Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Személyi kultusz, mint átütő elv

Személyi kultusz, mint átütő elv
Soha rosszabb kor, ha jobb kor is lehet. Davosban az kirakatba tolt bábúk mulatnak. Közléseikből levonható következtetések: készítik elő a kihalás korát, mely korábban jön a Koránnál is. Tegnap meghallgattam Sediq Afghan  matematikus szabadkőműveseket leleplező kijeletéseit, melyet az állami TV-ben eresztett el, leleplezve, hogy 2025-ben az USA szét fog esni, mint a Szovjetúnió és akkor a szabadkőművesek is leleplezik magukat. Hol vannak már a Georgiai mózesi kőtáblák az 500 milliós limittel, mert szerinte a szabadkőművesek 100 millióra akarják leredukálni a az emberisegg jeleléti ívét. Van benne valami, bár széttekintve túl soknak tűnik ez a szám is, nincs itt annak csak töredéke mára ember, de hát ő a matekos, csak jobban tudja, mitől döglik a légy, hogy ne légy. De hagyjuk a mágusokat. A személyi kultusz ma a téma. Prigozsin és mások.

Izrael teljes mellszélességgel igazolta, hogy a szabadkőművesség és cionizmus az egész "emberi világot" átitatta. Nincsenek "demokratikus" és "alkotmányos" államok, azok cégekké lettek rég és az "államok" kijelölt vezetői nem máso, mint ezeknek a cégeknek az általuk megbízott igazgatói. Ezt mondta az egyik orosz tábornok egy interjúban, amikoris elmesélte, miképpen lett fül és szemtanúja Rockefeller első hivatalos látogatásának az akkori Szovjetunióban. A közhatalmat gyakorlók a zsebükben vannak, törvényhozás a parancsaikat hajtja végre...satöbbi..., de ez mára ha csak nem teljesen idióta valaki, köztudott. Az ügyész-bíró-rendőr....semmi más, mint samec. Törvény szerint mindnek a Gulágon lenne a helye. Na, de nem is ez a téma, ami pár szónál többre hivatott megemlékeztetve Lenin! Nagyon hiányolják Sztálint és egyre-másra jönnek szembe a Kádáros nosztalgikus képzeletek is velem. Megy a "hősgyártás" és a példakép-propaganda. Kire lehetugye, fölnézni? Mire a Magyar Királyság (Új judea) akotmányosan és némi erőszak árán, de bejelentődik, addigra kellenek az "idolok" megint. Ugyanis mindenféle "demokráciának" vége. Minek? Arra a pár marék lényre, aki még embernek nevezhető, teljesen fölösleges, a többi humanoidnak meg eddig sem kellett, a beavatottak meg tudták mindig is, hogy színház csak az egész - az ismerősöm szerint.  Eh, megy a találgatás, ki követi Putyint? Ki követheti? Nos, elég egyértelmű, hogy katonai vezető lesz, aki szóba jöhet. Prigozsin, akinek megígérhették, hogy ha jól készíti a maceszt, akkor nem csak szóba jöhet, de kerülhet is. Van egy ilyen megérzésem. Miután lemondott a német hadügyminiszter-baba, így akár a férfias vonalat is elkezdheti erősíteni a "Nyugat"...ugyanerre a szellemi vonulatra rástartolva.

Apropó, "postaimreszelleme" egyre nagyobb hatásal bír, Django elszabadult. Olyanokat olvasok, hogy a mai emberek leganagyobb hibája (nem a hiszékenység, meg az oltakozási kedv..., nem) a felelősség áthárításának gyakorlata. Úgy vélik, hogy minden másnak a dolga, amire ki vannak képezve ezek, meg azok, és amazonok...és neki csak lézengeni kell. Közben persze kiderül, hogy sem a rendőr, sem a katona, sem a bíró..., sem a politikus...nem az ő érdekeit, védelmét szolgálja, hanem valai egész más "magyasztos" szabadkőműves maffia-cél-okságot...és erre ráébredni fájdalmas. Szóval, felelőssé kell tenni! Fegyvert kell adni a kezébe, megtanítani harcolni és nem rettegni a haláltól és a következményektől. Prigozsin és a Wágneres zenekar láthatóan ilyesmit cselekszik...minden idealizált túllihegés nélkül. Megtanít férfinak Lenin!

Valójában az a szelekció, amiről sok éve beszélek, nagy léptekkel zajlik és működik. A Pfujzer és társai megtették, hogy megölnek mindenkit, akit csak lehet, a szolgálatok meg besegítenek így, vagy úgy, hisz manapság a hirtelenhalál az egyik leggyakoribb fertőző betegség. Ismerőssel beszéltem, mondja, csak a környezetében 19 ilyen infarktusos, sztrókos kataklizma fordult eddig elő, sok halállal. Nos, mivel nem vagyok matematikus, de úgy emlékszem, a scientológusok a judaista kiforgatott írásokra hivatkozva is nem túl sok túlélővel kell számolni, ha itt leótják...a lámpát.  Persze ezt ki hiszi el?

De ki hitte vona a "háborút" és a vakcináltak hirtelenhalálát, vagy a kórházi sintérek által elkövetett protokoll-halált...persze demokratikusan...miközben benne van a teljes szabadkőműves cionista elit, egyházak vezetőivel, ha pedofilok, ha sátánisták, ha nem...

A demokráciának nevezett maszlaggal lett kinyírva a "szellem", erről beszélgetnek, tehát most jöhet az autokrata rezsim. Na ez már itt új-judeában megadatott, hisz már a integritás bizottmány frissen kinevezett szabadvakoló vezetője is azt mondja, az Orbán rendszer...nem korrupt, csak a személyek azok. Várjunk csak! Úgy modták eddig, alkotmányos és demokratikus államrend van..., de hát tagadhatatlan , hogy nincs állam ...rend...és ami van, valami kleptorkráciával jellemzett valami, de én ehhez nem értek. Tehát most akkor Orbán -rendszer van, ahogy "volt" Kádár-korszak..., de hát a zistenadta nép tud erről? Megszavazta...legalább...vagy ez is olyan NLP-s nyelvelés, melynek a vége az, mint a mostanra kialakult NATO-s szitu, hogy valójában NATO nincs is, mert minden "ország" (persze nem ők, hanem a Zrt-s cégváltozatuk) küldi a technikát és a magánhaderős zsoldosokat megvívni az armagedeoni küzdelmet?

Komoly filozófiai kérdés már ez. Vitathatatlan. Személyi kultusznak Lenin kell! Putyin is megmondta, Lenin volt Ukrajna szellemi atyja és fizikai megvalósítója is. Lenin meg ugye a Moszkvában van, Ki-jew meg ugye már a látszatra sem adó zsidó város, pont, mint Judapestis.

Komolytalannak tűnik a kérdés, hogy Moszkva is judaista központ-e, mert adja a válasz magát. Mi más lenne? Peking? Na még aztán, hogy!  Persze, lehet ott a Tangok bit-angolnak, ahogy inkognitóban vigig a világbank, felvásárolva Afrikát...

De, belegondolva, ez nem maradhat így. Nyilvánvaló, hogy a haszid és askenáci zsidó klikkek csatározása lassan, de biztosan csúcsához ér, amolyan Szun-césan. Bobrovniczky sem egy Linder Béla és ha már annyit emlegettem itt is a Háború művészetét, csak az arcába tolták szegénynek, had mukkanjon már egy értelmeset róla. Nem, nem tudunk kimaradni az aprításból és nem is szabadna, ha tehetnénk SS-em, mert a jelenlegi cionista jogtalanságrendet megoldani másképpen nem lehet, csakis "háborúval" társadalmi megrázkódtatással és persze némi "népirtással"...persze csakis demokratikusan, ahogy eddig is tették...bírósági bégrehajtók, bírók, ügyészek, rendőrök..., és ha Sidik nem szmolta el magát nagyon, akkor nagyon iparkodniuk kell az ipari mértékű kimagasló vezetői késztetésekkel, készségekkel rendelkező referencionista személyek bemutatásával. Szoktatni köll a maradék népeket ahhoz, hopgy ez van és nics más. Érdekes, valamit Gyurcsány is megérzett, mert már versbe foglalta, hogy ő személy szerint nem kóhncolja föl....hát asszociatíve a zorbánt...(444)..., de hát szabadkőművesek közt ezt nem is így szokás. Vicces, nem? Szépen és látványosan leépítettek minden morális gátat. Új korszakhoz úhy parancsnokok köllenek! Lehetőleg oltatlanok és nem agymosott cionista paraziták...persze ilyen mára alig maradt. Mindeki azt várja, hogy visszanyaljon a fagyi, de ő maga ki szeretne maradni a nyalánkodásokból. Hát, nem fog menni! A helyzet f-okozódik és a Bollondok Űrhajója készen áll!

Jelige: államtagadók kinnéljenek!

Utólag: Most beszéltem Lukács Tibivel, kieresztették, de Kiskőröst nem hagyhatja el, párja meg Judapestet. Nincs nyomonkövetőzve...azt mondja begyanúsították, valami államelles szervezkedéssel is..., de lehet ez még külön kedvező megítélés miatt, elnézve az államot....hát Mészáros Lölő nem nagyon iparoskodik!  Sok mindent mesélt, remélem leírja az ügyészek igen érdekes, szervezett bűnözőket meghazudtoló hozzáállását a témákhoz...., szóval kelleni fog ide az a háború emberek, ha már be van ígérve...persze demokratikusan!

A képek pedig remélem nem sértőek, most ilyennel magasztálják az urat, remélem nem bántóak, vagy sértőek, esetleg nem elég absztraktak....

Hírek Galéria

Image #540
Image #541
Image #542
Image #543
Image #544
Image #545
Image #546
Image #547
Image #548
Image #549

18 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Most akkor emerek, vagy egyének, vagy Bíró az személynév, vagy foglalkozás...vagy szabadkőműves kavarás?

    „Nem Orbán Viktor rendszere korrupt, csak egyes emberek azok”

    2023. 01. 16. 12:43
    Ezt nyilatkozta a Bloombergnek Biró Ferenc, az Integritás Hatóság elnöke.

    Nem lehet egyenlőségjelet tenni a magyar kormány és a korrupció közé, és azt is megkérdőjelezem, hogy a korrupció Magyarországon nagyobb probléma lenne, mint máshol, mivel ez az állítás csupán egy nehezen számszerűsíthető érzékelésen alapul – ezt nyilatkozta a Bloombergnek Biró Ferenc, az Integritás Hatóság elnöke.

    Nem a rendszer korrupt, hanem az egyének

    – fogalmazott Biró, aki a portálnak elmondta, az Integritás Hatóság célja nem a minél több vádemelés elérése, hanem a gazdasági kultúra változásának elősegítése és a korrupció visszaszorítása. Elismerte, hogy a rendszer teljes kiépítése több évet is igénybe vehet, ráadásul sürget az idő, hiszen jelenleg több milliárd eurónyi uniós támogatás van függőben.
    https://24.hu/fn/gazdasag/2023/01/16/...erek-azok/
    - 2023. 01. 17. 12:46
    • S
      Akkor a féreg orvosok - kalap emelés a ritka kivételnek - szeginek nem is tehetnek róla hogy korruptak, a rendszer tette őket azzá ugye?<br />havi 1,5 - 3 millió az kevés, nem?
      - 2023. 01. 17. 22:03
    • A
      Teljesen mindegy, hogy az államnak hazudott szervezetek, vagy a bennük dolgozó személyek korruptak. Ha egy szervezetben csak egy korrupt is van, akkor ugye a szervezet is korrupt, ha ez még valaki számára ujdonság, akkor valami nagy baj van vele.<br /><br />Ahogy hallom az államnak mondott közhivatalok kijelentésein, dolgozóin, főnökein nem győzök csodálkozni mennyit hazudnak, és ami érdekes, észre sem veszik, hogy milyen blődségeket, hülyeségeket mondanak, Nem kéne csodálkoznom, mert nem tudnak magyarul, és egy lebutított, átalakított magyar nyelvet próbálnak megérteni. Amúgy ha hiszed, ha nem már a szülők is hazudnak a gyermeküknek, mikor azt mondják, hogy szeretik a gyermeküket. Ha vitatkozni szeretnél velem, akkor ne tedd, mert nem tudod, hogy mindenki csak saját magát tudja szeretni, de ehhez szüksége van a magra figyelésre, és egy emberre a nőknek, és egy asszonyra a férfiaknak. Nő férfit, férfi nőt nem tud szeretni, hanem a szeretetet beszennyezi, de ha már a szeretet be van szennyezve, akkor ugye az már nem szeretet. A széptevés, a hízelgés is valójában beszennyezett szeretet, és sokan abban a tévhítben vannak, hogy ez a széptevés, hizelgés a valódi szeretet. Amint bármilyen energia kapcsolódik az érzelemhez, az már beszennyezett érzelem, és erre rengeteg szavunk is van: öröm-üröm, fájdalom, félelem, bánat, undor, kisebbségi érzés, vágy, stb. Igen hosszú lenne a lista, ha minden szennyezett érzelem nevet fel kellene sorolni. Megnéztem sok ezotérista videóját, és tele vannak a videók hazugságokkal, ráadásul egyetlen ezotérista sem magyar. Ugye a próféciákban, az van, hogy a magarok hozzák el a változást, és a változást nevezem jómagam páros víz szernek, mert a magarok fogják először megkapni e lehetőséget. A páros víz szert régen nevezték az örök élet titkának is. Ami érdekes, hogy csak ember egy jánynak, az asszony egy fiúnak tudja átadni a szert, de csak akkor, ha az ember, illetve az asszony a jány, illetve a fiú gyökértársa. A nők és férfiak nem tudják a szert megkapni, ezért kell nekik jánnyá, illetve fiúvá válniuk. Tényleg vicces volt, jót mosolyogtam magamban, mikor Posta Imre megpróbálta a szert bemutatni egyik videójában, egy nővel, és egy férfivel, és ott volt két zsidó is aki felajánlotta, hogy még pénzt is adnak, ha tényleg hatásos az amit ott a nő, és férfi bemutatott. Ahogy sejtem azt még a zsidók sem vették be, annyira kilógott a lóláb. Bocsánat, ha ritkán adomázok is, mert ugye a régi dolgok már a múlt, és mindig a jelen a fontos, mert mindig a jelenben tudsz változni, rendbe tenni magad.
      - 2023. 01. 20. 21:29
  • Posta Imre
    Hááát, kemény dolog ez a cionista összeesküvés, úgy Lenin, ment fenn és úgy kín , mint Bengurion...., ki tud ezen eligazodni....?Lehet ez most az alkotmányos és demokratikus...esetleg ez most az "állami"...vagy valami....

    Német lap: Magyarországon akkor is antiszemitizmus van, ha Izrael-barátság van
    2023. január 16. 9:12
    A Berliner Zeitungon megjelent véleménycikk példaként Soros Györgyöt hozta fel.

    A Hanno Hauenstein nevével fémjelzett cikk azt állítja, hogy „a történelmileg az európai cionista mozgalmat kezdetben részben keresztények támogatták, akik azért szorgalmazták a zsidó államot, mert attól tartottak, hogy a zsidók aláássák hazájuk etnikai homogenitását”.

    Hauenstein állítása szerint Magyarország jó példája annak, hogy ez az „antiszemita hagyomány” ma is él Európában. Példaként említi, amikor a bevándorlási krízis során megjelent hazánkban a Soros Györgyöt ábrázoló plakátok. Hauenstein szerint a magyarországi születésű anerikai milliárdos spekuláns egy filantróp, aki ellenezte a magyar bevándorlási politikát.
    A Fidesz egyik ifjúsági szervezete ezután egy náci karikatúrát terjesztett, amely Sorost hatalmas bábjátékosként ábrázolta”

    – írja a Berliner Zeitung.

    A cikk szerint annak ellenére is ment a Soros-ellenes kampány, hogy Orbán Viktor ma Izrael egyik leghűségesebb szövetségesének számít. A cikk annak kapcsán született, hogy a FAZ-ban nemrég „Kettős mérce a békéért” címmel megjelent cikkét törölték. A szöveg, amely az EU Izraelhez való állítólagos kétértelmű hozzáállásáról számolt be, a közzétett önkorrekció szerint több mint tíz hibát tartalmazott.

    https://mandiner.hu/cikk/20230116_ber...zemitizmus
    - 2023. 01. 17. 14:01
    • D
      Mindig is a németek mondták meg, hogy ki a zsidó és ki az antiszemita. Igy a III. Birodalom légierejénél és haditengerészeténél rengeteg zsidó szolgált és Szálasi sokáig  - mivel komolyan vette a nemzeti szocializmust - nem volt eléggé antiszemita a németeknek. '44. október 15-e után is csak jobb híján közösködtek vele. És igazuk volt, mert '45-ben meg már a kisnyilasok a kommunista pártba találták magukat. Személyi kultusz meg mindig is volt az emberiség történetében. Istent valahogy csak meg kell jeleníteni kézzelfogható formában - és ki alkalmasabb erre, mint egy: ember. A judeokereszténység erre az egyik legjobb példa. A ciánisták csak folytatják a jól bevált trendet.
      - 2023. 01. 17. 16:33
  • J
    A berlini újság munkatársa, ez a Házkövi egyébről sem ír, mint az antiszemitizmusról. Ahogy a nácivadász társasra a bűnös személyeket, úgy próbálja ő is bulldog módjára felletni, kikutatni az irodalmi, képzőművészeti alkotásokbana , a politikában bűnös izmust. A német múzeumokban is arra lel, már- már betegesen. Bár ezt tanulta, ehhez ért. Nem tudom mi haszna lehet ebből a mások megvádolásából, az ellenségeskedésből. Bármibe bele lehet magyarázni akármit, csak szándék kérdése.
    - 2023. 01. 17. 18:48
  • F
    Vodafon, ONE-re változtatja a nevét , ha úgy nézzük a magyarban az one =egy , egyetlen tehát az One lesz a mindenható és radarózó ?
    - 2023. 01. 17. 18:53
  • Posta Imre
    Ursula von der Leyen bejelentése a davosi 2023-as WEF-en.
    "A következő évtizedekben korunk legnagyobb ipari átalakulása következik, talán bármikor. És azoké lesz a legnagyobb versenyelőny, akik kifejlesztik és gyártják azt a technológiát, amely a holnap gazdaságának alapja lesz."
    Emlékeztetőül: Aki egy német orvoshoz ment férjhez, aki egy génterápiás cég igazgatója, amely a Pfizer tulajdonában van és aki Európa digitális korszakát szorgalmazza.
    - 2023. 01. 17. 19:50
  • D
    Cikk a PS-ről:
    Ismét találkozhat egymással az amerikai és az orosz titkosszolgálat vezetője
    A Kreml közlése szerint hasznos lenne egy újabb találkozó Vlagyimir Putyin elnök külügyi kémfőnöke és William Burns, a CIA igazgatója között, közölte a Reuters brit hírügynökség.
    Amikor Szergej Nariskin legutóbb novemberben Ankarában találkozott Burns-szel, amerikai tisztviselők szerint a CIA igazgató figyelmeztette Oroszországot az atomfegyverek esetleges bevetésének következményeire, és felvetette az amerikai foglyok kérdését is.


    Nariskin az orosz állami TASS hírügynökségnek azt mondta,

    lehetséges, hogy sor kerül egy újabb találkozóra.

    Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak nyilatkozott:

    Nem zárható ki, és természetesen van értelme az ilyen jellegű párbeszédnek, pontos időpontokról nem tudok.

    Az orosz elnöki szóvivő nem volt hajlandó nyilatkozni az Oroszország és az európai különleges szolgálatok között jelenleg tárgyalt konkrét kérdésekről, mivel ezt a kérdést továbbította a különleges szolgálatoknak.

    Szóval az A tanú c. filmből a börtönőr mondata:
    "...egy brancs maguk..."
    - 2023. 01. 17. 20:31
    • Posta Imre
      Páholytársak! Kicsit meg van keverve a cigánykártya, de végül mindig a zakasztott bohóc képe jön ki. Jó, csak vicceltem ám, teljesen komoly dolgok ezek. A Netflixen Vera most talált egy sorozatot, Árulás címmel az MI6-ról szól, meg erről a ki figyel kit és ki zsarol kit mivel...kategória. Izgalmas lafatyolás, de nincs jelentősége.
      - 2023. 01. 17. 20:53
      • D
        Már megnéztem ezt a sorozatot, a hallivúdi kliséket leszámítva, nézhető.
        - 2023. 01. 17. 21:43
        • D
          Van egy másik is, Zsarolás a címe, az sem tűnik rossznak, a 2. résznél tartok.
          - 2023. 01. 17. 21:44
          • D
            Bocs, a magyar címe helyesen: Megzsarolva. Nézhető ez is. És persze ebben is vannak elrejtve igazság - inkább realitás - morzsák, hogy mi megy itt a háttérben valójában.
            - 2023. 01. 18. 09:54
            • Posta Imre
              Nagyon beszédes a film bevezetője, mikoris az MI6-os főnök éppen a főbírót zsarolja meg, mikor megmérgezik. Leopoolt Petike és meg az usa nagykövet-bubus előtt térgyelő bíróseggek ugyan hogy reagálják le ezt a "független" és autonóm demokratikusan alkotmányos cionista hazudozást?
              - 2023. 01. 18. 09:59
      • Posta Imre
        Na, megnéztük, ügyesen összemontírozták, hogy a néger CIA-s gyilkos idióta, ahogy az "angol" MI6 főnök is zsaroló barom...és a lelkes orosz-t szerető, de spanyol nős, családos "hős" végül halála árán leleplezi az összeesküvést...és persze a politikusok is hülyék...a népről nem is beszélve. Végigizgultam, mert annyira zavart az a laikus hozáállás, amit mutattak.
        - 2023. 01. 18. 08:28
    • S
      Itt megy a valódi egyezkedés, teszik egymásnak az ajánlásokat, ki mekkorát akar a tortából, ha nincs megegyezés, akkor megy tovább a lövölde, ha van, akkor felkészülnek a következő háborúra, miközben usraelnek mégiscsak kellene az orosz nyersolaj meg ásványi anyag készlet.
      - 2023. 01. 17. 22:34
  • Posta Imre
    Kilenc embert törölne a kormány az EU-s szankciók listájáról

    Kilenc oroszt és fehéroroszt törölne a korlátozó intézkedések listájáról a magyar kormány.

    Magyarország ismét azzal fenyegetőzik, hogy fellazítja az Európai Unió Oroszország elleni szankciórendszerét, és ragaszkodik ahhoz, hogy kilenc embert töröljenek a korlátozó intézkedések több mint 1300 személyt és 170 szervezetet tartalmazó listájáról, írta meg a Szabad Európa. Diplomáciai források szerint a kormány szeretné elérni Aliser Uszmanov, Pjotr Aven és Viktor Rasnyikov eltávolítását a vízumtilalmi és vagyonbefagyasztási listáról. Erre Magyarország legutóbb szeptemberben tett kísérletet, de politikai nyomásra visszalépett.

    Magyarország emellett levetetné a listáról

    Uszmanov húgát, Gulbahor Iszmailovát;
    Aven üzleti partnerét, Mikhail Fridmant;
    Dmitrij Mazepin belarusz-orosz oligarchát és fiát, Nikita Mazepint;
    valamint Grigorij Berezkin és Vjacseszlav Mose Kantor orosz oligarchákat.

    A Szabad Európa azt írja, az EU hivatalos lapja Uszmanovot „Kreml-barát oligarchának” nevezi, aki különösen szoros kapcsolatban áll Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

    A szankciós listát egyhangúlag kellene jóváhagyniuk az uniós tagállamoknak ahhoz, hogy március 15-ével meghosszabbítsák a hatályát.
    https://forbes.hu/uzlet/kilenc-embert...aggregator
    - 2023. 01. 18. 13:02
  • A
    Ha már az államnál tartunk, ugye elmondtam néhány dolgot az államról. Na most az állam tagjai nem fizetnek adót, mivel ők az állam tulajdonosai, és az állam birtokosai, persze csak az, akinek a felmenői hetedíziglen itt voltak az országban. Szóval ami az állam területén van, az mind az állam tagjaié, és ugye az állam tulajdonosai nem tartozhatnak az államnak, mert ha ezt valaki nem így tudja, azzal igen komoly bajok vannak. Az állam tagjai csak szkíták lehetnek, tehát azok akik elkezdték a szik útját, így elkezdtek magukra figyelni. (polgár magyarul tolvajt jelent, az állampolgár az állam tolvaját jelenti, ha valaki még nem tudja) Ezek szerint személyek, tehát azok, akiknek van személy igazolványuk, nem lehetnek az állam tagjai. Elárulom, hogy csak egy ember van most E földön, a többi mond férfi, vagy nő. Az országban még nagyon kevesen vannak akik magukra figyelnek, tehát szkíták. Szükség van a sokkra. Nevezheted a céget Magyarország állama nevűnek, de ettől még cég marad, mert nem az elnevezés az ami számít. Kevesen tudják, hogy minden főnök, felelős a beosztottaiért, tehát amit a beosztottak kapnak jutalmul, azt a főnökök is meg fogják kapni, mivel nem állították le a beosztottak ganéságait. Senki helyében most nem lennék főnök, mert ha elég sok jutalmat gyűjtenek össze főleg a beosztottaik révén, akkor egy másik szektorban, egy másik bolygón kezdhetik újra állatként, vagy növényként a duális világot, és még így is jól járnak. Kb most úgy van, hogy háromból kettő biztosan meg fog halni. A katonák sem kivételek ebben, sem egyetlen közalkalmazott sem. Azt hiszik sokan, hogy ők kivételek lesznek, de fájó lesz, amikor rájönnek, hogy egyedi elbírálás történik, a tetteik alapján. Szóval készülhetnek azok, akik a kivégzéseket végrehajtják, mert sok feladatuk lesz. apropó, az aki megpróbálta megakadályozni mások kitessékelését a házából, és rendőrnek mondott cégrendészt ölt, az az ősi szokás szerint járt el, mivel az ősi szokás szerint, senki nem veheti el senki házát bármilyen ürügyet is talál ki. Elég nagy butaság, az, tehát, aki az állam tulajdonosa, és adózik, egy cégnek, mivel minden az országban lévő cég az állam tulajdonosaié. Remélem aki érti ezt, az rájön, mekkora diliben, megvezetésben van, és ne csodálkozzon, ha bolondnak tartják az ép eszűek, persze ép eszű sincs E földön. Másként egy cégnek sincs működési engedélye az államtól, így bárki, bármit is is fizetett a Magyarország nevű államnak nevezett cégnek, azt mind visszakérheti persze csak aranyban a tulajdonosoktól. Lehet írni Orbánnak, a fidesznek, meg mindenhová, pl a vállalati rendőrségre, a céges bíróságokra, céges bankok tulajdonosainak, ügyintézőknek, stb, hogy fizessenek mindent vissza, minden adót, minden elvett házat, minden kikapcsolt villany, gáz, víz elvesztéséért járó értéket, persze aranyban, és biztos lehet mindenki, hogy aki életben marad, az meg is fogja kapni, mert ha másként nem megy, a cégek tulajdonosaitól mindenüket lefoglalják, tehát elvesztenek mindent, kivétel egy házat, amiben laknak, mert ugye azt nem lehet senkitől elvenni az ősi szokás szerint. Tényleg lehet cidrizni azoknak, akik kiszolgálják a mostani céges főnököket, bármit is hazudnak nekik. Nem véletlen, hogy minden bankszámláról , minden számláról, megtakarításról le fogják venni a pénzt, mert akik előállítják a pénzt, azok is azt a jutalmat kapják, amit a pénzhasználók elkövetnek a pénzzel, és az ugye rengeteg lopás, csalás, hazudozás. Amúgy ha az ősi szokásra hivatkozik valaki, azt minden bíróság, így a céges bíróságnak is kötelező elfogadnia. Amúgy egyetlen céges bíró, tehát a Magyarország állam nevű cég alkalmazottja mivel személy, ezért nem a böcsületes neveét használja, álnevet használ, így nem hozhat hivatalosan semmilyen jogszabályra is hivatkozva bűntetést, határozatot más személy ellen sem, de sem szkíta, sem ember ellen végképp nem hozhat ítéletet. Ha mégis megteszi, megy a levesbe, és kezdheti a duális világot mint növény, esetleg mint kőzet.
    - 2023. 01. 19. 18:21
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %