Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Kitört a vihar...

Kitört a vihar...

Na szóval, itt állok egy lasszóval!

és elmondanám néhány szóval... Igazság szerint a kezemben lévö kötél, csak képzeletbeli lasszó, és miután dobni sem tanultam meg így csupán "úriasan"  és egyenlõre csak virtuálisan! - hogy ne érje rossz szó a ház /pontosabban e-weboldal/ elejét - rá fogom helyezni néhány olyan személy nyakára akik az utóbbi években kiérdmelték az akasztófát és aminek jó erõs kötele ez itt a kezemben.


Nem én döntöm el, bizony!

Az én nyakamba ugyan nem varrtok semmiféle olyan szarságot mint amivel most Imrének, vagy Áronnak meg még öt velük kapcsolatban lévõ személynek kell megbírkóznia.

A népharag visz majd titetek a bitófa alá, esetleg egy hosszú fal elõtt estek majd térdre? Nem tudom, de hiszem, hogy ott nézhettek fel majd utoljára az égre.

Ti urak, ti urak!... ti hitvány ..... *** ebek! (*** írjatok ide egy országnevet!)
Ti urak, ti urak!... Nagyemberek! Miért népetek ölitek 'mely kérges tenyerébõl etet?

Nos ez a kérdés nem légbõl kapott.- mindjárt meg fogjátok érteni. De elõbb még teszek egy kis kanyart:
.............
Létezik egy eskü, amire tanulmányaik befejezésekor minden orvos felesküszik. A tartalma elméletileg örök idõkre vonatkozik ezért ide egy régebbi keltezéssel megfogalmazott orvosi esküt választottam ki elolvasásra:

"– Esküszöm a gyógyító Apollóra, Aszklepioszra és Hügieiára és Panakeiára és valamennyi istenre és istennőre, akiket ezennel tanúkul hívok, hogy minden erőmmel és tehetségemmel megtartom következő kötelességeimet:
Tehetségemhez és tudásomhoz mérten fogom megszabni a betegek életmódját az ő javukra, és mindent elhárítok, ami ártana nekik.
Senkinek sem adok halálos mérget, akkor sem, ha kéri, és erre vonatkozólag még tanácsot sem adok. Tisztán és szeplőtelenül töltöm életemet és gyakorolom tudományomat.
Minden házba a beteg javára lépek be, s őrizkedni fogok minden szándékos károkozástól, különösen férfiak és nők szerelmi élvezetre használatától, akár szabadok, akár rabszolgák.
Amit hivatásom gyakorlása közben látok vagy hallok – akár kezelésen kívül is, a társadalmi érintkezésben –, arról hallgatni fogok, azt titokként megőrzőm.
Ha ezt az esküt megtartom és nem szegem meg, örvendhessek életem fogytáig tudományomnak s az életnek, de ha esküszegő leszek, ennek ellenkezője jusson nekem osztályrészemül."
..............

óh, Ti dokik... van még kötél, ne csüggedjetek...

kanyar vége, vissza az útra:

Egy újabb hír került elém ma reggel aminek a címét ehhez a hírhez önhatalmúlag kikölcsönöztem (na jó, elloptam de csak azért mert tudom, hogy jogilag nincs levédve így nem büntethetnek meg jelentésének értelemszerü használatáért.)

Mégegyszer a cím: Kitört a vihar... (- valójában nem is értek vele egyet.... Tényleg kitört? Hol? A biliben? Vagy csak egy újab óhaj, sóhaj esetleg ima?)
Világszerte emberek milliói fedezik fel az igazságot, ahogy az "EGYESÜLT NEMZETEK TITKAI" című film hét nyelven járja a világot.
Az európai gyermekkereskedelem ellen küzdő nyugdíjas rendőrök és nyomozók hálózata elmondta, hogy nemzetközi kapcsolataiknak köszönhetően öt nyelven kapták meg a filmet. Azt mondták: "Ez a film világméretű maratont futás!".
Az Orvosok a Szabadságért Európában alapítója üzenetet küldött, amelyben felajánlotta segítségét.
A filmet megosztják az üzleti vezetők hálózatain, és hollandiai politikusok megígérték, hogy megnézik. stb.Harcos mentalitással kell rendelkeznünk.
Ne csak egyszer üssük a sárkányt, nem csak kétszer. Addig üssétek a csaló szörnyet, amíg szét nem esik.
Itt van, hogyan: Menj az influencer-fiókokba, és kommentben tedd közzé a film linkjét.
Így néhány perc alatt több ezer emberhez jutsz el. Tedd ki kommentként az elnökök, miniszterek, hírességek, médiaszemélyiségek stb. posztjai alá.Mi van, ha ez a film valóban az a szikra volt, amely meggyújtotta a lelkiismeret tüzét magas rangú emberekben, akik aztán nagy szerepet játszottak abban, hogy az ENSZ ne váljon világkormánnyá?

Erre képes az igazság, és ez meg is fog történni!Terjesszétek tovább, Telegram-csoportokban, Facebook-csoportokban, a Truth Socialon, Gabon, Getteren és bárhol máshol, ahol tartalmat tudtok közzétenni. Küldjük el a helyi biztonsági erőknek, iskolaigazgatóknak, kórházigazgatóknak, helyi újságoknak stb.Legyünk mindannyian részesei a valaha volt legnagyobb átalakulásnak.
Ha még nem láttad az "EGYESÜLT NEMZETEK TITKAI", mindenképpen nézd meg.
Kérjük, használd az alábbi linkeket.


Sajnos magyarul még nem készült el (vagy nem találtam meg)

Megemlíteném, hogy vagy lelkem, de a hír olvastán nem lettem túl lelkes viszont próbálkozom! Végül még valami... A bírák is felesküdtek - ha jól tudom - az igazságra. Néhányan mintha közülük is elfelejtették volna, hogy a jog gyakorlata nem mindig egyezik meg az igazság követésével. A lefektetett jogi paragrafus megváltoztatható, az igazság - bár relatív - nem! Ezt csak azért írom, ha véletlenül olvasnának akkor eszükbe juttassam. Sok reményt azért nem füzök hozzá.

Van még itt valami:

Amikor a kormányok szerződéses alapon megengedik a globalistáknak, hogy szándékosan megöljék a saját népüket…

Hazánk lakossága ugyancsak nem mentes ettől …
Itt egy videó, egyenlőre német nyelven: Telegram-hirekpentrado
Röviden a tartalom: Migrációs hazugság, oltási hazugság és éghajlati hazugság! Ezek a globalista szerződéses tömeggyilkosság aspektusai, hogy elérjék az emberiség tervezett csökkentését? A fehér emberek kiirtásának biztosítása érdekében?Amikor egy rezsim az egészségvédelem ürügye alatt hagyja, hogy a globalista méreggyártók megöljék a saját népét, amikor egy rezsim az éghajlatvédelem ürügye alatt környezetrombolással tönkreteszi a saját népének élőhelyét, és az emberség ürügye alatt etnikai abortuszt végez a saját népével a migrációs áradásokkal, akkor döntésre jut.Akik az út szélére kerülnek, azok a régi, gonosz uralkodók lesznek. Dr. Markus Krall hihetetlenül pontosan összefoglalja a videóban az éghajlati hazugsággokat.Dr. Krall: "Az igazság az, hogy ezek az emberek teljesen tudatlanok. Valójában 100 százalékban tudatlanságban szenvednek. De nekünk ezért úgymond a magunkba kellene mártani a késünket, hallgatva arra a néhányszáz emberre, akik magánrepülővel utaznak Davosba, akiknek magánjachtokat tartanak és ezek a tulajdonok mentesülnek a CO2-adó alól. Ezek az emberek most azt mondják nekünk, hogy nem szabad többé autóval munkába járni, és hogy a fűtést is abba kellene hagynunk. pontosabban azt, hogy - minden tudományos indoklás nélkül - szüntessük meg az eddigi fűtésrendszerünket és cseréljük le elektromos fűtésre. Tehát fel kellene borítanunk az egész életünket. Kötelezni akarnak mindenkit arra, hogy adjuk fel szabadságunkat, szüntessük meg a gazdaságunkat, rovarokat kellene ennünk, mindenféle dolgokat kellene tennünk azokért az emberekért, akik erõszakosan és önhatalmulag világhatalomra törekszenek - akár a mi életünk árán is A megsemmisítés a klímaháború során látszólag teljes rendben történik. Migrációs pusztítás, oltáspusztítás és élőhelypusztítás. Azok akik annak fényében, hogy az oltóanyaggyártóknak szerződésben engedélyezték, hogy szándékosan megöljenek minket, embereket, ahogy ez a videó is bizonyítja, még mindig azt hiszik, hogy az illetékesek minket akarnak megmenteni az úgynevezett klímaváltozástól, és nem hajlandóak szembenézni a valós igazsággal, hogy elpusztítanak minket, azok azt is elhiszik, hogy a prostituált egy rózsafüzér elmorzsolása után újra szűz lesz. Ez a videó tartalmazza a klímahazugság összesített teljes leleplezését, valamint azt is, hogy a szállítási szerződések lehetővé teszik a Covid méreggyártók számára, hogy szándékosan megöljenek minket.

Hirtelen ennyi makarenkói pofont gyüjtöttem össze és adom nektek tovább, hogy felébredhessen aki akar!

9 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • A
    Most ezek az erkölcsök fontosak lesznek többeknek, ezért írtam le Matek Kamil egyik videójából. Nem könnyű betartani ezeket az erkölcsöket, és sokan még nem is értik, mit jelentenek az erkölcsökben szereplő szavak. Az isten helyett ég atyát érdemes érteni. Az erkölcsök után amit még fontosnak tartok, azt írtam le.
    Szkíta erkölcs
    1. szeretet
    2. bátorság
    3. türelem
    4. békesség
    5. kedvesség
    6. jóság
    7. hűség
    8. gyengédség
    9. önkontrol
    10. önzetlenség
    11. önfeláldozás
    12. igazmondás
    13. irgalom
    14. könyörületesség
    15. alázatosság
    16. empátia
    17. szimpátia
    18. isteni tudás
    19. isteni akarat
    20. isteni morál
    21. áhítatos isten félelem
    22. isten jóságába vetett remény
    23. isten jóságába vetett hit
    24. isten jóságába vetett bizalom
    Hét teremtő érzelem
    1. fegyelem
    2. türelem
    3. figyelem
    4. szerelem
    Ez a négy (1, 2, 3, 4) érzelem, ha jelentősen megnövekszik a páros víz szerrel (örök élet tudása), akkor kitágul a belső kapu, belső gát, és a szikrád bejut a magba, magadba.
    5. jóság
    6. szeretet
    Ez a két (5, 6) érzelem szükséges a szerelem eléréséhez.
    7. boldogság
    A 7. érzelmet a magban fogod teljességében megismerni.
    A páros víz szerre a felkészülés
    A páros víz szerrel válsz emberré, asszonnyá, ha bejut a szikrád a magba, magadba, továbbá olyan tudást (örök élet tudása) kapsz meg, amivel kijutsz a duális világból az égi világba.
    külcsín
    1. egyéni szabadság (nincs férjed, feleséged, élettársad, szexpartnered, minden felnőtt gyermekedet elengedted, nem vagy semmilyen vallásnak, csoportnak a tagja – pl. megszüntetsz minden kapcsolatot a cégekkel, ezotérikus csoportokkal, stb.)
    2. magadra figyelés
    3. magadra hallgatás
    4. minden hatás beküldése magadba
    Belbecs
    A gyökértársad, vagy egy ember a nőknél, vagy egy asszony a férfiaknál leellenőrzi, hogy
    1. Ismered a hat teremtő érzelmet, ami hat.
    2. Minden gátat, akadályt segít neked megszüntetni.
    3. A nőből jányt varázsol, a férfiból fiút farag.
    4. Megtudod a magból, ki a gyökértársad.
    5. Alkalmas leszel a páros víz szer végig vitelére.
    páros víz szer
    1. A polgárháború alatt kapja meg az, aki felkészült rá, vonalszerűen, egyenesen, az életfa, az élet virága szerint.
    2. Mindenki a gyökértársától kapja meg, akiből mindenkinek csak egy van.
    3. Mindenki két közösség tagja lesz. Az egyik közösség az, akibe a gyökértársa is tartozik, a másik közösség az, akinek a megkapott örök élet tudását átadja, ez hét vonaltárs.
    A páros víz szert nem lehet megérteni, csak átélni lehet, mivel érzelmekről szól, ezért nem lehet sem szóban, sem írásban, sem bemutatással pl. videón átadni.
    Azt el tudom mondani, hogy mit érdemes betartani, hogy sikerüljön megkapnod, és ezt a fentiekben el is mondtam.
    Háromféle kapcsolat létezik
    Ismeretség az nem kapcsolat.
    1. baráti kapcsolat
    2. társ kapcsolat
    3. pár kapcsolat
    Bárki lehet a barátod, de baráttal nincs közösülés, ezért kell minden barátoddal abbahagyni a szexet, pl. a férjeddel, feleségeddel, mert ő neked a barátod.
    Gyökértársad csak egy van, míg vonaltársadból hét van.
    Pároddal csak az után találkozol, ha a társkapcsolataid rendben lesznek.
    Minden kapcsolat az ismeretségből indul.
    Ezzel röviden mindent elmondtam, amit erről el lehet most mondani.
    remény, hit (hat), bizalom, tudás – Már aki érti, miért is írom így le.
    Hat, ami hét. – A könnyebb megértésért.
    - 2023. 05. 22. 15:58
  • A
    Michael Jackson is tudhatott valamit (vagy túl sokat) a szúrkálos tervekröl, a szíriai polgárháború terveiröl, stb... A zenéjével is már sokat üzent, csak sajnos kevesen értették meg, majd közvetlenül is figyelmeztetni akarta a világot, de tudjuk, hogyan akadályozták meg ebben Komor ... különben Trump jó barátja volt...
    - 2023. 05. 22. 16:53
  • Gerry
    Na most erre mit mondjak?

    Igazad van, de egy részét én írtam a többit bemásoltam és - nem tudok, nem is akarok mindent kijavítani... Amit én írtam, - idõnként visszaellenörzöm, de gyorsan írok és nem jól (sikító gépírás szinten: "- Jajj, megvan"
    iMRE NINCS, A HOZZÁSZÓLÁSOK A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL ÉRKEZNEK, NEM FELTÉTLENÜL MAGYAR BILLENTYÜZETTEL (A NÉMETBEN IS AZ ÖSSZES ÉKEZETES KARAKTERT KÉT - SZINKRONIZÁLT BILLENTYÜVEL KELL BEÍRNOM... ÉS HOSSZÚ "Ü" MÉG ÚGY SINCS... MOST NEM VETTEM ÉSZRE, HOGY NAGYBETÜVEL ÍROK (PEDIG NEM AKARTAM "KIÁLTOZNI"... node, felnézve a billentyümrõl megtaláltam a CapsLock gombocskát... Kivánságodra.

    Több mint 40 éve itt élek, és a német nyelvterület, a "SchwízzerDücs", a Francia és Olasz Kantonok (na tessék - nagybetü vagy kicsi???...hülye német) valamint szinte az összes német kanton eldeformált szóbeli nyelvezete nem igazán pozitív külsõ hatás ahhoz, hogy megtartsam a magyar nyelvtudásomat. Amint írtam - gondolom olvastad is Nem vagyok - föleg irodalmi vonalon értelmiségi. Szinte egész életemben "gyakorlati" ember voltam... olvasni azért tudok. Te, aki valószínüleg irodában töltötted el éveid nagy részét, nem tudsz programozni, esetleg az informatikával vagy hadban, Elektronikávan AudioTechnikával, talán a CAD nem a kedvenced, esetleg a mechanika vagy a geometria amivel sose békültél ki... de hát ez van. Rám itt valójában csak azért van szükség, hogy müködjön a az oldal... Akkor most - mint Suszter - maradjak a kaptafánál?

    Szóval, hidd el megértem amit írsz, néha engem is idegesítt amikor a muszályt így írom és ráadásul észre se veszem, de nem igazán tartom fontosnak. A Word programom csak németül, franciául és angolul javítja a levelezésemet... de még így is problémám van a szórendiséggel... Néha nem könnyü. Ugyanakkor nincs (soha nem is volt) olyan tagunk aki felajánlotta volna, hogy közlés elõtt korrespondálja és kitörli a felesleges r betüket illetve pótolja. Biztos itt is tettem néhány hibát. Sajnálom, hogy idegesít... de segiteni nem tudok rajta és úgy vélem neked kell(ene) a saját "õrületig idegesítõ" reakciódat kordában tartanod. Én ugyanis innen ezt nem tudom megoldani.

    Nem vagy egyedül aki tisztában van azzal, hogy szinte minden hír pusztába kiáltott szó... Csak közbevetõleg; Julius Andan (aki nem más mint Duncan Shelley és egy magyar író - összes könyve megvan a polcomon). Régebbi weboldalainkon százszor is elmondtunk mindent - egy újszülöttnek minden vicc (vagy esetleg nem vicc) új. Ha ebbe belefásulsz. Imének és nekem ez a világ 14 éve életünkhöz tartozik ... Két új generáció született és nõtt fel a világon és ezek mindannyian úgy kezdtek,el beszélni, hogy pl. "MAMA... Nem tudtunk mindent (illetve nagyon keveset tudtunk) átadni abból amit mi tanultunk meg néhány évtized alatt és ez a felhalmozott személyes tudás el is tünik velünk együtt. A tiéd is.

    Abban is igazad van, hogy nincs sok értelme a kommentelésnek és megsúgom neked annak se, hogy ez az oldal még müködik... Egy okom van arra, hogy müködjön (még) addig ameddig Imre azt nem mondja, hogy kapcsoljam át "Archive" módba
    Addig viszont - Presztizsbõl - "balhézok tovább! Nem haragszom senkire, de miután "védett korban" vagyok úgy gondolom kimondhatom (leírhatom) amit már sokan nem is mernek avagy nem látják értelmét.

    - Amennyiben úgy gondolod és kijavítod az itt elkövetett formai illetve nyelvtani hibáimat akkor megköszönöm a segítségedet - és egyszerüen elküldheted nekem ".txt" fájlban a javított szöveget... persze ha ér annyit az egész amit ide írtam... Igazából - nem szükséges, mert abban igazat adok, hogy nincs jelentösége mit írok és hogyan...

    Alább AZUMI felsorolása ... - ami lehet, hogy hibátlan - se jut át az emberek fejébe. Amit ma leírtam összekötve egy két dolgot benne csupán egy homokszem, ami eltünik nemsokára... Servantes-nek szerencséje lehetett, hogy fennmaradt a könyve... néhányan azért tanultak a bugyuta történetbõl... Én is bugyuta dolgokat írogatok, ki tudja, valakinek esetleg még eszébe fogok jutni a jövõben. Azt onnan fogom tudni, hogy olyankor csuklani szoktak az alanyok. A gondolatnak nincs határa, renélem a pokolban is meg fog találni!

    szép estét neked!

    (Ez alá is felteheted a javított változatot!)
    - 2023. 05. 22. 16:54
    • Gerry
      Engem valójában csak nagykéssel tudsz megbántani - ha sikerül! Szóval ne add fel!
      Szívélyes alázattal küldöm:

      Falun.

      Itt a lágy esõ sarat taszítva
      fröcsköli mértani idomok
      törvényeit, hogy újra szülje
      földgyermekét s pusztulásból
      épitsen új csodát;
      erdõt, mezõt, õsotthonát...

      Felnevetek.
      - Ha harc, hát
      harc legyen !

      ...esõszitán az
      égre nézek,
      s bõrömig ázik
      el a kabát.

      postaimre.net/kepek/falun.jpg

      P.S.: Háromszor kellett elolvasnom magam, mire megtaláltam a "vartok"- szócskát... Javítottam. Anyád! (A muszály az direkt vót úgy is maradt!)
      - 2023. 05. 22. 19:12
    • V
      Nagyon sokan írtak már ide 2009 óta, tele helyesírási hibákkal, többen kifogásolták ezt régebben is, viszont a tartalom itt fontosabb a javításnál.
      - 2023. 05. 23. 08:31
  • G
    Gerry,

    Erre csak azt tudom mondani:

    Egy olyan csatába belemenni ahol tudod, hogy biztosítva van a győzelem. Emberfölényben vagy, jobb és több fegyvered van, több pénzed van, minden a te oldaladon jobban áll. Még ebben az esetben is kell bizonyos határozottság, mert lehetnek váratlan meglepetések minden küzdelemben.
    László nagyon reálisan lefesti, hogy milyen körülmények, fájdalmas hiányosságok, áthidalhatatlannak látszó nehézségek állnak útjában annak, aki itt változásokat remél.
    Ú
    Én emlékszem még, hogy Neked nem ez az első, amikor megpróbáltad a lehetetlent.
    Mert milyen Ember az, aki úgy megy egy csatába, hogy semmi nem biztosítja a győzelmet? Nincs se pénz se posztó se elég ember. De mégis megteszi!
    Én szerényen és csendben leveszem a sapkámat.
    Az Úr Madách nagy művében is megszólal: "Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál!"
    - 2023. 05. 22. 18:07
    • Gerry
      Hello gutai... megnyugtatlak, ne félts! Tudom, hogy hülyének van szerencséje... és ha az mellettem akkor ki ellenem? De köszi'! Te is mindig itt vagy ... láttalak sok éve, látlak ma is! Szia!
      - 2023. 05. 22. 19:24
  • A
    Itt van magyar felirattal. https://vdtablog.hu/video/ami-mindenkit-erint-egy-magas-rangu-ensz-tisztviselo-feltarja-az-ensz-sotet-titkait/
    - 2023. 05. 23. 08:18
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %