Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A belügyi maffia és az 5. hadoszlop

A belügyi maffia és az 5. hadoszlop
Tudatosodik az eszkalácion. Ma megint álomból ébredtem. Vidéken voltam, valami régi iskolában. Dolgoztunk, Itvánnal egy tetőn ügyködtünk, de tanya volt én meg a logisztikát szedhettem össze..., de közben valami katonai egység is ott téblábolt. Kerültem őket, sorakoztak...jutalmakat osztogattak egyszer hallom a nevem, szólítanak. Nem érdekel. Ismétlik. Akkor sem érdekel. Készülök a dolgomra. Aztán megjelenik egy katona és kérdi, nem ismerem-e meg, katonám volt, de már mögötte hosszú sorban kígyóznak, hogy gratuláljanak a "jutalomhoz"...leléptem gyorsan...mintha teljesen idegen lenne már az a közeg. Egy fura járművel mentünk a poros utcákon a két tanárral...mert várt a tető. Némi tudatos éberséggel észlelem, egyre közeledik a szittya virtus. Döbbenet, de annyira nem érdekel semmilyen háborúskodás, hogy már szinte zavar. Tényleg, akinek kölcsönbe adtam a  Bhagavad Gitámat, hozza vissza! Krisna tán tudna magyarázattal szolgálni! "A megvilágosodáshoz vezető út az éberséggel kezdődik. Az éberség tisztítja meg az utat a dolgok természetének belátó megértése előtt oly módon, hogy a jelenségeket a most-ban, a jelen pillanatban világítja meg, megfosztva őket minden szubjektív belemagyarázástól, értelmezéstől és belevetítéstől. Aztán, amikor az éberség  immár a puszta jelenségeket állította a gyújtópontba, belép a vizsgálódás, hogy kikutassa a jellemzőiket, előfeltételeiket és következményeiket. Míg az éberség alapvetően befogadó jellegű, addig a vizsgálódás aktív művelet, amely rendületlenül kipróbál, elemez és boncolgat, hogy felfedje a jelenségek szerkezetét."

Elég-gé összesűrűsödött a legelő és a birkák egyre-másra felbégetnek. Az idő is jár-kel, nemnormális, zuhog, melegszik, langyul...és az anomálik váltak mára normává. Ez az "emberiség" = őrület. Davosban nyiltan emlegetik a kiválasztottságot és rá próbálják ébreszteni a csürhét, hogy ennyi volt. Vége van! Nem értik. Az "ukrán" -zsidó helyzet is már csak az atomcsapást várja, de a belügyi helyzetet egyelőre megoldották a belügyi bábúk kiemelésével. Nem, ettől még az álpintér és rogán, lázár és viktor is repkedhet, Moszkvának még szükség van rájuk...egyelőre. Ugyan már pödrik a bajuszt rendesen, de ezt a nyomorult "népet" is sikerült annyira lapusztítani, hogy kár aggódni miattuk. A belső körös hiszti a veszélyesebb, mert ha megértik a mostani "kiszolgálók", hogy már nem kellenek, akkor kezdődhet a fizikai létsíkú emancipáció. Ez így is van rendben és erre is számítanak.

Olvasom az orosz híreket, kommenteket. Az oroszok (nacionalisták is) tele vannak zsidóval, illetve ők azok, akik kommentelgetnek, hogy ezt a látszatot keltsék. Ugyanakkor ez nem csak látszat. Tegnap hallottam először bemondva, elemezve, hogy ki kell takarítani az 5. hadoszlopot minden gatyázás nélkül, addig nem lehet mocorogni, mert ezek ott vannak mindenhol és mindenben is és ők is irányítanak, terelnek. Ahogy érzékelem, felgyorsulnak a likvidálások.

Lecserélték az MVM vezetőjét, Paks vezetőjét, a Posta vezetőjét, Vodafont "vettek"...honvédelminek álcázott CAHAL fiatalítás zajlik, özönlenek az izraeli "fiatalok", kiképzettek, specialisták és "jól beszélni magyar"..., szóval megy a fizikai likvidálások előkészülete...5. hadoszloposan. A teljes közigazgatás nyakig benne a hazaárulásban- az ismerősöm szerint. Ő optimista, furábbakat álmodik, kandelláberen himbálódzó bírókról..., bár nem értem honnan tudja, hogy azok?  Na mindegy, valami lehet ebben, mert mostanában két ilyen titkosszolgálati Netflixes agymódosító filmsorozatban is az volt az egyik főszál, hogy az "ország" (céh) főbírója egy mocskos b...i volt és hát zsarolták is...és én ezt nem gondolom véletlennek. Látva, hogy a cionista szabadkőműves talárosoknál ez alap, nem csodálkozom, hogy az amerikai nagykövet pederaszta is leültette őket maga elé..., de mi mehet a háttéren? Ja, most az egyik ilyen ülnöknek a beosztottja fogja aláírni velem kapcsolatban is a határozatát. Az előző bíró nem tudni miért esett ki a pixisből. Lehet rájött közben, hogy nem kellene több köze legyen a hazaárulás ennyi nyilt módjához...vagy csak aranyere lett...a mostanit meg tán éppen azért tették az "ügyre", mert mindenképpen meg kívánják szellőztetni. Fura dolog ez a cionista titkosszolgálat, amely a fügétlen bíróseggeket is gondozza.

Ja, Rogán...a Hadházy feljelentette a Sadl ügyben a nagyon szemfüles ügyészségnél a kiszivárgott jegyzőkönyvre hivatkozva, hogy valami bizniszt akartak nyélbe ütni, de nem találják az említett neveket...melyek Tónira és környezetére, kóhn-cesszióra pontosan illeszkednek. Micsoda véletlenek! Demokrácia, alkotmányosság...mi? Gyerekek, az ismerősöm szerint ezek csak a kenderzsinórtól nem függenek még. Szerintem remekül játsszák a szerepüket...látom egyre többen sipákolnak, mert úgy érzekelik, kinyírnak bennünket. Jól van, csak tessék...lehet írni a petíciókat..., vagy hisztizni a Kékfényben! Kékfényes riporter és a q-vafuttatás? Bagatell! Pintér ezt skkal nagyobb tételben elrogánosította már.

sztlin_kopors.jpg (204 KB)


Úgy hallottam, kiengedték Lukács Tibit is az UCC-s szabad embert...akit rendőri erőszakért kárpótoltak a párjával pár hónapra. Fölhívtam, beszéltünk. Mondja, véletlen egy zárkába került azzal a férfival, akit hivatalosan Q-vafuttatásért tartanak fogva. A TEK ment érte, de már várta őket, mert a feleségén keresztül értesült, hogy mennek érte. Volt erről cikk. Azt mondja, hogy a feleségének egy másik prosti szólt, akinek a futtatója jelezte, hogy "razzia lesz"...mert a védnöke rendőr. Talán kaposvári az eset..., de mindegy is, mert elmondása alapjána rendőrök futtatják a prostikat, úgy egyébként és a konkurenciával kívánnak "végezni". Az ügyész - állítólag - minden áron egy másik rendőrre akarta ráterelni a gyanút..., úgy befolyásolni a helyzetet, hogy ne a valóban vétkes neve kerüljön a vádiratba..., stb...de ezek csak amolyan utcai pletykák, tudjátok, minden a legnagyobb rendben van. Ezek a rendőrök már rég nem azok (ha voltak azok egyltalán) az ügyészek, bírók meg a NAV-os Szabó szerint egy belügyi maffia (Pintért emlegeti állandóan) bűnszervezet, amely a cionisták végrehajtó szervezete. Érezhetik ezt a banki hitelesek, devizások...és nem kell majd finomkodni, ha eljön az idő Főispánisztánban, alkotmányosan, demokratikusan! - az ismerősöm szerint. Ja, Tibit tán valami államellenes szervezkedéssel is meggyanúsították. Kértem, küldje el az iratokat, mert úgy is össze akarnak mosni bennünket ezek az államtagadók, cionista szabadkőműves hazátlan árulók...- az ismerősöm szerint..., hátha kiderül végül, hogy MAGYARORSZÁG Zrt... jobban teljesít...Gollam, Gollam! Magasabb tudati síkóhn a helikopterek a teljes belügyi stábbal óvodákra esnek mostanában. A külügy meg Davosban mutogatja magát az új világrend keretében. Petike már rég letette az esküjét a cionista szabadkőműves banderának. Vagy nem?

Nehéz lesz így nem összehozni a szupermacista szuprzombista, szupergyilkolászásos, kovidőrületes, 5G-s....összeesküvés-gyakorlatot, s ugyan erőlködhet bármilyen korrupt mocskos nyomorult "ügyész" és a bubus "bíró"...a végét már megálmodta az ismerősöm. Koponya és csontok.

"A bőrműveseknek két oszlopuk van: a Jáchin és a Boáz, ez mindent elmond róluk és kétarcúságukról.Az egyiket egy korinthoszi, a másikat egy dór oszlop jelképezi.Amit viszont kevesen tudnak, hogy a két oszlopot egy boltív köti össze, melynek neve MIR! Faszt! Shalom! Így már érthető Orbán béketörekvése, kompországozása...kelet-nyugatozása...Béke lesz, ha beledöglünk is!"

jachin_boaz.jpg (27 KB)


Szerinte egyébként Izrael és az egykori Magyarország már egyesülTEK, csak nem mondták még ennyire nyiltan be a Mózes 1-en, Telaviv 2-n, mert az nagyon kurucosan turáni-hun-szkyta virtus lenne, ezért inkább holokausztozgatnak még kicsit, kivárják a háború aktív szakaszát, abban a reményben, hogy akkor megúszhatják. Mao nem ezt ígéri. Sztálin sem!

Nos teljesen átalakul a "politikai" térkép, ennyi ratyi-buzi-szabadkőműves, hazaáruló, cég-lótifuti és átqrt agyú, nyomorult lelkű senki tán még egyik gazdatesten sem élősködött, mint most itt a Fődön!

Tegnap hallom az orosz egyik főmágust, miképp elemzi, hogy "a csillagrendszerek, Univerzum...ez az egész egy élő organizmus...és lehet, a Fődön élő "emberek" semmi mésok, csak baktériumok!" Nem vírusok? Van valakinek anitibakija? Sárkány elleni sárkányfüve?  Azért egyre jobban közelítenek az élet értelmének néven nevezéséhez. Bushidó alaptörvénye: Élj bátran, halj korán! Prigozsin erre mutat az oroszoknak jó pédát. Orbánnak ki a szakécsa? Győzike? Olvasom a Honvédelmet és látom micsoda személyes történetekkel hülyítik a fiataloka, menjenek katanának a CAHAL-hoz, mert jó lesz az, miközben akinek csöpp esze még maradt, elhúz még a Galaxisból is (ja, nem tud)...

lethall.jpg (263 KB)

Hírek Galéria

Image #550
Image #551
Image #552
Image #553
Image #554

50 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Nógrádi papa , egy orosz katona 1-milliót keres havonta front szolgálatba amennyiben meghal 20-25 milliót, kap a család .
    - 2023. 01. 19. 11:02
    • Posta Imre
      Vagy igaz, vagy nem...<br />Ez is lehetőség lenne az "oroszokat" helyzetbe hozni, de sokszor az van, dezertörként küldik haza a papírokat, ne kelljen fizetni...- ilyen infók is vannak..., meg mindenfélék...ki-ki döntse el....
      - 2023. 01. 19. 11:19
  • Posta Imre
    Az Európai Zsidó Kongresszus bocsánatkérésre szólította fel Lavrovot

    Az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) reagált Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azon nyilatkozatára, amelyben az oroszokat a zsidókhoz, a Nyugatot pedig Hitlerhez hasonlította – írja az Ukrainska Pravda ukrán hírportál.

    ,,Megdöbbentőnek és felháborítónak tartjuk ezt a szégyenletes összehasonlítást, amelyben Lavrov miniszter összehasonlította a Nyugat tetteit valamint hatmillió zsidó üldöztetését és meggyilkolását" – közölte Ariel Muzikant, az EJC elnöke.

    Ez a Holokauszt legdurvább eltorzítása – tette hozzá, felszólítva az orosz politikust, hogy kérjen bocsánatot és vonja vissza a szavait. A vitatott kijelentést szerdán tette az orosz külügyminiszter, aki korában már magát Zelenszkijt is hasonlította Hitlerhez.
    https://www.atv.hu/kulfold/20230119/a...l-lavrovot
    - 2023. 01. 19. 11:17
    • D
      Világos: a LEGALÁBB 20 millió - HÚSZ MILLIÓ!!!! -, a II. vh-ban meghalt -  orosz/szovjet ember semmit nem számít, de az állítólagos 6 millió zsidrák (a valóságban pár százezer) az igen!, az számít!!!! Imádom a kettős mércét! Ja, nem.
      - 2023. 01. 19. 12:50
      • Posta Imre
        Írtam róla, megy Moszkvában a pör a holokauszt-igenlő történelem pofaszőr ellen, aki ezek szerint matematikus es. Már összedobtak pár doksit, miszerint legalább 10-szer írtak már arról korábba, hogy 6 millió...tehát 60 millió zsidó ki vagyon írtva és ezt valahogy nem akarja felfogni a szerencsétlen.
        - 2023. 01. 19. 13:40
        • D
          Valójában Ósviccban 666 milliárd zsidót irtottak ki. A fingsúly a 666-os számon van. Sőt! Az egész történelemben mindenhol, mindenkor csakis és egyedül zsidókat irtottak ki.<br />'45-ben az a fekete humor járta, hogy:<br />"Kérdés: miért van most ennyi zsidó itt?<br />- ????<br />- Hát mert Auschwitz-ban felnégyelték őket..."
          - 2023. 01. 19. 16:15
  • Posta Imre
    Orbán Viktorék nem tudják, hány „vitézük” van

    Vadai Ágnes próbálta megtudni, ám a kormány erről nem vezet nyilvántartást.

    November végén derült ki, hogy a legtim Vitézi Rend tagja lett Hoppál Péter. Ennek kapcsán a Magyar Nemzet azt írta, a pécsi avatáson váratlan betegsége miatt „nem tudott részt venni a rend főkapitánya, József Károly főherceg, királyi herceg, akit egyik fia, vitéz Habsburg-Lotharingiai Pál Leó főherceg képviselt”. A hvg.hu később arról írt, hogy a vitézi cím használatát jelenleg is törvény tiltja, de több rend is működik, a KDNP több tagja választotta ezek közül a magát legitimnek nevezőt. Mindez kíváncsivá tette Vadai Ágnest is. A DK képviselője magától Orbán Viktortól kérdezte meg, hány vitézük van.

    Mennyi »vitéz« van a magyar kormányban és a kormánypártoknál?

    A kormányfő az írásbeli választ igénylő kérdésekre régóta nem reagál, helyette most is Dömötör Csaba válaszolt. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára arra hívta fel Vadai Ágnes figyelmét, hogy kérdése

    kormányzati hatáskört nem érint, mivel az abban nevesített szervezet a kormánytól függetlenül működik. Emellett tájékoztatom, hogy a kormány a kérdés tárgyát képező nyilvántartást nem vezet, erre vonatkozó jogszabályi kötelezettsége nincs.

    Roykó Ádám (vitéz nemes berniczei Berniczei-Roÿkó Ádám lovag) főkapitány-helyettes korábban a Magyar Nemzetnek legitimitásukról azt mondta, hogy rendjük a Svéd Királyság területén bejegyzett uniós jogalany. A kormánylap számolt be arról is, hogy Hoppál Péterrel együtt avatták vitézzé – a fiatalításra is gondolva − Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes fiait, Álmost és Botondot abban a rendben, amelynek spirituális székkapitánya „vitéz nemes vejkei Vejkey Imre lovag”, aki a Parlament igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke.

    Az egyes címek és rangok megszüntetéséről szóló törvény a magyar nemesi és főnemesi rangok (herceg, őrgróf, gróf, báró, nemes, primor, lófő) mellett egyértelműen tiltja a „vitéz” cím használatát, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter utasítására ez felbukkan néhány honvédségi alakulat új nevében is (MH vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár. MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár, MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred).
    https://24.hu/belfold/2023/01/19/vite...p-torveny/
    - 2023. 01. 19. 11:45
    • D
      Nem mindegy, hogy van: vitéz faszán kutyakötés, vagy kutyafaszán vitézkötés!!!<br />A vitéz szó ráadásul nem is magyar eredetű, 'vityáz'-ként megvan az oroszban, és más szláv nyelvekben is. Egyébként meg ezeknek a (caf)rangoknak egy királyseggban lenne értelmük egyedül. Értem én persze, hogy készül itt I. (nem Emmanuel) Viktor királysága vérmegyésen, főfingspánosan, de azért addig még meg kell tenni pár lépést. Addigra meg picsán lesz rúgva az egész banda, mert "...megjött az erdőkerülő...", ahogy azt az egyszeri szovjet partizán-vicc is tartalmazza poénosan.<br />'Meg vagyunk már mi...'<br />Halal a Békére, alien a Há-ború!
      - 2023. 01. 19. 12:45
      • F
        Minden szót kilehet vezeti a magyar közegből ! Belehet helyettesíteni tájidegennel , mint hogy magyar konyha sincs mert az ember nézi a Tv-csatornákat mi mindent másoktól tanultunk, ha az ember csak identitás zavaros Borbás Marcsira támaszkodik mert szerintük . Magyar konyha az a cigány , zsidó , sváb elemeket és hozzávalókat használja ? <br />Mi mindenkitől csak kaptunk valami hozzávalót ?<br />Gratulálok őket támogatod !<br />Még mindig ragaszkodóm ahoz hogy, Árpád nem jön ide nincs egységes Európa !
        Vitézi szót azért támadják, mert az egy minőség ! manapság meg okos telefonnyomkodó "minőség" kell, bár mondjuk az okos telefonak annyi haszna van mint a kutyasétáltatásnak !
        - 2023. 01. 19. 15:22
        • D
          A ma, a mindennapokban használatos szavaink egy nagyon jelentős része szláv, még konkrétabban: orosz eredetű. Ebéd =objéd, unoka = vnuka, vacsora = vecserá (est-ebéd), szerda = szredá, csütörtök = csetverg, péntek = pjatnyica, lapát = lopata, udvar = dvor, csinálni = nacsinaty, dolgozni = dolg, robot = rabóta, szolga = szluga, kenéz = knyaz (fejedelem), répa = répka, petrezselyem = petruska, káposzta = kapusztoj, utca = ulica, széna = szena, szalma = szaloma, soroljam? Nem sorolom, mert végtelen a sor. Lehet, persze, hogy éppen fordítva van és tőlünk mentek át az oroszba - nem valószínű, mert ezek már helyhez kötődött népek szavai. Az biztos, hogy egyszer nagyon közeli volt a kapcsolatunk velük és megmondom azt is, hogy hol? A Kijevi Rusz-nál, ahol a Knyaz (fejedelem) testőrségét magyar vitézek alkották.<br />És nincs bajom a vitézekkel sem, természetesen. Csak azt mondom, hogy ami történelem lett mára, azt hagyni kell történelemnek. Én csak egy modern, értelmes, nem buzi, nem lmbtq, dolgos és KURVA GAZDAG ORSZÁGOT SZERETNÉK ÁLTALÁNOS MAGAS SZINTŰ JÓLÉTTEL!!! Ennyi, hogy baszná meg az öreg isten lova az összes tetű magyar(nak mondott/hazudott) itteni politikust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          - 2023. 01. 19. 16:02
          • F
            Erre csak annyit kitől tanult írni és beszélni Európa, és a világ mikor minden írásbeliség hozzánk köthető?
            - 2023. 01. 19. 16:23
  • Posta Imre
    Na, ez gyors volt! Erről van szó! Az alapszíbályzat szerint - az ismerősöm állítja - az van, hogy a rendőrség és az ügyészség bármit állít, hazudik. A bíróság már ezt a hazugságot tűnteti föl "jogosként", tehát szentesíti azt. Nem tudom, azt viszont látom, hogy a xar-cunamiba már bele kék fulladjon ez a cionista marhacsorda...- az ismerősöm szerint- , de én sajnálnám, ha így lenne, csakis alkotmányosan és demokratikusan!

    Ügyészség: Hadházy Ákos a valóságnak meg nem felelő információt tett közzé

    Hadházy Ákos országgyűlési képviselő egy másik ügyben kapott tájékoztatás alapján a valóságnak meg nem felelő információt tett közzé a közösségi oldalán – írja a a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközleménye.

    Hadházy Ákos országgyűlési képviselő feljelentőként a jogi képviselője útján 2022. december 21-én – a nyomozás ügyszámára hivatkozással – tájékoztatást kért a Központi Nyomozó Főügyészségtől az un. Microsoft licencek ügyének állásáról.

    A Központi Nyomozó Főügyészség ugyanezen ügyszám alatt – un. Microsoft ügyben – 2023. január 12-én arról tájékoztatta Hadházy Ákos jogi képviselőjét, hogy a nyomozás folyamatban van, annak állásáról egyéb tájékoztatást az ügyészség – az eljárás érdekeire tekintettel – nem ad.

    A főügyészség ezen tájékoztatását Hadházy Ákos a közösségi média oldalán a mai napon úgy tette közzé, mintha az az un. Schadl ügyben kapott információ lett volna és így abból a valóságnak meg nem felelő következtetéseket vont le.
    https://www.atv.hu/belfold/20230119/u...tett-kozze
    - 2023. 01. 19. 12:45
    • D
      Az a baj az ilyen hírekkel, hogy az ember már a közepén elveszti a fonalat: hogy mivan? mit akart ez a Szarházy? mire mit mondtak???????? hogy mi ez a Microfost ügy????
      - 2023. 01. 19. 12:48
  • Posta Imre
    Jó, pszihiáter látta már a drogos ripacsot? Ez megvan, hogy Pintér Sándort 2009-ben az ukrán maffia nyírta ki, valami üzleti elszámolási vita kapcsán? Tegyük föl, hogy ez a Pintér nem az, vagy ez az Orbán, nem az...az most mindegy, hogy kire szavazott ki és kinek az ébábúja és ki..., de mégis jogos a kérdés, ki írányítja a "belügyi maffiát" és a "külügyét"? Az oroszoknak csak feltűnik, ha Sztálin vette volna át az irányítást, vagy nem?

    Zelenszkij: Nem vagyok biztos benne, hogy Putyin még életben van

    Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a svájci Davosban tartott Világgazdasági Fórumon szólalt fel videóüzenet segítségével: ebben sürgette a szövetségeseit, hogy küldjenek több fegyvert Ukrajnának, illetve megkérdőjelezte, hogy az orosz elnök életben van-e még – írja az Ukrainska Pravda ukrán hírportál.

    Az ukrán elnök a béketárgyalások élehetőségéről és a Kijev közelében történt helikopterszerencsétlenségről is szót ejtett. Ukrajna egyelőre nem nevezte meg Oroszországot, mint a baleset felelősét, de Zelenszkij hangsúlyozta, hogy ,,háborús időkben nincsenek véletlen balestek".

    A fegyverszállításokkal kapcsolatban azt mondta, a világnak gyorsan kell cselekednie, mert ,, a zsarnokság gyorsabb a demokráciánál".

    Az orosz elnökről úgy nyilatkozott: ,,Nem értem, hogy kivel beszéljek. Nem vagyok biztos benne, hogy Vlagyimir Putyin életben van még".

    Nem vagyok benne biztos, hogy még mindig él, vagy ő hozza-e a döntéseket

    – tette hozzá az ukrán elnök. Arra azonban nincs semmiféle bizonyíték, hogy Putyin ténylegesen halott lenne, bár időről-időre felröppennek ilyen és ehhez hasonló pletykák.
    https://www.atv.hu/kulfold/20230119/z...letben-van
    - 2023. 01. 19. 12:48
  • Posta Imre
    The Devil conspiracy 2023.01.13. Pééntek 13-án jött ki...és Veronika névnapján! Micsa véletlenek! A papok is bevadulnak és Jézus is tökéletesebb lesz, csak kicsit deviles...vagy ki tudja ezt a szabadkőműves cionista sátánizmustot már kő, vetni! Ja, én nem láttam, csak elmesélték! https://www.youtube.com/watch?v=PznXx...amp;t=124s
    - 2023. 01. 19. 13:02
  • F
    Scahdl azért került az intézménybe mert belenyúlt Tóni üzletébe, tehát csak egy cica harc van itt .
    https://www.klubradio.hu/hirek/a-voln...oke-126418
    Persze a rendőrök más hol keménykednek, mikor emberükre akadnak akkor blokk van .
    https://www.klubradio.hu/hirek/a-rend...lam-132261
    - 2023. 01. 19. 15:33
  • A
    Minden boltban, bevásárló csarnokban árult élelmiszer mérgező. Akár hiszitek, akár nem, még a liszt is mérgező az emberi szervezetre, és erről a lisztérzékenyek a tanuk. Csak a Király búza, és a belőle készült kenyér, péksütemény, tészta egészséges az embri szervezetre, ezért a sokk után, minden más búza be lesz szántva, vagy le lesz égetve, csak a Királybúza maradhat meg. Arról már beszéltem, hogy amikor kitisztult a szervezetem három és fél heti nem evés után, szabályosan éreztem minden ételben, a mérgeket. Mivel nem ismerem a mérgeket, azért nem tudom megmondani milyen mérgeket éreztem az ételekben, főleg a húskészítményekben, pl a kenőmájasokban. Ajánlom, aki csak teheti, az olyan húst vegyen, ahol falun háznál nevelik fel az állatot., persze később úgy sem fogunk húst sem enni.
    Minden növény enzimjének a forgását meg kell nézni, és csak a magfelelő forgásirányú növényt érdemes megenni. Valószínű, hogy a szója is azért káros az emberi szervezetre, mert a benne lévő enzimek forgásíránya nem megfelelő.
    Jó minőségű lisztet rendelhet: http://csaladellato.hu/
    Király Roland
    tel: 06 20 662 86 06
    https://www.youtube.com/watch?v=kW9tJJiV7tM -innét vannak az adatok
    Király búzáról sok mindent elmond itt a nemesítő, ezért utána lehet nézni: https://www.youtube.com/watch?v=svnR5ML9vOY
    - 2023. 01. 19. 19:32
    • F
      Glutén érzékenység azért van mert valamivel tönkre tette az alany a bélflóráját !<br />Egészséges szervezet a mérgeket automatikusan kidolgozza, a szervezetből a baj akkor van mikor valamit túlzásba visz az alany .<br />Természetesen, a mai "élelmiszerek" már nem táplálék .<br />De van élet a halál után is !
      - 2023. 01. 19. 22:27
      • S
        valamivel tönkre tette az alany a bélflóráját  Mi lehetett az, hideg pizza langyos sörrel? Liszt és a  tej érzékenység mellé pollen allergia és más ételektől is vagy hasmenés vagy gyomorégés pl hüvelyesek, káposztafélék. + mellé a feszült stresszes élet hozama, a jó kis gyomorideg.
        - 2023. 01. 19. 23:44
        • F
          Inkább , a rengeteg felesleges vitamin készítmény amit teljesen feleslegesen szed az alany, mert csak szerves dolgokat hasznosít a szervezet a többit csak beraktározza "valamire" jó lesz " alapon .<br />Nem értem ezt a stressz mért lovagolják mind az orvosok , mind mások ?<br />Stressz= félelem mitől féltek , amától a holnaptól ?
          Minap egy biz-basz a NEBIH-től hajnali 3-kor elárulta M5-Tv hogy aki állapotos az ne egyen már a multiknál forgalmazót gyümölcs és zöldségekből se .
          - 2023. 01. 20. 08:41
          • S
            Szóba szokták hozni még, hogy a GMO, műtrágya, permetszerek, tartósítószerek, vegyi permet. Mitől félnek? Inkább mitől szoronganak. pl A rossz párkapcsolat miatt? Vajon miért van, hogy a mai világban már nem szívesen dolgoznak az emberek egy munkahelyeken, 20-30 évet és pár hónagy vagy év és mehetnékük van? Szarkeverők maradnak, az értelmesebbje meg tovább lép új reményekkel...
            Tudati szintek, agyar valóság. Barátnő a barátjának, vagy haver a haverjának, g@ci, k@csög, k@rva anyád, f@sszopó stb, hol voltál? Nem hívtál!
            Másokról a munkatársakról, hogy beszélnek inkább hagyjuk mélyen elaljasodott, elsilányodott társadalom.
            - 2023. 01. 20. 09:34
      • A
        Na, ezt próbálják elhitetni veled. Nyomod a hivatalos hülyeségeket, beprogramozásokat. Minden allergia valójában a különböző étel mérgezésekre adott válasz. Mindenkire másként hatnak a különböző mérgek, mert nem vagyunk egyformák, tehát egyediek vagyunk.
        - 2023. 01. 20. 12:17
  • M
    A cikkbe betett utolsó képhez:
    Nyelvészettel foglalkozók, köztük főképp a magyar nyelvet (mint logikailag felépített nyelvet) kutatók foglalkoztak a magyar egyszótagú szavak kettős jelentéseivel (egyik főnév-másik ige), hogy mi köti össze őket, hogy ugyanazt a szót használjuk rájuk. Márpedig ha ugyanaz a szó, akkor KELL hogy legyen közük egymáshoz. Pl. szív-szív, ég-ég, vár-vár, sír-sír, öl-öl, stb... Ez utóbbira én is kiváncsi voltam, hogy egy anyai ölnek, ami az életet adja, mi köze az öléshez. Hát sok is. Mert ahol megszületik az élet, ott ugyanakkor vele együtt a halál is megszületik. Aki megszületik, meg is fog halni. Azaz, az anyai öl valóban öl. Ehhez még hozzátehetjük, hogy a mátrix, latinul = matrix, magyarul az anyaméhet jelenti. A Próféciák írás hozzászólásába feltett film elején, amikor a Földre jött és emberré lett Gábriel alkoholos mámorban azt mondja, hogy: " a nő minden baj forrása, a nő a vég kezdete...", ugyanezt érti rajta.
    S hogy egy kicsit még elemezzem a női minőséget (én is az vagyok), nagyon sok múlik az életben egy nőn. Az, hogy milyen a férfifelhozatal, nagyrészt az is a nőn múlik. Miféle fiúkat nevelünk az életre. Milyen példát látnak tőlünk. Elkényeztetett, kis zsarn-okoskodó ficsúrokat adunk a környezetünknek, esetleg érdektelen, felelősség nélküli, agresszívat, mert amikor példát kellett volna mutatnunk, odalöktük a tv elé, miközben mi a szelfiket toltuk a telefonunkon? Nem ítélkezni szeretnék, én sem vagyok tökéletes, én is ember vagyok, sokszor botladozom. Csak gondolkodásra szeretnék ösztönözni embereket. "A rossz idők jó embereket adnak az életnek, a jó idők pedig rossz embereket hoznak." Senki sem szeret szegénységben, rossz körülmények között élni, és ezt adni tovább a gyerekének. Pedig legfőképpen csak a kudarc, a nehéz, szorongatott helyzet lök előre a fejlődés útjára. A jólét tunyaságra csábít.
    "A legegyenesebbre nőtt fák, amelyeket láttam, nem azok, amelyek szabadon nőnek. Mert a szabadban nőtt fák nem sietnek nőni, növekedés közben el-elhagyják magukat, girbegurbán fejlődnek. Az őserdő fája viszont, amelyet minden oldalról szorongat a napot előle elrabló ellenség, meredeken tör fel az ég felé, mintha sürgető hívásra felelne." (Exupéry)
    - 2023. 01. 19. 19:39
    • Posta Imre
      Remek megközelítés a nőiség nem csak nyelvészet általi megosztolására! A nő nem azért van "itt", hogy nőkön, a f-érjfi nem azért, hogy f-érjen. Meg sem születünk, így meg sem halunk, de közben mindig átlényegülhetünk. Lény, leány, legény...légyott.
      - 2023. 01. 19. 20:54
      • D
        Az emberiség ősnyelve természetesen nem a magyar volt.<br />De az biztos, hogy az emberiség ősnyelvéből mára a magyar őrzött meg a legtöbbet és persze tovább is fejlesztette azt.<br />És az ősnyelv lényege - paradox módon egy mesterséges nyelv, a latin kifejezését kölcsönvéve - a denotáció.<br />A denotáció immár magyarul: a fogalom megnevezése és ennek prioritása.<br />(Kis kitérő: a latinra is nagyon hatott az etruszk, amely pontosan olyan ragozó-toldalékoló nyelv volt, mint a magyar - mondjuk már ki: minimum proto-magyar volt.)<br />Visszatérve a denotációra: a magyar gondolkodás lényege, hogy a lényeget nevezi meg legelőször.<br />Vegyünk egy példamondatot:<br />Megyek a házamba.<br />Mi a mondat lényeg? A menés és a ház.<br />Ha azt mondjuk, hogy: Men/megy ház - ebből már tudjuk, hogy van egy cselekvés (lényeg), és van egy cselekvési tárgy, amire a cselekvés irányul.<br />Minden más csak ezután következik: hogy ki végzi a cselekvést, és hogy pontosan mi van a cselekvés tárgyával.<br />Tehát a magyar elképesztően informatív, mert a lényeget egyből tudjuk.<br />A prepozícionáló nyelvek (indogermán és társaik) először locsognak:<br />I go into my house.<br />Én - még nem tudjuk mi lesz velem?<br />Megy - cselekvés<br />Be - irányultság<br />Enyém - valami az enyém<br />Ház - megtudjuk, hogy a cselekvésem mire irányul.<br />És a magyar nagyon logikusan az azonos tartalmi elemekre fűzi fel a szavakat (szó-bokrok, mag-ok).<br />Ezért van az, hogy ha angolul úgymond tökéletesen meg akarsz tanulni, akkor kb. 1 millió szót kell ismerned.<br />Ezzel szemben a magyarnál elég kb. 250 ezer szót ismerned.<br />Nemhiába az angolnál minden családban van Webster szótár, amit évente frissítenek.<br />Nagy kár az Emberiség számára, hogy nem a magyar lett a világnyelv és az Emberiség még csak nem is tud róla. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        - 2023. 01. 20. 11:43
    • S
      Egy kiegyensúlyozott férfi jól működő életét egyvalami teheti tönkre, egy nő, feleslegesen bonyolultá és egyéb dolgokkal értelmetlenné teszi. Addig minden jó meg szèp, amíg a nő meg nem jön, onnantól meg rombolja le a dolgokat, épül le mellette a dolog, majd utána a faszit hibáztatja, hogy ő miatta lett ilyen nő. Gyagyásság van itt, nem kicsi, és ritka az a nő amelyik nem ez.
      - 2023. 01. 27. 02:01
  • Posta Imre
    Prokopenko elmondja, hogy CCCP jogilag létezik és ami most van, nincs! Egy kicsit necces, nem?

    https://vk.com/video_ext.php?oid=-137...8&hd=2
    - 2023. 01. 19. 22:22
  • J
    Erről már olvastam korábban. Ukrajna sem lépett ki hivatalosan a Szu-ból.
    - 2023. 01. 19. 23:46
  • S
    Úton van? Menekül kifele a zsidó?
    - 2023. 01. 20. 07:31
  • A
    Alakulnak a dolgok , az Oroszok felnek valamitol mert mar a Hadugyminiszter tetejere es kormanyepuletek tetejere is Pantsir legvedelmi raketakat telepitenek. Az otodik hadoszloposok pedig lassan de biztosan valamiert kirepulnek az ablakokon.
    - 2023. 01. 20. 07:58
    • Posta Imre
      Elterelő hadművelet. Az összes "minisztériumok" ott is csurig vannak a semmirekellő faxcopó cionista ötödik, hatodik-hetedik...osulopósokkal...így pont a minisztériumokban lévőet kék összeterelni és véletlen csapást mérni rájuk. Ez remek alkalom a hazaárulóktól való megszabadulásra. Ki tehet róla? <br /><br />De majd Geraszimov eldönti (dehogy dönti)..., ami személy szerint jobban érdekel, az itteni mocskos degenerált cionista bandát, mikor tanítják már meg helikopterezni...? - az ismerősöm szerint, mert nekem semmi bajom ám velük, simán parazitáskodjanak, ahogy eddig, az így pont faxa. Szájer seggel is rajta a hadoszlopával bármikor.
      - 2023. 01. 20. 08:42
  • Laplage73
    Állítólag már több mint 170 tábornokot tisztet mentettek fel a minisztériumban, mert nem igazi párt katonák, megy a tisztogatás.
    Ők javarészt nem akarnak úgy megfelelni a NATOnak ahogyan az elit elvárja
    - 2023. 01. 20. 09:47
    • Posta Imre
      Csak? Túl kevés..., de meg kellene vonni minden juttatást is tőlük. Hadd érezzék a gondoskodást, nem? Forradalmi helyzetet szeretnének kicsiholni. Hajrá!
      - 2023. 01. 20. 09:53
      • Laplage73
        Hát majd a miniszter "úr" személyesen dönti el ki az aki kaphat kis alamizsnát<br />Mindeközben 9 ország fogadott el háborús nyilatkozatot! <br />Észtország <br />Litvánia <br />Lettország <br />Lengyelország <br />Csehország <br />Szlovákia <br />Anglia <br />Hollandia <br />Dánia <br />Amelyben garantálják a teljeskörű katonai fegyverzet, rakéták, páncélos járművek, légelháritó eszközök, lőszerek biztosítását Ukrajna számára a győzelemig
        - 2023. 01. 20. 09:59
        • Posta Imre
          Bármi legyen is, az ellenségnek kell szurkolni! Mert az ellenségem ellensége sem a barátom, de legalább így ez is kiderül. Jól alakul a szitu.
          - 2023. 01. 20. 10:27
          • Laplage73
            <br />Hamarosan megtörténik, aztán sokan csak pislognak és nem értik majd
            - 2023. 01. 20. 10:35
      • F
        Be oltaták őket  olyan mindegy hol vannak .
        - 2023. 01. 20. 11:42
    • D
      Zavaros a szitu: eddig Furmány Piktor igyekezett kimaradni a "jóból". Most vagy az van, hogy még inkább ki akar maradni, és akkor el kell távolítani a NATO-indoktrinált elemeket innen, vagy ellenkezőleg: rádörrentettek, ő meg beszart és beáll a sorba, pofa súlyba, és azokat távolítják el, akik szabotálhatnák az újabb - immár IV. - birodalmi függést? A fasz tudja, talán ha egy két kirúgott megnyalvánulna, akkor kiderülne valami, hogy mi a picsa van itt most??<br />Meg vagyunk már mi...<br />Halal a Békére - alien a Há-ború!
      - 2023. 01. 20. 11:14
      • Posta Imre
        Viktor? Eh, hagyjuk már a saját döntéseit. A helytartó, semmi egyéb ebben a bábszínházban. Kell egy név, pofazacskó. Egyébként teljesen mindegy lenne már, ha egy döglött virrtuális potkányt mutogatnának, ennek a csürhénet dosztjóccakát. Én a tejes eltörlésre helyezem a pöttyöt, mindenki érdekében ez lenne az egyetlen helyes megoldása ennek a áldott-áldatlan állapotnak. Oszt mindenki kapkodhatja a levegőt, hol volt eddig.
        - 2023. 01. 20. 11:27
        • D
          Persze, ez csak "mocorgás" Furmány Piktor részéről. Ahogy azt Fejes Endre a Mocorgó c. regényében megírta.
          - 2023. 01. 20. 11:47
  • D
    A lényeg a következő: az amerikai dollár világpénz szerepét az USA-ban diszlokáló Pénz Háttérhatalom minden és bármi áron fenn akarja tartani. Ezzel egyidejűleg felkészülnek az ezt követő időszakra - amikor már a dollár sem kell tovább -, ahol is - már nem is 500 millió, de - legfeljebb 100 milliós emberiség elég nekik. Ennek a lélekszámnak a 90%-át rabszolgának szánják, és a maradék 10 millió (maximum) lenne az elit. Csak egy gond van: ahhoz az életminőséghez, amit ez az elit élni megszokott, nagyon sok, nagyon jól képzett mérnökre, technikusra lesz szükség. Ezek pedig nem hülye emberek és könnyen lehet, hogy seperc alatt el fogják söpörni az elitet. Mindebből látszik, hogy milyen eszelősen beteg gondolkodásról van szó a Háttérhatalom terveit illetően.
    - 2023. 01. 20. 11:27
  • Posta Imre
    Hónapokon át titokban, Magyarországon keresztül szállítottak fegyvereket Ukrajnába Bulgáriából

    Bár a magyar kormány a háború kezdete óta azt hangsúlyozza, hogy nem szállítható fegyver Ukrajnába az országon keresztül, van egy kiskapu.

    Hónapokon át Magyarország érintésével szállítottak fegyvert Ukrajnának Bulgáriából – írja az RTL.

    Erről Kiril Petkov volt bolgár miniszterelnök, Assen Vasziljev pénzügyminiszter és Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter adott interjút a Die Welt című lapnak.

    Bár a bolgár parlament hivatalosan csak tavaly év végén járult hozzá ahhoz, hogy fegyvereket szállítsanak Ukrajnának, a lemondott kormányfő és pénzügyminisztere szerint már a háború kezdeti időszakában katonai segítséget nyújtottak a megtámadott országnak. Azért kellett titokban tartani, mert a lépést a bolgárok többsége és Kiril Petkov pártjának koalíciós partnerei is ellenezték.

    Ekkor még az európai és az amerikai szállítmányokra még várni kellett, Bulgáriának azonban rengeteg olyan, a szovjet időkből megmaradt hadianyag állt rendelkezésére, amit az ukrán hadsereg is használt. Három hónapon át Bulgária biztosította az ukrán hadsereg lőszerszükségletének harmadát, gázolajszükségletének pedig 40 százalékát.
    A lőszerszállítmányok Románián és Magyarországon is áthaladtak.

    Miután ezt az oroszok megtudták, áprilisban leállították a gázszállítást Bulgáriának, és kibertámadások sorát hajtották végre.

    Mindez azért érdekes, mert a magyar kormány a háború kezdete óta hangsúlyozza, hogy Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból, ezért nem engedik, hogy az ország területéről fegyvert szállítsanak Ukrajnába.
    A valóságban viszont a fegyverszállítmányok akadálytalanul áthaladhatnak az országon, ha Ukrajnába egy másik országból, például Lengyelországból vagy Romániából viszik be azokat

    – írja a portál.

    A kormány csak azt tiltotta meg, hogy a fegyvereket a magyar-ukrán határ átlépésével közvetlenül Magyarország területéről szállítsák Ukrajnába.
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...lgariabol/
    - 2023. 01. 20. 19:37
    • V
      Hogyan mentette meg Ukrajnát titokban az unió legszegényebb országa?
      https://index.hu/kulfold/2023/01/20/b...uzemanyag/
      Szófia nem sokkal az orosz invázió kezdete után fegyverrel, lőszerrel és üzemanyaggal segítette a szorult helyzetben lévő Kijevet. A támogatást azonban a bolgár kormány Moszkva-barát tagjai miatt titokban kellett tartani.
      A lőszer egyharmada Bulgáriából érkezett

      Orosz dízel az ukránoknak
      Az orosz Lukoil bolgár leányvállalatának volt egy finomítója Burgaszban, ahol a tartályhajókon érkező orosz kőolajat dolgozták fel.

      A pénzügyminiszter arra bátorította a finomító vezetését, hogy a felesleget exportálja Ukrajnába. Bulgáriának ugyanis csak az ott termelt üzemanyag felére volt szüksége.
      - 2023. 01. 22. 09:22
  • S
    Persze az Izraelhez hű patkányokat, nem fogják szúrni, pedig ugyan az a kategória, mint az usa!
    - 2023. 01. 21. 03:55
  • Posta Imre
    A leváltott honvédelmi államtitkár új pozíciót kapott: fontos feladata lesz Orbán Viktor mellett
    2022. nov 15.
    Orbán Vikotr Katonai Irodájának fejeként folytathatja pályafutását a menesztett Maróth Gáspár / Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

    Orbán Viktor katonai irodájának vezetőjeként folytathatja pályafutását a menesztett Maróth Gáspár / Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
    Orbán Viktor katonai Irodájának fejeként folytathatja pályafutását a menesztett Maróth Gáspár.

    Ahogy arról a Blikk ma már beszámolt, Novák Katalin köztársasági elnök Orbán Viktor javaslatára november 15-i hatállyal felmentette megbízatása alól dr. Maróth Gáspárt, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi fejlesztésekért felelős államtitkárt. Az okokra nem derült fény, ám ma reggelre már Maróth neve már lekerült a kormánytisztviselőket soroló weboldalról.

    Maróth Gáspár mindeddig védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztosként meghatározó szerepet töltött be a Magyar Honvédség fejlesztésében: többek között az elmúlt évek nagy hadiipari beruházásai és haditechnikai eszközbeszerzései, beleértve a Rheinmetall-lal kötött nagyon szoros partnerség is az ő nevéhez köthető. Az ötödik Orbán-kormányban a munkát már a Honvédelmi Minisztérium államtitkáraként, a korábbihoz hasonló szakterületen belül kezdte meg, ám fél évvel hivatalba lépése után most más vizekre evez.

    A Portfolio információi szerint Maróth egy mindössze néhány napja létrehozott intézmény, a Miniszterelnöki Katonai Iroda fejeként fog tevékenykedni. A hivatalos közlemény szerint az új intézmény „ellátja a miniszterelnök által meghatározott, a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség feladatainak végrehajtásával és működésének nyomon követésével kapcsolatos feladatok, valamint figyelemmel kíséri a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok vezetői szándék szerinti megvalósulását.”

    Az új intézmény feladatkörei és Maróth Gáspár eddigi munkássága alapján, ez az iroda kimondottan a távozó államtitkár személyére lett szabva. Jó eséllyel tehát a haderőfejlesztés továbbra is Maróth kezében fog összpontosulni, aki immár közvetlenül a miniszterelnök mellett fog dolgozni.

    Az észrevételt tevő lap hozzáteszi, hogy a Honvédelmi Minisztérium és a Miniszterelnök Katonai Irodája egyelőre nem erősítette meg Maróth Gáspár kinevezését, ám ez vélhetően napokon belül megtörténik, amikor véglegesen összeáll a szervezet struktúrája és személyi állománya.
    https://www.blikk.hu/politika/magyar-...Id=4bmxne8
    - 2023. 01. 21. 17:32
    • D
      Tényleg valami "zavar lehet az erőben", mert Maróth amúgy egy értelmes és eddig még eléggé magyar érzelmű embere volt a kormányzatnak. Szóval vagy valami tévedés van a dologban, vagy Maróthot féreismertük, vagy van egy 3. erő, amelyik kezdi unni a ciánistákat.
      - 2023. 01. 22. 13:08
      • Posta Imre
        Róth vót ez tegnap is, nem csak ma! Ne légy naív! Ezeket már nem is kellene rostálni, válogatni! Az ismerősöm szerint a tisztító tűz után nyomuk sem maradna, egynek sem, aki ebben részt vesz.
        - 2023. 01. 22. 13:25
        • D
          Róth, Róth - schild, hogy ba--ná meg az öregisten lova, tényleg, látod erre (sem) nem gondoltam, nincs itt semmi tévedés és véletlen és zavar-adossi, "...egy brancs...." ez tényleg.
          - 2023. 01. 22. 15:07
  • Posta Imre
    Magyar György: A Schadl-széf ügye a jogállam halála

    2023. 01. 26. 10:43
    A Népszava közben arról ír, hogy a kompromittáló anyagok ledarásával valakinek nagy szívességet tettek. Közben egy medvebőr miatt eljárás indult.

    Néhány napja az rtl.hu írta meg, hogy az ügyészség tavaly május 19-én megsemmisítette a Schadl György széfjében korábban megtalált kompromittáló anyagokat. Magyar György szerint „a jogállam halála”, ha a nyomozó hatóság saját hatáskörében így dönt az eljárás kezdeti szakaszában, hiszen azok fontos bizonyítékok lehettek volna az eset teljes feltárásához, de már

    soha nem fogjuk megtudni, hogy a képeken szereplő személy kicsoda, és volt-e valamilyen köze a vesztegetési ügyhöz.

    Az ügyvéd blogján visszaidézi a Schadl–Völner-ügyet, amely alapján megkérdőjelezi, hogy a volt államtitkár még szabadlábon védekezhet, ám ennél jóval nagyobb problémának tartja az ügyészség lépését, hogy a közéleti személyre nézve kompromittáló felvételeket saját hatáskörében megsemmisítette, mondván, nincs közük a korrupciós botrányhoz. Bár a végrehajtói kar elnöke azt mondta, azokról nem tudott, Magyar György nem zárja ki, hogy valakit zsarolni akartak, éppen ezért szakmai nonszensznek tartja azt az állítást, hogy a dokumentumok nem függnek össze a korrupciós ügyben folyó büntetőeljárással.

    Aki megsemmisítésükre utasítást adott, azt végrehajtotta, felelősséggel és magyarázattal tartozik a nyilvánosság felé,

    bűnpártolás és hivatali visszaélés gyanújába keveredhet.

    Mint írta, a nyomozó hatóságnak nem dolga szelektálni egy bűncselekmény bizonyítására alkalmas eszközök között, feladata éppen a komplex adatgyűjtés. Az ügyvéd furcsállja, miként kerültek ki az ügyben keletkezett lehallgatási anyagok, amelyek elvileg titkos információnak minősülnek, a bíróság dönthet arról, hogy azokat egy nyilvános tárgyaláson az eljárás tárgyává teszi-e.

    Közben a Népszava is arról ír, hogy az ügyészség döntése után a felvételek miatt sem Schadl Györgynek, sem az ismeretlen sértetteknek nem kell aggódni. A lap meg nem nevezett jogi forrásait is meglepte ugyanakkor a lépés, mert a felvételek Schadl György széfjében úgy is felvetették a személyes adattal való visszaélés gyanúját, ha nem próbáltak velük zsarolni.

    A bűncselekemény gyanúja csak akkor nem áll meg, ha az érintettek nem tettek feljelentést, vagy kijelentették, hogy Schadl György jogosult volt a felvétel birtoklására. Az rtl.hu korábban megkereste a DVD borítóján névvel szereplő közszereplőt, aki azt mondta, nem ismeri Schadl Györgyöt, se ő, se más nem zsarolta meg, nem tudja elképzelni, hogy kompromittáló felvétel készült volna róla.
    https://24.hu/belfold/2023/01/26/magy...ugyeszseg/
    - 2023. 01. 26. 13:29
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %