállalkozó alá tartozó kamuintézményében kurtítsa a hülyeséget és kimondja végre, hogy bocsika, de tévedtek és az izraeli nyakörveket a saját gigájukra kellene forrasszák...- az ismerősöm szerint- , s mivel az ügyészségnek nevezett bűnszervezet (NAV-os Szabó definíciója) a bíróságnak nevezett bűnszervezettel (NAV-os Szabó definíciój) karöltve Szájeros nyálkapartikóhn edzett aranyérrel kék, hogy kivonuljanak már a frontra, hátha jóvá tehetik a nemzetnek okozott károkat saját életük közkinccsé tételével. De hát ez illúzió kérem! Mátrix. Szimulácijó!

Persze ez engem monumentumán hidegen hagy már rég, annyira átlátszó, kisstílű, piti ez az egész homokozó-party ál-hamisság címszó alatt, de hát ha már bele van kezdve, akkor a kibelezést be is kell fejezni! De hát ha csak törzs van, hol a fej? Ki fejti ezt meg?

Marxnak mégis igaza volt, teszi fel a kérdést a SpielGeld! Ákos a koncertjén a széndioxid mellett agitál, közben megy a WEF-es NWO-os kvótázás, oltás-terrorizmus, klímacionizmus...teljesen meg van marhítva, az amúgy sem normális banda. A forgatókönyv már nem csak szűk körben közismert és bizony előveszik a "hősöket, akik nem annunakik és mertek...Che Guevarák Lenin! Nem csoda ha kapkodjátok a fejeteket, vagy már az első pár értelmezhetetlen mondat után kikapcsol a relé. Meghalt Pelé! A halál ma az élet egyetlen igazából mérhető szimptómája. Ki tudja ma már eldönte ki él és ki nem és miért? Relatív lett minden. Eddig is az volt, csak már nagyon -agyon-agyon látszik!

Ki mit gondol a közgazdaságról? Makrogazdasági mutatók? Mikro? Hadigazdaság van, illetve az sem...teljes átállás, leszerelés, áthangszerelés, Új Világrend, csak még a rend az új és a világ nem letszik ebből. Azért érezni már, hogy a Valami bevágott, mint a tanga a tevepatába!

Nyugi van, engedjétek el a kétségeiteket, kérdéseiteket és a TEK-et is. Meg lesznek azok nélküleTEK is, majd megharcolnak az ellenséggel és élvezni fogják...a saját temetésüket is..., ha úgy hozza. Az ismerősöm szerint be vannak most már rezelve. Zabszem osztalékra gyúrnak. A nagy arc, zanzásítva lett, vagy litván és ohne észt!

Az ismerősöm sámánja megmondta, hogy dimenziókapu nyílt és a sok cionista és keresztlénynek álcázott kamuprofil elillan, mint atomvillanásban a lepkefing. Az orosz alakulatoknál már válaszhatnak, vagy a pópa, vagy a sámán adja fel az utolsó kenetet. Remélem a "magyar honvédség" is belekezdett már a táltosfelvételbe, mert a rabbi nem túl jó ómen, ahogy az ismerősöm sánánja sistergi. Nem tudom, de az ismerősöm már csak ilyen, nehezére esik a tévedés.

Oroszországban bevezetik a digitális Rúbelt. Annyit loptak, lopnak most is a csinóvnyikok, hogy nem adhatnak a kezükbe pénzt...és ez milyen jó! Kínában is ez lesz és a világ egésze követni fogja, mert az Új Világrend mindenki számára kötelező. Vagy nem!

Látjátok a debreceni aksigyár tematikából is milyen hírözön lett, igez, tán házilag őrzik a kínai befektetőket, de ne aggódjon senki! A döglött kutyát sem érdekli, mi van a  földdel, a magyar emberekkel és ez azért is van, mert a magyar embert sem érdekelte eddig sem a föld sem a saját sorsa! No, lehet hisztizni!  Ismerősöm ezt írta a debreceni helyzetről. Jól ismeri a zsidók helytartóját, tudja miket beszél:  "

Uranisten!! Magyarország egyik legjobb termőföldjét odaadták a BMW nek, az ipartelep 40 aranykoronás földön van felháborító! Ezt már akkor is beszéltük, de akkora cinizmus van a városvezetés körébe aminek persze ismerjük az okát, hogy természetesen a szemük sem rebbent. Ismerem Lacit, sokat vitatkoztunk, bizonyos értelemben pártfogolt engem, szerette volna ha úgy mellé állok dehát tudjuk az okát hogy nem lehetett. Amikor így nyeld ek el, amikor így néz akkor nagyon ideges. Pedig eléggé jól tűri a megpróbáltatásokat hiszen mérleg-skorpió tehát hatalmas diplomáciai képessége van és mindemellett nagy önuralma. Tehát ideges. Jó lenne már ha egyszer tényleg idegesek lennének, hiszen a legnagyobb üzlet Debrecenben az ingatlan Panama. A Teva a zsidó Gyógyszergyár már teljesen beférkőzött a nagy erdőbe, a sárga füst évtizedek óta kígyózik felfelé a nagy erdőben. Azért ez hihetetlen. Debrecen mindig is egy Éléskamra volt. Mára már nem az, Magyarország második legnagyobb zsidó települése."

Mélyen szimbóli-kuss és spy-ri-tiszta jelentésű üzenetek lehet fogni az éterből, Schuman rezonanCIA erősödik, a Nap nem győz kitörni, a Pfujzer soha ennyi embert még nem ölt meg demonkratikusan és áltokmányosan ...és soha ennyi barom-hülye zombi még nem bóklászott emberemlékezet óta ebben a  dilimenzióban. Minden összeállt ahhoz, hogy a szimulációt lekapcsolják, illetve a "végítélet" felé tolják. Sajnos még mindig esélyes, hogy nem kapcsolják le egészében a programot, de hát ha, ssassinok ezt is megoldják. Jonh Wick tablettás borból beszeszelve a felső kört is likvidálja és végre jöhet a thermopülai kegyelemosztás!

Na, jó nem untatlak benneteket, vár a gyógytorna, bár az ujjam nem lesz már a régi, de hát a fűrészelés előtt sem volt az.

Meditáció szombaton, ha valakit érdekel!

doki.bubo@gmail.com

A meditációra bejelentkezett prepper Tengu, Jerikó, Frigyes, András...nem tudom ki, hogy ismeri, de ne tolongjatok, max 20-an férünk a Nyúl évének kínai horoszkópja szerint.

Hírek Galéria

Image #522
Image #523
Image #524
Image #525
Image #526
Image #527
Image #528
Image #529
Image #530
Image #531

23 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • szabir
    na lassatok e az Írókéz nem hujjeseg XD; + = Brittek/Write-ok/Ir-ek s Skot/Szakak stb + unnezki Atilla s a Hunok = Romai birodalom = Golden Horda + 1atalan Tengeri sztori az egesz Mag-Iszterekkel [marine laws/lovon/law-yer iMRe is izelte ezelott XD] nem ''Nomadok jottek mentek itt 1500 evig'' + valszeg az Atlantisz stb dolgok
    -
    - 2023. 01. 12. 14:23
  • Laplage73
    Nem jó ha az ember ért dolgokat!
    Tegnap több helyről kaptam meg ugyan azt a videót, soledar, szoledár település külterületén történt eseményekről elvileg ugyan azt láttam mint aki küldte, mondom többen át küldték.. mégis mást láttunk, másképp értékeltük ugyan azt a jelenetet, majd amikor lépésről lépésre kiveséztük, a látottakat, a helyzetett, jött bennük a felismerés, igazam van, igazad van mondják, írják!
    Ők ebbe bele se gondoltak, el sem tudták képzelni ezt, így, hogy ilyen meglátásaik nincsenek...
    Nem tudom Imre honnan van ennyi erőd, de csak így tovább!!!
    Mindenkit erőszakkal kellene elrángatni egy előadásodra, hogy megértsék a világ rájuk eső részét
    - 2023. 01. 12. 15:03
    • S
      Évek álltak rendelkezésére mindenkinek. Akinek füle volt hallotta. Erőszakkal nem megy.
      - 2023. 01. 12. 16:42
      • Laplage73
        Megy az, ide ülsz és figyelsz az első szótól az utolsóig, utána jöhetnek a kérdések és a válaszok <br />Így működik
        - 2023. 01. 12. 16:57
    • Posta Imre
      Az ismerősöm. Most tolt valaki egy R.C. Castelt, hallgassak már bele..., de nem értem a hébert. Annyi zsidó hablatyot hord össze "geostratégiailag", nem csoda, ha ennyi hülye van, ha őt fogadja el kiindulási pontynak, miközben csak egy elterelő moszados, az első kanyarban már látszik. Egyébként nem véletlen "tiltják" a youtubolást, de meg minek is. Most is a terelőket osztják ezerrel, néha elvétve fordul elő egy kis "postaimre" ..., viszont ettől még a dolgok úgy fognak haladni, ahogy megmondtam, megmondom és meg fogom mondani. De minek? Kinek?
      - 2023. 01. 12. 20:46
  • D
    Megvettem a Halálos iramban sorozat kocsijainak első részét - fillérekért - egy Dodge Charger R/C-t.
    A többit nem fogom megvenni, mert rohadt drágák, de ezt az egyet megvettem.
    Különben is ez a legikonikusabb kocsija a sorozatnak.
    Az az Amerika gyártotta le, amelyik még valahol az az Amerika volt, amelyre felnéztünk és érdemes volt felnézni rá.
    A nem szarozás Amerikája.
    A teljesítmény Amerikája.
    A műszaki mérnöki teljesítmény Amerikája.
    Ami mi sohasem lettünk és sohasem lehettünk.
    Hogy ha beülök egy kocsiba, lóerő-ménesek százai bőgjenek fel - és bőgjenek!! - és ha odalépek neki, hát préseljen bele az ülésbe és menjen mint az állat, persze legyen hozzá kvázi-végtelen sztráda, ahol mehet is...
    Miről beszélek, nincs már sehol ez az Amerika, ott is sebességkorlátozás van, meg a téboly, az őrület.
    Rohadjon meg ez a világ, ahol van!!!
    De azért ha ránézek a kis modellre, hát bepárásodik a szemem...
    - 2023. 01. 12. 15:45
  • S
    Látom a ruszkik már a spájzban vannak ismét.
    - 2023. 01. 12. 17:57
  • F
    Magyarországon, akkor lesz új világrend mikor a Nap 2-métere lesz a földtől !
    Minap olvastam Szálasi Ferenc börtön naplóját amiben , Prohászka Ottokárt idézetét idézi miszerint Magyarországon , a zsidót azért nem lehet magyarnak tekinteni.
    "mert a tyúk is állat, a görény is állat de a gazdasszony még se teszi egy környezetbe őket "
    Sajnálom , az új rend híveit itthon nem működik !
    - 2023. 01. 12. 18:31
    • D
      A dolog ott indult, hogy a nagy uradalmakban az intézők már az 1700-as évektől 99%-ban zsidók voltak. Na, most ezek is megbasztak minden cselédlányt, aki széttárta nekik a picsáját és hát mindig voltak ilyenek. Aztán ezekből a közösülésekből születtek gyerekek is bőven, és hát a megesett jány fel is nevelte "magyarnak" az ilyen zabigyerekeket. (Talán Kádár János is ilyen aktus terméke volt, bár vannak olyan hírek, hogy Horthy-nak volt a zabigyereke, mivel az anyja Fiuméban volt szolgálólány, ahol Horthy is szolgált, és ezt alá is támasztja, hogy Kádárral nagyon csínján bántak a csendőrnyomozók, hiába "kommunistáskodott", mégiscsak a "mi kutyánk kölykének" számított...). Szóval a szemita gének behatolása a magyarságba már akkor elkezdődött és hát 1867 után meg még jobban felgyorsult és folyt 1920 után is.<br />Szóval a jelenlegi magyar(nak mondott) nép bizony jelentős részében - genetikai állományát tekintve - szemita (zsidó/s) eredetű.<br />Megjegyzem az 1900-as évek elején Moszkvában a kurvának a megnevezése "vengerka" volt, ami magyarra fordítva: "magyarka', merthogy az ottani kurvák jó része innen ment el oda strichelni a jó arany-rubelért, sajnos Bukarest is felszívó városa volt a kurválkodó magyar nőknek.<br />Úgyhogy nincs itt értelme emlegetni a "magyarságot", mert olyan mára gyakorlatilag itt nincs. Aki volt, az elhullott balga birkaként az I. és II. vh. frontjain - ha megnézed a fényképeket mindkettő háború arcain jó magyar - igazi magyar - bajszos arcokat látsz, na, ők pusztultak ki pótolhatatlanul.<br />Ez a mai nép egy korcs és a kommunizmus bezártsága még egyfajta beltenyészetet is eredményezett, tényleg a Homo Kádáricuszt.<br />Meg vagyunk már mi...<br />Halal a Békére alien a Há-ború!
      - 2023. 01. 12. 19:46
      • S
        Lassan megint ott tartunk, hogy böllér úr maga arra szúr amerre néz? Mert ha igen, akkor inkább helyet cserélek a disznóval.
        csóri angol ejtőernyős
        https://youtu.be/Rve8RqCZzB8?t=4440
        - 2023. 01. 12. 20:55
      • F
        Természetnek van rendje attól hogy a magyar lányok, zsidókkal háltak és abból gyerek is lett az nem jellenti azt hogy, az "uralkodó gén" a zsidó lett bennük !<br />Igen Czermanek János, egy Aradi rabbi balkezes gyereke az anya ott szolgált . <br />Akiket te magyar "kurvának" mondasz azok valójában cigány lányok aki járt Orennburgban vagy utána Tengizben az tudja miről beszélek , egy kis adalék 1990-években Kádárék hogy csökkentsék a cigány erkölcsi mutatokat az országban.<br />kihordták Szovjetunióba a cigány kurvákat és ezt tették a Miskolci, Bükkvidéki vendéglátó ipari egység égisze alatt ! Mint konyhalányok foglalkoztatták őket . Az hogy utána más ipart űztek az már más kérdés .<br />Most van igazán értelme magyarnak lenni, abba kevés %-ba tartozni, mert jó jókat mulatni azon hogy , a többinek van minimum 3-oltása , megveszi a 600-ft kenyeret, van egy életére szóló hitele , és tiltakozik az akkumulátorgyár ellen miközben a fideszre szavazott . És a cigány és a zsidó is polgára az országnak szerintük .
        - 2023. 01. 13. 08:49
      • mentsvar
        Sosem hallgatom szívesen, amikor az a konklúzió, hogy nem érdemes már élni, pusztítsuk ki magunkat minél előbb, megértünk rá. Rettenetesen idegesített évekkel ezelőtt is. 

        Nehéz szembenézni a vengerka, zabigyerek és többi igazságával. Ugyanakkor, ezt jobban előtérbe lenne szükséges hozni. Érteni kell, hogy mára mi maradt abból, hogy magyar, és mi a zsidó. Csak a megértés után tudjuk a helyén kezelni. Sok jó arc hullott el a háborúk során, a kötelező bevonulási parancs miatt.... szándékosan.

        Attól, hogy nincs magyar genetika, csak nyomokban, nincs magyar lelkiség, csak nyomokban, nem szabad feladni. Becsületbeli dolog. Hol láttad azt, hogy Krisztust, miután leszedték a keresztről, vértől ázottan, kihűlve.. feladta volna??! Nem adta fel, és harmadnapra feltámadott. A kutya úristenit neki!!!!

        Attól, hogy egy igaz nemzet tagjai kihaltak mindegyszálig, a nemzet még él! Élhet. És megújhodik. A genetikai visszanemesítésre meg, vannak példák; növényeknél, talán állatoknál is. Kalmár úr (a neve talán nem annyira impozáns) a tönkölyt nemesítette vissza, ősi genomra. Lefejtette a nemesítéseket. A felesleges sallangokat. Ha Dr. Kalámr megtette tönkölyön, az orosz, moszkoviták miért ne tehetnék meg a szkítán? Ha ez azt jelenti, hogy a családod, a gyereked nem nemz többet, vagy lombik szkítával szerelmeskedik, vagy lombik szkíta gyermeket fogad örökbe, akkor az lesz. De a magyar nemzetnek élnie kell!
        - 2023. 01. 12. 22:12
        • D
          Fontos dolgot vetsz fel.<br />Amikor Spanyolországban - helyesen: Hispániában - megtörtént a reconquista, azaz a terület visszafoglalása a móroktól (araboktól) nagyjából Kolombusz útja idején, akkor az ottani "spanyol" népesség egy erősen elzsidósodott népesség volt, hiszen a mórok (arabok) egyáltalán nem foglalkoztak a zsidókkal, az arabokkal együtt a zsidók is részt vettek Hispánia "meghódításában".<br />Úgyhogy amikor újra építették a kereszténységet ott, akkor a népesség többsége zsidó vagy zsidó-keveredésű ember volt.<br />És lett az országból egy bigott katolikus ország.<br />Ha egy mai spanyolt lezsidózol - hát nézd meg magad, mit fogsz kapni érte...<br />Szóval igen: a genetikai népesség és a szellemi népesség bizony elválhat egymástól.<br />Vagy ott van Málta: a népesség alapvetően arab eredetű, a nyelvük is, és mégis bigott katolikus keresztények.<br />A mentalitás tehát a döntő, nem az, hogy a porba hullott zászlót ki veszi fel újra, hanem az, hogy felveszi-e valaki újra.<br />Hogy mit vállal és amit vállal, azt felvállalja-e teljes szívével?<br />Ha igen, hát, akkor nem számít a "származás".<br />Ha elmégy a Hortobágyra és megnézed a sok pulykatojás képű és vörös hajú csikóst - ősmagyarok lennének? Aligha, főleg a Balmazújvárosba betelepült svábok leszármazottai.<br />Magyarul beszélnek? igen.<br />Ősmagyar foglalkozást űznek? hát hogy a fenébe ne.<br />Akkor?<br />Nincs akkor.
          - 2023. 01. 13. 17:51
  • S
    Aszongyák hogy pár éven belül meg fognak jelenni nálunk is az Ukrán meg a Csecsen bűnbandák, az előbbiek tuti azok lesznek, az utóbbiak inkàbb takarítók.
    - 2023. 01. 12. 19:56
    • Posta Imre
      Már itt vannak.  Kadirovot hívtam naspolyázni!
      - 2023. 01. 13. 11:07
      • F
        Az éléskamra hatalma az mindég is egy hatalom ! Elnézem ezek árubevásárlós videókat hogy , mennyi mindent vesznek a tesco stb.... "boltba" mikor csak elkellene rakni a befötet , szerintem a világon nincs olyan gyerek akit egy szelet házilekváros kenyérrel ne lehetne lekenyerezni és rávenni egy kis rendrakásra , tanulásra .
        - 2023. 01. 13. 20:01
  • Posta Imre
    Nehéz lesz így "kimaradni" a miből is?

    Gyűjtés indult oroszok ellen harcoló magyaroknak
    Az Ungvári Nemzeti Egyetem tanára lövészárokból tartja meg óráit.
    2023. január 7.
    Ukrajnában jelenleg a legnagyobb kincs az akkumulátoros töltőállomás. Egy olyan nagy teljesítményű akkumulátor, amelynek segítségével okostelefonokat és számítógépeket lehet üzemeltetni. Az oroszok példátlan infrastruktúra pusztítása miatt az energia valóságos kincsé változott. Egy ilyen készülék lehetővé teszi, hogy akár egyetemi órákat tartsunk egy lövészárokból.
    https://piacesprofit.hu/cikkek/tarsad...oknak.html
    - 2023. 01. 13. 12:57
  • J
    Szalonna, az ukrán bűnbandák már évtizedek óta itt vannak. El sem mentek. Ők törtek kezet- lábat a hitelezők ki nem fizetett tartozása behajtása közben, de hallottam oilyan esetet is, hogy a nem fizető albérlőt csak az ő "hathatós" segítségükkel dobták ki. Rengetegen dolgoztak fekete munkásként az építőiparban, de magán házaknál is. Ők is, mint az erdélyi fiatalok, minden mesterséghez " értenek".
    - 2023. 01. 13. 13:50
  • A
    Imre, jól tudom-e, hogy ez a rendőr zsidó volt?: https://index.hu/belfold/2023/01/13/r...ann-peter/
    - 2023. 01. 13. 17:37
  • A
    A magyar gén a negyedik generáción újból felülkerekedik. A korcsosulásnak más okai vannak.
    - 2023. 01. 13. 18:28
  • Posta Imre
    Israel will Schoa-Überlebende weltweit gegen Corona impfen

    Jeder Holocaust-Überlebende weltweit soll gegen das Coronavirus geimpft werden: Das ist das Ziel einer Kampagne des israelischen Ministeriums für Diaspora-Angelegenheiten, wie israelische Medien heute berichten.

    Ministerin Omer Yankelevich (Blau-weißes Bündnis) beauftragte die weltweit tätige jüdische Freiwilligenorganisation Schalom Corps mit der bürokratischen Durchführung der Impfkampagne.

    SPENDEN Während einer schweren globalen Krise inmitten der Corona-Pandemie bestehe so die Möglichkeit, »den Holocaust-Überlebenden, die durch die Vernichtung der Nazis bedroht wurden und durch ihre Tapferkeit das Judentum fortbestehen ließen, zu helfen und etwas zurückzugeben«, wird Yankelevich zitiert. Für das Programm werde gegenwärtig nach Spendern gesucht.

    Ferner bemühe sich das Ministerium gemeinsam mit dem Gesundheitsressort um Unterstützung der beiden Impfstoffhersteller Moderna und Pfizer. Unter anderem sollten zusätzliche Impfstoffdosen eingekauft werden, damit Israels eigene Impfkampagne nicht verlangsamt wird.

    Der noch nicht endgültige Plan sieht demnach vor, Impfstoff an Zentren in der ganzen Welt zu verteilen. Holocaust-Überlebende, die die Impfzentren nicht erreichen können, sollen durch Extraeinsätze versorgt werden.

    Dem Ministerium zufolge leben etwa 190.000 Holocaust-Überlebende in Israel und 130.000 weitere in aller Welt. kna/ja
    https://www.juedische-allgemeine.de/i...na-impfen/
    - 2023. 01. 16. 10:46
    • A
      Szervezhetünk gyűjtést, de talán volna olcsóbb megoldás is.
      Elindítom a " lemondok a fájzeremről egy holo klausz túlélő javára" !
      Az összegyűlt vak cionokat majd Ceci eljuttatja!
      - 2023. 01. 16. 13:02
  • V
    Norvégiába szökött a Wagner-zsoldoscsoport egyik parancsnoka
    https://index.hu/kulfold/2023/01/17/w...-norvegia/
    A tavaly decemberi interjúban Medvegyev azt is elmondta, hogy 2022 júliusában írt alá a Wagnernél. Azonnal ő lett a 7. támadó osztag 4. szakaszában az egyik rajparancsnok. A helyzet akkor változott meg, amikor Putyin engedélyezte, hogy köztörvényes bűnözőket is felvehetnek katonának, így a Wagner-csoportnál is egyre több lett a volt elítélt. Onnantól kezdve, mondja a kiugrott zsoldos, már nem is emberként bántak velük, hanem egyszerű ágyútöltelékek lettek.

    Hétről hétre egyre több lett a zsoldosnak állt rab. Ezzel együtt rengeteg emberük halt meg, és nagyon sok volt a sebesült is. Csak a szakaszában 15-20 embert veszítettek nagyon rövid idő alatt.

    Ezek többségét egyszerűen csak elföldelték a Luhanszki Népköztársaság területén, és eltűntnek nyilvánították. Akit ugyanis eltűntnek nyilvánítottak, azok után nem kellett kifizetni az életbiztosítás összegét a rokonaknak.
    - 2023. 01. 18. 08:20
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)33,3 %
Nagyon jó (2)66,7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %