Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Csiburáska Münchenben, vagyis Potsdam II.

Csiburáska Münchenben, vagyis Potsdam II.
Elég borúlátós az időkohvergenCIA. Én sem vagyok csúcsformában. A fafejemben érzem, ahogy a csakra-szúk, szűkre szabják a szót. Lehet ez a februári tavasz, vagy a tavaszi permetes február, esetleg a Hold-Vénusz-Jupiter együttállás az oka, de olyan, mitha magamon kívül lennék a homo-lokomon keresztül belül. Itt vagyok, de nem. Hermetikus egy élmény, tény-leg lény-egy-látás. Valami nagy huncutság van készülőben, szinte cseng bele a fülem, pedig amúgy szinte érzéketlennek kellene lennem. Lehet, csak a tormareszelés tett be, mitől a taknyálam is bekocsonyásodott és a szemem is kisírtam tőle? Nem, ez kicsit más, kicsit keserűbb, mélyebb, észe-cionálisabb. Pedig amúgy minden rendben van. Alakul a Habsbourg -Magyar cionista királyság, vármegyésen, főispánosan, alkotmányos-demokracionálisan, mint Katiban a vibrátor. Közben megkaptam a Pest Vármegyére vonatkozó szabadmozgásos engedményemet, ahogy a többiek is ármegyések lettek. Azért ez már majdnem valami a Black Rock részéről, milyen jogérzékkel rendelkezik, szinte már feltételezi az ismerősöm, hogy a Kínai Kommunista Párt sem véletlen tette latolgatását Judapesten. Mondtam, tanuljatok oroszul és olvassatok Mao-t! Ha nem, hát nem. Fontos lehet, mert csak az elkötelezettekre és hűségesekre lesz szükség a legújabb világrendetlenségben...és azokra sem biztos. Szomorúan olvasom, hogy a balassagyarmati bíró, miután munkahelyi konfliktusba keveredett (állítólag) öngyilkos lett, bár lehet, előbb is az lett volna, csak akkor még nem találták otthon. Felesége - az imserősöm szerint- ügyész. Ne kombináljátok túl. Azt sem, hogy Balassagyarmat. Ezek olyan szimbólumok és véletlen egybeesések. A határozatot a megyei kibővített állatkeri sétával kapcsolatban az nap kaptuk, mikor a gyilkosságos hírt is hozták.  A lényeg, minden rendben van a bíróságokon és ez fontos.

Ha sikerül, még ma veteményezgetek és újra átgondolom az élet értelmét. Eddig nem sokra jutottam vele, de lehet nem is kell ezzel foglalkozni, mert megoldják a "nagyok" helyettünk ezt is. Viktor Coj, a KINO legendás hősi halottja, félvér kóreai-orosz énekes egyik nótájában így fogalmaz: A halál ér annyit, hogy élj érte...a szerelem ér annyit, hogy várj reá.., nem akarom irodalmibban fordítani, mert nem adná vissza az eredeti jelentését. Talán érthető. A legenda szerint a KGB csinált neki balesetet, de aztán próbálják cáfolni ezt és buszbalesetnek könyvelték el, még meg is filmesítették, mint a Titanikot.

Elég dinamikusan eseménylenek a történések és idénre mindenki nagy durranásokat ígér, de van, aki elhúzódó kis durranásokról beszél. Persze bennünket ez sem érint, mi nem vagyunk része ennek a háborús tematikának. Érezzük, nem? Katonai diktatúra felé hasít a "világ", de persze nem, de mégis...közben valószínűsítve vagyon esetleg Németország tartományokra esése és Ukrajna napirenden lévő szétesése...miközben nyiltan Szovjetunióznak már mások is. Úgy tűnik, már nem leplezik, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia tik-tak-tik-tak-..., eh, mióta mondom ezt doxazmások! Jó, most már lehet naplózni ezt is. Még szerencse, hogy a csehek is nevet váltanak, talán a cégforma marad és lehet egyesülnek is az Habsbourg-Fugger Monarchiával s talán Bajorország is, az Illumnátus szülőföldje megérkezik a keleteurópai csapatba. Ez mind az Eurázsiai projekt része, s aki kimarad, az lemarad. Érted már, akkumulátorgyár, miért nem érted? Hadiipar? Eléggé rotyog a macesz a kotliban, de ezzel nem foglalkoznék túl sokat, korábban elemezgettük már, mi lehet a forgatókönyv, hogy jön létre egy Cionista Világcsászárság. Na, így! Vagy nem! Jó, csak viccelek, mert eszembe ötlött, hogy Horthy, mint tengernagy lett kormányzója egy tengertelen elkalózolt csonka ladiknak, aztán mostanra kiderült, hogy Fiume is már a "miénk", vagyis a kínaiaké, vagyis a horvátoké, de Horvátország, meg a Magyar Királyság királytalan része... Merjünk ladikozni. Érdekes, hogy II. Miklós karján is sárkány-kígyó volt tetoválva, mint Miklós Horthyén, de ez csak véletlen lehetett. Tényleg Viktor karjáról nincs valakinek képe? Lehet rajta egy pi-ngvin van, de abból is a császár! Szurkolok neki. Szegény Dzsoni és Árnika.



nyikolj_2_srkny.jpg (124 KB)

horthy_kgy.jpg (112 KB)



orban_szegny_dzsoni_s_rnika.jpg (47 KB)

Egyébként sokan benézték Szijjártó látogatását Minszkbe. Na és? Vitte a híreket a NATO-t is financírozó bankároktól, ha már Soros nem léphet arra a területre. Petike teljesítette a Kínai Kommunista Pártnak tett ígéretét. Fura, vagy nem, ez van. Ma 2023. 02. 22.  már nem sokat kell aludni. Már annak, aki tud.

Olvasom, valami doki is felmondott, körorvos és most héberül nem tanul. Olyan cukik, hogy bírták eddig? Mikor le köllött ójtanyi a népet nem volt ilyen zizgés. Nem tetszik nekik a Pintér-alkotmányos demokrácia. Mit szólnak egy év múlva, persze ha megérik!

Az egyik orosz geostratégiai elemző szerint Közép-Ázsia is akkor "robban", amikor akarják, és azt mondja, Nagy-Afganisztán  készül ott is, a törököket gyengítendő, merthogy Törökországot az ANTANT (NATO) Kínával szemben tartja pajzsnak...satöbbi..., és megint remegett a föld. Jól elvannak! Stratégiai nyugalommal.

De minket ez sem érint. Igaz az infláció háborús és lassan azért az öngyilkossági és hirtelenhalál-ráta sem stagnál, de ez jót tesz az alkotmánynak és demokráciának, mert egyre többen akarnak majd bevonulni a seregbe és a hazájukat védeni! Melyiket, melyiket? Hát az Osztrák Monarchiát, nem világos miről beszél Semjén?

 

Semjén Zsolt szerint az Osztrák-Magyar Monarchia természetesebb egység volt, mint ma az Európai Unió

Mária Terézia uralkodása előképe a kiegyezésnek és az Osztrák-Magyar Monarchiának, amely sokkal természetesebb és szervesebb egység volt, mint ma az Európai Unió, mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Mária Teréziáról szóló könyv bemutatóján Budapesten, hétfőn.

Nagy szerencsétlenség, hogy ez az egység az elvesztett első világháborúval szétesett

– tette hozzá az MTI tudósítása szerint a politikus.

A magyar állam szerződést kötött a Habsburg-Lotharingiai házzal Habsburg Ottó hagyatékának gondozására. A Habsburg-ház nem pusztán a magyar történelem, a múlt része, de a magyar jelené és jövőé is. Nagyszerű dolog, hogy a Habsburg család két tagja is a magyar diplomáciában szolgálja Magyarországot és a magyar nemzetet

– fogalmazott.
https://24.hu/kozelet/2023/02/21/semjen-zsolt-osztrak-magyar-monarchia-europai-unio-maria-terezia-konyv/?utm_source=24_huutm_medium=padutm_campaign=20220803

Csak, hogy biztosra menjenek, a megbeszéltek szerint Putyin is Monarchiázott egyet!

Putyin a történelmi orosz területek elszakításával vádolja az Osztrák–Magyar Monarchiát

https://telex.hu/kulfold/2023/02/21/putyin-evertekelo-beszed-osztrak-magyar-monarchia

Zajlik szépen a struktúrális átalakítás, csak a fejekben nem áll össze a kép, szokás szerint. A véletlenek. Aztán meg lehet kérdezni majd később, esetleg, hogy ez az egész kulimász mennyire volt alkotmányos és demokratikus...és persze mély hallgatás lesz a válasz rá, mert azért egy kis erőszakkal már most is jár, és még csak bemelegítenek a hangversenyre.

szlovk-magyar_egyttmkds.jpg (351 KB)

Közben meg a szlovák külügyminiszter hangosan harcog valami revíziót emlegetve. Úgy látom ott is megyen a békés-erőszakos puccsolása a létezö-nemlétező "nemzetállamnak", vagy "államnemzetnek", vagy valami és lesz ebből még Cseh-szlovákijjja megint!

De ez jó hír, amnit az is, Xi bejelentette, legyőzték a Kovidot! Már csak a vakcinázást kell legyőzni és 2030-ra az Ágenda szerint nem maradhatik csak max 1 milliárd biorobot. Bele kell húzni nagyon! Tempus fugit. Azon morfondírozok, hogyan lehetne, mikép tudnék hozzájárulni a mielőbbi és békés átmeneteleéshez? Talán még több politikus lehetne öngyilkos, esetleg bíró, ügyész, rendőr, ban-kár...pszihiáter? Nehéz kérdés, de úgy tűnik a "háttérhatalom" az 5G-vel (van már 6G is...sőt több) programozza a kérdéseket, amin rágódhatunk, mert most olvasom:

HOL ÉLÜNK?

Egyetemi előadás a fehérek fejbelövéséről

Az USA-ban már a legszélsőségesebb, gyűlöletkeltő woke-eszmék sem keltenek megrökönyödést, olyan mértékben beépültek a köztudatba ezek a destruktív ideológiák. Szinte az is visszhang nélkül maradt, hogy a fehér emberek fejbelövéséről fantáziált egy bírósági pszichiáternő a Yale Egyetemen tartott beszédében.

„Időnként arról fantáziálok, hogy egy revolver egész tárát beleürítem az első fekete bőrű ember fejébe, aki az utamba kerül, majd eltemetem a testét, letörlöm a vért a kezeimről és megbánás nélkül, ruganyos léptekkel elsétálok. Mintha tettem volna egy kib…szott szívességet a világnak” – könnyen elképzelhető, hogy milyen visszhangja lenne annak, ha valaki nyilvánosan ilyen kijelentéseket tenne, főleg ha az illető pszichiáter, és kiváltképp, ha a világ egyik legpatinásabb egyetemén hangzanának el ezek a mondatok.

Valószínűleg határokon, sőt kontinenseken átívelő botrány dagadna ebből, s a különböző szakmai szervezetek a világ minden pontján követelnék az illető praktizálási engedélyének visszavonását, valamint a professzionális testületekből történő kizárását, s talán még a pápa is felszólalna az ügyben. 

A fenti beszéd valóban elhangzott a Yale Egyetem orvosi karán, mindössze azzal a különbséggel, hogy feketék helyett fehér emberek főbe lövéséről fantáziált Aruna Khilanani bírósági pszichiáter....
https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/02/egyetemi-eloadas-a-feherek-fejbeloveserol

Meg sem döbbenek már, amennyit rólam is összehablatyolt az ügyészség szakértőnek nevezett pszihopatája, simán kinézné az ismerősöm, hogy gyilkossára szólítson föl egy ilyen kvalitású hálózati elem. Apropó, május 18-ra van kitűzve a tárgyalás és igen széles a meghívottak sora, mintha a cirkuszi előadás porondmestere előre koreografálná a pódiumot. Média biztosan lesz, mert a szutyok ragad, mint a pestis. Véletlen belepillantottam tegnap a telaviv 2 híradásába, és szinte az egész betét bíróságosdiról szól, kit ítéltek el, ki fölebbezett..., na mondok, készítik a puruttya gyagyás népet a Tanú jeleneteihez. Egyébként a Völner tárgyalás is már majdnem a Rákosi időket idéző Rajk pert juttatja észbe és sorra horkantak fel az ügyvédek is, hogy az ügyészség mennyire nemelfogultan nemmalipulatív...szóval le van zsírozva minden. Talán Völnerrel megegyeztek, nem semmizik ki, ha kussol a többiekkel kapcsolatban, ezért az alkotmányosan demokratikus ügyészekkel csak azt teszik a vádba, ami feltétlenül szükséges, ami csak utal arra, hogy ő itt csak a beáldozható kishal, a többiek fölötte így tovább lubickolhatnak a cionista szabadkőműves maffiatrutyiban- az ismerősöm szerint. Persze ez itt így normális. Aztán majd a bírók lesznek sorra öngyokosok, meg pár ügyész is, aztán valaki csak megírja előtte a memoárját , amit lehoz egy titkosszolgálati "médium" (mondjuk a Blikk) és szépen adagolják hogy az egész "rendszer" nem csak beteg, de parazitáktól legyilkolt erkölcstelen, kétszínű és teljesen alkalmatlan és legitimációval nem bíró testüreg! - az ismerősöm szerint.

Persze ez minket nem érint. Az ismerősöm ismerősének ismerőse magánvéleményét így fogalmazta meg:

"A biróságokon szörnyű harc folyik, folyamatosan minősitik őket. Igy aztán nem mernek itélni csak engedéllyel... Tündike nem tom még ott van -e az ereszes fideszes felesége vagy férje - olyan légkört teremtett hogy akit kirendeltek oda köré, fél év múlva visszamenekült a kerületbe... igaz a letartóztatásba... de lagalább nem találkoztunk szembe ott... dehát sebaj, ezek közé még milliókért sem..."

Nem tudom ki lehet az "ereszes", mert az RSZVSZ-t már hallottam, ugyan csak a répájukat verik az ismerősöm szerint, de mi az az ereszesség? Csak nem valami csatornapotkányról lehet szó? Ja, lehet a nagy laptopos alkotmányozós buzizsúros, droggal rendőrök ellen menekülős fideszapalítós..., de lehet téved az ismerősöm.
szjer_kalandpark.jpg (96 KB)

És a többi...és a többi. Egyébként a "mi" perünk más lesz, mint Rajké, bár amit a cionista ügyészség összehablatyolt, az elmenne oda is - az ismerősöm szerint. Ami huszáros benne, hogy nincs benne semmilyen bűncselekmény megemlítve. Jó, emlegetnek ők sok mindent, csak hát azok egyike sem az, még az "ő" Btk-juk alapján sem, nem is beszélve arról, hogy bűnözők közt cinkos, aki néma!

Nem, nem találtak egyetlen arra utaló mondatot, jelet, hogy bárki bármilyen gyilkolászást tervezett volna a "szektából", semmilyen képet, fényképet, videót... és persze egy rajzszöget sem, ami arra utalna, hogy előkészültünk a nagy Valamire, amit komolyan kellett volna venni. Aztán van még több érdekesség is, amit naplózhatnék, de majd sorjában. A bíró bácsinak (Gusztáv) is pontosan tudnia kell, hogy az alkotmány erőszakos megdöngetése vád maga is abszurdum, de hát Abszurdisztánban mi nem az mára? Király kell? Habsbourg itt van kettő is, nem jó? Igaz, minkettő szabadkőműves cionista, vatikáni lovag, de hát kit zavar ez a nagy fügétlen magyrország Black Rock Zrt-ben- az ismerősö szertin? Főispánok, Vármegye, Nádor, hercegek, szolgabírók, kisbírók, TEKintetes urak, és tekintetlenek...és a jobbágyok..., vagy valami ilyesmi, bár ne keress ilyesmit az alaptörvényben, mert nem tanálsz! Állam mi? Jó, elmesélem, az ismerősöm egyik kedvenc szakértője szerint a globális bankárkasztok irányítanak és az "állam", mint olyan egy formalizált "kesztyűbáb", amin keresztül látszólag (és ez a lényeg, hogy CSAK látszólag) legitimizálják a tevékenységüket. Na erre vannak a politikus, ügyészek, rendőrök, bírák, katonaság, erőszakszervezetek, hogy ők, a tőkés elit (szabadkőműves páhodályosok és a gazdáik) teljesen alattomban tehessék a dolgaikat. Na, erről azért már mindenki tud és mégis úgy tesz, mitha teljesen hülye volna. Én nem értek hozzá, nem vagyok szakember. A tapasztalatom az, hogy sokan nem csak úgy tesznek, de ténylegesen is teljesen hülyék mindenhez...is. De ez változik. Rosszabb kell még legyen. Még nem elég rossz. Orosz! Da!

kubatov_sadl.jpg (423 KB)

És akkor még maradt időm a kertre is!  Ne feledjétek, szombaton világbéke meditáció nálam. Doki.bubo@gmail.com és mivel Pest Vármegyére (ne röhögjetek!) szabad mozgásterű lettem (Budapest nem tartozik bele és még egyeztetnem kell, hogy az M0 két helyen is át van szabva, így lényegében. ha a Dunán át alakor kelni, akkor a tököli komp erre az egyetlen lehetőség, ugyanis Judapest pár helyen átvágja az M0-st így lényegében magát a döntést kicsit kétségessé teszi. De bízom Gusztáb belátóképességében, hogy nem eszik a kását olyan forrón és ha már érzékelte, hogy az ügyészség bűnszervezete (az ismerősöm szerint) mit okádot össze, könnyíteni akart a mozgásunkon, csak hát vannak ezek a helyi sajátságok.

Egyébként munkát vállalok, ha valaki itt van a közelben, szóljon bátran! Tető, ácsmunkák, bádogozás, szigetelés...lényegében bármi is...

Na ennyit mára a tudomány és a fantasztikumok szimbolikus tárházából, szigorúan csak magamnak.

Ja nem, van még valami. Gusztáv bírónak a tik-tok szolgálat megfogalmazta a következőket:

"Kötelesek tartózkodni az internetes felületen történő mindennemű kép- és hangfelvétel, avagy hangfelvétel megosztásától, közlemény, nyílt levél és hasonló tartalmak közzétételétől, illetve a világhálón való csevegéstől (chatelés), bele nem értve az elektronikus levelezést (e-mail)."

Most kikerült a youtobe és a facebook megszorítás és nem is értem milyen nyílt levelek, közlemények kategórától tartanak, hogy megosztja az Áron, vagy Emő, vagy ki akar a világhón csetelni? Kérlek, nem kérjetek tőlem tehát közleményt, nyílt levelet és csetelesést sem, mert én egyébként törvénytisztlő vagyok, bár a törvény erről most mást hebreg...az ismerősöm szerint, de amit nem értek, nem aggályos ez, így, hogy "kötelesek tartózkodni"? Jó a "kötelet" értem, tartózkodni meg általában idehaza mostanság..., de mi lehet az óhaj mögött? Valaki valamitől fél? Az már rendben van, hogy ezen túl nézhetjük a Youtube-s marhaságokat és a fizetős Metát, de a többi értelme megfejtehetetlen az ismerősöm szerin. Ha van valaki, aki jogászilag segítene megadni a választ a kérdésre, az ismerősöm örülne neki, mert engem nagyon nem érdekel. Ez van, oszt kész.

Bár van a dolognak egy bája, szabálya. Lacinak azért akarnak 6 évet adni, mert föltöltötte a videót a netre, amit aztán nem töröltek ám...és ez az előírás eztán sem vonatkozik pont rá sem. Na, van pár ilyen cseles alkotmányos kérdés a jogi blickfangban és egyes vélemények szerint, olyan ez a "kitétel", mintha szinte fölkérnének vele, hogy igenis, ezt kéne tenni! Fura ez a fordított pszichológia. Pont olyan, mint az említett pszihiáter esete a töröknyiszálással. Brrrr! Bizar!

Május 18 is talmudista orientáció. Azon a napon lesz 2 éve, hogy BátorNyilast a szülei először láthatták, miután hadifogságba esett egy gyámügy nevű kalóztrásaságnál, újizrael BleckRokisztán alsón - az ismerősöm szerint. Én nem hiszek a nemvéletlenekben, tehát ez vletlen egybeesés. Lehet május 18-án találkozhatunk újra a szabadságunkkal? Postasdam II?  Az a baj, hogy egyikünk sem hisz ezeknek, ezekben, amennyire látom és ez erre a dilibolygóra fokozottan kiterejsztetten vonatkozik. Itt a zöm teljesen erkölcsi fogyatékos és szellemileg is degradált, leki sérül nyomorult rabszolga - az ismerősöm szerint. Belegondolva, hogy büntetőbírók lesznek öngyilkosok, pedig a szichológiai szűrés nekik is kötelező, csak ettől még nem szokták igénybe venni. viszont a praxiskhoz elengedhetetlen előírás, cserébe önvédelmi fegyverük nem csak lehet, de szinte kötelezően kell legyen...sok kérdés merülhet itt még fel.

Pont!

Hírek Galéria

Image #629
Image #630
Image #631
Image #632

20 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Sokan Apró Piroska (Dobrev Klára anyja), illetve a DK-s Oláh Lajos közvetítését sejtik Gyurcsány szabad elvonulása és a Fidesznek sokszor kapóra jövő politizálása mögött is, de mások szerint nincs szükség közvetítésre. A lélegeztetőgép-biznisztől kezdve a kínai kereskedőházig sok NER-es biznisszel kapcsolatba hozott Oláhot mindenki hídembernek tartja pártja és a Fidesz között.

    „Gyurcsány nem Orbánnal hadakozik. Nem lát reményt arra, hogy ő vagy a felesége valaha miniszterelnök lehet, az ellenzék legerősebb pártja élén szeretne állni, aki adott esetben királycsináló. Ez anyagi érdeke is, mert amíg ő az ellenzék legnagyobb pártjának vezére, addig a vagyona is biztonságban van.”
    https://www.szabadeuropa.hu/a/az-ille...38909.html
    - 2023. 02. 22. 17:32
    • S
      Egymásba ér a faszuk, annyira össze van már fonódva ez a zsidó kurva banda!<br />Most éppen egészségügyi szemèlyzetnek hazudva kèpeznek ki Ukrànokat harcolni az oroszok ellen, honvédseggi segítseggel, kètség nincs hogy Putyinèk ezt tudjàk, nehéz eldönteni melyik a nagyobb **** csotány feri vagy az elmebeteg dagadt skizofrèn gec.i. Csak hogy a rím meg legyen a végére.
      - 2023. 03. 08. 18:41
  • D
    Visinszkij szelleme járja be még mindig a volt cucilista országok igazságszolgáltatásait.
    A bizonyítékok királya és királynője (szóval hermafroditája) a vádlott beismerése.
    És a tanúvallomások.
    A nagyon hihető, csöppet sem hamiskás tanúk vallomásai.
    Úgyhogy készülj a legrosszabbra.
    Capital punishment-re - merthogy vész, vagy frász, vagy miakurvaanyja helyzet van, ott meg statárium szok vanni.
    Minden más ennél mán csak jobb lehet.
    És amúgy legjobb, ha mindenki folyamatosan összekészítve tart három napi hideg élelmet és váltás fehérneműt, fogkefét, törölközőt, rötyipapírt - mert bárkire bármikor rá lehet fogni, hogy összeesküdött a Magyar (???) Állam (???) megdöntésére, oszt irány a kóter.
    Franz Kafka jól látta mindezt előre az A per c. könyvében.
    Kártyavár. Netflix. Kötelező - nem olvasmány, hanem - filmsorozat.
    MIndenki nézze meg.
    Míg nem késő.
    - 2023. 02. 22. 17:41
    • Posta Imre
      Félix a példakép! Ott feszít minden rendvédelmis irodában, de inkább gyorsan, mint lassan Sztálin is kikerül megint, talán Lenin is, mert kellenek a pozitív példák. Igen, a prepperek is hátizsákkal készültek a menésnek. Már 2009 óta ez a jelszó: Sátorvas! Vagyis, kapd a cuccot és mars...de hová? Jó rég kinéztem Tökölön a reptéren egy-egy leharcolt hangárt és volt egy bunker is, de nem tudom mi van ott rég. Talán odáig eljuthatnánk, bár sanszos a helyzet, mert izraeli kézben van a reptér és vagy zsidókkal kék ott megküzdeni, vagy éppen oda menne az első komolyan csapás a repteret használhatatlanná tenni. Stratégiai játék. Akinek még mindig nem dereng, mifelé haladunk, az tényleg önmagát minősíti és valóban, a zömnek halvány fingja sincs arról, miér nincs kanál.
      - 2023. 02. 23. 08:39
  • Posta Imre
    Polt nem adta ki a nevét, de kiderült, ki a kétmilliárdos visszaéléssel vádolt ex helyettes államtitkár

    Polt Péter nem árulta el a DK-s Vadai Ágnes kérdésére, hogy ki az a volt helyettes államtitkár, aki ellen 2,2 milliárd forintos hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség decemberben.

    A Székesfehérvári Törvényszék azonban elárulta a Telexnek, hogy a büntetőügy I. rendű – egyedüli közszereplő – vádlottjának monogramja dr. N.J. Az ügyészség korábbi közleménye szerint egy volt helyettes államtitkárt vádolnak, aki 2019 első felében követhette el a bűncselekményt.

    Akkoriban egyetlen dr. N.J. monogramú helyettes államtitkár volt hivatalban, mégpedig Nagy János, aki a földügyekért felelt az Agrárminisztériumban.

    Nagyot 2018-ban nevezték ki helyettes államtitkárnak, és 2020 decemberében menesztették, miután egy másik korrupciós ügy miatt letartóztatták. Hat év börtönt kért az ügyészség a helyettes államtitkárra

    A mostani ügyben – a vád szerint – 2019 első felében a volt helyettes államtitkár utasítására a minisztérium háttérintézménye ügyvédi irodákkal és egy céggel megbízási szerződéseket kötött, és ezek keretében több mint 2,2 milliárd forintot fizettek ki. Csakhogy az ügyvédi irodákkal kötött szerződésben szereplő feladatokra a minisztériumnak, illetve háttérintézményeinek valójában nem volt szüksége, és a szerződésben foglalt feladatokat a cég nem végezte el.

    A volt helyettes államtitkár ezen felül az ügyészség szerint nyomást gyakorolt a minisztérium háttérintézménye által kiírt közbeszerzési eljárásban, hogy az általa kiválasztott, több tíz millió forinttal drágább ajánlatot adó gazdasági társaság nyerje el a pályázatokat.

    A minisztérium helyettes államtitkárának érdekkörébe tartozó vádlottak mindezen túl úgy kötöttek adatvédelmi szerződéseket egy fővárosi kerületi önkormányzattal, hogy ezeket a feladatokat már a korábban alkalmazott adatvédelmi tisztviselő látta el.

    Az előkészítő ülést március 21-ére és 28-ra tűzte ki a Székesfehérvári Törvényszék. Ha Nagy teljes körű beismerő nyilatkozat tesz és lemond a tárgyalás jogáról, hat év börtönbüntetést kaphat az ügyészség indítványa alapján. Továbbá hat évre eltiltanák a közügyektől, a köztisztviselői feladatok ellátásától és indítványozták a zár alá vett vagyona elvonását – derült ki Polt leveléből, amelyben azt is írta, hogy nyolc másik gyanúsított is van az ügyben.

    Nagy János egy korábbi korrupciós ügyben már a bíróság elé állt, miután 2020 decemberében letartóztatták, házi őrizetbe helyezték és menesztették a minisztériumból. Hivatali vesztegetés elfogadásával és közokirat-hamisítással vádolja az ügyészség a volt helyettes államtitkárt, hat év letöltendő börtönbüntetést és 5,2 millió forintos pénzbüntetést indítványozott a tavaly áprilisi előkészítő ülésen. Nagy azonban ezt nem fogadta el. A vádirat szerint helyettes államtitkárként 830 millió forintnyi vissza nem térítendő állami támogatáshoz segített volna egy mezőgazdasági vállalkozást hivatali kapcsolatai és befolyása segítségével, cserébe ötszázalékos tulajdonrészt kapott az egyik érintett cégben, így ő is érdekeltté vált, hogy összejöjjön a beruházás.[url]
    https://24.hu/belfold/2023/02/22/polt-peter-ketmilliardos-visszaeles-helyettes-allamtitkar-nagy-janos/[/url]
    - 2023. 02. 22. 21:32
  • Gerry
    Miután a telkem - anno - Farkasd-on volt és az Pestmegyében van, amikor ideréeztem, az ott lévõ dolgaimmal rendeztem be a szükséglakásomat, majd amikor rendes lakást szereztem oda is átvittem... néhányszor ugyan költöztem az évek alatt, de a lakásváltás után minden egyes esetben, kiírtam a bejárati ajtóra (belülre, merthogy nem akarok összetüzésbe kerülni a szomszédaimmal. Ad 1 nem tudnak magyarul, Ad 2 nem szükséges tudniuk errõl. Magánügy.
    Ugyanakkor - ha a svájci rendörség - esetleg - be szeretne jönni hozzám, akkor teljes joggal kiordíthatok nekik, hogy ez egy Magyar királyi Felségterület és ide nem léphetnek be elõzetes engedélyem nélkül.
    Miért írtam ezt le?
    Azért mert ez azt jelenti, hogy én hivatalos és egykori pestmegyei lakos engedélyezhetem neked, hogy idegyere és - természetesen - megfizetem a munkádat beleértve a repülõjegyet is. úgy tudom a Ferihegyi (NEKEM AZ!) repülõtér nemzetközi terület, ahol nem igazán szabad balhézni - még a magyaroknak se... Szóval, nincs messze tõled, így elsettenkedhetsz addig és ha tudom mikor érkezel a zürichi reptérre kiküldöm egyik V.I.P. személyeket szállító ismerõsömet... Gondolom a Mercedest (Business Klasse - merthogy üzletrõl lenne szó) választod - a Weboldalon ezt láthatod (https://skorpionslimousinen.ch/)- szerintem jól néz ki! (Amennyiben több csomaggal érkezel akkor a VAN-t küldöm eléd. A fiamat már vitte és hozta is a reptérrõl amikor Magyarországon volt, neki is tetszik a kocsi... Nálam a belsõ festést kellene elintézned ... úgy hiszem egy hétig itt lennél... esetleg tovább. A lakás mind mondottam Pestmegye - vagy már vármegye - egy kihelyezett része!

    Légyszi' válaszolj Postafordultával!

    üdv Gerry
    - 2023. 02. 22. 23:30
    • Posta Imre
      Dr. Gusztáv erősen idokolta, azért lehetünk megyefijak, mert erős családi kötelékünk van és a szaracénházi ügyészség ne aggódjon a szőkésünktől, barnaseggünktől. Bár én többször jeleztem már nekik írásban, hogy az valószínúbb, hogy ők akarnak lelépni innen a Tatortról és ne tegyék, mert nálam az "itt élned sem lehet, halni sem engednek" kategória játszik. A kapitány a hajóval együtt lesz mélybúvár pár percre, aztán vizihulla. Jól alakul ez, de belátom, igen, xarul néz ki, sőt tán fosul is, pont úgy, amilyen. Nugodt vagyok, még messze van a göndör legalja, de ásnak rendesen az elftársak! MATT! A festérst megoldjuk, ne aggódj, csak kis türelem. Készül a cumi és nem biztos, hogy mi fogjuk tovább copni.
      - 2023. 02. 23. 08:45
  • Posta Imre
    Na, ez már szakmai kérdés, örülök (dehogy!) neki, csak képbe kerül egyre inkább az újabb "atomtél", pedig az előző csak most kezd megszűnni.

    A világ már elfelejtette, milyen pusztító is lehet egy atomcsapás, modellezték a túlélés esélyeit

    Putyin a héten úgy döntött, felfüggeszti az orosz–amerikai nukleáris szerződést. Vannak kutatók, akik szerint ebben a helyzetben a béke fenntartását segítheti, ha pontosan megértjük, milyen borzalmakkal járna egy atomháború.

    Az Amerikai Tudósok Szövetségének adatai szerint a világ nukleáris arzenálja jelenleg nagyjából 12.700 robbanófejből áll. Igaz, hogy ez jóval kevesebb, mint a hidegháború végi 70 ezer, hála a különböző fegyverzetkorlátozási egyezményeknek, de egy atomháború veszélye soha nem múlt el, sőt, az új START megállapodás felmondásával ez a kockázat még nőtt is.

    Putyin a keddi évértékelő beszédében jelentette be, hogy felfüggesztik a nukleáris robbanófejek és hordozórakéták ellenőrzése terén folytatott együttműködést.
    Ez volt az utolsó, még hatályban lévő amerikai–orosz fegyverzetkorlátozási megállapodás.

    Azt rögzítette, hogy a két országnak nem lehet 1550-nél több nukleáris robbanófeje, 800-nál több rakétaindító berendezése, és 700-nál több interkontinentális vagy tengeralattjáróról indítható ballisztikus rakétája, valamint nehézbombázója.

    Emellett a megállapodás lehetővé tette, hogy az amerikaiak és az oroszok egymás országaiban, a helyszínen ellenőrizzék, a másik fél betartja-e a szabályokat. Az új START szerződés 2010-es megkötése óta összesen 328 ilyen helyszíni ellenőrzést végeztek el. Ezentúl egyetlen egyet sem fognak.

    Bár Oroszország azt ígéri, a felfüggesztésről szóló döntés után is betartják a fegyverek számára vonatkozó korlátokat, elemzők attól tartanak, hogy kiújulhat a hidegháborús fegyverkezési verseny.

    Dimitris Drikakis, a nicosiai egyetem kutatója szerint ebben a helyzetben a béke kulcsa az lehet, ha a világ megérti, mivel is járna egy atomcsapás. Csapatával modellezték, mekkorák lennének a túlélési esélyeink, ha 3 kilométerrel egy nagyváros felett felrobbanna egy interkontinentális ballisztikus rakéta 750 kilotonnás robbanófeje.

    „Az emberek elfelejtették, hogy egy nukleáris háborúnak milyen pusztító hatásai lehetnek. Most, hogy vita folyik egy ukrajnai potenciális atomháborúról, egy ilyen tanulmány szélesebb körben felhívja a figyelmet arra, hogy a nukleáris robbanások nem tréfadolgok” – nyilatkozta Drikakis a WIRED-nek.

    A Physics of Fluids című szaklapban publikált tanulmány számítógépes szimulációkból indult ki.
    A kutatók szerint azok, akik egy ilyen detonáció 3 kilométeres sugarán belül lennének, szinte biztosan azonnal meghalnának.

    Akik 3 és 10 km között, az úgynevezett „mérsékelt károk zónájában” tartózkodnának, elvileg életben maradhatnának, de csak akkor, ha villámgyorsan eljutnának egy megfelelő óvóhelyre. Ilyen helyek lehetnek az az erős, kevés nyílással rendelkező betonstruktúrák, például a bankok és az aluljárók. De még ezeken a helyeken sem mindegy, hogy épp ki hol lenne a detonáció bekövetkezésekor. Az első villanástól számítva nagyjából 5-10 másodpercünk lenne arra, hogy elérjünk egy ablaktalan hátsó helyiséget, vagy esetleg egy zárt pincét.

    A lakóépületek többségét nem úgy építették, hogy kiálljanak egy atomcsapást. Dylan Spaulding geológus, a Union of Concerced Scientists nukleáris szakértője szerint a hagyományos, fából, vagy téglából készült házak biztosan összedőlnének. A földrengésbiztos vasbetonszerkezetek ugyan kibírnák a 1,5-2,5 kg-os nyomást négyzethüvelyenként (kb 7 cm2-nyi felületen), tehát ezek az épületek nem hullanának darabokra, de ez még kevés lenne a túléléshez.
    A tűzgolyót követő lökéshullám ugyanis halálosabb, mint maga a robbanás.

    Aki szembekerül vele, az könnyen a falhoz csapódhat. Különösen nagy veszélyben lennének azok, akik egy ajtó vagy egy ablak mellett, egy folyosón vagy egy nyitott szobában lennének, mert a lökéshullám tölcsérszerű hatást kifejtve száguldana át ezeken a tereken, és mindent szétszórna, ami az útjába kerül.

    Egy bank dolgozóinak a trezorban kellene elrejtőzniük, míg egy aluljáróban a legjobban azok járnának, akik eljutnak egy mélyállomásra. Persze kevesen élnek vagy dolgoznak ablaktalan, megerősített betonból készült épületekben, vagy egy betonbunker közelében.

    Drikakis szerint meg lehet próbálni azt is, amit Indiana Jones csinált a Kristálykoponya Királyságában. Ott a régész-kalandor egy nukleáris robbanás elől egy fagyasztószekrénybe ugrott be. De ha a lökéshullám túlságosan erős, akkor a fridzsidert is felkaphatja, a benne rejtőzködővel együtt.
    Összességében a kutatók arra jutottak, hogy még a mérsékelt kárzónában lévők többsége sem élné túl egy atomrobbanás első másodperceit.

    És akkor még nem esett szó a kibocsátott ionizációs sugárzásról és a hőségről, amelyeknek számos végzetes egészségügyi hatása lehet az égési sérülésektől a belső szervek károsodásán át a rákbetegségekig. A sugárzás az epicentrumtól több tucat kilométerre is kiterjedhet, és aki a robbanást túlélte, később áldozatul eshet neki.

    A ciprusi kutatók az interkontinentális ballisztikus rakétákra telepített stratégiai atomfegyverek hatásait vizsgálták, de léteznek olyan taktikai atomfegyverek is, amelyeket egy repülőgépről dobnak le egy harctér felett, és amelyek a földön robbanhatnak fel. Ezek a robbanások másképp működnek, de ugyanolyan halálosak és pusztítóak lehetnek, és potenciálisan még több embert tesznek ki a sugárzásnak.

    Oroszország és az Egyesült Államok rendelkezik „alacsony hatásfokú”, 5-10 kilotonnás atomtöltetekkel is, amelyek alig kisebbek, mint a Hirosima felett felrobbantott 15 kilotonnás bomba. Ezeknek is óriási a pusztító ereje, bevetésük pedig a nukleáris konfliktus eszkalációját vonhatja maga után.
    Ezeket a tömegpusztító fegyvereket eddig mindössze két alkalommal vetették be. 1945-ben, II.világháború végén Hirosimát és Nagaszakit pusztították el velük. A két városban több mint 100 ezer japán civil halt meg.

    Spaulding emlékeztet arra, hogy ez a két atomtámadás, valamint az azt megelőző nevadai kísérletek szolgálhatnak bizonyítékul ma is arra vonatkozólag, hogy mit is jelentene egy nukleáris háború.
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...-eselyeit/
    - 2023. 02. 23. 11:48
  • Posta Imre
    Valami készül? Kínai bejelentésre figyelmeztet a belorusz elnök is

    Fehéroroszország a problémák békés rendezését szorgalmazza, de kész megvédeni függetlenségét és szuverenitását - jelentette ki csütörtökön Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök a kínai sajtónak adott interjújában.
    https://privatbankar.hu/cikkek/makro/...ok-is.html
    - 2023. 02. 23. 21:24
  • V
    Megszólalt Medvegyev: Egész Ukrajnát el kell foglalni
    https://index.hu/kulfold/2023/02/24/h...foglalasa/

    Oroszországnak el kell érnie a „különleges hadművelet” összes célját, és el kell jutni Lengyelország határáig – ezt írta Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese.

    Medvegyev az invázió kezdetének egyéves évfordulója alkalmából posztolt a Telegram-oldalán, és azt írta: Oroszországnak muszáj győzelmet aratnia a „nácizmussal” szemben.

    Győzni fogunk […] El fog jönni ez a nap. Visszaszerezzük a területeinket, és megvédjük a népünket, akik éveken át szenvedtek a népirtásoktól és a tüzérségi csapásoktól

    – írta.

    Hozzátette, hogy szerinte csak ezután következhetnek a háborút lezáró tárgyalások. Azt a tárgyalást viszont nem Zelenszkijjel fogják lefolytatni (ha – mint írta – ő egyáltalán életben lesz még akkor), hanem azokkal a „tengerentúli” döntéshozókkal, akik az ukrán elnököt is irányítják, és akiknek a célja az, hogy „meggyengítsék Oroszországot”.

    Az Egyesült Államok kész tárgyalni Oroszországgal az ukrajnai rendezésről
    https://infostart.hu/kulfold/2023/02/...endezesrol
    - 2023. 02. 24. 20:06
  • Posta Imre
    Moszkva szerint Moldova lerohanására készülnek az ukránok

    Ukrajna arra készül, hogy lerohanja a szomszédos Moldovát, pontosabban a Dnyeszteren túli szakadár Transznyisztria régiót – figyelmeztetett az orosz védelmi minisztérium.
    A minisztérium csütörtökön a késői órákban kiadott közleménye szerint jelentős összevonásokat tapasztalnak a transznyisztriai határ ukrajnai oldalán katonákból és fegyverekből, tüzérségi pozíciók épülnek ki, és példa nélküli sűrűségben rajzanak a térség felett a drónok.
    Az orosz fegyveres erők megfelelő módon reagálni fognak az ukrán oldal folyamatban lévő provokációjára – idézte a közleményt az orosz Russia Today.
    A Dnyeszter folyó bal partján fekvő, jelentős arányban oroszok és ukránok lakta terület már az 1990-es évek elején kimondta – nemzetközileg nem elismerten – elszakadását a többségében románok lakta Moldovától. Az 1992-ben született tűzszünet ellenőrzésére mintegy 1100 orosz békefenntartó katona állomásozik Transznyisztriában – emlékeztetett az orosz hírportál, amely szerint a szakadár köztársaság félmillió lakosának mintegy fele rendelkezik orosz állampolgársággal.
    https://demokrata.hu/vilag/moszkva-sz...ok-646628/
    - 2023. 02. 24. 22:37
    • H
      https://www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/global/20230224/moldova-a-csapatai-kivonasara-szolitotta-fel-oroszorszagot-599246%3famp
      - 2023. 02. 25. 08:13
  • A
    Az Orosz Föderáció különleges hadművelete kezdetének évfordulóján ma az uniós országok vezetői megígérték, hogy "nem pihennek" Kijev győzelméig, biztosítva, hogy a politikai, gazdasági, pénzügyi, humanitárius és katonai segítségnyújtás addig folytatódik, amíg szükséges.
    Elszántságuk bizonyítékaként a nyugati államok egész nap új kezdeményezéseket jelentettek be Ukrajna támogatására és új szankciókat az Orosz Föderáció ellen.

    A nyilvánosságra hozott 12 pontos kínai béketerv nem kapott tömeges támogatást a nemzetközi közösség részéről.

    Új segélycsomagokat jelentettek be Ukrajnának:
    A G7-országok 39 milliárd dollár pénzügyi támogatást kezdeményeztek Ukrajna támogatására – mondta Olaf Scholz német kancellár.

    Jake Sullivan, az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tanácsadója megerősítette, hogy 2 milliárd dollárt különítettek el Ukrajnának „biztonsági segítségnyújtásra”. Az új csomag tartalmazza a HIMARS lőszereit, a drónokat és egyéb felszereléseket. Ugyanakkor nem a Pentagon raktáraiból szállítják át ezeket, hanem megrendelik a gyártóktól.

    További 7 millió dollárt utal Ukrajnának az amerikai külügyminisztérium Oktatási és Kulturális Ügyek Hivatala. A pénzt a károk helyreállítására és az ukrán kulturális örökség védelmére fordítják. A kormány honlapján közzétett nyilatkozatból az következik, hogy "Ukrajna kulturális identitását folyamatosan fenyegetik és támadások érik az orosz csapatok részéről".

    A dél-koreai külügyminisztérium közölte, hogy az ország 130 millió dollár értékben humanitárius segítséget nyújt Ukrajnának.

    Kanada 32,5 millió dollárt küld Ukrajnának.

    A Világbank 2,5 milliárd dollár támogatást küld Ukrajnának, amelyet alapvető kormányzati funkciók és szolgáltatások megvalósítására kell fordítani.

    A mai napon a Lengyelország által ígért 14 harckocsi közül az első Leopard 2 harckocsit átadták Ukrajnának. Érkezésüket Vlagyimir Zelenszkij megerősítette.
    Paul Jonsson svéd védelmi miniszter bejelentette, hogy az ország kész 10 Leopard 2 A5-ös harckocsit, IRIS-T rakétaelhárító rendszert és Hawk légvédelmi rendszert átadni Ukrajnának.
    Boris Pistorius német védelmi miniszter bejelentette Berlin azon döntését, hogy további négy Leopard 2 A6-os harckocsit szállít Ukrajnába, így a számuk 18-ra nő.

    https://www.kommersant.ru/doc/5841916
    - 2023. 02. 25. 08:50
  • Posta Imre
    Hidegháborús szinten az orosz hajók jelenléte a Földközi-tengeren

    Esetleges incidensek kockázatára figyelmeztetett az orosz flotta egyre erősebb jelenléte miatt a Földközi-tengeren Enrico Credendino tengernagy, a haditengerészet vezérkari főnöke, aki a parlament védelmi bizottságában szólalt fel csütörtökön.

    Enrico Credendino hangsúlyozta, hogy az ukrajnai háború felerősítette a Földközi-tenger stratégiai szerepét.

    Kijelentette, ami az ország biztonsági helyzetét illeti, az Ukrajnában zajló konfliktus a tengeren érezteti hatását, mivel “megdöbbentő mértékben emelkedett az orosz flotta hajóinak száma a Földközi-tengeren és a Fekete-tengeren, olyan mennyiségben, melyet a hideg háború idején sem lehetett tapasztalni”.

    Credendino úgy véli, magas számuk ellenére az orosz hajók jelenléte nem képvisel közvetlen fenyegetést Olaszország területére, de “jelentősen növeli a feszültséget”. A helyzet nagyobb jelenlétet követel az olasz haditengerészet és a szövetségesek részéről is.

    A haditengerészet vezérkari főnöke hozzátette, az oroszok agresszív magatartást tanúsítanak, amely nem számított megszokottnak a Földközi-tengeren, és korábban csak a Baltikum térségében volt tapasztalható.

    “Lehetséges az incidens kockázata, és amikor ilyesfajta incidens történik, sose lehet tudni, mi lesz a kimenetele”- hangoztatta megjegyezve, hogy a Földközi-tenger egyébként is “háborgó” térségnek számít a partján fekvő országok gazdasági forrásokért folytatott állandó versengése miatt, valamint az emberkereskedelem, csempészet és más illegális tevékenységek következtében.

    “Ezért folyamatos ellenőrzésre van szükség” – jelentette ki.
    https://igenyesferfi.hu/vilag/hidegha...ngeren.php
    - 2023. 02. 25. 11:00
  • G
    Ájvé: https://infostart.hu/belfold/2023/02/...ell-vedeni még a katika férjura is beállt kotonának. Veres név van rája kitűzvve, ha innen nézem lehet az Véres is meg Verés is, vagy véres verés. Na meggyagyásodtam.
    - 2023. 02. 25. 17:01
    • 1
      Ha még lenne humorérzékem röhögnék sirva.Ez már annyira legalja még propagandának is ,mint Rákosi Róth Manó elvtárs a búzamezön.Manó hugyozni ment oda,ezek négyen vajon minek mentek oda?Veres mint altiszt....hú b+.Ne legyen az ember ideges,hogy a ciongyikok ennyire hülyének nézik az embereket,de aztán az is eszembe jut,hogy minden okuk meg van rá.
      - 2023. 02. 25. 17:28
      • G
        Az is lehet hogy most ünnepelték a farsangot. Vitya et sanguinem! Hazugnak tett ígéret nem ígéret, kitudja mire esküdtek. Tegnap kaptam az autóra súlyadós levelet, feladó: vas megyei nemzeti adó és vámhivatal. Há mondok én meg vas vármegyébe lakom, akkor most ezek illetékesek itt? Cinkes.
        - 2023. 02. 25. 21:30
  • A
    Nézd meg, ki mennyi energiát használ. Ugye az energia szükséges minden háborúhoz. Ha sokan sok szellemi energiát termelnek, és használnak, akkor igen gyorsan összejön egy igen brutális háború. A lényeg, hogy a sok ezotérikus és csoportjaik, a tüntetés szervezői, és résztvevői, a vallási vezetők, és követőik igen sok energiát termelnek, és használnak, és ezért igen nagy bajban vannak. Bármilyen energiát is termel valaki, át fogja élni a háború alatt a másik fajta energiát is, és ezért minden energia termelő, használó igen nagy bajban van, és ha nem kapja meg a szert időben, akkor megy a levesbe. Másként mennek másik szektorba, egy másik földre, és ott növényként, állatként kezdik újra a duális életüket, akár több milla évig, mire újra érző testet kaphatnak. Miden energia használó valójában programozza a többieket, a környezetét, és valójában ők okozzák a háborúkat, pl a polgárháborút. Már csak azt kell kivárni, mikor gyűlik össze annyi energia, hogy az Atya elindítsa a háborút, ami sokkként fog hatni mindenkire, a háború brutalitása miatt. Képzelhetitek, hogy azok, akik vezetők, mennyi energiát használnak, és nem is tudják, hogy a halálukat készítik elő, és ehhez megkapják a halál kufárjaitól, miként kell meghalni. aki meg elkezd magára figyelni, azok maradnak meg E földön, pl a Karapát medencében. A Portálon láttam: Az égiek próbálják a krisztusi hálót megújítani, de majd rájönnek, hogy semmire sem mennek ezzel, ahogy az most ott lévő katonai bázisok, és vallási épületekkel sem mennek semmire. Most a páros víz szer szerint egészen másként lesz. A Budai, és Krisztusi tanítások már nem érvényesek, kivétel az alapok, mert az alapok még megfelelőek. A páros víz szer átadása a polgárháború kitörése után kezdődik meg az életfában elhejezkedett lények szerint. A páros víz szer lépésiit nem fogja senki megtalálni E földön., csak magadban tudod megtalálni.
    - 2023. 02. 27. 12:21
  • H
    Üdv Mindenkinek....meditáltam-mert szoktam néha tudatosan is gondúkozni-végül ez a cikk behúzott a csűbe...legalabb is ahogy startol a karcolat "Alakul a Habsbourg"előtti jelenség...meg osztom akkor mit is láttam,láttunk másodmagammal egy pillantásra sacc.5mp az égen...mert fel fele is szorgalmasan nem csupán meg görnyedve,puposan gyakoroljuk a járás adtát...egy csodás napon a szokott fehér húzgák alkalmával pluszt kutyultak a koktélba ez sacc 1km-nyi anyag lehetett ami korom feketére festette a fehér cuccost...semmi perc alatt szét oszlott az ebadta.Ezen idő óta meg egyező tünetekkel bajlódom és keresem a felsorolt, szóról szóra megegyező tünetek okát deee eredménytelenül...mi vót a kutyulékban ki tuggya....v ha tuggyajazt ossza már meg velem kérem mert érdekelne és nem is kicsit....bocsi h bele kotyogok az okosságosba...nem árt ha tudjátok h másra is 6ással van az újabb rabot irtó szer...
    - 2023. 02. 27. 13:27
  • Posta Imre
    Pódium, a Putyint szinkronzáló színész beszélget a Csiburáskának öltözött Zelenszkíj színésszel és itt van belőle páűr "poén", ami nem is annyira vicces.

    Putyin utasítja egy KGB-ügynököt az Egyesült Államok elnökévé való beiktatása előtt:

    – Ön ideális jelölt az Egyesült Államok elnöki posztjára. Szeretnek ott lenni. Nem vagy férfi és nem nő, se nem fehér, se nem fekete, nem ember vagy állat.
    - Hát, nem tudom, esetleg küldjön valaki mást, például három disznót?
    - Nem, már ők irányítják a Baltikumot.
    Szergej Lavrov
    - 2023. 03. 05. 10:16
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %