Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Próféciák

Próféciák
Így ébredtem. Pár napja Vera álmban Viktor jelent meg, valami kis "civil" járművel a kapuban és ő kiment hozzá és beengedte. Itt szakad vége, szerencsére idejében ébredt. Ji King ma reggel: A RENDEZETTSÉG...Ha a veszélyt a világosság táplálására, a megvilágítást pedig  a veszély elleni védekezésre használjuk, akkor a nehézségekből megértés születik, a negértés révén pedig elmúlnak a nehézségek. Mivel a világosság és a veszély, a megértés és a nehézségek kiegyenlítik egymást, ezt Rendezettségnek nevezik. Ez a hexagram azt jelképezi, hogy az ember előre látja a veszélyt, megelőzi a bajt és szilárdan kiteljesíti az elixír alapjait..." Tovább is van, de nem mondom. Előző írásom címe: Nagy gönc öl! Egy rendőrruhába öltözött szíven lett szúrva, másik kettő megúszta..., pedig három a "magyar igazság"...és nem kilakoltatás bűnsegédletében vezekelTEK, csak egy látomásoktól felajzott - a hírek szerint - éppen a gonoszt lezúzni akaró, másik lakásába behatolóval szemben maradtak alul. Érdekes ez, mások ajtaját, kilakoltatás ürügyén simán pattintják és megússzák. Szimbolikus kezdete ez valaminek. Ha jelnek tekintem, eztán hullaniuk kellene az egyneruhás göncöknek, mint vegyipermetnek az égből. Tekintsünk erre az eseményre úgy, mint egy új "vérszerződésre". A "rendőrök" teljesen alkalmatlanok bármire is, vezetőik pedig még annyira sem alkamasak...de erről postaimreszelleme már sok éve "hadovál"...tán most behatolóbb lesz az energia.

Nyilván tisztába vagytok vele, hogy a rendőr halála törvényszeű volt, magmának köszönhette és nem hősként, hanem "balfaxként" kellene rájuk tekinteni, pont, mint ahogy Györkös István ellen eljárók esetében, ahol túlintézkedték magukat és szakmai és emberi hibát halomra halmoztak..., ahogy az egész rendszer, ügyélszek, bírók...közigazgatás is nyilvánvaló módon már semmilyen szabályt nem tart és úgy vélik, ez így tartható. Hát, nem! Hass (assin)! Azok a fránya következmények! Elő kellene venni a könyveimet, amikben annak idején összefoglaltam, mi is az a "rendőreség". Egy vegzálásra, kilakoltatásra  és fel nem készített amatőr, laikus bűnszervezet, hivatalos közegnek álcázva- az ismerősöm szerint. Most összeakadtak "béletlenül" egy vérmesebb bűnüldözővel...és ez van. Napi gyakorlat kellene legyen, Orbán erre utált beszédében, mert hát csak a kilakoltatandók kapcsán is lakolniuk kellett volna már eddig, napi kettesével akár, de hát nincs ennek a bandának már vér a pucájában! Na, tán most spirituálisan beindul ez is és a "renőrök" is belátják, hogy a maffiának dolgozni veszélyes. De remélem nem így lesz és nem látnak ezek be semmit és nem is lesz változás, nem értik meg az idők szavát. Nem kellene már változtatni azon a folyamaton, ami darálóként a teljes stábot fel kell őrölje! Nem is ragozom ezt a kérdés tovább, belefér a "próféciános" katgóriába.

Egyre-másra beismerik, hogy az oroszok már a NATO-val hadakoznak a hivatalosan "népszavazással" visszacsatolt saját területeiken. Ez akkor már honvédő háború nem? Mozgósítani kellene a teljes "nemzetet", nem? De! Így is lesz és teljes takarítás kell legyen Oroszország teljes jelenlegi cionisták által ellenőrzött gazdasága, politikai irányvonala...és lelki-szellemi-kulturális...genetikai mutatói tekintetében! Megy az iránymutatás! Sámánok táltosok, animák és animuszok előnyben...és persze nem csoda ha alig értik azok, akik nem vannak jól hangszerelve! A szellemi vonulat kezd természetközelibbé válni, ahhoz pedig a római pápuaságot nem kicsit kell júdátlanítani. Párhuzamos jelenségek ezek, de csitt, ne mondjátok el senkinek!

Egyik ismerősöm tegnapi látomása...egy jól megtermett, meteoritszerű éginek tűnő jelenség becsapódása a mai "ukrán-orosz" területen és HUN birodalom felkiáltással! Kérdi, mit jelenthet ez! Mondom, vagy azt, hogy mennykőgyorsasággal el lesz takarítva a cionista szabadkőműves összeesküvés és feláll a HUN-szkyta Birodalom, vagy ami még jobb megoldás lenne, hogy egy valóban méretes repeszdarab telibeveri ezt a féregtelepet és itt kénytelenek lesznek leállítani a szimulációt. Mindkét megoldás kecsegtető.

Ami a cionista világhatalmi parazitizmus illeti, jó híreim vannak. Nyiltan hirdetik, hogy a Mennyei Jeruzsálem projekt keretén belül a mai "ukrán" területek déli része (Novoroszija) lenne a legújabb zsidó Éden! 2017-ben kezdték el propagálni nyiltan a pogrómot, egy Berkut nevű militáns zsidó pasas (jelentése szirti sas és az "ukrán" speciális beavatkozó egységek neve is ez (TEK)) lett megbízva a terv nyilt propagálásával még jóval a "specoperáció" megkezdése előtt. Egyébként a zsidó születési neve Gekko volt, de hát a gyíkból könnyen lehet szirtisas mifelénk és f-ordítva is)..., és tolják a csövön a "Hunnia" -tervet. Ja nem, az más, az Budaházy Gyuri és Torockai.  Igen, jól látjátok ez a terület pontosan Etelköz, ahogy mostanában az emlékezetünkben megőrződött!

Azt már látjuk, hogy "Ukrajnában" nem a NATO, hanem a cionista magánhaderő harcol a ki tudja miért is...bár szellemi szinten zajló szellemi háborúban, szellemtelenül létezésben az Egyensúlyt tartani az igazán vidám dolog. Azért ciki lenne, ha Putyinék is a cionista világbirodalmat építenék, vagy nem? Beleférne a képletbe, mármint demokratikusan és alkotmányosan, mert ugye Judapest és cionViktor áldásos vajda-rabbisága is Szentkoronásan, Vármegyésen Magyar Királyságosn remekül illeszkedik a képletbe- az ismerősöm szerint. Hogy is volt az a meteoritos látomás?  Kéne egy tökös üstökös, mondjuk egy Nagygöncöl, csak kicsiben...és híjjik Messiásnak! Na jó, nem rágom tovább ezt a gittet, érti, aki érti...mert én ugy ezt sem értem..., hogy lesz a gekkóból szírti sas! Hogy lesz a bűnözőkből hős, a hősökből pedig bűnöző...

Apropó, olvastátok?

Karácsony Gergely Kijevben: Magyarország nem egyenlő a kormányával, Budapest Ukrajna mellett áll

Budapest, Varsó, Pozsony és Prága főpolgármesterei kijevi kollégájuk meghívására érkeztek az ukrán fővárosba, ahol kinyilvánították, hogy az oroszok által csaknem egy éve megtámadott ország a többi népért, egy szabad világért harcol. https://nepszava.hu/3181626_karacsony-gergely-ukrajna-kijev-varso-pozsony-praga-fopolgarmesterek

Ez akkor most államtagadás? Ha jól értem, Judapest, mint városállam és Magyarország, amely nem azonos a "kormányával" és akkor most már nem is értem, hogy akkor most alkotmányos-e ez az alaptörvényesség, vagy kiderül, hogy ez az egész katyvasz egy szabadkőműves cionista szimulácó. Jó, csak kérdem, mert az ismerősöm szerint már régen megette ezt az egészet a fene.

Na jó, levezetésnek elmondom, hogy mit láttam. Friss orosz hazafias történelmi legenda, nem Rákay Philip megvalósításában. Címe:

Сердце пармы

Felfigyeltem rá, mert a főhős korábban a Szkíta filmben játszotta a főszkíta-farkas-szellemet, most meg ő az orosz arhetípus és a párja a sámán-asszony a farkas-szellem örököse. Összehozta őket a sors és megy a küzdelem a kersztény birodalmi zsidó szemlélettel. Mély mondandója van, szellemi! Sojgu lehetett a sámán-minta, de ezt csak úgy mondom. Végül nagyon sok "keresztény" legyilkotta egymást, orosz-oroszt ölt és a nemzetiségekkel csak ki kellett békülniük..., szóval olyan messzire mutató szellemi küzdelmek ezek, szinte elkerülhetetlen végzettel. Szinte.

Van egyfajta üzenete a Moszkva tekintetében is mindennek, ami pontosan passzol azzal a szellemi szemléletváltással, amely nem nagyon passzolhat az Ábrahám-tervhez és a Yinon -tervhez sem, ami a Nagy Izrael cionista törekvéseket illeti. Na mindegy is, mert úgy sem fontos! Magyarországnak már régen vége, kár szót vesztegetni rá!

Legyen ez most a végszó, a többit meg a nemlétező magyar honvédség, rendőrség...majd deokratikusan és alkotmányos lerendezi...pont, ahogyan eddig!  Azért javaslom a TEK-nek egy kis Wágneres zenekari beavatás után más színben látják a valóságot! Személy szerint Carmina Burana tematikát és Villon versek , Balassi katonaéneke is érdekel..., de hát az én ízlésem mélyen asszociális.





Hírek Galéria

Image #532
Image #533
Image #534
Image #535
Image #536
Image #537
Image #538
Image #539

32 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Pápa februárban jön magyar honba, na akkor már vége lesz ennek a "langyi" világnak . Kicsit rezsicsökkentünk , meg nyugdíjprémium , meg cigány szaporítás , meg zsidó simogatás mert ez mind zsákutca .
    Zsidók ott rontották el hogy Jézust, keresztre feszitették a keresztnek 4-ága van ! Magyarán 4-lehetőség , 3-a magyar igazság és egy a ráadás !
    - 2023. 01. 15. 14:12
    • Posta Imre
      postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/jzus_keresztelse_1710_hollnt_de_gelderoma.jpg

      1710 holland festtő, Jézus keresztelése..., hm?

      postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/kerestlnyek.jpg

      postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/egyazisten.jpg

      Lehet válogatni, kinek mi tetszik, ha még van olyan, hogy "tetszik"...., de szerintem ....
      - 2023. 01. 15. 16:34
  • Posta Imre
    Ha volt Jézus egyáltalán, de mint program remekül működik a "légy szelíd" és hagyd magad leölni program...az említett orosz film, aminek a plakátját fltettem, az nem erről szól ám, hanem arról, védd magad az utolsópillanatig és ne kegyelmezz az életdre törőknek!
    - 2023. 01. 15. 17:20
    • S
      Végignézünk a történelem folyamán a védd magad nem működött ha hagytad magad, ha nem. Egyiptom, Babilónia, Görögök, Perzsák,  Rómaiak, Törökök, Franciák ellen nem nagyon jött össze. Az indiánoknak sem, és most az ukránoknak sem. Nekünk is van már elég tapasztalatunk a rábaszó oldalról.
      - 2023. 01. 15. 19:24
      • Posta Imre
        Védekező haderőre nem jellemző a győzelem. Egyébként szellemileg már kasztrálták ezt a verziót, se támadni, se védekezni nem jelent már semmit.
        - 2023. 01. 15. 19:27
        • S
          Váltakozott, a támadóból lettek a (jóléti társadalmak) majd a védekező.
          Nincs új a nap alatt, történelmi kalandregény.
          Azt mondja 1-2 ezer éve még a piramisok építésének idején rend volt.
          Tanácsot kérni jöttem hozzád, Szinuhe, aki magányos vagy - kezdte. - Nem értem - válaszoltam. - Erős vagy, mint a bivaly, és bátor, mint az oroszlán. Én, az orvos, aligha tudok segíteni rajtad.
          Szép rangod van - lelkesedtem. - Királyi tiszt vagy, és a nők is biztosan rád mosolyognak. De Horemheb elkomorult, és így fakadt ki: - Ganaj dolog az egész! - Egészen nekihevült, arca kipirult, ahogy folytatta. - A palota legyekkel van teli, amelyek a fejemre piszkítanak. Théba utcái kemények nekem, és lábujjamat felsérti a szandál. - Lerúgta lábáról a szandált és nyomkodni kezdte az ujjait. - A testőrök tisztje vagyok, de az ottani tisztek mind tízéves kölykök, akiknek homlokáról még le se vágták a hajat. Azért, mert előkelő származásúak, gúnyolódnak velem, és kinevetnek. Bezzeg meg se tudják feszíteni az íjat, és a kardjuk is arannyal meg ezüsttel bevont játékszer, amellyel pecsenyét talán lehet vágni, de az ellenség vérét aligha lehet kiontani. Rend és fegyelem nélkül száguldoznak harci szekerükön, belegabalyodnak a saját kantárszárukba, és kerekük megakasztja a többi kocsit is. A katonák meg bort isznak, lefekszenek a palotában levő rabszolganőkkel, és nem engedelmeskednek senkinek. A hadiiskolájukban csupa olyan férfi böngészi a régi írásokat, aki soha életében nem látott háborút, és fogalma sincs arról, hogy mit jelent éhezni, szomjazni és reszketni az ellenség előtt.
          - 2023. 01. 15. 19:38
  • A
    Sokan hiszik, hogy vége lesz az orosz ukrajnai háborúságnak, és az oroszok visszalépnek. Az oroszok valójában minden háborúságból pozitívan jönnek még ki. Putyin még marad, pedig Ő is a cionista szekeret tolja. A zsidók bármit is találnak ki, nem fog megvalósulni, mert mint mondtam, csak Sólyomvár (Jeruzsálem) védése az egyetlen valódi feladatuk, minden más bukta számukra, és a cionizmus (rabszolgaság) végét segíti elő. A rendőrök meg ugye nm rendőrök, hanem céges szekuritisek, és ennek megfelelően meg is kapják a jutalmukat, ami nem fog nekik tetszeni. Egyéni elbírálás történik a tetteid alapján. A szíven szúrt rendőr már növényként él egy másik szektorban, és kezdi újra a duális világot. Sok idő el fog telni, míg érző faj testébe költözik, és még így is igen nagy a szerencséje, mert az ősi szokás alapján a teljes szikrájának a szétesése volna a sorsa. A zsidók eddig elég rendesen megölték azokat, akiktől a szert megkaphatták volna, ezért lesz más a megoldás azon zsidók számára, akik megvédik Jeruzsálemet, mint utolsó lehetőség. Bizony nagy bajban vannak, és ezt közülük néhányan kezdik már érezni, és nem kicsi náluk már a páni félelem. Tudjátok nagyon ciki, ha a leendő Messiást is börtönbe zárták, és a jutalom is meglesz érte, szóval elég rendesen cidrizhetnek.
    - 2023. 01. 15. 17:22
  • Laplage73
    Hiszek, hiszen tudok.
    Hogy volt-e Jézus, és hogy van kötődése Magyarországhoz nem tudom, de ez lényegtelen!
    De van egy pár tény az ember mindig ölte egymást, és fogja is, egyszerűen ilyenek vagyunk és punktum!
    Az egyik mindig többet akar mint a másik, az egyik aljasabb mint a másik.
    Az egyik jobb mint a másik.
    Az egyik keresztény, a másik muzulmán, a harmadik zsidó, a negyedik ateista, az ötödik buddhista, meg tao, meg sok minden más!
    Az én istenem jobb, hatalmasabb mint a másik, kérdés az istenek ezt tudják?!
    Béke itt csak akkor lesz, ha megszünik az emberiség!
    Van a teremtő, és vége szerintem!
    Az hogy mi, hm jobb ha nem tudjuk mert még nagyon megdöbbennénk!
    Egy életünk van, és abban úgy kell élnünk hogy ne mások rabszolgája legyünk, hanem közösségben, egyenrangúként, hát igen ehhez néha ölni kell, mert ha nem akkor elnyomnak, megsemmisítenek
    - 2023. 01. 15. 18:21
    • Gojpofi
      Bocsi', de úgy vélem nincs igazad, bár értem mit akarsz mondani, de vagy a magyar nyelvvel nem vagy tisztában, vagy csak pongyolán fogalmaztál. Nem kell õlni, hanem bünteni, igazságot tenni és a büntetés mértékrendszerébe azért a büntetendõ személy életét is jogszerüen ki lehet oltani. Tudom, hogy ez a nehezebb (eddig még megoldhatatlan) problémája az emberiségnek, de ennek ellenére a gyerekemnek a játékai közé sose keveredett egy éles-hegyes tőr, hanem a labda és a homokozó vödör. Megoldható - jó élet biztosításával, erõs de igazságos hatalommal még akkor is ha utópiának tünik. Ha ezt lesöpörjük a lehetőségek közül az asztalról, akkor jobb ha mihamarabb elpusztul az emberiség. 
      Komor
      - 2023. 01. 15. 18:42
      • Laplage73
        Az a te dolgod, hogy mit csinálsz, hogyan neveled a gyerekeidet. A magyarságomat örülnék ha nem basztatnád, és akkor talán rendben leszünk!
        - 2023. 01. 15. 18:47
  • D
    Egyetértek Imrével: itt nincs sem egyéni sem kollektív megoldás. Ez az embercsoport, amit véletlenül magyarnak hívnak, egy kollektív selejt. Nem hülye. Egészen egyszerűen nincs agya sem, hogy legalább hülye lehessen. Mert a hülyeség már legalább egy gondolkodási szint, egy gondolkodási minőség. Szar minőség, de minőség. Ahogy a Trabant is szar autó volt, de már autó(szerű) volt. De ez az embernek látszó fehérjehalmaz (a magyar) egy semminullazéró. És sovány vigasz, hogy a többi hasonló tömeg közelstávol még ezen a szinten sincs. És itt mindent , de tényleg mindent átjár, mint a hullaszag, ez a bűzhödt ciánista (sic!) mocsok. Ahogy az oroszokat és - nagy valószínűség szerint - a kínaiakat is. Ez egy mocskos rohadt szar banda, akik most is, talán e sorokat olvasva is, halálra röhögik magukat rajtunk. És a trágyadombon néha megcsillan valami arany-szerű dolog, amelyek 99%-áról kiderül utána, hogy csak eldobott sztaniolpapír volt.
    Van, van 1%, ami érték. De nincs több. Szun-ce az. A Ji King az. József Attila néhány verse az. Petőfié is. Talán még Adynál néhány. Esetleg Arany Jánostól pár sor. Néhány jó zene. Csontváry-Kosztka pár festménye (a világ egyik legnagyobb festője volt/lett volna ha nem ebbe az emésztőgödörbe születik). Minden más hulladék. Hulladék, ahogy most beszélnek ("adom", "felkérdez", az alanyi és tárgyas ragozás kikopása: dolgozok dolgozom helyett), a minden elbaszása, a gyávaság, a fosnak levés. Nincs megoldás és nincs menekvés, mert mindenütt a szar és a fos uralkodik.
    - 2023. 01. 15. 22:43
  • P
    Teljesen mindegy, hogy milyen következtetést és találgatásokat vezettek le az orosz különleges katonai hadművelet során, a háttér sokak számárra ismeretlen találgatások és számtalanszor hiányos ismeretekre vezethető vissza, nincs az aki tudja a tutit. Egy ami biztos, hogy Oroszország jogosult és ENSZ felhatalmazással rendelkezik (vagy is Oroszország érvényesítette az ENSZ alaptörvényeiben megfogalmazottakat) Az ENSZ Alapokmányának 106. és 107. cikkét erre a hadműveletre! Nem akarom a telegram csatornámat itt reklámozni, de ott megtalálod magyarul!
    Ez a cikk pedig a Népszabadságban egy ökörség: „Karácsony Gergely Kijevben: Magyarország nem egyenlő a kormányával, Budapest Ukrajna mellett áll Budapest, Varsó, Pozsony és Prága főpolgármesterei kijevi kollégájuk meghívására érkeztek az ukrán fővárosba, ahol kinyilvánították, hogy az oroszok által csaknem egy éve megtámadott ország a többi népért, egy szabad világért harcol.“ Ez a cikk arra szolgál, hogy a még véleményformálásra képes embereket megossza, ennyi!
    Ezek ugyan úgy nincsenek tisztában a nemzetközi megállapodásokról mint oly sokan mások. Vak vezet világtalant! Inkább azt a kérdést tegyük fel, hogy hogyan lehetséges az, hogy ekkora ismeretek hiányával rendelkezők ilyen vezetői pozícióba kerülnek. Emlékezzetek vissza a múltba, mikor vállaltál el a közösségi életben egy vezetői pozíciót, soha! Na most ezt a levest kell most kikanalazni!!!
    Ahogy Imre említette, hogy az oroszok kinek az elképzeléseit fogják megvalósítani még egyenlőre nem teljes a kép. Természetesen vannak valós kapcsolatok a zsidó nagytökével, ez soha nem volt titok! A világban a zsidó vallású szekta oly annyira megszervezte önmagát, melyre egyetlen egy nemzet nem volt képes és ahogy a helyzetünk áll valószínű, hogy nem is lesz! Ez azért is van így mert a születésünknél fogva már megmérgezték elménket. A hátrányunk több ezer év és ebbe jól besegített a keresztény zsidó vallás! A zsidó szellem annyira beült minden nemzetbe, hogy ezt már maga ő irányítja! Szeretném megkérdezni, hogy végül is miről beszélünk???
    - 2023. 01. 16. 01:52
  • Posta Imre
    A rendőrség nem cáfolja, hogy a rendőrgyilkos randalírozott Szolnokon

    Furcsa eset miatt kaptak bejelentést a rendőrök a minap a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandártól. A történteket többen a budapesti rendőrgyilkossággal is összefüggésbe hozták.

    – Január 10-én 4 óra 5 perckor a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandár szolgálatirányítója bejelentést tett a Szolnoki Rendőrkapitányságra, miszerint leparkolt egy jármű a laktanya előtt, majd abból egy zavartan viselkedő férfi szállt ki és a kapuban lévő fegyveres biztonsági őrrel szóváltásba keveredett – tájékoztatta hírportálunkat András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

    – A helyszínre érkező egyenruhások felszólítását figyelmen kívül hagyva a férfi tovább folytatta a szabálysértést, illetőleg nem volt hajlandó hitelt érdemlően igazolni magát, ezért őt előállították.

    – A szolnoki rendőrök a 35 éves budapesti férfit rendzavarás és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt eljárás alá vont személyként – előkészítő eljárás keretében – meghallgatták, továbbá vele szemben eljárást indítottak járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt, egyben intézkedtek vezetési jogosultságának azonnali szüneteltetéséről. A büntetőeljárást a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, szakértők bevonásával folytatja – fogalmaztak.

    A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben egyéb információt a hatóság nem ad ki. Azt sem erősítették tehát meg, hogy az említett férfi azonos azzal, aki később a rendőrgyilkosságot elkövette.

    Korábban írtuk:

    A budapesti esetet megelőző napon Szolnokon keveredett bajba a rendőrgyilkos.

    Hírportálunk információi szerint a budapesti rendőrgyilkos, a tragédiát megelőző napon a szolnoki helikopter dandár laktanyájába akart betörni autójával. A férfi vélhetően akkor is tudatmódosító szerek hatása alatt állt.
    https://www.szoljon.hu/helyi-kek-hire...-szolnokon
    - 2023. 01. 16. 07:48
    • Laplage73
      Szóval, ideális tégla, besúgó, drog terjesztő, mások számára hiteles személy, nyugodtan megosztanak vele infókat, mert úgy is csak egy drogos idióta, <br />Vajon milyen környezetben mozgott, terjesztette az igét, vagy az információkat <br />Van tippem <br />Másik M, R??
      - 2023. 01. 16. 09:31
  • J
    "One proclaimed Klaus Schwab—the mouthpiece of the globalists. It has no place for states and national elites—the world is controlled by transnational corporations and is actually privatized by them."
    - 2023. 01. 16. 14:24
  • Posta Imre
    Lemondott a német védelmi miniszter

    Bejelentette távozását Christine Lambrecht német védelmi miniszter, írja a Guardian hírügynökségi beszámolók alapján. Az elmúlt időszakban Lambrecht sok kritikát kapott azzal kapcsolatban, hogy képes lesz-e levezényelni a német haderő reformját, ami az Ukrajna ellen indított orosz háború következtében vált fontos kérdéssé.
    https://444.hu/2023/01/16/lemondott-a...-miniszter
    - 2023. 01. 16. 15:20
  • Laplage73
    Vajon összefüggés van az között, hogy Németország nem tud, nem akar harckocsikat szállítani az ukiknak?
    - 2023. 01. 16. 17:25
  • szabir
    - 2023. 01. 16. 17:32
  • Posta Imre
    Szia Imre!

    A honlapodon általad írt Próféciák írásod késztetett levélírásra. Pontosabban az alatta lévő egyik hozzászólásod. Nem is olyan régen még én is máshogy gondoltam a "Jézus, mint követendő példa" tanításokat, hiszen kislányként a somogyi erdő szélén, a falu végi kis házban anyai nagyanyám mély vallásban részesített. Bár édesapám is vallásos, sokgyermekes családban nőtt fel, mégis kissé kilógott fiatalon a sorból. Határozott, kemény férfi volt, nem az az ijedős fajta. Sokat mesélt fiatal éveiről, hogy tartottak tőle. Erre ott a falu végén szükség is volt, hiszen rövid időn belül (mivel nagyon távol esett mindentől, iskola, óvoda, munkahely, bolt, buszváró, és egyéb ilyen "nélkülözhetetlen" helyektől), mivel az öregek kihaltak a környékről, a gyerekeik elköltöztek más "élhetőbb" helyekre, csakis cigányokkal lettünk körülvéve. Az első lopási kisérletük alkalmával megmutatta nekik, ki az úr a házban, és a környéken, így attól fogva soha nem volt gond velük, tudták a helyüket. Édesapám még él, de mára már nagyon érzékeny ember vált belőle.
    Hogy miért is írtam le ezeket? Szeretnék neked egy filmet ajánlani, ha időd engedi, nézzed meg!
    Német vígjáték, címe: Jézus szeret engem. Nekem kedvenc filmem lett, időnként megnézem, vagy 15x láttam.
    Nem akarom lelőni a poént, csak pár mondatban felhívnám a figyelmedet néhány részre és kedvcsinálónak.
    Kezdésnél a pap (ő Gábriel arkangyal, aki a Földre küldetéssel jött, csakhogy egy nő miatt elveszítette az eszét, nagyon "emberi" lett, alkoholista, és elfelejtette a küldetését) elbábozza a gyerekeknek a bibliai jövendölést, amivel teljesen megfélemlíti őket. Megjegyzem: valóság. Nem magyarázom. Jobban tudod nálamnál is.
    Természetesen mindennek oka a nő(!). Állítja a pap. Minden földi szenvedésnek.... (Hm. Nő vagyok.)
    Na de nem (csak) ezért ajánlom neked, hanem a jézusi mondandójáért. A film végén Jézus összecsap a Gonosszal, aki el akarja pusztítani a Földet. A Gonosz mivel üti le Jézust? A kezén egy "boxer" van, (ha jól tudom az eszköz nevét, vagy az az alsónadrág(?), összezavarodtam) rajta felirat: LOVE. Pont azt használja fel ellene, ami Jézus sajátja. Csakhogy: amikor már azt hiszi, győzött, Jézus feláll, és leüti a Gonoszt, mire ő meg is jegyzi, hogy: "De hát te ezt nem teheted! Te Isten fia vagy, szeretet meg minden...." Erre Jézus válaszol: (nem írom le. Érdemes végignézni. Én azt gondolom. Nekem tetszik.)
    Imre!
    Kívánom neked a legjobbakat, ami ebből az életből kihozható.
    ...
    A film linkje:

    Áldás!
    - 2023. 01. 16. 17:44
    • A
      anzsi a macska hala
      A gonosz ugyan úgy a teremtő Atya teremtménye. A jó és a gonosz egymást tartják életben. Ha a gonosz elpusztul, vele együtt pusztul az egész teremtés.
      - 2023. 01. 16. 22:49
  • Posta Imre
    Kedves Imi!

    Köszönöm a hétvégi meditációt!
    Nem lesz rövid levél azt már most látom.
    Azért kell hosszasan kifejtenem a gondolataimat, mert ahogy Te is fogalmaztál, a kimondott szó már torzítva adja át azt az információt, amit közölni szeretnénk. Élő beszédben segítségünkre lehet a mimika, a hangsúly és a hangerő, míg írásban csak a minél precízebb és kifejezőbb megfogalmazásban bízhatunk, hogy a másik fél azt érti majd, amit közölni szándékozunk. Ezért írásban sokszor nagyon körbe kell járni az adott témát, hogy az egyik mondatommal magyarázzam a másikat, nehogy félreértés legyen a vége. Még úgy is,hogy középiskolás szintű a fogalmazásom.Én mégis az utóbbit preferálom jobban, mert, ha kell ezerszer is átfogalmazhatom a mondandómat, részeket törölhetek, vagy írhatok hozzá, élt adhatok a mondataimnak, vagy akár tompíthatom is azokat. Az élő beszéd sajnos nem az én asztalom.
    Említetted, hogy tudnod kell, hogy ki milyen szinten van, mert csak úgy tudsz az adott személy szintjének megfelelő segítséget nyújtani. Engem ilyenkor minden alkalommal furcsa ézés fog el,amikor erről írok.Én várok segítséget egy háziőrizetben lévő embertől...Nyilván belőtted már, hogy milyen szinten vagyok, de szeretném elmondani, hogy mit látok és hogyan, köszönhetően Neked és a különböző vallási tanításoknak, filozófiai gondolatoknak.
    Igazából egyelőre azt sem tudom, hogy miért írok most. Szokott ilyen késztetésem lenni, hogy írnom kell. Sokszor napok, hetek, vagy évek múlva értem meg, hogy azt a levelet miért kellett akkor megírnom és miért volt jó úgy fogalmaznom ahogy. Talán most világosodok meg miközben írok Neked...
    Ki vagyok én? Miért kellett megszületnem? Mi az életem célja? Mi a valóság? Mit jelent tudatosnak lenni? Ha én is tudnék az Akasha krónikából olvasni,vagy beavatást kapnék egy sámántól,boldogabb ember lennék-e?Egyetlen dologban lehetek csak biztos. Előbb, vagy utóbb meg fogok halni,mint .....Na,de ki ő valójában?Nagyon érdekes kérdés, hogy mi van a halál után, de számomra legalább annyira érdekes és megfoghatatlan, hogy mi maga az élet.
    Azt szoktad mondani Imi, hogy minden pszichológia. Egyetértek ezzel a megállapítással, de azzal is, hogy minden politika. Így számomra az élet a politika és a pszichológia kettősségéből áll, de olyan mélységei vannak mind a kettőnek, hogy ebbe kár is most belemenni.
    Mostanában a csapból is a tudatosság folyik. Sajnos ez is csak egy árukapcsolás lett.Vedd meg ezt és azt, ha így teszel, akkor vagy tudatos.Vagy szavazz erre,vagy arra a pártra és akkor vagy tudatos.Ha nem fogadsz szót akkor szar alak vagy te és nem tudatos.Pszichológia...
    Az egyik előadásodban valahogy úgy fogalmaztál, hogy itt arra megy ki a játék,hogy ki tudja visszaszerezni a saját tudatát ebből a rendszerből.És tényleg...KULCSfontosságú annak az igazságnak a felismerése,hogy semmi nem az aminek látszik. Amikor ez tudatosul,szerintem az a tudatosság.Még ekkor is lehet úgy dönteni tudatosan,hogy végül szarul jössz ki a dologból,de saját akaratból, tudatosan döntöttél azt amit."Én jót akartam,de nem úgy jött össze".És ezt csak te tudhatod,hogy ez tényleg úgy van-e (mármint,hogy tényleg jót akartál),esetleg a teremtő,ha van olyan. Persze belemehetünk a döntés illúziójának a témakörébe is.Amikor "választhatsz" 2;3;4...szar dolog közül,de teljesen mindegy,hogy melyiket választod,mert ugyan annak a körnek az érdekét szolgálja bármelyik döntésed.A tudatos döntés itt az,hogy húzd a metélt brédet az összes választható alternatívádba,nem választok.Vagy,ha muszáj választani,akkor az ingább legyen a halál,de tudatosan.
    Annak a felismerése is legalább annyira fontos szerintem,hogy nincs egyértelműen jó,vagy rossz.Ez minden esetben nézőpont kérdése.Nekem erről mindig a kés jut az eszembe.Roppant praktikus eszköz,de nem mindegy,hogy kinek a kezében teljesít szolgálatot.Lehet vele főzés közben darabolni, faragni szép dolgokat, de éppen életet is lehet vele kioltani.Az további kérdés,hogy önvédelmi célból öl az ember,vagy beteges vágytól vezérelve. Akkor önmagában a kés JÓ,VAGY ROSSZ?
    A másik példa a magas,lombos fa az udvaron.Milyen klassz a nyári hőségben az árnyékában hűsölni és még fészkelő helyet is biztosít több madár számára.De fél óra múlva az az egyetlen fa lesz ráborulva a házra,mert jött egy hatalmas nyári vihar.
    A magas fa és az éles kés tulajdonságai nem jók,vagy rosszak,csak bizonyos körülmények között tűnik ennek,vagy annak.
    Ezen is annyit gondolkodok:a háttérhatalom népírtása,a politikusok hazudozása,a tudósok félrevezetése ezek szerint szintén csak nézőpont kérdése,hogy jó vagy sem.Ha úgy nézem megbocsáthatatlan bűn,másrészt az alvók ébredését szolgálja az összes tettük.
    Ennek a felismerésében hihetetlen,hogy mennyit segítettél Imi.Ehhez viszont kellettek az írásaid,videóid,a találkozók, a személyes beszélgetések.
    Felmerült a kérdés,hogy ezek a találkozók mennyire fontosak,vagy sem.Tapasztalhatod,hogy egyes emberek számára,többek között nekem is, pótolhatatlanok ezek az események.Ha egyszercsak nem lennél,ezek a találkozók sem lennének többet. Persze a Posta Imre szelleme már kint van a palackból, amit már ember fia vissza nem zárhat,de nincs bennünk annyi összetartás sem,hogy mi többiek felhívjuk egymást,vagy e-mailben annyit kérdezzünk meg a másiktól,hogy "...,megvagy?"Talán tényleg nincs is rá szükség,mert egyénileg kell a küllők közé raknunk a botot.
    A másik dolog a személyeddel és a találkozókkal kapcsolatban. Én azt gondolom,hogy tudatosan csak úgy tud dönteni/lenni az ember, ha megkapja azokat az információkat, összefüggéseket amiket Te adsz át nekünk. Egy idő után megy ez,de aki most kezd el csak politikával,önismerettel foglalkozni,roppant nehéz dolga van.Az már alapból értékelendő,ha valakinek ilyen vágya támad,hogy szeretné megérteni magát és önmagán keresztül a világot,vagy elkezd kételkedni abban,amit igaznak,valóságnak vélt.A háttér mindent megtesz azért,hogy magadról is hamis képet fess,így a hamis tükrön csak hamis,torz tükörkép keletkezhet,ergo soha nem ismered meg ki vagy valójában és mi az a valóság amelyben létezel.Hamis prófétákból meg nincs hiány.
    Hogy igazán tudatos döntéseket tudjon hozni az ember,ahhoz TUDNI kell.Tudni kell,hogy ki az ellenség,milyen eszközöket vet be ellenünk,milyen tervei lehetnek a jövőben.Sajnos az emberi érzékszervek alapból képtelenek arra,hogy a valóságot úgy érzékeljék ahogy az ténylegesen van,így abból kell főzni,amink van.
    Kételkekdni,tudakozódni,hálásnak lenni,szeretni.
    Az a problémám,hogy ezek tudatában is képtelen vagyok a boldogságra.
    Valószínű,hogy még most is a hamis önazonosításnak köszőnhetően, az átmeneti érzéki vágyak kielégítésben keresem a boldogságot.Igaz a dohányzásról ismét sikerült leszoknom, már lassan 3 hónapja nem gyújtottam rá.
    Testi vágyam is van,ami szintén kielégítetlen.Semmi perverzió,csak egy rendszeres, egészséges házastársi együttlétre gondolok.Nekem mondjuk már heti 1 is rendszeres lenne ahhoz képest ami most van. Tavaj voltam vele utoljára...Ettől függetlenül nem kúrok félre,csak frusztrál a dolog. A Bhagavad Gita szerint a kéjvágy az egyik legnagyobb ellenségünk.Vitathatatlan.
    Zavar,hogy minden nap ennyit kell foglalkoznom a testemmel:ennem,innom kell,ápolni és gondozni kell a kilenckapus várost.
    Nagyon szeretnék egyszer tényleg szabad lenni...

    https://m.youtube.com/watch?v=ZRtq2DY...Rtq2DYifkQ

    https://m.youtube.com/watch?v=RDfq9J2...Dfq9J2gFso
    Áldás!
    - 2023. 01. 16. 18:09
    • D
      Jézus megölése egy bestiális gyilkosság volt. És a zsidók - nem más népek, a zsidók! - gyilkolták meg.
      - 2023. 01. 16. 21:09
      • Posta Imre
        Okkult kérdés ez, mert ha bármit is elhihetünk, abból, amit elénk tárnak, a magyarázatok szerint, Isten ölte meg, ölette meg egyetlen fiát, vagy valahogy így, a római (jog) Pi-látósa mosta kezeit, a zsidók pedig végrehajtották, amit a végrehajtók vére szoknak hajtani. Tehát ártatlanok, mert a pápa is megmondta, hogy Jézus Istene és a zsidók istene egy. Tehát, Isten azért küldte a fiát és adta a zsidók kezére, mert biztosan rosszat tett..., ugye nem szeretnéd, ha ebbe is belemennénk, úgy teologikusan...mert a végeredmény úgy is ugyanaz lesz. Semmi!
        - 2023. 01. 16. 21:25
        • D
          És mi van, ha egészen egyszerűen csak volt egy ember, aki szerette volna a Jóra vinni az embereket, de ezt rossz helyen próbálta meg elkezdeni, egy velejéig gonosz és sötét társaságnál (= zsidók), akik aztán simán legyilkolták??? Nem olyan bony-okk-(l)ult ez!
          - 2023. 01. 16. 21:55
          • Posta Imre
            Akkor nem is ismernék a történetet sem, független attól, hogy igaz, vagy nem.Valahogy föl kellett építeniük a jujdejóü-keresztlénységet, mert a sok berber oroszlánnak hasmenése volt már a sok "keresztlénytől"...és rájöttek, jobb biznisz ez, mint megetetni a tigrincseket a sok barommal, mert úgy nem adóznak.
            - 2023. 01. 16. 22:12
  • Posta Imre
    pàr kérdésem van

    Üdv

    Mi az Akasha? Honnan lehet tudni, hogy a blogon szereplő perszóna az Imre gondolatai? Ki Imre? Egy médium? Kinek a fényét sugárzod? Mi céllal? Miért kételkedsz az első fényben? Imre materialista, vagy a médiumod gondolatai zavarnak meg? Bàrki lehetsz, ez alapján lehetsz hamis próféta is. Lehetsz lelkekre leselkedő is aki alomba toboroz és csapdába ejt. Érdemes e komolyan venni bármit is amit irsz Imre nevében? Egy szavadat se hiszem

    Sötétségből nem lehet vilàgossàg. Miért lopod szerencsétlenek fényét? Ennyire hiányzik a karma?

    Nem értem mi a cél? Kinek a célja ez? Ez minden csak nem szabad akarat. Amilyen posztok kikerülnek Imre nevében, tele vannak sötétséggel. De miért? Kell ez valakinek? Bàrki szól Imrén keresztül nem lehet tudni milyen infó alapján oszt meg gondolatokat. Fúrcsa, abszúrd és szipolyozza az energiát.

    Válasza Imre (entitáskának)

    Legyen meg a hited szerint! Ha meg nincs olyan, az is legyen meg, csak más hite szerint, akinek persze kanala nincs.
    - 2023. 01. 17. 08:41
  • Posta Imre
    Auschwitz után szabadon: A COVID-náci Németországban erőszakkal akartak beoltani majd diliházba csukni egy idős, holokauszt túlélőt a C19-es méreginjekcióval
    AZ IDŐS ASSZONY MÁSODJÁRA NÉZETT SZEMBE A TÖMEGGYILKOS ESZMÉKKEL, ELŐSZÖR A HALÁLTÁBORBAN, AZTÁN A COVID-GETTÓVÁ VÁLTOZTATOTT TÁRSADALOMBAN


    A 85 éves Inna Zhvanetskaya zenész és zeneszerző túlélte a holokausztot. az elsőt legalábbis. Most 2022-ben azonban szembe kellett néznie a ténnyel, hogy az Auschwitz-i borzalmak bármikor megismétlődhetnek, annyi különbséggel, hogy most nem egy zárt haláltáborban hurcolják és gyilkolják le az embereket, hanem a világot próbálják egy hatalmas haláltáborrá alakítani a jelen covid-náci hatóságai.

    Milyen jogalapon? Hogyan merészelik? Ezek a kérdések egyelőre nyitottak, mondhatni nyílt titkok.

    Thanks for reading Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

    Inna asszonyt ugyanis a német hatóságok erővel akarták kényszeríteni a védőoltásnak hazudott COVID-vakcina beadatására, s mivel az idős nő ezt nem akarta engedni, rá akarták bizonyítani, hogy nyilván őrült, ha nem akar önszántából egy méreginjekciót és ezért a pszichiátriai zárt osztályon a helye.

    A hihetetlen ám figyelmeztető esetről annyit lehet tudni, hogy az idős nő gondozója , akinek pontos kilétét és rokoni kapcsolatát nem sikerült eddig kideríteni, azt jelezte a hatóságoknak, hogy az úgymond “excentrikus, különc” nőt öregotthonba kellene vinni. Márpedig a tömeggyilkosság érájában Németországban is csak úgy mehet be valaki egy öregotthonnak nevezett meghalatóban, ha előtte beoltják a COVID-szérummal. A tömeggyilkosok biztosra mennek a meghalatókban is a WEF szerinti “ felesleges evőkkel”.
    https://szmm.substack.com/p/auschwitz-utan-szabadon-a-covid-naci
    - 2023. 01. 17. 10:53
    • S
      Nem véletlenül holokauszt túlélő, 85 évesen befeszült az oltás ellen mint az ék, a fiatalok meg lazán bevállalják. Egyre többeknek, hogy már szorít a cipő megjön a hangjuk, eddig jól elvoltak a mellébeszéléssel és a lapítással.
      - 2023. 01. 17. 15:29
  • Posta Imre
    Bad intention

    Rendszeresen jelentkezik be a kormányülésekről Orbán Viktor miniszterelnök. Szerdán is összeültek a miniszterek, s miután a tanácskozásról még az EU-nak is üzent a kormányfő, egy videóval örvendeztette meg követőtáborát. A háttérzene nem volt túl vidám.
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other...fc87e09109
    - 2023. 01. 18. 21:56
  • Posta Imre
    Medvegyev: Atomháborúhoz vezethet, ha Oroszország elveszíti az ukrajnai háborút
    2023. 01. 19. 09:53
    Dmitrij Medvegyev, egykori orosz elnök, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese, putyinista provokátor újból nukleáris háborúval fenyegetőzött. Ezúttal a davosi Világgazdasági Fórum apropóján hasalt rá a klaviatúrára, ugyanis azt kifogásolta, hogy a résztvevők közül többen azt állították, Oroszországnak vesztenie kell Ukrajnában, és Kijevet minden lehetséges eszközzel támogatni kell.
    Az egyiküknek sem jut eszébe, hogy ebből levonja azt az elemi következtetést, hogy ha egy atomhatalom veszít egy hagyományos háborúban, az könnyen atomháborúhoz vezethet. Az atomhatalmak sohasem veszítettek el olyan nagy konfliktusokat, amelyektől a létezésük függött. Ennek mindenki számára nyilvánvalónak kellene lennie. Még az olyan nyugati politikusnak is, akikben legalább némi nyoma maradt az intelligenciának

    – elmélkedett Medvegyev a Telegramján.
    https://24.hu/kulfold/2023/01/19/medv...i-haborut/
    - 2023. 01. 19. 13:26
  • J
    Ez a mostani egy olyan davosi fórum, aminek alig van köze a világ gazdaságágoz. Itt a politika a fő téma, azon belül is az Oroszország elleni szervezkedés.
    Milyen világgazdasági fórum az, amelyben 2 nagyhatalom nem kap meghívást? Helyettük ott van az ukrán elnök felesége, az önjelölt belorusz elnökasszony, Cihanovskaja, akire a kutya sem kíváncsi ott.
    Ilon Musk megmondta véleményét a fórumról : Az unalmas, senki által meg nem .választott személyek játszák a világkormányt.
    https://www.indiatoday.in/technology/...2023-01-19
    Kezdem megkedvelni Muskot.Proszit!
    - 2023. 01. 20. 00:14
  • J
    https://rg.ru/2023/01/19/senator-kara...le;article
    A davosi fórum nato katonai tanűcskozássá változott . Eután jött még a tegnapi ramsteini azonos célú összeröffenés.
    - 2023. 01. 21. 20:38
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (1)50 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %