Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Ez a HÍR megér egy misét!

Ez a HÍR megér egy misét!

A Fehér Ház embargó alá helyezte Soros halálhírét

A Fehér Ház embargóval ellátott közleményt adott ki, amelyben részvétét fejezte ki Soros György családjának a halála miatt.

 


A fordításból: Nem tudni, hogy ez mikor íródott. Ma kaptam meg az alábbi példányt.

Észrevettem egy helyesírási hibát az alábbi, embargó alá helyezett cikkben, de akár hiszik, akár nem, a Fehér Ház helyesírási hibái elég gyakoriak ebben a rendszerben.
MÁS megerősített híreket hallottunk többektől is: "Kemény tél volt" - mondta a család egyik közeli barátja - "nem érezte jól magát, és az elmúlt hetekben jelentősen romlott az állapota".

Miután jelentettem ezt az embargós sajtóközleményt, NEM tudom megerősíteni, hogy Soros valóban meghalt.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/white-house-issues-embargoed-soros-death-statement

24 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gerry
    felvidek.ma/wp-content/uploads/2020/12/soros.jpg

    Ha igaz... nem fogom sajnálni!
    - 2023. 03. 29. 13:31
  • A
    Örömhír! De kérjük szépen a takarítószolgálatot, hogy a családját is likvidálják már!
    - 2023. 03. 29. 19:44
  • L
    akkor sok gyertyat gyujtok meg felelo alakban rakom ossze,, lenyegeben ugy illik,,, mr soros nagy ember voo es megtete mit lehetett,,
    hogy kellett vagy nem ,, azt nem tudni,, az soha nem hal meg,, mert az egy alien,, talan meg robot is emberi robot
    tehat most majd a carib szigeten ott nyugodtan el es jokat eszik meg horgaszik is
    - 2023. 03. 30. 10:11
  • D
    Eddig nem láttam a hírt megerősítve semmilyen hírportálon.
    Az oroszhirek.hu-n sem, pedig ők aztán azonnal lehoznák.
    Ne keltsük a halálhírét, mert a mondás szerint, akinek a halálhírét keltik, az hosszú életű lesz.
    És ki akarná még újabb 100 évig a pofáját nézni ennek a "Jabba"-nak???
    - 2023. 03. 30. 14:41
  • Gerry
    Marshallkám- Azt ugye tudjuk, hogy "a fák nem nõnek az égig" és "az emberek nem élnek ezer évig"... na jó, az kérdéses, hogy S. Gyurika ember-e, de azt is tudjuk (én így tudom), hogy az embergó jelentése nem az, hogy a hír hamis, hanem az, hogy "KUSS!" - azaz Nincs szövegelés!...

    Hal Turner *** nem ma kezdte a pályafutását és megbízható hírforrás - ez esetben is fenntartással közölte le a cikket.
    Ezért tettem fel. Lehetséges, hogy halott - és valahol mesterségesen tartják életben, talán a háttérben most dolgoznak azon az örökösök és az ügyvédek, hog az összeharácsolt, összelopott vagyonát kimentsék maguknak, lehet, hogy eltüntetik, valahova egy elzárt helyre a világtól (persze egy sziget is lehet valahol)... a lényeg az, hogy ahír felröppent a furcsa meg az, hogy nincs visszhangja.

    Ezért én se problém'azok túl sokat rajta - annyi biztos, hogy éppen itt az ideje (már harminc éve), eltünjön a világ látható részébõl... Nem volt jó ember - akkor sem, ha esetleg fiatal korában megpróbált az lenni. De atu´l hosszú élete és ami történt vele kapcsolatban ezt már elhomályosította.

    Meg fogjuk tudni mi történt.

    ***

    Idézet

    Hal Turner az egyetlen élő amerikai médiamunkás, akit BÜNTETÉSBE TETTEK, mert olyan hírszerkesztőségi cikket írt, amely nem tetszett az Obama-rezsimnek.
    Az egyetlen másik amerikai médiatag, akit valaha is bebörtönöztek egy vezércikkért, Benjamin Franklin-Bache, Benjamin Franklin unokája volt 1798-ban, aki az idegenrendészeti és lázító törvényről beszélt. Sárgalázban halt meg, miközben a tárgyalásra várt.

    Ezért nagyon oda kell figyelni arra, amit Hal mond, mert a szövetségi kormány annyira fél a szavaitól, hogy egyszerűen TUDJUK, hogy az igazat mondja!

    A Hal Turner Radio Show weboldala a nap 24 órájában, a hét minden napján friss híreket közöl az olvasókkal a világ minden tájáról. A helyi, állami, országos és nemzetközi témáktól kezdve az olvasók gyorsan és pontosan kapnak friss híreket.
    Hétfőtől péntekig, amerikai keleti idő szerint 9:00-10:00 között (GMT -0400) Hal Turner élőben közvetíti az amerikai talk-rádiót a világ több mint 70 országába.

    A globális, nagyfrekvenciás (HF) nemzetközi WBCQ (50.000 watt) és WRMI (100.000 watt) állomásokon keresztül műsorát egész Észak-Amerikában, az egész kontinentális USA-ban és Alaszka keleti részén, MINDEN országban hallják: KANADA, Grönland, Izland, az Egyesült Királyság nagy része, egész Mexikó, Közép- és Dél-Amerika, néha Japán és Ausztrália, Új-Zéland, az egész Karib-térség és gyakran Nyugat-Európa; Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Németország, Norvégia, Svédország és Finnország!

    A HF olyan, hogy a jelek lefedettségét a felső légkörben lévő ionoszféra befolyásolja, így míg Észak-Amerika lefedettsége gyakorlatilag garantált, a többi említett nemzetnél szórványos lehet a vétel.
    A műsor a KYAH 540-AM "Utah's Talk Authority" rádióban is hallható.)

    - 2023. 03. 30. 20:00
    • D
      Van egy hűtött pezsgőm a frigóban arra az esetre, ha megjön végre - megerősítve - ez a hír.<br />Megérdemli a hír. Sörös nem, de a hír igen. Abban viszont biztos vagyok, hogy sok eltűnt kis utcagyerek él/t benne tovább a mai napig is........... (ezt nem fejtem ki, mert annyira iszonyatos még a gondolat is, viszont abszolút elképzelhető ezekről a sátánistánokról....)
      - 2023. 03. 31. 20:05
      • L
        Viszek hozzá még egyet! Bontsunk együtt!
        - 2023. 03. 31. 21:50
  • S
    Majd AI-val csinálnak egy sorost, aztán meg van oldva.
    - 2023. 04. 01. 09:05
  • rich932
    Nem totál mindegy milyen névvel cimkézzük fel a legfelső 1%-os szabad vakoló, zsiráf "elitet"? Soros, róccsild, rockefeller, warburg, khon, grün, weis stb... egyik kihullik mert már az adenokrom se segít rajta van helyette, mellette még tucatszám. Meghalt gyurka pfff ganz egal. Max a kis köpcös zsici vezír nem tud eztán ķampányolni a gazdája nevével. Ennyi a program ettől még fut tovább. Kár durrogtatni a pezsgőket. Kacsint
    - 2023. 04. 01. 14:51
    • Gerry
      Jaj de negatív vagy!!!! Jön a többi is(!) illetve megy a levesbe! Én pozitívan látom a sorsukat HIV - pozitívan. és HIVja õket a pokol is
      - 2023. 04. 01. 18:07
      • rich932
        Gerry!<br /><br />Inkább realista, vagy pesszimista... de a próféta szóljon belőled!<br /><br />No meg sajnálom a pezsgőt(mire mindet maga mellé veszi az ördög), felmelegedve és bubi nélkül nem annyira iható. Plusz nem szabad elkapkodni a durrogtatást, hátha nekünk is hagy némi föladatot a Jó Us-Ten amihez józan ész/test és hidegvér köll. Ha a sor elfogy ahogy mondod no majd aķkor én is beszállok egy csatos demizsonnal az örömünneplésbe addig viszont maradok téli varjú a száraz jegenyén. Kár-kár... <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/csiiiz.gif" alt="Mosoly" />
        - 2023. 04. 02. 11:48
  • A
    Miként lesz meg a felemelkedés
    Jázsdi Kis Imre, meg még többen valójában E föld tevékenységére jöttek rá, miként is működik E föld. Jelen voltam, mikor az Ég Atya megadta E földnek azt a szert, ami szerint E föld megemelkedése meg fog történni, tehát mit kell Földanyának tennie ahhoz, hogy magosabb világba jusson. Ahogy E földnek is van magja, úgy az érző emberi lényeknek is van magja, meg az állatoknak is. Az állatoknál a szert, násztáncnak nevezik.
    Jázsdi Kis Imre elmondta már egyik videójában, mi E földön a fizikai gazdagság, magam meg elmondtam régebben, mi a valódi szellemi gazdagság. Jázsdi szóhasználatával kifejezve a szellemi bar-bár az, aki a kellemetlen érzéseit (energiával szennyezett érzések) beküldi magába, míg a kellemes érzéseit (A hét teremtő érzését: fegyelem, türelem, figyelem, jóság, szeretet, szerelem, boldogság), beküldi a gyökértársa magjába. A kellemetlen érzésekből lesz a magban a képességeid, és ezeket a képességeket kapod vissza, mikor a szikrád bejut a magodba. A kellemes érzéseket meg egyszerre tisztán visszakapod, ráadásul a PI szerint, tehát 1,6666…-szeresen. A 0,6 plusz érzések adják a bőséget, amivel azt teszel, amit szeretnél megtenni a fizikai világban, mindenki javára. Ezzel a bőséggel tudod pl. a testedet is megtisztítani, rendbe rakni a fizikai világban. Ami még érdekes, hogy jelentősen meg lehet a páros víz szer ismeretével növelni az érzések erősségét, nagyságát, de ezt E föld is megteszi már, és ennek a hatását mérik is, mivel E föld is megkapta a szer tudását. A gyökértársaddal a fizikai kapcsolat azért fontos, mert a duális világban is fontosak a fizikai érintések, és ezekkel az érintésekkel jelentősen meg lehet növelni az érzések erősségét, de ehhez szükség van még a szer tudására is. Amit leírok, az az alapok, és minden benne van a magyar nyelvben, csak sokan nem értik a magyar nyelvet, ezért próbálom még egyszerűbben elmondani, bár így sem könnyű megérteni sokaknak a mondandómat.
    Magam megkaptam azt, hogy mit kell tennie az embereknek, asszonyoknak, hogy magosabb világba jussanak, így elhagyják E duális világot. Aki ki tud lépni a duális világból, annak magosabb lesz a világossága, mint mikor belépett a duális világba. Csak a magosabb világosság miatt vállaljuk ezt a sok butaságot, ami itt is folyik. E tevékenységet nevezem magyarul külcsínnek, belbecsnek, és páros víz szernek.
    A felemelkedés, amit magam páros víz szerként nevezek, másként az örök élet tudása, az életfa szerint fog végrehajtódni, a polgárháború után kb. 33-36év múlva:
    Az tud csak megemelkedni, kijutni a duális világból az égi világba, aki végigvitte a szert legalább nyolc alkalommal, és így a párjával egyesült a magban. A földet, majd a naprendszert, továbbá a Tejút rendszert, végük az E szektort is eléri a ciklus, mivel új világ jön létre, és a 16. világ meg fog szűnni. Mivel e föld is magosabb létállapotba kerül, ezért a duális világban megszűnik a föld.
    Nincs sok ideje senkinek sem, ráadásul az idő egyre gyorsul. Ha minden simán menne, akkor kb. 70 nap alatt mindenki megkapná a szert az egész földön. Mivel igen sok szennyezett (energiával szennyezett) érzelmet termeltek a nők, és férfiak, különösen az ezotérikusok, a gazdag emberek, a vallásosok, stb, ezért a sok energiát arra fogják felhasználni, hogy háborúkat generálnak, és ez lassítja a felemelkedés előkészítését, és persze kiszűri azokat, akik nem szeretnének szabadok lenni, és ezért nem tesznek meg mindent. Vannak még olyan lények a földön, és a föld körül, akik még gátolják a folyamatot, és kirobbantják a háborúkat a te elméddel képzett energiáiddal. Pl. Találkoztam az életem során olyan entitással is, akit az égiek a karma urainak neveznek, és magam egy időre megszüntettem a működésüket, mikor a szientológusoknál voltam Koppenhágában, mert beleszóltak a tevékenykedésembe.
    A kétfajta energia (pozitív-isten, negatív-sátán) közül bármelyiket is használtad fel, a másik fajta energia is meg fog jelenni a későbbi életedben, pl. a polgárháborúban, és az nagyon nem fog neked tetszeni. Ez a kör. Ha létrehoztál pl. pénzt, akkor a kör miatt, bármennyit is loptál a pénzzel, el fogod veszíteni, mert mikor a pénz megszűnik, automatikusan az adósság is megszűnik. Ha pénzt adsz, akkor csak pénzt kérhetsz vissza. Ez a pénz köre, de bármikor kiléphetsz ebből a körből is, ha a magodban ez a kilépésérzés jön fel neked. Azok, akiknek az elméje sok energiát termelt, így sok energiát is használt fel, azok igen nagy bajban lesznek a polgárháború folyamán, mert minden eddig fel nem használt energia visszatér hozzájuk, és át fogják élni, meg fognak halni, ha addig nem kezdik magukat rendbe rakni. Ugyan ez igaz azoknál is, akik sokat loptak, raboltak, hazudtak, stb. Eddig át kellett élned mindkét energia hatását, de a szer ismeretével már nem lesz kötelező átélni. Mindenféleképpen ki fog törni a polgárháború az országban, és ezt a háborút, mind a nők és férfiak az energia használattal hozzák létre pl. szexszel, bármi, amit eddig csináltak. Nem lehet elkerülni a polgárháború kitörését, ha nem rakják magukat rendbe a páros víz szerrel azok, akik rengeteg energiát termeltek az életük folyamán, különösen az utóbbi 20 évben, de erre semmi hajlandóság nincs sem a nőknél, sem a férfiaknál. A polgárháborút is a szer tudásával lehet csak megállítani, megszüntetni. Erre példa a Nagy francia forradalom. A nők és férfiak nem ismerik, miként kell a szennyeződéseket (energiákat) eltávolítani az érzelmeikről, és a szerrel pont ezt a tudást is megkapják.
    A teremtés érzelmekkel történik. Amit kimondasz, azt úgy is érzed, és folyamatosan generálod újra, és újra a köröket, másként a kétfajta energiát növeled addig, míg meg nem halsz. Erre az energiatermelésre tanítanak a vallások papjai, és most az ezotérikusok is, de a cégek (Magyarország állam, másként USA-ban bejegyzett Hungária nevű cég is.), sőt még a törvények, alaptörvény (cég működési szabályzata) is az energiatermelés miatt jött létre. Ezért nevezem a vallások papjait, az ezotérikus vezetőket, a cégek vezetőit is halál kufároknak. Már régóta kutatják a férfiak, és a nők és most már az égiek is, hogy mit kell az embereknek megtenniük, hogy fel tudjanak emelkedni. Az égiek próbálkozását lehet olvasni a „The Portal” nevű blogon is, pl., hogy kutatják a Krisztus által használt szert, és vissza szeretnék állítani Krisztus korában létrejött rendszereket, területeket, tavakat, építményeket. El kell mondanom, hogy az eddig E földön tevékenykedő mesterek (Buddha, Krisztus, stb.) mind az örök életről adtak át információkat, de ezek az információk már idejét múltak, de az alapok még mindig jók. Buda ezt úgy mondja, hogy vagy megszűnik a buddhizmus, vagy megújul. A régi szerrel, a régi örök élet tudásával már nem lehet megemelkedni, és az új szerrel is csak akkor, ha minden lépését jól megteszed csak a gyökértársaddal. Baráttal, tehát másik férfivel, nővel, férjeddel, feleségeddel, stb., nem tudod a megújult szert végigvinni. Csak jányok, és fiuk tudják a megújult szert végigvinni jól, így a belbecs, és a szer során minden nőből jányt varázsolnak, és minden férfiból fiút faragnak.
    Külcsín, belbecs:
    Amikor szabad vagy (egyéni szabadság), tehát nincs férjed, feleséged, élettársad, szexpartnered, felnőtt gyermeked, akit nem engedtél el, nem vagy vallásos, vagy valamilyen csoport tagja (vallásos, ezotérikus, vagy más alapon szerveződő csoport), és ez a külsődön is látszik (pl. nem hordasz karikagyűrűt, vagy valamilyen kör alakú ékszert),továbbá ismerned kell az anyai szeretetet, akkor megtetted a külcsín (külső csinos) lépését. Ezt csak te tudod megtenni, ráadásul ebbe nem tud neked senki segíteni. Aki nem tud elengedni minden nőt, az nem érdemel meg egy asszonyt, és aki nem tud elengedni minden férfit, az nem érdemel meg egy embert, vagyis a gyökértársát. Az akinek él az édesanyja, így az édesanyja átadhatja neki az anyai szeretet, ha az édesanya Nagyboldogasszony állapotba kerül, és ez olyan állapot, mint aki áldott állapotban van, de ehhez nem szükséges, hogy az édesanya újból gyermeket szüljön.
    Ha a külcsínt megtetted, tehát szabad vagy, utána elkezdődik a belbecs (belső becsületes). A belbecsnél egy ember a nőknél, egy asszony a férfiaknál megnézi, hogy tudsz e jó lenni, szeretni, szerelmes lenni, és ha nem tudsz, akkor eléri az ember, asszony, a társad, hogy tudjál. A belbecs során minden gátat, téveszmét, helyreraksz, ami lehetetlenné teszi, hogy a páros víz szert végig tudd vinni. Most már tudod ki a becsületes. A külcsínnél, a belbecsnél, a szernél, végig szabad maradsz, tehát ezeket nem lehet senkire ráerőltetni semmilyen szóval, eszközzel, vagy valamilyen ráhatással. Aki nem hajlandó szabad lenni, az meghal, és megy a központi napba, ahol darabokra hullik, vagy egy másik szektorba, egy másik földre és újra kezdi kőként, növényként, állatként a duális világot, vagy kap még egy esélyt újra E földre születéssel.
    A szer végig vitelével, amit csak a gyökértársad segítségével tudsz megtenni, meg tudod az érzelmeidet tisztítani, jelentősen meg tudod emelni a tiszta érzelmeid nagyságát, erősségét, megismered a teremtést, minden betegségtől megszabadulsz, és ami a lényeg, bejut a szikrád a belső kapudon, a belső gátadon keresztül a magba, és ha visszajössz a magból az emberi testedbe, akkor ember, illetve asszony lesz belőled. Nem sorolom fel, mi mindenre jó még a páros víz szer.
    Most az életfáról fogok beszélni, miként adják át a szert:
    A leendő szkíta kelár (gyökértárs) kezdi el a polgárháború kitörésekor a szer átadását egy nőnek (vonaltárs), úgy hogy előtte a nőt jánnyá varázsolja. A szer végén mindketten bejutnak a magba, és a jány amint visszatér a testébe, asszony lesz belőle, aki ismeri a páros víz szert. Ez az asszony, most már valaki gyökértársa, és a magban megtudja, ki az a férfi (vonaltárs), akivel, végig kell vinnie a szert, hogy a férfiből először fiú, majd ember legyen. Ez a szer átadása. Ez így fog menni, míg van nő, és férfi E földön. Az ember a jányt, az asszony a fiút fogja a magba juttatni, és ezt nevezzük egyenesnek, línea, vonal, ea, vagy az életfa ágának. Ha szkíta kelár (gyökértárs) átadta a szer tudását egy nőnek, akkor még hat nőnek (vonaltársak) fogja átadni a szer tudását, így újabb ágak fognak az életfán megjelenni. Az élet virága, amely nyolcszirmú, abból egy szirom a gyökértárs, aki átadja a szer tudását, és hét szirom a vonaltárs, akik megkapják a szer tudását. Ez a nyolc ember, és nyolc asszony, meg a gyermekeik alkotnak egy közösséget. A szirom két vonala te és a párod. Háromféle kapcsolat létezik a szer szerint: barát, társ, és pár kapcsolat. Baráttal nem közösülünk, mint ahogy most sokan megteszik, pl. férjként, és feleségként, a párodtól meg nem születhet gyermeked.
    Amint egy jány (vonaltárs) megismerte a szert, és asszonnyá vált, ekkor ez az asszony gyökértárs lesz egy másik közösségben, és ugyan ez a helyzet lesz a fiúk esetében is, mikor emberré válnak. Tehát minden gyökértárs hét vonaltársnak adja át a szer tudását, így először vonaltárs leszel, és utána leszel gyökértárs. A mag súgja meg a belbecs során, ki a gyökértársad, és a magban fogod megtudni, ki a vonaltársad. Minden nyolcszirmú élet virága egy másik élet virágához csak a gyökértárson keresztül kapcsolódhat, így egy élet virága nyolc élet virágával kapcsolódik, és nem többel. Mindenki egyszerre egy közösség vonaltársa, és egy másik közösség gyökértársa is. Később a gyökértársat Atyának illetve Nagyboldogasszonynak is nevezik, így minden ember egy közösség Atyja, és minden asszony egy közösség Nagyboldogasszonya is lesz. Amint megtörténik a hét vonaltársnak a szer átadása, csak akkor találkozhat mindenki a párjával, és a párjával is a szert végigviszik, és a magban a szikrák egyesülnek. A magban eldől, hogy a szikra újból szétválik, és visszatérnek az asszony, illetve az ember testbe, vagy maradnak egyek. Amint az ágak kialakulnak, és a párok is elkezdik megtalálni egymást, úgy fog a kettévágott fa újból összeforrni, mikor a párok egyek lesznek a magban. Ez a folyamat valójában E földön az emberiség rendberakása, és lehetősége, a felemelkedésre, megvilágosodásra. Egyelőre ennyit elég tudni az életfáról, az élet virágáról. További információk csak félrevinne téged, és mindenféle butaságot talál majd ki az elméd.
    Ha a fentit megértetted, akkor tudni fogod, hogy egy 16-os közösség sokkal erősebb, mint a 12-es közösség, így a 16-os közösség védelme is sokkal erősebb. Ha sok ilyen közösség van egy országban, és amint mondtam ezek a közösségek össze vannak kapcsolva az atyák, és Nagyboldogasszonyok által, és ahol az érzelmek jelentősen megnövekedtek, ezt a közösséget, országot a tolvajok, rablók messze elkerülik, mert nem bírják elviselni az igen magos tiszta érzelmeket. Még a sátán sem mer ilyen országba bemenni, mert ha mégis megteszi, akkor igen megjárja. Elmével, gondolatokkal, tehát soha nem tudod kitalálni, hogy melyik közösségbe tartozol, így hiába állsz össze bárkikkel, a csoport biztosan szét fog bomlani.
    Eddig nem találkoztam olyan nővel, akivel a szert végig lehetne vinni. Még a külcsínt sem teljesítik a nők, nemhogy a belbecset. A nők, de a férfiak is azt hiszik, hogy hozzájutottak valamilyen információhoz, akkor ők már mindent tudnak, és nem hajlandók még beszélni sem senkivel, aki segíteni szeretne nekik. Főleg az ezotérikus csoport női vezetőinél tapasztaltam ezt, de sok nőre igaz, hogy valamilyen égivel vannak kapcsolatban, pl. Szelei Magdolna Jézussal, stb, és senki másra nem hallgatnak, így mennek az égiek által mondott butaságba. Szelei Magdolnát a napokban leellenőriztem, de más ezotérikus női vezetőket is időnként leellenőrzök. Ami még érdekes, hogy azt hiszik, magukra figyelnek, de ez azért nem igaz, mert a mag sosem mondja, hogy használjon valaki energiát. Amikor energiát használsz, akkor biztosan nem a magra figyelsz, hanem az elmédre, így másokat fogsz beprogramozni. Ezért is bomlik fel minden csoport, mivel minden csoport is programozás eredményeként jött létre, még a PI csoport is, de bármilyen még az égiek által szervezett csoportra is ez igaz (rózsa társaságok). Ezért vannak a csoportokban olyanok, akik belülről bomlasztják a csoportot, és persze kívülről is elkezdik bomlasztani a csoportot, akár anyagilag, akár a rendőrség, a tekesek által. Azt tudni kell, hogy az égiek, de még Jézus Krisztus sem ismeri az új, megújult szert, így pl. Jézus is le fog születni, hogy a megújult szert megismerje. Több mester is le fog születni, akik eddig tevékenykedtek E bolygón. Buddhistáknál hét Buda fogja a megújult szert megkapni, és ezt maga Buddha mondta el.
    E földön lévő folyamatok az új szer szerint történnek most is. Az új szer szerint történik E föld rendberakása, ezért nem tudja senki, mikor, mi is fog történni, de utólag a nők és férfiak elég viccesen meg is magyarázzák a történteket. A nők és férfiak még a zodiákus körét csinálják, így percre pontosan meg lehet mondani mi fog velük történni, és ezt a karma urai a zodiákus beprogramozása útján érik el, mielőtt leszületsz E földre. Valójában, akikre azt mondják, hogy sokat tudnak, azok csak a zodiákus körét ismerik, (asztrológusok, ezotérikusok, papok, Papa Gábor és társaik, stb., de vannak külföldiek is, akikre többen hivatkoznak.) tehát azt, miként is élik most a nők, és férfiak az életüket.
    Aki a szer szerint él, annak az életét nem tudják előre megmondani, nem tudják mit is fog tenni. Még mindig vannak olyan lények, entitások a földön, vagy a föld körül, akik gátolják, hogy ne találd meg azt az embert, asszonyt, akivel a külcsínt, és a belbecset meg tudod tenni, hogy közben, vagy a végén megtudd, ki a gyökértársad. Ezek a lények, entitások, olyan feladatokat adnak neked az elméden keresztül, hogy minden más, fontosabb legyen számodra, mint az ember, aki neked segíteni tud. Valamikor pl. a barátnőd, a barátod, a szórakozásod, az okostelefonod, vagy épp egy lakás festése lesz számodra fontosabb, és mindezt az elméden keresztül programozták be neked most is. Sok nő, és férfi még fel sem ismeri, hogy igen nagy bajban van, és ha szólnak neki, akkor még Ő van megsértődve, hogy mertél neki szólni. Ha rájön, hogy nagy bajban van, csak akkor hallgat egy emberre, asszonyra. Mint mondtam asszonnyal még nem találkoztam E földön, pedig sok helyen megfordultam. Most már megérezném, ha valakiből ember, asszony lesz.
    A szikrám volt a magban ezért ismerem azt a nőt (első vonaltársam), akivel a szert végig fogom először vinni, de még nem alkalmas Ő sem a szer végig vitelére, tehát várnom kell, és talán a polgárháború kitörésére alkalmas lesz.
    Nem könnyű ezt az egyszerű dolgot, tennivalót leírni, hogy mások is megértsék. Ha megértetted, és ismered azokat az írásaimat, amit eddig közreadtam, akkor kicsit érthetőbb lesz, mi, miért történik most is E földön, ami történik. Talán az is érthető, miért mondok néha olyat, ami sokaknak hihetetlen. Az unokatestvérem sem hitte el, pl., hogy nők, és férfiak az örök élet tudását nem tudják megkapni, mert alkalmatlanok rá.
    Fontos: A szert nem lehet ésszel, elmével, tudattal felfogni, megérteni, mert ezek racionálisan működnek, és nem a szer megértésére lett teremtve. A földön történteket ezért nem érdemes megmagyarázni, mert úgyis hazudni fogsz a magyarázatoddal, hanem csak elfogadni. A páros víz szerrel az érzelmeidet rakod rendbe, és az elme nem érti az érzelmeket, csak az energiákat érti. Rengeteg szavunk van az energiával szennyezett érzelmekre, pl. fájdalom, félelem, öröm-üröm, stb.
    Ha valakit érdekel, egy nőnek kétszer ajánlom fel a segítségem, és főleg annak a nőnek, aki igen nagy bajban van a sok, nagy energia használat miatt. Ha nem fogadja el a két felajánlásom, akkor a nő nem érdekel tovább, hogy mit tesz, és mit mond. Senkire nem kényszerítek rá semmit. A felajánlásomat tekinthetik ezek a nők akár figyelmeztetésnek is, hogy igen nagy bajban vannak, és ha a páros víz szert nem kapják meg, akkor mennek a központi napba, és ott a szikrájuk darabokra hullik, így minden, amit eddig elértek semmissé válik, és kezdhetik az életet új teremtményként, tehát egy atom részeként, és akár több százmillió év után kapnak újra emberi testet, ha kapnak. A helyüket, feladatukat átveszi az életfában utána következő nő, mert a folyamat nem állhat le. Férfiaknak nem tudok segíteni, csak nőknek. Férfiaknak csak egy asszony tud segíteni, de most E földön nincs egyetlen asszony sem, csak ha elindul a páros víz szer átadása, akkor lesznek asszonyok, és emberek.
    Miattam bárki hiheti magát bárminek, tölthet be bármilyen rangot, posztot, lehet akár a leggazdagabb E földön, ismerheti a duális világ működését is, még sem ér semmit, mert férfi, vagy nő. A valódi szellemi gazdagság az, aki a páros víz szert végigvitte a társával, és emberré, asszonnyá vált. Ez a gazdagság E föld összes kincsével sem mérhető össze. Aki emberré, asszonnyá vált, az akár az Ég Atyáig, a Nagyboldoganyánkig, is eljuthat, sőt az Ég Anya teremburájából is kijuthat, így megszületik. Nagyot lehet bukni, de nagyot lehet emelkedni is. Ki, mit tesz meg ezért, miről mond le. Ez a szellemi gazdagság.
    Szelei Magdolna egyik videójában mondja, hogy az egyik Rocsild azt jelentette ki, hogy Ő Jézus atyja, így az egész föld az övé. Posta Imre is megmondja, hogy ez milyen elmebaj, ráadásul igen súlyos elmebaj. Ha ez az infó igaz, amit Szelei Magdolna mondott, akkor ezek az országban lévő rendőrök, tekesek, köztisztviselők, cég alkalmazottak, valójában egy nagyon súlyos elmebajban lévő utasításait hajtják végre, így elég gyorsan össze fog dőlni az, amit szolgálnak, és ne csodálkozzanak, ha a következmény, amit kapnak, az nagyon nem fog nekik tetszeni. Ezek valójában közveszélyes férfiak, nők, és jobb nem is beszélni velük, mert ők az élőhalottak. Bármit mondanak, tesznek, azt küld be magadba, a magodba. A fagyi vissza fog nyalni, de erről már beszéltem az energiákkal kapcsolatban. Ha egy ezotérikus valami másnak képzeli magát, mint ami, mert állítólag a múltban valami pl. nagy egyiptomi posztot töltött be, arról is tudhatod, hogy az is egy igen súlyos elmebaj. Egy ilyen ezotérikus majdnem meghalt, mert nem evett napokig. Önmagára is veszélyes, ezért nem érdemes még meghallgatni sem. Az ember már azon is csodálkozik, hogy vannak még olyan nők, akik beeszik azt a Vatikán által terjesztett régi hazugságot, hogy Ő Jézus mennyasszonya. Ugye régen sok apáca elhitte ezt az óriási hazugságot, és ugye ez is egyfajta elmebaj. Ilyen következményei is lehetnek az elmebajoknak, mikor az elmét túlprogramozzák, így ön és közveszélyes is lehet a beprogramozott, és a vége mindig a halál lesz, ha nem ismeri meg, nem fogadja el a páros víz szert, amivel rendbe tudják magukat rakni.
    Ami még érdekes lehet, hogy az az elme, amely igen fejlett, képes létrehozni egy virtuális, nem létező magot, sőt különböző virtuális égi lénnyel is beszélhetsz, persze valójában az elméddel beszélgetsz. Azt hiszed, hogy a magoddal beszélsz, valójában meg az elméddel. A mag csak egyszer kér, sugall, többnyire érzésekkel valamit, és amíg azt meg nem tetted, addig csendben van. A magra figyelés a fontos először, de valószínű semmit nem fogsz látni, de elkezded megérteni a valódi világot, amiben élsz, és elkezded észrevenni a hazugságokat. A virtuális magnál folyamatosan jönnek a gondolatok, meg persze a virtuális égiekkel való beszélgetéskor is. Erre nagyon figyeljetek oda, mert igen át tud verni téged az elméd, és olyat teszel a végén, hogy magad is nagyon megbánod, és persze jöhet az elmebaj is. Ha folyamatosan a magodra figyelsz, akkor hiába raknak be programokat az elmédbe, úgy sem a programok szerint teszed a dolgod, hanem azt teszed, amiért leszülettél. Érdemes időnként megfigyelned, hogy tényleg a magra figyelsz e. Az égiekkel való tényleges beszélgetéskor is rövidebb, hosszabb szünetek vannak. Az elme folyamatosan gyártja a gondolatokat, nem tud szüneteket tartani. A figyelmet, hogy lehet megtapasztalni: Lehunyt szemmel figyeled a légzésed folyamatát, a levegő útját. Ez rendbe rakja a légzésed is, sőt még a kovid ellen is előnyös, aki kapott oltásokat, mivel a kovid a légzésedet teszi főleg tönkre, ha jók az értesüléseim a kovidról. Magam nem betegszem meg, de ha valami még is elér, azt a szerrel rendbe rakom nagyon hamar.
    Amiket leírtam, azt vagy megéltem, vagy a beszédünkben benne van. Nem kötelező elhinni, amit itt olvastál, de ha beküldöd magadba, akkor rá fogsz jönni, hogy igaz e, amit leírtam, vagy amikor átéled, akkor fogsz rájönni, hogy az igazat mondtam el.
    Ezt az írásomat közre lehet adni, bár mivel fizetőssé tettek sok szolgáltatást, ezért korlátozták a szólás-szabadságot. Már vártam ezt, mikor teszik meg. – magúr
    - 2023. 04. 02. 18:54
    • Gerry
      Kérdés: Ki írta ezt a szöveget? "magúr"?  - Az kicsoda. Mi az, hogy "E föld" végül Mi köze ennek a cikkhez? - Nem igazán tudok elolvasni ilyen katyvaszt de nálad idõnként megjön a kedv amivel elveszed mások kedvét... Megigértem magamnak, hogy nem pofázok bele az ilyen és hasonló elmebaj-elõidézõ írásokba, mert nem akarom magam leamortizálni... de nem ment. Ha te felbosszantasz akkor én is megtehetem.

      Ezt neked!
      - 2023. 04. 02. 23:14
      • A
        Ha nem érted, mit írtam, akkor nem neked szól, vagy még olyan butaságokban vagy benne, hogy nem értheted. Jázsdi Kis Imre a H-arcképek videójában is elmondja, hogy nem értik a magyar nyelvet, ezért írja a Dekódex nevű könyvét. Jázsdi sem minden fogalmat ért még jól, de többet ért a magyar nyelvből, mint némelyek. Nem vagy egyedül, aki nem érti a magyar nyelvet. Pl. Szelei Magdolna, és az összes ezotérikus, de a tolvajok, a vallások papjai, a rendőrök, bírók közalkalmazottak, stb, és ezért mondanak sok hazugságot is. Elhiheted, vannak olyanok, akik értik azt, amit leírtam. Ha észrevetted, elég kiakasztó tudok lenni azok számára, akik nem értik, mit is mondok, írok, és ezt már többször tapasztaltad velem kapcsolatban.
        - 2023. 04. 04. 19:45
        • Gerry
          Lehelséges, hogy én nem értek magyarul, de Te még válaszolni se tudsz. Ki az a "magúr és mi a kapcsolat a hablatyolásod és a fenti hír között?
          "Ha észrevetted, elég kiakasztó tudok lenni " - Igen, tapasztaltam néhányszor - ez igaz.
          Az viszont, hogy szerinted nem vagyok egyedül aki nem érti a magyar nyelvet - nem vígasztal túlságosan, de remélem téged megnyugtat a saját kis zárt világodban.

          Esetleg nincs olyan weboldal ahol többen megértenek? .... vaaagy ... Írnál úgy, hogy egyszerü földi halandó is megértse?

          ....ha ez utóbbi óhajom véletlenül sikerül - akkor már csak arra kérlek ne az legyen a tartalma, hogy kiokosítsd a sok hülye parasztot akik hozzád képest még magyarul se tudnak! Nem itt kell hinteni az igét!

          ez a rész nagyon tetszett hablatyban: "Most az életfáról fogok beszélni, miként adják át a szert:" - Elmondom az én botladozó, magyaros tudásommal a saját verziómat: Az életfából akasztófát csináltak, Az átadó személy pedig egy kötélen a nyakában áldogál, nézelõdik ameddig a felsõbb hatalom parancsára ki nem rúgják alóla a sámlit és e-szent pillantban egyszerü - szabadesésben adhatja vissza földanyának amikor hirtelen megfeszül a kötél a nyakán és platty - kipottyan a szer .... (ja, az nem szer?)

          ... most látom tényleg fejlesztenem kell a magyar tudásomat. De kérlek ne te oktass!
          - 2023. 04. 05. 20:19
          • A
            A magúr egyértelmű. Kérdezd meg Jázsdi Kis Imrét, és talán megmondja a szó értelmét. Volt a szikrám a magban, ezért használhatom a magúr kifejezést. Nem vagyok tanító, hogy téged tanítsalak, másért születtem le E földre, más a feladatom. A tanulással úgy is butább lennél. Ezt szintén elmondta Jázsdi Kis Imre a H-arcképek videójában, mikor egy egyetemet végzettel nem lehet normálisan beszélni sem, annyira butább lett. Nem véletlenül írtam úgy, ahogy írtam. Csak az érti, aki magára figyel, elég sok mindent elengedett, és kezdi megérteni a magyar nyelvet. Nem fogok szájbarágós szöveget írni senki kedvéért, mert úgy is olyan célokra fogja felhasználni, ami számára igen káros. Amíg nem figyelsz magadra, addig reményed sincs, hogy megértsd, amit írok. Amúgy még Szelei Magdolnát is sikerült kiakasztanom, annyira mélyen van, szóval nem vagy egyedül ebben sem, pedig Szelei egy kicsit többet tud nálad, igaz sok mindent nem megfelelően mond, továbbá állítólag Krisztusra hallgat, és nagyon sok energiát termel, használ fel, ezért is van nagy bajban. Mindenkinek más az útja, és ha elkezdesz magadra figyelni, akkor talán nem mész a süllyesztőbe. Ha zsidó lennél, azt mondanám neked, hogy hagy el minél hamarabb ezt az országott, és menj Jeruzsálem közelébe, mert ott a zsidóknak még van esélyük, hogy rendbe tudják magukat rakni. Háromból egy marad az országba, a többi meg fog halni.
            - 2023. 04. 06. 16:52
            • Gerry
              Azumi - azt hiszem nem vetted észre a két hozzászólásom nem ellened szólt, hanem az írás tartalma ellen. Viszont mindkét válaszod személyem elleni sértések sorozata volt. Nem írom ide - akit érdekel az olvassa el, de a válaszaid után rájöttem, hogy miután te hozzám és sok más itt olvasó személyhez képest felsőbbrendű személynek tartod magad, így az írásod is a te személyiséged megjelenése.
              Gondolom - néhány okos (azaz tanulatlan olvasó) érti, amit - végül is csak elárultad, hogy tenmagad vagy a magúr - azaz a szerzője ennek nagy volumenű írásnak. Hát igen... meg kell mondanom egész életemben - kényszerűségből, vagy muszájból - tanultam J.A. szavaival (vissza)élve; "...és nem középiskolás fokon" - erre azt olvasom, hogy ezért lettem ilyen hülye. Nem csak hozzád képest - (ha jól értem) egy "szikrából) szoptad a tudásod és rögtön tudtad mi a dolgod, de Szelei Magdolnához képest (akit ugyan nem ismerek, de gondolom fontos pillanata lehetett az életednek amikor a hölgyet "kiakasztottad") is. Lehet, hogy ez volt a gyözelmed, a fordulópont és életed megvilágosodása?
              Több ilyen emberrel találkoztam ezeken a weboldalakon a tizenhárom év alatt. Idejöttek, - nekik olyan volt Imre weboldala, mint a légypapír - vonzotta őket. Én meg a háttérben figyeltem, hogy hol keres magának helyet. Sok idetévedt légy olyanok, mint én; még magyarul se tudnak se írni, se megérteni, amit olvasnak... sok egyetemen tanult ember jött ide, na jó talán csak általános iskolás... de isteni szikra ajándéka nélkül... jöttek, láttak, sokan elmentek, néhányan maradtak, páran visszanéznek... és amíg itt voltak kóstolgatták, amit Imre - rendszeresen eléjük tett: kis tálkákban, asztalról lesepert morzsát, voltak olyanok, akik óvatosan hozzászóltak egy-egy hírhez, ismerkedtek, beszélgettek a csevegőn.
              No de visszatéve azokra, akik nagyon okos személyek. Megjött egy.… körülnézett, lenézett az alja népre (értsd! tudatlan legyecskékre), undorodva összerázkódott - ilyen neki nem kell, és körülnézve azonnal észrevette, az igazi helyét... csak arra nem jött rá, hogy az a csali a számára: "Itt a helyed, innen mindenkit jól fogsz látni és rövid idő alatt rád fognak figyelni¨"

              Ezek az igazi - én úgy hívom őket: - "Megmondó emberek", de sok nevük van okoskodók, hittérítők, fogadatlan prókátorok, öntömjénezők, nem folytatom, soha nem akarják a párbeszédet, csak önmagukat hallani.
              "Hitükben" - megingathatatlanok, „tudásukban" - beérhetetlenek, haladási irányukban - eltéríthetetlenek önérzetük az egekbe, ellenvéleményt nem tűrnek...
              Miután vártam majd' két napot - átgondolva, hogy mit tegyek, nehogy néhányan hirtelenséggel vádoljanak, úgy döntöttem, hogy cselekednem kell.
              Az oka egyszerű: Ez a weboldal nem az ezoterikus hittérítők, és zavaros - dogmatikus - magyarázatok tárhelye. Sose volt az!
              Ezt már az első hónapokban (2009-ben!) is megmondtam mindenkinek. Imre tudtával és beleegyezésével.
              Eddig még nem kaptam utasítást arra, hogy másként kellene látnom a dolgokat.

              Ugyanakkor, Te nem vagy annyira „tolakodó”, mint néhány eddigi, így nem "pihentetlek" - annak ellenére sem, hogy nem tartalak sokra - hiszen ti mindannyian egyformák vagytok: Jöttök és aztán beindítjátok a saját "fixa idea"-tokat, holott senki se kért meg titeket arra, hogy a saját hordó-szószéketekről prédikáljatok és tanítsatok ... ez ugyanis nem templom, de ha az is egyeseknek akkor sem a tiéd

              "ÉPÍTS MAGADNAK TEMPLOMOT!" - ugye ismerős a mondat? De ne Itt.

              Egy hozzászólás esetleg vitatkozás nem ugyanaz, mint egy személy zavaros tudásának erőszakos terjesztése.

              Ugyanakkor ezt is írtad, hogy " Nem fogok szájbarágós szöveget írni senki kedvéért, mert úgy is olyan célokra fogja felhasználni, ami számára igen káros" ... amit én a laposfejű, tudatlan, hozzád fel nem érő úgy értelmezek, hogy szerinted olyan magasröptű vagy amit nem értünk, de te - ugyanakkor - jogot formálsz arra, hogy elénk szórj néhány gyöngyszemet. Nos - a sárban tipródó, disznók szószólójaként szeretném, ha többet nem tennéd.
              Ne etess minket tovább, éretlenek vagyunk erre,

              Gondold meg - Te döntesz én csak reagálok. Amióta világ ez a (web-mikro)világ
              - 2023. 04. 08. 00:10
          • A
            https://www.youtube.com/watch?v=n-RejCsopiM Ezzel a nővel évekkel ezelőtt emailt váltottam, beszélgettünk, és azúta elég sok mindenre rájött. Talán ezt a videót megérted.
            - 2023. 04. 07. 21:01
      • A
        <p>Ne érje szó a ház elejét:<br />páros víz szer = pár-os víz sz-er = pár os-víz sz er = lépések sorozata, tehát folyamat, az érzelmek rendberakása, és a végén a szikrád bejút a magba, így emberré, illetve asszonnyá válsz, a magban visszakapsz sok képességet, amit elvesztettél, stb.</p>
        <p>pár = ketten tudják megtenni.</p>
        <p>os, és, ás = Ha a szótag után van, akkor lehúzó. Mikor nem teheted meg, hogy ne úgy tegyed, ahogy tenni kell. Lehet, akár kényszeríthetnek is rá, vagy a saját érdekedben magad teszed meg, másként, itt többen, vagy azonos neműek nem tudják megtenni ekkor, lefelé menést is jelent, megállást, vagy megfordítást, pl. földforgatást, stb. Nem mindegy, hogy az „s, sz” a szótag elején, vagy a végén van. Az sem mindegy, hogy melyik szótaghoz kapcsolod. Később elmondom, mit jelent, ha a szótag elején vannak ezek a betűk.</p>
        <p>víz = A közvetítő, és tároló közeg A testedben kristályszerkezetű víz is található, így az érzelmek, információk tárolására igen alkalmas. Abból tudod, hogy kristályszerkezetű víz is van a testedben, hogy mikor egy halottad elégetnek teljesen, nagy hőmérsékleten, a hamu igen kicsi mennyiségben lesz utána. Jázsdi Kis Imrét kérdezzétek, ha erről többet szeretnétek tudni, mert Ő foglalkozik a víz, és szén kapcsolatával, így Ő jobban el tudja mondani ezt, és most még nem publikus ez.</p>
        <p>szer = sz-er = Olyan folyamat, amikor a végén magosabb állapotot lehet elérni, átadásnak is nevezik többen, ami nem pontos meghatározás, mivel a szert magad éred el, csak épp kell hozzá egy kis segítség egy másik embertől, asszonytól. Szert férfiak, nők nem tudják jól megtenni, (Kivétel, ha a Nagyboldogasszony, vagy az Ég Atya súg neki, de ahhoz más állapotba kell kerülniük, ahol nem használ az illető energiát.) mert energiát használnak. Talán tudjátok már, hogy akik energiát használnak, az valójában beprogramozza a többieket. Ha valamilyen szerkezetet is használ beszéd közben, akkor a beprogramozás a szerkezet nagyobb energiájával még hatásosabb pl. hangfal, okos-telefon, TV, rádió, internet, műholdak, stb.</p>
        <p>sz = ha a szótag előtt van, akkor egy magosabb rendű tevékenység jön létre.</p>
        <p>er = ér = ár = egy folyamat, kiáradás, ami oda-vissza hat. Fontos az oda-vissza egyenes vonalú hatás. Ha van valami akadály az áramlásban, akkor lehet utána „n” betű, pl. kigyón = ki gyón, ki gyóntat, és a gyóntató az akadály, így aki gyón akadályozva van. A kígyó egy hasznos állat, ha tudod mikor, mit tegyél vele. Sütve igen ízletes. Kígyótól azért félnek sokan, mert az egy, ogy fordítva van a szóban.</p>
        <p>vallás=vall-ás</p>
        <p>vall=valamit elmond, legtöbbször azt mondja el, amit nem szeretne elmondani.</p>
        <p>valló=vall-ő</p>
        <p>vall-la-tó = aki hallgatja, kiszedi az illetőből azt, amit nem szeretnél elmondani, még azt is elmondod a vallatónak, amit más tett, vagy éppen hazudik, hogy ne vallassák tovább, és a papok is ezt teszik, tehát mikor gyónsz, akkor a pap a vallató.</p>
        <p>la = egy énekhang, tehát vallás közben énekelsz, dalolsz, mint a pacsirta.</p>
        <p>tó = út fordítottja, tehát egy állóvíz, amely nem folyik sehová, nincs áramlás. A beszélgetés nem oda-vissza történik, magtól magig.</p>
        <p>Sajna Jázsdi Kis Imre a polgár szót még nem érti. Ahhoz, hogy megértse tudni kell, hogy a Gea nem ad ki, nem áraszt ki vizet. A víz, bemegy a magba, és nem jön ki a magból. Ami kijön a magból az a két gáz. Ha a magból kijönne a víz, akkor E föld kiszáradna, de inkább egyre több víz van E bolygón. A pol fordítva olvasva lop. Ha jó lenne Imre meghatározása, akkor az is jó dolog lenne, ha fordítva olvassák a szótagot. Magam visszautasítom, ha valaki polgárnak nevez, mert nem vagyok tolvaj. Az állam tagja vagyok, és mivel az őseim hozták létre az államot, így örököltem az állam tulajdonosi, és birtokosi tagságát, ezért minden, ami az állam területén van, bárhogyan is került be az állam területére, az mindenkié, aki az állam tagja. Magadnak meg nem adózol, mert akkor nagyon buta vagy, tehát nem az államnak adózol, hanem valamilyen cégnek, jelen esetben a „Magyarország állam” nevű cégnek. A lényeg, hogy vagy nagyon buta az, aki adózik, vagy nagyon át van verve, de az is, aki bármilyen pénzt használ, mert ezzel a pénzhasználattal, az illetőt tolvajjá teszik.</p>
        <p>A zsidókról kellene még mondanom néhány szó. A zsidók az emberiség egyik ága, törzse. Posta Imre egyszer azt mondta, hogy a zsidókat nem lehet teljesen kiirtani, mert annyira beépültek az emberiségbe. Majdnem rájött akkor, hogy kik is valójában a zsidók, de ehhez tovább kellett volna lépnie. Nem véletlen, hogy lesz zsidóüldözés az egész földön, és csak azok a zsidók maradnak meg, akik Jeruzsálem, Sólyomvár környékén lesznek. Az sem véletlen, hogy a zsidók el lettek bujtatva, és arra használták fel őket, hogy a többi törzsnek borsot törjenek az orruk alá. Szóval a zsidókat is rendesen átverték. Ha tudnák a zsidók, hogy az emberiség egyik törzse, és ha bármelyik törzs kipusztulna E földön, akkor ők sem lesznek kivételek, mert ők is kipusztulnának. Amint rájönnek a zsidók, hogy bármelyik ember ellen is elkövetnek valami ganéságot, akkor saját magukkal szúrnak ki. Tehát egyetlen zsidó sem ítélhet el senkit, mondjuk a bíróságon, mert ha mégis megteszi, inni fogja a levét, és megy a levesbe, de ugyan ez a helyzet, a zsidó rendőrökkel is, meg a többi cég alkalmazottal, akik azt hiszik, hogy az állam alkalmazottai. Szóval nem véletlen, hogy lesz zsidóüldözés az egész földön, és azok a zsidók meg fognak halni, akik sokat vétettek a zsidók törzse, így az emberiség ellen. Egy Szkíta kelár ezeket tudta, és ha a zsidók bajban voltak, akkor segített a zsidóknak. Magam pl. Pécsen levettem egy torzs piramist a zsidókról, és csak utána tudtak a zsidók igazán az országban lopni, de muszáj volt a levenni azt a piramist, mert ha nem teszem meg, akkor az olyan gát lett volna a zsidóknak, hogy nem tudták volna az Urnak az ígéretüket teljesíteni, mert a zsidók törzse vállalta, hogy megvédi Jeruzsálemet, amikor lesz az ar-mag-ed-do-n. Az Úr meg talán egyértelmű annak, aki érti a magyar nyelvet, hogy ki is az Úr valójában.</p>
        - 2023. 04. 20. 16:51
  • G
    Így hogy kétszer is megnéztem a John Wick 4et még talán igaz is lehet. 222 lépcsőfok háromszor megmászva mégis csak 666. Azért jó lett volna az egész felső kör kiírtását végig nézni nem csak egy ficsúrét. De hát ez van, a biznisznek menni kell tovább. Mi lenne a világgal parlamentáris kontinentál hotelek nélkül? Az legalább kiderült hogy van holtodiglan holtomiglan szerelem, szabadulni meg csak így lehet. Vár a Valhöll! Magyarország zrt háborúba sodródása folyamatban. Medvegy már megrendelte a vacsoraasztalt a békafenntartóknak. Haarp-olnak is ész nélkül, az asszony már szédül a fejfájástól. Az oltottak hullanak, de nem elegen. Már Harari is azt kéri Musk - al együtt, hogy álljanak le minden nagyobb mesterséges intelligencia kísérlettel, persze csak, mert még nem elég frankó, de majd az lesz. Vagy nem. Majdan meglátjuk.
    Ezt véletlen találtam ezelőtt, gondoltam megosztom ha már királyság meg katolikus meg Johny:
    "vérbosszú:
    2. Jogtörténet. A minden népnél megtalálható ~ az erkölcsi és jogrend magasabb szintjén szűnt meg. A nemzetségek közötti viszonylatban a nemzetség egyik tagjának sérelme kívülálló részéről az egész nemzetség sérelmének számított, amiért maga a nemzetség állt bosszút. A sértettnek és családjának a joga és kötelessége(!) volt a jogsértéssel felborított rend helyreállítása: a közösség őrködött azon, hogy a bosszúra jogosult „ne bújjon ki” e kötelezettség alól, sőt segítséget is nyújtott annak végrehajtásához. A felelősség kezdetben kollektiv felelősség volt. A jogsértő családjának ill. nemzetségének tagjait korukra, nemükre való tekintet nélkül meg lehetett ölni, őket minden vonatkozásban ellenségnek kellett tekinteni. A csoport szolidaritása mind aktív, mind passzív vonatkozásban megmutatkozott: az áldozat nemzetsége segítette a bosszúállót, az elkövető nemzetségének viszont viselnie kellett a bosszú következményeit, ami nemcsak a vétkest, hanem rokonait, sőt nemzetségének más tagjait is sújthatta. A vérbosszú jelentősége annak jogi tartalmában rejlett: garanciát jelentett a nemzetségek szabályainak megtartására. "... "a közösségek a közhatalom kisegítő szerepe mellett a magán-igazságszolgáltatásra tértek át, melynek rendszerében az állam nem alkotott anyagi jogi szabályokat, csak az eljárás keretét szabályozta. Meghatározta a megtorlás gyakorlásának módját, de a sértettre bízta annak végrehajtását, azaz a büntetőigény a sértettet vagy családját illette meg. – Mo-on I. (Szt) Istvánig a család kötelessége volt." http://lexikon.katolikus.hu/V/v%C3%A9...C3%BA.html
    " vérdíj (lat. homagium): meggyilkolt ember családjának megállapodás szerint kijáró váltság, a →vérbosszút kiváltó intézmény. – I. (Szt) István kir. törv-e szerint ilyen megegyezésnek van helye a gyilkos és a meggyilkolt rokonsága között közetítő bírák útján. (I. 14.)". http://lexikon.katolikus.hu/V/v%C3%A9...3%ADj.html
    - 2023. 04. 03. 00:48
  • szabir
    na Termonatorozok tovabbra es!!! valami KulFoldi dolog volt a Mooltban helok!!!
    -
    - 2023. 04. 04. 10:21
  • B
    Nyugi Fiúk meg volt a 6666 nézettség.Lassan péééézt kell szedni.
    - 2023. 04. 05. 21:20
  • Gerry
    Ezt olvastam most: https://24.hu/kulfold/2016/11/16/soro...nformacio/
    azoreg.hu/wp-content/uploads/sites/2/2017/04/soros02.jpg
    ...és ha ez a téves információ?
    Valaki szólhatna már neki: Közkívánatra megtehetné - a másik "következõ" életében esetleg újra fiatal, agilis és okos lehetne.
    Szerintem - valamikor, régen - jót szeretett volna tenni, csak nem sikerült. Gyurcsány szavaival élve: "Ezt elkúrta"
    - 2023. 04. 09. 13:49
    • A
      terelnek, likvidálták a soros hálózatot 2021 februárjától 2023 február végéig, de addigis itt egy újabb örömhír: https://index.hu/fomo/2023/04/10/michael-lerner-szinesz-meghalt-x-men/
      - 2023. 04. 10. 11:01
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %