Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A Harmadik Világháború elkezdődött...már megint!

A Harmadik Világháború elkezdődött...már megint!
Belefogtam a kertbe, nem akarok sokat vacakolni a naplózással, gondolom láttok, hallotok..., csak leírom, nehogy a készülő könyvből kimaradjon pár fontos részlet. Sorosolom! A NATO főtitkár bejelenti Davosban, hogy a Harmadik VH el van kezdődve! Özönlenek a "nyugati" fegyverek Keletre és már a Tigrincsek, Leopárducok és a Pumák, Oroszlánok, Hiúzok, Gepárdok (ja nem, az mogyoró fejlesztés, az hivatlanul lehet csak soros) hosszan kígyyóznak Mennyei Jeruzsálem irányába. Geraszimov kijelenti, már Oroszország az egész Nyugattal harcol. Az jó, lehet, hogy Magyarország (korábban Új izrael, de ahogy kitűnik, már Izraelben attól rettegnek, hogy elmagyarosodnak), a  Black Rock titkos "magyar" vállalat felvásárta őket is, mint Lengyelországot, Romániát és Manhattant? Jó, csak kérdem. Apropó, ismerős még a Manhattan Terv? Igen az atom a sok sok "magyar" tudóssal, akik azán Hiroshimában és Nagaszakiban is jobban teljesítettek...Jó, csak mondom, mert erről még szó lesz. Orosz szakértő a zsidó Szalavjovnak (ő a kinti Bayer Zsóti) mondja, hogy a Dunát kék leatomozni, mert ott sok a hajó...ha nem jó.


Na, ha eddig megvan, akkor innen már sima az út(ka) - oroszul kacsát jelent. Torockai is atomcsapást, civilizációs Armageddont elemezget. Hová jutottunk, anya - úrasszony isten! Tudom, küldtétek, hogy beszél a halott Pintérről is, hogy ő találkozott vele a folyosón. Ez olyan postaimreszelleme dolog, meg kellett emlegesse, jelezve Viktoréknak, hogy nix ugribugri. Talán így már érthetőbb az is, hogy Bátyka is készül az invázióra. De térjünk vissza a Dunára és a sok hajóra! Ömlik a víz, áztatják a medencét, tőtik a Balatont és a Velencei tóth és a többi pocsojákot, tán még visszalépostásítás is lesz! A Duna alsó szakasza már a sokkal inkább csapásérettebb, de esetleg judapestisnek is szórhatnak, ha úgy hozza, megszalad a macesz a  kóhndérban. Már párszor jelezte az ismerősöm, hogy nagy mocorgás van, előkészületek, jövés-menés a titkos kormányzati objetumok körül, az atomkibucnál is. De hagyjuk ezt a kérdést, a titkosszolgálatok biztosan fel vannak vértezve a gamma sugarak ellen is.

Lapozzunk. Megy a hírverés, hogy a kárpátaljai magyarokat erőszakkal sorosozzák és viszik a húsdarálóba..., tényleg micsoda pofátlanság, már a soros-fiókák is csipognak ezért. Szijjártó már kétszer meg is kefélte a tüskéit, erre Geraszimov megizente, hogy nincs semmi baj, fegyverezzék csak föl  magyarokat, aztán adják meg magokat az oroszoknak (csecseneknek...) és haza lesznek kűdve ide, újizrael alsóban..., de valami olyant is emlegetett, hogy az alaptörvényben nincs benne hogy a határon túl is megvédjük a sajátjainkot? Geraszimovnak valaki súghatott, hogy alaptörvényezik és nem alkotmányoz, de jogos a jogtalanság kérdése. Üzenem, azért nem törvényezték bele Sorosék, mert Kárpátalja törvényesen el sem lett szakítva, de az ismerősöm szerint akár az is fennálhat, hogy a meg sem szűntetett Szovjetúnió képviseletével kell tárgyalni arról, milyen feltételekkel kerülhet újra közigazgatásilag is a Magyar Királyság úrhatnámsága alá. Szóval, azért most ne kapkodjon senki megint módosítani az alaptörvényt, mert már inkább alapsaláta lesz belőle.


De ez még hagyján, mert miután Viktor Nagymagyarországos sálban fotózkodott, azóta a drukkereknek is ez a kötelező molinó, ami ugye szinte "lázadás" szintet ért már el. Értjük miért ugye? Szolgálatok. Tudati előkészítés.

Ugyanez a műsor megy a polski tv-ben is, mert az időjárás ott is változik, már visszacsatolt Nagylengyelországról adnak képesítést. Mondjuk, ennyi erővel kissé elcsatolt új-izraelt is rajzoltak hozzá, de hát belefér a ciánprojektbe.

És akkor itt van a mai aranylövés, Soros matuzsálemre hivatkozva, miszerint a keleteurópaiakat kell hullazsákba rakni a NATO kötelékeiben. Ó, ne, ez már annyira liberálisan demokratikusan alkotmányosan hangzik, hogy Viktor be is jelentette, hogy be fog jelenteni valamit. Valami fontosat!

A nagy háborúság kellős közepén Szalavjov (a zsidó) dzsihadot hirdetett, szent háborút a sátánisták ellen. Lehet ő maga is inkább az, mint nem, de a másik "orosz" megmondó egy grúz nő (meg sem próbálom leírni a nevét) arról beszél, mi lesz, ha nem lesz internet, telefon és megyünk vissza 40 évet is az időben....

Valami nagy baj lehet, mert Elon Musk is túlélte a második covid-vakcinációját (ha igaz) és majd belehalva beszámolt erről..., aztán Mexikó (ha igaz) bejelentette, hogy kiszál a kémtréj-prozsektből..., már szinte követhetetlen ez az őrület, de hála Babba Máriának, idehaza minden a legpatentebb rendben. A főgonoszok a helyükön, a hülyék a helyünkön...szóval zsír.  Az inflációban verünk mindenkit, legdrágább minden, sőt minden is...és csak most kezdődik még igazán a samecok rajcsúrozása. Persze demokratikusan és altokmányosan ám, mert ahogy olvasom az 1943-as Alkotmányban, enélül nem nagyon van államiság. Jó, jó, kicsit talán lehet, mert területet, népet...kultúrát is össze tudnak hazdozni, mostanra meg már a génekkel igazolni, hogy itt a zistenek igencsak a fejünkre estek.

Reggel beszélgetek Marcival. Valahogy szóba jött a legendárium, Ábrahám (Terv) és Izsák és mondom neki csak például az isteni tervet, miszerit a zsidók istene arra "utasítja" Ábrahámot (aki nem volt és nem is lehetett zsidó), hogy Izsákot (iszák, ivótömlő, valójában boráldozatot kért, csak flre lett értve és véráldozatnak vélte)  áldozza föl. De aztán csak nem! Na, az Újtestamentum istene, Jézus keresztes istene, a jó keresztlény isten simán feláldozza egyetlen fiát..., mert ez így logikus. Tehát a "zsidók" bosszúálló istene megbocsájtó, a keresztlények, igazságos, irgalmas istene ...khm..., na szóval lehet ez is egy értelmezése a programozásnak. A jó a rossz a rossz a jó és a jó gyermeke lehet jó és rossz és a rossz gyermeke ha jó is rossz...tehát végül mindenképpen a gonosz "győz". Logikus. Na, tanulunk gondolkodni a gyerökkel. Tegnap színházban voltak, nem is kérdeztem, milyn fost néztek meg. Éjjel jött haza, most mondja, mintha rólunk szólt volna a darab, neki címezve. Valami milliárdos tért a szutykos városába vissza (Örökösök RTL sorozat, meg a Hazatérés TV2...mindkettő erre utal), ahol nem működik semmi, és mondja, ha megölnek valakit, lesz nekik minden. Elhangzik, hogy a kummunisták, zsidók és szabadkőművesek irányítanak mindent..., mondja, nagyon realista volt az előadás. Ő nem nevetett a poénokon a többiekkel ellentétben. Értezte, hogy ez nem is annyira vicces, mert ez a valóság. Néztem a programjaikat, még lesz egy előadás a Klamm háborúja címmel, ami a német tanárt ért vádakról szól (magyar tanár németül), a diákok szerint miatta ölte meg magát egy tásuk..., na Viktor, Gyurcsány...és hosszú a lista...Nyunyóka...kik is vesznek rá itt kiket nagyon is öngyilkosságra, gyilkolászásokra?- kérdi az ismerősöm elméleti síkóhn.

Tegnap olvasom egy atyafi meglőtte az atyafia macskáját légpukkával, erre összepofozkodtak, majd az ügyészség mindkettőt ítélni kívánja, mert a makka meg is döglődhetet volna golótól, de hát a pofontól is mindkettő kinyiffanhatott volna...és a pukkát kívánják kobozni. Na, mondom, közben soroznak katonának, menjen mindenki vadidegeneket öldökölni..., immár hivatalosan. Az törvényes. Fura világ ez.

Gondolkozzatok el, hogy miért szerelték le sebbel -lobbal a sok tisztet, főtisztet, tábornokot és miért jött a hír, hogy a katonai elhárítást dícséri a Nyugat...és mi lesz, lehet ennek a következménye?

Na jó, megyek kertészkedni, annak legalább van értelme, bár az atomvillanásnak is lehetne..., nagy baj lenne, ha most is elmaradna az Armageddon, ha már me is van bibli-ásítva és Bibit összemosták Telavivban Viktorral. Viktr, Bibis lettél? Jó a humorérzéke a judaista keresztlényeknek, még ha cionisták is. Nem is szabad komolyan venni őket. Magunkat még annyira sem. Hülye volt az emberiség mindig, valami szánalmas próbálkozás. Most mondja az egyik szakértő, hogy az özönvíz előttről megmaradt pár jóképességű Nephilim szórakozott és röhögcsélt a szánalmas, tudatlan és gyagyás humanoidokohn...és ezekkből löttek az östenek...és ott tartunk most is pont, mint a kezdetekkor. Halász-vadász-gyűjtögető életmód és vissza természethez. Azért persze leótva, csippelve és 5G-sen...tudatvezérelve, ahogy azt illik.

Ne feledjétek, világbéke meditáció szombaton 11-től. Jelentkezni: doki.bubo@gmail.com

Hírek Galéria

Image #576
Image #577
Image #578
Image #579
Image #580
Image #581
Image #582
Image #583
Image #584
Image #585

53 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • J
    A nyugati tankok Ukrajnának történő szállítása atomtemetővé változtatja Európát.
    https://www.dailymail.co.uk/debate/ar...eyard.html
    - 2023. 01. 25. 12:45
  • Laplage73
    Állítólag minden NATO ország ígéretett tett amelynek van leopárd 2-es harckocsija, hogy átadja Ukrajnának, vajon mi is oda adjuk azt a 12db?!
    Összesen 200db Leopárdot akarnak adni nekik.. 🤔
    - 2023. 01. 25. 13:01
    • Posta Imre
      Nem értek hozzá! Hogy néz ki felülről, ha egy drón telibeveri a bástyát? Lyukas lesz, mint a többi? Már Ábrahámokat láttak kilőve Bahmutnál, pedig elvileg ott sem lehetnének. Fantomharckocsik egy fantomháborúhoz. Bármikor kitörhet itt is..., de ezt tudod te.
      - 2023. 01. 25. 13:40
      • Laplage73
        Vannak gyenge pontjai, mint felülről, motortér, lövegtorony hátsó része, a futógörgők, de a legnagyobb ellenfél az üzemanyag hiány, sokat zabál, műszakilag inkább mérnök kell hozzá, javítási problémák és a terep.<br />Egy gyors áttörésre egy front szakaszon talán jó lesz, százzával bevetni egy pillanatnyi előnyért sok értelmét nem látom, megfelelő légi támogatás nélkül
        - 2023. 01. 25. 13:54
    • Posta Imre
      A HK (és nem csak) leggyöngébb pontja a személyzet, illtve a parancsnok. Bár ez a technológiai szitutól is függ, van-e műhód, éjjellátó, hőrávezető rendszer...drón az ellenségnek és van-e idő a rejtőzködésre, vagy a gázra kell taposni. Van itt valami 7. érzék is, állítólag. Na, ritkán működik, de akinek igen...az igen!
      - 2023. 01. 25. 16:19
  • D
    Kedves Imre! amit írtál: "Most mondja az egyik szakértő, hogy az özömvíz előttről megaradt pár jóépességű Nephilim szórakozott és röhögscsélt a azánalmas, tudatlan és gyagyás humanoidokohn...és ezekkből löttek az östenek...és ott tartunk most is pont, mint a kezdetekkor. " - az én voltam és a titkosszolgálatainkról szóló lesújtó véleményes... cikkhez írt kommentemben fejtettem ki ezt a """"szak/g/értésemet"""" a félállati/félhülye, vagy tán egészen az """Emberiség""""-ről.
    Egyébként az újdonatúj tankszállításokhoz érdemes pár videót megnézni a youtube-on, hogy pld.Irakban hogyan végezték az Ábrahámok, thanks to the Cornetes (a Kornéta egy orosz tankelhárító rakéta-fajta és a videó angol-amerikai alámondója mondja el, hogy egyetlen tank sincs - ideértve az Ábrahámot és a Leót is -, amelyet a Kornéta (Kürt, Kürtös??) ne baszna szét (ezt már én fogalmaztam meg ilyen straightforwardly)).
    (Ba) szóval: olyan ez a világ, mint amikor egy rosszul elföldelt hullának az esőzés kimossa a felszínre a kezét - el lehet képzelni, hogy mennyi minden rohad ott még a maradék földréteg alatt???
    Ez a Hungeciánisztáni hadsereg-abriktolás is csak a hulla 'kézfeje'...meg az összes többi faszság, T.Laci hülyéskedése Pintér kapcsán, meg most az ajvékolás a debreceni akkugyár kapcsán - mintha nem lenne teljesen mindegy, hogy itt, Hungeciánisztán-alsón ki és mi a faszt is művel ezzel a teljesen hülye, magyarnak mondott/hazudott biohalmazzal????
    - 2023. 01. 25. 13:31
    • Posta Imre
      László, ilyen a szin-kronikálás, mert ez orosz szagértő mondta, illteve oroszul hangzot tel. Ettől még persze lehetne hamisság is, de valamit változattak a mátrixon. Fekete macskát láttak többen is, páran meg már fefér nyulakat is.
      - 2023. 01. 25. 13:34
      • D
        Ha valakik egymástól cca. 2000 km-re - egymásról nem is tudva - ugyanolyan következtetésre jutnak ("előző emberiség, jelenlegi emberiség" (???) ügyben), annak jelentenie kell valamit. Biztos tényleg rogyadozik a Mátrix.
        - 2023. 01. 25. 15:19
  • Posta Imre
    Bejöttem pihenni, még a jobbosom nem bírja úgy a csákányt, nem akarom széttépni a gyógyuló inakat.

    Na, lehet összerakni! Novák Jekatyerina Netanjahunál, majd Kijevben, Putyint tribunál elé ígéri...most volt kinn Karigeri...és el is kezdődött Kárpátalja látványos magyartalanítása...noha sok éve már az ottani cigányoknak is innen megyen a nyugdíj, segíly, útlevílve, kettős pógárság..., szóval tetszik ez az összeesküvődés, és így lesz ez Felvidékkel is, Erdéllyel...csak győzzék majd lenyelni a keserű piros pilulát es!
    - 2023. 01. 25. 13:38
    • D
      Kárpátalja olyan lesz, mint a szadista-mazochista vicc poénjában: "...levágod azt te magad is...". Szóval ha nem marad ott egy magyar sem (helyesen: egy magyarcigány sem), még akkor is megeshet, hogy az ottani, immár ukronáci, többség ideszavazza magát jól felfogott anyagi érdekei mentén, hiszen egyből EU és nattó-tag lehet, plusz nekünk kell majd eltartani egymilliókétszázezer semmirekellő ukránt vagy mi a kurvaanyját?!
      - 2023. 01. 25. 15:05
  • Posta Imre
    Ja, a filmek és befolyásolás témájához. A Marci által mondottakra most hoznak egy filmet. Kopogás a kunyhóban címmel jön. Két apuka és ökörbe fogadott gyerekkel (az egyik a mama lehet, csak modern felfogásban...és a kislány is ferde szemmel néz ki) ...szórakoznak, trallala, mindenki hapy, aztán jön 4 apokaliptikus lovas, csak ló nélkül és közlik, el kell dönteniük, hogy négyük közül kit áldoznak föl, különben vége a világnak!

    Nos, a téma aktuális, most, hogy a csládokból kezdték berángatni a népeket és "feláldozni" a fronton, vagy ki tudja hol...a szabadkőműveseknél meg úgy hírlik eleve szokás szektásan egy-egy gyerököt bedobni a közösbe. Lehet csak ministráns lesz, janicsár, lehet vacsora, adrenochrom...ki tudja...
    - 2023. 01. 25. 13:53
    • D
      Filmek (nem: nefilimek!! :))) by the way: nézem tovább a Fauda-t, már a második évadnál tartok és ha lehet még mocskosabb, mint az előző, mert a 2. évadnál az alkotók  - akár akarták, akár nem - keményen gestapósra (na, jó, inkább gest anyósra) vették az izraeli figurákat. Ennyi erővel dávid-csillag helyett simán lehetne kitéve horogkereszt is az irodáikban. Persze - érthető módon, mégiscsak zsidók csinálták a sorozatot - egy vajszínű árnyalattal Izrael-barátabb a sorozat, mint "filisztín"-párti, de egyelőre visszafogták magukat a "filisztínok" démonizálásában. Amúgy a nők - akár zsidók, akár arabok (palesztinok) - basznak, mint a kisegír, keresztbekasba a sorozatban, habár fajilag nem az én eseteim, noha még az egyetemen megtanultuk, hogy "potyapinát" nem kritizálunk és csak háromféle kurva van: kurva az, aki velem baszik, nagy kurva az aki velem is meg mással is baszik és büdös nagy kurva meg az, aki mindenkivel kefél csak velem nem! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      - 2023. 01. 25. 15:13
  • Posta Imre
    Az ismerősömnek fura gondolatai vannak, valami drogcsempészetet, fegyverbizniszt és szervkereskedelmet, humanoid-csempészést emleget...., végül is, csak a szokásos jordánparti stílust..., de ő hülye, mint azt tudjuk.

    Dollármilliókkal segítjük libanoni templomok felújítását

    Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint templomok újjáépítésének támogatásával is csökkenthető a migrációs nyomás. Ukrajna mielőbbi békéje közös érdek, mert egy elharapózódó élelmezési válság újabb tízmilliókat sarkallna hazájuk elhagyására.

    Magyarország az eddigi 1,8 millió dolláros finanszírozás után további kétmillió dollárral segíti harminc keresztény templom felújítását Libanonban, ezzel is hozzájárulva a migrációs nyomás csökkentéséhez – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Bejrútban.

    Az ukrajnai fegyveres konfliktusnak nem csupán a térségben, hanem az egész világon érezhetők a negatív hatásai. Ilyen példaként említette az élelmezési válságot is, amely a nehéz helyzetben lévő országokat sújtja leginkább. Libanonban is látható, hogy mekkora erőfeszítésekbe kerül a lakosság ellátása.
    https://index.hu/belfold/2023/01/12/s...urBNy1rze0
    - 2023. 01. 25. 13:57
  • M
    engem érdekelne hogy mennyi idö kell ahhoz hogy egy leopard tankhoz kiképezzék legénységet olyan szintre hogy háboruzni is tudjanak?,--vagy esetleg eleve zsoldosnak álcázott nato katonai személyzetet is mellékelnek hozzá...
    - 2023. 01. 25. 14:01
    • Posta Imre
      A képzés folymatos a sok "menekült" közt rengetek kotona-jelölt volt és őket külhonban sorozta be izrael...ne gondold ezt túl. A kezelőknek nem kell sok, a parancsnokoknak kicsit több. Meghalni küldik oda őket, tehát nem érdemes sokat foglalkozni velük.
      - 2023. 01. 25. 14:06
    • Laplage73
      Volt szerencsém kiképezni embereket könnyű Pánczélozott járművekre, ha van elő élet hozzá, akkor 1 max 2 hónap <br />Alapszintű karbantartás, lövegkezelés, vezetés technika,harcászat, lövészet század és zászlóalj szinten.
      - 2023. 01. 25. 14:12
    • D
      Ne misztifikáljuk már a kiképzést. Semmivel nem bonyolultabb, mint felhasználói szinten megtanulni bekapcsolni a notebook-ot és kb. 10 leütés/kattintás után elindulni mondjuk a World of Tanks-ban öldökölni a másikat. Csak az utóbbiban van reset gomb. Az ukronáci fronton meg a reset a hullazsák cippzárja.
      - 2023. 01. 25. 15:16
      • S
        World of Tanks? Valóságban pl nem indul. Nem tudom mitől megy, én csak vezetem...
        https://www.youtube.com/watch?v=_UiL7...amp;t=415s
        - 2023. 01. 25. 19:26
        • D
          Csak példálóztam a W.o.T.-val. Ahol ugye összecsap a mindent átütő gránát a minden gránátnak ellenálló páncéllal... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          - 2023. 01. 25. 19:39
          • S
            Csepegtetik szépen a buliba a hadi technikát, meg is lesz rá valószínű a kiképzett (ukrán katona, hamar tanulékonyak). Nem lesz ennek jó vége gondolja a gnú, mikor látja a feléje úszó krokodilokat.
            - 2023. 01. 25. 20:13
    • D
      Itt van a magyaráz/at/kodás arról, hogy miért van tisztogatás a hadseregnél: https://www.youtube.com/watch?v=ICrjjTOJqyk
      - 2023. 01. 25. 15:40
      • Posta Imre
        Tisztogatni azért szoktak, mert valami koszos. Érdekes momentum, több olvasattal. Ha egy katana 45 évesen már "öreg", akkor a miniszter 52 évesen már matuzsálem...lehet a parlamenti zsinagógában is kortisztogatás lesz? Ha úgy nézzük, hogy pár főtiszt nem akar úgy járni mint sok orosz tábornok, aki elesett a fronton mostanában, vagy ki az ablakon, ezért inkább nyugdíjat intéztettek maguknak...vagy ők szervezik a puccsista haderőt a NATO utáni időszakra...
        - 2023. 01. 25. 16:32
  • Laplage73
    Itt is sok a fotel....
    - 2023. 01. 25. 15:49
  • F
    Leesett a tantusz, nem értettem , mire mondja (ősvezér/) "Megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt” üzenet a palackból csak itt nem a magyarokra gondol ha nem akik csak magyar gyanúsokra .
    Miszerint, most már a háború nagy könyvét veszik elő az orosz .
    - 2023. 01. 25. 17:14
  • Posta Imre
    Washington Examiner: Magyarországot és Törökországot ki kell zárni a NATO-ból

    Tom Rogan szerint Orbán Viktor „hajbókol” Putyin és Hszi Csin-ping felé, így nincs maradása – olvasható a Mandiner cikkében.


    Mostanra világossá vált, hogy Törökország és Magyarország nem tenne eleget a NATO fő céljának, vagyis annak, hogy ha egy tagállamot támadás ér, a többi határozott védelmet és segítséget nyújt neki. Ezért e két országot ki kell zárni a szövetségből – véli Tom Rogan. A Washington Examiner szerzője leszögezi, hogy Magyarország esetén a kizárás oka Orbán Viktor „hajbókolása” Putyin és Hszi Csin-ping felé. Magyarország és Törökország sem teljesíti a NATO szerződés kettes pontját, mely szerint erősíteniük kell a demokratikus intézményeiket, sőt, Erdogan és Orbán egyaránt gyengíti a kisebbségek jogait és korlátozza a média szabadságát.

    A magyar miniszterelnök átengedte országát az orosz titkosszolgálatnak, és közben aláássa az Oroszország elleni szankciókat. Azzal, hogy Orbán Putyin és Hszi helytartója lett, a NATO-szerződés nyolcas pontját is megszegi, hiszen a katonai szövetség érdekeivel ellentétes szándék vezérli. Magyarország és Törökország jelenlegi vezetőivel nem kaphatja meg a NATO bizalmát. A két államot le kell választani a NATO-ról, mert többet ártanak, mint használnak az együttműködésnek – zárja sorait Tom Rogan.
    https://demokrata.hu/magyarorszag/was...ol-634030/
    - 2023. 01. 25. 17:53
    • D
      Csak nem (ar)Rogán Tóni "világosodott" (illuminálódott...) meg???
      - 2023. 01. 25. 18:25
  • Posta Imre
    Ezek a ROGAN-ok..., saját tik-tok szógálattal...

    A Rogán-féle titkosszolgálat talált egy svájci alapítványt és még egymilliárdot az ellenzék külföldi kampánypénzei között

    A korábban ismertté váltnál nagyobb, négymilliárd forintot meghaladó összeget utalt Magyarországra az Action for Democracy (AD) és egy másik, az AD-val azonos célokkal működő svájci alapítvány - írja az MTI a Nemzeti Információs Központ (NIK) által készített tájékoztató alapján, amelyet az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának honlapján publikáltak szerda reggel. A NIK a Rogán Antal miniszter alá rendelt új szuper-titkosszolgálat.

    A NIK főigazgatója, Kovács Zoltán dandártábornok által jegyzett irat szerint az amerikai szervezet által nyújtott támogatás végösszege 3 174 076 395 forint, ami mintegy 160 millióval több a korábbi tájékoztatásban szereplő adatnál; az összeget a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak, az Edemokrácia Műhely Egyesületnek, valamint öt gazdasági társaságnak utalták át.

    Az utalások 34 százalékát, csaknem 1,1 milliárd forintnyit az Ez a lényeg portált működtető Oraculum 2020 Kft. kapta. Ugyanakkor "a cég egy másik, az AD-val azonos célokkal működő svájci alapítványtól további mintegy 900 millió forintot kapott". Így jön ki a NIK szerint a négymilliárd forintot meghaladó összeg. A dokumentum megállapítja, hogy

    az alapítvány aktivitására, valós tevékenységére vonatkozóan nem lelhető fel nyílt forrásból hozzáférhető információ.

    Fotó: Németh Dániel/444

    Az AD-ről megállapítják, hogy eleve felépített pénzügyi háttérrel, célhoz kötötten hozták létre, és a szervezet mögött az amerikai Demokrata Párthoz közvetlenül kapcsolódó személyek állnak. A jelentés szerint az Oraculum a beérkező források koordinátora és továbbadója, például plakátcégek és közvélemény-kutató cégek irányába. A Rogán-féle szuper-titkosszolgálat végső értékelésében arra jut, hogy

    a külföldi politikai szervezet által a magyar választások időszakában Magyarországra utalt támogatás a magyar választások befolyásolását szolgálta. Ez egyértelműen Magyarország szuverenitásának megsértését jelenti, egyúttal felveti a vonatkozó magyar jogszabályok megsértésének gyanúját is.

    Korábban megírtuk, hogy Action for Democracy határozottan elutasította, hogy a magyar kormány politikai célok szolgálatába állította a titkosszolgálatokat, amikor szervezetük magyarországi aktivitását figyeltették meg. Márki-Zay Péter szerint nincs is ügy, mivel a Mindenki Magyarországa Mozgalomnál csak kihasználták a törvényi kiskaput, az ellenzéki pártok kampányára pedig nem költöttek.
    https://444.hu/2023/01/25/a-rogan-fel...zei-kozott
    - 2023. 01. 25. 17:56
    • Gerry
      De bizony fellelhetõ!: https://www.actionfordemocracy.org/

      Idézet

      IP cím: 23.236.62.147 (Szolgáltató Google LLC)
      Hely: Council Bluffs, Iowa, United States (US)
      "Felnőtt tárhely" - Legalább egy, ezen az IP-címen üzemeltetett domain felnőtt tartalmúnak van megjelölve.Nevet
      TRACE:
      1 1.559 ms 123.456.789.00 - static.xxx.xxx.xxx.xx.clients.your-server.de
      213.239.235.33 (Provider Hetzner Online GmbH) - Germany (DE)
      2 1.448 ms 213.239.239.137 - core23.fsn1.hetzner.com
      213.239.239.137 (Provider Hetzner Online GmbH) - Germany (DE)
      3 5.438 ms 213.239.224.82 - 213-239-224-82.clients.your-server.de
      213.239.224.82 (Provider Hetzner Online GmbH) - Germany (DE) de flag
      4 5.519 ms 142.250.160.234 -
      142.250.160.234 (Provider Google LLC) - United States (US) us flag
      5 115.154 ms 23.236.62.147 - 147.62.236.23.bc.googleusercontent.com
      23.236.62.147 (Provider Google LLC) - Council Bluffs, Iowa, United States (US)

      Lekapcsoljuk??? Aua!

      Na és mi is ez az izé ?
      részlet a weboldalról:
      "...Hol tevékenykedik a Cselekvés a demokráciáért?
      Az Action for Democracy először Magyarországra összpontosított.
      Támogatásainkkal elsődleges célunk kettős volt:
      1. a demokráciapárti és antiautoritárius narratívák népszerűsítése a magyar köztereken, hogy közvetítsük a választások és az LMBTQ-jogokról szóló népszavazás sorsdöntő jelentőségét szélesebb körben. geostratégiai kontextusban is, és
      2. mozgósítani a magyar diaszpórát, hogy szavazzanak és pénzügyi támogatást gyűjtsenek a szorongatott helyzetben lévő magyarországi civil szervezetek számára."

      Hát ez Hihihi: https://postaimre.net/kepek/a-koldus....oldus.webp
      - 2023. 01. 26. 09:03
  • Posta Imre
    Adománygyűjtés indult, hogy Bayer Zsolték „hazatérhessenek” a Szovjetunióba

    A Sajtóklub legutóbbi adásában a stúdióban helyetfoglaló Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András és Néző László a műsor első blokkjában egy TikTok-videót néztek meg, amelyben egy nő bemutatta, hogy alapvető élelmiszerek jelenleg mennyibe kerülnek az orosz boltokban.

    A videóból a kormánypárti megmondók azt a következtetést vonták le, hogy a szankciók nem működnek, Oroszországban minden rendben van, az emberek jól élnek, az árak nem szálltak el. Ezt követően felvetették, hogy a hazai nyilvánosságban nincs olyan médium, ami erről beszámolna, nincs olyan híroldal vagy tévécsatorna, ami kimenne Oroszországba, hogy tudósítson az ottani állapotokról.

    Itt vetette fel Bencsik, aki jobboldali fordulata és a rendszerváltás előtt a Népszabadság egykori pártélet rovatának főmunkatársa volt, hogy

    szervezzünk egy expedíciót magyar újságírók, menjünk el Moszkvába, Szentpétervárra, Novoszibirszkbe, kisebb településekre, nézzük meg, hogy hogy élnek, tudják meg a magyar emberek, hogy az Európai Unió nem Oroszország ellen, hanem saját polgárai ellen intézi a támadást.

    Bayer Zsoltnak tetszett az ötlet, úgy folytatta,

    üljünk fel egy repülőre így négyen.

    A 444 kiszúrta, hogy az adománygyűjtésre szakosodott GoFundMe nevű oldalon néhány nappal később a Momentum politikusa, Bakai Ádám létrehozott egy alapot, hogy összedobják a pénzt – ahogy írja – „a magyar propagandisták hazatérésére a Szovjetunióba”.

    „Gyűjtést szervezünk a Moszkvába, Szentpétervárra és Novoszibirszkbe utazni vágyó négy propagandistának: Bencsik Andrásnak, Bayer Zsoltnak, Gajdics Ottónak és Néző Lászlónak, hogy szeretett vezérüket meglátogathassák és élvezhessék a szankciók sújtotta orosz mindennapokat. Nem engedhetjük, hogy vágyaik ne teljesüljenek” – olvasható a felhívásban, külön kiemelve, hogy csak az odautat fizetnék.
    https://24.hu/belfold/2023/01/25/sajt...ik-andras/
    - 2023. 01. 25. 17:58
  • Posta Imre
    Elkezdődött a harmadik világháború? - Le Figaro interjú - Emmanuel Todd

    Az utóbbi idők egyik legjobb cikke szerintem. Tartalmas és rendkívül hosszú, viszont érdemes végigolvasni elejétől a végéig a benne lévő gondolatok miatt! Szánjátok rá az időt!

    A Le Figaróban megjelent hosszú beszélgetésben Emmanuel Todd évindító értékelést ad a világban éppen aktuális politikai folyamatokról, különös tekintettel az orosz-ukrán háborúra. Emmanuel Todd, a híres, apai ágon magyar származású antropológus szavai (anyai ágon egyébként Claude Levi-Strauss távoli rokona) az egész nyugati értelmiségi világot megrázta, a héten a Le Soir is alapos beszélgetést készített vele.

    Egyértelműen fogalmaz: szerinte Putyin megelőző, voltaképpen védekező jelleggel indította a háborút, és elkezdődött a III. világháború.

    Jellemző egyébként, hogy most könyvét Japánban adták ki, mert attól tartott, hogy Franciaországban nem fogják. Elismeréssel szól a világhírű amerikai történészről, John Mearsheimerről, aki nemrégen Magyarországon járt a Századvég meghívására, és aki a Nyugat súlyos felelősségéről beszél.
    https://vilaghelyzete.substack.com/p/...ilaghaboru
    - 2023. 01. 25. 18:09
    • D
      Hát egy ciánista mán csak tudja.
      - 2023. 01. 25. 18:24
  • D
    A nagy szar, a nagy szar, a nagy szaracénok serege vagyunk!
    A nagy segg, a nagy segg, a nagy Segesvári csatába megyünk.
    A nagy fasz, a nagy fasz, a nagy faszekerce a mi fegyverünk.
    Ló**** ló**** lóg-e címerünkön győzedelmi jel?!
    - katonai induló Hungeciánisztán serege számára.
    - 2023. 01. 25. 18:23
    • Posta Imre
      Régi képzetem, hogy megírom a "himnuszunkat", egy igazi magyarost, nem szabadkőműves kancsal zsidós temetőverset. Aztán már nőnuszt kellett volna írnom, nem jött az ihletés..., de mára meg már szerintem egy sima római rím, csujogató, dzsavala-dzsavala is megtenné ennek a nyomi bandának. Kár rájuk vesztegetni a szót. Nekünk meg már minek?
      - 2023. 01. 25. 18:48
  • D
    Na, megyek nézem a "metélkedők vetélkedőjét", azaz a: Fauda-t. Kitartás Gyerekek! Az a fontos, hogy sohase veszítsük el a csüggedésünket, ha semmi okunk a reményre!
    Meg vagyunk már mi...
    Halal a békére - alien a há-ború!
    - 2023. 01. 25. 19:53
  • Posta Imre
    Érdekes...most olvasom nálad az utolsó cikkben, hogy írod: Mexikó.(Muskkal kapcsolatban)
    1806(!) óta, tehát a világon legrégebben, nyíltan szabadkőműves irányítás alatt működik...még a 18. század végén a franciák próbálták a saját irányzatukat terjeszteni, aztán a skót rítus lenyomta, aztán kialakult egy speciális mexikói rítus, ami csak ott létezik. Na vajon, hol támadt a jégcsákány Trockijra?Most olvasom, hogy a " világ nagy építőmestere" kifejezést is lecserélték.(lsd. fotó)
    Ezek látszólag összevesztek...ez a látszat legalább is.

    Sőt, most, hogy így kutakodom az emlékeimben, a dollár s-e is eredetileg egy mexikói pénz volt és akkor még 2 vonallal áthúzva...hasonlatosan az euróhoz

    Tkp. az egész büdös bagázsnak az SI mértékrendszer volt az egyetlen haszna...bár ez is az első lépése a múlt eltörlésének és a globalizációnak.

    Tímár Pétert 89-ben avatták be, 2 évig készítette az ebből alkalomból készített erről megemlékező filmjét...Egyszer rászántam 8-9 órát és egy tanulmánynak beillő jegyzetet írtam a filmről.Kockáról-kockára, mondatról-mondatra...még a sörös rekeszekben lévő sörök száma is visszautal a templomosokra!Nem a száma , hanem a helyiértékek..mindegy.
    Érdekes lenne tudni, hogy azok akik téged doxazmásnak, megszállotnak vagy bolondnak hívnak, azok mit mondanának rólam?!
    - 2023. 01. 25. 21:40
    • A
      Ami Mexicot illeti abban igazad van , nekem az a harmadik hazam , de sajnos a szabad komuvesek paradicsoma . Persze Ukrajna is az , jonnek is a jol "kivalasztott" Abraham tankok , csak gyozze a gojim benzinnel .
      - 2023. 01. 26. 06:16
      • Posta Imre
        Mér', a többieben az ismerősöm o-rosszabbul tudja? Kicsit megvakarjuk a "magyar" hisz-teóriát, kiderül, már az 1800-as évek teljes szabadkőműves relációban zajlott. A Himnuszt is a szabadbőrdíszműves Kölcsey nevéhez kötik, fél szemmel. Kölcsey költötte ki...mikor is? Pont 200 éve? Pont pályázatra? Herczeg Ferenc írta a Pro pátria -ban, egy Rákóczy beszélgetésbe szőve, mikor mondják neki, hogy a háttérből az 'Inkognita" irányít, ne reménykedjen...itt nincsen semmi rája bízva. Mexikó = USA...ugye megvan a Zorró is, 1846-os texasi háború, majd I. Miksa a Habsburg császár, aki megírja Mexikó alkotmányát az odafelé hajóúton...majd kivégzik, ha igaz. De nem biztos...
        - 2023. 01. 26. 08:17
  • S
    Zsidójárásba nehéz veléményt nyilvànítani mi mikor hogyan és mennyire.
    Zsidó telünk volt, azt hazudozzák hogy Európa melegszik a legjobban, igaz hogy az oroszoknál -62 fok volt, a kínai orosz határon csak… -53, japánban beszartak, olyan tél volt, zusában -30 -40 fokok voltak. Beszartak.

    Itt? 15-20 zeurópa szerte, csak úgy zsidulgatva. Valakinek csípi a picsáját hogy az EU-s gázpiac lényegében még oroszfüggő, ezért csináljunk zsidó módra enyhe telet, hogy hát azért még se legyen olyan erős a hegemónika. Ettől függ milyen tél lesz, nem? De! Aztán most hogy lng-tetvesít lesz az “öregasszony” - pár ország kivételével - akkor ebben az évben majd a nyakunkra zúdítják a -15 -25 fokos teleket? Mert azt hazudozzák hogy ojrópa buzisodik a legjobban, persze, ha egyszer hevítik a lègkört is direktbe, vagy ha usraeli pénzbe kerül a gázpiac, akkor lesz tél, mert majd a 4x -es áron eladott lng is jó bót lesz? Hideg téllel? Vagy folytatják tovább a tavaszt? A tetves zsidulva?
    Mert fél méter hó helyett, lehullattak itt 3 havi csapadèkot, aztán majd a nyár megint aszályosba lest nyomva? Mert akkor értelme nem volt.

    A katanai elhîrátás meg még nincs orosz kézen? Csak az AVH? Most ott tartunk, hogy cégen belül is elkezdtek harcalni egymással a “hazai” titkosszolgálatok? Az egyiket dícsérik, a másikra köpdösnek?! Mindenki megfigyel mindenkit, büdösen igazi a szar is, hát még ha levet is enged!
    - 2023. 01. 26. 05:40
    • Posta Imre
      David Attenborough is rájött, hogy vissza kell adi a természetnek , ami kijár...és megfordítani a megfordíthatatlant.  De hogy beszél ő klíma-projektekről...hanem a személyes felelősségről...ültess fát, ne lélegezz, ne egyél húst, bicajozz...ne törődj te azzal, mi zajlik a háttérben, de mentsd a bálnát...szóval olyan szép és kerek az agymosoda, amilyen csak lehet.
      - 2023. 01. 26. 08:20
  • Posta Imre
    KGST alakul szépen, oligarhásan...átrendeződik a pi-jac...
    A szerbeké lett egy ukrán kikötő

    Először fordult elő Ukrajna történetében, hogy egy kikötőt privatizáltak. A 201 millió hrivnyás vételi ár magyar forintban 2 milliárdos összegnek felel meg. A privatizáció előkészítése (a vagyontárgyak leltárával) 2021 nyarán kezdődött el.

    A tulajdonos műtrágya- és gabonakereskedő

    A Duna legalsó szakaszán, alig 10 kilométerre a fekete-tengeri torkolattól, üzemel Ust-Dunaisk kikötője. A kikiáltási ár mindössze 60 millió hrivnya volt azzal a kikötéssel, hogy a vállalkozás adósságait is megfizeti a nyertes pályázó. Nyolc jelentkező versengett a létesítményért. A nyertes az Elixir Ukraine LLC lett, amely a szerb Vimexim gabonapiaci csoporthoz kötődik. A Vimexim már egy közvetlen tengeri kikötőt is birtokol, nem messze a dunaitól.

    Az új tulajdonos vegyipari termékek, alapvetően műtrágya nagykereskedelmével foglalkozik, 2016 óta a szerbiai komplex műtrágyákat gyártó Elixir Zorka hivatalos képviselője. A vállalat négyévi nyereségéből meg tudta venni a kikötőt.
    dunai kikötők
    https://mezohir.hu/2023/01/23/agrar-a...ogazdasag/
    - 2023. 01. 26. 08:38
  • Laplage73
    Orosz telegram csatornákon arról beszélnek, hogy Magyarország nem járt sikerrel az unióval azon hogy, nyomást gyakoroljon kijevre hogy a Kárpátaljai magyarokat ne vigyék el a frontra.
    Viszont javasolják Magyarország számára, hogy szedje össze az ukránokat és cseréljék ki a magyarokra
    - 2023. 01. 26. 09:03
  • Posta Imre
    ♦️ ARMINIUS ERBEN - KÜLÖNJELENTÉS

    ARD | Tagesschau Mediathek (4:44 percnél)
    17 óra 25.01.2023

    PUTIN az NSZK-ról
    (ma közölték a egyes csatornán)

    "Németország (NSZK) az USA meghosszabbított karja.
    Putyin kijelenti, hogy a német kormány nem szuverén.

    Szigorúan véve, formálisan és jogilag amerikai megszálló erők vannak Németország területén. Defacto ez így van."

    💬 Valójában Putyin nem mond olyat amit a németek nem tudnának, de valahogy nem akarják elfogadni a valós tényeket. A német politikusok évek óta ezt mondják nyílvánosan, de valahogy ez nem jut el a németek agymosott elméjükig.

    💬 az összeállítás különösen német nyelv ismerettel rendelkezőknek ajánlom
    - 2023. 01. 26. 09:51
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)33,3 %
Nagyon jó (2)66,7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %