Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

“A víz nem emberi jog” - ez elfogadhatatlan! A víz nem jog hanem életünk része.

“A víz nem emberi jog” - ez elfogadhatatlan! A víz nem jog hanem életünk része.
“A víz nem emberi jog”: A Világgazdasági Fórum (WEF) elrendeli a kormányok számára, hogy kezdje el adagolni a vizet az otthonokban.

Mint bizonyára tudják, a globális elit lépéseket tesz annak érdekében, hogy az embereknek “semmijük se legyen és legyenek boldogok .” A világot egyetlen autoriter világkormány fogja irányítani, és Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum szerint az emberiség egy totalitárius rendszer rabszolgájává válik, a tömeg megfigyelésével-ellenőrzésével, kötelező oltásokkal és reménytelen szolgasággal.

Ez nem is lenne olyan rossz, ha a WEF nem lenne olyan befolyásos. Klaus Schwab nyíltan dicsekedett azzal, hogy szervezete szerte a világon képes beszivárogni a kormányokba. A Harvard Kennedy School Politikai Intézetében azt fejtegette, milyen eljárási módot alkalmaz a WEF arra, hogy „ifjú globális vezetői csapatát” létrehozva kormányokba épüljenek be.

Az elmúlt években láthattuk, hogyan működik ez a modus operandi. A WEF világszerte beszivárgott a kormányokba, és minden baloldali szavazó nemzet szilárdan az irányításuk alatt áll. Félreértés ne essék, ezek az ifjú globális vezetők, köztük Justin Trudeau és Emmanuel Macron, kéz a kézben dolgoznak Davos-szal az elit globalista programjának megvalósításán.

Most egy aggasztó fejleményként a globalista elit azt állítja, hogy a víz nem emberi jog, és a világ vízellátását az elitnek privatizálnia és ellenőriznie kell.

A Világgazdasági Fórum összefog az ENSZ-szel azzal a céllal, hogy megszerezzék a világ vízellátása feletti ellenőrzést, és fizetési kényszerben tartsák az emberiséget.

A Világgazdasági Fórum és az ENSZ utasította a világ kormányait, hogy az emberiség számára készített “Great Reset” tervezetük részeként készüljenek fel az emberek vízellátásának adagolására.

A globalista szervezetek New York-ban konferenciát tartanak a vízről; ez az ENSZ azon törekvésének része, hogy elérje 17 fenntartható fejlődési célját, amely olyan célkitűzésekből áll, amelyeket ha teljes mértékben elérnek és törvénybe iktatnak, teljes felügyeletet fog biztosítani a globalista elit számára minden emberi tevékenység felett.

“A konferencia célja, hogy felhívja a figyelmet a globális vízválságra, és döntsön a vízzel kapcsolatos, nemzetközi megegyezésen alapuló célkitűzések eléréséhez szükséges intézkedésekről” – írta a Világgazdasági Fórum egy friss bejegyzésben.

“A Világgazdasági Fórum 2022-es éves ülésén megalakult Globális Vízgazdálkodási Bizottság beszámol majd a víz mint közkincs értékelésének és kezelésének gyökeres változtatásairól ” – írta a Világgazdasági Fórum ugyanebben a legutóbbi bejegyzésben.

Ahogy a Párizsi Megállapodás a környezetszennyezés végét ígérte – mintha az emberek nem utaznának többé repülőgéppel vagy autóval, nem fűtenék többé az otthonukat és nem használnának gázkészülékeket –, most ez a ragyogó, vízről szóló egyezmény azt ígéri, hogy minden kétségen felül véget vet a szomjazásnak. Igen, vége a szomjazásnak – mindaddig, amíg a világon az emberek együttműködnek és betartják a WEF által a vízzel kapcsolatosan kiadott összes jövőbeni parancsot.

Az ENSZ azt tervezi, hogy megvédi a fürdéshez használt vizet; a fejlesztésekhez használt vizet, a tengeri élővilágnak otthont adó vizet, a szállításhoz használt vizet. Tehát a jövőbeni szabályozások feltehetőleg a lakossági vízfelhasználás korlátozásaira és az e vízhez való hozzáférés költségének növelésére, a mezőgazdasági célú felhasználás tilalmaira és a mezőgazdasági termelők költségeinek növelésére, a tengereken, folyókon és csatornákon hajózni képes hajók típusának és számának szigorú ellenőrzésére, valamint e szállítási forma költségnövekedéseire összpontosítanak.

Ezután jönnek az ellentételezési igények – ahogy a széndioxid-kompenzációk esetében, a WEF vízcézárjai is olyan tevékenységek kereskedelmét követelik, amelyek kártérítést biztosítanak a vízi utak feltételezett szennyezéséért.

“A természeti erőforrások válságai, beleértve a vizet és az élelmiszert is, a 10 legnagyobb kockázat közé tartoznak, amellyel az emberiség az elkövetkező évtizedben szembesülni fog”írta a Világgazdasági Fórum.

Itt a hisztéria ideje. A hisztérikus panaszok tüzelik fel a médiát.

“(Mivel) a globális felmelegedés tovább folytatódik, a hétköznapi időjárás már a múlté, súlyosbítva vízválságunkat” – írta a Világgazdasági Fórum.

“Egyértelmű, hogy újra kell gondolnunk azt a megközelítést, hogyan tudjuk a legjobban elosztani és értékelni a vizet” – írta a Világgazdasági Fórum. “Hogyan tudjuk megosztani a globális felmelegedés által súlyosbított aszályok és árvizek megelőzésének vagy enyhítésének költségeit?”

Ez egy olyan kérdés, amelyre a globális bürokraták ezt a választ akarják kapni: minden emberi tevékenységet az ENSZ-nek és a globális politika területén működő, kiválasztott partnereinek irányítása alá kell helyezni.

Ez az, ahová ez a vízügyi konferencia vezet. A globalisták addig nem adják fel, amíg meg nem ragadnak minden hatalmat az összes nemzet minden népétől – még akkor is, ha ezt apró lépésenként kell megtenniük.

Az elit már régóta célul tűzte ki a vízellátás feletti kontroll megszerzését.

Ezt elismerte Peter Brabeck-Letmathe, a Nestlé vezérigazgatója egy sokkoló interjúban, amelynek során akaratlanul is leleplezte az elit pszichopata gondolkodásmódját.

Egy olyan időszakban, amikor az infláció kétszámjegyűre emelkedett, az élelmiszertermelő üzemek leégnek, az ellátási lánc válságban van, és kilátásban van az élelmiszerhiány, most már felfogjuk, hogy az elit a színfalak mögött lépéseket tesz, hogy átvegye az irányítást a bolygó vizei felett.

Tehát szabad és alapvető emberi jogunk van a vízhez, vagy a bolygón összes vízének a nagyvállalatok és az elit tulajdonába kell tartoznia?

Vajon azokat a szegényeket, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kifizessék ezeket az úgynevezett “vízkompenzációkat”, arra kellene kényszeríteni, hogy pénzügyi vagyonuk hiánya miatt engedélyezzék az államnak, hogy eutanáziát végezzen rajtuk?

Ez az emberiség jövője a globális elit szerint.

Talán emlékeznek az oregoni “esőemberre” azaz Gary Harringtonra – akit 2015-ben a Jackson megyei börtönben letöltendő 30 nap elzárásra ítéltek és 1,500 dolláros bírsággal sújtották, amiért bűncselekményt követett el azzal, hogy összegyűjtötte az esővizet 170 hektáros birtokán?

Arra utasították, hogy törje át a gátjait, és ürítse le mesterséges tavait, amelyekben több mint 13 millió gallon vizet tárolt, ami 20 olimpiai méretű úszómedence feltöltéséhez elegendő.

Mindannyiunk számára szóló üzenetet kapott a kormányról és a globalista elitről, és azoknak a világ vízkészlete feletti ellenőrzés megszerzésére irányuló terveiről.

“A kormány zaklat,” – mondta Harrington egy interjúban.

“A legnagyobb zsarnokokká váltak, és ha simán lefekszel, meghalsz és feladod, attól csak még erőszakosabbakká lesznek. Tehát nekünk, amerikaiaknak ki kell állnunk és keményen kitartanunk alkotmányos jogaink, állampolgári jogaink mellett. Ez egy jó ország, győzni fogunk” – mondta.

Forrás: thepeoplesvoice (Andrea ajánlására)

27 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • A
    Csak alakulnak a dolgok. A cégek birodalma, így a bankok birodalma is láthatóan omlik össze, már aki ezt látja. Jázsdi beszélt arról, hogy elkezdték berobbantani a pl. esztergomnál a magdolinát, és a hozzá vezető alagút rendszert. Nem is tudják ennek mi lesz a következménye, mert lesz. Ha azt mondom, hogy ezzel a Vatikán aláássa az eddigi hatalmát, akkor nem tévedek sokat. Ahogy egyre jobban berobbantják Esztergomban az alagútrendszert, úgy csökken a Vatikán hatalma is, végül megfog szűnni, ahogy a jóslatban is benne van, amit az egyik kán halálos ágyán megjósólt. Lényeg, hogy bármit tesznek, csak siettetik a bukásukat, pont azért, mert nem értenek hozzá, és elbajosok mondják meg ki, mit tegyen az elmebajuk szerint. Azt is kevesen tudják, hogy pl. a műanyag palackban árult víz, milyen egészségtelen, és a szervezetükben felhalmozott műanyag, ami a műanyagpalackból kerül a vízbe, az idővel a halálukat okozza, és előtte különböző betegségekben fognak szenvedni. Mondhatnék még ennél is brutálisabb következményt, (Megszűnt Dobogó kő eddigi szerepe, és ott már semmi értékes dolgot nem lehet találni, mert minden érték el lett onnan víve évekkel ezelőtt. ) ami olyanokat fog érinteni, akik még hisznek az elmebajos kormányok rabszolgáinak, akiket a cikben „ifjú globális vezetői csapatának” mondanak. Ők az igazi rabszolgák, mert mindent megtesznek, amit az elmebajos rabszolgatartóik mondanak nekik, és most már rá kellene jönni, hogy ők vannak legjobban beprogramozva.
    A magoldás csak az marad, ha emberé, asszonnyá válsz a Páros víz szer, az örök élet tudásának segítségével, igen nagyon megnöveled a tiszta, feltétel nélküli, energia mentes hét érzelmeidet, ami hat (fegyelem, türelem, figyelem, jóság, szeretet, szerelem, és a magban ismered meg a boldogságot). Erről beszélek már évek óta, csak nem értették meg, miről is beszélek, mert nem tudnak magyarul, vagyis nem értik a magyar nyelvet.
    - 2023. 04. 20. 18:57
  • B
    HETEK ÓTA.MEGSZERZENDŐ ELEMEK: TŰR ÉS ÖNFEGY, TŰR ÉS ÖNFEGY!
    - 2023. 04. 20. 23:10
  • N
    "A víz nem emberi jog." Ezt pár éve mondta ki a nestlés vezér Magyarországon egy vízügyi konferencián.
    Kezdődik a végjáték, gondolhatnánk. Kezdődik, ha az ő szabályaik szerint játsszuk le a meccset. Elkezdődött itt is a kutak hivatalos bejelentése fedőnevű akció is. Gondolom majd egy új rendelettel díjazzák a vízhasználatot, mivel mi emberek, csak fecséreljük az ő vizüket. Párhuzamosan ránk vernek még több illetéket, és már is megközelítjük a nem lesz semmid, de boldog leszel állapotot. És várják, mit reagálunk. A forgatókönyv már meg van minden lehetőségre. Izgalmas lesz. Itt jön majd a képbe Szun Ce.
    - 2023. 04. 21. 08:28
  • D
    Milyen fintora a mindennapoknak, hogy éppen tegnap vetítették az AMC-n a Quantum csendje James Bond-filmet.
    A film lényege, hogy egy multi Bolíviában magánosítani akarja az emberek vízellátását, magyarán az ország vízi-közmű hálózatát. Hogy utána horribilis áron adja az ivóvizet a népnek.
    Ami persze - elvégre halivúdi (direkt így írom) stílusú film - nem sikerül, jó a vége, ha minden jó alapon.
    Ami különösen ijesztő, hogy a jelenlegi - a nemzetközi Háttérhatalommal állítólag szembenálló - Kormányunk sutyiban - és a valóságban - szinte mindenben kiszolgálja ezt a hatalmat.
    A minap néztem meg a Netflix-en a Midász követői (Los favoritos de Midas) c. spanyol minisorozatot - megjegyzem kiváló színészi játékkal, nagyon élvezetes spanyol szöveggel (az angol és a magyarban meghonosodott latin kifejezések alapján - én nem tudok spanyolul - mégis az eredeti szöveg is sokszor jól érthető volt) - és azzal a tanulsággal, hogy mára már nincs Háttérhatalom, ugyanis a Háttérhatalom maga lett mára a szemmel látható Hatalom (= a Kormány/zat).
    Az biztos, hogy ha ezt - a víz lenyúlását - megvalósítják, annak - nem éhség-lázadás, de - "szomjúság-lázadás" lesz a vége, megfejelve "vérivással" is.
    - 2023. 04. 21. 09:51
  • A
    És mindeközben megérkezett a következő örömhír: https://index.hu/belfold/2023/04/21/p...o-meghalt/, eggyel kevesebb SZexuálisan Degenerált SZemita. Ezeknek a lényeknek nem 69 évesen kellene megdögleniük, szóval élek a gyanúperrel, hogy nem természetes ez a halál Nevet (se).
    - 2023. 04. 21. 11:22
  • P
    Imrerol tudtok valamit? Nagyon regen nem irt semmit.
    - 2023. 04. 22. 04:17
  • I
    Szegény mogyórók itt mocsok alsó felsőn,két mit tudunk mi tenni itt ,vernyákolás között hirtelen baljós lassúsággal elmúlnak.
    - 2023. 04. 22. 08:02
  • M
    'Ábrahámék' is tudják, hogy csak az IGAZ EMBERek menthetik meg az EMBERiSÉGet. Ha nem így lenne, mint a rákos sejt ha megöli a gazdatestet, ő is vele pusztul.
    Exupéry írta: Nézd meg, a legközönségesebb bankáraid sem tudnak önmagukból élni.
    A kordé megelőzte a szamarat. Több a 'bankár, hivatalnok, ellenőr, értelmiségi', akik lufimunkát végeznek lufi munkahelyeken, és elfogytak a 'munkások', akikből élnek.

    "22 Amikor a férfiak megfordultak, és elindultak Sodoma felé, Ábrahám még ott állt az Úr előtt. 

    23 Odalépett hozzá Ábrahám, és ezt kérdezte: Vajon elpusztítod-e az igazat is a bűnössel együtt? 4Móz 16,22 

    24 Hátha van ötven igaz ember abban a városban? Akkor is elpusztítod, és nem bocsátasz meg annak a helynek azért az ötven igazért, akik ott laknak? 

    25 Távol legyen tőled, hogy ilyet tégy, hogy megöld az igazat a bűnössel együtt, és úgy járjon az igaz is, mint a bűnös! Távol legyen tőled! Vajon az egész föld bírája nem hozna-e igaz ítéletet? Jób 34,10-12 

    26 Az Úr így felelt: Ha találok Sodoma városában ötven igazat, megkegyelmezek értük az egész helynek. 

    27 Ábrahám újból megszólalt: Tudom, merész dolog, hogy szólok az én Uramnak, bár én csak por és hamu vagyok. 

    28 De ha az ötven igaznak öt híja lesz, elpusztítod-e az öt miatt az egész várost? Ő ezt felelte: Nem pusztítom el, ha találok ott negyvenötöt. 

    29 Ismét szólt hozzá, és ezt mondta: Hátha negyven található ott! Az Úr így felelt: Nem teszem meg a negyvenért. 

    30 Ne induljon föl az én Uram, hogy beszélek – szólt Ábrahám –, de hátha csak harminc található ott! Ő így felelt: Nem teszem meg, ha találok ott harmincat. 

    31 Ábrahám ezt mondta: Tudom, merész dolog, hogy szólok az én Uramnak: hátha húsz található ott! Ő így felelt: Nem pusztítom el a húszért. 

    32 Ábrahám ezt mondta: Ne haragudjon az én Uram, hogy még egyszer szólok: hátha csak tíz található ott! Ő így felelt: Nem pusztítom el a tízért. 
    - 2023. 04. 22. 08:36
    • Gerry
      Ábrahám ... mégis miért próbálkozott ennyit?

      ...há' mer' a fia veszélyben volt! itt a történet komoly mondanivalóval: https://www.arcanum.com/hu/online-kia...tenete-E1/

      Ha Isten azt mondte volna, hogy öld meg akkor meg is ölte volna... mert megparancsolta neki!
      Aztán mégsem mert hitt a magasságos DÖNTÉSÉNEK...
      Van még kérdés?
      Ezek a mesék semmi másról nem szólnak mint a "kövesd feljebbvalóid parancsát".
      ...az emberek (BIRKÁK) mert hisznek. ÁMEN
      - 2023. 04. 22. 09:26
      • S
        A lényeg felett elsiklottál, hogy egy akkori nagy városban, nem volt 10 igaz ember.<br /><br />Ne mossuk össze a színest a fehérrel!<br />A mai emberek miben hisznek, az anyagi, vagy az Isteni dolgokban?
        - 2023. 04. 25. 11:21
  • D
    Minden mese példabeszéd is.
    Példabeszéd a gyermeknek, hogy milyen az Élet, mi vár rá az Életben majd?
    Aztán az embernek fia/jánya felnő és rájön, hogy az Élet - még annál is kurva szarabb, mint amilyennek neki gyermekként azt leföstették.
    De hát sok ember vágyik vissza az gyerekkorba és hallani/olvasni akar mesét feszt!
    Hát így lelének vala rá az Bibliára.
    Na, ott van mese-mese-meskete-pillangós batárba doszt!
    Úgyhogy ezért nem lehet a Hit-tel vitatkozni.
    Meseolvasó és mesehívő gyermeket nem fogod meggyőzni arról, hogy a Sárkányok régen kidöglöttek és amúgy dinoszauroszok valának, mikor valának.
    Na, itt a Zámen!
    - 2023. 04. 22. 15:34
  • B
    Nem tudom, nem voltam ott,meg hát hülyeség az egész.Szerintem adhatott volna más választ is ez az Ábra-hám ember,úgy hogy tisztel egy istent,vagy tiszteli az Istent,nem tudom miként helyes .Mert hát 1-es program túlélés 2-es program fajfenntartás szaporodás , De Nagy Software tudat VS. Lélek tudat.
    - 2023. 04. 23. 11:44
  • B
    Szabír (király vagy) ha már Noé: https://www.youtube.com/watch?v=lDnb3t9wAKA 1:58 :30
    - 2023. 04. 23. 15:49
    • szabir
      varja me ujraraktam me a hollo hejett varjut tetteM nem mind1 XD
      - 2023. 04. 23. 17:52
      • B
        ííííííjáhh
        - 2023. 04. 23. 19:39
  • B
    Ábrahám ember,Ábra hám ember, hám ábra ember, hámjának ábrája ember van annak "ábrándja" : EMBER ,minden gyermeke,de nem minden gyermek e-földön -Mert felnőtt-e az-az ember ki mindent megtesz mit akar vagy nem akar,vagy felnőtt-e az az ember,ki nem tesz mindent mert nem helyes s nem akar.Van mindnek hámja mely a szem elől mindent eltakar.
    - 2023. 04. 23. 17:16
    • szabir
      ABRAHAM AZ ABLE-CAN AZAZ UGYANAZ A JELENTES ANGOLU ; tUD ''Abel+Kain'' s akkor mi a Bal-kan? v Hanni/Kanni -bal stb
      - 2023. 04. 23. 18:03
  • B
    Szimbólum:-Ne igyál a kútból,mert mérgezett!-Nem beszélni jól madzsar.-Lassan igyad mert hideg!
    - 2023. 04. 23. 17:34
  • szabir
    Hunok = Annunakik / Magyarok/Hungarok = NagyUrak/Oriasok = Kimmerek/AmeriKhanok stb - Atilla/Latzi kiraly stb
    Noe+Ogyges-szek = Genghis-khaNoe + Noe/Noah=Moha(med)=Jezus a High/FenntiBoreus stb + Kimmerek/Amerika/Szkitak stb | Kronologia
    -
    - 2023. 04. 23. 17:53
  • F
    A WEF-el összhangban kurmányunk elkezdte az önkormányzatokat vegzálni, hogy az önkormányzati Viziközmű Társulatokat ingyen átvenné. 2013 óta a víz díjakat nem engedte az önkormányzatoknak emelni, így sem a karbantartásokra sem minőségi javításokra nem volt lehetőség. A társulások folyamatosan veszteséget termelnek. "Természetesen" a háttérben az áll, hogy az ingyen megszerzett viziközmű társaságokat /vízhálózatokat/ majd a kormány az adófizetők pénzéből felűjitja és majd azt követően NER oligarchának kiprivatizálja, aki meg majd kb. 5x áron fogja a vizet nekünk eladni.
    - 2023. 04. 25. 10:18
    • 1
      Ez miért most lett ennyire problémás?Hány éve is veszitek már a különféle üzletekből ötszörös,tizszeres áron a vizet?Már legalább 15éve tesztelve vagytok,megbuktatok,önként és dalolva fizettek sokszoros árat a vizért,legfőbb ideje,hogy rendszert csináljanak belöle a hálózaton is.
      - 2023. 04. 25. 17:04
  • I
    https://www.youtube.com/watch?v=DQEAz...QEAzG7pMOg
    I. Szkíta Országos Találkozó Csókakőn - Szakács Árpád publicista, könyvkiadó előadása
    - 2023. 04. 25. 17:30
  • R
    A víz-specialista kutató Nacsa Mihály ismét a Tv2- ÉLETmódi műsorában volt vendég, ahol az élővíz került előtérbe. A kutató egyedi szemléletével kifejlesztett technológiáról és küldetéséről : https://www.youtube.com/watch?v=HqgxK...qgxK0rMaXM

    Nacsa Mihály üzenete:
    "Amit én megálmodtam az egy olyan rendszer, ami nem csak megtisztítja a vizet, hanem olyan ásványi anyagokat táplál vissza bele, melyek a források vizében találhatóak (nagyon sokféle alkotóelem, nem csak 4-5 féle), illetve visszatáplálja azokat az élő mikroorganizmusokat, melyek táplálják, és élővé teszik az életet." https://www.youtube.com/watch?v=sJqSV...JqSVB9RMZ0
    - 2023. 04. 27. 20:49
  • R
    A csapvíz mérgező, klóros élettelen -> A víz-specialista kutató Nacsa Mihály ismét a Tv2- ÉLETmódi műsorában volt vendég, ahol az élővíz került előtérbe. A kutató egyedi szemléletével kifejlesztett technológiáról és küldetéséről : https://www.youtube.com/watch?v=HqgxK...qgxK0rMaXM

    Nacsa Mihály üzenete:
    "Amit én megálmodtam az egy olyan rendszer, ami nem csak megtisztítja a vizet, hanem olyan ásványi anyagokat táplál vissza bele, melyek a források vizében találhatóak (nagyon sokféle alkotóelem, nem csak 4-5 féle), illetve visszatáplálja azokat az élő mikroorganizmusokat, melyek táplálják, és élővé teszik az életet." https://www.youtube.com/watch?v=sJqSV...JqSVB9RMZ0
    - 2023. 04. 27. 20:52
    • I
      Sziasztok!<br />Nekem is van! Nacsa Mihály herkentyűi. Ismerem személyesen! Nem vagyok megelégedve vele,  sokat hazudik, a felesége is! Mikor elmentem reklamálni hozzá, a felesége azt mondta, 50 liter vízzel lehet az allgásat tisztítani a kollagéles fertőtlenítés után, már akkor bolondnak gondoltam. Mihály meg azt mondta, pár liter elég.  Garancia nincs, a mágnesesre sem. Ja, meg szcientológiás.  Elég a becsületéről, hitelességéről?
      Előttem lejáratta magát örökre!
      - 2023. 04. 27. 21:30
  • A
    Újabb örömhír sabbatra, kinyiffant Vágó Pesta: https://index.hu/belfold/2023/04/29/v...kozlemeny/, egy zsizsikkel kevesebb
    Elmúlt 3 évben a Degenerált Kóserek hullanak mint a legyek...
    - 2023. 04. 29. 13:14
  • Gerry
    Aláírás? Van értelme? Ameddig van víz, addig kellene belefojtani ezeket a görényeket akik privatizálni akarják a vízhez való jogot!
    Ha ezt nem képes idõben megérteni a föld lakossága akkor...

    itt írja alá (mielõtt szomjan halna!): https://youtu.be/zy-6GWWBr58

    - 2023. 05. 10. 17:26
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %