Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Posta Imrééknél (riport, Szeretet Tere Műhely)

3 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • L
    Nagyon szép a kerted Imre! A riportot még egyszer végig kell néznem, mert beleröffentek, de nem fogok csalódni, abban biztos vagyok. Egyébként jópofa ez a hölgy.
    - 2020. 07. 26. 22:33
  • V
    Imre, nagyon szép a kerted, éppen csak egy tó hiányzik belőle. Ugyanitt szeretnélek tájékoztatni, hogy szépen alakul egy csapat akinek deklarált célja a Kárpátmedence permakultúrás alapokon nyugvó regenerálása. Csak tisztázásként, a permakúltura első három alapelve: viseld gondját a Földnek, törődj az Emberekkel és a méltányos megosztás valamint a többletek visszafordítása abba a rendszerbe amiből az származik.
    Mi már találkoztunk személyesen, és meg vagyok győződve, hogy még fogunk amikor majd eljön az Ideje.
    Üdv, István.
    - 2020. 07. 28. 07:12
  • Mormi
    Kedves Imre! Megnéztem mindkét videót és hát nem semmi, amit ennyi év alatt összehoztatok kedves feleségeddel, Verával! Csak gratulálni tudok hozzá! Bár csak bennem volna ennyi kitartás. De sajnos sohasem volt és nem is lesz soha! Nem sok értelmét látom már ennek a vergődésnek, amibe bele lettünk kényszerítve. Már rég másnak kellett volna, hogy eljöjjön az ideje! Konkrétan, a nagytakarításnak! Épp az éjjel néztem meg a "Rambo 5-ig" záró részét! Tiszta munka! Sok ilyen Rambo kellene és nem csak ennek a szerencsétlenné tett országnak, népnek! Hogyan tudnánk mi is hasonlóképpen eltakarítani a mocskot a teljes országunk területéről? Hogy annyira hosszú idő után végre mi is fellélegezhessünk!

    A riportot veled elkészítő hölgy hangja elképesztően megnyugtató, kellemes! Mikor az első videóban csak a hangját hallottam, már akkor szimpatikus volt számomra és nem csalódtam később sem. A kályhátok is elképesztően jól néz ki, ahogy az egész lakás is, már amennyit előző videókból látni lehetett belőle. A kertetek is gyönyörű, látszik rajta, hogy szeretettel alakítottátok ki! Nyári orgonát nem láttam benne, pedig azt nagyon szeretik a lepkék, meg Lepkevirágot sem! De ezt még lehet pótolni! Gyermekkorom szép emléke az egyik szomszédunk udvarában található hatalmas nyári orgonabokrokon nyüzsgő élet, gyönyörű, színes lepkék sokaságával. Már az idejét se tudom, hogy mikor láttam utoljára kard és fecskeszárnyú pillangókat. Talán már nincsenek is.

    Amit még hiányolok nálatok, azok a haszonállatok Bogin és a két cicán kívül. Nem olyan hatalmas azért az udvarotok és kertetek, hogy még ólaknak is jusson hely a telketeken, de nem olyan rossz, ha van mihez nyúlni, ha netán bezár a bolt, vagy már ki sem nyit. Bár sokan sietnének ez esetben a segítségetekre, de azért egészen más a saját nevelésű haszonállat állomány. Már felajánlottam nektek nyuszikat, bármikor szívesen adok, most is van belőlük jó néhány, olyan nagyon sok helyet sem foglalnának és Bogi is örülne a látványuknak, szerintem. A cicákkal is jól kijönnének, erről nem egy YouTube állatos videó készült már. Aranyosak, öröm őket nézni és simogatni is, más kérdés, hogy ki intézné el a piszkos munkát, ha már vágás érettek az utódok. Nálunk apám intézi őket, én csak nagyon ritka esetben vagyok képes nyulat ölni és akkor is csak szánalomból, átsegítve a túlvilágra a beteg nyulakat. Hisz látom, ti is nagyon szeretitek az állatokat. Nagyon el sem tudlak képzelni téged ölés közben, ahhoz te túlságosan is jó szívű, jó akaratú ember vagy Imre! Persze egészen más a helyzet, ha bizonyos körülmények között képes vagy átváltani durvább üzemmódba! Nálam ez könnyedén megy, ha elég ideig cincálják az idegeimet, mert igazán csak pillanatok műve az egész. Bár akik ismernek személyesen is, azok ezt még nem tapasztalhatták meg, illetve van aki igen, de ők már régebbről ismerhetik a nem túl jó természetem.

    Tetszett, hogy a második videóban azért már célozgattál, a riport részben azokra a dolgokra is, amik nem igazán tetszenek a nagyvilágban neked sem. Talán a kedves hölgy sem számított erre, de azért elég rendesen visszafogtad magad, a tőled megszokott vehemenciához képest, ahogy képes vagy beszélni ezekről a dolgokról.

    Az biztos, hogy nem mostanában foglak meglátogatni titeket, mert eléggé elriasztott amiket ezzel kapcsolatban mondottál. Nevet De ennek a veszélye már csak azért sem áll fent, mert igen csak utálok utazni, főleg messzire, ti pedig nem éppen a szomszédban éltek. Valahogy úgy vagyok ezzel, mint te is, hogy jobban érzem magam idehaza, az ismert környezetemben. Igazán ellazulni, jól érezni magam, ahogy te is mondod, csak idehaza tudok a saját udvarunkban, kertünkben. Itt is igen sok a fa, tele mindenféle énekesmadárral és más élettel. A minap még egy zöld sáskával is találkoztam, ami ma már igen csak ritkaság számba megy és ami szintén a gyerekkoromra emlékeztet, szép emlékeket élesztve fel bennem, a rosszakat mellőzve.

    Utoljára talán Őcsényben beszélgettünk el jobban egymással, meg Kulcson Talpiéknál, egyébként meg igen csak eltudod foglalni magad, mikor nagyobb társaságban vagy. Igazán akkor is elemedben érzed magad, ahogy láttam, nem csak otthon a házatokban és kertetekben. Szabadidőd viszont nem nagyon jut neked sem, sok fontos dologra, amik között az első ugye a család kell, hogy legyen! Pedig az igazán kemény idők még csak most következnek majd mindenki számára! Jön az amerikai elnökválasztás és addig is a sátánista elit mindent befog vetni az emberiség és Trump elnök ellen is, amit csak el lehet képzelni, meg azt is, amit nem! Ennél is sokkal durvább, mocskosabb dolgokat, mint amiket eddig felsorakoztattak végtelenek tűnő fegyver arzenáljukból.

    Addig is próbáljuk meg még élvezni azt a "kegyelmi időszakot" ahogy Miskolcilaci is mondotta, ami még hátravan a mostani aránylag még békésebbnek tűnő időszakból! És készüljünk fel lelkileg, szellemileg és testileg is, ahogy mondottad a harcra, a még rosszabb, mocskosabb időkre! Mennyivel jobb helyzetben voltak a magyarok, mikor még "szabadot" fegyvert ragadni! Mikor még akármekkora is volt az elnyomás idegen rasszok, népek részéről, még létezett összetartás és képes volt a magyar felvenni a harcot hazája, népe szabadsága és biztonsága, békéjének megteremtése érdekében. Ehhez kellene valahogy visszatalálnunk, bármennyire is lehetetlennek tűnő feladatnak látszik.
    - 2020. 07. 29. 12:25
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %