Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

S-üvöltő szelek

S-üvöltő szelek
Napokban állapítottam meg, hogy most került sorra a farakásból a 10 éve már felapírított, betárolt adag. Aki hozta, már nem él, hirtelen szívhalál vitte el, velem volt egyidős. Amúgy minden a legnagyobb rendben, ahogy hallom, Magyarország új államformája: korrupció! Felháborító, maga a gondolat is. Vagy nem? Tessenek figyelni, jönnek az adatok. Nagyjából a legrohadtabb helyzete már az itteni átlagbirkáknak van, hipernfláció és szemfényvesztés. Frradalmat készítenek elő a paraziták és nagyon látványosan tolják a kirakatba a pofátlan rablást, cionista zsidó összeesküvés részleteit, összefonódásokat, szabadkőműves hálózati struktúrát, csak lesek. Szerencsére nem szémít, a nép teljesen debil. Frusztrált, letargikus, egy fángli xart sem ér, maga a szóhasználat sem, jelentés nélkül. A háború ideért, érezni a legelőben, a bárányok hallgatnak, vagy néha Baphomet-módon felmekkentenek. Ezek jó hírek, nem ért a csürhe csak a korbácsból, hát megkapja. Hamarosan meg kell induljon a nyilt katonai mozgósítás. Most olvasom, Viktor helytartó, cégügyvezető, király, az EU jövendő császára, rabbi-vajda utasítja a pénzügy, igazságügy és területfejlesztési minisztereit, hogy működjenek együtt! Ebből Kárpátalja "lerohanása" lösz, akárki möglássa! Miért is ne? Megmondta, mert kiszvárogtatta, hogy az EU politikailag összeomlik és kell egy erős kóhnzervatív cionista vajdarabbi, aki lengeti a zászlovat! Az osztrák szabadkőműves médiumok szerint csak Magyarország (Új izrael) és Oroszország van recesszióban. És tényleg! Érdekesen alakul a tavasz, bár a mesterséges intelligencia őszrejósolta a III. Világháborút, bár "ő" akkorra azt tervezte, hogy Oroszország megtámadja Németországot. Ez kizárt! Novák Katina azt mondja, soha többet Szovjetúniót! Na, beprajnásodtunk, drágaszág? Hol tetszettek eddig valagolni, vagy ez csak úgy gyűtt, mint a zállam? Ki beszél itt Szovjetunióról? Hja, hát én.



Már csak azért is, mert Szovjetunió van - azt mondják a bölcsek és Oroszország nem van, ugynakkor Németország sem van, sem Ukrajna...ja és ne már, Magyarország meg...hát ez nagyon gáz, Blank Rock ide vagy oda. Igazából mind egy szálig a Rotschild kláné, vagyis zsidó gyarmat - az ismerősöm szerint és ma már ott tartunk, hogy bevezetik az "interregnum" időszakát, vagyis katonai diktatúrát. Nem viccelek! Mondja az ismerősöm egy ideje és lényegében már most is szopásjog alapján intézte a cionista összeesküvő horda a dolgát, "állami keretekbe öltöztetves", csak mára kicsit elfajult, eldurvult a kóh-trast és lassan a katonai megoldáson túl nem lesz kezelhető a "diplopácia". Most olvasom, maciéknál beadták a törvénytevezetet a Dumába (vagyis az ottani legfőbb oligarcha-zsinagógába), hogy katonai parancsnokok bírósági ítélet nélkül is intézkedhessenek, büntethessenek. Ajvé van, córesz, elftársak! Ragozzam? Rogánozzam? Lázározzam? Persze csakis alkotmányosan és demoratikusan ám! Prigozsin!

Kemény dió ez a történet és persze logikus következménye is a Kovid-legendáknak. Már akkor szétválasztódott a teljesen idióta nép és beigazolódott, hogy totálisan hülyék a zemberek. Most kezdig a magyar-újizraeli sajtóban csepegtetni, hogy öngyilkost is a kovidhalott listára tettek...na majd lesz ebből még orvosok és nővérek által megölt (bocsánat: protokolárisan-kivégzett) tetem-tömeg is. Szóval, ez a sok-sok cionista parazita és egyébb fatty, egyre jobban kiválsztásra kerül és ahogy az ismerősöm mondja, nem van kegyelem. Ja nem pontosan idéztem, mert Viktor is azt mondja a brüsszeli bürokratáknak, hogy a magyaroknak igaza lesz! Igen, annak a párnak már most is az van, de hát ez ebben a Mátrixban már lejátszották párszor. Nekem meg már igazam volt eddiglenn is úgy, mint fenn!

Olvasom, az álpintér aláírt az álköztársasági Katának, hogy nénót szereltessen a hatlovas hintajára. Szirénezve vonulhat eztán majd Erdélybe, Felvidékre, Kárpátaljára...zsidnagógalátogatásra - az ismerősöm szerint.

De van másik jó hírem is, vagyis képem. Tudjátok, Himnusz, 200 év, Kölcsey, Megbűnhődte márenép...satöbbi, most meg mutogatnak egy 7-ikes tankönyborítót, amin a márványszobor a thóra-tekercset tartja ölében, mintha rejszolna. Nagyon natorál! Szabadkőműves író-költő, szobrász...csak így cumiban nyomatják...ja és az üzenete: cumizzatok magyarok! Persze én ebben nem hiszek, mert nagyon alantas, alpári és ordas dolgog lenne, hogy minden, ami szent...khm...csak egy cionista szabadőműves átverés. A szobor szerzője egyébként római légiós, ott tanulta ki a SZOPÁS-technikát, vagyis a Szókratészi Oszlopsimogatás technológiáját, még valahogy Leonardó di Cabrijó (vagy Vinci) lova is hozzápártolt, ami azért csak jelent valami küldetéstudatot, amúgy "trójaiasan".
klcsey_fasza.jpg (82 KB)

32811klcsei_fasz.jpg (50 KB)
Olvasom, hogy a kijevi rendőrkakitányság bevándorlásügyi részlege futtatott prostitúcióra kényszerített lányokat, vagy fiúkat...vagy micsoda? Szervkereskedelem, drog, embercsempészet..., gyerekek, de pitik vagytok, tanulhatnátok a judapesti striciktől, itt Don álpinyó-rogány ezt sokkal profibban intézik! Hajl, ha én egyszer becsukom a számot?


Azt tudtátok, hogy a "szláv" legenda szerint Kijevet egy Kij nevű nephilim alapította? Nem? Igen, hallottam én is, hogy Atil(l)a, de lehet mégsem, mert állítólag az ő sírját találja most meg minden román autósztráda-munkás is. Persze a hármas koporó nélkül, de azt meg már a kommunisták lopták el.


Mit olvasok? Csányi Sándor az OTP-s sántánista (Ügyfélszolgálat: (06 1) 366 6666) oligarchiánus Nagy Magyarországos molinókért "lobbizik"? Te, itt már minden cionista Nagy Magyarországról ábrándozik, miközben a magyar úgy látja, hogy neki már egy minimális is jól jönne, ha lenne? Mi ez a céges buli? Blank Rock és OTP, megaMOLL...az ismerősöm szerint ez egy korporáció és a paraméterek nem is annyira konfidenCIÁ-lisok!  Azért ez kemény! Az államforma Somogyi szerint korrupció, közben kijönnek a "politikus" cégvezetők vagyontalansági nyilatkozatai...és dőlhet-borulhat, vakulhat a paraszt. Ez így van rendben, a hatóságok már elkezdték a nyomizást. Lehallgatnak mindenkit az új "áll"mi és egyre drágább lehallgató-céggel, ahogy olvasom. Aztán lerohanja a TEK! Szertenek rohangálni, de kíváncsi leszek, az oroszokat mikor rohanják majd le nagy lelkülettel? Menni fog, fiúk, lányok? Shalom!  Most is lekocogtattak pár ortopéd orvost, mert állítólag manipulálták a cipőfelírást...de valami közös buli lehetett ezz a kormány-maffiával- az ismerősöm szerint- mert a NVSZ lett az ügyre tojva. Valami lopós mentőst is lelepleztek beépített spionjaik. Ennyire sokan vannak és ennyire jól megy a biznisz?

Olvasom, a szolgálatok szivárogtatnak:


A Telex birtokába jutott egy 2021. június 2-i hangfelvétel, melyen a következő párbeszéd hangzik el a korrupcióval vádolt Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke és Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke között:

Senyei: Megjelenik egy cikk. Hát bazdmeg!

Schadl: Ki nem szarja le?

[…]

Senyei: Most egy Telex-cikknek miért kell a Kúria elnökének odabaszni?

Schadl: Egyébként már eleve. Fölemeled a magad szintjére ezeket a dolgokat!

Senyei: Erről van szó. Két-három levelet kell írni, mert valamikor kell írni, de ez nem volt szerencsés. És mi a faszom az, hogy követelem? Az újságtól követelem, hogy ne írjon híreket?

[…]

Schadl: Szaros Telex-cikkre ne bassza már meg – már bocsánat – a jó ég, hogy a Kúria elnöke reagáljon!

https://24.hu/belfold/2023/02/03/senyei-gyorgy-orszagos-birosagi-hivatal-schadl-gyorgy-korrupcio-kuria/

Még jó, hogy akinek szegényes a fantáziája, nem is meri elképzelni, hogy ez így ment, megy, menni fog, alkotmányosan, demokratikusan, korruptan, cionista, hazaáruló módon...minden "állami"  szektorban ás faktorban. Ez egy nagy csal-ád! Maffia- ahogy az ismerősöm szokta nevezni, de én nem így látom.

Mi a megoldás? Minek a milye? A csürhét hogy lehet "megoldani", A Pfizer és az Astra sem elég hatékony, egyelőre, sajnos nem hullanak az oltottk olyan mértékben, amennyire kellene...amint azt olvasom a szaksajtóban. Mindenki várja a csodát a 900 nap leteltét, hátha akkor hanyatt vágj egyszerre nagyon sok "nemattóvan" hirtelenhalott magát, mert még csak szórványban csepegtetik a fura kimúlásokat. Szurkolok, minél gyorsabban jöjjön össze a "csak 100 millió maradhat" projekt, de nem fog menni, ha nyiltan nem vetik be a nagyágyúkat. Jó, csak viccelek ám, mert fut egy másik "projekt" is, ahogy azt már sokszor emlegettem. Ilyenekt olvasok!


Írj novellát egy sosemvolt Magyarországról vagy négylábú kedvencekről! - szól a hirdetés.

Pályázzak?

Erről írok már mióta is? Ahogy látom, előkerült Csintalan is, ha már annyit Budaházyznak mostanság és kimondta, sosem létezett Nagy-Magyarország! Lehet, Csányival, Viktorral összeeszéltek a páholyban...te mondd ezt és meg azt a buta nép meg ...tudod, ahogy szoktak.

Olvasom az Eurobaromméter kimutatta a nemzeti kóhnzultáció fals eredményeket igazol, illetve nem, vagy de...szóval az emberek zőme- szerintük- már telex.arja a "FIDESZ" hazudozásait és igazából már csak a teljesen degeneráltak és kilóra beNEResedett pénzvisszaosztó rendszeresek szavaznának rájok..., ha jól értem. Kamu? El sem hiszem, nert nem azt látom ám! Tegnap a tömegsírok elkészítésének szabályos módja ugrott föl az egyik oldalon, merő véletlenségből.

Orvosok a tisztánhányásért, jön a katonai eskütétel és titoktartás a bevezényelt dokiknak és személyzetnek? Mi ez a céges esküdözés? Tényleg nem dereng?

Napokban hallottam orvosos párbeszédet és a doki esküdözött, ebben nem vesz részt és nyugdíjba vonul..., mert szerinte olyanja még lesz..., de a nyáron még nagyon magabiztos volt és nem érti most sem az okokat, miért is történik mindez. Na, pont azé'!


Vannak fura dógok ám!


Fordulat a 38 millióért eladott 450 milliós villa ügyében

A legfőbb ügyész feljelentésként értékelte Jámbor András kérdését, amit a kisemmizett nő ügyvédje fordulatnak tart.

Jámbor András (Párbeszéd) írásbeli választ igénylő kérdést nyújtott be a legfőbb ügyésznek. Arra volt volt kíváncsi, folyik-e nyomozás abban az ügyben, amikor Schadl György feleségének irodáján keresztül adtak el 38 millió forintért egy olyan péceli villát, amelyet utána 450 millióért árult új tulajdonosa. A történetet a Blikk tárta fel. A lap írta meg azt is, hogy az árverési jegyzőkönyvön az ingatlanárverés időpontját visszadátumozták, tehát az okirat valótlan tartalmú.

https://24.hu/belfold/2023/02/01/polt-peter-schadl-felesege-vegrehajto-okirathamisitas/

Tehát, megannyi följelentés, hazaárulásról, csalásról, cionista összeesküvésről, alkotmányellenes puccsról...smafu, De a "legfőbb cionista ügyész" minő véletlen egy ilyen feldobbantott magoslabdát lecsap és feljelentésnek minősíti. Oszt ennyi! Ne vonjon le ebből senki, semmilyen szövődményeket, csak érdeke, hogy a bűnszervezett "állam" címszó latt működő ernyőbrigádja ilyent megeresztett - az ismerősöm szerint. Tán tényleg jön az a katinai akció és esetleg nem van szavatolva a biztonsága a nyakkendős bűnözőknek? Mi a fene? Jó, csak egy opció, mert hol van még a Wágner és zenekara, vagy a Magyarok Kipái akcijócsoport? Valami maffiával hírbe hozott "magyar" sztárügyvédet is most tetTEK terítékre. Próbálkoznak jófiús szerepbe kerülni, hátha elhiszi még nekik bárki is, hogy nem egy velejéig mocskos, rohadt sátánista féreg banda- az ismerősöm szerint, de ő ilyen. Én persze nagyon bírom ezt a brancsot, simán hősnek valók, le is rohanhatnák a kárpátaljai hitsorsos páholytársaikat, egy marathoni Gabi-Gabi parti keretében, legalább kitüntetéseket osztogatva egymásnak, mert az is nagyon kell.  Lehet ezért is baj, hogy Polt feltüntetett a vagyonnyilatkozatában egy "külföldi" ingatlant is? De ki hiszi ezt el? Ezeknek? Bármit, bármikor!

És akkor záróakkornak egy újabb nyilatkozat, mely messzire mutat. Lesz itt Nagy Turán, Urálon túli testvériség...genetikai tisztogatás, meg biznisz..., ha már Tarajos Erdogánt is Nobelre jelöltetnék. Szerintem is megérdemli! Sőt, Kim Jong Un is..., de leginkább Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc, Zelenszkijjel Oszkárra. A "kár" része is egyértelmű és az osz-tás is megyen rendesen. Jó, csak vicceltem ám! Pont ez való ennek a gagyi brancsnak!


Orbán: Én nagyon sokat tanultam Alijev elnök úrtól, hogyan kell jól vezetni egy országot

Érdekes beszéddel köszöntötte Orbán Viktor Ilham Alijev azeri elnököt és feleségét annak alkalmából, hogy az Azerbajdzsántól Magyarországig húzódó áramvezeték kiépítéséről írtak alá megállapodást vasárnap. A miniszterelnök hivatalos oldala, a miniszterelnok.hu nyilvánosságra hozta Orbán köszöntőjét, amiben amellett, hogy ismét fölemlegette a magyar-azeri türk rokonság, legalábbis kulturális rokonság elméletét, azt mondta a jelenlévőknek:

"Én nagyon sokat tanultam Alijev elnök úrtól az elmúlt tíz-egynéhány évben, hogyan kell bonyolult közegben jól vezetni egy országot." "Sajnos nem mindent tudtam eltanulni tőle, merthogy mi inkább a radikális oldalhoz tartozunk, ő pedig a legmérsékeltebb politikusok közé tartozik. És azt kéne tőle eltanulnom, hogy moderált módon is hogyan lehet eredményeket elérni a nemzetközi térben."

A magyar miniszterelnök itt nem arra gondol, hogy Alijev elnök és családja hogyan van 2003 óta hatalmon és épített ki egy nagyon korrupt és autoriter rendszert az országában, hanem arra, hogy hogyan tud nagyhatalmak között lavírozni. "Azerbajdzsán délről Iránnal határos, északról az oroszokkal. Magyarországtól nyugatra vannak a germánok, keletre meg az oroszok, szóval mi ismerjük ezt a helyzetet, és tudjuk, hogy milyen nehéz ilyen körülmények között jól menedzselni egy nemzet életét."


https://444.hu/2023/01/31/orban-en-nagyon-sokat-tanultam-alijev-elnok-urtol-hogyan-kell-jol-vezetni-egy-orszagot

Na, legyen mára ennyi elég a tudományos fantasztikus szakirodalomból. A napocska is kisütött, ha nem fúj el a szél, tán még skálódhatok is a kertben.

Hírek Galéria

Image #601
Image #602
Image #603
Image #604

36 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Szkíták vagyunk de az Urálból jöttünk ide fideszes tempó .
    https://www.youtube.com/watch?v=-iRHD...%C3%A1rium
    Ezt a magával is "törődő borítós " Kölcsey, művet állítólag most találták meg a múzeumban vagy levéltárban vagy pincében ki tudja ? .
    - 2023. 02. 04. 17:03
  • Posta Imre
    Most olvastam egy nekem címzett üzenetet, mely így szól: "A "jobb" oldali páholy tagok és a "bal" oldali páholy tagok is rettegnek tőled."

    Nem értem a célzást. Tőlem? Páhodályok? Miért? Sinki nem vagyok, egy börtöntőtelék, valami alkotmánytalanságos tenorista, vagy mi a qva cionista nénikéjük..., de valamiért csak kussolnak és valami készül is, ez bizonyos.
    - 2023. 02. 04. 19:21
    • D
      A páholynak nincs jobb és bal oldala, ez akkora marhaság, mint ide Kiskunlacháza.<br />Csak a páholy van. Megvilágosodva (elsötétedve, persze). És igen, minden módon és eszközzel megy a cél elérése: az emberiség lélekszámának a lehető legkisebb létszámra való csökkentése (nemhogy 500, meg 100 millióra, de inkább csak pár százezerre és még lehet, hogy ez is eltúlzott szám).
      - 2023. 02. 05. 12:59
      • Posta Imre
        Na, ez már a "jobboldali" (fideszses, kdnp-s...) és a "baloldali" (DK, LMP..-s) zsidókat is érintő kérdés. Senki nem garantálhatja sem az életüket, sem a memóriájuk lementését és új testbe, borobotba költöztetését...
        - 2023. 02. 05. 13:21
  • Posta Imre
    KGST indul!

    A Mol kilépett az eddigi legnagyobb piacára, ahol egyből több kútja lett, mint Magyarországon

    Pénteken megnyílt a Mol első lengyelországi töltőállomása a Krakkót és Varsót összekötő gyorsforgalmi út mellett. A magyar vállalat tavaly decemberben történelme egyik legnagyobb tranzakciójával több száz benzinkutat vett Lengyelországban.

    Háttér: A Mol 417 kutat vásárolt meg a PKN Orlen lengyel állami energiavállalattól. Ezek a Lotos egykori kútjai voltak, amelyeknek a megvásárlását az EU azzal a feltétellel engedélyezte az Orlennek, ha értékesíti a hálózat egy részét.
    https://g7.hu/vallalat/20230204/a-mol...rorszagon/


    Békesi László: Ma már reális veszély, hogy Orbán ki akarja vezetni az országot az unióból
    A volt pénzügyminiszter szerint addig érdeke Orbánnak és a rezsimnek bennmaradni az Unióban, amíg a támogatások meghaladják a kötelezettségeket.
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...o-kilepes/

    Orosz ellenzéki képviselő: Magyarország a nácizmustól meg nem tisztított ország

    https://index.hu/kulfold/2023/01/30/h...f73e02f0d2

    Honvédelmi miniszter: a magyar haderő harckészségének a legjobbnak kell lennie (videóval)

    Fontos, hogy a magyar haderő harckészsége mindenkor a legjobb legyen – jelentette ki a honvédelmi miniszter a kormány Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videóban.
    https://promenad24.hu/2023/01/29/honv...-videoval/

    Viktor Haritonyin orosz oligarcha megvásárolja a németországi Frankfurt-Hahn repülőteret

    Viktor Haritonyin orosz oligarcha 20 millió euróért megvásárolta a fizetésképtelen Frankfurt-Hahn repülőteret Rajna-vidék-Pfalz délnyugati részén - jelentette a Deutsche Presse-Agentur német sajtóügynökség.

    A Haritonyin tulajdonában lévő NR Holding vállalat lett a repülőtér legnagyobb részvényese, miután értékesítési megállapodást kötött a német Hessen tartománygal, amely továbbra is 17,5 százalékos részesedéssel rendelkezik.
    A Frankfurt-Hahn repülőtér, amelyet ősszel fizetésképtelenné nyilvánítottak, Frankfurt és Luxemburg között található. Ez egy korábbi amerikai katonai repülőtér volt, vasúti összeköttetés nélkül, és főként fapados légitársaságok szolgálják ki, amelyek főként európai célállomásokra repülnek.
    A repülőtér új legnagyobb részvényese, Viktor Haritonyin nem szerepel az EU szankciós listáján, annak ellenére, hogy Oroszország megszállta Ukrajnát - írja az ügynökség.

    Az NR Holding már korábban meg akarta vásárolni, de a SWIFT Conjoy túllicitálta, és 2022 júniusában közjegyzői szerződéssel megvásárolta a repülőteret. A frankfurti székhelyű vállalat azonban nem fizette ki a vételárat, és az NR Holding ismét vevőként lépett fel.
    Mivel a SWIFT Conjoy nem hajtotta végre a vásárlást, a német Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium a külkereskedelmi és fizetési törvény alapján még vizsgálhatja a repülőtér Nürburgringnek történő eladását.

    Hírforrás: (EUROPA PRESS)

    Egyre inkább csak Magyarországról és Oroszországról szól a közép-európainak szánt bank

    Az egykori Lánchíd Palota, amely a Nemzetközi Beruházási Bank székhelye. Fotó: Róka László/MTVA

    Az elmúlt napokban Csehország és Szlovákia is kilépett a Moszkva által dominált, budapesti székhelyű Nemzetközi Beruházási Bankból (IIB) – írta meg az Mfor. A két ország márciusban jelentette be, hogy Ukrajna megtámadása miatt ki fog lépni.
    https://g7.hu/kozelet/20230131/egyre-...zant-bank/
    - 2023. 02. 04. 19:54
  • Posta Imre
    Államcsőd – mutatjuk, mikor lehet aggódni

    Kovács Kristóf február 4, 2023 17:06 perc

    A 2020-as évtized eddig nem alakul túl nyugodtan, gazdasági szempontból pedig végképp nem. A koronavírus, az orosz-ukrán háború és ezek gazdasági hatásai egészen új helyzetet teremtettek. Évtizedes rekordokat dönget az infláció, nagy volatilitást láthatunk a tőzsdéken, óriási változásokat mutatnak az energiaárak. Mindezek tükrében időről időre felmerül, hogy kell-e államcsődtől tartani – az azonban szinte biztos, hogyha valahol e is következik ilyen, az nem lehet váratlan.
    https://tozsdeforum.hu/gazdasag/makro...an-tudjuk/

    Döntött a MOK: arra kérik az orvosokat, helyezzék letétbe felmondásukat

    2023. 02. 04. 15:02

    A Magyar Orvosi Kamara rendkívüli küldöttközgyűlésen döntött arról, hogy felszólítja az alapellátó orvosokat, ne írják alá az ügyeleti feladatellátási szerződést, és/vagy a feladatellátási szerződéseik felmondását helyezzék letétbe az orvoskamara területi szervezetinél – részletezte szombaton sajtótájékoztatón Kincses Gyula, a MOK elnöke és Álmos Péter alelnök.
    https://24.hu/belfold/2023/02/04/mok-...ses-gyula/
    - 2023. 02. 04. 20:54
    • D
      Ide kapcsolódik: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=-BZ2rCW8mK4">https://www.youtube.com/watch?v=-BZ2rCW8mK4<br /><br />Két nagyon értelmes ember beszélgetése.</a>
      - 2023. 02. 05. 13:46
  • Posta Imre
    Lölő rákapcsolta az 5G-t a Vodafonos gyerkőcökre. Kísérlet és sikerült. Vagy nem? Kecskemét jobban tejesít!

    Egyszerre több száz diák betegedett meg két kecskeméti iskolában
    február 04., 12:46

    Hétfő óta közel 500 gyerek betegedett meg Kecskeméten, az Arany János és a Lánchíd Utcai Általános Iskolában. A Kecskeméti Tankerületi Központ a hiros.hu-nak megerősítette, hogy sok a megbetegedés, de számot nem közöltek. Az ügyet vizsgálja a Kecskeméti Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya.
    https://444.hu/2023/02/04/egyszerre-t...-iskolaban
    - 2023. 02. 04. 21:03
  • A

    Idézet

    Pfizer és az Astra sem elég hatékony, egyelőre, sajnos nem hullanak az oltottak olyan mértékben, amennyire kellene

    Erről tudnál bővebben? Mi volt a terv?
    - 2023. 02. 04. 21:25
    • Posta Imre
      Az USA-ban csak 7 %-os "túlhalálról" beszélnek egyelőre. A TERV?  A Georiai kövek robbantása előtt az 500 millió volt, ahogy Mózesnak oda belevéste a vadszamár. Most 100 millióról van már szerencsére csak szó. A "háttérhatalom" minden "állammaffiát" irányít. Ez alól Moszkva nem csak nem kivétel, de még bevétel is. Lásd, ott most a legnagyobb épen a "fehér faj" irtása. Lassan haladnak, de ez már stratégia. 2030-ra el kellene érni az irányszámot. A probléma, hogy a ártál többen ébredtek csípásan és kajabálnak. Számoltak vele, hogy lesznek "problémások", de nem ennyire. Látod, Viktorék sem röfögnek most az oltásokról, de megoldják másképpen a likvidálásunkat.  Mivel a szabadkőműves bandának itt nem szab sem az "állam" sem a "törvény" határokat, mert mind egy szálig a döntési pozícióban ők vannak, a végrehajtók meg gyáva kollaboráns férgek...így csak idő kérdése.
      - 2023. 02. 05. 10:19
  • H
    - 2023. 02. 04. 23:50
    • Posta Imre
      Németországnak, Moldovának és Kazahsztánnak is be van ígérve a harakiri.  De úgy látom judapest sem kivétel. Jó lesz ez, alakul a kummunikációs háború a páholydák közt, csak eközben Oroszország nem igzán látszik megtisztulni. Lehet nem is kell, nem is fog, ha esetleg a Rúbel lesz az új BRICS tartalék valuta.
      - 2023. 02. 05. 10:12
    • D
      Medvegyev kissé átértelmezi a Krisztusi ötletet, valahogy így: ha megdobnak kaviccsal dobd vissza kővel, ha megdobnak kővel dobd vissza sziklával, ha megdobnak sziklával - baszd szét a kurva anyját is a geci dobálódzónak és irtsd ki az írmagját is. Nem mondom, hogy nem ez a jó megoldás...
      - 2023. 02. 05. 12:04
      • Posta Imre
        Megelőző csapás. Ha Medve nem lenne zsidó, egész mást jelenthetne minden mondata. De így csak amolyan kipa alóli hebregés.
        - 2023. 02. 05. 12:21
        • D
          Hát baszki, ha Medvegyev zsidó, akkor én meg hottentotta vagyok?!<br />Maximum "lelki zsidó", mert kinézetre olyan ruszki, hogy ihaj!
          - 2023. 02. 05. 12:55
          • Posta Imre
            Sok szóbeszéd járja, cáfolni meg senki nem igyekszik. https://podarilove.ru/medvedev-evrei-...-dmitriya/ Hogy, zsidó-e-é, nekem nincs kétségem. A pozíciója, szerepe determinálja. A kínézete alapján meg, ...

            Láttad a Faudát (most nézem), ahol a palesztint a kipa különbözteti meg a zsidótól, a nők meg majd mind egy szálig Rebekák. Jó kis bábszínház ez.

            Kezdetben nekem is nehéz volt megemészteni, hogy Putyin is zsidó, de sok évek alatt feldolgoztam a traumát. Buddha segített. Lényegében ez mind egy csapat. De ettől még a szereposztás lehet bármi, bármikor..., csak nem szokott így Lenin. Most lehet lesz és egy. A Játékszabályok is változnak.
            - 2023. 02. 05. 13:02
            • D
              Én már végigmentem a 4 évadon a Faudában. Ezt mondtam Neked, hogy a zsidót a palesztintól az égvilágon semmi nem különbözteti meg, még a nyelvük is baromi hasonló. De b+ Imre, ne őrjíts már meg, ha Putyin ezzel a Pjotruska/Ivanuska kinézettel "zsidó", akkor a "zsidó"-nak (zsidónal levésnek, zsidó létnek) nincs semmi értelme!!! A Fauda után nézd meg a Kleo-t (egy másik sorozat a gengszterváltáskori NDK-ról, elég jó akciófilm, és persze a hordalékai sem rosszak - nem lövöm le a végét, de rávilágít sokmindenre).
              - 2023. 02. 05. 13:22
          • Posta Imre
            Kleo a Merkel sztori. Láttam, be is lelkesedtem rajt, hogy újra jön az NDK. Ajánlottam is annak idején nektek. Ha itt a zsidó hol a zsidó játékot játszunk, nagyon messzire kék visszasündörögni. Nem most kezdték a janicsárképzést, most meg már hasonmásverseny is van rég. A dolgok rendbetételére semmilyen "demokratikus" esély nincs ebben a szimulációban. Nem arra alkottáták meg, mondjuk Wágneres szerszámokra kóhnponálva az oráliát.Nekem segített a kínai csan "filozófia" a "kizárt harmadik" kategóriájával, hogy úgy értsem meg, hogy nem értem, úgy bosszantson föl, hogy nyugodt maradok, úgy éljem át a tehetetlenségemet, hogy közben érzem, minden rajtam múlik..., szóval ne sarkosítsd le a kérdést. Ha Xi-ről is lehoznák a paramétereket, nem lepődnék meg azon sem.
            - 2023. 02. 05. 13:35
            • D
              Igen, tényleg a Jelle Haase (aki Kleot alakítja - kiválóan!!) a fiatalkori Merkel-re hasonlít.
              - 2023. 02. 05. 13:40
  • Posta Imre
    Ficó a magyarellenes szovjet ügynök...? Micsoda előkészítések zajlanak...igaz, jó 10 évet már megcsúszva és még jó 10 áévet csúsztathatnak is...

    Fico: Ha kormányra kerülünk, leállítjuk a szlovák fegyverszállítást Ukrajnába
    Célja egy olyan stabil kormánytöbbséget létrehozni Szlovákiában, mint amit Orbán Viktor és a Fidesz teremtett
    https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/2...-ukrajnaba
    - 2023. 02. 05. 11:29
  • Posta Imre
    Ögggyes! Hát van az a 200-300%-os "háborús" inflácijó, teccik tudnyi, oszt az 59% nem is olyan rossz arány a semmihez képest, bár lehetne 66% is szabadkőműves talmudista kab-ballisztikusan. Az jó, ha most keresik a felelőst a Római Birosalom most is létezik és a szabadkőművesek irányítnak...Matolcsy szivárogtatásokért?

    Parragh erősen kritizálta a Magyar Nemzeti Bankot

    Parragh László az MNB inflációs politikáját ekézte; kiderült, mi az, amin a legjobban spórol a magyar; kimaradtak a rezsivédelmi alapból a közművek; Amerikában már szinte teljes a foglalkoztatottság; újabb olajszankció az oroszok ellen. Hírek az infláció témájában.

    Parragh László úgy véli, kicsúszott a jegybank kezéből az irányítás

    Nem először kritizálja az MNB-t a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke, de most mintha szintet lépett volna a Napi.hu podcastjában tett nyilatkozatával.

    Szerinte az árak nem fognak visszatérni az egy évvel ezelőtti szintre, és ehhez mintegy hozzáfűzte, hogy a Magyar Nemzeti Bank kezéből kicsúszott az irányítás. Ráadásul úgy véli, a jegybank nem reagált időben a koronavírus-járvánnyal járó, előre látható folyamatokra, az inflációs nyomásra. A beszélgetésben hangsúlyozta bizonyosságát az EU-s pénzek megérkezéséről is, de ugyanakkor attól tart, a brüsszeli bürokrácia megpróbálja majd megbuktatni a lengyel kormányt.
    A hazai lakosság körében egyre nagyobb mértéket ölt a spórolás

    Reprezentatív felmérést végzett a napokban a Pulzus közvéleménykutató, amelyből kiderült, hogy az elmúlt fél évben mely dolgokon spóroltak a magyarok a legjobban – írja a Napi.hu.

    A takarékoskodás egyik egyértelmű győztese az élelmiszer lett, ugyanis a magyar lakosság 59 százaléka csökkentette az elmúlt 6 hónapban az erre szánt költéseit. Ezzel párhuzamosan, ugyancsak 59 százalékkal kevesebbet költöttünk a szórakozásra.
    https://www.startlap.hu/vasarlas/parr...zio-rezsi/
    - 2023. 02. 05. 11:34
    • D
      Szedlacsiknak van egy-két jó videórészlete a jútyubon, amiben tömören elemzi, hogy miért értékteleníti el tudatosan az Állam a pénzt.
      - 2023. 02. 05. 12:01
      • Posta Imre
        Az "állam" ilyentet nem tesz, nem is tehet, mertugye "nincs", mert ha lenne, akkor a "titségviselői" nem cionista szabadkőműves, máltais, jezsuita...trallala, illumináci összeesküvőkök Leninének, ha jól értelmezi az ismerősöm, miközben nyilvánvaló, hogy ezek a "tisztségviselők", egyre gazdagabbak, miközben az "állam" egyre szegény eb, a pógárokról már nem is beszélve. Ha "állam lenne", meg altokmány, meg demokéré, meg miafax, hát ezeket egy babábos köztársaságban is megirigyelhetnék.
        - 2023. 02. 05. 12:20
        • D
          Sajnos az a része tökmindegy, hogy "állam"-nak nevezzük, vagy Zrt-nek. Megvan az eszközük az akaratuk kikényszerítésére - és ez bizony realitás.<br />EZ a realitás.
          - 2023. 02. 05. 12:54
          • Posta Imre
            Hááát, azért nem egészen, mert egy Magyarország Zrt, nem azonos az "állammal", aminek nem vagyunk a pógárjai. Milyen törvények szerint ki ítélhet el kit és miért?

            postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/trvny_izrael_talmudosholokauszt.jpg
            - 2023. 02. 05. 15:05
            • D
              Hol a vérbe van ehhöz képest a Mein Kampf?????????<br />Ezek NEM NORMÁLISAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              - 2023. 02. 05. 16:26
  • D
    Tényleg borzasztó bizarr a Kölcsey-szobor ilyen nézetből. Szegény Ferenczy István, mivel lesújtó kritikákat kapott ez után a szobor után, hazament Rimaszombatba és többé nem vett vésőt a kezébe és 10 év múlva nagy szegénységben halt meg. Megjegyzem a kritikák akkoriban nem erre az aspektusra helyezték a hangsúlyt.
    Ami a világban most megy, az szerintem egyértelműen az Új-Izrael megteremtésének szándéka a néhai Ukrajna területén, vagy a terület egy jelentős részén. Mert Izraelt, vagy annak nagyobbik részét, át kell majd előbb-utóbb telepíteni onnan, ez teljesen egyértelmű.
    És ebben a feladatban Oroszország csak eszköz. Hogy tudatos vagy tudattalan eszköz, azt én nem tudom, de mivel Putyin nem hülye ember, így az utóbbit nem tartom valószínűnek. Magyarul: az oroszok abszolút tudatosan csinálják ezt a háborút. Ők is több legyet ütnek egy csapásra: a frontokon főleg a belső nemzetiségek fiai hullanak, továbbá megszabadulnak a bűnözők jelentős részétől is, valamint leamortizálják a csak gondot okozó régi szovjet haditechnikát, és még az új fegyverek egy részét is tesztelni tudják.
    Úgyhogy csupa haszon ez a háború - kivéve persze az elesetteket. De ők meg nem érdeklik a "nagypolitikát".
    Mint ahogy soha nem is érdekelték.
    - 2023. 02. 05. 11:51
    • Posta Imre
      Úgy látom, nincs szerencsésebb szögből készített kép a szoborról, de találtam egy érdekesebbet a széklet alatt, valami Dionüsszosz -fejet, nyitott szájjal...az értelmezéseket rátok bízom. Igen, olvastam Ferenczy kálváriáját. Kicsit túltolta a szabadkőműves szimbolikát. Először is, ülő szobrot ilyen géniuszról akkor sem készítünk, amikor már fexik. Vagy halott és el van dőlve, vagy álló és valamit csinál a kezeivel. Mondjuk itt éppen "sántájelet" ördögszarvat készül inteni az ujjaival, vagy ilyesmi, miközben a thóra tekercset szorongatya és a tojlet alatt egy "istenfej"...de persze lehet bármilyen értelmezést is alkalmazni. Kár, hogy abbafejezte a kőművességet, szerintem tehetsége volt hozzá. postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/thumbs/klcsey_fasz-fej_t1.jpg
      - 2023. 02. 05. 12:07
      • D
        És mi a véleményed az Új-Izrael Ukrajna helyén projektről?
        - 2023. 02. 05. 12:53
        • Posta Imre
          postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/russischen_invaliden_marschalk.jpg
          - 2023. 02. 05. 13:18
          • D
            Hát akkor felfedeztem a melegvizet.<br />De tudod mit? Mér nem jelentkezünk náluk, hogy mi is "betérnénk", kell oda is a jó koponya (itt inkább Rád gondolok, én már megyek kifelé, lassan - de biztosan - mindenből... :))))))<br />Az a kis bőrfolytonossági hiány... legkevésbé a csajokat fogja zavarni... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (nálam már a amúgy is a vicc-beli öregbika szindróma van: "... szaladjunk fiúk, mer mán gyönnek is...").<br />Mint az öreg paraszt, akinek a jég elverte a szőlejét és felkapott egy botot, hogy ő is verje a maradékot "...lássuk Uram, mire megyünk ketten?..."- alapon.
            - 2023. 02. 05. 13:29
            • Posta Imre
              Velük nincs miről trágyalni. Ennyi erővel azt is várhatnánk egy orrbabaxás következtében megtermékenyül a kandisznyó. Ezek úgy vannak "nevelve", "idomítva", hogy csakis a kényszeből értenek és csakis az érdek mentén - az ismerősöm szerint.
              - 2023. 02. 05. 15:19
              • D
                Kanyécsno ja tolko ironyizirul!
                "Fordítás" мы не имеем к ним никакого отношения
                - 2023. 02. 05. 16:21
  • szabir
    na ujraraktam me elchesztem a Kronot benne 1 helyen; + Imrenek igaza van; Uj Izrael [az 1948as is] az osszefugg Matival u h azrt Hunyadiznak most stb
    -
    Atila/At=Lo turkul --> = Chaba/l/Cabal/Lo + = Amerikabol v Amerikaba/''in partikular'' a Bukovinai Szikulok/Szekelyek/Shelekek + Palinka=Palesz-tina/tinta/ink-a stb + Nagy Imre 1956 osszefugg a Kronoval Imre herczivel azaz az ''1956 forradalaom/angolu re-evolutzion Ritual vot!!! + az oktober/a bor havaba stb
    -
    amug Cserep Jozsef is aszt hoszta ki h a Magyarok Amerikabol --> u h mar 2en vajunk Hujjek XD
    -
    - 2023. 02. 05. 22:39
    • szabir
      ja + Horthy adMirallal is Ritualoztak s Matyi = Kormanyos s Horthy meg Kormanyzo [+ az apja meg az elso magyar Kormanyzo stb] nem veletlen; --<br />Matyi Honfoglalo volt csak ez nem Hungaria hanem Glow-Ball/Chaba-l
      - 2023. 02. 05. 22:46
  • Posta Imre
    Lecserélte az Oktatási Hivatal a botrányos irodalomkönyv borítóját
    Ezen már egyértelmű, hogy mit markol a költő keze.
    https://nlc.hu/eletmod/20230206/lecse...boritojat/
    - 2023. 02. 06. 21:30
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %