Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Azt a bárcabitorlós Úristenit neki!

Azt a bárcabitorlós Úristenit neki!
Ez elég rövid lesz...

Találtam a wikipédián egy nevet... El sem hiszem, hogy milyen zseniális emberek élnek magyarhonban. De tök komolyan.
Ezt tanulni nem lehet - Ezt az oroszok szputnyiknak tervezték, de embergyerek lett belõle...

Õszintén mondom - amikor éppen csak nagykorú lettem azt szerettem volna, hogy a világ megismerjen. Megismerje a nevemet, csodálja a tehetségemet, drukkoljon nekem erõt adva a harcomhoz, kérjenek tõlem monogrammot, ja nem... autogrammot (tényleg, mi köze az aláírásnak az autogrammhoz?) .... aztán még alig töltöttem be a 20 évemet kaptam egy levelet a MAGYAR HONVÉDSÉG-tõl, hogy Szeptember végén - Gondoljátok csak el; "Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, Még zöldel a nyárfa az ablak előtt,.." - dehogy zöldelt sehol az utcán egy fa nem volt, a 32 busz büdös füstje szállt az ablak elõtt (Bp. XIII.ker. Petneházy utca, Angyalföld)... "Még ifju szivemben a lángsugarú nyár..." rögtön elszürkült és 24 hónapig el is korcsosult.... hát így jártam. 

De most látom, hogy mégiscsak létezik a lelki/szellemi(?) reinkarnáció... sok év utám a belsõ zsenialitásom megtestesült egy új emberben ... akiben újra születtem ... bár valószínüleg nem tud rólam, mert és se tudom magamban megtalálni elõzõ életem legkisebb szikráját sem... de érzem(!) mi több; TUDOM ... hogy egykori csodálatos erõm és akaratom nem veszett kárba. Azér´ bosszant egy kicsit, én megmaradtam névtelen senkinek, a másik - tudjátok, hogy csak most 36 éves? – kb. az 5. generációváltás után elérte a csillagokat...

 (vajon hol csámboroghattam olyan sokáig?) Az oldalon most mindent elolvastam róla... A tudatalattim jelezte, hogy belõlem ered a tehetsége... én lettem volna ez a félisten, akire Magyarország felnézhet, ha az a behívó, el nem gáncsol '73-ban. Az a pillanat úgy maradt meg az tudatalattimban (ne vigyorogj, van olyanom! -  sajnos csak álmomban jelenik meg, hogy Fönixként éppen a levegõbe akartam emelkedni egyszer csak éreztem, hogy ég a farkam vége... és mindig felébresztett ez a pillanat.) De ahogy elolvastam ezt az életutat ... aminek még nincs vége megnyugodtam: Az energia nem vész el csak átalakul.

Új erõ, új tehetség, új nagy ember és a világ marad olyan amilyen volt. ...hogy azt a bárcabitorlós Úristenit neki!

Azt hiszem elalvás elõtt még egyszer el fogom olvasni, ne haljak már meg hülyén! Szerintem Ti is okulhatnátok belõle

A wikipédia cikk itt olvasható. Néha azért elgondolkozom azon, lehet hogy rossz családba nõsültem?  Nem tudom, de ma már nekem tökmindegy. Nektek?


Félreértés ne essék én senkire nem haragszom! Ha egy országban ilyenek megtörténhetnek akkor annak az országnak a lakosai között néhány még a jég hátán is meg tud élni. Úgy hallottam, hogy a sarkoknál  most vastagodik a szüzjégképzõdés. Senki földje. Meg kellene müvelni – ha ott még nem vásárolta fel a kicsit jeges földeket Bill Gates - Neki is az lenne lenne az igazi kihívás.

Úgy hallottam itt már neki nem sokan akarnak neki eladni:


Szerintem õ is zseni - de az biztos, hogy nem az én reinkarnációm (le is tagadnám!)
Bill Gatesnek sikerült közel 269 000 hektár földet vásárolnia az Egyesült Államok több mint 12 államában. Ezek az Egyesült Államok mezőgazdasági területének közel 1%-át tették ki. Az Egyesült Államok legnagyobb mezőgazdasági magántulajdonosa mintegy 70 000 hektárral nagyobb területet birtokol, mint a második helyen álló Ted Turner (mintegy 424 000 hektár). A Land Report 100 2021-ben közzétett adatai szerint a Bill Gates által megvásárolt földterületek között 242 000 hektár mezőgazdasági terület, 1234 hektár rekreációs célú földterület, valamint 25 750 hektár mezőgazdasági területből lakó- és kereskedelmi célú hasznosításra átmenő terület található. Az észak-dakotai akvizícióval a teljes földbirtokállománya több mint 270 000 hektárra emelkedik. Ez Hongkong vagy három Berlin méretének felel meg.

.. Talán  Mészáros??? Ennek még utánajárok! De csak holnap

16 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • I
    Istenem ez olyan mint a mi kis ingatlan maffiás tolvajunk ,gál csabika gárdonyból ott apuka a volt díszpolgár és jegyző emelte fel a családot a biztos ingatlan lopások szintjére,ja meg a vida família.
    - 2023. 05. 24. 07:33
  • Gojpofi
    - 2023. 05. 24. 08:59
  • Macska János
    Macska János
    Patkányt láttam álmomban....
    - 2023. 05. 24. 16:53
    • Gerry
      Tükörbe néztél!
      - 2023. 05. 24. 17:04
      • Gerry
        Kérdezhetek valamit, te szerencsétlen agyhugyköves? Munkanélküli vagy? Kirúgtak a jobbikból? Ez az egyetlen szórakozásod maradt, hogy itt beszólj nekem. Imre hiányzik talán? Nem találod a helyed.
        Nem cserélnék az életeddel az biztos. Azt tudod, hogy namikor megjelensz akkor nem azért reagálok a beirásaidra, mert sértegetsz, csak azért mert teljesen feleslegesen muszáj veled foglalkoznom, plusz munkát adsz.
        Arra nem gondoltál eddig, hogy valamelyik kezeddel saját magadat elégítsd ki?
        Kellemes hétvégét neked is macskajancsika. Remélem okoztam neked néhány kellemes pillanatot azzal, hogy újra szántam rád egy kis idõt.
        - 2023. 05. 25. 15:16
        • Macska János
          Macska János
          <p>vazze próbáltam egy választ adni, de nem lehet linkelni vagy egy tisztességes hozzászólást tenni. Ki a rendszergazda? süllyedjen el... </p>
          <p>mindet töröltem. Amúgy a lényeg csak az mint már mondottam gerry te egy b***s b***ó vagy. Sokak nevében akikkel lekezelően bántál vagy kitiltottad esetleg elüldözted... </p>
          <p>még 2 kérdésem lenne de majd máskor ha nem tilt ki a főcenzor</p>
          - 2023. 05. 25. 20:51
          • Gerry
            Elméleti volt a kérdésem. Leszakadhatnál végre az oldalról!
            Hülyegyerekekkel nem érdemes foglalkozni mégis rákényszerítesz.
            ÜGYES FIÚKA VAGY TALÁLJ MÁSIK HOMOKOZÓT ahol tapsikolva szórhatod a homokot mások arcába..
            - 2023. 05. 26. 16:44
            • A
              Hagyd békén, ne reagálj rá Gerry, és akkor abbahagyja. Kommunikáláshoz két fél szükséges, de ha az egyik nem beszél, akkor a másik hiába mond bármit, egyszer csak megunja a hiábavalóságot. Nem kötelező senkivel sem beszélgetni, reagálni a másikra. Magam mindig beküldöm magamba a hiábavalóságokat, így visszahat az illetőre, és ha hülyeséget beszél, akkor a hülyeséget kapja vissza, és a hülyeséget éli át.- Bár ezt csak az tudja megtenni, aki beküld minden hatást magába.
              - 2023. 05. 27. 20:01
  • G
    László,

    Ellenkezőleg, nem "öregszel"

    Atillának ez a csodálatos szép verse még egész fiatal koromban "megfogott".
    Még csillagászati távolságban voltam a megértéséhez, de a szavak varázsára, és hatására ma is emlékszem.

    Azóta sok sok év elmúlt, de ennél szebben nem lehet leírni azt, "amit érdemes megírni" ......
    - 2023. 05. 24. 18:29
    • Gerry
      Ki tudod javítani te is ... így egy kicsit több munkával. Ezért csinálom én azt, hogy a válaszhoz elöször beírok valamit - vagy csak egy pontot, erlmentem  és alul utána újra (tovább)szerkesztem. Sajnos ezt a hibás müködést az okos programozók, a kezdetektõl a mai napig nem vették észre (Khmmm), vagy olyan okosak, hogy fél tölük a program és akkor nem hibázik. Már többször leírtam, de az emberek valahogy elfelejtik, vagy nem is gondolnak rá. Mostantól fogsz!!! Ha csak rövid hozzász'olást írsz egy hsz után akkor ne formáld a szöveget és úgy nem jönnek be a háttérhibák! Tetszik

      Ahogy elnézem most simán bekopíroztál egy formált szöveget (Web, Doc stb.))... Nagy hiba volt. Hihihi
      - 2023. 05. 24. 21:50
      • Gerry
        Ne add fel. Nem tudjuk mit hoz a jövõ ... igen, itt van sok bunker de ha Paksnál villan valami az itt is ugyanazt fogja eredményezni. Nem fogok lemenni egyikbe se. Azért megkérdezném, miért ilyen rossz a közérzeted? Nekem is van gyerekem, lehet, hogy még unokákat is láthatok ha..., de önmagamra - nem igazán fordítok figyelmet... Nálad mi a helyzet? Nem akarok meghalni az "elõírt idõm" elõtt, de ha úgy alakul akkor félelem és pszichikai problémák nélkül szeretném elfogadni a helyzetet... Te mire akarrsz felkészülni? Nem tartom jó ötletnek lehajtott fejjel elfogadni a sorsot... Ne add fel! Szemtõl szemben állva jobb ... talán gyorsabb is a halál. Úgy emlékszem, hogy az elég sok emberrel megtörtént ... és utána egy se panaszkodott. akkor nem lehet olyan rossz!

        Pihenj katona és ne panaszkodj.

        Régi vicc:
        - Mit kell csinálnod amikor Atomvillanást látsz?
        - Jól nézd meg mert többet úgyse fogsz ilyent látni!
        - 2023. 05. 31. 00:18
  • G
    Gerry,

    Önzetlenül, és barátilag közlöm Veled!

    "A patkányok ellen vívott háborújának élére keres parancsnokot New York City polgármestere"
    Bloomberg

    Te két egyszerű és keresetlen szóval rögtön kiiktattál egy főpatkányt!

    Milliókat kínálnak, ez megoldaná, hogy továbbra is köztünk maradnál ........
    - 2023. 05. 24. 20:47
    • A
      Látom nem érted a patkány szó értelmét, talán nem érted a magyar nyelvet, így a verset sem érted.
      - 2023. 05. 27. 20:12
  • A
    https://www.youtube.com/watch?v=1TPXE6EoGZw - Lényegében Pap Gábor itt elmondja, hogy a zodiákusnak, másként az energia használatának mi lesz a következménye. Ezt jól mondja el Pap Gábor, érdemes meghallgatni, ezért lesz polgárháború is az országban. Aki nem érti, hogy magam mit mondok az energia használattal, az ezt talán megérti.
    - 2023. 05. 29. 14:53
  • I
    Azumi linkje.
    https://www.youtube.com/watch?v=1TPXE...TPXE6EoGZw
    Pap Gábor - Mi dolgunk a világban?
    - 2023. 05. 29. 15:48
  • A
    https://www.youtube.com/watch?v=PJiKR6x35uo John Wicknél ez a 4. felvonás, de aki tudja nézze meg az összes felvonást. Ez a film pontosan bemutatja a kört. Hallottam már videón, hogy a kört reklámozzák, és valamiféle védelemről beszéltek, ha körben vagy. Azt nem mondják, hogy minden körben, aki benne van, annak a vége a halál, és mivel minden nő, és férfi körben van, sőt nem is egy körben, ezért hal meg minden nő és férfi. Itt szeretik a filmeket, ezért beszélek erről a filmek sorozatáról. Azt is lehet látni, a filmben, hogy a duális életben ki lehet lépni a körből, de a vége itt is a halál lesz, tehát kezdheti újra a duális világot, ahogy minden nő, és férfi kezdi újra a halál után a duális világot. Magam arról beszélek, miként lehet az örök élet tudását megkapni, miként lehet a zodiákus köréből végleg kilépni, és így a duális világból is ki lehet kilépni. Aki ki tud lépni a duális világból az valamelyik égi világba juthat, és akár addig eljuthat, hogy az Ég Atyával, és a Nagyboldog asszonnyal is találkozhat, sőt meg is születhet ,így kiléphet a Nagyboldogasszony őléből.
    - 2023. 06. 01. 09:40
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %