Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Fel-le-be-ki ...jelentés

Fel-le-be-ki ...jelentés
BátorNyilas gyermekrablásának évfordulója a "magyar kurt-túlra napja", a Himnusz dicsőítése, amit -mint Viktor azt kiprédikálta, állva, nem térdelve és copva kell elkeseregni. Nyilván a paraziták is tudták ezt 2020-ban, mert  erre a szabadkőműves magyarmegtérdeltetős napra szervezte a cionista összeesküvő "közhatalmi banda" (az ismerősöm szerint) a szörnytettét a családok évében, bizony Novák Katyinka! Tegnap megemlékeztünk róla, milyen érzések is voltak akkor bennünk...és hol vannak azok most? Mi változott? Írtam egy feljelentést és megküldtem a szopásos cionista listára, ahogy eddig. Mellé is keltem, mert már fönn vagyok. Az izraeli megfigyelő-lehallgató és besugárzó állomás, amint lekerült a töltőről, visított, hogy megsértettem a lábfixemet. Nem értem ezt a vinnyogást, ezek állandóan ajvékolnak valamiért. Viktor, tégy már valamit a cionista pajtikáiddal, mert Izraelben is már összemosnak Netanjahuval, mintha Simon Perec kijelentése, miszerint, fölvásároljuk Lengyelországot, Magyarországot...már nem is lenne illúzió. Black Rock...! Na, ha már nincs háború és ennyire, mondom, 29-én lesz a parazitáknál fordulópont, hogy a BV-s partedlis meghosszabbítja-e a zsidó megfigyeltetésem, korlátozásom, vagy igen. Én úgy értesültem róla, hogy ezek bűnszervezetten alkotmánypuccsolók....lennének, ha lenne "alkotmány", de hát még az alaptörvénytelenséget sem sikerül betartaniuk - az ismerősöm szerint. Én erősen figyelem a bűnözőket és tanulmányozom Buddhát! Azt mondja: Az erkölcsi fegyelem tényezői oly hatkonyan tartják ellenőrzésük alatt a vétkes hajlamait, hogy az erkölcstelen viselkedésnek még a gondolata sem merül fel. A koncentrációs csoport tényxezői a tudatot szorosan rögzítve a jelenségek áramlásán tartják, kifogástalan precizitással  kontemplálva minden felmerülő jelenséget, szórakozottság és elkalandozás nélkül...- a Nemes Nyolcrétű Ösvény szellemi útja szerint. Ennek tükrében olvassátok a következő sorokat!

Budai Központi Kerületi Bíróság

 

Nyomozási Bírói csoport

 

tárgy: bűnügyi felügyelet szabályainak módosítása iránti indítvány

 

 

ügyiratszám: 42.Bny.3710/2022.
(korábbi ügyiratszámok: 16.Bny. 281/2022.; 16.Bny.1275/2022.; 16.Bny.2005/2022.)

 

Tisztelt Bíróság!

 

Mottó: Aki kurvának állt, ne nyafogjon, ha baxogatják!

 

„Imre, valahogy most jár le az izraeli lábbilincselésed, ha jó emlékszem és kérdem, készülsz-e írni a cionista bíróságnak egy szívhez szóló levelet, hátha a szabadkőműves összeesküvőknek leesett már a tantusz, hogy minden eddigi szavad betalált és legjobb, amit önmagukért tehetnek, hogy eltakarodnak, amíg megtehetik. Beszélgettem mostanában pár ismerős magas beosztású kollaboránssal és nagyon káprázik a szemük. Azt mondja az egyik, hogy már hadbírókat keresnek suttyomban a mostani látszat-pojácák helyett, mert bizony ezek el lesznek a takarítva. Talán jobban is tennéd, ha nem is állnál már velük szóba, úgy is csak parancsot teljesítenek, a szolgálat zsebében van a banda. Jókat röhögnek magukban, azt sem tudják már eldönteni, milyen államforma érvényes, nem azt, hogy az állam most éppen a Black Rock, vagy valami USA-izraeli cég, esetleg debreceni aksigyár, vagy micsoda. Nagy a káosz, de nem elég nagy. Idén még jobban tennéd, ha te sem akarnál ugrálni, vigyáznak rád azzal, hogy otthon tartanak. Nagyon belemásztál ebbe a „belügyi zsidó maffiába” és a zsidó bosszúálló. Ez a bíró meg szerencsétlen nyomi azt sem fogja föl, hogy bármelyik ablak őt várja a magaslaton. Barmok, ahogy mindig is voltak. Ne is foglalkozz velük. Eljön az ideje annak is, hogy a megfelelő szinten leszámoljanak azokkal, akiket sikerült előcsalogatnod a patkányfészkeikből. Az ügyészek is a frontra készülnek, már sejtik, hogy a Kárpátok közt, esetleg a Havasoknál teljesíthetnek majd hősi szolgálatokat az itteni bűneiket megbánandó. Már képben vannak velük kapcsolatban is. Jól beletapostad ezt a cionista zsidó bandát a saját szarukba, ebből már nem másznak ki a szokásos haveri módon, ahhoz túl nagy lett a nemzetközi visszhang is. Idén nagyot fordul a „világ”, ahogy a sámánok azt kidobolták. Azt, amit veletek művel ez a MAGYARORSZÁG Zrt. az merő kamu, amiért persze el kell számolni velük, személyes felelősségrevonással, mert már nem mondhatják rég, hogy nem is tudják, melyik maffiának dolgoztak és mi is volt a munkájuk. De ebbe sem kell belefolynod, katonai céges akciók lesznek, aztán mindenki megy a darálóba, ahogy azt már sok éve mondtam írtam neked. Nem tudják ezek felméri még a saját képességeiket sem, nehogy azt az erőt, amivel szembeszálltak. Na jó, nem untatlak tovább, tudom, hogy értitek ti ezt, de ettől még nem lesz egyszerűbb az életetek. A Sors már csak ilyen.

Poká!”

 

Hezitáltam, hogy írjak-e a bíróságnak, a taláros – minden jel szerint- szabadkőműves összeesküvő testületnek pár sort, de aztán a kapott levél meggyőzött, jeleznem kell, hogy nem lesz ez így nekik fasza. Az sincs rendben, hogy az ügyészség is csak időt húz, hazudozik össze-vissza (de mit lehet a bűnözőktől várni), mikor volt kollégájuk nevezi őket szervezett bűnözőknek a bíróságokkal együtt, Pintér Sanyát már nem is említve! Nagyon ocsmány lesz már ez a tarthatatlan helyzet. Ahogy kitűnik a lincshangulat Debrecenben tesztelés alatt áll főispánosan. Hazaárulózzák rendesen. Miért, a többi micsoda? A bírók, ügyészek, ez az egész struktúra arra épült. Kinek nem világos ez még? Most tették a kirakatba, hogy a Blanck Rock zsidók ide helyezték a központ-lyukat Új-izraelbe, ahol a független és autonóm cionista Zrt. cégvezetői már azt se tudják mit hazudjanak, csak, hogy fennmaradjon a látszat a háborúba sodródás érdekében. Tisztára államtagadók. Jól sikerült a puccs, bár nem értem miért hazaárulózzák a főispánt Debrecenben (is)? Mi a gond ezzel? Ez ment eddig is, csak most a titkosszolgálat fölfútta. Ne és?

 

Az amerikai nagykövet, aki köztudottan hagyományos szájeri értelemben keresztlényi orientációjú, kispadra ültette a főbírókat?

 

Lemond a két magyar bíró, akik botrányos egyeztetést folytattak az amerikai nagykövettel?

Ifj. Lomnici Zoltán

2022.10.31. 08:22

A bírói függetlenségből fakadóan, a bírói szervezet arra jogosított testületei foglalhatnak állást abban a kérdésben, hogy az Alaptörvény, a törvényi rendelkezések és az etikai szabályok fényében egyáltalán jogszerű találkozónak minősíthető-e az OBT két tagjának látogatása és tárgyalásai az Egyesült Államok budapesti nagykövetével. Mindenesetre, a nagykövet lépése példátlan több szempontból is, nemzetközi és belső jogi értelemben is aggályos az általunk megkérdezett alkotmányjogász szerint. Egész egyszerűen felháborító. Tegyük hozzá: a bírói függetlenség látszatára sem vigyázott a két magyar bíró, de persze az amerikai nagykövet sem. Az Origó vasárnap arról írt, hogy ezek után természetesen le kell mondania a két bírónak, Matusik Tamásnak és Vasvári Csabának. A botrányról ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég igazgatója írta meg véleményét az Origónak.

https://www.origo.hu/itthon/20221030-aggalyos-az-orszagos-biroi-tanacs-ket-birajanak-a-latogatasa-az-amerikai-nagykovetnel.html

 

Én ezt érteni vélem, mert ha már a Sadl-Völner-Varga-Pintér...Orbán...ügyben is szóba jött a bírói fügétlenség, Budaházy ügyében meg már nyíltan Novákot is szóra bírták a bírói tevékenységnek nevezett szabadkőműves csűrés-csavarással kapcsolatban...itt még bármi lehet, talán még új államforma is, mint összeszerelő üzem, vagy operatív törzs, esetleg stadion, vagy kibuc...bármi, Nagy lehet a vész ahogy olvasom a hírekben, egyre-másra utalnak rá, mi is az államforma, ha van olyan a cionistáknál egyáltalán. Talán a bíróság csak tudja már kinek az érdekében független, kitől kapja a narancsot! Sokat játsszák mostanában a Tanú című filmet. Bástya elvtársak mindenhol. A hálózat! Érdemes lenne letisztázni ezeket a kérdéseket, nehogy aztán kiderüljön, hogy mindenféle szerencsétlen nyomi ítélkezhet, meg bezárathat bárkit, miközben ő maga a címeres bűnöző. Cinkes.

 

Pont annyira, mint Lomnici volt főbíró tevékenysége a „székely terrorista” ügyben.

 

Átvette a Vasvári Pál-díjat Beke István és Szőcs Zoltán

A kézdivásárhelyi Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt a székelyföldi terrorvád miatt, politikai okokból, az erdélyi magyar közvélemény által koncepciós pernek tartott eljárás nyomán öt-öt év börtönbüntetésre ítélték, és tavaly helyezték szabadlábra őket. Meghurcoltatásuk miatt a budapesti Vasvári Pál Polgári Egyesület közgyűlése 2019-ben úgy döntött, hogy a Vasvári Pál-díjat a két székely férfinak adományozza, és felkérte Lomnici Zoltán jogászt, a magyar Legfelsőbb Bíróság volt elnöké, a díj korábbi kitüntetettjét, hogy adja át a politikai foglyoknak az elismerést.- a Maszol.ro portálról

 

https://maszol.ro/belfold/Atvette-a-Vasvari-Pal-dijat-Beke-Istvan-es-Szocs-Zoltan

 

Novák Budaházyzik, Lomnici Bekézik…, ellenünk meg még a vád sem lett beadva és lapít az összes cionista zsebmédia, de meg minden „nemzeti” zug portál is. Zugnak nagyon, bár érthető, hogy most erősen gondolkoznak, miképpen legyek „főállamtagadó”…, de hát hogy lennék már, hisz tagadhatatlan a Blanck Rock. Az is, hogy a Magyarország független...valamicsoda, vagy legalábbis...khm...izraeli, vagy kínai, esetleg ugandai, de USA gyarmat – az ismerősöm szerint. Na aki ezt megcáfolja, kettős állampolgár legyen a talpán!

 

Kórusban hazaárulózták a főispánt a debreceni akkumulátorgyár közmeghallgatásán

 

Frissítés (16:00): A Magyar Hang helyszíni tudósítója szerint a fórumon megütöttek egy, az akkumulátorgyár mellett érvelő nőt. Mint írják, a támadó férfi többször is a gyárral szembeni ellenérzéseinek adott hangot. Amikor a nő a tömeg felé fordulva a gyár mellett kezdett el érvelni, a férfi rálökte őt a hivatalnokok és szakértők asztalára, ami után a nő a földre esett. A támadó ezután elfutott. A megütött nő férje a Hangnak azt mondta, a férfit előállították a rendőrök.

Korábban írtuk:

Szinte lincshangulat alakult ki Debrecenben a város mellé tervezett akkumulátorgyár ügyében szervezett második közmeghallgatáson. A fórumon Rácz Róbert Hajdú-Bihar megyei főispán és Dr. Hajduné Dr. Kovács Mária Mónika, a megyei kormányhivatal főosztályvezetője a környezetvédelmi engedélyeztetési eljárás menetéről beszéltek volna, ezt azonban már az első perctől elnyomták a bekiabálások és a dühös lakossági felszólalások.

Egy nő például azt próbálta megtudni, hogy „mikor kötötte meg a magyar állam a kínai céggel mint beruházóval a szerződést?” Amire azonban a főispán azt válaszolta, hogy erre nem tiszte válaszolni, és a kérdés nem is tartozik a hatósági eljáráshoz.

Egy férfi pedig az akkumulátorgyárak körüli környezetkárosító hatásokra hívta fel ismét a figyelmet. „Miért van az, hogy a gödi lakosok a vízben, a talajvízben mérik az akkumulátorgyártáshoz használatos oldószereket, és miért néz ki úgy az esővíz a környéken, mintha belehugyoztak volna?” – fogalmazott.

Majd hozzátette, hogy a gyerekeiknek teszik tönkre a „levegőjét, a földjét és a vízét”, és azt gondolja, „hogy az ilyen emberek mind-mind hazaárulók”. Erre a teremben lévő mintegy kétszáz ember jelentős része skandálni kezdte, hogy „hazaáruló”.

https://merce.hu/2023/01/20/korusban-hazaaruloztak-a-foispant-a-debreceni-akkumulatorgyar-kozmeghallgatasan/

 

Az ismerősöm ma hívott, látomása volt. Az USA három részre szakadt és az oroszok bevetették az atomot végre!

Te, ott fönn, nagyon bírók, nagyon semmihez nem értők és semmire sem való titkosszolgálati samecok, nem akarjátok átgondolni a megmaradt életeteket? Nem tanultok semmiből, hiába figyelmeztet benneteket az Ember? Ostobák voltatok, azok is maradtatok? Én nem úgy terveztem, hogy a gyermekeim a perverz cionista szabadkőműves és hazaáruló fajtátok áldozatai legyenek, ha van más módja is a speciális operációnak. Ám, ahogy halad az „idő”, be kell lássam, csak egy megoldást tudnak már „elképzelni” a legmagasabb szintről...és úgy is lesz.

Utószó: Pár napja futott elém a bejelentés, hogy Szovjetunió nem szűnt meg. Csak azért mondom, mert a mellékelt levél szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat telekürtöli a vármegyés főispánoknak, hogy vigyázzanak, mert csalók hamis neveket használhatnak. Pszihológós erre azt mondaná, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat pont egy ilyen megtévesztő elnevezés lehet...pont, mint bári manapság, amiről ma-holnap kiderül, hogy nincs is és a neve alatt intézkedni sem lehetne. Nem csak a maffia-szerű hálózatnak, cionista összeesküvőknek, de úgy nagyjából senkinek sem, jó hiszemmel. Meg kellene vizsgálni a kérdés, de úgy nehéz, hogy a másik „fél”, az „államot” állítólag képviselni hivatott „maffia-szerű képződmény” nem áll szóba az emberekkel, sőt retteg tőlük és igyekszik kisemmizni, kizsigerelni őket...ahogy azt tapasztaltuk már jó ideje. Értelmes embernek undora van már attól, amit tapasztal! Jöhet a totális háború! - az ismerősöm szerint.

 

Egy amerikai jogászprofesszor szerint „Izrael lehet a következő Magyarország”

Egy jogászprofesszor aggódik, hogy Izrael lehet a következő Magyarország” címmel közölt Tom Ginsburggel, a Chicagói Egyetem munkatársával nemrég interjút a JTA.Szerdán az új izraeli igazságügyi miniszter, Jariv Levin olyan átalakítást jelentett be, amely korlátozná az izraeli Legfelsőbb Bíróság hatáskörét. Az átalakítás értelmében több politikus kerülne a bírákat kiválasztó bizottságba, korlátoznák a Legfelsőbb Bíróság azon képességét, hogy törvényeket és kormányhatározatokat semmisítsen meg, és bevezetnének egy „felülbírálati záradékot”, amely lehetővé tenné a Knesszet számára, hogy egyszerű többséggel átírja a bírósági határozatokat.Levin és jobboldali támogatói ezeket a változtatásokat azzal indokolják, hogy így állítható helyre az egyensúly egy olyan rendszerben, amely szerintük túl sok hatalmat ad (az utóbbi időben) baloldali bírák kezébe.„Elmegyünk az urnákhoz, szavazunk, választunk, és újra és újra olyan emberek döntenek helyettünk, akiket nem mi választottunk” – érvelt a változtatások mellett Levin.„Ez nem demokrácia”– tette hozzá.

https://neokohn.hu/2023/01/15/egy-amerikai-jogaszprofesszor-szerint-izrael-lehet-a-kovetkezo-magyarorszag/

 

Na, ahhoz képest, hogy nem akartam egy kukkot sem írni a bíróságnak nevezett szabadkőműves vakoló testület képviselőjének, csak összejött pár idézet és irodalmi fantazmagória, de az elmeállapotomat tekintve Pintér Sándor utópiájához képest ez még mindig csak halvány Rogán Tóni!

Most már értem miért Prigozsint favorizálják. Sokkal egyszerűbb a Wágnerral (céggel) megoldani, zsoldoskéént a jogi eseTEKet! Kiesetek az ablakon és kész. A harcmezőn elhullott, mert amúgy is hulladék volt. A talárt nem találták meg, vonat elé bukott föl...satöbbi hirtelen szívhalálban a „nemattóvan” betegségben”.

Gyurcsány hogy fogalmazott? Kurvaország? Aki kurvának állt (közszolgának) ne nyafogjon, ha baxogatják!

Mentségemre legyen mondva, kissé unom már a bírói idiótaságot, az ügyészség balfax hazudozásainak ismételgetését, mintha csak kopizni tudnának, mert az volt a parancs a a cégvezetőtől, vagy ilyesmi. Nem titok ez, látom milyen reménytelen ebből a nyomorult és rohadt lelkű kevert fajú csürhéből népet hazudni, ez már titkosszolgálatilag sem megyen. Ehhez bizony kell a háború és Viktor megadja ezt a cionista bírókkal karöltve az amerikai homár nagykövet követeléseinek és „Brüsszelnek” riszálva Moszkva akaratára és pekingi tanácsadókkal megtámogatva, de mégis független, autonóm, demokratikus és alkotmányos módon! Meg a nagy lófasz elvtársak!

Dávidnak csillaga, Baphomet, szabadkőműves kötényke, sarló, kalapács és a nagyharang! A magyarok istene és a Kurultáj legyen a még épeszű és nem repedtsarkú bárcás ribanc ügyésznek látszó tárgyak és fügétlen bíróseggek mentségére!

Úgy legyen! No meg azért, atomvillanás jobbról, balról és középen, ha már ennyire akarjátok! De csakis demokratikusan és alkotmányosan!

 

Mit is kérhetnék még eztán? Megoldás lehetne egy Armageddon. De egyelőre megelégednék azzal is, ha már felköpött ez a bűnöző „hatóság”, alááll szépen, bocsánatot kér és eltakarodik, míg teheti, aki teheti, aztán amikor hadi helyzet lesz, úgy is elő lesz kaparva a föld alól is. Ehhez értenek az orosz specialisták.

Jó lenne értelmes emberrel beszélni valamelyik „alkotmányos” látszatmagyar szarvezetből is, hátha hasznossá tudom magamat tenni, nem csak azzal, hogy a szarkupacokat kiterelem a fénybe. A korrupcion ellenében nagyon tudnék harcolni…, ha már nem rendszerszintű korrupcióról van szó. Mert ugye nem arról! Orbán rendszeréről, vagy Kádáréról, esetleg Rákosiéról…, vagy hová is mutat ez a demokratikus alkotmányos hűbérúri „magyar” (cionista) királyságosdi? Lesznek jobbágyok is, vagy már a cég lerendezte a QR kódokat rég…, micsoda meglepetés lenne.

 

Nem Orbán rendszere korrupt, csak az egyes emberek azok – véli az Integritás Hatóság elnöke

Bíró Ferenc szerint mégis akkora a probléma, hogy az általa vezetett hatóság önmagában képtelen lenne felszámolni a korrupciót.

„Elitcsapatot” toboroz a korrupció felszámolásához – ezt nyilatkozta a Bloombergnek Biró Ferenc. Az uniós pénzeket érintő korrupció feltárására frissen létrehozott Integritás Hatóság elnöke az amerikai lapnak arról beszélt, hogy a válságban lévő magyar gazdaság megerősítéséhez szükséges a több milliárd eurós EU-s támogatás felszabadítása, emiatt kulcsfontosságú a korrupció elleni küzdelem.

Bár az EU kritikája egyértelműen úgy fogalmazott, hogy az Orbán-kormány közbeszerzési eljárása szenved „rendszerszintű hiányosságoktól és szabálytalanságoktól", Biró úgy látja, hogy nem lehet egyenlőségjelet tenni a korrupció és a magyar kormány közé, mivel szerinte „nem a rendszer korrupt, hanem az egyének.” Ehhez azt is hozzátette, az Integritás Hatóságnak az is a feladata, hogy Magyarország megítélését javítsa.

https://hvg.hu/gazdasag/20230116_Biro_Ferenc_Bloomberg_Nem_Orban_rendszere_korrupt_hanem_az_egyes_emberek_az_Integritas_Hatosag_elnoke_szerint

 

Ha Bíró mondja elhiszem, bár az „egyén” és az „ember” fogalma sem azonos, de ezt bíró biztos tudja. Na, valami ilyen „munkát”, vagy esetleg drónkezelőt a Blank Rocknál, de lehetnék hadbíró is, lassan nem kell hozzá csak némi rálátás és erkölcsi-politikai-mentális státusz.

 

Jó, nem viccelek tovább, mert ami itt megy már régen közröhej és pojáca szintű képmutatás, pont fordítottja mindennek, amiről a nemes prédikációk diktálnak. Szarháziak mondják meg, ki lehet a szent. Régi prédikációkban benne van, eljön ez az idő is. Aztán pedig az Armageddon! Nos, tisztelettel kérem meg a táltos bírót és a gazdáit, tögyön má, ögasságot! Ezt az izraeli megfigyelőállomást tetesse valamelyik cionista társa nyakára, ahová való és illik is oda, aztán a többit möglássuk! Nyilván, ettől sem a háború nem oldódik meg, sem az atomcsapás és az Új világrend sem fog elmaradni, de az már nem a hazaárulókra tartozó téma. Minden rendezve lesz, ahogy azt látni, vagy így, vagy úgy, de érinthetetlenek nem maradnak, akár testüregi nyúl volt idáig az ágens, akár taláros, akár csak szimpla sameca ennek a buzitanyává avanzsálódott kamuvilágnak. Ezt mondja az ösmerősöm és miért vitatnám amit állít, ha látom, hogy a hivatalokban csonthülyék a népek és sajnos a kovid-vakcina sem elég hatékonyan likvidálja, szelektálja onnan őket. Legyen meg mindenkinek a saját hite szerint. Felőlem az csinál egy da fucto bíró, amit a szájába adnak…- mondja az ismerősöm.

 

Én pedig Orbán Viktor híres mondását részesítem előnyben: "Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" …

 

Orbán Viktor képe is feltűnt a tel-avivi tüntetéséken

A rendőrség becslése szerint Tel-Avivban több mint százezren tüntettek az új Netanjahu-kormány ellen szombat este.

Tel-Aviv mellett Jeruzsálemben, Haifán, Beér-Seván, Herzliján, Nesz Ciónában, Modiinben is ezrek tüntettek a jogrendszer átalakításának terve ellen, miszerint egyebek között a politikusok felülbírálhatnák a legfelsőbb bíróság végzéseit. Ez a hatalmi ágak eddigi egyensúlyának megbontását, ezzel a demokrácia súlyos sérülését jelentené Izraelben a tiltakozók szerint.

Tel-Avivban beszédet mondott Móse (Bogi) Jaalon volt vezérkari főnök és védelmi miniszter, és arra figyelmeztetett, hogy demokratikus jogrend nélkül Izrael sebezhetővé és kiszolgáltatottá válik, hadserege elveszti erejét.

Dávid Groszman, Izrael legismertebb írója arról beszélt, hogy egyre többen „belső emigrációba” vonulnak, mert egyre kevésbé érzik hazájuknak az országot. Izrael Állam 75. évére szerinte oda jutott, hogy küzdelem folyik az ország demokratikus jellegéért, a szabadságjogokért. Most ezekben a „fekete” időkben eldől, hogy Izrael nagyon más lesz-e, mint amilyennek az alapítói megálmodták, s ezzel bizonyos értelemben meg is szűnik- vélekedett az író.

https://neokohn.hu/2023/01/22/orban-viktor-kepe-is-feltunt-a-tel-avivi-tunteteseken/

Ejnye no! Most is csak viccöltem és az az ismerősöm is csak tréfálkozott...az új tudományos-fanszőr szakirodalmához vizionál alapanyagot. A népek mindent elhisznek és ez így van jól. Végül szinte minden „összeesküvésről” kiderül, hogy gyakorlat az, nem elmélet...lehet az az Új izrael és a cionista összeesküvés sem annyira légből kapott, de kik lehetnek a „közigazgatásban” a hazaárulók? Lehet aktuálisabb lesz a kérdés hamarabb, mint korábban! Kérem, ne meneküljön most már senki, aki érintett a lelepleződésben! Szükség lesz a tanúvallomására és néhány testrészére, szervére…, mert mostanában az is dívik. Izraelben soha ennyi transzplantációt még nem csináltak, mint mióta az „ukrán-orosz” különleges hadművelet működik. Kovid-oltatlanok előnyben!

 

A buddhizmus azt tanítja: A kamma legfontosabb jellemzője az a tendencia, hogy a cselekedet etikai minőségének megfelelő eredményeket hoz létre. Csak beérik, még ha nem is azonnal...

 

Shalom!

 

Szigetszentmiklós,

 

2023. 01. 23.

 

Posta Imre

feladó: bubó Doki doki.bubo@gmail.com
címzett:

korrupcio.ellenseg@gmail.com;
nbb@parlament.hu;
mk@mk.gov.hu;
sajto@im.gov.hu;
kufo@nvsz.hu;
integritas@pm.gov.hu;
sajto@bm.gov.hu;
ugyfelszolgalat@bm.gov.hu;
hvg@hvg.hu;
444.hu@protonmail.com;
m1i@mtva.hu;
info@atlatszo.hu;
info@direkt36.hu;
info@atv.hu;
info@k-monitor.hu;
szerkeszto@pestisracok.hu;
szerk@168ora.hu;
info@mihazank.hu;
info@sajtoklub.tv;
kozonsegszolgalat@mtva.hu;
TV2 Közönség kozonsegszolgalat@tv2.hu;
tmrsz2004@gmail.com;
riporter@blikk.hu;
ugyfelszolgalat@navoszep.hu;
brdsz@brdsz.hu;
info@policyagenda.hu;
frsz@frsz.hu;
frsz@orfk.police.hu;
bardos.judit@brdsz.hu;
majoros.andras@brdsz.hu;
kszsz.titkarsag@enternet.hu;
titkarsag@vpdsz.hu;
Bíróság Baja bajaijb@birosag.hu;
Bíróság Kalocsa kalocsaijb@birosag.hu;
Bíróság Kecskemét kecskemetijb@birosag.hu;
Bíróság Kkfháza kiskunfelegyhazijb@birosag.hu;
Bíróság Kiskunhalas kiskunhalasijb@birosag.hu;
Bíróság Kiskőrös kiskorosijb@birosag.hu;
Bíróság Kunszentmiklós Birosag_Kszmikl@kszmiklos.birosag.hu;
Bíróság Székesfehérvári Törvényszék birosag@szekesfehervarit.birosag.hu;
Munkaügy Fejér munkaugy_fejer@birosag.hu;
Bíróság Bicske birosag@bicske.birosag.hu;
Bíróság Dunaújváros birosag@dunauj.birosag.hu;
Bíróság Sárbogárd birosag@sarbogard.birosag.hu;
Bíróság Székesfehérvár birosag@szfvar.birosag.hu;
Győri Törvényszék birosag_gyor@birosag.hu;
birosag@gyorikmb.birosag.hu;
Győri Járásbíróság birosag_gyorjb@birosag.hu;
Soproni Járásbíróság birosag_sopron@birosag.hu;
Mosonmagyaróvári Járásbíróság birosag_movar@birosag.hu;
Bíróság Budakörnyék birosag@budakornyek.birosag.hu;
birosag@bkkmb.birosag.hu;
Bíróság Budaörs birosag@budaors.birosag.hu;
Bíróság Cegléd birosag@cegled.birosag.hu;
Bíróság Dabas birosag@dabas.birosag.hu;
Bíróság Dunakeszi birosag@dkeszi.birosag.hu;
Bíróság Érd birosag@erd.birosag.hu;
Bíróság Gödöllő birosag@godollo.birosag.hu;
Bíróság Monor birosag@monor.birosag.hu;
Bíróság Nagykáta birosag@nagykata.birosag.hu;
Bíróság Nagykőrös birosag@nkoros.birosag.hu;
Bíróság Ráckeve birosag@rackeve.birosag.hu;
Bíróság Szentendre birosag@szentendre.birosag.hu;
Bíróság Szigetszentmiklós birosag@szigetszentmiklos.birosag.hu;
Bíróság Vác birosag@vac.birosag.hu;
Balassagyarmati Járásbíróság Elnöki Iroda bgyjb-elnokiiroda@birosag.hu;
Salgótarjáni Járásbíróság Elnöki Iroda stjb-elnokiiroda@birosag.hu;
Pásztói Járásbíróság Elnöki Iroda pjb-elnokiiroda@birosag.hu;
Balassagyarmati Törvényszék Elnöki Iroda bgytvsz-elnokiiroda@birosag.hu;
Berettyóújfalui Járásbíróság berettyoujfaluijb@birosag.hu;
Berettyóújfalui Járásbíróság Panasziroda panaszbujfalu@birosag.hu;
Debreceni Járásbíróság debrecenijb@birosag.hu;
Debreceni Járásbíróság Panasziroda panaszdbjb@birosag.hu;
Hajdúböszörményi Járásbíróság hajduboszormenyijb@birosag.hu;
Hajdúböszörményi Járásbíróság Panasziroda panaszhbosz@birosag.hu;
Hajdúszoboszlói Járásbíróság hajduszoboszloijb@birosag.hu;
Hajdúszoboszlói Járásbíróság Panasziroda panaszhszob@birosag.hu;
Püspökladányi Járásbíróság puspokladanyijb@birosag.hu;
Püspökladányi Járásbíróság Panasziroda panaszpladany@birosag.hu;
Elnök - Egri Járásbíróság elnok_egerjb@birosag.hu;
Elnök - Füzesabonyi Járásbíróság elnok_fuzesabonyjb@birosag.hu;
Elnök - Gyöngyösi Járásbíróság elnok_gyongyosjb@birosag.hu;
Elnök - Hatvani Járásbíróság elnok_hatvanjb@birosag.hu;
Elnök - Hevesi Járásibíróság elnok_hevesjb@birosag.hu;
Bíróság Battonya birosag_battonya@battonya.birosag.hu;
Bíróság Békéscsaba birosag_bcsaba@bcsaba.birosag.hu;
Bíróság Békés Városi birosag_bekesvb@bekesvb.birosag.hu;
Bíróság Gyulai Járásbíróság birosag_gyula@gyula.birosag.hu;
Bíróság Orosházi Járásbíróság birosag_oroshaza@oroshaza.birosag.hu;
Bíróság Szarvasi Járásbíróság birosag_szarvas@szarvas.birosag.hu;
Bíróság Szeghalom birosag_szeghalom@szeghalom.birosag.hu;
Kaposvári Járásbíróság kaposvarijb@birosag.hu;
Barcsi Járásbíróság barcsijb@birosag.hu;
Fonyódi Járásbíróság fonyodijb@birosag.hu;
Marcali Járásbíróság marcalijb@birosag.hu;
Nagyatádi Járásbíróság nagyatadijb@birosag.hu;
Siófoki Járásbíróság siofokijb@birosag.hu;
Bíróság Encs birosag_encs@birosag.hu;
Bíróság Kazincbarcika birosag_kbarcika@birosag.hu;
Bíróság Mezőkövesd birosag_mkovesd@birosag.hu;
Bíróság Miskolc birosag_miskolc@birosag.hu;
Bíróság Szerencs birosag_szerencs@birosag.hu;
Bíróság Szikszo birosag_szikszo@birosag.hu;
Bíróság Sátoraljaújhely birosag_saujh@birosag.hu;
Bíróság Tiszaújváros birosag_tiszauj@birosag.hu;
Bíróság Ózd birosag_ozd@birosag.hu;
Tanú Gondozás PKKB tanugondozas@pkkb.birosag.hu;
Tanú Info Óbuda tanuinfo@obuda.birosag.hu;
Bíróság Fehérgyarmat birosag_fgyarmat@birosag.hu;
Bíróság Kisvárda birosag_kisvarda@birosag.hu;
Bíróság Mátészalka birosag_mszalka@birosag.hu;
Bíróság Nyírbátor birosag_nyirbator@birosag.hu;
Nyíregyházi Járásbíróság birosag_nyhaza@birosag.hu;
Bíróság Vásárosnamény birosag_vnameny@birosag.hu;
Komlói Járásbíróság birosag@komlo.birosag.hu;
Mohácsi Járásbíróság Birosag@mohacs.birosag.hu;
Pécsi Járásbíróság birosag@pecs.birosag.hu;
Siklósi Járásbíróság Birosag@siklos.birosag.hu;
Szigetvári Járásbíróság Birosag@szvar.birosag.hu;
Bíróság Csongrád VB csongradijb@birosag.hu;
Bíróság Hódmezővásárhely hodmezovasarhelyijb@birosag.hu;
Bíróság Makó makoijb@birosag.hu;
Szegedi Járásbíróság Elnöke elnok_szeged@szeged.birosag.hu;
Bíróság Szentes szentesijb@birosag.hu;
Bonyhádi Járásbíróság bonyhad@birosag.hu;
Dombóvári Járásbíróság dombovar@birosag.hu;
Paksi Járásbíróság paks@birosag.hu;
Szekszárdi Járásbíróság szekszard@birosag.hu;
Tamási Járásbíróság tamasi@birosag.hu;
Jászberényi Járásbíróság birosagj@jbereny.birosag.hu;
Karcagi Járásbíróság birosagk@karcag.birosag.hu;
Kunszentmártoni Járásbíróság birosagk2@kunszentm.birosag.hu;
Mezőtúri Járásbíróság birosagm@mezotur.birosag.hu;
Szolnoki Törvényszék birosags@szolnokit.birosag.hu;
Tiszafüredi Járásbíróság birosagt@tfured.birosag.hu;
Körmendi Járásbíróság kormendjb@birosagiad.hu;
Kőszegi Járásbíróság koszegjb@birosagiad.hu;
Szombathelyi Járásbíróság szombathelyjb@birosagiad.hu;
Sárvári Járásbíróság sarvarjb@birosagiad.hu;
Esztergomi Járásbíróság Elnöki Iroda esztergom@birosag.hu;
Komáromi Járásbíróság Elnöki Iroda komarom@birosag.hu;
Tatabányai Járásbíróság Elnöki Iroda tatabanya@birosag.hu;
Tatai Járásbíróság Elnöki Iroda tata@birosag.hu;
Bíróság Ajka Birosag_ajka@birosag.hu;
Bíróság Pápa Birosag_papa@birosag.hu;
Bíróság Tapolca Birosag_tapolca@birosag.hu;
Bíróság Veszprémi Járásbíróság birosag_veszpremvb@birosag.hu;
Bíróság Zirc Birosag_zirc@birosag.hu;
Bíróság Keszthely KeszthelyiJarasbirosag@birosag.hu;
Bíróság Lenti LentiJarasbirosag@birosag.hu;
Bíróság Nagykanizsa NagykanizsaiJarasbirosag@birosag.hu;
Bíróság Egerszeg ZalaegerszegiJarasbirosag@birosag.hu;
Kúria Bíróság Kuria@birosag.hu;
Kúria Elnöke kuriaelnoke@birosag.hu;
Kúria Elnökhelyettese kuriaelnokhelyettese@birosag.hu;
"Erőss Monika dr. [OBH]" ErossMonika@birosag.hu;
"Suba Ildikó dr. [Kúria]" SubaIldiko@birosag.hu;
"Székely Ákos dr. [Kúria]" Szekely@birosag.hu;
"Kalas Tibor dr. [Kúria]" Kalas@birosag.hu;
"Tánczos Rita dr. [Kúria]" TanczosR@birosag.hu;
WellmannGy@kuria.birosag.hu;
SomogyiM@kuria.birosag.hu;
International Kúria International@birosag.hu;
"Dér Krisztina Rita [Kúria]" DerK@birosag.hu;
"Kovács Edit [Kúria]" KovacsEdit2@birosag.hu;
"Maizlné Juhász Ágnes [Kúria]" JuhaszAgnes@birosag.hu;
Human Kúria human.kuria@birosag.hu;
"Norris-Tari Anita dr. [Kúria]" Norris-TariA@birosag.hu;
"Rácz Csilla [Kúria]" Racz@birosag.hu;
ErdeiK@kuria.birosag.hu;
Gerencser@kuria.birosag.hu;
"Berecz Ildikó [Kúria]" BereczIldiko@birosag.hu;
"Szabó György [Kúria]" SzaboGyorgy@birosag.hu;
sajtougyelet@police.hu;
sajto.baranyamrfk@baranya.police.hu;
sajto.bacsmrfk@bacs.police.hu;
sajto.bekesmrfk@bekes.police.hu;
sajto.borsodmrfk@borsod.police.hu;
sajtougyelet@budapest.police.hu;
sajto.csongradmrfk@csongrad.police.hu;
sajto.fejermrfk@fejer.police.hu;
sajto.gyormrfk@gyor.police.hu;
sajto-hajdumrfk@hajdu.police.hu;
sajto.hevesmrfk@heves.police.hu;
sajto.jaszmrfk@jasz.police.hu;
sajto.komarommrfk@komarom.police.hu;
sajto.nogradmrfk@nograd.police.hu;
sajto.pestmrfk@pest.police.hu;
sajto.somogymrfk@somogy.police.hu;
sajto.szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu;
sajto.tmrfk@tolna.police.hu;
sajto.vasmrfk@vas.police.hu;
sajtoveszpremmrfk@veszprem.police.hu;
sajto.zalamrfk@zala.police.hu;
nszkk@nszkk.gov.hu;
tek@tek.gov.hu;
sajto@tek.gov.hu;
nvsz@nvsz.hu;
iroda@rendvedelmikar.hu;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat nbsz@nbsz.gov.hu;
sajto@nbsz.gov.hu;
ah@ah.gov.hu;
info@ih.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
orfktitkarsag@orfk.police.hu;
Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat panasz.orfk@orfk.police.hu;
Ügyelet BRFK ugyelet.brfk@budapest.police.hu;
brfk@budapest.police.hu;
Fővárosi Törvényszék Elnöksége ftelnokseg@fovarosit.birosag.hu;br

Hírek Galéria

Image #555
Image #556
Image #557
Image #558
Image #559
Image #560
Image #561
Image #562
Image #563
Image #564
Image #565
Image #566
Image #567
Image #568
Image #569
Image #570
Image #571
Image #572
Image #573
Image #574
Image #575

19 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Most nézek a Netflixen egy izraeli akció-film sorozatot, Fauda a címe (ha jól értem, a 'fauda' arabul párducot jelent - egyébként egy palesztin terrorista fedőneve, akit az izraeli ügynökök el akarnak kapni több, mint 100 ember halálát eredményező merényletekért).
    Kb. az 5. résznél tartok még csak, úgyhogy nem tudom, hogy végül is majd hova fog kifutni a történet?
    Feliratozva nézem és persze hol zsidóul (azaz ivritül, új-héberül) hol arabul beszélnek a filmben. Az arabból még fel is ismerek pár szót, mert valamikor - nagyon régen - én is tanultam ezt a nyelvet.
    A benyomásaim eddig a következők:
    A sorozat készítői ügyeltek arra, hogy a palesztinok ne legyenek ördöginek beállítva és az izraeli ügynökök se legyenek sem grál lovagok sem dzsémszbondok.
    Már eddig is lejött, hogy ez egy olyan harc, aminek a kezdete az idők homályába vész és nem lehet tudni, hogy a verekedést ki kezdte, de az biztos, hogy minden csapás ellencsapást szül, az elkövetett bűn nem marad megtorlatlan soha.
    A film hangulata, a helyszínek abszolút autentikusak.
    Ami meghökkenti a nézőt, az az, hogy a zsidók simán elmennek arabnak és az arabok (palesztinok) pedig zsidónak. Ráadásul beszélik is egymás nyelvét - a másik számára fel nem ismerhetően, hogy a beszélő nem tartozik az ő etnikumukba - azaz: anyanyelvi szinten. Van is egy olyan palesztin szereplő (terrorista persze ő is), akinek a beceneve a palesztinoknál "Zsidó", merthogy a palesztinok szerint nagyon "zsidósan" néz ki, akár zsidó is lehetne! És persze a zsidó titkos ügynökök közt is számos olyan van, aki kinézetre echte arab (is) lehetne akár.
    De persze engesztelhetetlenül gyűlölik egymást és könyörtelenül irtják a másikat.
    Ennek alapján gondolkodtam el az emberen, ha úgy tetszik: 'Az' Ember-en.
    Hogy milyen fajzat is vagyunk mi, emberek??
    Az már eddig is egyértelmű a filmből, hogy ennek a szó és betű szerinti 'testvérharc'-nak az égvilágon semmi értelme sincs.
    Lenne megoldandó, normális, emberi feladat bőven feléjük, kezdve a víz - mármint édesvíz - hiánnyal, amely édes/iható víz óriási kincs arrafelé, aztán folytatva a munkanélküliséggel (a palesztinoknál) és még sorolhatnám.
    De nem.
    A harc a lényeg, a másik pusztítása, irtása, gyilkolása a talio-elve mentén.
    És ez volt eddig az Emberiség minden háborújával.
    Ahelyett, hogy békében a béke feladatait oldotta volna meg az emberiség.
    A németek a II. vh. kitörése előtt felmutatták, hogy ha a gazdaságot rendbe teszik, akkor mindenki elkezd - lassan, de biztosan - jobban élni.
    És ahelyett, hogy ezen az úton jártak volna tovább - háborút kezdtek (vagy kezdettek velük, ezt sem lehet kizárni), aminek tudjuk a végeredményét.
    Utána a németek - kénytelen-kelletlen - folytatták a háború előtti békés építőmunkát és olyan jólétet teremtettek - kemény munkával - amit az egész világ csodált. A japánok ugyanezt az utat járták be.
    Tehát van példa - sikeres példa - arra, hogy a háború nem vezet sehova, de a kemény munka - és csakis a kemény munka - nagyon is sok jólétre vezet, olyanra, amelyet háborúval soha nem lehet elérni.
    És most mit látunk újra?
    Az oroszok és az ukránok lelkesen ismétlik a háborús Németország és Japán útját.
    Ahogy Izraelben is a két testvérnép egymással minden nap.
    Ezért nem örülök én itt a mi kis fegyverkezésünknek sem.
    Ahogy Izraelben is vaskupola helyett és annak irtózatos költségén tengervíz sótalanító berendezések tízezreit kellene munkába állítani palesztin területeken IS, úgy nálunk is tankok és lövészpáncélosok helyett óriási földmunkagépeket kellene gyártani és munkába állítani, hogy olyan vízgazdálkodás legyen, hogy a mostani árvíz egyetlen cseppje se hagyja el az országot, mert nyáron majd olyan szükségünk lesz erre a vízre, mint - szó szerint, némi képzavarral élve - egy falat kenyérre az éhezőnek.
    Én egyáltalán nem vagyok pacifista.
    De ha nem kell feltétlenül háborúzni, akkor szerintem NEM SZABAD háborúzni, viszont A BÉKE FELADATAIT KELL MEGOLDANI!!!
    Nincsenek illúzióim: egy pillanatig sem remélem, hogy bárki is hallgat rám, sőt azt sem, hogy egyáltalán meghallgat.
    Meg vagyunk már mi...
    Halal a Békére - alien a Há-ború!
    - 2023. 01. 23. 11:33
    • Posta Imre
      Én már hónapok óta kerülgetem, de valahogy nem tett kíváncsivá. Olyan nép", hogy zsidó, nincs, nem volt és nem is lehet, mondja a "zsidó" történész. Izrael sem létezett "soáh". Zsidó kultúra, nyelv sem van. Minden lopott, összehablatyolt...állítják a szakértők. Néhányan még a holokasztot is képesek elképzelhetőnek tartani. Elképesztő. Most sem az ukránok harcolnak az oroszokkal, hanem a kitalált nép két érdekcsoportja, ha még emlékszel SzvabódnaJalta állítására. Ő csak tudja, hogy mit jelent a haszid és az askenáci páholyok háborúja, de ettől még mindegyik cionista és egyyik sem nemzeti...jó mi? Én nem értek ehhez, sőt már semmihez, de ez legalább biztos. Írtam a buddhista megközelítésről, a szemlélődésről...tehát a hazugságot szemlélni lehet, vagy részt venni benne.<br /><br />Vaskupola? Már "megvette" újizrael is, nem rémlik, már elvileg ide is telepítik  nemzsidókkal együtt, persze demokratikusan és altokmányosan!<br /><br />Ami a háborút és békát illeti, ez a "bolygó" nem arról szól, hogy itt béka legyen, ezt már a Paradicsom kiűzetés meséje is tartalmazza, ne is reménykedj! Az a kötelező program, a "béka" meg amolyan illuzórikus opció azoknak, akiknek a kék pilula kijár ezért, vagy azért.
      - 2023. 01. 23. 12:02
      • D
        Már régen bevettem én a "piros pirulát", ezért van az utolsó három mondatom a szösszenetem végén. Csak el voltam tűnődve. Amúgy zen-taó-san. <br />"Az ember végül homokos,<br />szomorú, vizes síkra ér,<br />szétnéz merengve és okos<br />fejével biccent, nem remél."<br />(József Attila: Reménytelenül -Lassan, tűnődve rész)
        - 2023. 01. 23. 12:17
  • F
    Akkugyáros történet nem más mint a zsidó ki akarják szoritani a befektetői piacról Debrecenből a Kínait és ezért megy a hiszti a népet használják ezek meg nem látják . Pont az a föld terület ahol épülne semmit nem ér semleges gazdaságilag nem úgy mint a BMW-gyár , ahová épült akkor nem ment a hiszti tömegesével egy gazda volt aki nyilatkozot annak idején de hát sajnos, erőtlen volt magában .
    Már Torockait is bekapcsolták menjen csináljon népszavazást mert hát demokrácia van ?
    Hirtelen , milyen jelentősége let a Himnusz mondani valójának ? " Megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt " emelte ki a Felcsúti "magyar " .
    és közben (összehúzudkodásról) beszélt a magyaroknak ?
    - 2023. 01. 23. 11:41
  • Posta Imre
    Rákosi Mátyás, elvtárs pajtás....ünnepélyesen esküszöm, hogy a cionista potkányok talmudista pontyjait mind megfogadom és kifogadom és kirántva, pácolva, nyárson és nem nyersen tálalom! Shálom!

    "Pintér tanyáján előkészítve a tan-áradók újabb feltüzelése. Mert tüzelni kell, kell a sok kereszt-lény adrenokrómilag, mint egy falat pizza-gátvédelem.
    Innentől a zállam (a nemlétező) és a zegyház (a hazug) EGY.
    Mint a vodafone és tsai-ONE.
    Megőrülsz, megvadulsz. Már csak a rová-sírás EGY (görögkatolikusilag) jele hiányzik, hogy logója legyen a NER-tel ONE-nak és a nemlétező államnak. Vki majd ezért is kaszálhat milliókat.
    Jó ötletet adtam, újszkítailag jelképváltásra?
    Ember, ha még mindig nem látod mi megy itt, hát pusztulatra soros vagy. Érti-TEK?
    Észnél kellene már Lenin!
    Rákosi forog a sírjában körbe-körbe és közben felfelé szalutál ezeknek, mert már rég túlszárnyalták mesterüket a tanítványok."


    Klik-kelt a Klik!:

    "Tanári tevékenységek 2022/2023 II. félév
    ......... Általános Iskola
    Intézményi hírek: pedagógusok/ osztályok/ tanulók

    Az alábbi szempontok szerint várjuk a tartalmakat, amelyek 2023. január 23-tól mostanáig történtek, majd a továbbiakban hetente természetesen frissíteni szükséges:

    · pedagógusokat, alkalmazottakat, tanulókat érintő pozitív hírek, vagy kitüntetések, egyéb elismerések, versenyeredmények, pl.: valakiért való összefogás, jó cselekedet stb.

    · pedagógusok, alkalmazottak magánéleti és szakmai sikerei (pl. művésztanár, szaktanár kiállítása, egyéb dolgozó, alkalmazott szereplése, fellépése, valamely említésre méltó tette stb.)

    · egyes tanulókat vagy kollégákat érintő pozitív visszhangú történések,

    · az iskolák közösségi és/vagy művészeti aktivitásához köthető hírek.

    Egy-egy leírás rövid és frappáns legyen!

    Az eseményeken készült fényképeket őrizzétek meg!

    Az adatokat, a nemleges válaszokat is (n.a.), heti rendszerességgel kérjük minden csütörtökön 14.00-ig!"
    - 2023. 01. 23. 11:48
  • Posta Imre
    Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni....kill-esel az ablakóhn, bakker!

    Völner Pál szerint ha kitálalna, egy-két szék meginogna

    2023. 01. 23. 07:33
    Ezt maga a volt igazságügyi államtitkár mondta egy hangfelvételen. A lehallgatás anyagait a Blikk szerezte meg.

    A lap elkezdte nyilvánosságra hozni a Völner–Schadl-ügy lehallgatott hanganyagait. Azokon a korrupciós ügy szereplői egymással, illetve családtagjaikkal beszélgetnek olykor teljesen nyíltan, máskor kódoltan. A Blikk által közzétett felvéteken hallani, ahogy Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke tárgyal szintén vádlott mindenesével arról, hova, mennyi pénzt kell vinnie, illetve az is, hogy a volt igazságügyi államtitkár és felesége miként fogadta, amikor a hatóságok különböző értékeket foglaltak le családjuktól.

    Völner Pált felesége tájákoztatta a Porsche lefoglalásáról, amit igen indulatosan, keresetlen szavakkal kommentált. Az asszony úgy vélte, a „rohadt patkány mocskok” célja, hogy a férje elkezdjen beszélni, aminek lehet, hogy eljött az ideje, de erről egyeztetnie kellene az ügyvédjével. „Tudok olyat mondani, hogy egy-két embernek meginogjon a széke” – felelte erre az egykori fideszes államtitkár, aki a Blikk szerint a Tál fedőnevet kapta a Nemzeti Védelmi Szolgálattól (NVSZ). Völner jelezte, ő nem vádaskodna, de jobban tennék, ha a családját hagynák.

    A Blikk azt írta, folytatja a lehallgatott hanganyagok közlését, a következő részben a végrehajtói helyek újraosztását mutatja be. Korábban az ügyészség Schadl Györgyre tíz, Völner Pálra nyolc év börtönt kért, ha mindent beismernek.
    https://24.hu/belfold/2023/01/23/voln...hanganyag/
    - 2023. 01. 23. 12:19
  • Posta Imre
    Tisztára tavasz van. Kiültettem a kihajtott hagymákot, lesz belőle hasis, alkosis, gyaraPIcsis! Szombaton világbéka meditáció, ha valakit esetleg érdekel még a béka, vagy a világ, vagy valami..., de lehet Wágnert hallgatunk, ha már ennyire divatba jöttek a művei.
    - 2023. 01. 23. 12:32
  • V
    https://mandiner.hu/cikk/20230122_ukr...jev_haboru
    Hírszerzési vezető: Tény, hogy a titkosszolgálat ölte meg az ukrán vezetőt
    - 2023. 01. 23. 14:59
  • Posta Imre
    „Magyarosodó Izraelről” ír a Haaertz című izraeli lap

    A portál szerint az izraeli jobboldal már „nyíltan és szemtelenül henceg is ezzel”, írja a Mandiner.
    Email
    mandiner.hu

    Az elmúlt évtizedben az izraeli jobboldal szisztematikus delegitimizációs kampányt folytatott az izraeli balközép és a külföldi liberális és progresszív mozgalmak közötti bármiféle együttműködés ellen, miközben világszerte kiterjedt kapcsolatokat ápolt az antiliberális erőkkel – olvasható a Haaertz című izraeli lap cikkében.

    Az írás szerint egyesek már évek óta figyelmeztetnek rá, hová vezethet az ország „magyarosodása”. Azt írják: az izraeli jobboldal azonban a mostani önhittségében nemcsak azt nem titkolja, hogy a tervezett igazságügyi puccsához a magyarországi eseményekből merít támogatást és inspirációt, hanem nyíltan és szemtelenül henceg is ezzel.

    Megjegyzik: csütörtökön Orbán Viktor magyar miniszterelnök Twitter-bejegyzésben beszámolt róla, hogy találkozott az izraeli-amerikai jobboldali Tikvah Fund nevű szervezet izraeli igazgatójával, és eszmecserét folytattak a konzervatív társadalom megteremtésére irányuló erőfeszítésekről országaikban.
    https://demokrata.hu/magyarorszag/mag...ap-632962/
    - 2023. 01. 23. 15:29
    • D
      Kyrie eleison!! Méghogy """""magyarosodó""""" izraeli jobboldal??????????????????????<br />Kezdve azzal, hogy az i---gazság-szolgáltatásban aztán végképp nem csinált semmit Furmány Piktor és bandája, hacsak nem a Völlner-műveleteket...<br />Itt van ez a Magyráel nevű - hm, ország nem, inkább - térség, amely vadul zsidósodik, ciánosodik, egyetlen bűzlő fosganédomb az egész, a hülyeség hetedik hatványa - és ez """"magyarosítana"""" bárkit is??????????????????????????????????????,<br />Halálra röhögtem magam, ezeket a sorokat is a túlvilágról írom, az Ördög seggelyukából!!!! (kértem Istent, hogy hagyjon lógva, nekem nem kell a gejl tejszínes-cukros-mézes Mennyek, jó nekem a szaros medence is, ha óránként van cigarettaszünet egy jó kubai szivarral és egy pohár konyakkal, utána alámerülök, majd csak kibírom azt a fertály órácskát a következő szünetig...:))))))))))))))))))))))))))))
      - 2023. 01. 23. 17:08
      • Posta Imre
        Simon Perec elmondta, hogy Magyarország fölvásárolja Lengyelországot, Romániát, Izraelt és a FED-et....most pl. a Black Rockot vettük meg, nem érzékelted?  Ugye milyen kellemetlen értelmes lénynek Lenin? Mindig ilyen xar lehetett, de mára már a hányadék is köpet és nincs olyan baromság, amit be ne nyalatnának ezzel a nyomorult húgyagyú csűrhével.
        - 2023. 01. 23. 19:15
        • D
          Szerintem meg kell nézni a Fauda-t a Netflixen.<br />Heydrich is megtanult héberül...
          - 2023. 01. 23. 19:41
  • Posta Imre
    Azért nehogy meghatódjon már bárki ettől a nagy PR-kodástól, ez csak a nagyobb terv része. Be kék valahogy jelenteni, hogy az ítélkezés sem volt teljesen legális, úgy formálisan, mint altokmányosan. Katica is bajban van, pont úgy, ahogy ez a fostalicska "államiság" krétaköre, amit sikerült megpuncsolniuk jaffa-lével.

    Rekordokat döntöget Novák Katalin kegyelemadásban
    2023. 01. 24. 08:09

    Több régi rekordot is megdöntött a tavaly hivatalba lépett Novák Katalin a kegyelemadásban: a köztársasági elnök minden tizennyolcadik kegyelmi kérvényt jóváhagyott (5,67 százalékot), ilyen bőkezű kegyelmezésre 25 éve nem volt példa. Ez a jogerősen elítéltekre vonatkozik. A vádlottaknak adható eljárási kegyelemből Novák hetet adott meg: ilyet az elmúlt tíz évben senki sem kapott, Áder János előző államfő senkit sem részesített ilyen kegyelemben – írta meg a hvg.hu a kormányzat portálra kirakott statisztika alapján.

    Novák elé az év végéig 194 kegyelmi kérvény érkezett, amelyből 11-et hagyott jóvá. Az 5,67 százalékos arány azért is kimagasló, mert az elmúlt húsz évben átlagosan a kérelmek két százalékának adtak helyt az államfők. Ennél magasabb jóváhagyási arány utoljára az első köztársasági elnöknél, Göncz Árpádnál fordult elő: 1997-ben a kegyelmi kérvények 6,62 százalék hagyta jóvá.

    A kegyelmi döntéseket nem hozzák nyilvánosságra, nem lehet tudni, hogy kik részesültek ebben. Még az is véletlenül derült ki, hogy az öt év börtönre ítélt, de börtönbe nem vonult volt balmazújvárosi polgármester, Veres Margit kegyelmet kaphatott leköszönése előtt Áder János köztársasági elnöktől.

    Az eljárási kegyelmekről nincs statisztika, de szokatlan módon Novák maga számolt be arról, hogy a Budaházy-ügy hét vádlottját kegyelemben részesíti.
    https://24.hu/belfold/2023/01/24/reko...emadasban/
    - 2023. 01. 24. 11:17
  • Posta Imre
    Na, ez itt a szomszéd hitsorsos kibucban történik, de majd csak begyűrűzik ide is, hátmagasztán alsó-judeába, csak az a "kirúgás", meg "lemondás" nem egészséges és nem demokratikus megoldás...mikor annyi a nyitott ablak, csúszós háztető, motorcsónak-vasmacska...

    Kirúgták az ukrán főügyész-helyettest
    2023. 01. 24. 09:53

    Sorra hullanak a fejesek Ukrajnában: az ukrán főügyész-helyettes, Olekszij Szimonenko is távozik posztjáról. Szimonenkót felmentették a posztjáról. A felmentést nem indokolták, de összefüggésben lehet a nemrég kitört korrupciós botránnyal, ami miatt ma már a védelmi miniszter helyettese és az ukrán elnöki hivatal helyettes vezetője is lemondott.
    https://24.hu/kulfold/2023/01/24/kiru...elyettest/
    - 2023. 01. 24. 11:30
  • Posta Imre
    Vannak már ilyen filmek, ahol a mesterseggeis unintelligencia a "bíró"...találn nem nehezebb azt sem meghekkelni, mint a mostani ügyészeket, bitorlókat...és nem mellékesen, itt is az készül. Főpróba...köztünk szólva ez a mostani "intelligencia" egyenértékű az idiotizmussal.

    Jogász és közgazdász diplomát “szerzett” egy mesterséges intelligencia
    Közzétéve 2023. január 23.

    Sok embernél is jobban érvelt a ChatGPT riválisa, Claude, akinek a megépítését többek között az FTX kriptotőzsde bedőlése után őrizetbe vett Sam Bankman-Fried finanszírozta – írja a Business Insider. Az AI az amerikai George Mason Egyetemen „tette le” az államvizsgát – vagyis végeztették el vele ugyanazt a tesztet, amit a végzős hallgatóknak kell. Az Anthropic biztonsági és kutató cég mesterséges intelligenciája Alex Tabarrok közgazdászprofesszor szerint elfogadható eredménnyel teljesítette az elvárásokat.

    Claude eredményeiről a Marginal Revolution University blogon osztottak meg részleteket. Mint kiderült, a vizsgáját vakon javították, ami nagyjából annyit jelent, hogy humán diákok dolgozatai közé rejtve, névtelenül értékelték ki a teljesítményét. Tabarrok a látottak alapján úgy véli, hogy a mesterséges intelligencia komoly vetélytársa lehet az OpenAI által tavaly szabadon engedett ChatGPT-nek is, amitől egyre többen – köztük a Google szakértői is – tartanak, mert a nyelvi modellek optimalizálására épített bot a megtévesztésig emberszerű gondolatokat közvetít: ír, érvel, levelez, sőt, interjút ad, ha kell.

    A részben Sam Bankman-Fried által támogatott Anthropic AI-ja többnyire véleményeket fogalmazott meg a vizsga kérdéseire, ami nem a legjobb, hiszen több gazdasági érveléssel magasabb pontszámot lehet elérni. Ettől függetlenül „hiteles, gyakran az embernél is jobb válaszokkal szolgált” – árulta el a professzor.

    https://www.okosipar.hu/jogasz-es-koz...lligencia/
    - 2023. 01. 24. 13:33
  • H
    https://www.google.com/amp/s/www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/adossagplafon-technikai-csod-egyesult-allamok-janet-yellen-penzpiacok-kongresszus.766357.html/amp
    - 2023. 01. 24. 14:23
  • Posta Imre
    HejDunáról fúja szél, cionista mitsemfél, dumáról fújaszél! Jó célpont, mondjuk keresztül-kasul. Judapest esetleg? Ott is foly a Duna. A tik-tok szolgálatok már biztosan számoltak az eshetőséggel én meg kiszámolhatom a csapás sugarát, feltéve ha tudom a megatonnát és az ePIcentrumot...meg még egy csomó adatot, szélirány, erősség...és persze, ha túlélem...de az nem biztos. Csak mondom, a Duna már jewrópaji célponty...és nem elszólamlás.

    A Dunára mérne taktikai atomcsapást elsőként egy orosz szakértő

    Az nem derült ki, hogy pontosan a folyó melyik szakaszát venné célba az orosz állami médiában megszólaltatott szakértő.

    2023. január 24.

    A Dunára kéne először atomcsapást mérni - erről beszélt egy szakértő az orosz állami médiában. A műsor vonatkozó részét Anton Gerasenko, az ukrán belügyminisztérium tanácsadója tette közzé a Twitteren, a bejegyzést a 24.hu szúrta ki.

    A műsorvezető az orosz propaganda legismertebb arca, Vladimir Szolovjov volt, aki arról faggatta a szakértőt, hogy szerinte nem a gyárakra kellene-e először lecsapni? A vendég viszont a Dunát javasolta.
    „Nézze, a Dunán hajók vannak, nagy hajók, nem kéne először a Dunára lecsapni?”

    - mondta a meghívott szakértő, akinek személye a Twitterre feltöltött videóból nem derült ki. Azt nem fejtette ki a vendég, hogy a folyónak pontosan mely szakaszára dobna le taktikai atomfegyvert.

    Ezután Szolovjov megjegyezte, hogy „bárhova le tudnak csapni”, majd kifejtette, hogy „nem kellenek hidak a Dnyeperre” és nem kellene semmilyen vasúti kapcsolat sem Ukrajnába Nyugatról, ahonnan az utánpótlást kapják.
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...-szakerto/
    - 2023. 01. 24. 20:20
  • Posta Imre
    Magyar állami tulajdonba került a Posta Biztosító
    mfor.hu

    Az akvizíciót a gazdaságfejlesztési miniszter jelentette be.

    Az állam nevében a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. megvásárolja a Posta Biztosítót – közölte Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter az MTI-vel csütörtökön. A közlemény szerint „a szankciók sújtotta gazdasági helyzetben is tovább kell erősítenünk Magyarország versenyképességét és az egyes pénzügyi szektorok teljesítményét”. A biztosítási szektor esetében emellett stratégiai cél, hogy tovább növekedjen a hazai tulajdon aránya.

    A Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. és a Talanx Csoport szerződést kötött a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. és a Magyar Posta Biztosító Zrt. 66,9 százalékos üzletrészének adásvételéről, így a Posta Biztosítók tisztán hazai tulajdonba kerülhetnek. A tranzakció várhatóan 2023 első felében zárulhat le – írta a miniszter.

    A Posta Biztosítók a legdinamikusabban növekedő biztosítótársaságok közé tartoznak, így az ügylet hozzájárul a piaci verseny és a szolgáltatási színvonal erősödéséhez, a költségek csökkenéséhez – közölte.
    - 2023. 01. 27. 15:44
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %