Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Z-uluk és szvázik

Z-uluk és szvázik
Tegnap nekieredtem és kocogtam is egy órát a hidegben. Estére jól esett a hó, mára meg nekitavaszodott, újra. A Föld-ciklus is olyan, amilyen! Teljesen biztos, hogy bizonytalan. Mint megtudtam, Magyarországon nem veszett ki a nárcizmus, már értem miért nácizzák anyian Viktor királyt is, alkotmánytalanul és illberális demokratákként. Mint megtudtam, egyetlen "ország" voltunk  a blokkban, ahol nem lett a Buharini és illegitim "alkotmány" szabad, de legalábbis eljátszott, titkosszolgálati machninációval Nemzetgyűlés keretében újrakalibrálva, a látszatra sem adva. Mint kiderült, csak itt, újhátmegasztán alsó-judeában nem lettek az ügynökakták sem borogatva, legalább elszínészkedve..., ahogy a legnagyobb rablások, kifosztások is itt voltak, vannak zajlanak most is...és csak itt nem sikerült még mindig rendezni a "devizás" csalásokat...és lényegében - ahogy megtudtam- ez a lángoktól öklendeztetett kis Zrt lényegében a világ egyik legnagyobb zsidványtanájának lett berendezve, mint egy kalóz a cégbirodalomban és csak most kezd még kibontakozni igazán az álcából - az ismerősöm szerint.



Tényleg bele akarok én ebbe Menelaosz? Letrójátok a lábatok szárát, ha mégiscsak nyilvánosságra kerül, hogy sealaptörvény, sealkotmány, seállam, sekormány...semmise...csak a marha nagy púder és homokos-szórás- az ismerősöm ismerőse szerint. De az kósher!

Érdekes, mert a morváknál egy nyugállományú tábornok lett a hadvezér, cégvezér, ja nem, hanem a minisztrelnök! Azért ez már jelzés, nem? Csehszlovákia 2.0 és erős, tökös nem kaszinós és nem pohos cionostra lobbiegér ért a célba, hanem egy kommunista. Vagy valami egészen más. A minta másolódik, talán ide, újizrael-szecsuánba is hamarosan valamelyik kirúgott degeneralisszimuszt hozzák vissza első körben, mint független cég-vezérigazgatót, államinak csomagolt magyaros celofánban. Puccsolnak rendesen. Cuppantottfejű már nem tudja, milyen marhaságokat közöljön, hogy hihetetlenebb legyen a magyar haderő védelmi képessége, miközben Dnyipro polgármestere három napot ígért, ami alatt legyakják az egyébként "szövetséges" másik "senkiföldjét"...ez azért tetszik. Két kazár kompánia fújja  a pofáját - az ismerősöm szerint és mindkettőt a Black Rock kazár kohnpánia birtoKolja.

Apropó a senkiföldjéről felmerült egy gondolatom, mert itt van ez a Szváziföld, ahol most Lavrov nagymester kötött szövetséget éppen és körberöhögik a tudatlanok, mer nem értik, hogy olyasvalakikkek lehet tárgyalni, akik vannak és ugye a zuluk és szvázik vannak még, ellentéteben a magyarokkal, ukránokkal, németekkel..., mert itt max degenetikai mintákból mutatható ki az eredeti cégbesorolás.

Putyin nyiltan vállalja, hogy vele gyűjtetik be az ottani teljes területekről a genetikai matériát, aztán jön a becsippezés és a kiborgosítás, vagyis a WEF terveinek a kivitelezése. De ez nem is kérdés, valahogy véget kell itt vetni enek a se nem törvényes, se nem emberi komédiának, ezzel csak egyet lehet érteni. Nagyon elgurult a gyógyerük mára.

Ami érdekesebb, hogy nyilttá teszik a lapokat, vagyis Izraelt egy sorba helyezik Magyarországgal. Magyarország alkotmányáról  Róna Péter elmondta, hogy illegitim, már a Buharini is az volt, Viktoréknak meg nem is volt felhatalmazása alkotmányozni, ezért nem is tették, csak egy alaptörvényt grundoltak össze, de az sem lehet legitim. Mondja ő.  Mi meg értjük, hogy Black Rock...oda nem kell sem ez sem az, csak cégszabályzat van és cionista szabadkőműves eskü. De most miért tették ennyire a kirakatba?


Amiad Cohen: Sok a hasonlóság Izrael és Magyarország között


A második dolog, hogy úgy döntöttek a 90-es években, hogy van bírósági felülvizsgálat. Izraelben nincs olyan törvény, amely megerősíti a bírósági felülvizsgálatot. Még egy dolog: úgy döntöttek, hogy Izraelnek van alkotmánya. De valójában nincs. Ez egy kicsit bonyolult dolog, mert eredetileg az izraeli függetlenségi nyilatkozatba bekerült, hogy majd lesz alkotmány, amit a bizottságnak kell majd összeállítani. De a megbízott parlamenti bizottság végül nem alkotmányozott, hanem ekkor született a Harari-döntés, amely azt mondta, hogy alaptörvények alapján kormányoznak majd. A Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy ezek az alaptörvények az alkotmány, és ezért ezek alapján ők felülvizsgálhatják a törvényeket. Sőt az alaptörvényeket is felülvizsgálhatják, mert az igazi alkotmány a függetlenségi nyilatkozat… Tehát ez az egész egy nagy zűrzavar.

A parlament és a kormányzat tehát most összefog, hogy helyrebillentsék az egyensúlyt.

Az egyik legfontosabb kérdés az, hogy ki választja ki a bírókat. Izraelben magukat választják. Vagyis pontosabban egy bizottság választja, az ügyvédi kamara, a bírók és néhány politikus választ, de maga a bíróság vétó joggal rendelkezik azzal kapcsolatosan, hogy kit vesz fel a tagjai közé. Tehát a gyakorlatban magukat választják. A reform ezt megváltoztatná, hogy politikai kinevezés legyen, hogy demokratikus legyen.

A második fontos reform, hogy korlátozva legyen a bírósági felülvizsgálatok gyakorlata. Hogy mi alapján vizsgálhatnak törvényeket. A harmadik pedig, hogy eltüntessék a tanácsadókat a végrehajtói ágból.

https://neokohn.hu/2023/01/28/amiad-cohen-nem-nyilvanvalo-de-sok-a-hasonlosag-izrael-es-magyarorszag-kozott/

A teljes cikk egy kincsesbánya...lényegében elmondja, hogy ez, ami van, miért nincs, de mégis, de mégsem...

Így már jobban érthető, Viktor miért szivárogtat ki oyasmit, amiben orosz elcsalt választásokról beszél..., alapot adva majd Peszkovnak, hogy ő is elmondhassa a "magyar" elcsalt választásokkal kapcsolatos meglátásait...természetesen minden bizonyítékának birtokában. Jól elvannak, nem?

Igen, előkaparták Zazrivecet is, Toró régi fegyvertársát is, akit most a kurucon is úgy fikáznak, ahogy már 2010-ben kellett volna, de hát akkor engem átkozott mindenki az igazmondásért. Kicsit meg vannak csúszva. Dnyepro polgármesteréről nem sokat tudok. Tudhatnék, ha akarnék, de nem akarok. Mindegy. Nem véletlen hozták a kirohanását, jól megszervezve. Urálon túli területekről jötteknek nevezett bennünket...és mit ad jahve, Putyin is pont azzal van megbízva az illuminácik által (lehet mások, na , mindegy végül is kik), hogy a tartáriai népeket, akiket szépen besöpörtek a zsidó judaizmus alá és a nyomaik eltörlésére is annyi energiát fordítottak, most fel legyen újra emelkedve. Szkyták bizony! Nem figyeltetek, de a dnyeprói nagyszájú ezt mondta, csak itt nincs füle a csürhének erre. Mondottam volt, genetikai szétválogatás zajlik és akit a vakcinázás és egyéb technikai machinációk életben hagynak majd későbre viselniök kell majd ennek keresztjét. Ébresztik az alvó párducot. Atilla párduc börben kacagott a világon, majd megölték őt is, ha igaz.

Van itt modellváltás, rendesen, és a vaddisznót sem érdekli, hogy egyébként mindez rendben van-e? Erre tartják a sok "szarházi szakembert" pont.

https://modellvaltas.kormany.hu/gy-i-k


"A szerkezetváltás azt jelenti, hogy a könnyebb közpénz jelleg elvesztést ezután nem cégek, hanem alapítványok és közrabló magán jótékonysági szervezetek végzik eztán, persze New Yorkban."

De nem érdemes ezzel vesződni, jönnek Benéék és alispánokat választanak, alkotmányoznak...csak mert csak, meg kell legyen  a látszata annak, hogy ami van, az tényleg nem egy cionista szabadkőműves "állampuccs" népírtás, hazaárulás, tudatos és folatólagosan elkövetett el nem évűlő bűncselekmény, hanem csak amolyan "malőr"...

Vármegyei autonómiát! FELHÍVÁS a történeti alkotmányunk helyreállítása és a Szent Korona ügyében!

https://www.youtube.com/watch?v=6D0gxHa-YPs

Nagyon is megértem ezt az egészet. Rohadt sok energa eljátszani a bohózatot. Hullanak az oltott népek, betegszenek le, sokan most ébrednek öntudatukra, hogy végük van, emberileg, szakmailag, gazdaságilag nullák, hullák...és most szólít hadba a cuppantottfejű. Most, mikor ki van végezve a magyar nemzet, teljesen nyilvánosan, nem kicsit, de nagyon...kezdik reklámozni, a farizeusok árulását, az értelmiségnek nevezett ostoba hazaáruló buta réteg hitványságát...most, mikor már Putyin elleni puccsról is hablagyolnak, mert a saját oligarháit, ha ő nem nyírja, ki, azok kinyírják őt  és az Oroszország nevű kazár maffia-szegregátumort...a társbérlőkkel együtt. Azért van ebben jó is, hátha rátenyerel valamelyik hasonmás az eredeti atomkofferre, már ha létezik olyan egyáltalán. Ennek az egésznek semmi értelme nincs és nem lesz. Egy hazugség újabb hazugságba csomagolva, pont megfelel a csürhének, mert ő csak "élni akar", de hát nem él, nem élt és nem fog élni.

Leonidasz árulója a korcs Ephialtesz   (épet fialt ez) volt, akit a Tajgetosztól mentett meg az anyja  és torz testében a lélek is elkorcsult..., a megfilmesített végjátékban ő is megadásra kérte a királyt, hogy megmenekülve fogadja el Xerxész ajánlatát és legyen egész göröghon királya..., de Leonidasz (oroszlánszív) válasza az volt: Élj örökké!

Nos, kedves spártaiak, az árulók nem csak köztetek éltek, de itt nyüzsögnek, övék a bársonyszék és nincs selyemnyakkendő..., se Wágner, aki húzná a talp-alávalót!


Megígértem nektek a háborút! Megkapjátok! Innen minden létező és nemlétező szabály, törvény és törvénytelenség felülírásra kerül. Medvegyev melegmondta: "à la guerre comme à la guerre"

Áronnak volt fogászata, tegnap majdnem lecsúszott róla, de elintéződött, mire az ügyész kibökte "kiemelt az ügyünk", nem ő intézkedik.  Mintha nem lett volna már eddig is világos, hogy jóval magasabb szabadkőműves beavatottak kezében van az "állami" céggyeplő és fura is lenne, ha pár csicska ügyész, bíró lenne megbízva az "igasság" dolgával.

Mit érzek?

Próbálnák valahogy "jóvá tenni", valahogy megoldani, hogy "illeszkedjen" a széteső szerkezet modellje és a szkyta erkölcs és a Pfujzer-grafén hájtech, vagy legalább húzzák az időt, hátha már nem nekik kell az "ügyünkben" dönteni..., mert azért az érzékelhető, hogy ez a nagy lapítás a szarkakupacban már nehezen tartható, annyi hazugságról csepegtetnek, annyira hergelik a népet és annyira szakadozik a rojtos cérna, hogy vagy egy másik'56-os színdarabot köll eljátszaniuk, vagy ..., de azt inkább nem is mondom. Jó lesz az, bárhogy is alakul. Augiász istállójában már nincs ló, a közelébe se teszi a lábát...mehet rá az özönvíz! Már csak Herkulest kell hozzá érdekelté tenni, mert egyébként neki teljesen mindegy, meddig ér a szar, vagy Magyarország és Izrael egy cég -e vagy kettő, esetleg több. Mivel az alkotmány itt és ott is amott, így az is kérdéses, hogy mi a kérdés. Az emberhús kelendő a piacon, jól meg a kereskedelem. A kutyát sem zavarja. Kóhser!

Hírek Galéria

Image #595
Image #596
Image #597
Image #598
Image #599
Image #600

41 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    A tegnapi egyik kommentemben említettem az ősmagyarok - igazi magyarok - kis kalandját Szent Gallen-ben és erről Heribald barát - abszolút pozitív! - megemlékezését.
    Az általa előtte még sosem látottan vidám magyarokról.
    Úgyhogy voltak normális, értelmes, jókedvű emberek = magyarok is már egyszer a történelemben.
    Ide kell visszatérnünk.
    Ez a megoldás.
    Sőt, még a kalandozás is, nem feltétlenül fegyverekkel, de igen: szétnézni a világban és hazahozni mindent, ami minket erősít.
    Ez viszont már tényleg 'A' megoldás.
    A magyar történelem ugyanis TÖMÉNY SIKERTÖRTÉNET!!!
    Annyi basztatás, kibaszás, lelejmolás után még mindig itt lenni???!!!???!!!
    Mi az istennyila ez, ha nem egy sikertörténet????!!!!!!!!!!!!!
    - 2023. 01. 31. 14:19
    • Posta Imre
      László, már megbocsáss, de nem! De! Nem, de! Nem szabad megengedni, nem lehet! Tilos! Stratégialig megengedhetetlen! Nincs semmi "Jókedv, kacagás!" Tudom, ezt próbálják most az "ukrán" fronton is, mintha mnden rendben lenne, antidepresszánsként, gyűjtik a garmóskát, gitárt, trallala, emelni a harcikedvet. Semmi haszna, érteme vidáman levonulni a térképről, eljátsszva hogy minden rendben van. Nem kitűnni, nem mutatni, hogy van bennünk még élet, nem adni nekik egy kanyi nevetést sem, csak kaján vigyort, mint kivégzs előtt a mártír. Egyébként nem szomorkodni és nem bánatoskodni. Ennek a ciklusnak vége van, így, vagy úgy. Értem az iróniát ez tényleg sikertörténet. Vagyunk-e? Megnyugtatlan, már nem. Ez, ami van, halvány látszat, egy lágy fing a végtelen és egyébként sem üres Ürben.
      - 2023. 01. 31. 15:01
      • D
        Jól értetted Imre. Ez egy "kaján vigyor" volt részemről.
        - 2023. 01. 31. 15:05
      • H
        +1. Annyi kiegészítést tennék még, hogy Mi ( akikben még maradt Lélek ) vagyunk és leszünk is. Mert a Lélek hallhatatlan. Még akkor is, ha a fizikai síkon már nem sokáig létezünk. Viszont ez a Lélek nélküli cionista mentalitású söpredék és talpnyalóik hamarosan a szó ( pontosabban fogalmazva a Létezés ) minden vonatkozásában megszűnnek létezni. Ugyanis ők ( Lélek hiányában ) már csak a fizikai síkon léteznek. Ezért fizikai halálukkal együtt a szó objektív értelmében is megszűnnek létezni. Akár tetszik ez nekik akár nem. Mert a bűn zsoldja a Halál. Amely elől számukra nincsen menekvés. Sem ideát sem pedig odaát.
        - 2023. 02. 02. 14:13
        • A
          anzsi a macska hala
          A lélek nem csak "hallhatatlan" de halhatatlan is, vagy halhatlan, ahogy Petőfi írta anno.
          - 2023. 02. 02. 15:25
  • Posta Imre
    Először lett a legkorruptabb uniós tagállam Magyarország

    Ezzel együtt a Transparency International jelentése szerint az elmúlt tizenkét év legkomolyabb korrupció elleni intézkedéssorozatára sarkallta az unió a magyar kormányt.

    Idén 28. alkalommal készítette el a világ legátfogóbb korrupciós felmérését a Transparency International. Az úgynevezett korrupció érzékelési index szerint Magyarország a tavalyi évben az uniós tagállamok sorában Bulgáriát is megelőzve az utolsó helyre csúszott vissza. Az antikorrupciós szervezet kutatásában Magyarország 42 pontot szerzett a 0 ponttól (a leginkább korrupt ország) 100 pontig (a korrupcióval legkevésbé fertőzött ország) terjedő skálán, ezzel egy év alatt egy pontot és négy helyezést rontva a 2021-es eredményen. Idén mindez a 77. helyre volt elég a 180 országot vizsgáló felmérésben, ami világviszonylatban a középmezőnynek tekinthető, az EU-ban azonban a legrosszabb értéknek számít.
    https://24.hu/belfold/2023/01/31/magy...-jelentes/
    - 2023. 01. 31. 16:31
    • D
      Ha Magyarország holnaptól:<br />- kötelezővé tenné a buzizmust,<br />- támogatná a pedofíliát,<br />- támogatná a nemváltó műtéteket,<br />- kötelezővé tenné az LMBTQ-propagandát,<br />- befogadna minden migránst,<br />- küldene 3 hadsereget Ukrajnába az oroszok ellen:<br />abban a pillanatban mi lennénk Európa legkevésbé korrupt országa, valamint az összes hitelminősítőnél AAA000 besorolást kapnánk.<br />Ha lehet választani, akkor én inkább maradok a 77. helynél.
      - 2023. 01. 31. 17:02
      • Posta Imre
        Érzed a paradoxont? Olyan, mintha a cionista szabadvakaró homokos "elit", mármint az itteni, ellensegge lenne a brüsszeli kefefpáriáknak. Szinte minden kérdésben felismerhető ez a kettőssegg! Itt van nekünk ez a bűzlő qvatelep, amit úgy minenenstől szanálni kellene, mert az ami - az ismerősöm szerint, közben felvetik a "külsősök" és kritikával illetik, ami azonnal azt a reakciót váltja ki, hogy inkább ez, mint az, pedig ez már régen az. Lehet, pár részletében még nem bontakozott ki, mint más kísérleti telepeken, de semmi akadálya neki. Ez az Orbán, vagy Gyurcsán, vagy szurkoljunk a hazai csapatnak..., de hát van olyan? Addig fajultatják a helyzetet, hogy menj el harcolni ezért a buzitanyáért, amivé tették, mert a "családodat" véded, de míg harcolsz, ezek a maradék családodat is kicsinálják minden zokszó nélkül és ha túl is élnéd a harcokat, téged is kicsinálnak, ha jár a szád..., de meg a poszt-trauma s az alkohol úgy is elveszejt. Jól ki van ez már találva.
        - 2023. 01. 31. 17:13
        • D
          Tudod olyan ez, mint a szocializmusbeli viccben, amikor Brezsnyev, Honecker és Kádár válogathatnak a pokolban, hogy hol szeretnének szenvedni, de mindenhol kutyakemény kínzások vannak tűzzel-vassal-jéggel, csak egy helyen van egy szarral teli medence, ahol a rosszlelkek üldögélnek derékig a fosban, de közben whisky-t szopogatnak és kubai szivart szívnak, ergo: ez tűnik a legelviselhetőbbnek - aztán persze jön a Fő-ördög és vezényel: "Cigarettaszünet vége! Alámerülni!".<br />Aki itt meg akar dögölni akármilyen "hazáért" az mindenekelőtt Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor és a többi NER-lovag (meg előtte a szoci-kegyeltek) vagyonának megvédéséért akar megdögölni - még ha nem is tud róla (nem éri fel ésszel). Ezért nincs értelme a trianonozásnak sem: egy erdélyi románnak csak Mészáros Lölőt tudnánk felmutatni, mint alternatívát - amire ő joggal mondja, hogy kösz, de nekünk is megvan a Luluscu-nk...
          - 2023. 01. 31. 17:40
        • H
          Imre pontosan így igaz, ahogy mondod. Az "elit" eközben pedig röhög a markában. Mondván, hogy ezek a hülyék képesek lennének értünk még meghalni is. Egyébként ezekkel szemben az a legjobb stratégia, ha mindig azt teszed amit nem szeretnének, hogy tegyél. Ha például azt mondják, hogy harcolj értük akkor tagad meg a harcot. Hiszen ezek csak maguknak akarnak jót. Neked biztos, hogy nem. Ezért amit szeretnének, hogy megtegyél az legfeljebb csak nekik előnyös. Neked biztos, hogy nem. Egyébként meg nem véletlenül lettél te egykoron a köztársasági őrezred szakpszichológusa. Ugyanis sokszor az a megérzésem, hogy te bizonyos információkat rákapcsolodva az egyetemes tudat vagy morfogenetikus mezőre ( pl. Akasha krónika ) szerzel meg. Nem pedig a hagyámonyos módon. Vagyis stratégia és taktikai előnyben vagy azokhoz képest akik hagyományos módon szerzik meg az információkat.
          - 2023. 02. 02. 18:54
  • Posta Imre
    A kormány formailag nem tudja kitenni a politikusokat a vagyonkezelő alapítványokból

    Hiába ígéri Navracsics Tibor uniós forrásokért felelős miniszter, hogy törvénymódosításokkal megoldják a vagyonkezelő alapítványokkal kapcsolatos vitás kérdéseket az Európai Bizottság kérései szerint, a választások előtt úgy bebetonozták ezt a konstrukciót, hogy a mindenkori kormánynak formailag semmi beleszólása sem lehet ezen szervezetek működésébe, nem válthatja le, nem hívhatja vissza a vezető tisztségviselőket.

    Mint megírtuk, Navracsics ezt mondta Brüsszelben a múlt héten:

    Részünkről nem akadály, ha az Európai Bizottság azt veti fel, hogy a politikusok ne lehessenek tagjai ezeknek a kuratóriumoknak, akkor szabályozással ezt is meg tudjuk oldani

    – jelentette ki a területfejlesztési miniszter, akinek ez alapján szintén vissza kellene lépnie a Pannon Egyetemért Alapítvány kuratóriumának vezetésétől.

    https://24.hu/belfold/2023/01/31/navr...bizottsag/
    - 2023. 01. 31. 16:34
  • D
    Ezt a videót érdemes megnézni, különösen a 33. perctől. Sokkoló.
    https://www.youtube.com/watch?v=Sy1OY...y1OYTn7uV4
    Szedlacsik Miklós előadása 2023 01 29 - MIÉRT ROMLIK AZ ÉLETSZÍNVONAL ÉS MI VÁRHATÓ A JÖVŐBEN címmel.
    - 2023. 01. 31. 18:44
  • Posta Imre
    „A keleti szárnyon” látja a veszélyt a honvédelmi miniszter, de Oroszország nevét nem mondja ki

    Meritokráciát és versengést szeretne meghonosítani a honvédségben, ezzel indokolta Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszter a Bloombergnek, hogy miért szüntethetik meg a legalább 25 éve szolgáló katonák szolgálati viszonyát.

    Elutasította, hogy a kormány ezzel a módszerrel akarná gyengíteni a honvédség nyugati orientációját, mondván, ekkora léptéknél nem is lehetne ilyen titkos manővereket végrehajtani. Az interjú közben két gépfegyver és egy pisztoly hevert Szalay-Bobrovniczky asztalán.


    A honvédelmi miniszter szerint túlságosan széles a vezetői réteg a hadseregben, miközben alig tudják feltölteni a 8-10 ezer üres pozíciót. A jövőben szeretnék a 37 640-es létszámot a többszörösére emelni.

    Azt mondta, a reform lehetőséget teremt a fiatalabb, jó fizikumú, nyelveket beszélő, NATO-missziókon tapasztalatot szerzett katonák számára. „Ez nem szociális intézmény” - fogalmazott, de hozzátette, hogy azok a vezetők, akik megfelelnek az elvárásoknak, a helyükön maradhatnak.

    Szalay-Bobrovniczky korábban a high-tech haditechnikával magyarázta az átalakítást. „Annak érdekében, hogy egy ilyen modern, high-tech haderőt építsünk, elengedhetetlennek tartjuk, hogy a Magyar Honvédség parancsnokságainál, annak alakulatainál, a Honvédelmi Minisztériumban és általában mindenhol, ahol katonák szolgálnak a felső és középvezetésben, egy új, a fiatalokra jellemzően dinamikus, fizikailag, szakmailag és erkölcsileg is példaértékű vezetői kultúrára törekedjünk” - mondta a Magyar Nemzetnek.

    Amikor a Bloomberg arra kérte, nevezze meg a legnagyobb stratégiai fenyegetést Magyarország szempontjából, a „keleti szárnyról” beszélt, de Oroszországot konkrétan nem említette. „Világossá tettük, hogy egyetértünk a NATO-val, miszerint a legnyilvánvalóbb és legnagyobb fenyegetés a keleti szárnyon leselkedik ránk.”

    Beszélt arról is, hogy a Rheinmetall német fegyvercég három üzemet fog létrehozni Magyarországon, ahol eladásra szánt fegyvereket is gyártanak majd. A Rheinmetall szorosan együttműködik a Mészáros Lőrinc birodalmából kinőtt 4iG-vel is, ami nemrég vásárolta meg a magyar állammal közösen a Vodafone hazai leányvállalatát.
    https://444.hu/2023/01/31/a-keleti-sz...-mondja-ki
    - 2023. 01. 31. 18:53
    • D
      Mivel Oroszország jelenleg cca.2000 km-re van tőlünk, így a "keleti szárny" csakis Ukrajna és Románia lehet. És, lám, tényleg: ez a két ország az, amelyik tényleg fenyeget minket különféle intenzitással.
      - 2023. 01. 31. 19:13
      • Posta Imre
        Mennyi a 37 ezer többszöröse? Nem kétszerese, minimum háromszorosa.
        - 2023. 02. 01. 08:58
        • D
          A második világháborúban 3 hadsereget állítottunk ki. És nem állítottunk meg velük senkit és semmit.<br />Ha bárki itt abban gondolkodik, hogy mi bárkivel is háborúzzunk, akkor az elmebeteg.<br />Itt arról kell KATONAILAG gondolkodni, hogy adott esetben hogy tudjuk úgy megadni magunkat, letenni a fel sem vett fegyvert, hogy azzal legalább olyan eredményt érjünk el, mint Görgey Artúr Világosnál - az ott megmentett/megóvott 30.000 magyar honvédnek 100 év alatt 700.000 leszármazottja lett.<br />És nem lett volna, ha ott egy csatában meghalnak.<br />Ennyit egy bárakármilyen háborúskodásunkról.<br />25x többet ér tehát térden állva élni, mint hősiesen szembenállva meghalni.
          - 2023. 02. 01. 16:20
  • Posta Imre
    Egyre inkább csak Magyarországról és Oroszországról szól a közép-európainak szánt bank

    Az egykori Lánchíd Palota, amely a Nemzetközi Beruházási Bank székhelye.

    Az elmúlt napokban Csehország és Szlovákia is kilépett a Moszkva által dominált, budapesti székhelyű Nemzetközi Beruházási Bankból (IIB) – írta meg az Mfor. A két ország márciusban jelentette be, hogy Ukrajna megtámadása miatt ki fog lépni.

    Mi az az IIB? Az 1970-ben létrejött banknak főként a kelet-európai országok voltak a tagjai. A blokk felbomlása után szétesett a bank, de az orosz állam 2012-ben új életet lehelt a szervezetbe, hogy az hozzájáruljon „Oroszország nemzetközi fejlődéséhez”.
    https://g7.hu/kozelet/20230131/egyre-...zant-bank/
    - 2023. 01. 31. 18:54
  • A
    Azt is kevesen tudják, hogy minden városállam, bárki is hozta létre, az a kunoké. ezt egy kontyos kúnnak illene tudni. Minden városállam elöljárója kán, vagyis kunnak kellene lennie. minden városállam a szkíta kelárnak adózik méghozzá, úgy, hogy aki bejelenti a városállamnak, hogy Ő szkíta, az a városállamtól kapnia. A kunoknak van egy ilyen kiváltsága, hogy városállamokat hozhatnak létre, és e városállamokra csak a kunok szokása vonatkozik. Egy kun is bejelentheti, hogy a városállam tagja, és akkor Ő is megkapja a városállamtól a jussát. Homők, így a legtöbb zsidó nem kaphat a városállamoktól semmit, és nem is lehet egyetlen városállam tagja, vezetője. Csak elmondtam néhány dolgot a városállamokról. Ja, minden városállam, amely nem adózik a szkíta kelárnak, azt földig kell rombolni, és ez történt eddig minden városállammal, szóval nem véletlenül lettek lerombolva, és nem úgy történt, ahogy azt a történelem könyvekben tanították, hazudták nektek. a kunok, városállamának,lerombolása, és a városállam elöljárójának halála, ezért kínok, kónok szerint történik. atila kelárnak is Rómát le kellett volna rombolnia, csak ugye a rómaiak, megígértek sok mindent a kelárnak, amit soha nem teljesítettek, és persze atilának kifizették a kötelező fizetséget, ami igen jelentős volt. Ahogy nézem, most minden városállam le lesz rombolva, és a földdel lesznek egyenlők. A városállam létesítése igen régi szokás a kunoknál. Minden kontyos kunnak jogában áll minden városállam fölött lenni, átlépni még a városállam elöljáróján is, és betartatni a kunok ősi szokását, és ha ezt nem teszi meg a városállam, akkor a kunok fogják lerombolni a városállamot. Nem véletlen, hogy Posta Imre elég sok mindent tud a történésekről, mivel kontyos kun, így a kunok között is a vezető réteg közé tartozik. A kunok ezért sem magyarok. Nem véletlenül vagyok jóban egy kontyos kunnal, így posta Imrével is, és egy rossz szóval sem bántottam meg soha, de elmondtam neki némi igazságot, még akkor is, ha ezt nem hitte még el. talán sokaknak ismerős a kün, kun, kón, kön, kén, kán, kan, kín, és fordítva, mert ezek mind ugyan azt jelentik, csak a minőség nem ugyan az. Lehet, megint ezt sem kellett volna leírnom, pedig nem isírtam le mindent a városállamokról, de ugye majd ez is fontos lesz később. Nagy a valószínűsége, hogy a kunok készülhetnek a városállamok rendbetételére, vagy megszüntetésére, de ez majd elválik, melyik lehetőség lesz esedékes..
    - 2023. 01. 31. 20:16
    • Gerry
      AZUMI - ehhez melyik ujjamat kell szopni... a kevesek közé tartozom, így kellene valamilyen ÉRTELMESEBB - forrás is (Persze nem Mandzsheli nyelven, kõtáblákra majszolva).

      Imre kontyot növesztett? ... ilyen nagy hatalommar bír?

      ez meg az új kutyaház a kertben?
      static-cdn.arcanum.com/nfo-resources/lexikonok_pic/lexikonok/neprajz-lex-3-259a.jpg

      A puli is kontyos? - el is kerülik a dobberManusok?
      - 2023. 02. 01. 13:36
      • A
        Gerry - Szophatod mind a húsz ujjadat, akkor sem fogod érteni amit leírtam. Kár a gőzért. különben sem neked szólt amit leírtam. Akinek szólt, az úgy is megérti, mikor arra szüksége lesz.
        - 2023. 02. 03. 21:10
    • D
      Érdekes (hm, ???) gondolatok (hm, ???) a "sárgaházból". Kun Béla is Kóhn volt eredetileg...
      - 2023. 02. 01. 13:40
  • Posta Imre
    Magyarországon forgatják Steven Spielberg sorozatát

    Készül a második évad a Halo című sorozatból, amelynek Steven Spielberg az egyik producere – írja a Fejér vármegyei FEOL.

    A stáb jelenleg is Magyarországon, Csákberény mellett forgat. A FEOL cikkéből kiderül, hogy a település, pontosabban a mellette lévő, természetvédelmi oltalom alatt álló terület igen népszerű a filmesek körében.

    A forgatóstábról készült videó megtekinthető itt:

    A 26. században játszódó, Halo című sci-fi sorozat alapja egy 2001-ben indult videójáték széria. Ezeknek a játékoknak a története egy háború köré épül, ami az emberiség és egy teokratikus felépítésű társadalomban élő idegen szövetség, a Covenant között zajlik. A Covenant egy már kihalt ősi civilizációt, a Forerunnereket tiszteli istenükként, akiknek kipusztulását a Flood nevű élősködő fajjal vívott harc okozta.
    https://neokohn.hu/2023/01/31/magyaro...sorozatat/
    - 2023. 01. 31. 21:34
  • Posta Imre
    Mióta mondom, hogy az I. VH előttre "menetelünk" vissza? Jé, tán megérkeztünk? Jé, tán feltűnt? Jé, tán ezek teljesen doxazmások? Jé, teljesen idióta itt mindenki? Ja, nem, de!

    Toroczkai: vérgőzös háborúpárti hangulatot tapasztaltam Strassburgban

    Videók :: 2023-01-31. 20:48

    Az első világháború előtti vérgőzös, háborút akaró hangulat uralkodik az európai politikusok között, ez rendkívül aggasztó - jelentette ki a Mi Hazánk elnöke az ATV-ben.
    https://m.kuruc.info/r/34/254644/
    - 2023. 02. 01. 07:42
  • F
    Azért nem minden magyar ami fénylik !
    - 2023. 02. 01. 08:04
  • Posta Imre
    Miért kapjuk négyszer drágábban az orosz gázt, mint a csehek?

    Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadja hivatalában Szergej Lavrov orosz külügyminisztert 2021. augusztus 24-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

    A magyarországi negyedét sem érte el Csehországban az orosz importgáz átlagára tavaly. Bár hazánkba kifejezetten drágán érkezik az energiahordozó Oroszországból, a csehek nem csak nálunk kapják sokkal olcsóbban: európai viszonylatban is feltűnően keveset fizetnek. Olyannyira, hogy már-már nehezen hihető, nem egyszerű adatközlési hiba van a háttérben. Persze ez is előfordulhat, akad azonban egy teljesen logikus piaci magyarázat is. Ami ráadásul arra is rámutat, hogy – a kormány által rendkívül sokat ekézett – korábbi orosz-magyar szerződés feltételei mellett hozzánk is sokkal olcsóbban érkezne a gáz.
    https://g7.hu/vallalat/20230201/miert...-a-csehek/
    - 2023. 02. 01. 16:24
  • F
    Azért Imre ! mert van aki megfizet érte 6,5 millió oltót van az országban a józan ész háttérben van !
    Ezek azt is elhiszik azért ilyen enyhe a tél, mert klímamelegedés vagy mi van ?
    Tavaly-tól ömlik a búza , árpa , napraforgó az országba az ukrán adja mert az orosz a tengeren embargozik ezért tudja 150-ft adni a boltos a lisztet .
    Mint a 2,8 %-tej , azt stopolta be a kormány ? 2,8%-tej alapanyaga a sajtnak , vaj , túrónak , de mivel hiány van belőle mert a fogyasztónak csak az kell a gyártó mit csinál külföldről hozza be a 2,8 % tejet és ezért ilyen drága a sajt , vaj , túró stb....
    - 2023. 02. 01. 18:28
    • S
      Ebből a 2,8 %-os tej-ből gondolod, hogy csinálsz normális sajtot, vajat, túrót? Próbáld csak ki...<br />pl A koronás cukorból állítólag németbe, oszrákba annyit vettél amennyit akartál, itthol meg alig lehetet hónapokig cukrot kapni, ezt mire fogjuk?
      - 2023. 02. 01. 19:49
      • F
        Félre érted a dolgokat , nem azt mondtam hogy , jó és kiváló élelmet kapsz csak ebből csinálják pont a zsírtartalma miatt .<br />Lehet csinálni, például csinálsz aludttejet, mikor kész kézmelegre hevíted vászonkendőbe teszed lecsepegtetted és másnapra ott a kicsepeget savó és a kendőben ott a túró .<br />Savóba teszel , melegítés közben teszel lisztet és sót kész a bolti tejföl .<br />Túrót melegíted , tea vaj és tojás sárgája kell hozzá és só mikor egynemű vált kész a sajt . Olyan mint a trappista .<br />Cukor emelése , stoppolása pont a befőzési és pálinka főzési időre esett ezért nem volt .<br />Na meg a fogyasztó úgy gondolta hogy, ha van neki otthon 2000-kg cukra akkor már nem fog meghalni ?<br />Mint a covid hiszti elején 70,-80,.100- ezer forintért vásárolták a húst mert féltek hogy éhen fognak halni ? A Fagyasztóban meg el áll ? <br /><br />
        - 2023. 02. 01. 20:26
        • S
          Most jöttek ki a gondok, az hogy gyenge a hazai gazdaság.
          Az osztrák állítólag pl kapta a támogatást, nem azért legelt sok helyen a tehén mert annyira kellett az nekik...
          https://24.hu/fn/gazdasag/2008/06/04/...s_kiontik/
          https://magyarnemzet.hu/archivum-magy...s-kezdodik
          - 2023. 02. 01. 21:17
          • F
            Minap a miniszter kiterjesztette , a Kárpátaljai magyarokra hogy az egy "Senkiföldje" evvel ő nemet mondót mindenre ami magyar ott is , itthon is .<br />Azért a magyar értékek mint föld , mind szőlő , legelő az azért kell !<br /><br /><a title="https://mfor.hu/cikkek/ingatlan/bolond-lenne-eladni-szantojat-lazar-janos-es-a-tobbi-foldesur-kepviselo.html" href="https://mfor.hu/cikkek/ingatlan/bolond-lenne-eladni-szantojat-lazar-janos-es-a-tobbi-foldesur-kepviselo.html">https://mfor.hu/cikkek/ingatlan/bolond-lenne-eladni-szantojat-lazar-janos-es-a-tobbi-foldesur-kepviselo.html</a><br /><br />Elmúlt  30-év alatt egy olyan fogyasztói társadalom nevelkedett fel, akik azt csinálják amit a cég támogat .<br />-Csináljatok, gyereket mert a cég azt támogatja akkor azt csinálnak .<br />-Csináljatok , napelemet a tetőre azt csinálják .<br />-Csináljatok , lakásfelújítást akkor azt csinálják .<br />-Vágjátok ki a szőlőt , tehenet mert a cég támogatja .<br />-Csináljatok zöld szüretet , mert a cég azért fizet ?
            - 2023. 02. 02. 08:03
  • Posta Imre
    Vége: megszűnik a Mozart-csoport, a legismertebb amerikai zsoldosbrigád Ukrajnában
    Portfolio
    2023. február 01. 18:24
    Megszűnik a Mozart-csoport, a legismertebb Ukrajnában tevékenykedő amerikai zsoldosformáció – jelentette be Instagram-oldalán Andrew Milburn, az alakulat vezetője.
    Milburn arról írt, hogy „túl sok pereskedés” vezetett oda, hogy feloszlatja alakulatát.
    A Mozart-csoport elsősorban ukrán katonák képzésével és civilek műveleti zónából való kimenekítésével foglalkozott. A harcokban t
    - 2023. 02. 01. 19:35
    • A
      Az igazi ok valojaban az volt , hogy komoly vesztesegeket szenvedtek a wagneristak ellen . Azok akik tuleltek azok belsarral tele gatyaval ugy gondoltak , hogy szegyen a futas de hasznos. Ezt egy Amerikai nyugalmazott vezerornagy is megerositette akinek meg azert vannak ismerosei a seregben . ( col. Douglas Macgregor)
      - 2023. 02. 02. 10:15
      • Posta Imre
        Ki gondolta vona! Akkor most Bach -lesz, esetleg Orf, vagy Vivaldi..., mindegy, én már az atomorgona koncsertó előjegyzést várományozom.
        - 2023. 02. 02. 11:54
        • R
          Gershwin, Schoenberg, Mendellsohn lesz az...
          - 2023. 02. 03. 14:05
  • A
    Itt az a mottó, hogy "Semmi sem az, aminek látszik." És mégis itt mindenki azt vesézi ki, ami látszik.

    Adjunk esélyt annak is, hogy a világ sorsa jobbra is fordulhat, bármit hazudoznak is a médiában.

    FULFORD cikk 2023.02.02. (kivonat)
    Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoportok alapítója azt mondta: „Vannak szemtanúim, akik emlékeznek arra, hogyan képezték ki a CIA-tisztviselők Oszama Bin Ladent, és hogyan vittek zsákokban pénzt és fegyvereket az ISIS-nek Szíriában és más országokban. Betyárokat és terroristákat készítettek elő szerte a világon, hogy mindenhol baj legyen – Európában, Afrikában, Ázsiában, Dél-Amerikában.”
    Ezek közül a bűnözők közül sokan Ukrajnában gyűltek össze, ahol módszeresen levadásszák és megsemmisítik őket.
    Kínai források 680 ezer emberre becsülik az ukrán fegyveres erők összes veszteségét a konfliktus elmúlt 11 hónapjában. Ez azt jelenti, hogy Ukrajna már elvesztette a háborút.
    Ha az MI6 forrásai igazak, akkor az angolszászok és az oroszok már megegyezésre jutottak Ukrajnával kapcsolatban, és ennek részeként az Ukrajnába küldött nyugati tankok valójában Oroszországba mennek.
    Az MI6 vezetője azt mondja:
    „Moszkvából a hátsó csatornán keresztül hallottuk vissza. Ami sokkal szakértőbb, az a diplomáciai háttércsatorna. A katonai hírszerzés irányítja a fegyveres erőket, és nem fordítva.
    A tervek szerint Ukrajna körvonala a Dnyeper mentén északról délre, Kijevtől a Krím-félszigetig, és márciusra ez lesz a vége.
    Minden folyami átkelőhelyet felrobbantanak [hogy létrehozzák] a vasfüggönyt.
    Az oroszországi ukrán tűzvész a saját macskaharc, és a többiek bevonulása könnyekkel fog végződni.
    A Nyugat tétlenül fog állni, amíg Oroszország lefejezi az utolsó sátáni erőt Ukrajnában.”

    Victor Bout fegyverkereskedő a Kurszk orosz tengeralattjáróról ellopott nukleáris robbanófejet mutatta meg Sasha Zaricnak, azaz Alekszandr Romanov illuminátus nagymesternek. Ezt a robbanófejet később a 2011. március 11-i szökőárhoz és a Japán elleni nukleáris terrortámadáshoz használták.

    Közös orosz és angol hadműveletekre is sor kerül a KM svájci vezetőségének, Izraelnek a lefejezésére – állítják az MI6 és az orosz FSZB forrásai.
    A nürnbergi típusú háborús bűnök bíróságaira való felkészítés érdekében a NATO bűneit is felvetik a parlamentekben és más nyilvános fórumokon szerte a világon.

    A KM kiakad, és kétségbeesetten próbálják elindítani régóta tervezett harmadik világháborújukat Szíria és Irán elleni hatalmas támadásokkal. Ezek több száz harci repülőgépet foglalnak magukban.
    Iráni hírszerzési források szerint Iránt Ukrajnából érkező erők is megtámadták. "Ennek súlyos következményei lesznek Ukrajna kormányára nézve" - mondja a forrás.

    Bármi is legyen, ez a támadás nem indítja el a harmadik világháborút, mert a világ katonai erői már nem engedelmeskednek a KM-nek.
    Az Irán elleni támadás egyben kétségbeesett lépés volt Benjamin bűnözői KM rezsimjének is.

    A katonai vereség, a gazdasági összeomlás és a háborús bűnök miatti perek előtt a nagy kérdés az, hogy a KM végre megpróbálja-e kijátszani az „idegen invázió kártyáját”.

    Egy régebbi vitás kérdést kiigazítanék: Hitler és Walt Disney, azért hasonlítanak, mert (mostoha)testvérek és nem apa fiú viszony van közöttük. Közös Rothschild leszármazottak.
    - 2023. 02. 02. 18:02
    • D
      Segíts: mi az a KM?
      - 2023. 02. 02. 19:49
      • Posta Imre
        Kommunista? De lehet Kazár Maffia, vagy Krisztus és Mária...vigyázni kell a bonyodalmakkal, mert bajjá nemesüölhetnek!
        - 2023. 02. 02. 21:55
    • Posta Imre
      ASHUM, Fulford ne tudná, hoogy Ukrajna nem veszíthet, mert Orbán szernint sincs, Oroszország meg nem győzhet, mert Szovjetunió van? Nehéz lesz ebből a maceszból kiválogatni a kóhsert és a kohsertalant, de hát még a Merkabákat nem látni lődözni a gallíciai dagonyában.
      - 2023. 02. 02. 21:59
  • G
    Miért pont 68?
    - 2023. 02. 03. 01:47
  • F
    - 2023. 02. 03. 12:56
  • A
    Páros víz szer
    (Az örök élet tudása)
    Ezek nem szükséges információk, de talán sokaknak segítek ezzel, hogy a folyamatot, amiben épp vagyunk, azt jobban megértse, illetve pl könnyebben el tudja engedni a férjét, feleségét. Akit ez nem érdekel, az ne olvassa el, mert senki, magam sem, nem fog rá haragudni, ha nem fogadja el azt, amit leírtam.
    Az elkövetkező kb 1000 évben négy felemelkedés lesz ebben a szektorban. (Az Ég anya öl, a Nagyboldogasszony méhe nyolc szektorra van bontva, és mi most az E szektorban vagyunk.) Ez azt jelenti, hogy aki az első felemelkedést nem tudja megtenni, az biztosan nem tudja az utolsó felemelkedést megtenni. Az utolsó felemelkedést úgy tudom könnyen elmondani, hogy olyan, mint mikor egy tóba beleejtesz egy követ, és a kő koncentrikus hullámokat vet. Most egy új hullám, egy új világ fog megjelenni, és az utolsó a 16. hullám, a 16. világ eltűnik, beolvad a központi napba. (Sokan nem jutottak el odáig, hogy tudják, 16 világ létezik.) Ennek az új hullámnak az a hatása, hogyha megszámozzuk a 16 hullámot, akkor pl a 10-es hullám 11-es hullám lesz. Most a 16 világból E föld a duálisvilágban, a 10-es világban van. A negyedik felemelkedésnél E föld lesüllyed a 11-es világba, tehát az alvilágba, ha nem emelkedik meg E föld, és a rajta lévő érző lények. Már biztosan E föld nem fog lesüllyedni az alvilágba, de valószínű, hogy a 5-ös világban fog lenni, olyan nagy lesz a felemelkedése. A duális világban meg fog E föld szűnni, amin most élsz. Az a kérdés, te E földdel tudsz e megemelkedni, vagy lesüllyedsz az alvilágba, vagy másik szektor másik földjén fogod a duális világot újra kezdeni. Amit most a naprendszerről tudsz, az is megváltozik, másik naprendszer lesz E naprendszer helyén.
    Amiért ez fontos, hogy a Tejút rendszer is egy magosabb létállapotba fog kerülni, így a Tejútrendszerben élő fajok létérdeke, hogy a tejút rendszerben lévő összes érző lény (köztük a szikrák, ami benned is van, meg a növényekben, és az állatokban is, az emberekkel, asszonyokkal együtt) magosabb létállapotot érjenek el. A tejút rendszerben nem lehet egyetlen faj sem rabszolgaságban, semmilyen égitesten is él most. Most már csak E földön van rabszolgaság. Ha ezt tudod, akkor azt is tudod, hogy az érző fajok nem tesznek kivételt senkivel sem. Akik nem hajlandók, vagy nem tudják E földön az első felemelkedést megtenni, vagy akadályozzák a felemelkedést, azok meghalnak, és a szikrájukat el fogják szállítani a Tejút rendszerből, ahol növényként, vagy állatkén kezdhetik újra a duális világot, persze minden tudásukat törlik, a duális világról. Akiket elszállítanak a Tejút rendszerből, azok sok millió év múlva elérhetik, hogy újra érző lény testében legyenek, és átéljék a felemelkedést. Kevesen lesznek olyanok is, akik kapnak még egy esélyt, és újra megszülethetnek E földre.
    Annyit érdemes még tudni, hogy azért vállaljuk a duális világban a létezést, mert ha sikerül kilépni a duális világból, akkor magosabb világosságot érünk el, mint mikor beléptünk a duális világba. Ebből is következik, hogy a mag(y)arok eddig sosem foglalkoztak azokkal, akik még a pozitív(isten) – negatív(sátán) energiával, vagy a fény – sötétséggel foglalkoztak, és ezekben hittek, ezeket még be lehetett számukra programozni, a mai szóhasználattal így mondják.
    A duális világban a mozgáshoz szükség van az energiára, de amikor már nincs az általad, az elméd által létrehozott energiára szükség, akkor ezeket az energiákat el kellene tüntetni, meg kellene szüntetni. (Magam energiának mondom azt, ami a mozgáshoz kell, de mások másként is nevezhetik. Rengeteg energia van most E földön, és ha nem hiszed, akkor nézd meg, hogy mindent szállítanak, még akkor is ha nincs a szállításra szükség, mert szállítás nélkül is megoldható egy termék előeállítása.) Az elme úgy hozza létre az energiákat, hogy az egyet, kétfelé veszi, és az energia, mint melléktermék felszabadul. Akár a pozitív, akár a negatív energia szennyezi az érzelmeidet, főleg a csakráknál, az energia csokroknál, ezt nevezzük hazugságnak, főleg, ha ezeket a hazugságokat elfogadod, ki is mondod, és így a hazugságban élsz. Rengeteg szavunk van a szennyezett érzelmekre, mivel attól függ, hogy milyen, és mekkora erősségű energiával szennyezed, és melyik érzelmedet szennyezed, a hét érzelmed közül. Tehát, a te, az emberiség, és E föld, de a Tejút rendszer is akkor tud magosabb létállapotba kerülni, így kijutni a duális világból, ha az eddig létrehozott energiákat mind megszüntetjük. Az, aki nem tudja, vagy nem akarja megszűntetni az általa létrehozott energiákat, az meg fog halni, és el lesz a Tejút rendszerből szállítva.
    Az energiákat E földön nem lehet megszüntetni, semmilyen technika, módszer erre nem ismert, bármit is találtak ki eddig. Csak magadban, a magodban, lehet az energiákat semmissé (szemmi-tá-knak azokat nevezték, akik az energiákat meg tudták szüntetni, de most még nincsenek szemiták, mert számukra is elveszett ez a tudás, pedig az őseik még ismerték e tudást.) tenni, ezért minden energiát, minden hazugságot, minden kellemetlen érzést magadba, a magodba kell küldeni, a belső kapun, a belső gáton keresztül. A nők úgy jobban ismerik, hogy belső gát, mivel olyan a hatása a kapunak, mint szülésnél a gát, addig nem nyílik ki, nem tágul, míg nem érte el a gyermek a megfelelő fejlettséget. Ha te, másként a szikrád nem érte el a megfelelő fejlettséget, akkor nem fog a belső kapu, a belső gát sem kinyílni, kitágulni.
    A belső kapu, a belső gát kitágulása, a szikrád bejutása a magba, a hét érzelm jelentős megnövelése, ezt a folyamatot nevezem magam páros víz szernek, de régen ezt nevezték az örök élet tudásának is. E tudás megszerzése miatt régebben is sokakat megkínoztak, megöltek, perbe fogtak (táltos perek). Ehhez azt kell tudni, hogy szavakkal (könyv), sem bemutatással (videó) nem lehet a szert átadni, mivel a szer az érzelmekről szól, így az elme fel sem tudja fogni, elmével nem érthető meg a szer. Ha valaki azt mondja neked, hogy érti a szert, akkor biztos lehetsz benne, hogy fogalma sincs a páros víz szerről.
    Érző lények vagyunk, és ha nem hiszed, akkor kérdezd meg egy anyát, mert az anya ezt pontosan tudja. Aki nem érez semmit, az biztosan nem érző lény, és teremteni sem tud, ezért ők azok, akik az érző lényektől lopnak, amit csak lopni tudnak, és a lopáshoz szükség van arra, hogy hazudjanak neked. Ellopják az energiáidat különböző csellel, és ennek az energiának egy részével hazudnak neked, és ezt nevezik beprogramozásnak most. Pl. család=csal-ád=csal-ad, Aki egyszer is hazudott a férjének, feleségének, a nevelt gyermekének, az él családban. Másik példa, mikor azt mondják neked hogy szeretlek, vagy te mondod a gyermekednek, hogy szereted. - Ez is hazugság. Mindenki csak magát tudja szeretni, de ehhez szüksége van barátra, társra, párra, mert ez a három kapcsolat létezik ember, és asszony között. Az ismeretség az nem kapcsolat. Minden más kapcsolat, bárhogy is nevezzék az hazugság, vagy aberráció. A férj-feleség kapcsolat is hazugságokra épül, és biztos lehetsz benne, hogy az egyik a főnököt, a másik a szolgát játssza a házasságban, tehát nem szabad sem a férfi, sem a nő. Az azonos neműek kapcsolata meg talán sokaknak egyértelmű, hogy az aberráció, másként beprogramozás eredménye.
    Mivel érző lények vagyunk, ezért csak érzelmekkel tudunk teremteni. Minél jobban szennyezed az érzelmeidet (energiákkal), minél több hazugságot fogadtál el, annál hamarább szűnik meg a teremtésed. Vannak már olyanok, akik nem tudnak teremteni, mert olyan sok hazugságot fogadtak el, és ahogy a teremtő megteremti neki azt amit szeretne, ugyan abban a pillanatban meg is szűnik a teremtett dolog, a sok szennyezés miatt. Ezek már pl nem képesek gyermeket nemzeni, tehát paszkoncák, és segítenek ők is a lopásban, hogy meg tudjanak élni a maradékból, amit kapnak. Ezek mind meghalnak, és nem te halsz meg, mikor elkezdődik a szennyezett érzelmek beküldése magadba, a magba, és egyre kevesebb lesz az energia. Aki a társával végigviszi a páros víz szert, az már sem pozitív, sem negatív energiát, sem fényt, sem sötétséget nem fog használni, hogy életbe maradjon, helyet változtasson, hanem csak tiszta érzelmeket használ. Ezektől az emberektől, asszonyoktól már nem tudnak már lopni energiát sem. Ez az, amit mindenkinek el kell érni szabott időre, hogy megkapja s szer tudását, tudjon teremteni tartósan, és megvilágosodjon.
    A szerrel a hét érzelmedet tisztítod meg a társad segítségével. A hét teremtő érzelem: fegyelem türelem, figyelem szerelem, ezek nyitják, tágítják a belső kapudat, belső gátadat, ha megfelelő nagyságúak, erősségűek, és sok van belőlük. Sok jóság, jó érzés, ami előhozza a szeretetet, és a sok szeretetből lesz a szerelem, amiből szintén sok kell. Ha megfigyelted ezek elemek, és ágak, egek, a szer részei.
    Nők és férfiak nem tudják a szert végigvinni a társukkal a szert a szennyezett érzelmeik miatt. A szer előtt ezért szükség van, minden akadály megszüntetésére, hogy a szert végig tudd vinni, és csak a gyökértársaddal, akiből mindenkinek csak egy van. A magyarok a felkészítést a szerre úgy nevezik, hogy külcsín, és belbecs. külső csinos, belső becsületes. A csinos magyarul nem a test szépsége, hanem az, hogy szabad vagy, és tisztességes. A külső megjelenésed ezért fontos. Nem hordhatsz semmilyen gyűrűt. Minden gyűrű, kör, vagy ellipszis alakú ékszer (ék-szer – a szer éke, gátja, problémája) azt jelzi, hogy valamilyen körben, pl a házasság körében vagy. Nem lehet férjed, feleséged, élettársad, szexpartnered, barátod, udvarlód, felnőtt fiad, jányod, és nem lehetsz vallásos sem. Amíg ilyen körökben vagy, addig nem fog egyetlen ember a nőknél, illetve asszony a férfiaknál megjelenni előtted, hogy segítsen neked a külcsínben, és a belbecsben. Ha szabad vagy(egyéni szabadság), akkor kezdődik a belbecs, tehát megismered, hogyan kell az érzelmeidet megtisztítani a magban, és miként tudod magaddal jó lenni, magadat szeretni, magadba szerelmes lenni, hogy a belbecs során nőből jány, férfiből fiú legyél, és ami a lényeg, hogy alkalmas legyél a szer végig vitelére a gyökértársaddal, mert azt is megtudod, ki a gyökértársad. Ha 1. szabad vagy, akkor tudsz 2. magadra figyelni, ha ez meg van, akkor tudsz 3. magadra hallgatni, és ha ezeket folyamatosan tudod, akkor tudsz minden hatást 4. magadba küldeni. A hatás a szennyezett érzelmek, bármi, amit eddig átéltél,bármilyen kitalált gondolatod, és minden mások által neked küldött szennyeződést visszaküldesz annak, aki neked küldte.
    Lényegében nem a páros víz szerről írtam, hanem arról, miért életbevágó neked a szer tudása, és milyen feltételei vannak, hogy a szert végig tudd vinni csak a gyökértársaddal. Akivel egyszer is közösültél eddigi életedben, abban biztos lehetsz, hogy az nem a gyökértársad, és nem számít, mit gondolsz tál ki, mit hitettél el magaddal. A páros víz szerről azért nem írok, mert azt mindenki másként fogja végigvinni a gyökértársával, mivel a teremtő nem teremt meg kétszer ugyan azt, így mindenkinek más az útja is. A páros víz szer lépéseit magadból, a magból fogod megtudni, és ha jól megtetted, akkor fogja a mag megsúgni a következő lépést, ezért is fontos a magadra figyelés. Egyedül nem tudod a páros víz szert végigvinni, de még a belbecset sem. Ha megértetted eddig amit leírtam, akkor hamar rájössz. Vannak olyan igen erős érzelmeid, pl erős félelem, erős fájdalom, amit esetleg jól el is rejtettél a tested vizében, amivel egyedül nem tudsz szembenézni, és beküldeni magadba, és ehhez is a gyökértársad kell, akivel meg lesz az a kapcsolat, ami kell a segítéshez.
    - 2023. 02. 03. 21:11
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %