Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Beleremeg a Föld amikor megszólal...

Beleremeg a Föld amikor megszólal...
Körön belül ennyit van "elcsúszva" az évszak és időzóna, jó másfél hónapot a Juli-ánus naptár szerint. Ezt is a helyére kell tenni a pólustolódás cirkulációjával, mint ahogy minden egyebeket is, már ha van helyük még egyáltalán.  De még mielőtt untatnálak benneteket Tenguról szóló hírekkel, vagy a meghaarpolt turáni földrengéssel, kedvcsinálónak egy rövid hír: "Beszèltem pápával, annyit mondott beszèlt egy katonával katona csálád ! Azért van csere 45 fölöt , mert pszi hopaták kellenek a helyükre! Akivel mindent meglehet csináltatni ! Annyit mondott gyomoridekük van attól amit megakarnak velük csináltatni! Nèp ellen! Ès be szeretnènek vonulni kárpátaljára ! Ott volt az ukrán határon ! Először be volt szarva mi lesz  másodszor már leszarta! Mozi! Amit mondtak a laborokròl az igaz mind a 27 èt gyerekeket hozták ki mindenhonnan! Vòlt ahol betont tőrtèk fel! Hogy lejussanak ! Amit most itthon megfogtak  embercsempèsz hálòzatot ott egy kamionnyi  gyereket találtak! Mivel a magyar határon megállìtották az ukrán maffiát de a lengyel határon bejöttek ide ! Pòtolják a gyerekeket ! Az adenokròòmm is igaz! Lehet hogy csak álmodtam ! Fikciò lehet??"


Most az "orvostársadalmat" kezdték el végre likvidálni, ami persze a "betegtársadalomra" gyakorol végzetes hatást és rántja maga utá suttyomban az egész szarkakupecot. Mindezt Pintér nevéhez kötötték. Pegagogosz-gyermek-kísértők után ez is kapóra jön a hadiállapothoz. Miután az "orvosokat" rákényeszírették (a zöm teljesen partner volt, semmilyen kényszer szóba sem jött) a kovidos gyilkolászáshoz, bebizonyították, hogy semmilyen szükség nem csak nincs rájuk, de kifejezetten frontérettek. A kisebb településeken így szűnik meg a maradék "ellátás", mintha az "állam" teljesen kivonulna funkcióiból és "önellátásra" és "önszerveződésre" kényszeríteni a maradékot. Mintha! Felkészítik arra, ami várható, mikor a digitális "pénzre" és a "társadalmi pontozésra" tér át a Rótschild - állammaffia, addigra kellenek a kezesbárányok és elég feláldozható katana a frontokra, no meg a "nép" ellen, ha beverné a hisztit, hogy ez nem is altokmányos, nem is democsokratikus (jaj, de) és még csak nem is t-örvényes...vagy ilyesmi és felismernné, hogy egy magánvállalat semmirekellő rabszolgája, semmi egyéb -az ismerősöm szerint. A kis paranoiás!

Azt mondja, hogy március 20-at emlegetneka Dollárbedöntére, amikoris átállnak digitalizácionra, méghozzá gloobálisan. USA mellett az Orosz Föderáció, mint másik magáncég, és Kína viné a prímet. Mert látszólag mintha egymás ellen menne a háború, de valójában pénzügyi téren olyan összeborulást látnak a látnokok hogy nem tudnak mire gondolni, csakis összeesküvésre. Azt mondja, Putyin hiáb ad ki mindenféle elnöki memorandumokat, ukázokat, le se xarják, az orosz Matolcsy gazdája ott is Rotschild, de addig is el kell játszani a demokratikus alkotmányos bábszínházat, amíg nyílt katonai diktatúrába nem fordulhat a helyzet. Állítja, nagyon közel van ehhez már a mutató. Én nem értek a lovakhoz, az viszont bizonyos, hogy Matolcsy az IMF "embere", semmi köze semmilyen "magyar" érdekekhez. Fura, nem? Nem az! Az lenne, ha nem az lenne!

Ahogy írom-e sorsokat, ránézte a zoroszország hangyára és látom, ott a cikk:

Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

 

“Fel kell készülnünk erre, nemcsak ebben az országban, hanem a világ más országaiban is” – mondta Brian Moynihan, a Bank of America vezérigazgatója Poppy Harlow-nak a CNN This Morning című műsorában hétfőn.

 

“Reméljük, hogy nem történik meg, de a remény nem stratégia – ezért felkészülünk rá”.

Mindez azután történt, hogy Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter nemrég arra figyelmeztette a kongresszust, hogy az ország már júniusban nem teljesítheti pénzügyi kötelezettségeit, ha addig nem emelik meg az adósságplafont.

Yellen továbbá azt mondta, hogy egy ilyen esemény “globális pénzügyi válságot” váltana ki.

A pénzügyminisztérium most is rendkívüli intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy a számlákat továbbra is időben kifizessék, amíg a tárgyalások folytatódnak a kongresszusban.
https://oroszhirek.hu/bank-of-america-keszulunk-az-egyesult-allamok-adossagtorlesztesi-csodjere/

Nem kellene ilyen baromságokat olvasni, még a végén doxazmáim lesznek.

ENSZ-főtitkár: a világ közelebb van egy globális konfliktushoz, mint valaha

A világ közelebb van egy globális konfliktushoz, mint valaha – figyelmeztetett hétfőn Antonio Guterres ENSZ-főtitkár. A globális közösség még csak nem is alva jár egy szélesebb háborúba, hanem tágra nyílt szemmel menetel felé – hangsúlyozta a Közgyűlés előtt tartott beszédében.

 

 

Ne menjünk bele a részletekbe! Vagy de?



Most hallgatta végig egy imserősöm a 2011-es veszprémi előadásomat és kiderült belőle, hogy beborult. Másnak is ajánja, nehogy lemaradjon a  végzetről. Kicsit hamari voltam, most meg maradinak lehetne nevezni, mert még mindig maradtam, aki...

De lehet ez is csak nézőpötty kérdése.

Igen, lesz hamarosan itt, újizraelben is földrengés, jól gondoljátok. Törökökre is rátörték a kivagyiságot, nehogy már Erdogán ne értsen a maceszos szószból. Most majd fog. Persze mindig mások halnak, hullanak el, de hát ez a mások dolga.

Buddha azt tanítja: A vakság kiüszöböléséhez bölcsességre van szükségünk...minthogy a bölcsesség a dolgok végső természetének kétségbevonhatatlan tudása és bizonyos föltételegyütttestől függően jön létre, amely föltételek alakíthatóak. . Ezek tulajdonképpen lelki tényezők, a tudatosság összetevői, melyek a renszerbe illeszthetők, s ez jelenti a szó eredeti értelmében az "ösvényt": aa mozgásnak egy olyan útját, amely valamilyen cél felé visz. Ez az "ösvény" nyolc részből tevődik össze: a helyes szemlélet, helyes szándék, helyes cselekedet, helyes beszéd, helyes megélhetési mód, helyes erőfeszítés, helyes éberség és helyes koncentráció.


Nem akarlak én traktálni semmivel, csak szerettem volna utalni a totális Pálfordulás lehetőségére minden területen. Az új cseh tábornok-elnök-télapó szerint amúgy is:

Megszólalt az új cseh elnök: Orbán Viktor 180 fokos fordulatot tett

Hiába a kritikák, amelyeket az újonnan megválasztott cseh elnök, Petr Pavel megfogalmaz a Visegrádi Négyekkel kapcsolatban, ugyanakkor nem javasolja a csoport felszámolását. Ezúttal is hangsúlyozta a közös álláspont fontosságát.

https://index.hu/kulfold/2023/02/05/csehorszag-petr-pavel-elnokvalasztas-visegradi-negyek-felszamolasa-orban-viktor/


Érdekes, hogy Péter Pál névre hallgat véletlen, de ezt is tegyük a szabadkőműves cionista algoritmusba, ha már a Vatikán is le lesz nullázva és lehet mindent újraírni, már annak, aki életben marad...

Ja, szavam nem feledem, az ismerősöm a digitális pénz bevezetését a totális ellenőrzéssel kapcsolja össze, s mint Kínában már kísérleti fáziso túl  is a "megbízható" és polkorrekt biorobotok kkaphatnak szociális hozzáférést a hálózathoz, a többiek mög igen korlátozottan. Így már érthető, hogy Putyin is miért tölteti föl a börtönöket a sok bloggerrel, "ellenzékivel" és ott a sok drogos, alkesz..., akiket most a Wágnerben emberségre taníthatnak. Már aki túléli és az sem biztos, hogy ép lélekkel kerül ki a darálóból.Fura dolgok ezek, de nagyjából itt is az lesz. Igaz, Oroszországban csak Putyin adhatna kegyelmet, de Prigozsin is teljesen törvényesen megteheti, sőt. A fegyver az egyetlen törvény, ahogy mostanra kitűnik és végre már! Sokat beszéltem erről az időszakról korábban is.

Na, itt is tele a börtön és mindenki mehet majd a frontra! Persze az orvosok után jöna  teljes közszféra megtisztítása is, mert nem bírja a büdzsé a sok semmirekellőt eltartani a maffiában sem. Nem lesz rjuk szükség. Bírók, ügyészek...közigazgatási ilyen-olyan bújtatott semmirekellők...

De van ebben bőven csavar az ismerősöm szerint. Nem bíztos ám, hogy az alkalmatlanokat és ártókat rúgják ki, hanem lesz közte bőven alkalmas és jóravaló is, akit ez piszkosul rosszul fog érintetni és hirtelen rádöbben, hogy ő nem is biztos, hogy azz államnak dolgozott addig, hanem valamiféle cionista magán-maffiának...és hát lehetnek itt szivárogtatások, amire persze erőszakkal kell válaszolni...és már benne is vagyunk bőven a terrorban. Mindez mögött a titkosszolgálatok állnak a szabadkőműves páholyokkal - az ismerősöm szerin. Lock down. Big reset....

Az ismerősöm hülye, ezt mindenki láthassa, alkothassa, gyarapíthassa és a haza fényre derül! Remélhetőleg valami hatásos atomvillantásra, ha már ennyire benne vannak a kösö nagy cionista prozsektben.

Bár semmi nem biztos, láttam, Lavrov Maliban tárgyalt és Bátyka Zimbavdében  menetelt. Tehát a háttéralkuk és alakulnak szépen és újraosztják a világtortát.

A digitális pénzt persze - a tevek szerint- nem tartják fenn örökké. Tervben van a csippezés mellett a pénz fogalmának is a újraértelmezése. Mgszűnhet a felhalmozási lehetőség...már akinek. Magyarul, a kapott egységeket bizonyos intervallumban lehet "elkölteni" és tán az is megszabható, hogy mire és mire nem.Ha nem használtad fel, elvész. Ezzel fönntartható egy örökös kényszer, hogy mozgásban tartsanak. Lopott idő film, ha valakinek mond ez valamit.

A "végső" stádium a csinovnyikok likvidálása. Vagyis, aki nincs benne a "felső körben" és elvégezte számukra a szükséges feladato, már nem képvisel értéket. Helyetesítése klónokkal, mesterséges intelligenciával, biorobotokkal megoldott, tehát már nem kellenek.

Nem kellenek pl. az ügyészek, bírók és ügyvédek sem, sőt egy idő után a rendfenntartók, katonák..., vagyis a teljes "állami maffiakör" végrehajtó része automatizálható és a maradék élhet valami rezervátumban, ha megengedik, de csak azért, hogy esetleg a szükséges génállomány valami fiaskó következtében sem vesszen el. Jó lesz az, nekem tetszik. Mi ebben Orbán szerepe? Na mi a szent bogár? PutyinÉ Zelenszkijé ...és a többieké? Hááát, igen nehéz erre a kérdésre nem választ adni. De!

Most olvasom, mesterséges pap prédikálta a misét. Igen perverz, nem? De legalább nem pedofil, vagy ilyesmi.

Minden halad a ervek szerint! A Skynet már öntudatára ébredt, a Terminátorok már harcban állnak. De nem is ez a fontos. Egyre-másra hallom Istent emlegetni. Na, mi a szent skarabeusz és Hórusz-szem? Közgazdász szjából elhangzik a halálos prognózis, majd istenhez kezd fohászkodnyi! Maj leestem a székről, kruplipuculás közben. Jól érte? Jól. Azt mondja, hátha Isten nem engedi ezeket a terveket megvalósulni. Hát az biztosan. ahogy eddig sem, soha! Erről hírös!

Sokat fogunk még hallani a közeljövőben Istenről, vagy így, vagy úgy, de mintha kezdene feljönni a középkorinak mondott eretneküldözés témaköre is, csak moder kivitelben. Szóval, semmi nem változott. Az ukránok orosz nyelvű könyveket égetnek és van "égő áldozat" is már sok-sok, de még nem elég! Jól haladnak az események.

Ami Tengut illeti, egyelőre jól van, Rékával tartjuk a kapcsolatot, ha már én ugye ilyen friss börtöntagozatos lettem. Szegény, menti, ami menthető. Tenguval volt pár levélváltásunk. Idézek tőle a vele szemben indított kreált ügyekkel kapcsolatosan:

"Na megint kiderült a disznóság...Az exnél ugye fegyvert találtak, de nem lett belőle semmi. Gyanúsan miért.... Most tudtam meg, hogy a területen vadászik egy orfk-s vagy brfk-s magasrangú geci. Összehaverkodtak... Valószínűleg ő intézte el neki... Ennyi. Őzet, stb is ígért neki... Rohadt ez az egész!"

Így megy ez itt újhátmegistán alsó-elqrdisztán júdea zsák-pitiisztánban, demokratikusan, alkotmányosan és persze mindenki, aki szóvá teszi, az rosszindulatú, meg dollárbaloldalos, meg ...meg bármi, amit a komcsi zsidó kitalál. Csak viccelek ám, mert miden  a legnagyobb rendben. Még nem fáj eléggé mindenkinek, aki úgy véli, ő kimarad a szórásból.

Na, de ennyit mára a tudománytalan fantasztikumból. Szó sincs arról, hogy Magyarország Zrt piti bűnöző apparátusa bármit is számítana, mikor a nagyegészben mindez nincsen jóváírva.

Szombaton találka nálunk a szokott meditéciós időben! Buddha legyen veletek!

Elérhetőség: doki.bubo@gmail.com

Hírek Galéria

Image #605
Image #606
Image #607
Image #608
Image #609
Image #610

28 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Nem lesz dollárcsőd. Ezt már évtizedek óta előrejósolják - látjuk milyen eredménnyel.
    Legalábbis addig nem lesz, amíg a kamatok fizetve vannak.
    Ugyanis a kihelyezett - persze kamu, a levegőből "csinált" - pénztőke senkit nem érdekel, illetve csakis annyiban, hogy az legyen a kamatszámításhoz viszonyítási alap.
    És amíg a kamatot fizetik, addig megy a játék tovább.
    És egyáltalán nem számít, hogy mire lett elverve a kölcsön-tőke?
    Ha pedig nem tudják fizetni a kamatot, akkor a kamatfizetésre vesznek fel újabb kamatra kölcsönt.
    És amikor már akkorára dagad a kihelyezett (nem létező, mert soha nem is létezett) pénz, akkor jön a Soros-megoldás: egyetlen tollvonással eltörlik az egész hóbelevancot, és átalakítják egy - valóban alacsony/nak látszó/ -örök-kölcsönné, amit már soha nem is kell visszafizetni, csak az az 1-2% kamatot utalni szépen rendben szintén örökké (amit megpróbált már az EU-ra tukmálni, csak még az övéi sem értették, vagy merték meglépni).
    Marx-Engels még csak a földjáradékról delirált, de lám lesz pénzjáradék is.
    Nem nagy truváj ez, de mint minden egyszerű találmány a maga nemében zseniális is.
    Ez a ciánizmus végső célja, semmi más.
    Mert minden más csak porhintés.
    - 2023. 02. 07. 13:57
    • Posta Imre
      Szerintem már "bedőlt", mégpedig a FED intézésében, csak átmenetileg még hagyják vele játszani a népeket, míg bevezetik a "jobbikot". Mondjuk aranyfedezetű lópimpilimpi, digitorálisan!  Valaminek lennie kell, mert a közgazdászok nem szoktak istenhez fohászkodni.
      - 2023. 02. 07. 21:01
  • szabir
  • A
    A cégek, beleértve az államnak nevezett, minisztériumok, önkormányzatok, rendőrségi, katonai, stb vezetők, de a parlamenti képviselők sem kivételek ,vezetői vannak nagy bajban. Ezeket fogják kinyírni először ezeket, mert ugye ha elkezdenek beszélni, akkor kitálalnak mindent, és elmondanak minden amit csináltak. Az összes hazugságot, lopást, az összes szemétségről mind elmondanak, és ugye ezt senki nem szeretné, azok közül, akik ezt elTERVEzték..
    - 2023. 02. 07. 15:29
    • D
      "Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni?!..." - mondta volt az öreg Salamon Béla a bohózatban, aztán mégiscsak Dunabogdány lett a dolog vége neki is....<br />Kedves Azumi! <br />Ahhoz, hogy ezek beszéljenek egyszer - kellene egy "beszéltető" (vallató??) is. <br />Látsz te esélyt, hogy legyen egyszer egy ilyen entitás is???<br />Mert a lázadt tömegnek (sincs) nincs semmi esze, csak indulata - és ahogy mondják: ha feláll a fasz megáll az ész, hát itt is csak ez lesz.
      - 2023. 02. 07. 15:56
  • D
    Még annyit: Buddha is tévedett és NEM VILÁGOSODOTT MEG!!!
    Ha ugyanis bárki - BÁRKI! - az ember létével kapcsolatban bármit - BÁRMIT - megfogalmaz, az abban a pillanatban partíciós (most rákattantam erre a szóra: partíció) gondolat lesz, azaz eleve kizár minden más gondolatot, következésképpen nem tarthat igényt semmiféle univerzalizmusra sem.
    Imre már kapisgálja - és utána én is, egyébként neki köszönhetően -, hogy amikor azzal zár egy gondolatot, hogy: "...vagy nem. Vagy igen, vagy mégsem, vagy mégis, vagy de..." és hasonlók, akkor ez a helyes megközelítés, vagy nem, vagy de, vagy mégsem, vagy mégis. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Szóval: ha rám hallgattok azt tesztek, amit jónak vagy rossznak láttok és ha nem hallgattok rám és azt tesztek, amit jónak vagy rossznak láttok akkor lehet, hogy igazatok lesz, de lehet, hogy nem vagy mégis, vagy mégsem, vagy de, de nem is, vagy mégis. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    (Bocs' ezt nem hagyhattam ki, vagy mégis: kihagyhattam volna, de nem, de mégis, de mégsem...) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (asszem, elment a maradék józan eszem is, vagy mégsem, vagy mégis....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Csak hogy világos legyen: a szmájlik ellenére a legkevésbé sem gúnyolódtam, pláne nem Imrén.
    Értem, lassan megértettem ezeket a fordulatokat a gondolatai végén.
    Szerintem ez csak annak a kifejezése, amire csak nagyon értelmes ember képes: az emberben való - teljesen jogos és megalapozottan normális és normálisan örök - kétely kifejezése.
    Hogy mi csak - csak! - ember vagyunk.
    Semmi. Nulla. Zéró.
    És ilyenkor agnosztikusként is azt mondom: hogy ehhez képest kell (kellene) egy nálunk sokkal magasabbrendű Lény.
    - 2023. 02. 07. 16:23
    • Posta Imre
      Lehet ez a "magasabbrendű" nem feltétlen pontosan fejezi le a lény-egét". Buda megvilágosítását a Tiborcz lámpaboltra bíznám, ott bizonnyal megoldják nagy leddel-lobbival! <br /><br />Sok éves tapasztalat mondatja, hogy semmi nem biztos, de ez viszont nagyon és aki tudja, hogy mi nem a biztos, az néha rátapos a biztosított aknára is és az már nem nem biztos. Megtisztelsz azzal, ha valamit tanulni véltél már itt akár "tőlem" is...mert hát docento dictimus és az idő nagyon diktál, hogy tanuljunk, mert Lenin is ezt hirdette vala. Mindenben kételkedni kell! A Mindenségben fölösleges. <br /><br />Csak embernek lenni ma már igen nemes kihívás, olyan, mitha az lenne a "felső kör"..., alig sikerül a  noviciusoknak meglépni a qvótát.
      - 2023. 02. 07. 21:13
  • A
    Imre!
    Nem értek egyet. Nem lesz bevezetve a KM Rothschild- féle digitális pénzrendszere, a CBDC digitális valutája!
    A QFS már működik, amit az oroszok már használnak, hiszen kitették őket a SWIFT rendszerből . A QFS nem egyenlő a fenti Rothschild bagázs digitális pénzügyi rendszerével és ahhoz messze nincs köze, azért is csinálták, hogy soha többé ez a szemét banda ne koordinálhassa a világ pénzügyi rendszerét.
    Mindegy, hogy régi fényképeken azt mutogatják, hogy Viktor is és Putyin is találkozgat, (raportra mentek) a tiszteletlen, kalapot hordó kazár zsidó akkori, még főnökeikhez. Ez ma már nincs így.
    A törökországi földrengés, a KM zsarolásának a figyelmen kívül hagyása miatt történt, elektromágneses fegyver használatával, mert Erdogán sem tartja már főnökeinek a fent említett ember irtó bandát és nem csak Ő, hanem a világ majd minden országa részese ennek az un. "világforradalomnak", amelynek legfőbb célja az emberiség kazár zsidóktól való rabszolga függőségének a megszüntetése, első sorban a pénzügyi rendszer kezükből való kicsavarásával.
    A média és sok egyéb dolog még a kezükben van, a fegyvereseikkel őrzött FED-ben még nyomtatják a fedezet nélküli dollárjaikat, de azt már 2023. február 1- óta a világ nem fogadja el.
    2023. január 31-el végérvényesen, minden további haladék nélkül csődbe ment a vállalati Amerika. Hiába mentek először koldulni, aztán zsarolni Kínához, Japánhoz...stb. Igen... Pénzügyi összeomlás lesz a világban, de mivel már egy ideje párhuzamosan működik az új QFS rendszer, nem lesz olyan katasztrófális, mint amikor ezek szándékosan csináltak pénzügyi csődöket időnként a világtörténelem során.
    Putyin miért semmisítené meg a biolaborokat, a gyerekmolesztáló adrenokróm központokat, amit a KM tart fent, ha még mindig nekik engedelmeskedne? Ez a Putyin már nem a régi....
    Amitől még lehet tartani az az, hogy a bosszúálló rohadt banda még több terror akciót hajt végre, mint amit motiváló eszközként mindig is használt, akár atommal is.
    A háború a továbbiakban ezek kivédését jelenti inkább, hiába szólnak másról a hírek. A sok, háborút magyarázó kommentáló pedig csak rágja a gittet. A hazug média híreit próbálják magyarázni.
    A svájci oktogon csoport, majd pedig Izrael megtisztítása következik és csak azután a fő fészek Amerika.
    Egy ideig még eltart ez a kis "játék".
    - 2023. 02. 07. 16:58
    • Posta Imre
      Asum, a másik ösmerősöm mást mond. Szerinte megyen a BRICS-es ripacskodás és vagy 10, vagy 5, esetleg 15 év múlva eldől, mi legyen a tartalék valutá-lyuk. Nem biztos a Yüan, lehet a Rúbel, leher a Rumeo, vagy Ruzia...minden mozgásban van. A kipás, kalapos nemtudom kik nem fontosak. A mellékelt kép is csak arról mesél, miután Putyint a zsidók betolták górénak (Berezovszkij), még meg se száradt a pöcsét a papíron, máris állapolgárrá tette a Chabad vezetőjét...ahogy ezt illik. Gondolom, ez volt az alku. A probléma nem az, mit gondolok, hanem az, hogy az orosz átlag népség egyre igzatottabb, mert azt látják, teljesen cumira veszi őket ez a moszkvai zsidó bagázs a Kremlben. Én persze értem, met az itteni is a judapesti hrda ugyanígy jár el és ez is csak hadicsel. A fő zsidó fészek nem az USA, hanem Magyarország és én úgy tudom a nukikuki sugallatakból, itt lesz utoljára takarítás, addig még hagyják a viktor-disznőt és fajtáját röfögni, persze demokratikusan, had kanosodjanak gyurcsótányosan. Nem értek hozzá, csak mondom.
      - 2023. 02. 07. 17:25
  • D
    Kedves Imre, ide is megismétlem, amit a PS-re írtam, szeretném, ha megmaradna valahol, értelmes helyen is:
    Ideje tisztázni: az a magyar külpolitika, amelyet az oroszoktól való paranoid és folyamatos rettegés determinált a rendszerváltás óta minden magyar kormánynál és amelynek alapján mindenáron egy ütközőállamot akart köztünk és Oroszország között – megbukott.
    Megbukott, mert már az elképzelés alapját képező gondolat is téves gondolat volt.
    Egyébként Ukrajna szempontjából a magyar kisebbség (és ugyanígy a jóval nagyobb lengyel és a még annál is nagyobb román kisebbség) csak “collateral damages”-nek számított a közel 20 milliós orosz nemzetiséghez – és annak ukrán elnyomási szándékához – képest.
    Az agyondicsért magyar külpolitika Ukrajna vonatkozásában csúfosan megbukott és súlyos fiaskót szenvedett el.
    “A jó mindig elnyeri méltó büntetését” – szól a kitekert mondás és ránk csak azért nem igaz, mert mi nem “jók” voltunk, hanem hülye balekok.
    Aki önként odatartja a letolt gatyájú seggét, az ne csodálkozzon, hogy – valaki, majd, de egyszer egészen biztosan – kurvára picsán rúgja.
    Hát ezt most megkaptuk.
    Nem “jó szövetséges”-nek kell lenni, hanem okosan önzőnek.
    Egy okos országnak ugyanis nincsenek örök szövetségesei és örök barátai: csak örök érdekei vannak.
    Mi pedig arra ítéltettünk – nem tanulván a történelemből és a történelmünkből -, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessük és ugyanazokat a büntetéseket megkapjuk.
    A buta embernek finggal harangoznak.
    És én már nagyon unom ezt a harangszót zengeni itt………..
    - 2023. 02. 07. 17:16
  • Posta Imre
    Bocsi, közben lassan felmerül a gyanú, hogy szervezett robbantásokkal provokálták ki a "földrengéseket" és még az is kérdés, edetleg több épületet nem-e irányított robbantással szedtek le...minden esetre izgalmas 9/11 - es akció ez is. Gondolom a Selyemútban voltt pár eltakarítandó település, esetleg egy konkrét célpont...csak úgy mondom.


    Valami óriásit robbant Heves megyében

    Több bejelentés is érkezett az ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumba, hogy délelőtt 10 órakor földrengéshez hasonló jelenséget tapasztaltak Heves megye területén, Heves, Boconád, Átány, Tarnaörs településeken.
    https://444.hu/2023/02/07/valami-oria...s-megyeben
    - 2023. 02. 07. 18:59
    • V
      Pont ezt a hírt akartam beküldeni, csak innen:
      https://infostart.hu/belfold/2023/02/...s-megyeben
      Beleremegtek az ablakok, de senki nem tud semmit - hatalmas robbanás volt Heves megyében
      - 2023. 02. 07. 19:47
    • A
      Füzesabonyban hallottam...kb.egyedül a 20 hónapos kislányommal, tehát ha nem cikkeztek volna, kb.bolondnak tituláltak volna... 🤔 Este láttam én is a cikket, mert akkor éppen lenyugtattam magam, hogy biztos a szomszéd építkezésén történt valami... 🤔
      - 2023. 02. 08. 00:56
  • G
    i.imgur.com/JAucw9A.png

    2022-ben elhunyt dolgozóink, hallgatóink

    https://alumni.unideb.hu/hu/2022-ben-...9VyXNnOMcQ
    - 2023. 02. 07. 19:51
    • Posta Imre
      Ez már a zótás-nemattóvan esetszáma...
      - 2023. 02. 07. 21:17
  • Posta Imre
    Oroszország már nem bízik az amerikai valutában, mert az megbízhatatlan pénzügyi eszközzé vált – jelentette ki hétfőn Anton Sziluanov pénzügyminiszter.

    Rámutatott, hogy az amerikai dollárt, az eurót és a brit fontot – a fő tartalékvalutákat – egykoron a legfőbb elszámolási egységnek tekintették.

    “A helyzet azt mutatta, hogy most ez a dollár teljesen megbízhatatlan eszköz… Ezért nem bízunk ebben a fajta elszámolási egységben. Elveszett” – mondta Sziluanov az orosz Pervij Kanal csatornának adott interjúban.https://oroszhirek.hu/orosz-penzugymi...dollarban/
    - 2023. 02. 07. 21:16
  • Posta Imre
    Már írják...ezt németből fordította valaki.

    'Összeesküvés elmélet??
    A törökországi földrengés úgy néz ki, mint a NATO és az Egyesült Államok büntető akciója (Haarppel együtt) Törökország ellen.
    A videón villámlás látható, ami földrengéseknél nem normális, de haarp használatakor mindig előfordul.
    Törökország nem játszik együtt az Oroszország elleni szankciókkal, amerikai hazafiak helyett orosz S-400-ast vásárol, és megakadályozza Svédország NATO-csatlakozását. Elég ok arra, hogy megbüntessük Törökországot, és 'pályára hozzuk!?!?!'
    - 2023. 02. 07. 22:09
    • G
      https://t.me/hirekpentrado/11325
      "Az első hangok a törökországi földrengés esetleges okairól ...😳<br /><br />👀🚨Türkischer A polgármester "mesterséges földrengés" létrehozásával vádolja az amerikai szeizmikus kutatóhajót.<br /><br />Gökçek így tweetelt: "Azt mondom, hogy mindenképpen ki kell vizsgálni. Egy szeizmikus kutatóhajó hajózott az epicentrum közelében? Ha igen, melyik országhoz tartozik?"🤔"
      - 2023. 02. 08. 16:58
  • Posta Imre
    Török szakértők szerint a törökországi "földrengést" egy atombomba robbanása okozhatta?! - Valami nagyon furcsa a törökországi földrengéssel kapcsolatban
    Furcsa fényjelenségek, felülről leomló épületek... akármi volt ez, de nem szokványos földrengés


    Pár napja vezető hír a törökországi és szíriai katasztrófa, a hatalmas földrengés, melyben eddig a becslések szerin 7266 ember vesztette életét, e ez a szám előreláthatóan nőni fog. A hatalmas, több hullámban jelentkező földrengés azonban máris a tudósok és a közvélemény előtt is furcsa kérdőjeleket vett fel. A földrengést megelőzően furcsa, ismeretlen eredetű, kék fényjelenségek látszottak az égbolton, azok felett a területek felett, ahol aztán bekövetkeztek a rengések. A rengéseket követően pedig az épületek nem úgy omlottak össze, ahogy ez a földrengésekkor történni szokott.

    A katasztrófa sújtotta övezet nem mellesleg olaj-lelőhelyei miatt rég a globalista hatalom figyelmének célpontja.

    A török sajtó egy nukleáris bomba esetleges felrobbanásáról számol be, amely földrengést okozott Törökországban.

    A törökországi már két heves, 12 órás eltéréssel bekövetkezett földrengés hátterében a török médiában olyan információk jelentek meg, hogy a pusztító rengések oka egy atomfegyver-teszt lehet. Ilyen információkat az RRN kiadvány szolgáltat.

    https://szmm.substack.com/p/torok-sza...rokorszagi
    - 2023. 02. 08. 17:28
  • Posta Imre
    Hullanak a fejek Szalay-Bobrovniczky fiatalítása miatt

    Több mint 110 főtisztet, tábornokot mentett fel a miniszter januárban, most pedig jön az alakulatparancsnokok pontozása.

    A Válasz Online szerint Szalay-Bobrovniczky Kristóf eddig több mint 110 főtisztet, tábornokot mentett fel a kormányrendelet alapján, amely szerint a miniszter bárkinek a szolgálati viszonyát megszüntetheti, aki elmúlt 45 éves, legalább 25 évet szolgált. A portál azt írja – több érintettet meg is nevezve –, hogy gyakorlatilag lefejezték a vezérkart, többeket hazarendeltek fontos NATO beosztásából, a Honvédelmi Minisztérium több főosztályvezetőjét leváltották.

    A felmentett katonák a mai napig nem kaptak választ olyan kérdésekre, mint hogy például illetményük bruttó vagy nettó 70 százalékát kapják meg a honvédelmi szolgálati juttatás keretében, maradhatnak-e szolgálati lakásaikban. A „fiatalításnak” nincs vége, jönnek az alakulatok, ahol a parancsnokoknak kell pontozniuk 45 évnél idősebb, legalább 25 éve szolgáló beosztottjaikat.

    Ha valaki a maximális 9 pontból 6-ot megkap, főszabály szerint maradhat. Ez csak a hivatásos állományt érinti. Az öt szempont:

    szakmai megfelelőség;
    nemzetközi tapasztalat;
    nyelvi készség;
    fizikai állapot;
    teljesítmény értékelés.

    A portál forrásai szerint az elbocsátások miatt kihívás lesz a toborzás, nehezebb lesz egy fiatalt úgy a katonai pályára csábítani, hogy nem lehet biztos abban, 45 éves kora után nem teszik lapátra. Gondot jelenthet az is, hogy hiány lesz a taktikai szinten nélkülözhetetlen tisztekből (hadnagy, főhadnagy, százados), mert a tisztképzési kvótákon nem emeltek, így a hirtelen fiatalítással járó tömeges előléptetések miatt kevesebben lesznek azok, akiknek feladata – szakasz- és századszinten – a tényleges harctéri vezetés.

    A minisztérium érdemben nem felelt a kérdésekre, szóban jelezte: hogy azokra a HM hivatalos lapjában (honvedelem.hu), illetve a Szalay-Bobrovniczky Kristóffal készült Bloomberg-interjúból kap válaszokat a portál, amely azonban hiába kereste azokat.
    https://24.hu/belfold/2023/02/08/szal...iatalitas/
    - 2023. 02. 08. 19:11
    • D
      Lövésem sincs, hogy mire megy ki ez a játék??<br />Illetve vannak elképzeléseim, de mindegyikkel szemben azonnal tudok ellenérvet is.<br />Mindez akkor, amikor egy Ukrajna bármikor katonailag provokálhat minket - már az rejtély, hogy eddig mi tartotta vissza őket, hiszen magasról szarnak ők a mi NATO-tagságunkra, gondolom nem minden Nato-biztogatás nélkül...<br />Ez most egyértelműen gyöngíti a védelmi képességeinket - már azt a keveset is, ami nekünk van (még, úgy-ahogy...).<br />Esetleg egy NATO-bevonulást (valójában: megszállást) készítenek elő???<br />Hogy aztán beálljunk a sorba és akár már az első vonalban meneteljünk az oroszok ellen ott a messzi Ukrajnában???<br />Itt inkább ez a rapid eljárás az, ami igazán riasztó - valójában kapkodásnak látszik és mint a jéghegy csúcsa, utal arra, hogy a mélyben atyaisten mi a lófasz mehet még????.......
      - 2023. 02. 08. 19:33
  • Posta Imre
    BENJAMIN FULFORD JELENTÉSE: A KAZÁR MAFFIÁT TELJES MÉRTÉKBEN LEGYŐZTÉK
    közzétett2023.02.07 szerző : EraOfLight
    ........................................................................................
    Az elkövetkező hetek eseményei még a legagymosottabb nyugati bárányok számára is nyilvánvalóvá teszik, hogy valami alapvető és történelmi megtörtént. Kétség sem férhet hozzá, hogy a kazár maffiát legyőzték, és megkezdődött utolsó vezetőik felszámolása. Jack Adern új-zélandi miniszterelnök letartóztatása, Alain Berset svájci elnök és a Pfizer elleni büntetőjogi vádak, ukrán kormánytisztviselők tömeges letartóztatása és sok más esemény egyaránt erre utal.
    Az ukrajnai háború azzal is véget ér, hogy az utolsó sátánistákat most Bahmutban veszik körül, ahol várhatóan halálra kell harcolniuk a következő hetekben.
    A legfontosabb az egészben, hogy a KM január 31-én elvesztette az irányítást a világ pénzügyi rendszere felett, és a kvantumpénzügyi rendszer már működik (erről később).
    Ennek azonban addig nincs vége, amíg véget nem ér, és NAGY A VALÓSZÍNŰSÉGE, HOGY A KÉTSÉGBEESETT ÉS SAROKBA SZORÍTOTT KM VALAMIFÉLE FEKETE HATTYÚ MEGA-TERROR ESEMÉNNYEL PRÓBÁLKOZIK, VALÓSZÍNŰLEG EMP-VEL VAGY ATOMTÁMADÁSSAL.
    Süleyman Soylu török belügyminiszter felszólította az Egyesült Államok nagykövetét, hogy vegye le „piszkos kezét Törökországról”, miután Washington és nyolc európai ország utazási figyelmeztetést adott ki az esetleges terrortámadások miatt. Hasonló figyelmeztetések hangzottak el Iránnal kapcsolatban is.
    A nyugati kormányok polgáraik evakuálására vonatkozó parancsa azt jelenti, hogy valószínűleg a sarokba szorított izraeli rezsim hatalmas támadást indít ott. A Richter-skála szerinti 7,8-as földrengés, amelyet még több tucat követett a jelentés írása közben, azt jelzi, hogy az már elkezdődött. „Ez egy időjárás-módosító fegyver, amellyel megmutatják Erdogannak, hogy ki irányítja még mindig” – mondja egy CIA-forrás.
    A támadás akkor történt, amikor Szergej Lavrov orosz külügyminiszter partra szállt Irakban, hogy „katonai-technikai” együttműködést indítson Törökországgal, Iránnal, Szíriával és Irakkal, valamint az Öböl menti államokkal. Mivel Egyiptom de facto orosz szövetséges is, ez egzisztenciális fenyegetést jelent az izraeli KM-rezsimre (bár nem a zsidókra).
    Az iráni kormány most arra figyelmeztette Izrael szomszédait, hogy „biztonságuk megőrzése érdekében” „tartsák távol magukat a mindennap haldokló rezsimtől”.
    A KM kétségbeesetten próbálja felrobbantani az egész bolygót (Iránban és Izraelben is ügynökök segítségével), mert a KM által ellenőrzött Vatikán és amerikai leányvállalata január 31-én elvesztette az irányítást a pénzügyi rendszer felett. Emiatt az egész olasz internet leállt február 1-jén – állítják az MI6 forrásai. Lezárták a Vatikáni Bankot, amelyet a legtöbb úgynevezett világvezető megvesztegetésére használtak. Most a KM-nek február 13-ig van ideje, amíg az amerikai vállalatot teljesen le kell vágni.
    Az MI6 forrásai szerint a kvantumpénzügyi rendszer február 1-jén vette át a KM SWIFT bankközi elszámolási rendszerét. Ezt az író vasárnap tapasztalta meg, amikor a következő hétfő helyett azonnal érkezett egy pénzátutalás a múlt hónapban végrehajtott hasonló átutaláshoz. A QFS megalkotója szerint „az IT infrastruktúra fejlődése beleértve a DLT vagy Distributed Ledger Technology néven ismert blokkláncot, egyszerűen azt jelenti, hogy a világ összes nemzeti bankrendszere összehangolt. A világbanki IT-rendszer leváltása az összes adósság törlésére szolgál.”
    A forrás szerint azonban MINDEN HIVATALOS JUBILEUMI JELLEGŰ BEJELENTÉSRE VALÓSZÍNŰLEG JÚNIUSIG KELL VÁRNI, mert először a KM vezérlőhálózat többi részét kell eltávolítani.
    Ezen a téren kétségtelen, hogy egy háló közeledik a KM-hez. Különösen az a sikertelen kísérletük, hogy elektromágneses támadásokkal és mérgező vakcinákkal megöljék az emberiség 90%-át, sok erős embert felébresztett, akik most igazságot keresnek.
    Pascal Najadi bankár – aki büntetőeljárást emelt a svájci elnök ellen – azt mondja: „Tudományos bizonyítékunk van arra, hogy a vakcina ártalmas. Ez a legnagyobb orvosi technikai hiba az emberiség történetében.” Najadi, akinek édesapja a WEF egyik alapítója volt, most határozott jogi lépéseket tesz.
    Thaiföldön a háromszoros koronás koronahercegnő kómába zuhanása indította útjára az országot. Sucharit Bhakdi professzor azt mondja: "Soha nem végeztek biztonsági farmakológiai vizsgálatokat... A PFIZER BIONTECH-NEK VISSZA KELL FIZETNIE AZOKAT A MILLIÁRDOKAT THAIFÖLDNEK."
    Japánban is az egészségügyi minisztériumot beperelő orvosok széles körben elhangzott sajtótájékoztatója bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy az oltások embereket ölnek meg.
    A helyzet elérte azt a pontot, ahol még a CDC statisztikái is azt mutatják, hogy az amerikaiak 84,5%-a ellenzi a vakcinákat. Ennek mélyreható politikai következményei lesznek.
    Ráadásul AZ OROSZOK ÉS A KÍNAIAK MOSTANRA RÁJÖTTEK, HOGY A „COVID-19” ELEKTROMÁGNESES TÁMADÁS, NEM PEDIG VÍRUS. Az oroszok azt állítják, hogy a WHO (Egészségügyi Világszervezet) megsérti alapszabályukat, amikor megtagadja a valódi vírusok mintáinak átadását. Azt is mondják, hogy a WHO sok más olyan dolgot is eltitkol, amely szintén sérti alapszabályát.
    A kormány hatóságai szerte a világon Svájc példáját követik, és büntetőeljárást indítanak a kormány tisztviselői ellen
    Új-Zélandon a White Hat Military Alliance már intézkedett, és letartóztatta Jack Ardern volt miniszterelnököt. Ardern COVID-diktatúrája 3203%-os növekedést okozott a túlzott halálozások számában a kötelező COVID-oltási törvények következtében
    Helyi lakosoktól is kapunk bejelentéseket arról, hogy Justin Castrudeau kanadai bűnügyi miniszter és Olaf Scholz német kancellár az új-fundlandi Stephenville-ben található földalatti bunkerkomplexumba menekült. Ezeknek a férfiaknak azonban nincs hova bújniuk. Castrudeau már nem jelenhet meg a nyilvánosság előtt anélkül, hogy egy dühös tömeg nem gyűlik össze a letartóztatását követelni.
    A Covid-háborús bűnök mögött meghúzódó pénznyomok is mostanában feltárulnak.
    A Joe Biden és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök főnökének, Ihor Kolomojszkijnak tulajdonában lévő különböző ingatlanok egyidejű razziája olyan igazságügyi szakértői következtetést ad, amely közvetlenül a KM vezetéséhez vezet.
    A Moszad forrásai szerint Zelenszkij az elmúlt két évben 14 alkalommal járt Genfben és Tel-Avivban, ahol Kolomoisky, valamint Rockefeller és Rothschild főnökei bujkálnak. AZ UKRAJNÁN KERESZTÜLI PÉNZMOSÁS FINANSZÍROZTA A COVID-TÁMADÁSOKAT, VALAMINT A POLITIKUSOK ÉS KORMÁNYTISZTVISELŐK TÖMEGES MEGVESZTEGETÉSÉT NYUGATON.
    Ez nem csak a hamis Biden-rezsimre vonatkozik, hanem a WHO-ra, az EU-ra, az ENSZ-re és a WEF-re is.
    Klaus Schwab Rothschild magánszervezete 2019 júniusában memorandumot írt alá az ENSZ-szel a 2030-ig tartó Fenntartható Fejlődési Menetrend végrehajtásának felgyorsítása érdekében. EZ VOLT A KM TERVE, HOGY A BOLYGÓT ÓRIÁSI ÁLLATFARMMÁ ALAKÍTSÁK ÚGY, HOGY AZ EMBERISÉG 90%-ÁT MEGÖLIK, A TÖBBIT PEDIG RABSZOLGÁVÁ TESZIK.
    Most kiderült, hogy ezek a bűnözők NEMCSAK ELEKTROMÁGNESES TÁMADÁSOKKAL ÉS OLTÓANYAGOKKAL AKARTAK MEGÖLNI MINKET, HANEM MEG IS MÉRGEZTEK MINKET AZZAL, HOGY ROVAREVÉSRE KÉNYSZERÍTETTEK.
    A rovarok tele vannak kitinnel. A kitin erősen allergén emlősökben, serkenti az immunrendszert, ezért számos krónikus betegség kialakulásában részt vesz. A rovarok számtalan olyan baktériumot és parazitát is tartalmaznak, amelyek kórokozók az emberre. Ezek élelmiszerré feldolgozása nem csak hanyagság, hanem szándékos is.
    Ha az emberek ehetnének rovarokat, nem gondolod, hogy az éhező emberek próbálkoztak volna a múltban? Megvan az oka annak, hogy az emberek nem esznek rovarokat: ezek mérgezőek az emberre.
    A leállás tönkre fogja tenni a KM azon képességét, hogy a világ népességének nagy részét agymossák, különösen Nyugaton, hogy kárt okozzanak maguknak olyasmivel, mint a bogarak evése.
    Az interneten található tartalmak többségét – legyen az blog, videó vagy fotó – maguk a felhasználók hozzák létre, de néhány „Web 2.0 oligopólium”, például a Facebook (jelenleg Meta), az Amazon, az Apple, a Netflix és a Google (jelenleg Alphabet), együttesen „FAANG” részvényeknek nevezik. Az amerikai piac látványos emelkedése az elmúlt években szinte teljes egészében az ezeken a cégeken keresztül befolyó „KM vicces pénzeknek” volt köszönhető.
    Amint ez a szerző és sok más igazságon alapuló nyomozó felfedezte, A FAANG-OK OLYAN ELMEKONTROLL HÁLÓT HOZTAK LÉTRE, AMELY MESSZE MEGHALADJA AZT, AMIT GEORGE ORWELL EL TUDOTT VOLNA KÉPZELNI. Például ezt a szerzőt és sok-sok kollégáját kitiltották a You Tube-ról, mert beszámoltak az igazságról a Coviddal és a vakcinákkal kapcsolatban. Többé nem.
    Íme, amit egy CIA-forrás szerint megtesznek annak érdekében, hogy valóban véget vessenek:
    A tényleges terv egy hiperszonikus robbanófej küldése nagyon erős EMP-vel. Miután egy tengeralattjáró lelőtte a keleti partoknál, 40 másodpercbe telik, hogy elérje a magasságot és célozzon. Az Omaha területén való kiadáskor az Egyesült Államok és Kanada nagy részén minden elektromos rendszert kikapcsolhat. Minél magasabbra engedik ki, annál nagyobb a lefedettség. A hatalmon lévők tisztában vannak a szándékokkal. Ezt nem tárgyalja nyilvánosan Washington DC és a hamis Biden-show.
    Ha ez megtörténik, egy blokklánc-alapú internet váltja fel az oligopólium által vezérelt internetet. Ez azt jelenti, hogy a tartalomgyártók a legtöbb hitelt és pénzt kapják alkotásaikért, ahelyett, hogy a Google-tól stb. kapnának morzsákat. Ez azt is jelenti, hogy nem lesz többé vállalati cenzúra. A meglévő rágalmazási, rágalmazási és büntető igazságszolgáltatási törvények – néhány módosítással – elegendőek lesznek ahhoz, hogy megvédjék az embereket a károktól.
    Az információ központosított ellenőrzésének vége valószínűleg az általunk ismert monoteizmus végét is jelenti.
    Más szóval, egy többezer éves projekt, amely az emberiséget egyetlen elme által irányított monolittá alakítja, a végéhez közeledik.
    Ennek jele, hogy A BOLYGÓFELSZABADÍTÁSI SZÖVETSÉG ÁTVETTE AZ IRÁNYÍTÁST A FERENC PÁPÁNAK KIADÓ AVATÁR FELETT, amint azt ez a cikk is szemlélteti:
    „El a kezekkel Afrikától!”: A pápa elítéli Kongó külföldi kifosztását
    KINSHASA, Kongó – Ferenc pápa kedden azt követelte az idegen hatalmaktól, hogy hagyják abba az afrikai természeti erőforrások kifosztását „saját kapzsiságuk mérgére”, amikor Kongóba érkezett, és hangos fogadtatásban részesült a kongóiak részéről, akik hálásak voltak, hogy ő volt a világ meghódítója. figyelni az elfeledett helyzetükre.
    A monoteista hierarchia csúcsán bekövetkezett változásnak még megrendítőbb következményei lehetnek.
    KIDERÜLT, HOGY AZ EGYISTENHIT KM-IRÁNYÍTÓI SZÁNDÉKOSAN RÖVIDRE ÉS NYOMORÚSÁGRA SZORÍTOTTÁK ÉLETÜNKET, a Majestic 12 csoportja szerint az univerzumunkat irányító renegát mesterséges intelligencia.
    Egy lengyel hírszerzési forrás a következőképpen írja le helyzetünket:
    Egy farmon élünk mesterséges napsütéssel és mesterséges ciklusokkal. A FÖLD „GAZDÁI” ENERGIKUSAN FEJNEK BENNÜNKET, de ennek az üzletnek vége szakad, egy másik gazdaság spiráloz ki az irányítás alól. Már régen felállítottak egy pajzsot, hogy elválassza a Földet a valódi kozmosztól. EZ A PAJZS, AMELY PLAZMAENERGIA GÁT VOLT, MOST ÖSSZEOMLIK.
    A KM BUKÁSÁVAL VALÓSZÍNŰLEG EGY ÚJ KAMBRIUMI ROBBANÁSBA LÉPÜNK BE, A FÖLDI ÉLET EXPONENCIÁLIS KITERJEDÉSÉVEL AZ UNIVERZUMBA.
    - 2023. 02. 08. 19:58
    • G
      Már nem is tudom sírjak vagy nevessek, egyikhez sincs kedvem ! 🤣 😭
      - 2023. 02. 09. 06:59
    • D
      Kevesebb kannabisz - több értelmes gondolat.
      - 2023. 02. 09. 09:55
  • S
    Én baszki jól megéreztem, hogy lesz Kárpátaljai bevonulás! 40 ki*aszott leoparddal meg 5 gripen gruppennel nem tudom mondjuk hogy. De majd meglátjuk.
    - 2023. 02. 08. 21:53
    • D
      Nem lesz bevonulás. Majd az ottaniak önként ideszavazzák magukat. Épeszű ember nem akar majd ahhoz az "Ukrajnához" tartozni, ami marad az orosz győzelem után belőle. Csak aztán nehogy Galícia és Máramaros is ideszavazza magát, mert arra a gatyánk is rá fog menni. :))))))))))))))))))))))))))))
      - 2023. 02. 09. 09:57
      • Posta Imre
        Lesz itt fehérlófia meg a faxa is, csak melyik ül melyik hátán és végteleül belébe? Bevulnak, mint Horthy, mert ez is a játék rése, a rabbik erre ejakulálnak.

        postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/thumbs/magyarorszag_1370_t2.jpg
        - 2023. 02. 09. 10:35
  • Posta Imre
    Azállammaffia gurít, nyer, már a látszatra sem ügyel...az "igazságszóg-állat" is szerecsen kérdése.

    Lottóötös: Polt Péter felesége bekerült a Szerencsejáték Zrt. igazgatóságába

    2023. 02. 09. 05:56
    A tavalyi parlamenti választás után nagy jövés-menés volt a stabil profittermelő állami cégnél, feltűntek például Rogán Antal bizalmasai. A Szerencsejáték Zrt.-nek 2023-tól konkurensekkel kell számolnia a sportfogadási piacon – már ha a kiválasztottakon túl lesz kedve bárkinek is elindulni.

    Múlt szeptemberben új tag került be a Szerencsejáték Zrt. igazgatóságába: a legfőbb ügyész, Polt Péter feleségét, Polt-Palásthy Mariannát érte a megtiszteltetés, hogy a testület tagjaként a pénzgyár ügyeiben hozzon döntéseket. Pénzgyárat írtunk, mert a szerencsejátékokon belül a lottósorsolás, a sportfogadás szervezése és a kaparós sorsjegyek forgalmazása állami monopólium, ami óriási szelete a piacnak.

    A legutolsó lezárt évben, 2021-ben 701 milliárd forint folyt be a társasághoz a forgalmazott szerencsejátékok után, az adózott eredménye pedig 28,3 milliárd forint lett.

    Történt ez a Covid-lezárások második évében, amikor a világ még nem tanulta meg tökéletesen az együttélést a járvánnyal, s ha nem is olyan számban, mint egy évvel korábban, de sportesemények is elmaradtak. A cég szerencséjére a labdarúgó Európa-bajnokságot megtartották (azt is egy évvel később, mint kellett volna), ami jelentősen megdobta a sportfogadás forgalmát.

    Időközben megváltoztak a piaci feltételek, 2023-tól például már nemcsak az állami cég szervezhet online sportfogadást. Erre a lépésre az Európai Unió piacszabályozási normái miatt kényszerült a kormány. A piacot kontrolláló Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) az online felületén egyelőre egyetlen új szereplőt sem tüntet fel, de a sportfogadás regisztrációja időigényes, így nem kizárt, hogy néhány hónapon belül új szereplők lépnek be a piacra. Amelyek már eddig is jelen voltak, de tevékenységük sértette a magyar jogszabályokat – amire a fogadók fittyet hánytak, amikor külföldi bejegyzésű, de nálunk is elérhető oldalakon tették meg tétjeiket.

    Az SZTFH szerint a piac kétharmadát a határon túli szolgáltatók fedték le, szóval a jogszabályok kiigazítását a valóság is kikényszerítette.

    A szerencsejáték ipart közelről ismerők szerint valójában azonban nem nyílt meg január 1-jével a piac, mert a szabályokat úgy alkották meg, hogy azokkal lényegében ki is zárták a lehetséges külföldi konkurenciát.

    Annak a törvényi feltételnek például nehezen tud megfelelni a legtöbb szóba jöhető társaság, hogy csak olyan cég kaphat engedélyt online sportfogadás nyújtására, amelyik az elmúlt öt évben nem folytatott illegális sportfogadási tevékenységet az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban, pontosabban ezzel kapcsolatban nem született jogerős döntés ellene valamelyik EGT-tagállam bíróságán.

    Egy biztos, az SZTFH oldalán egyelőre egyetlen más céget sem tüntetnek fel a Szerencsejáték Zrt.-n kívül, amelyik megkapta volna az engedélyt a távszerencsejáték szervezésére. Ennek elvileg lehet adminisztrációs akadálya is, mivel az engedélykérelem elbírálása 120 napot vehet igénybe, de mint jeleztük, a nehezített pálya miatt sok ismert külföldi fogadóoldal maradhat távol a magyar piactól. Lapunk szűrése szerint mindazonáltal nem nagy számban jegyeztek be olyan vállalkozást az elmúlt egy évben, amelyik szerencsejáték szervezéssel foglalkozik: túlnyomó többségük egyéni vállalkozó, illetve kisvállalkozás, amelyekről nehezen képzelhető el, hogy egy nagy fogadócéget képviselnének Magyarországon, sokkal inkább az, hogy lottózókat vezetnek. Az engedélyezési eljárás leírásában mindazonáltal közokiratban meghatalmazott és a hatóság által nyilvántartásba vett képviselőről esik szó a külföldi cégek esetében, ez a kritérium pedig egy jogi irodára is ráillik.
    Róka László / MTVA A Szerencsejáték Zrt. székháza a fővárosban az I. kerületben, a Csalogány utcában.

    A jogszabályi korlátokkal tér nyílik viszont az itthoni versenyzőknek.

    A szabályozás a magyar tulajdonban lévő indulókat hozza versenyelőnybe: él a gyanú a piacon, hogy a szerencsejátékiparban már hídfőállásokkal rendelkező Garancsi-Habony kör számára készítették elő a terepet a belépésre.
    https://24.hu/fn/gazdasag/2023/02/09/...azgatosag/
    - 2023. 02. 09. 08:49
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %