Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Cionista szekták fosságában a kohnmány, avagy A tavasz 17 pillanata

Cionista szekták fosságában a kohnmány, avagy A tavasz 17 pillanata
Úgy alakult, ahogy. Kicsit még fagyos a föld, de már ásható, lehet veteményezni. Borsózik a hátam, retkesek a petezselymet árulók. Tudom, nagyon költőinek sem tűnök, miközben a cionisták már a kormányt csavargatják és nem Aprózzák el! Árnyékolástechnikusok. Valójában a török helyzetről akartam ma írni, ha már készítik ott is elő a választási kampányt Erdogánnak, latolgatva, mennyire sanszos a turáni földrengetés továbbterjesztése, de lehet, nem lesz ebből ma sem semmi. Nem tudom kielégíteni a megjelent vádemelési karikatúrista média-hecc után az engem felkereső, megkereső cionista körök kíváncsiságát, mert annyira iparkodnak korrekt módon tájékoztatni Magyarországon sok magyar embert is érintő kérdésben, hogy ez már szinte hihetetlen. Mert az is és nem szinte. Szerintetek mennyi zsidó újságíró, újság, média...keresett meg, már csak azért is, hogy elhajthassam őket az ismerősömre bátran hivatkozva a Numerus claususba, csak úgy demokratikusan és altokmányosan? El sem hiszem, ennyire nem érdekel senkit Magyarország Zrt-s céghíradóban, kik és miért fenekedhettek - a cionista ügyészség szerint - a cégvezetésben is megjelőlt szabadkőművesek nevét is emlegetve? - az ismerősöm szerint. Hát jó, legyen! Jönnek a háborús hírek, özönlenek. Alkotmányosan, demokratikusan. Csúnya, sok halál, tarkólövés, katonai bűncselekények, emberiség ellenes gyilkosságok, kínzások..., és pontosan lehet tudni, ide is begyűrűzik mindez nagyon gyorsan. Nos, lehet meghozza majd a tájékozódási kedvét is az itteni propagandhista titkosszolgálati hálózatnak. Bár kételyeim vannak. Az UFO-k jönnek előbb? Kolera és csirke és disznóhapcion? Az ismerősöm még tájékozódik, mert Kazahsztánnak és Moldáviának is be van ígérve a verés, aztán jöhet Judapest és Berlin és London. Jack London és egy demokratikus Vadon szava!  Bevadulni tűnik a helyzet. Judapesten antifák vernek cigiárust, majd a cigiárusok verik az antifánkot, de hol marad Hitler?




cionist_kormny_hazai_plya_i_vf_2_szm_2011_nov-decp_ekkor_2023-02-13_11-54-43.png (1.09 MB)
Csigavér, Vatikán már előkészítette "őt is" meg "Jézust" is a BlueBeam projekthez, de előbb az UFO-k, soványak és pufók, szürkék és kékek, oltottak és épek. Megyen a figyelemelterelés. Múltkor hív valaki és mondja, látja, lőtték Kijevet, de látja az égbolton a vegyipermetcsikókat, melyek szilajon feszítenek, tán nem van légitilalom, vagy csak a háttérhatalmi projekteknek szabad menni? Olyan ez, mint a John Wickben a Continentál szálloda? Száll ide, megszáll oda, aztán úgy jár, mint a Magyarország Zrt céges repülője, éppen a  vezérkari főnököt nem bírja visszahozni az ellenséges USA-ból. Nem is értem, miért nem Moszkvába repkednek ezek? Túl feltűnő Lenin. Egy másik ormányzati gép Dohába suvasztott, valakik szerint menekíti ki a harácsolt vagyont. Mit lehet tudni, ugyi itt a senkiföldjének a krajnáján, ki, kivel van és melyik maffia, harcol épp melyik családdal, Medicsiékkel, Kóhnokkal, miközben Rotschild ugye mindent visz. De hoz is! Márakinek!


A geostratégiai kidobálós játékban a cionistáknak most nagyon megy a szekér, az ismerősö szerint szinte másról nem is szól már a a fáma, csak sokaknak nem esik még le a kipa. Küldi itt nekem a híreket, Izrael itt, csere ott a legnagyobb háborús inflációban megyen a legjobban a "kormányzati" biznisz, cégek közti paktumoskodás..., de én nem értek ehhez, csak látom, hogy a bizony, a xarhegy most vagy az égig fog érni, mint Bábel tornya, vagy mindent maga alá temet leomolva, amit összehordtak alá, s mindenkit, aki nem van elég távol tőle. Akit tudnak még beleráncigálna az építgetésbe.

Ígértem, írok a török-turáni viszonyokról és a földremegtetésről, de most nem, inkább fölemlegetnem Matolcsyt, aki fölemlegette szintén, hogy a Római Birodalom él. Nos, az orosz nyelvek szeint Moszkva már a Harmadik Birodalom. Ez mit is jelent, szintén nem a mai írás trárgya, majd a tik-tok szógálatok kibogarásszák, hogy alkotmányos és demokratikus-e ez így és Magyarországnak nevezett Hungary Zrt hogyan illeszkedik  pattanásként a birodalom seggére, helyezkedve, nehogy rátalpaljon a maci.

ufo_hipnzis.jpg (163 KB)

Na jó, ha már ennyire kívántátok! Azt beszélik, hogy ha nem Erdogán lesz megint a Szultán, akkor megnyílik a déli front is és mindenképpen háború lesz és nem csak a Balkánon, hanem a Jobbkánon is, kánonban. Igazi Kánaán.

Persze bennünket ez sem érint, mert lassan már csak a xar legalját kell felnyalnunk, amit ezek itt összelapátoltak - az ismerősöm szerint. Hogy lesz ebből demokratikus és altokmányos nemzetállat, csak a Táltos a megmondhatója, mert egyelőre cionista látványos pántlikás összeesküvés -lelepleződés irányába halad a nagy Blackout, Reset..., de ezt minek ragozni?

Látom, láttátok, hogy Torockait tolja maga előtt az FSZB és lassan már saját haderőt is szerveznek a Légió, Gárda, Betyársereg mellé, persze fidesz-együtthatóval, mert ugynaz a gettó-történet játszódik más szinTEKen. Ugye senki nem gondolja, hogy véletlen? Leszerelnek kotonákot, majd Toró a Képviselőházban összetereli őköt és ezek elnyögdösik a fájdalmukot, oltatlanul, majd ugynazon a nap, ahogy kijön a paradigma, bejeleti az ormány, hogy nincs többé szüksegg az oltáskártyákra. És még aznap jön a hír, hogy toborzásba kezd a honvédelem, de keményen ám! És ekkora van időzítva Budaházy Gyuriék perének folytatása és ekkor megkapjuk Áronnal a 8 évre szóló fegyházajánlatot, persze csak akkor ha bevalljuk amit nekik nem sikerült kideríteni...és mindezt úgy időzítették, hogy Gyuriék záróakkordja március 1-re essék, pont, ahogy az ellenünk szóló nyomozás záró határideje es. Tisztára kaballisztikus ballisztika. Repül a nehéz kő, ki tudja, hol áll meg, kit, hogyan talál meg! Ja, majd feledem, Gyuriék bírája éppen Dr. Török!

Nos, első kérdés, ami fölmerülhet bárkiben - az ismerősöm szerint- mi közünk egy hazaáruló puccsita cionista szabadkőműves kalózbandához? Tudom, a múltkor Fulford Benjamin már bejelentette, hogy a kazár maffiának vége, csak hát az itteni ügynöksegge még nem lett repeszhatásnak kitéve és addig ezek nem tudják, hogy vége, mert sokan mág azt sem tudják, hogy elkezdődött. Jó, csak viccelek.

Jekatyerina a nagy kegyelemosztó, most pár bírónak is megkegyelmezett, de jönnek majd szépen sorjában a többiek is, ahogy a "honvédek", oltottak, oltatlanok, cionisták, szabadvakolók...valamilyen rejtélyes algoritmus szerint. Lehet, mire nekünk tárgyalsunk lehetne a cionista Magyarország Zrt-vel, már nem is lösz kivel és miről hebregni, vagy addigra lesz igazán a köz elé tolva, mennyire maceszos is ez az egész Pandora szelence és Cassandra legyen a Vénuszdombon, aki Jucusék stoppolt térdeplős harisnyájáért még felelősséget vállana.

Egyébként már kijelölték a bírálót is, aki majd az ügyészség hányadékát hivatott eltakarítani. Jó bíró, azt mondják, éreklődő, szakmailag korrekt és persze Magyarország Zrt alaptörvénytelenségére esküdött föl, ahogy a többiek is. Pertuban leszünk, úgy tűnik és hamar felismeri, nincs is miről beszélgetni, nem csak bűnügy kategóriájában, de közjószágilag sem tartozunk egyező alomhoz, hatalomhoz. Van olyan elképzelés is, hogy neki kell fölfedni a BátoNyilas eljárásban elkövetett hivatali visszaéléseket és az ügyészség ellenünk elkövetett aljasságait is..., de ez amolyan mendemonda, Kalasnyikov még nem nyilatkozott se Sztecskin elvtársak. Makarenkói időket élünk. Kicsit másfajta bíráskodás van folymataban már és ez nem legenda.
mdia_mtrix.jpg (288 KB)

Ajánlottam a Kopogás a kunyhóban nemistudommeghatározni milyen filmecskét. https://mozinet.me/g1/MzQ2OTk=

Kinek-kinek ízlése szerint, de ha valakik nem hoznak áldozatot, akkor mindenki megszívja. Fura egy elképzelés, hogy az önző buzi maradjon életben és az önzetlen buzi legyen az áldozat..., de közben azért ledrámázzák ennek az egész Mátrixnak a reménytelenségét és értelem nélküliségét.

Valamikor régen, mikor még érdekelt a filozófia ilyesmiket olvastam:

Vagy-vagy

Sören Kierkegaard

Kierkegaard a Vagy-vagy megjelenésével egy időben írja: "Életem elért a végsőkig; undorodom a létezéstől, mely ízetlen, sótlan és értelmetlen. S még ha Pierrot-nál is éhesebb lennék, sem tudnám lenyelni az emberek magyarázatát! Ujjunkat a földbe dugjuk, hogy azt megszagolva meg tudjuk, hol is vagyunk, én ujjamat a létezésbe dugom - s nem érzek semmit. Hol vagyok? Mi a világ? Mit takar ez a szó? Ki csalt bele az egészbe, s hagy itt most megfürödve? Ki vagyok? Hogyan kerültem a világba, miért nem kérdeztek meg előbb, miért nem tudatták velem korábban az erkölcsöket és a szokásokat? Egyszerűen belöktek a sorba, mintha csak egy lélekkufár portékája lennék." Ezeket a sorokat Az ismétlés című, talán legszebb könyvében találjuk. A szerző: Sören Kierkegaard. Nietzsche mellett az elmúlt másfél évszázad legnagyobb hatású írója, filozófusa.  -  GYENGE ZOLTÁN

Nos, volna min gondolkodni, ha volna min.

Amint azt megtudtam, Áron és én 8 évre vagyok jogosult (vagyis 88) a cionista puccsista rendszertől,  persze alkotmányosan és demokratikusan..., ja ez nem annyira biztos- az ismerősöm szerint. Emőt, Lacit és még egy "fiút", aki csak úgy belekeveredett a "dologba", egyenként 6 évvel mérnének, ami ugye 666 és Ágikát és István 1.6 évet, egyenként, vagy 3,2 és ezt 3 évre felfüggeszteve.  A 3.14-et a "talmudista ügyészség" nem tudta matematikailag jobban lekövetni, úgy tűnik.

Így matematikailag adódik a 88-as, 666-os és a Pi... és a Szentháromság persze mindez szigorúan véletlen és szigiorúan bűnügyi megfontolások alaján. Mi lenne, ha nem lennének beavatott bűnözők - az ismerősöm szerint.

Igazából nekem nincs már rég kérdésem ezzel a bűnszervezettel kapcsolatban, de most nyitogatják csak a csontvázas szekrényt és az Oroszország-szakértő elmondja, hogy Ukrajna pl maffiaállam. Igen, talán ez a legpontosabb fordítása a kifejezének, amit használt. Mondja, minden államnak van maffiája, de a maffiának nem lehet állama. Mégis. Nos, Ukrajna, ahogy Izrael és Magyarország Zrt...jelen állapotában - szerinte-tük - a nemzeközi zsidványság fekete lyukja. Most már értem, Viktor miért nevezte "senkiföldjének" Gallíciát és Kárpátalját....is, vagy miért megy  a cionista-ellenes  tüntetés-sorozat Netanjahuék ellen, akik viszont egy pályán tartják elismerten Magyarország név alatt futó világhódító projektjüket. Az ismerősöm szerint ez nagyon gááááz, már a Gazprom sem tudja követni. Aztán lehet úgy jár, mint Hodorkovszkij a Jukosztyal. Kosztya! Dobj ide egy kis málhát!
Nem Szarmatát kértem, de jó lesz az is, végül is medence ez, hadd tisztuljon!

Apropó, ha már szóba hoztátok a Tavasz 17 pillanatát, Stirlitznek mindg volt egy "B" terve is, no meg sok-sok anyaga, mappája, dossziéja és bizony ..., de van erről annyi vicc, ami talán nem is az.

"Müller békésen kávézgat és beszélget Bormann-nal az irodájában. Egyszer csak nyílik az ajtó, belopózik Stirlitz, kiemel egy rakás titkos iratot a szekrényből, majd lopakodva távozik.
- Hát ez meg mi volt? - kérdezi elhűlve Bormann.
- Ja, csak Makszimics, a szovjet hírszerzés kémje.
- Hát akkor miért nem fogod meg?
- Á, hagyd el! Évek óta próbálom már megcsípni, de mindig kicsúszik a kezeim közül..."

Visszatérve  a "kezdetekhez", miért nem érdeklődik a "média"? Nos, mert igen kényes, amolyan hazaárulós és államellenesnek minősülő kérdéskör kerülne a fókuszba, az meg mostanában, mikor ennyire kilóg a cionista pata, majd csak időzítve jöhet képbe. Föl kell készüljenek rája.

Az ismerősöm segít nékik, mert szerinte valamiért "rettegnek" és pont tőlem. Honnan tudja? Ő is Stirlitz? Érdekes, egy német NDK-s "barátom" volt és őt is Ottónak hívják. Remélem él még. A legenda. Akták bármikor kihullhatnak a szekrényből. Az oltásos ormányzati hazudozás, gyilkosságsorozat feltárása folyamatban, hazaárulás, beszivárgás, állampuccs minden lépése regisztrálva van...de persze zsarolják egymást ezek, aztán egyszer csak végül nem. Kényes kérdések...

Olvastam,

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyarországnak komoly, tiszteletreméltó hadseregre van szüksége https://infostart.hu/belfold/2023/02/13/szalay-bobrovniczky-kristof-magyarorszagnak-komoly-tiszteletremelto-hadseregre-van-szuksege

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Időszerű az izraeli Vaskupola-rendszer tanulmányozása

"Sajnálatos módon a baloldal az, amelyik Izrael ellen szólal meg"
2022.12.21.

Szalay-Bobrovniczky Vince, a miniszterelnökség társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a civil szervezetek támogatásáról, valamint a zsidó felekezetek és a kormány közötti kapcsolatról.
https://www.origo.hu/itthon/20221221-szalaybobrovniczky-vince-heti-tv.html

Magyarország számára Izrael egy különlegesen fontos kérdés
2022.02.08. 08:29

Jó kis csapat ez, csak nehéz elválasztani a senkiföldjét, Izraeltől, Magyarországtól és az USA Wallstreet-jétől...az ismrősöm szerint, de majd ezt is eldöntik a toppon lévő igen titk-tok-zatos szolgálatok, ahogyan eddig is. Nagyon Ukrajna-szerű állapotok előtt állunk, ahogy ő mondja.

kpernykp_ekkor_2023-02-13_12-10-41.png (35 KB)


cionizmus_knyvkp_sznes.png (210 KB)






Hírek Galéria

Image #618
Image #619
Image #620
Image #622
Image #623

34 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • G
    i.imgur.com/8T0vLsl.png

    RENDSZERVÁLTÁS JÖN MAGYARORSZÁGON

    Felállítja a mechanizmusokat Orbán Viktor megbuktatására - a "demokráciapárti nem kormányzati szervezeteket", amelyek valójában CIA-s vállalkozók, hogy provokátorokat toborozzanak.

    Hamarosan zavargások lesznek Budapesten.

    https://t.me/c/1311165928/24983

    Minden elismerésem azoknak a magyar embereknek, akik ezt a németországi és hazai hulladéktelepet nem takarították ki órákon belül ebből az országból. Azért tartom elismerésre méltónak, merthogy a cél eredetileg éppen ez lett volna. Hogy az „antifasiszták” ellen fellépjenek a „fasiszták”, aztán a nagy világlapokban újra elsírhassák, micsoda állapotok uralkodnak nálunk.

    https://www.vadhajtasok.hu/2023/02/13...g-hatulrol

    i.imgur.com/UIWb8aS.png

    Készül a Majdan Budapesten is!

    A CIA zavargásokat készít elő a Magyar 🇭🇺 fővárosban is, erre figyelmeztet Gonzalo Lira is a Twitter-en!

    🌐🇺🇸🇭🇺Erősítés‼️David Pressman budapesti amerikai nagykövet nem bír a magyar kormánnyal, ezért Budapestre jött Samantha Power az USAID főnöke és duplájára emelte a helyi kormányellenes szervezetek “gázsiját”

    “Az Egyesült Államok kormánya mintegy hétmilliárd forintnak megfelelő összeget szán arra, hogy fenntartsa a demokráciát Közép-Európában – jelentette ki Samantha Power péntek délutáni, budapesti sajtótájékoztatóján.”

    Rég nem látott mértékben igyekszik nyomást gyakorolni a magyar kormányra a Biden-adminisztráció az utóbbi néhány hétben. Kezdődött a történet azzal, hogy az Egyesült Államok Magyarországra delegált nagykövete, David Pressman január végén azt mondta a Politicónak, hogy magyar politikusok Vlagyimir Putyin kezére játszanak azzal, hogy nem támogatják az Oroszország elleni szankciós politikát, illetve nem hajlandók felfegyverezni a Volodimir Zelenszkij-féle ukrán rezsimet. amíg a magyar kormány nem hajlandó úgy táncolni, ahogy Washington fütyül, vagyis felfegyverezni az ukrán rezsimet és visszavonni a pedofiltörvényt, addig további amerikai nyomásgyakorlási kísérleteknek kell majd ellenállnia, ami az álmoskönyvek szerint általában nem jelent jót egy kormánynak.
    - 2023. 02. 13. 17:28
  • D
    Stirlitz kilépett a Gestapo épületéből:
    - Daszvidanyija! - vetette oda az őrnek, majd rögtön elgondolkodott, hogy nem hibázott-e?
    Mára az egész kuplerájra, ami itt van, igaz ez a vicc.
    - 2023. 02. 13. 18:03
  • Posta Imre
    Közeledik a végjáték a zsidó táliboknál

    Évtizedek óta folytat macska-egér játékot a világ bűnüldöző szerveivel egy szélsőséges, zsidó gyökerű szekta.
    Az izraeli média által egyszerűen zsidó táliboknak becézett Lev Tahor-mozgalom néhány száz követője több amerikai ország és Kelet-Európa után Iránba is megpróbált eljutni.
    A vallásszabadsággal takarózva gyerekeket rabolnak, gyakorlatilag rabszolgákat tartanak, házasságra és szexre kényszerítenek kiskorúakat.
    Úgy tűnik, inkább öngyilkosok lennének a világi törvények betartása helyett.

    2023 februárjában ismét bekerült a hírekbe a Lev Tahor (magyarul: Tiszta Szív) nevű, Izraelben alapított, de mára a világban szétszóródott szekta. Ekkor közölt a BBC cikket arról a Yisrael Amirról, aki évekig maga is a szekta közép-amerikai bázisán élt, hermetikusan elzárva a külvilágtól, de ma már Izraelben lakik, miután sikeresen elszökött az őt gyakorlatilag fogva tartó szélsőséges vallási csoporttól.

    Az akkor még kiskorú Amirt 2013-ban, testvéreivel együtt vitte Guatemalába az apja. A Lev Tahor vezetői paradicsomi állapotokat ígértek nekik, ám valójában egy paranoiás szektavezér főhadiszállására érkeztek, aki követői életének minden pillanatát ellenőrizte. Ennek részeként ő mondta meg, ki kivel házasodhat össze. A 16 éves Amirnak egy hasonló korú kamaszlánnyal kellett, a 13 éves húgának viszont egy 19 éves fiatal férfival.
    Amirnak és a feleségének gyereke is született, de a BBC-nek arról mesélt, hogy ennek ellenére tudta, valami nagyon nem stimmel a szektában, és neki innen meg kell szöknie. Amikor az akkor már Mexikóban élő szekta vezetői őt küldték egy közeli településre kinyomtatni valamit, megtanulta kezelni a számítógépet és az internetet, így tudta meg, hogy mit gondol a világ a Lev Tahorról, aminek a karmaiból saját nagynénje is próbálja kimenteni.
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other...cb0794d83a
    - 2023. 02. 13. 19:26
  • A
    anzsi a macska hala
    Purimra tán lesz ítélet is, hacsak a bírák nem mással lesznek elfoglalva. Pl. mentik a tyúkszaros életüket.
    - 2023. 02. 13. 19:46
  • Posta Imre
    na, CION alista fidesznek izrael a liebling

    december 11, 2017
    Kell egy nemzeti radikális párt, mert a fideszdsz csak szavakban nemzeti, illetve az a nemzet amit ő preferál, NEM a magyar !!! Beszélnek a tettek.

    A NETANJAHU-ORBÁN-PAKTUM

    Miközben a média a két ország miniszterelnökeinek csúcstalálkozójáról csupa olyan kölcsönösen előnyös tényeket közöl, melyet megnyugodva fogad a közvélemény, elhallgatják a titkos paktumot: milyen feltételek között enged Izrael egy újabb Orbán-ciklust Magyarországon? A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal.

    A paktum lényege: Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.

    Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban. Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövőben is ötször-tízszer kevesebbet kell keressen nyugati társánál.

    Teljesítés esetén a gyarmattartó tovább tűri a pénzpazarlást ostobaságokra - stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. - és a korrupciót, hiszen minden fillér amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja. A kettős állampolgárság kérdésében Izrael elviseli a külhoni magyarok bevonását a politikába a csonka-hazából elűzött magyarok helyén azért, hogy a statisztikákból ne derüljön ki a demográfiai és exodus-botrány, ha Magyarországon a következő ciklusban sem kerül napirendre az izraeli-magyar kettős állampolgárok jelenlétének kérdése a gazdasági-társadalmi és politikai életben.

    Az Országgyűlés kettős állampolgárait szigorúan tilos megnevezni, mert közöttük vannak azok a közszereplők és közméltóságok, akik garanciát jelentenek a folyamatosságra. Nagy Tibor MIÉP-elnök felvetése, hogy ha a kormány komolyan gondolja a Soros Györggyel való szembenállást, akkor zárassa be a Soros-egyetemet Netanjahu szerint napirendre sem kerülhet, mert a nyitott társadalom elve, a nemzeti hagyományok és kultúra felszámolása mindkét zsidó oldal érdekét szolgálja. Ugyan Izraelbe nem engedik be Soros Györgyöt, de az ú.n. "egyetemén" és civilszervezeteiben olyan hatékony ügynökképzés folyik, amely számos eredményt ért el, legutóbb meg tudta akadályozni a Momentum pártképződményen keresztül a Budapesti Olimpia tervét, és egyre hatékonyabban szól bele a nagypolitikába, kinevelve az Orbán utáni időszak Izrael-hű vezetőit.

    Miután a kormányoldal és az ellenzék egyaránt zsidó pénzpórázon tevékenykedik, a Soros-ügy megfelelő szinten tartása Izrael érdekeit szolgálja. A lényeg a zsidó beköltözés, visszaköltözés, hazatérés és új honfoglalás, ami a zsidóság ezeréves sérelmét orvosolja. A magyarok a kazár birodalommal való szembefordulásukkal már Álmos és Árpád idején példát mutattak arra, hogy képesek a legnagyobb erővel is szembeszállni, és ezt később a török, a Habsburg, a szovjet és a globális birodalommal is megtették, ami nem maradhat megtorlatlan: a magyarságot a Kárpát-medencéből ki kell irtani, majd pedig az emigrációban ismert módszerekkel a föld színéről is el kell tüntetni!

    Végül Netanjahu és Orbán megállapodott arról, hogy a nemzeti programok korlátozottan működhetnek Magyarországon, így a családtámogatási terv időzítése a nyolcéves ciklus végén nem jelent érdemi kockázatot a beköltöző izraeliek számára, mert a népesedéspolitikai statisztikákban nem fog érdemi változást előidézni az elvándoroltak hazahívása, vagy a gyermekvállalás ösztönzése, elsősorban a megélhetési feltételek hiánya miatt.

    Továbbra sem lehet elszámoltatás sem a rendszerváltás előtti sem az utáni korszakból, továbbá történelmi távlatban nem kerülhet sor a zsidó politikusok, különösen az 1919-es népbiztosok megnevezésére. Netanjahu zéró toleranciát kért és kapott az antiszemitizmus minden formájával szemben, és abban is egyetértettek a tárgyaló felek, hogy folytatni kell a zsidó kulturális kibontakozást.

    A média minden ága, a kereskedelmi és a közszolgálati egyaránt felsőbbrendű kultúraként kell bemutassa ismert celebek közreműködésével a zsidó kultúrát. A híripar továbbra is döntően rém- és katasztrófahírekkel kell hasson a magyar társadalomra, növelve a stresszt és elégedetlenséget.

    Dicséretet érdemel az ország első szívkórházában folytatott tevékenység, amikor a beteg azért halt meg, mert rendszerszerűen nyitott mellkassal szállították másik kórházba CT-vizsgálatra. Egy-egy ilyen hír hihetetlen arányban képes fokozni az elvándorlási hajlandóságot, aminek eredményeként 2022-re hétmilliósra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözőknek.

    Az afrikai és ázsiai bevándorlás megakadályozása akkor tartható fönn, ha arányuknak megfelelő zsidó népesség szerezhet helyettük magyar állampolgárságot. Az Orbán-kormány dicséretesen megötszörözte az 1956-ban elvándorolt 200.000 magyar számát, és most a helyén maradás érdekében ígéretet tett a miniszterelnök az eddigi "eredmények" felülmúlására.

    Nagy Tibor MIÉP elnök szerint az izraeli miniszterelnök örömmel állapította meg, hogy Magyarországon folytatott tárgyalásai során izraeli-magyar kettős állampolgárokkal egyeztetett, akiknek kettős identitását a magyar választók elől a jövőben is védeni kell. Nagy Tibor, a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke kötelességének tartja, hogy a Netanjahu-Orbán paktumot megossza a nyilvánossággal, ahogyan azt több mint húsz éve Csurka István alapító elnök előre jelezte.

    Tiszaeszlár, 2017. július 20. MIÉP-ELNÖKSÉG

    A pesti zsidók megerősítették: valóban Orbánék vétózták meg a Trump-döntést elítélő EU-s nyilatkozatot

    2017. december 8. kuruc.info

    "Forrásaink szerint igazak a korábbi találgatások, valóban Magyarország akadályozta meg a közös európai nyilatkozat megszületését" - írja a Zsidó.com, Köves Slomóék oldala.

    Miután az amerikai elnök bejelentette, hogy elismeri Izrael fővárosának Jeruzsálemet, az uniós országok közös nyilatkozatot terveztek kiadni, amelyben elítélik ezt a döntést. A korábban kiszivárgott találgatás szerint azért nem lett ebből az állásfoglalásból semmi, mert hazánk zsidóseggnyaló vezetése megvétózta a szöveget.

    Azóta Slomóék forrásai megerősítették, valóban így történt, tényleg "Magyarország" (pontosabban annak hitvány cionista vezetése) akadályozta meg a közös uniós nyilatkozat megszületését.

    A kérdés most az, hogy a magyar kormány követi-e az amerikai elnök történelmi lépését - írja a Zsidó.com, tegnap közzétett követelésükre célozva: Ennyire érdekli mások jogai a judapesti zsidókat is: azt követelik Orbántól, hogy elsőként kövesse Trump cionista döntését

    A palesztinok Mexikó részeként ismerik el Texast

    Válaszul Donald Trump amerikai elnöknek Jeruzsálemnek az izraeli főváros elismerésére, a Palesztin Nemzeti Hatóság bejelentette, hogy Texast Mexikó államként fogja elismerni, mivel az 1840-es években az Egyesült Államok erőszakosan csatolta.

    "A Rio Grande északi és keleti területe nagyon fontos a mexikói nép számára" - magyarázta a PNA szóvivője. "Mielőtt az amerikai telepesek megjelentek és végrehajtották a rabszolgaságot, Mexikó felügyelte ezt a földet. Aztán Polk elnök küldte hadseregét, hogy betört a mexikói területek többi részébe, és kényszerítse az országot, hogy feladja Kaliforniát, Új-Mexikót, Arizona, Nevada és Utah nagy részét, valamint Wyoming és Colorado részeit. Hamarosan felismerhetjük ezeket az államokat Mexikó részeként. "

    Mahmúd Abbász palesztin elnök azt állítja, hogy ez a mexikói-amerikai kapcsolatok új megközelítése, és reméli, hogy ez megkönnyíti a két ország között a biztonság és a bevándorlás közötti feszültséget.

    "Megértjük, hogy a mexikói Texas állam szent hely sok sokszínű amerikai számára, de biztos lehet abban, hogy egy kétállapotú megoldás vagy fal nem kivitelezhető" - magyarázta Abbász.
    - Ráadásul a legtöbb Texas-i ember beszél spanyolul.

    A palesztin konzulátust Mexikóvárosban hamarosan Houstonba költözik, hogy hivatalosan felismerje a letartóztatott területet Mexikó részeként.

    A sajtó ideje alatt Trump elnök reméli, hogy Jeruzsálemnek Izrael fővárosaként való elismerése új utat kínál majd a közel-keleti erőszaknak"...

    https://kuruc.info/r/2/180280/

    Ennyire érdekli mások jogai a judapesti zsidókat is: azt követelik Orbántól, hogy elsőként kövesse Trump cionista döntését

    "Érdemes" a magyar kormánynak is megfontolnia, hogy az USA után Izrael fővárosának ismeri el Jeruzsálemet - írta Orbán Viktornak címzett levelében Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija, és ezt "ajánlja" a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) is.

    Ezt az Orbán-Köves képet mellékelték a közleményükhöz Slomóék is

    Az EMIH üdvözli Donald Trump amerikai elnök bejelentését, melynek alapján az USA elismeri Jeruzsálemet mint Izrael állam fővárosát, és nagykövetségét Tel-Avivból oda költözteti - közölte a hitközség.

    Közleményükben hozzátették, Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija az ügyben levelet írt Orbán Viktornak arról, hogy Magyarország számára is "komoly lehetőséget jelentene az USA döntésének támogatása", és "érdemes lenne megfontolni egy hasonló magyar lépést".

    "Meggyőződésem szerint történelmi lehetőség ez Magyarország számára is: lehetőség szimbolikus lépések és nagyon is kézzel fogható szövetségek megkötésére és megerősítésére" - olvasható a levélben.

    "Az USA által megtett lépéshez első európai uniós országként csatlakozva Magyarország a fenti értékek őszinte megvallását tudná ismételten deklarálni, és ezzel – nem először – élére állni térségünkben egy fontos, világpolitikai léptékű pozitív folyamatnak, melynek végén Jeruzsálem valóban a béke városává válhat egyszer" - írta még Köves Slomó a kormányfőnek.
    Az EMIH véleménye szerint tehát a magyar kormánynak érdemes megfontolnia, hogy a már most megjelenő, feszült diplomáciai helyzetben egyértelművé teszi álláspontját és "a történelmi és reálpolitikai érveket figyelembe véve" elismeri Jeruzsálemet izraeli fővárosnak, elsőként az Európai Unió tagállamai közül.

    Békéről hazudozik a Mazsihisz is

    Az USA bejelentését értékelte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) is, amely közölte, reménykedik abban, hogy Jeruzsálem minden közösség számára a vallási béke fővárosává válik. (Miközben nagyon jól tudják, hogy éppen Trump döntése miatt hágtak tetőfokukra az indulatok - a szerk.)
    A világ zsidóságának szívében Jeruzsálem mindig központi helyet foglalt el – írta Heisler András, a Mazsihisz elnöke és Frölich Róbert országos főrabbi az állásfoglalásban. Hozzátették, hogy a két szentély pusztulása óta eltelt évezredek alatt "szüntelenül fohászkodtunk a városért", és ez így lesz azután is, hogy Jeruzsálemet hivatalosan is a zsidó állam fővárosának tekinti az USA.

    Felidézték, hogy amikor idén júniusban Benjámin Netanjahu izraeli és Orbán Viktor magyar miniszterelnök látogatást tett a Dohány utcai zsinagógában, kifejezték azon óhajukat, hogy Magyarország ismerje el Izrael fővárosaként a három monoteista világvallásnak otthont adó Jeruzsálemet.

    "Reménykedünk benne, hogy Jeruzsálem minden közösség számára a vallási béke fővárosává válik" – írták.
    https://filike88.blogspot.com/2017/12...bling.html
    - 2023. 02. 13. 20:42
    • D
      Texas tényleg hajszálhíján Mexikó tagállama lett, csak mivel az 1830-as évek körül Mexikó már eltörölte a rabszolgaságot, de erre akkor Texas még nem volt hajlandó, ezért nem léphetett be az Unidos Estados Mexicanos-ba. Utána elháborúzgattak egy ideig ("remember Alamo!"), és egyébként van is az USA-n belül egy texasi öntudat/különállás.
      - 2023. 02. 13. 20:46
    • S
      Kíváncsi leszek, hogy az oroszok mindezt hogyan fogják felrúgni! Vagy sehogy?  Ukrajnàból elmenekült a tetű zsidó csürhe, innen mikor?<br />Igazság szerint, valódi rendszervàltás itt se lesz soha, magyarul, zsidókat ellehetetleníteni minden módon, ahogy csak lehet. Az amerikai zsidók ki lesznek rugdalva, mert most az izraelita fajtársaikkal összerúgtàk a port, lényegiekben az izraeli söpredèk, az oroszokat se igen zavarja itt. Az a helyzet.
      - 2023. 02. 13. 22:23
      • Posta Imre
        Kicsit bonyolultnak tűnnek a dolgok, van bajuk elég sajátmagukkal is, tele vannak emeletróől kipotyogókkal...meg arról is szó van, hogy Putyin valóságods feladata az Urálon túli területek átadása Kínának és az ottani népek ritkítása, kisöprése, de persze ez mesebeszéd, bár vannak erre utaló mozzanatok is. Minden fronton megy a kavarás, de vagy az angolszász missziót teljesítik be, vagy a vatikánit, lényegében teljesen mindegy....úgy tűnik a nagy háború nem elkerülhető és minden fronton a háttérhatalmi genyák osztják a zészt, úgy Keleten, mint Nyugaton - az ismerősöm szerint.
        - 2023. 02. 13. 22:38
        • S
          Ez hogy Kína igényt tart Szibériára, kérdőjeles hogy mi köze hozzá?! Elválasztja őket Mongólia, ami meg soha nem volt része a kínai történelemnek úgy, mint bekebelezettek. Szibériába meg telibe szkíta gyökerű népek élnek!<br />Az erkélyről kitáncolók pedig mind CIA zügynökök lehetnek meg moszad.
          - 2023. 02. 14. 05:46
          • Posta Imre
            Expansió, ilyen a folyadék, gáz, ha aláfűtenek és kitágul. Kell a gazdasági élettér. Az ismerősöm hallotta, hogy akié Ürümcsi, azé a az Ázsiai, de lehet a "világgazdaság" is. Csak modom, az ujgúrokhoz sem sok köze lehetett a mai Kínának, ahogy Tibethez sem...., de ez egy másik kérdés. Ha nem ők, vagyis nem a jezsuita zsidó Vatikán foglalja el, akkor az angolszász zsidó. Így van ez a Tajgával is.
            - 2023. 02. 14. 07:12
            • S
              Ennek sose lesz vége! Annyira azért nem csinálják ki egymást! Egyik se tud a másik nélkül lenni, kell valami ellenség, itt még a barátok is ellenségek. Szibériára már próbáltàk a vatikáni zsidók rátenni a kezüket, Hodorkovszkij személyében, az nem jött össze. Itt szibériát esetleg megosszák egymás közt, hogy egyik se legyen egyeduralkodó, kína is rotschild pénzen épül, black rock meg a többiek, miközben a világnak eljátszák hogy ellenségek, az amerikai értéktőzsdére a demokrata zsidók, már nem most behordták a kínai kagyló cégeket.<br />Putyin is helyezkedik, mert India meg Kína mégse akkora barátok, és Putyin oda is nyom pénzt.
              - 2023. 02. 14. 09:08
              • D
                Magyarán minden kurva és kurafi kefél itt egymással keresztbe-kasba, mi meg nyálcsorgatva verjük a makkost odaki'. :)))))))))))))))Szomorú(((((((((((((((((((
                - 2023. 02. 14. 09:32
                • Posta Imre
                  A Mátrix programja szerint minden "Birodalom" egyeduralomra tör, s minden "uralkodó" úgy van mozgatva, hogy az itteni híg fos mindig mozgásban maradjon, lehetőleg káoszt idézve elő, bár a felszínen ez nem kell,  hogy feltétlenül látszon. Az ígéret szerint akit ide citálnak, az van beadva neki, hogy ez egy nyerőgép, de mindig kiderül, csak nyelő és inkább veszejtő. Ha te is beálltál volna a sorba, lehet ma már nem élsz, vagy úgy, mint Kóhn a Dohány utcában.  Ennek az egésznek itt semmi köze se hithez, se valláshoz, se istenekhez, se semmihez, amit erkölcsnek neveznek. Ez itt a "rejtélyügyi minisztériuma" a galaktikus őrültek csillagrendszereinek.
                  - 2023. 02. 14. 09:38
      • Posta Imre
        Állítólag a Bilderbergen keresztül is egyezteti a vatikáni és az angolszász globalista erővonal a háttérhatami törekvéseiket...de közben mindkettőnek Rotschild a bankára...., amúgy azt mondják Orozország és Putyin bankára meg Vatikán..., de persze most, hogy Svájcot és Izraelt is játékba hozták, izgalmas lesz az újraosztás, illetve a ez a porhintés, amit "nemzetállamok" álcája alatt ögyködösítenek itt össze. <br /><br />Szakértő azt mondja a világ egyetlen "esélye", ha Európa fasizálódik, benácul és valóban "nemzeti" karaktert ölt. Érted? Ölt! Ölt, öl, ölni fog! Tessék ebből a nézőpontból vizslatni, mi zajlik most Budaházy körül, Torockait miért tolják és mi van "velünk" egyáltalán...!
        - 2023. 02. 14. 09:31
        • D
          Énhalovics tevadar, tehalovics ővadar, őhalovics mivadar, Mihalovics Tivadar! :)))))))))))))))))))))))))))))
          - 2023. 02. 16. 16:22
  • D
    Szalay-Bobrovniczky Kristóf: szövetségbe hívom a magyar fiatalokat – Óriási lehetőség a magyar innovációnak a Honvédség megújulása (Pesti Slányok)
    ..........................
    Ha győzni akarsz akkor legalább ötszörös overkill kell/ene (Szun Ce után szabadon).
    És kik lennének a potenciális ellenségek?
    Csakis a velünk szomszédos országok.
    (Ugye a nagyhatalmakkal szemben labdába sem rúghatunk.)
    Szóval “csak” Szlovákia, Románia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia együttes hadseregeit ÖTSZÖRÖSEN meghaladó hadsereggel kell/ene rendelkeznünk (Ukrajnát, egyéb elfoglaltsága miatt… még nem is vettem ide! és Ausztriát sem, utóbbit semlegessége okán).
    Szóval ezt a hadseregépítést ezek most tényleg komolyan gondolják, vagy elment az eszük, de jó messzire???!!!
    - 2023. 02. 13. 20:42
  • H
  • F
    Borsodi kis falút akarják felvásárolnia zsidók .
    https://kuruc.info/r/2/255104/
    - 2023. 02. 13. 21:25
  • Posta Imre
    Egyxik ismerős mesélte a minap, hogy Kíynából rendelt valamit, ami megakadt a VÁM-on és rögtön kijött a NAV és a szakértők...mire mondta nekik, őt nem zavarja, ha nincs a készülékhez magyar nyelvű leírás...de ők csak mondták a magukét. Emberünk intézett pár telefont és pár órán belül letölthetően pedáns magyarsággal küldte a kínai a levélfiókjába. Erre a VÁM-os, NAV-os szakértők csak kértek 55 ezres szakértői és egyéb díjat és megígérték, akár másfél, két hónapba is telik, mire végigfut az "ügy". Emberünk erre berágott és mondja, na akkor megyek a Dohány utcába Kóhn-hoz, oszt meglássuk mi lesz! Másnapra el lett intézve az "ügy"!

    Várjál már, kik is itt a "nemhivatalos" maffiahálózat és a "hivatalos" személyeknek látszó behajtók, samecok mik is valójában? Alkotmány? Demokáré? Ha kitörne egy lángszórós gyerekzsúr, talán nem is lenne már annyira feltűnő.
    - 2023. 02. 13. 22:19
  • Posta Imre
    Ez a cionista-talnudista -kabbalista "ügyszsegg" igen komolyan bele van gabalyodva maceszba...szeretik a 666-ot, valami rejtett szabadkőműves ok miatt, persze alkotmányosan és demokratikusan...

    2021. január 14. | 17:14
    Boldog-ügy: hat év börtönt és több mint hatmillió forintnyi vagyonelkobzást kérhettek Boldog Istvánra

    Friss információink szerint Boldog István elsőrendű vádlott esetében
    6.666.666 forint összegben vagyonelkobzást, hat év börtönben végrehajtandó szabadságvesztést, ötmillió forint összegű pénzbüntetést és öt év közügyektől való eltiltást kért a Központi Nyomozó Főügyészség.

    Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot Boldog István fideszes országgyűlési képviselő és nyolc társa ellen a Fővárosi Törvényszéken. A vádirat lényege szerint a Boldog Istvánhoz köthető elkövetői kör hivatali helyzetével, befolyásával visszaélve, jogellenesen befolyásolta a megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázati eredményeit, majd elérték a kivitelezők irányított kiválasztását is. Mindezekért a vállalkozóktól jogtalan anyagi előnyt kértek és tőlük 2019. májusában 20 millió forintot kaptak....
    https://alfahir.hu/2021/01/14/kozpont...dog_istvan
    - 2023. 02. 14. 07:22
  • Posta Imre
    Az USA felszólította az állampolgárait, hogy azonnal hagyják el Oroszországot

    Új figyelmeztetést adott ki az Egyesült Államok orosz nagykövetsége, amelyben elsősorban arra kéri az amerikaiakat, hogy ne utazzanak Oroszországba.

    Mint indoklásként írják, megjósolhatatlan következményei lehetnek az ukrajnai inváziónak, az orosz biztonsági szolgálat zaklathatja és le is tartóztathatja az amerikai állampolgárokat, önkényesen tartatják be a helyi törvényeket, emellett kevés az Oroszországba érkező és onnan induló repülőjárat, a nagykövetség csak korlátozott segítséget tud nyújtani az amerikaiaknak, és fennáll a terrorizmus veszélye is.
    https://roadster.hu/amerikai-nagykove...lmeztetes/
    - 2023. 02. 14. 09:13
  • D
    A nép menthetetlen.
    És elsősorban önmagától megmenthetetlen.
    Mert olyan, amilyen.
    Mindent és bármit (is) meg lehet vele csinálni és meg is csinálják.
    Itt a politika IS egy csőcselék, nemcsak a """nép""".
    Érdekel itt bárkit is a piacon, hogy "dollárbaloldal"???
    Érdekli a frászt: tudja magáról, hogy ha ő lett vón ott, ű is elfogadta volna a stexet - mert ű is csak tet-ű.
    Érdekli itt M. Lölő és a NER?? Egy frászt - ha ő kapná a zsíros megrendelést, éppúgy elfogadná, de ehelyett csak zsírosdeszkát kap - hoppá! már azt sem, mert 1 év alatt a zsír és a kenyér ára is 100%-al, azaz a kétszeresére drágult - a pénze meg megkétszereződött?? Egy nyavalyát!
    Ezért - EZÉRT - a nép(????)ért minden szó és minden betű - az általam eddig és ezután leírtakat is ideértve - kár.
    Mert ez a nép (is) csak: tetű.
    (Sovány vigasz, hogy az összes többi nép itt közel-s-távol sem különb jottányit sem nála.)
    - 2023. 02. 14. 13:24
    • Posta Imre
      Eszembe juttattad, min filóztam az éjjel. Kafka Átváltozásán....mikoris az embernek látszó, ténylegesen féreggé változott át. Nem változott itt "át" sémi..., csak árnyékot vetnek a szellemellenzőnkre.
      - 2023. 02. 14. 13:31
  • H
    Imre. Az alábbi két cikket a figyelmedbe ajánlom. Lehet, hogy itt is hamarosan indul a "maceszfőzés"

    cikk1:

    https://www.google.com/amp/s/index.hu/gazdasag/2023/02/14/paks-siemens-energy-szijjarto-peter-nemetorszag-franciaorszag-bovites-beruhazas/amp

    cikk2:

    https://index.hu/kulfold/2023/02/14/antiszemitizmus-diplomacia-botrany-egyesult-allamok-ensz-nagykovet/
    - 2023. 02. 14. 18:55
  • Posta Imre
    Oroszország megfenyegette Japánt is

    A RIA Novosztyi információi szerint az orosz külügyminisztérium úgy véli, hogy a nagy hatótávolságú rakéták telepítésével Japán fenyegetést jelent a Csendes-óceán térségének stabilitására, Moszkva pedig ,,azonnal kész reagálni a fenyegetésre".

    Tokio a tervek szerint közepes és nagy hatótávolságú rakétákat telepítene Hokkaidó és Kjúsú szigeteire, amelyekkel akár Oroszország távol-keleti régióit is célba vehetik – közölte Andrej Rudenko orosz külügyminiszter-helyettes.

    Folyamatosan figyelemmel kísérjük az eseményeket […] és amennyiben azt észleljük, hogy Japán veszélyezteti a távol-keleti területeinket, azonnal válaszlépéseket fogunk tenni, megfelelően a katonai doktrínánknak

    – szögezte le a politikus. Oroszország külügyminisztériuma úgy értesült, hogy Japán két újabb katonai alakulatot tervez létrehozni.
    https://www.atv.hu/kulfold/20230215/o...-japant-is
    - 2023. 02. 15. 09:26
  • Posta Imre
    Késsel a kezében akart bejutni a Dohány utcai zsinagógába egy félmeztelenre vetkőzött férfi

    A TEK azonosította és elfogta a férfit, aki késsel a kezében próbált bejutni a zsinagógába – írja a police.hu.

    A VII. kerületi Dohány utcai zsinagóga biztonsági szolgálatától értesítették a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2023. február 13-án 19 óra 14 perckor, mert körülbelül egy órával korábban egy férfi megpróbált bejutni az épületbe. [url]
    https://www.atv.hu/belfold/20230215/kessel-a-kezeben-akart-bejutni-a-dohany-utcai-zsinagogaba-egy-felmeztelenre-vetkozott-ferfi[/url]
    - 2023. 02. 15. 09:26
  • Posta Imre
    Oroszország ellenséges szervezetnek nyilvánította a NATO-t

    Az észak-atlanti szövetség napról napra megerősíti az Oroszországgal szembeni ellenségességét, és mindent megtesz annak érdekében, hogy minél egyértelműbbé tegye az ukrán konfliktusban való részességét – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságírók kérdésére.

    Peszkov szerint a szövetség minden nap “megerősíti ellenséges mivoltát”, és “minden erejével” próbálja “a lehető legvilágosabban” jelezni részvételét az Ukrajna körüli konfliktusban. Mint mondta, ez bizonyos óvintézkedéseket követel meg.

    “A NATO egy velünk szemben ellenséges szervezet” – hangoztatta.

    https://igenyesferfi.hu/vilag/oroszor...nato-t.php
    - 2023. 02. 15. 10:15
  • Posta Imre
    Ki gondúta vóna! Most akkó jöhet a kakajó vas tagon? Remélem es!

    Lavrov: a Nyugat elérte azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút

    Az állami Dumában szólalt felt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerdán, itt jelentette ki, hogy Oroszország számára csak az jelenthet jövőt, ha véget vet a nyugati dominanciának a nemzetközi térben.

    A beszédről az orosz állami TASZSZ hírügynökség számolt be, ők idézték a politikustól azt is, hogy Ukrajnát „ruszofób katonai támaszponttá alakították”, ezzel pedig Lavrov szerint a Nyugat eljutott egy olyan pontra, ahonnan már nincs visszaút.

    A külügyminiszter ezután megjegyezte, hogy a Nyugat politikája hosszú évek óta Oroszország visszaszorításából áll, példaként felhozva a NATO bővítésének ötletét és „a testvéri Ukrajna átalakítását Oroszország-ellenessé”. Lavrov itt külön kitért Németországra, Franciaországra és Lengyelországra, amely országok 2014-ben szerinte nyíltan náci és rassziszta jelszavakat harsogva segédkeztek a véres államcsíny végrehajtásában.

    „Frissített külpolitikai koncepciónkban arról lesz szó, hogy meg kell szüntetni a Nyugat monopóliumát a nemzetközi élet kereteinek kialakításában, amelyet ezentúl nem önző érdekek, hanem igazságos egyensúlya alapján kell meghatározni. Ahogy azt az ENSZ Alapokmánya is megköveteli, amely rögzíti az összes állam szuverén egyenlőségének elvét”

    – vázolta Lavrov, miként fog kinézni a jövőben az orosz külpolitika.
    https://24.hu/kulfold/2023/02/15/lavr...-visszaut/
    - 2023. 02. 15. 22:32
  • Posta Imre
    Amerikai vezérkari főnök: Oroszország elveszítette a háborút

    Mark Milley tábornok szerint Putyin „azt hitte, hogy gyorsan legyőzheti Ukrajnát, széttöri a NATO-szövetséget, és büntetlenül cselekedhet.”

    Mark Milley, az amerikai fegyveres erők egyesített vezérkarának vezetője szerint Oroszország elvesztette a háborút, állítása szerint Putyin „stratégiai, operatív és taktikai” vereséget szenvedett, és most „globális páriává vált” – tájékoztatott kedden a Daily Mail.

    Milley Brüsszelben elmondta, hogy
    Putyin „azt hitte, hogy gyorsan legyőzheti Ukrajnát, széttöri a NATO-szövetséget, és büntetlenül cselekedhet. Tévedett".

    Oroszország már „elvesztette” a háborút Ukrajnában, ahogy közeledik brutális inváziójának egyéves évfordulója – folytatta gondolatát Mark Milley tábornok. Milley azonban egy újabb orosz offenzíva lehetőségéről is beszélt.
    https://mandiner.hu/cikk/20230214_mar...tt_a_04_sz
    - 2023. 02. 15. 22:42
  • Posta Imre
    Jézus Krisztus, Szűzanya, Mihály, Gabriel...most mi lösz itt már! A vtikáni jezsuiták átveszik a judapesti cionistáktól a Gólem irányítását nyiltan?

    Amerikai ördögűzőt fogadott hivatalában Orbán Viktor
    2023. 02. 15. 09:18
    A lelkipásztor a Karmelita kolostorban látogatta meg a kormányfőt.

    Isten hozta James Blount atyát Magyarországon!

    Mindössze ennyit írtak Orbán Vikor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalára, amikor megosztották az amerikai pappal közös képét.

    scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/331412471_2437453316402465_3320107466475833196_n.jpg
    https://24.hu/belfold/2023/02/15/amer...an-viktor/
    - 2023. 02. 15. 22:48
    • D
      Hát, ha azért hítta, hogy belőle űzze ki a ciánista ördögöt, akkó jól tötte.
      - 2023. 02. 16. 09:24
  • Posta Imre
    Afrikai Unió – az izraeliek nem kívánatosak

    Írta: ujkelet.live - 2023-02-18 Rovat: Hírek - lapszemle

    Sáron Bar-lit, a Külügyminisztérium Afrikáért felelős főigazgató-helyettesét és az izraeli delegáció többi tagját szombat reggel kirúgták az Afrikai Unió addisz-abebai megnyitó ceremóniájáról, amelyen Izrael megfigyelőként vett részt.
    https://www.szombat.org/hirek-lapszemle/afrikai-unio-az-izraeliek-nem-kivanatosak
    - 2023. 02. 19. 11:44
    • D
      Túl azon, hogy a feketéket a saját törzsfőnökeik adták el a rabszolgakereskedőknek - egyáltalán nem kellett semmiféle ragszolgaszerző akciókat végrehajtani!! - mára úgy látszik kiderült az is, hogy az ún. fehér rabszolgakereskedők kivétel nélkül: zsidók voltak.<br />Úgyhogy az USA-beli feketék jobb, ha nem a fehéreket basztatják a woke-izmus keretében, hanem az USA-beli zsidókat. Annál is kevésbé, mert az abolicionizmus élharcosai éppenhogy fehérek voltak. És a demokrata párt elődje meg a déli, rabszolgatartó államokat összefogó politikai mozgalom volt. Úgyhogy kedves fekák, lehet menni a zsinagógák és a zsidók ellen tüntetni. Na, csá!
      - 2023. 02. 19. 13:13
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %