Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Ölni és ölni hagyni

Ölni és ölni hagyni
Ez egy kicsit rendhagyó hír lesz, talán azért mert én alapjában rendetlen vagyok, bár annak idején, édesanyám sokszor megkért arra, hogy hagyjak magam után rendet. Talán itt az ideje ennek is, így megpróbálom, bár nem tudom sikerülni fog-e.

2009 ... 2023. 14 év. Ennyi ideje ismerem Posta Imrét, 14 éve vagyunk folyamatos kapcsolatban. Bár felületesen, de ismerem erényeit és hibáit is. Ez teljesen normális, hiszen nagyjából 1000 km-re lakunk egymástól és így a szombat esti grillpartis sörözések nehezen lettek volna kivitelezhetõk, de néhányszor azért összejött a személyes találkozás is. 

A weboldalt azóta üzemeltetem amióta megismertem és elsõ találkozásunk és rövid megismerkedésünk alapján eldöntöttem, hogy mellé állok. Ennek egyik oka az volt, hogy tetszett az elõadói stilusa. A másik - teljesen szubjektív okom - az volt, hogy így talán több lehetõségem lesz arra, hogy ne szakadjak el túlságosan a szülõhazámtól.  Addig egyedül az IWIW weboldalán tartottam néhány emberrel a kapcsolatot de az akkor már haldoklott vagy meg is szünt, én meg úgy gondoltam, hogy készítek magamnak egy kacsalábon forgó magyar nyelvü webkastélyt. Ebböl ugyan nem lett semmi, de azért - használt anyagból, korhadt deszkákból - képes voltam összeszerelni egy hétvégi, düledezõ viskót, amit elneveztem Posta imre bodegájának. Abban az idõben a világ még gyógyíthatónak tünt így történhetett meg az a csoda, hogy az oldal látogatottsága és ezzel párhuzamosan az életem is a magyar kapcsolataimmal együtt igencsak felpezsdült. 

Sokan hittek még a csodában. Nem tartoztam ugyan a hívõk közé, de bíztam az emberi jóságban, észben, összefogásban és abban, hogy az áhított jutalom nem marad el. 

Nem ez történt.

2010 - 2020 között további 3 weboldal készült el, (ezek archiv másolata jelenleg is megtalálható itt: PI-2., PI-3., PI-4,) amelyek tartalmát vagy azok egy részét több millió, magyar nyelven értõ, az akkor aktív weboldalakra tévedt alkalmi vagy regisztrált személy olvashatott el és szólhatott hozzá mindenféle megszorítás nélkül - miközben a világ egyre gyanúsabb változásokat produkált, lassan, de észrevehetõem erõsödtek azok a jelek amik azt mutatták, hogy gyülekeznek a felhõk a fejünk felett.

Nem mindenki  vette észre a dolgok eszkalálódását, sokan nem is akarták észrevenni, de a negyedik weboldal üzembehelyezésekor (2015 szeptember), a fejlécben már nem Posta Imre nevét írtam be, hanem ezt:

Az új világrendetlenség blogja

Természetesen továbbra is Imre maradt a weboldal tulajdonosa én meg az aki vállalta a weboldal kezelését, müködését, esetleges javításait és fejlesztését. 


Magyarországon idõközben fejlõdésnek indultak a dolgok. Miközben Imre - szinte teljesen egyedül közölt le napi szinten olyan információkat ami sokszor nem is volt máshol megtalálható, addig a magyar webszervezõk - higgyétek el, semmivel sem komolyabb weboldalaira - már százmilliókat nyúltak le a politikában, a gazdaságpolitikában és a hatalomban egy-egy weboldalhoz... én meg szinte kedvet kaptam ahhoz, hogy weboldalanként olyanoknak ajánljam fel a szolgálataimat akiknek segítségével (értsd kifizetett pénzbeli juttatások) én is felépíthetem a saját - 2-300 milliós esetleg ennek többszörösébe kerülõ nyugdíjas kertes házacskámat. De valami visszatartott: a "kifizetett szó úgy is értelmes, ha az elsõ szótag; meg- vagy le-. Ezért "maradtam aki voltam..."

A több tízezer cikk, hír, beküldött linkek, hozzászólások és viták alatt soha senki beírt szövegét se Imre sem és én sem cenzúráztuk, vagy tiltottuk le. Persze néhány okoskodó idiótát, vallási õrültet, fantáziadús Sci-Fi kedvelõt, Imrét letámadó, nagypofájú esetleg kötözködõ vagy "igen-nagyon-buta" tagot kitiltottam az évek alatt, ugyanis ezek szinte mindig azt hitték, hogy Imre oldala az õ játszóterük lesz. Ilyenkor kaptam hideget-meleget, de ezzel együtt tudtam és tudok élni. Sajnálatos dolog de néha szükséges. Ezek közül sokan a mai napig sem szeretnek, ami szomorú mert alapjában véve én egy konfliktusmentes életben szeretek élni. 

HOFI "ma ki lopott" oldalára a mai napig se Imre, se én és senki az itt olvasó és beíró tagjaink közül nem került fel.

Az elmúlt években sok millióan olvasták Imre írásait, vagy az általa megválogatott híreket, alkalmakként én is írtam egy-két cikket, találtam híreket amit Imre engedélyezett a kezdetektõl fogva és sok egykori tagunk küldött be olyan információt amit leközöltünk.

Természetesen az évek alatt több támadást - esetenként folyamatosat - kaptunk, de az eredmény az volt, hogy még erõsebben tértünk vissza a webre.

- Közbevetõleg ide kell írnom valamit: Imrének "nyomatékosan" javasolták, hogy ne publikáljon, mert... hogy pontosan mi volt a mondat vége, én se tudom, mert velem se kommunikál azóta - kivétel csak amikor gratulált a születésnapomon, feltételezve, hogy már nagykorú lettem és benõtt a fejem lágya. Az utóbbival kapcsolatban nem tudtam megerõsíteni a véleményét. Erröl a hírröl se tud, nem is szükséges, hiszen vállalom minden sorát az összes - otthon élõ és engem bírálni akaró majom elõtt...

Imre sem tud(na) megállítani ebben azóta mióta ex Miniszterünk - sok évvel ezelõtt - ország-világ elõtt kijelentette, hogy "...hazudtunk éveken át, hazudtunk éjjel és nappal..." - ugye erre mindenki emlékszik? Nos Gyurcsány Ferenc ellopott (persze nem egyedül és nem csak õ mint a nép által a hatalomba kinevezett minisztere) az országtól, a saját népétõl annyi pénzt amit mi "porbafingó kispolgárok" el se tudunk képzelni. 

Olyan családba születtem bele, és nöttem fel, amelyik katonai, jogi, politikai vonalon is tisztességes embereket adott Magyarországnak és persze én is annak tartom magam bár - rég eltávozott - apámmal együtt mi ketten ellensúlyoztuk a családi mérleget, apám "'56"-os volt egészen 1964-ig REF-es én meg 1981-töl "disszidens" bár ez idõközben megbocsátható tényezõvé degradálódott.

Gondolom mindenkinek feltünt ennek a hírnek a címe - sok éve érleltem magamban - néhány müvészi alkotáson kívül eddig nem találtam olyan cikket aminek ez lenne a címe... de ha valaki tud ilyenrõl, annak az a válaszom, hogy biztos nem plagizáltam - bár azt el tudom képzelni, hogy a mondat jelentése miatt elõfordulhatnak a tartalomban esetleges összecsengések.  - és igen, írja be ennek a hírnek a megjelenés utáni hozzászólásaihoz. Ahogy véleményeket illetve ellenvéleményeket is elfogadunk - még anyázásokat is - de mindenkinek felhívom a figyelmét, egy esetleges pofonra nem tettem félre kenyérgalacsinokat válaszként!  Köveim vannak és féltéglák! 

Miért választottam ezt a címet?

Ez nagyon egyszerü. Angyalföldön - "A Váci és a Lehel út között" - ahol felnõttem, megvolt arra a lehetõség, hogy nem mindenki éli túl a gyerekkorát, nem mindenkibõl lesz felnõtt esetleg egész életében gyerek marad (akkor is ha ezt nem tudja). Persze akkor mi nem igazán törödtünk ezzel, fel se fogtuk, hogy velünk is történhet valami olyasmi amivel ne tudnánk megbirkózni. Az élet akkor végtelen sokáig tartónak látszott. Nem szerettük - de elviseltük - a rendöröket, Nem szerettünk, de azért elmentünk az iskolába (ha már hívtak!), nem akartunk mi verekedni, de néha megtalált minket a balhé és még akkor se, -ha összeszorult a gyomrunk, bár nem hívtuk félelemnek - futottunk el a balhé elõl, ha az lett volna az értelmesebb reakció. Szinte mindenhol voltak olyan körzetek ahol nem szívesen látták az idegeneket és ez alól Angyalföld se volt kivétel. Az én korosztályom nagy százaléka olyan volt mint én is- és túléltük. 
Aztán továbbléptünk, felnõttünk, nem volt, nem maradt bennünk gyülölet, sorsunk különbözõ irányt vett, egyesek szakmát tanultak, mások érettségi után szakosodtak, munkahelyet találtak, esetleg föiskolára, egyetemre mentek, továbbtanultak aztán máris ott voltak ahol bizonyítaniuk kellett a létjogosultságukat.

A hetvenes évek végén még "kis hibákkal" egy elvileg kiszámítható jövõ elé nézett a magyar nép, a világ néhány részén ugyanakkor lõttek, robbantottak, éhenhaltak, vagy a harmadik autójukat vásárolták meg az emberek, egyesek életükben el se hagyták a helyet ahol születtek, mások már bejárták a fél világot és tudtunk milliomosokról, láttunk filmeket a világ nagyvárosairól, szépet és mocskosat... de nekünk a magyar tájak voltak a legszebbek és Magyar Tengernek neveztük a Balatont. Család - gyerek - élhetõ jövõ... mi is emberek vagyunk, békét akarunk, szeretetben és boldogságban élhetjük az életünket.

De pénzre azért szükség van az élethez... és szörnyü, ha nincs belõle elég...

Nálam egész életemben nem okozott problémát a pénz, az ugyanis csak akkor probléma, ha nincs vagy kevés van és nem fedezi a megélhetésünket vagy ha sok van de nem annyi, hogy a kivánságainkat fedezni tudja.

Amikor erre rájöttem elfogadtam azt is, hogy a polgársághoz illetve a középosztályhoz tartozok. Teljesen mindegy, hogy valaki u.n. "értelmiségi" vagy szakember a saját környezetében... többnyire mindegyik képes kialakítani magának és a családjának egy élhetõ világot. Miután mindkettõ vagyok és itt-ott tovább is képeztem magam, nem volt problémám a munkakör választással és a saját késõbb a családom életének értelmes irányításával. A XX.század utolsó utolsó két évtizede azonban nem várt irányt vett. Erre - egy bizonyos rétegen kívül senki nem volt felkészülve. Azok viszont szisztematikusan és évek-évtizedek óta készültek arra, amit mi az utóbbi két évtizedben kényszerüek voltunk átélni. 

Ezeket a változásokat már - részben - Imrével és veletek közösen fedeztem fel és néhány dolog azért itt is ki lett beszélve az évek alatt. Napvilágra került, hogy a pénzhatalom olyan hálózatot alakított ki amely a világ nemzeteinek politikai irányítását is behálózta.

Azzal persze sok értelmes, tanult ember szintén tisztában van, hogy nem a politika irányítja a gazdaságpolitikát hanem fordítva, ugyanakkor ez a sok értelmes, okos, müvelt személy egyszerüen nem törõdött azzal, hogy "csak egy kicsit" elgondolkozzon azokon a változásokon amik állandóan ott voltak a szeme elõtt, mert csak a saját elörejutása lebegett elõtte, minden mást eltakarva.  Azt a néhányszáz személyt akik sok-sok éven keresztül, egymástól függetlenül megpróbálták a saját gondolataikat továbbadni az õket meghallgatóknak, vagy elhallgattatták az évek alatt, esetleg lehetetlenné tették a fellépésüket, vagy éppen tönkretették õket.  A háttérhatalom nem adja fel, nem hátrál és nem felejt. Az átlagemberek feladják és meghátrálnak. Egészen a falig.

Most kezdi felfogni az emberiség, hogy ott a fal a háta mögött. Nincs többé hova hátrálni.

A ma reggel nekem elküldött és eddig néhány helyre tovább is irányított video índította meg bennem azoknak a gondolatoknak a leírását amit most olvastok. Néhány ismerösömnek ugyan E-mail-ben, telegramon továbbküldtem, de a tartalma és az abból levont konzekvencia nem ment ki a fejembõl, ezért eldöntöttem, hogy "itt az idõ" nincs értelme tovább hallgatni amikor én is, veletek együtt a hátammal támasztom ugyanazt a falat. A jelenlegi - szinte mindent behálózó és irányító hatalom iszonyú erõs.
Több éve hallom azokat a reagálásokat, hogy "Nincs mit tenni", "Széllel szemben...", "Hülye vagy, minek ugrálsz", "Ki vagy te , mit képzelsz magadról"... és így tovább.
A válaszaim: "Senki vagyok, hülye vagyok, Tudom, nedves..., De van!

Ameddig élek, lélegzem. ameddig lélegzem addig élek és nem adom fel. Miért? Azért mert ezt tartom helyesnek. Akkor is ha félek, akkor is ha bizonytalan vagyok, akkor is ha azt üvöltik a pofámba, hogy nem érek semmit, akkor is ha nincs rá okom, hogy higgyek magamban.

Fejjel a falnak? Még nem próbáltam és tudjátok mit? - Kíváncsi vagyok.

Korrumpálták a világ majd 200 kormányát? Így igaz. Minisztereket, képviselõket, gazdasági vezetõket, fura elmbereket akit titkolni akarták a dolgaikat... nem ítélek el senkit (kihagyom a példákat, túl sokmindent kellene felsorolnom), de megvetem a pedofilokat, a molesztálókat és azokat a betegesen-eröszakos személyeket akiknek nincs helye az emberek között.

Ami történt az utóbbi években azt egy mondattal deffiniálni lehet:

A vadállat kimutatta a foga fehérjét - ez esetben az a hatalom amelyik eltervezte és végre is akarja hajtani a tervét.

Ez a terv pedig - ami jól ki lett dolgozva - Európa teljes elpusztítása.

Mire saccoltok, kik állnak és melyik (nyomós) ok miatt a terv hátterében?

Kik (a hogyan mellékes bár sokatmondó) állnak most bosszút egész Európán, kezdve a német népen és a vele kapcsolatos további EU országokon?

Javaslom; Tegyük most félre az orosz "ellenséget" vagy a sárga veszedelmet.

A korrupt és gyenge kormányok ma már nem ellenfelek, a rendörség, katonaság vezetõi valamint igazságügyi hatalmi szféra lefizetve, megfélemlítve... tele olyan  gyatra személyiségekkel akik egész életükben gyáván és rettegve élték életüket. Emberség, bátorság náluk ismeretlen fogalom.

Szeretik Orbánt a magyarok? Szerették sokan Gyurcsányt is, Antallt is, most éppen Toroczkai van lista végén... utolsó pár elõre fuss, vagy csak körbetett székek? Kit érdekel. Melyik nem hazudik... vagy mikor kezdte el ez sem érdekes! Mikor fejezik be? Tudja valaki? 

Soha, egyik se! Egyetlen hivatalos párt nem képes igazat szólni amikortól az irányító hatalomba kerül. Az, hogy ott maradjon annak ez az ára. A hatalom nem csak hazudik, de gyilkol is. Mindegyik. Tudatosan és kötelezõen. Ez ma már teljesen tisztán látható mindenhol.

Senki, aki a hierarchia egy lejjebb lévõ pontján él és létezik nem lehet biztos abban, hogy túlélheti azt amiröl talán nem is tud.

Se Te se én... senki. Remélem nem szükséges bizonyítanom. õlni megengedett dolog. Persze nem leírva és büntetlenül.

De öl és minden idõkben ölni fog az a személy vagy csoport amelyik erre bármilyen megokolással jogot formál. A gyilkos, mert megteheti, és meg is teszi, a hatalom, mert megteheti és meg is teszi. Az ítélet pedig nem éri utol ahogy a sok gyilkost sem. 

Ha este, hazafelé megpróbál valaki késsel vagy bárhogy bántani mit kell tennem mit kell tennetek? Hagyni és elfogadni a sorsot... a vesztes sorsát? Tovább támasztva a falat?

Az utosó évtizedekben nem kerültem ilyen helyzetbe. De a holnap - amit látok, hallok és olvasok ... részben tapasztalok, bizonytalan.
Nem akarok vesztes lenni, nem akarom, hogy a gyermekeim legyenek vesztesek, azt sem akarom, hogy a magyar nép legyen vesztes, mert ott éltem, ott nõttem fel és szerettem, mert életem egy része volt és azt nem tudom és nem is akarom elfelejteni.

Tudom, hogy hazánkban sok minden megváltozott, de az értékei is megvannak ha el is nyomták azokat az utóbbi évtizedekben.
Azoknak akik pedig önhatalmúlag el akarják pusztítani a magyarok (vagy bármelyik népnek a világon) a számukra fontos értékeit, azoknak: - NINCS HELYÜK EBBEN A VILÁGBAN. 

EZÉRT - MINDEN LELKIISMERETFURDALÁS NÉLKÜL ÖLNI FOGOK, HA OLYAN HELYZETBE KERÜLÖK A KÖZELJÖVÕBEN. MINDENKINEK ÜZENVE; - AZOKAT ÖLÖM MEG AKIK ENGEM PRÓBÁLNAK MEGÖLNI

Ugye nem leszek egyedül?

27 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • I
    Hajrá Farkas.Soha nem leszel egyedül.
    - 2023. 05. 14. 20:57
  • Gojpofi
    Emberi élet(ek) elleni szervezkedés:
    Azok a személyek, csoportok akik tömeggyilkosságot, hajtanak vagy hajtatnak vérge - olyan bűnt követnek / követtek el aminek a büntetése halál.

    Ölés önvédelembõl: Jogos, emberi cselekedet. Az emberi élet/életek személyi védelmét szogálja.


    Idézet

    Mi az önvédelem? Mikor számít jogosnak?

    A Büntető Törvénykönyv 15.§-a felsorolja azokat az okokat, amelyek egy cselekmény büntethetőségét kizárják vagy korlátozhatják

    "Minden olyan cselekmény ide sorolható, amely “a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.”

    - Jogos védelemről csak akkor lehet szó, ha támadás történik. Egy jogsértésre adott reakció, ha az például egy későbbi időpontban történik, már önbíráskodás lehet.
    - A jogos védelmi helyzet a közvetlen fenyegetés hatására formálódik ki.
    - Jogos önvédelem a törvény szerint akkor áll fenn, ha “a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen” irányul a támadás.

    A Btk "jogos önvédelem" helyett "jogos védelem"-ként használja a fogalmat. Ebbe a meghatározásba sokféle cselekmény/ támadás beletartozik, például testi sértés, a becsület-, nemi élet szabadsága-, tulajdon megsértése.

    A jogos védelmi helyzet létrejöttéhez mindenképp meg kell lennie azoknak a feltételeknek, amik a törvényben fel vannak sorolva (közvetlenül fenyegető, jogtalan támadás, amely saját vagy mások személye, javai, illetve a közérdek ellen irányul).
    A bírói gyakorlat szerint a jogos védelmi helyzet addig tart, ameddig fennáll a támadás, vagy a közvetlen fenyegetés meg nem szűnik.
    - 2023. 05. 15. 07:23
    • Gerry
      Kösz a kiegészítést... Megerõsített a lehetõségeimben!
      - 2023. 05. 15. 20:09
  • M
    Nem leszel egyedül.
    Középiskolás fiamék osztályában most töltik be folyamatosan a "gyerekek" a 18. életévüket. A horda alig várja... Ott várják őket az ajánlataikkal, hogy amint betöltötte vki, lecsaphasson rájuk, kiragadja a szülők kezeiből. Múltkor írtam róla, hogy honvédelmi toborzás volt, azzal a szöveggel, hogy mutassák meg bátorságukat, álljanak be katonának. Egy kamasz fiúnak elég ennyi, vagányságát szeretné fitogtatni. Különben kiközösítik.
    Az újabb toborzás, véradás. Az iskolában. Aki betöltötte, menjen vért adni, mutassa meg a bátorságát. Sokan mentek. Minden parancsszóra, gondolkodás nélkül mennek, ők meg ezt ki is használják. Folyamatosan ilyeneknek vannak kitéve.
    Bűnözésre itt egy friss hír:
    https://g7.hu/vilag/20230514/orban-szerb-szovetsegesenek-sulyos-maffiamodszereire-vilagit-ra-egy-embereket-daralo-bunszervezet-pere/
    - 2023. 05. 15. 12:21
  • Gerry
    Nincs szükségünk oktatásra.
    Nincs szükségünk a gondolataink irányítására.
    Nincs sötét szarkazmus az osztályteremben.
    Tanár úr, hagyja békén azokat a gyerekeket.
    Hé, tanár úr, hagyja békén azokat a gyerekeket!
    Mindent egybevetve ez csak egy újabb tégla a falban.
    Mindent egybevetve, te csak egy újabb tégla vagy a falban.
    Nincs szükségünk oktatásra.
    Nincs szükségünk a gondolataink irányítására.
    Nincs sötét szarkazmus az osztályteremben.
    Tanárok, hagyják békén a gyerekeket.
    Hé, tanár úr, hagyja békén azokat a gyerekeket!
    Mindent összevetve, maga csak egy újabb tégla a falban.
    Mindent egybevetve, te csak egy újabb tégla vagy a falban.....



    Te melyik vagy?: Egy újabb tégla a falban 2. rész:

    - 2023. 05. 15. 20:13
  • M
    Tisztelt Világrendetlenek , kedves Gery!
    Köszönöm a befogadást.
    Régóta olvasom a blogot, és örülök ennek a személyes hangvételű Írásnak, hitvallásnak, nyilatkozatnak.
    Már vagy 5éve foglalkozom a világ történéseivel, mint gondolom Ti is. Már életem második felét kezdve - vagy már jócskán benne- az ifjonti idealizmuson túl, meg kell állapítanom , hogy csodák nincsenek főleg véletlenek nincsenek. A kérdés hogy mit kezdek ezekkel a dolgokkal amik tudomásomra jutottak. Minnél inkább beleásom magam a háttérben meghúzódó ténykedések tervek és ezeknek a végrehajtásának a megimerésébe egyre inkább felmerül a kérdés: mit lehet csinálni a fingfaragáson túl. Egyáltalán mi a pontos helyzet ez mennyiben veszélyezteti a normális emberi létet és milyen ütemben, mi a teendő ezek ellen, egyéni, társadalmi szinten? A kérdés első felét nagyjából ismerjük. No de milyen válasz várható ha tartjuk magunkat a normális embernek való élethez, normákhoz. Nos szerintem ezt is sejtjük, országos szinten kívülről az amúgy is sehol se lévő gadaságunkat, a végtelenül eladósított országot nem lesz nehéz megroppantani egy kis árfolyammozgással. Az feláltakat fére lehet állítani egy kis szélsőséges cimkével és egyéb ellehetetlenítéssel. Hát ez az ami szükség idehozott, és ez nekem nem személyes szükség, mivel sajna nincs utódom aki miatt aggódnom kellene, viszont van egy hazám és egy országom amiben 1: 10000000 -od résztulajdonom van. Ami objektíven megnézve elég jó hely a környező országokhoz képest. Nem kellene még jobban ebek harmincadjára juttatni.
    Szóval ez az én bemutatkozásom, nyilatkozatom etc... Biztos velem van a baj mivel kb másfél év próbálkozás után sem sikerült hasonszőrűekkel felvennem a kapcsolatot ezen nem elhanyagolható és "csak" a létünket érintő kérdésekben.
    Remélem nem tettem nagyon próbára a türelmeteket.
    - 2023. 05. 15. 23:04
  • Macska János
    Macska János
    Kemény vagy zserry mint a beszáradt vazelin...... Na de a témához:

    - Posta Imre ennyire becsicskult? Hol a régi ellenálló? Igy is le fogják sittelni. Vagy talán beárulta a tagságot? Furcsa hogy az a Fidesz tünteti el, akinek korábban a szekerét tolta.
    Belemart az etető kézbe... Fidesz által támogatva fordult szembe a Vona-féle Jobbikkal és a Toroczkai vonallal. De kezdett túl messzire menni igy vállalhatatlan lett.

    De ha igaz amit a főcenzor gerry irt, akkor várható lesz hogy a börtönbüntetés megkezdése után rövidesen öngyilkosságot követ el. Az rövidre zárva. Ennyi.

    Vélemények......
    - 2023. 05. 15. 23:27
    • Macska János
      Macska János
      Legalább akkor maradjatok hűek a régi vonalhoz. 10-12 éve elég szép cikkeket irt. Lehetne néha betallózni valamit amig önkéntesen befogja a pofáját a P.I.<br /><br />gerry amúgy szégyelld magad mert egy büdös bunkó vagy!<br />--------------------<br />The end, konyec, finito
      - 2023. 05. 15. 23:34
    • Gerry
      Már megint itt vagy?
      Beadathatnál már maganak egy cián injekciót grafénnal keverve.
      Mit mondott legutoljára a dilidokid; Még mindig nem hiszed el neki, hogy gyógyíthatatlan vagy pedig igaz, rájött magátol annak ellenére, hogy eltitkoltad,elõtte, hogy az itteni beregisztrálásra élvezel.
      Sajnállak, kis mocsok.
      - 2023. 05. 16. 00:12
  • Gerry
    Kiegészítõ video: https://sp.rmbl.ws/s8/2/a/l/q/D/alqDj...Dj.haa.mp4

    Néhány hónapja egy ismerõsöm - akinek a férje orvos -megemlítette, hogy azoknak akik kérték a COVID elleni oltást 2/3-a nõ volt. Akkor nem is tulajdonítottam jelentõséget a hírnek, de ma ezt a képet találtam pentrado telegram oldalán (https://t.me/hirekpentrado/13986) és eszembe jutott.

    Országok, ahol a lakosság több mint 50%-a az úgynevezett "Covid" ellen be lett oltva:
    postaimre.net/kepek/50-plusz-szazalek-beoltott-orszagok.jpg
    - 2023. 05. 15. 23:52
  • A
    Már minden elmondtam, amire szükség van. Minden úgy történik, ahogy szükséges, bármit is csinálnak, a bukásukat készítik elő a gyílkosok, a hazudozók, a tolvajok.
    - 2023. 05. 16. 11:06
  • szabir
    leht csak reszettelhgetnek 150 evente de szeretnem tudni mi olta? meg ki van a judrak megett mert azOk tul primitivek leuralni miNket stb;
    -
    kozbe Anyukakozok tovabbra es XD! at kel menjek Plejadba XD; Hunok= Anunakok stb
    -
    + Rakocz az UtolsoMagyar vezer [csak nem abba a formaba stb] s az a Szent Germain
    -


    - 2023. 05. 16. 11:22
    • A
      Szent Germain sem tud ebben a helyzetben semmit tenni, hiába hiszik ezt még néhányan. Nem ismeri a mődit. Eljárt felette az idő.
      - 2023. 05. 16. 12:40
      • szabir
        szen' dzserman mast kodol ezek ebbe a formaba sose leteztek se rakoczi se a tobbi - at kell menjek plejadba s akkor majd hiszek s jon vki  - de nem igen latom ki eddigele
        - 2023. 05. 18. 17:47
  • szabir
    Imre/Emeric/Amerika + tiszta Jezus kiRaj-sag/zas - Zsigmond/Mundzuk Kiraly + Lajos/Atilla - Anunakok stb
    -
    - 2023. 05. 19. 13:02
  • Gerry
    Stefan Magnet: https://www.bitchute.com/video/me4Djm...DjmAGv7WQ/

    "12 hónap múlva a WHO rabszolgái vagyunk".- ezt mondta AUF1-kollégám, Elsa, a két ügyvéddel, Behrendt-tel és Kruse-val folytatott interjúban, akik a WHO diktatúrára való törekvései ellen harcolnak. Nem lehet elég hangosan figyelmeztetni. A WHO magához ragadja a hatalmat!

    Miközben a Great Reset a pénzbeli értéket elszívja és elintézi a gazdasági kisajátítást és újrafelosztást a nagy pénzügyi és technológiai vállalatok javára, ezalatt a WHO elindítja a keretfeltételek megteremtését a jövőbeli egészségdiktatúrához. A jövő héten a WHO tovább munkálkodik az alkotmányon, egy egyetlen világkormány számára. Vasárnap Genfben a 76. világegészségügyi találkozón a 194 tagország képviselői egyszerre két nagyon fontos dokumentumon fognak dolgozni. Átdolgozzák a Nemzetközi Egészségügyi Előírásokat (IHR) és előkészítenek egy internacionális pandémia-szerződést. Ezek az előírások, ezek a szerződések nagyon jelentős következményekkel járnak.

    A világ már most is ugyanolyan lépésben menetel a WHO felhívására. Ezt a korona-pánikban már átéltük. Mindeddig elképzelhetetlen, sose látott dolgok, mint a maszkhordási kötelezettség vagy a tesztkényszer egy éjszaka alatt és világszerte be lettek vezetve. Mindez a WHO nem kötelező ajánlásai alapján. És a "nem kötelező" kifejezést most törlik majd a Nemzetközi Egészségügyi Előírásból.

    A WHO jogot kap hogy utasítson és beavatkozzon. Ez azt jelenti szó szerint, hogy a tagországoknak a jövőben kötelező elismerni a WHO-t, mint koordináló hatóságot. Ha egészségügyi vészhelyzet van nemzetközi szinten, akkor a világ minden országának a WHO előírásait kell követni. A WHO parancsol, az államok pedig végrehajtják. A WHO azt mondja Lockdown vagy oltási kötelezettség és a németek küldik a német rendőrséget és katonaságot, a svájciak a svájci sereget küldik és a kantonrendőrséget, az osztrákok pedig az ő végrehajtó hatalmukat küldik a saját polgáraik ellen. A WHO nagyágyúi egyáltalán nem kínlódnak a lakossággal, ezt nyugodtan csinálhatják továbbra is az államok. De a parancsok fentről érkeznek.

    Arról is vitáznak a jövő héten, hogy az emberi jogok, az emberi méltóság és az alapvető szabadságjogok ki legyenek-e törölve a 3. cikkelyből. Az ezzel egyidejűleg kidolgozott pandémia-szerződésben szabályozzák, hogy a közegészség érdekében az emberi jogokat érvényteleníthetők. De semmi pánik! Létre fognak hozni egy "független" tanácsadói bizottságot az emberi jogok védelme érdekében. És hogy kik lesznek a szakértők és a tanácsadók, azt 3 év korona-őrület után egész jól el tudjuk képzelni. Jövő héten tehát így hangzik a 76. világegészségügyi találkozó feladata: "A WHO-világrend, az új világrend szerződéseinek és szabályainak további előmozdítása".

    És pont egy évvel később, 12 hónap múlva, a 77. világegészségügyi találkozón 2024 májusában megkötik a szerződéseket és ezek hatályba lépnek. 12 hónap múlva tehát a hatalom formálisan is átkerül a WHO-hoz, hacsak az emberek eddig az időpontig nem veszik rá a kormányaikat arra, hogy ezeket a terveket megállítsák."

    A fentebb látható és olvasható szöveg erröl a közeljövõrõl informál minket; dr. Silvia Behrendt és Philipp Kruse ügyvédek videójában.
    Forrás: https://auf1.tv/elsa-auf1/globale-imp...lf-monate/
    Németül értőknek érdemes végighallgatni!
    - 2023. 05. 19. 17:31
  • M
    Gerry hozzászólásához csatlakoznék. Ha így az egészségünknél tartuk..... Van a you tube on egy idősödő dokibácsi Dr Johm Campbell-nek hívják aki nem tesz mást csak elemzi a hivatalosan kiadott mindenféle egészségüggyel kapcsolatos hivatalos iratokat. Többek között az említett WHO szerződéssel kapcsolatos és a motanában lezajlott un. világlárvánnyal kapcsolatos és következménsi ld. többlethalálozások egészségkárosodások etc. Ha valakinek van türelme ajánlom figyelmébe.
    - 2023. 05. 20. 22:51
  • Gerry
    Megint egy jó hír továbbadásra:..

    Idézet

    Florida betiltja a digitális központi banki pénzt és blokkolja a hitelkártya-társaságok általi ellenőrzést

    Ron DeSantis republikánus kormányzó megtiltotta a szövetségi kormánynak, hogy a hagyományos pénzt felváltó "digitális dollárt" vezessen be Floridában. A héten aláírta azt a törvényt, amely megtiltja a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését Florida államban.
    Ron DeSantis kormányzó állítólag márciusban jelentette be, hogy törvényhozási tilalmat készít elő a "Nagy Testvér digitális dollárjára". Március 20-án egy sajtótájékoztatón felszólalt a központi banki digitális valuta (CBDC) USA-beli kibocsátása és a Federal Reserve általi ellenőrzése ellen. A terv mostanra megvalósult.

    A Biden-kormányzat nagyon is támogatta, hogy a Federal Reserve "digitális pénzzel" váltsa fel a dollárt. A kormány által ellenőrzött CBDC azonban lehetővé tenné, hogy a szövetségi hatóságok nyomon követhessék és ellenőrizhessék az egyének személyes kiadásait.

    A kormányzó hivatala szerint az új szövetségi törvény tiltja a CBDC használatát azáltal, hogy kizárja azt a pénz fogalmából a floridai kereskedelmi törvénykönyvben.

    A törvényjavaslat tiltja a CBDC külföldi országokból történő használatát is, hogy "megvédje a fogyasztókat a globalistáknak a világméretű digitális valuta bevezetésére irányuló törekvéseitől".
    DeSantis egy másik törvényjavaslatot is aláírt, amely megtiltja a hitelkártya-társaságoknak, hogy lőfegyver-specifikus kereskedői kategóriakódokat használjanak. Emellett minden olyan vállalkozást, amelyet rajtakapnak, hogy ilyen kódokat használ, megbírságolnak a floridai fogyasztóvédelem megsértése miatt a fegyvertartási nyilvántartásoktól.

    "A kormánynak és a nagy hitelkártya-társaságoknak nem szabadna hatalmukban állnia, hogy megakadályozzák a nehezen megkeresett pénzünkhöz való hozzáférést, mert nem értünk egyet a politikájukkal"
    - mondta DeSantis egy nyilatkozatában.

    »» "Biden központi banki digitális valutájának célja, hogy növelje a kormányzati ellenőrzést az emberek pénzügyei felett, és ezt nem fogjuk hagyni.
    »» "Floridában nagyra értékeljük a személyes szabadságot, és nem fogjuk hagyni, hogy az önző elitek korlátozzák a szabadságunkat."

    DeSantis felszólította a Florida vezette, 20 államot tömörítő, az "éber" környezetvédelmi, szociális és kormányzási (ESG) ellenes koalíciót, hogy kövessék Florida példáját, és tiltsák be a CBDC-t az államukban.

    Jimmy Patronis floridai pénzügyi igazgató szintén figyelmeztetett Biden kísérletére, hogy a központi bank által ellenőrzött digitális valutát vezessenek be.

    Patronis szerint a demokrata pártiak biztosítanák, hogy a digitális dollárt "fegyverként" használják majd az ellenfelek ellen.
    "Ez csak egy újabb módja annak, hogy a floridaiak létfontosságú pénzügyi információit a szövetségi kormány felügyelje és ellenőrizze" - mondta.

    https://twitter.com/i/status/16571285...9799808001


    Szóval - ki tudja mit rejteget a jövõ!

    Amikor valakivel beszélek a jelenlegi dolgokról - sokan megkérdezik tõlem; "-De mi mit tudunk tenni,..." - már csak annyit mondok (nem érdemes sokat papolni), hogy; "Esetleg annyit, hogy ne a telefonoddal vagy a kártyáddal fizess, hanem használj kézpénzt, próbálj egy kicsit elõre gondolkodni, mi az amire rá akarnak beszélni és mit jelent ez neked és családodnak a jövõben. Többet nem tudsz tenni, mint "kispolgár" ... Ezzen az utolsó kis mondaton meglepõen sok személy megütközött, (nem tetszett nekik). én meg azzal folytattam, "- Ha nem vagy az akkor tudsz mit tenni." - Ezen néhányan elgondolkoztak...
    - 2023. 05. 21. 09:12
    • G
      Ne a telefonoddal vagy a kártyáddal fizess. Igen ez az egyik része a másik meg a csikicsuki játék amit játszanak. A "fejlett" nyugaton, ahol ezek előbbre járnak ilyen trükköket láttam : csak nagy vasútállomáson van pénztári jegyeladás, ha máshol szállsz fel a vonatra automatánál fizetsz a kalauz csak ellenőriz meg büntet, az automatánál nem fizethetsz túl nagy összegű papírpénzzel mert nem tud visszaadni, ha nincs nálad kisebb bankjegy kártyával fizetsz. Nagyvárosi tömegközlekedésben villamoson csak automatánál fizethetsz és csak apróval, bankjegy nuku, ha nincs nálad elég apró kártyával fizetsz. A legszemetebb az a parkolóautómata ahol pontos összeget kell bedobni és csak apróban , mert ha több nem veszi be mert nem ad vissza, tehát vagy bedobsz pl. 1 euró 10 centet vagy semmit, nincsen, marad a kártya. Szabadidős helyek pénztár nélkül csak beléptető kapuval meg autómatával. Bolt csak automatával... stb, stb, stb. Végeláthatatlan sora a lassú ránevelésnek. És ez szépen adoptálódik majd ide is. A digitalizációval halad kéz a kézben ez a folyamat és a koronavírus szarság alatt csak gyorsítottak rajta. De ez csak az egyik rész. A három T itt is érvényesül: tiltott, tűrt, támogatott., megjegyzem szerintem van egy negyedik T is a titkolt. Az oltást se úgy akarták kötelezni, hogy kiálltak és azt mondták hogy ótsd le magad méreggel. Nem. Megcsinálták a vírust, utána a pánikot, utána meg az oltást közben meg az ellenpropagandát is. Az ótottakat támogatták a tesztelteket eltűrték az oltatlanokat meg kitiltották. Ők csinálják a problémát, hogy felajánlják a "megoldást". A lényeg majd akkor jön, mikor megpróbálják a teljes digitális fizetőeszközre való átállást, persze előtte kell egy "probléma" : gazdasági válság, bankcsőd, méghalálosabb vírus, szegénység miatti kriminalizáció növekedése., ez mind egyben vagy külön külön, hogy elindulhasson a "megoldás" és az újabb 3 T. Még azt is megkockáztatom hogy az ellenállást is megcsinálják maguknak, mert hát ha nem uralod állj az élére. Ha önmaguk elindítanak pl. egy nemesfém alapú "ellenprogramot" azzal is kiszivattyúzzák a nép maradék tartalékait, valamire az is jó lesz, ha más nem hamis reményre. Ezért hát a kérdés nem csak az hogy mit lehet tenni most, hanem az is hogy mit lehet majd tenni ha bevezetik a digitális pénzt? Márpedig meg fogják csinálni a nagy dobást és sokan fognak sorba állni önként mások muszájból, de akkor is, nézd csak az oltottakat. A jelen kihívásai a jövő problémái.
      - 2023. 05. 21. 22:55
      • Gerry
        Legyen 5 :
        Titkolt, ... összeesküvéselmélet vagy nem is hallottunk róla
        Tiltott, ... Betiltott, Rendörökkel és egyéb technikákkal megakadályozott dolgok...
        Türt, ... "majd elfáradnak és hazamennek", (saját fiatalságomból; "...hát mer' hosszú a haja attól még rendes is lehet" )
        Támogatott, ... "Soros Gyurka mint alap, a különbözõ politikai pártok háttérmecénásai, Pénz, hatalom, korrupció, stb...
        Törölt. ... pl. 80 évig, "...sajnos leégett a bank...", " hát nem meghalt szegény?!"

        szép álmokat!
        - 2023. 05. 22. 00:09
  • Gerry
    Azt látom, hogy már több mint 4'500-an olvasták el a fenti agymenésemet az viszont fura, hogy alig néhányan szoltatok hozzá, vagy egészítettétek ki.
    Nosztalgikus felhanggal kiegészíteném, hogy néhány éve még napi 20 - 40 hozzászólás érkezett egy jobb témához... na persze az, hogy ez esetben a témaválasztásom eléri el azt a színtet ami megmozgatja az emberekben a fantáziájukat.... nem tudom eldönteni. Szóval vagy a leközölt tartalom nem talált célt, lévén gyenge fuvallat csupán és se szelet - se vihart nem képes kavarni, vagy a másik lehetõség, hogy nem talált arra érdemleges célt ami még feléleszthetõ...

    Na de ez már nem az én dolgom.

    De nem adom fel, mert a ma kapott ´hir tartalma véleményem szerint újfent illik a címhez: "Ölni...." pont, nem is kell folytatnom.

    Pusztitani és ölni...

    A hír amit most kaptam - talán egyesek meg is hallják... vagy nem és megvonják a vállukat; "- Úgyse tudunk mit csinálni." - SE KÉRDÕJEL, SE FELKIÁLTÓJEL.

    Idézet

    Elõzmény:
    ALLUVIONE: PIENA SOLIDARIETA' ALLA MACRO EDIZIONI
    Telegram: https://t.me/marcellopamio/4509
    "L'Emilia è sotto acqua e i danni sono incommensurabili: si parla di otto morti, circa diecimila sfollati, 23 fiumi esondati ed oltre 41 comuni allagati con 400 strade interrotte. La gente stava sui tetti della propria casa!
    Ovviamente per i decerebrati del mainstream la colpa è del cambiamento climatico! Sono programmati ad aprire l'orifizio oro-anale all'unisono per far uscire cagate colossali. Secondo loro se cede un argine è colpa del cambiamento del clima! E i subumani ci crederanno.
    Nessuno ha il coraggio di mettere al muro le amministrazioni nazionali e locali (guarda caso di sinistra, un Stefano Bonaccini a caso, che dovrebbe andare agli arresti domiciliari) per non aver investito nelle manutenzioni! Noooo: è sempre colpa della CO2!!!
    Il governo - eterodiretto dall'esterno, come tutti gli altri - cosa farà adesso? Continuerà a sostenere militarmente e finanziariamente il regime nazista di Kiev, oppure aiuteranno gli italiani in difficoltà?
    Approfitto dell'occasione per dare la mia piena solidarietà alla Macro edizioni, i cui magazzini e uffici a Cesena sono stati colpiti duramente dall'alluvione. I magazzini sono allagati da mezzo metro d'acqua con decine di migliaia di libri, per non parlare dei computer e server andati distrutti!"

    postaimre.net/kepek/olaszarviz.jpg

    Fordítás: Emilia víz alatt áll, és a károk mérhetetlenek: nyolc halott, mintegy tízezer kitelepített, 23 folyót elöntött a víz, több mint 41 települést elöntött a víz, 400 út megszakadt. Az emberek a házaik tetején voltak!
    Természetesen a fősodor dekrétumai számára a klímaváltozás a hibás! Arra vannak programozva, hogy egyhangúan nyissák ki az oro-anális nyílást, hogy kolosszális szart eresszenek ki. Szerintük, ha egy gát átszakad, akkor a klímaváltozás a hibás! És az alvilági emberek ezt el is fogják hinni.
    Senkinek sincs bátorsága a falhoz állítani a nemzeti és helyi közigazgatásokat (egy random baloldali Stefano Bonaccini, akit házi őrizetbe kellene helyezni), amiért nem fektetnek be a karbantartásba! Nemeee: mindig a CO2 a hibás!!!
    A kormány - kívülről heterodirektált, mint az összes többi - most mit fog tenni? Továbbra is támogatja a kijevi náci rezsimet katonailag és anyagilag, vagy segít a rászoruló olaszoknak?
    Megragadom az alkalmat, hogy teljes szolidaritásomról biztosítsam a Macro edizioni-t, amelynek cesenai raktárait és irodáit súlyosan érintette az árvíz. A raktárakat fél méteres víz öntötte el, több tízezer könyvvel, nem is beszélve a számítógépekről és szerverekről, amelyek megsemmisültek!


    Az elõzõ hír mai kiegészítése:

    Idézet

    "- Az árvíz nem volt véletlen. Ha érdekel, küldök anyagot".... érdekelt.

    "Az olaszországi árvíz sem úgy és véletlen volt.
    Most azon a területen (véletlen arrafelé puncsolta meg a biolabor-tetveket a nép), nyílt ki valami vízgyűjtő. És már a gátszakadás előtt készen voltak a gumi mentőcsónakok, hogy a gátszakadás utáni "mentést" kezdhessék. (Nem lett volna jobb megelőzni?)
    A hivatalos mentők, akik azóta nem nagyon iparkodnak, de akkor és ott a gát mellett lesték, hogy a lakosok cipelik a homokzsákokat és próbálják kijavítani a gáton a hibát, s ezzel próbálják menteni amilyük van. (Egy ottlévõ olasz elmondja, hogy készült egy videó, ahol a polgármesterasszony biztatja az önkénteseket, hogy "gyerünk, gyerünk" (mozogni)! Viszont levâgták a videó végét, ahol már azt kiabálta a polgárainak, hogy "Menjetek innen"!)
    Nem sikerült. A gát átszakadt és meglett a tragédia.
    A termoszat már csak ilyen..."
    A biolaborra szánt terület is úszik:
    https://www.byoblu.com/2023/05/17/pes...dei-virus/

    „Kevesebb, mint hat hónapon belül a második árvíznél tartunk a környéken. A tegnapi nap rosszabb volt, mint az előző. A víz megérkezett a házunk közelébe. Az általunk kiadott képek bemutatják a terület törékenységének problémáit. Ma több mint egyméteres árvizet találtunk a biolabor építésére szánt területen: valami nagyon riasztó, nem is építenék oda házat. Úgy tűnik, ez a 2023-as év az árvizek éve, tavaly voltak rengések és földrengések. Sajnos az események az állásfoglalás elfogadását követő első pillanattól kezdve állításainkat igazolják az általunk felvetett kritikus kérdések tekintetében. Még a házaink is, néhány méterre attól a területtől, amelyre a biolab építménye kerülne, beszivárogtak, repedtek és földcsuszamlások is voltak. Megismételjük, hogy nem akarjuk a biolabort itt, nem a mi földünkön, de elvileg sehol máshol.

    A Ridracoli gát
    A Bidente di Ridracoliban található a mesterséges víztározó, amelyet 1982-től kezdődően építettek Ridracoli falutól felfelé, Bagno di Romagna településen.
    Az 1982-ben elkészült ívgát 103,5 méter magas és 432 méter széles. Körülbelül 100 hektáros tavat hoz létre, amelynek vízkapacitása 33 millió köbméter. A Romagnai vízvezeték szolgálatában áll 48 Romagna és San Marino település szomját.
    Így:
    100 [Ha] = 1 000 000 [m2]
    Szint 60cm = 0,6 méter
    0,6 [m] * 1 000 000 [m2] = 600 000 [m3] = 600 000 000 [liter]


    Valószínűleg ezt nyitották meg, a bibliai "Özönvíz" is erről szólt..
    Tehát ez egy rég bevált technika.
    Ezért nem lehet a víztározók felett drónnal sem repülni.


    Kinek engedélyezik meg folytonosan, hogy pusztítsa, ölje meg emberek millióit?. Na gyere!

    Alig néhány napja azt olvastam, hogy a már 1 milliárd emberrel kevesebb van a földön mint 2020 elején. Egész életemben azt hallottam, hogy az emberiség száma a földön folyamatosan (mi több; exponenciálisan) növekszik.Nem adtam tovább a hírt, mert még nem néztem utána valamint még a gondolatát elhinni, elfogadni is félelmetes. Azt viszont jó ideje bizonyítottnak látom, hogy milliók tényleg elpusztultak, egészségileg megnyomorodtak az önmagukat önkéntesen a legfelsõbb hatalomnak kikiáltott aljadékok munkálkodása miatt.
    Miért engedi ezt meg szinte minden ország kormánya, talán mindegyiknek elkapták a tökét amikor ereszcsatornákon csúsztak le menekülés közben? Az országok szinte összes államvezetõjét lefizették, megfélemlítették? A szerencsétlen, hülye, bugyuta nép pedig nem érzi a vesztét? Ugye szabad ölni??? Szabad bizony - mert én úgy döntök. Ezek a sunyi miniszterek sose senkinek nem adták írásba, hogy az emberiség néhány tízezer - a képzelt hatalomukban élõsködõ szemetének engedélyezve van a gyilkolás. Ezt én úgy értelmezem, hogy egyáltalán nem kompetensek, csak dróton rángatott bábuk és nem vagyok kisökör sem.

    úgy érzem minden porcikámban, hogy még csk most kezdõdik a harc.
    - 2023. 05. 21. 18:20
    • rich932
      Ilyen "véletlen" gátszakadások előfordulnak, ha KÁLonTÁRozó épül... mert a LAKe, LEAK-et TÁR, vagy valaki kiTÁRja rá a LUKat. <br />Szerintem nem kell mindig a rosszat feltételezni, a szabad vakoló sátánfattyak mind szülész nőgyógyász szakosok(végülis a gazdájukat akarján a világra segíteni...) és ez egy nehéz szülés(biztos a szarvak miatt?! Bár ha farfekvéses lenne akkor meg a paták vannak útban...) szóval elengedhetetlen olykor a GÁT metszés, hogy TÁG legyen a LUK közben ki-ki csordogál LAKe...<br /><br />
      - 2023. 05. 22. 07:54
  • A
    Újabb örömhír érkezett, kinyiffant a zsidgányféreg: https://www.blikk.hu/politika/magyar-...zp/204vcxh
    Ennek se 68 évesen kellett volna meghónia' (hanem már sokkal hamarább Nevet)
    - 2023. 05. 22. 11:00
  • Gojpofi


    NEM VAGYUNK EGYEDÜL
    - 2023. 05. 24. 09:30
  • polip
    az az 1 milliárd halottas hír a telegramos csatornáról van(ufós,mátrixos,klónos).berakok még néhányat bár nem tudom,hogy igaz e(google fordítóval)https://t.me/SecretPlayerSpecial/21454
    https://t.me/SecretPlayerSpecial/21454
    Bécs 🇦🇹 🇪🇺 halott, ahogy van. Kevés emberrel vagyok itt, egyikük sebész 🪖 🎖 kórház 🏥 Ma azt mondta nekem: Nézd meg a fiatal nőket 👗-val, majd nézd meg a lábukat 🦵? Kezdtem észrevenni, hogy a fiatal, gyönyörű lányok lábai arányai nagyobbak a testhez képest. Azt mondta, látod, ez vérrögök a Covid-19 vakcina után, jól néznek ki, de a lábuk nagyobb, mert a nagy vérrögök már kezdenek felhalmozódni, alulról felfelé. Azt mondta, hamarosan mind meghalnak. Nem 1 nő volt, tucatnyi ilyet láttam már csak az elmúlt 2-3 órában. Cannabis World? Bassza meg a mátrixot 🟩 🔥
    https://t.me/SecretPlayerSpecial/21510https://t.me/SecretPlayerSpecial/21510
    Gratulálunk 🎊 sikeresen bekötötted a mátrix 🟩 számítógépbe Most 💀 A rákot okozó vírus számos Pfizer vakcinában megtalálható, nem csak a Covid-19 belsejében Murakami, a Tokiói Egyetem japán professzora aggodalmának ad hangot a majomvírus 40 (SV40) promótereinek riasztó felfedezése miatt Pfizer-dózisok mellett, amelyek összefüggésbe hozhatók az emberi rák kialakulásával: „A Pfizer vakcinával elképesztő probléma van. Elképesztő felfedezést tettem . Ez az ábra a Pfizer vakcina szekvenciájának kinagyított képe. Amint láthatja, a Pfizer vakcina szekvencia az SV40 szekvencia egy részét tartalmazza. Ezt a szekvenciát promóternek nevezik. Durván szólva, amit egy promoter tesz, az növeli a génexpressziót. A probléma az, hogy a szekvenciát egy ismert rákot okozó vírus tartalmazza. Felmerül a kérdés, hogy miért szerepel egy ilyen, egy rákvírusból származó szekvencia a Pfizer vakcinában. Egyáltalán nincs szükség rákkeltő vírus ilyen szekvenciájára egy vakcinában. Ez a szekvencia teljesen szükségtelen egy mRNS vakcina előállításához. A probléma az, hogy ez a sorrend rögzítve van a vakcinában. De nem ez az egyetlen probléma. Ha ilyen szekvencia jelen van a DNS-ben, a DNS könnyen vándorolhat a sejtmagba. Ez azt jelenti, hogy a DNS könnyen bejuthat a genomba. Ez egy nagyon komoly probléma. Fontos a sorozat eltávolítása. A Pfizer azonban a szekvencia törlése nélkül készítette el a vakcinát. Ez felháborítóan rosszindulatú. Az ilyen típusú promoterszekvencia teljesen szükségtelen mRNS-vakcina előállításához. Az SV40 valóban a rákvírusok promótere.”
    https://t.me/SecretPlayerSpecial/17037https://t.me/SecretPlayerSpecial/17037
    1 milliárd ember eltűnt, és folyamatosan számol Az alábbiakban nem az én véleményem (az enyém sokkal rosszabb) gondolj rá, ami tetszik. A világ lakossága már egymilliárddal kevesebb, mint a Warp Speed hadművelet előtt volt. Annak ellenére, hogy 2020 eleje óta, amikor a vuhani koronavírus (Covid-19) először tűnt fel a semmiből, a „segíts életeket menteni” hírverésről beszélünk, a világ népessége azóta jelentősen csökkent. A halálesetek valójában azután kezdtek el begyűrűzni, hogy a Trump-kormányzat elindította a Warp Speed hadműveletet, egy felgyorsított "oltási" rendszert, amely több tízmillió súlyos sérülést és halálesetet okozott. Most a rendelkezésre álló és összegyűjtött adatok alapján úgy tűnik, hogy egymilliárd ember halt meg e globális pszichológiai művelet következtében. Ezért távolították el Trumpot, hogy a 🇺🇸-ban élők ne hibáztassák, miután tisztábban indul a második ciklusért, és valószínűleg nyer. Újra aktivizálják Trump elnököt. Minden színpadra van állítva, minden előre be van állítva.
    https://t.me/SecretPlayerSpecial/17899https://t.me/SecretPlayerSpecial/17899
    Tehát az 1 milliárd ⚰️ helyes szám volt a végén 😱 Valami furcsa történik, és a ✡️ tulajdonában lévő tömegmédia nem fogja elmondani: - A túlzott halálozás meredeken emelkedett, 1101%-kal nőtt a 0-14 éves gyermekek körében Európában 🇪🇺 - Egyszerre esett a termékenység az egész világon, és senki sem tudja, miért. Mi történik? Ezt nevezik a világ népességének csökkenése az eugenikus vakcinák miatt (a PiCo fehérje toxin hatása miatti halálozás növekedése és ugyanezen toxin hatására a születési arány csökkenése). A PiCo fehérje egy ☣️intelligens nano 🍄 gomba, amely a beoltott vérben és agyban növekszik, víz alatti biolaborokból szállítják 👽, ezért jelenik meg mostanában annyi videó Buru sellőkkel 🧜‍♀️ 🧜‍♂️, búvóhelyeik egy része elpusztult. világ, főleg tengeralattjáró titkos küldetésekkel 🎖 Minden 🌊 part tele van velük.
    https://t.me/SecretPlayerSpecial/21473https://t.me/SecretPlayerSpecial/21473
    Kéttengelyes illúzió Azt hiszik, hogy az emberek hülyék, tévednek? Szerintem igazuk van 💯 Miért gondolod, hogy a mai gyerekek és tinédzserek számítógépes játékokkal játszanak 🎮? Mert ők értik (sokkal jobban, mint a felnőttek), hogy ez egy hamis világ, és nem szabad itt lenniük. Nem szabad erre a világra születni. Ezért keresnek egy jobb világot, ami létezik a Metaverse-ben és a videojátékokban 🕹 De ott is lőnek és ölnek, szóval a világunk egyforma, nincs nagy különbség. Ezért van az, hogy ha új embert hozol ebbe a világba, akkor hülye vagy, bármilyen státuszban is vagy. Meg tudjuk változtatni a "jelenleget" Igen ám, de akkor az összes klónt meg kell semmisíteni, a III. világháború az egyetlen helyes dolog, az egyetlen helyes út. Azt hiszed, hogy az elit nem tudja, hogy szülőként kudarcot vallottál? Ismerik és arcon nevetnek...
    - 2023. 05. 27. 03:17
  • J
    Sajnos az IDO eltolodas miatt csak most valaszolok GERRY bacsi irasara .
    Merem remelni , hogy nem keso es a GESTAPO fogja olvasi ! SALOM !

    Szeretnem utolag felhivni mindazok figyelmet akik ezt eddig {LESZARTAK} pedig abban biztos vagyok, hogy olvastak es figyeltek!
    Ha POSTA IMRE es azoknak akik ezt az oldalt letre hoztak, értéknek tartják es videokat tettek fel erre az oldalra amit a NEMZETBIZTONSAG kellett, hogy lásson eddig nem okozott semmilyen problemat, most miert lett ez ilyen NEMZET ELLENI BUNCSELEKMENY ?

    Az igaz, hogy nem szep es jo dolog amikor emberek masok felett halalos iteleteket mondanak !!
    De ahogy a BIBLIABAN irva van csak az ISTEN tudja azt eldonteni ki az igazi bunos .
    JOBB HA EZT A MAI BIRAK TISZTELETBEN TARTJAK !!

    Mert remelem eljon az az ido amikor EN is el donthetem, hogy kik es mennyire bunosok azok kozul akiket a POSTA IMRE es tarsai eddig meg meg se emlitettek !

    Kerem a tisztelt Birosagot {jo, nem igazan tisztelt} de igy illik a mai rendszerben szolitani oket, hogy vegyek figyelemben azt, hogy a dontesuk utan EN es TARSAIM hozunk egy masik dontest!
    Mindazokat akiket eddig Posta Imre feljelentett es a birosag a sok ev alatt megse ohajtotta megkerdezni, hogy miert nem cselekedtek a NEMZET erdekeben azokat EN es TARSAIM ujra inditott PERBEN a STATARIUM tovenyessege alapjan fogjuk eldonteni, hogy milyen buntetest érdemelnek!

    Ez NEM FENYEGETES! Csak egy reakcoó és emlekezteto mindazokra a dontesekre amit mostanában csinaltok !
    NE CSINALJATOK ES! AKKOR MI SEM CSINALJUK UGYANAZT VELETEK! EZ ILYEN EGYSZERU !

    Rovid idovel ezelott, nehany honapja, mar az FBI is jart nalam. Na vajon miert ??
    Kinek csipte a szemet amit ide feltettem? Remélem fogtok jelentkezni ? Az a kerdes, hogy szemelyesen vagy csak NEMZETBISZTONSAGI szarertok szintjen ?

    Mi koze amerikanak ahhoz, hogy EN milyen dolgokat irok IDE? Na persze egesz mas indokkal jottek kivancsiskodni es baszogatni!
    Meg ahhoz se volt ver a faszukban, hogy kozoljek az igazi indokot {KULDETESUKET}
    Miert faj az USA -nak, hogy valaki nem ert egyet a magyar politikai TERRORISTA rezsimmel ??!!

    Csak nincs valahol - az asztal alatt egy elrejtett kartya ? Mert azt igazan meg a HAMIS KARTYASOK se szeretik !
    Roviden es tomoren > Csak azert, hogy akiknek ez a munkajuk a szellemi kepessegukhoz merve ugy kozoljem, hogy ok is megertsek .

    A vegso dontest NEM OK ES MOST HOZZAK POSTA IMRE ES TASAI UGYEBEN !

    Sokkal inkább a sajat csaladjuk es az a nép akiket meg kellene védeniük.

    Ez NEM FEGYEGETES ! De Felhivas! Mindenki szamara !
    - 2023. 06. 05. 15:36
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %