Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Képzelt riport Posta Imre szellemével

Képzelt riport Posta Imre szellemével
Most küldte egy ismerõsöm (Azt is mellé írta, nem túl szellemes - szerintem sem, de "Imrés")

Olvassátok! Remélem Imre csuklani fog ettõl. Csukoljon is... (persze nem össze!)


- Hua! Micsoda meglepetés a Puszták Ura Birodalmának szegletében összefutni veled! Ki gondolta volna? Hogy vagy? Semmi hír rólatok, a bárányok és a farkasok is szomnanbuliznak, teljes a szájzár. Kérdezhetek?

- Nem vagy kicsit pofátlan?
-Mióta?
-Hagyjuk a tiszteletköröket, igen, kísérTEK rendesen, ahogy a szellemektől az már elvárható és persze osztódással szaporaságra is kárhozottak.
- Jó, ezt most nem értem! Kifejtenéd?
-Nem!
-Lépjünk! Mi van, hogy vagy, mit csinálsz és mit nem?
-Ez egy összetett kérdés a csodavárás berkein belül, zanzásan fogalmazva: tesztelem a létformát. Ha hívnak, megyek, segítek, kísértek, bár ez utóbbi mára annyira már nem kísérteties, mert lassan, de biztosan, de hat.
- Ezek szerint dolgozol? Mit?
- Bármit, a vármegyében, amíg a főispán nem ludas. Nagyon perverzedik a helyzet.
- Tényleg, mit gondolsz a világ helyzetéről, Wágner – opera, Lohengrin, Párizs, román titkosszolgálat...német fegyvereladás, szóval a cionista rezsim, ahogy azt az ismerősöd szokta jellemezni?
- Jó! Lefőtt a kávé.
- Nem vagy valami bőbeszédű. Sokan nézik a videóidat, a régieket is, újat meg nem tehetsz föl, nem nyilatkozhatsz….szóval politikai represszióval, emigrációba kényszerítettek, mit gondolsz erről?
-Sokan dobálták már meg kővel a Napot, de ettől még a sármány ugyanúgy csicsereg. Teljesen jól alakulnak a dolgok, ha rosszul.
-Mondtál Kulcson valamit az időről, ami tán most is aktuális. Nekik óráik vannak? Doxa? Doxazmáik…, vagy ilyesmi?
- Van idő, de már elfogyott.
- Ezt sem értem, de biztosan nem vagyok ezzel tömegember. Mit üzensz a többieknek?
- Amit mondtam, meg van mondva. Úgy van, úgy lesz, aggódni fölösleges.
- Köszönöm, hogy szóba álltál. Nagy kegy ez manapság. Itt megtalállak máskor is?
- Bárhol, bármikor!
-Akkor kívánok szeplőtlen fogantatást!
- Huss!

3 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • A
    Kösz az információt. Erre voltam kiváncsi, nem is kell több nekem. Azért Orbánnak még hátra van a köszenet a Pi kör felé. Az biztos, hogy aki a PI kör bármelyik tagja ellen valamilyen kárt okoz, az biztosan azt akarja elérni, hogy Orbán meghaljon. Ha Orbán szeretné megtudni, ki akarja a halálát (A PI körből biztosan senki sem, mert akkor nem hangzottak volna el a kulcsi beszédek. Akkor még ezt az információt nem mondhattam el, nem volt itt az ideje, de a kulcsi videó meghallgatása után jót mosolyogtam, hogy mennyire nem ismerik a folyamatokat.), akkor abból tudja meg kik azok, tehát akik a PI kör ellen cselekszenek,azok akarják a felsoroltak halálát. Várható a tisztogatás az Orbán slepp körül, ha Orbánnak, meg a tekeseknek van egy kis sütnivalójuk. A lényeg, hogy a PI kör megmentette Orbánt, meg azok életét, akiket kulcson felsoroltak, most még. Erre egyikőtök sem gondolt, ahogy sejtem. Mint látjátok ennyire nem értik azokat a folyamatokat, amik most zajlanak kivétel, talán Posta Imre, aki valamelyest kapott lehetőséget néhány folyamatba való betekintésre. Az egyik oka a PI kör létrehozásának, hogy ne haljanak meg idő előtt azok, akiknek még van dolguk, de lassan a PI kör is meg fog szűnni, mivel betöltötte a feladatát, vagy más formában fognak a PI körben lévők más tevékenységbe kezdeni. Ezt majd kiderül, vagy beborul, de jöhet a háborgás is az országban bármikor. Nagyon utána kell nézni a tekeseknek, hogy kik azok, akik valójában a kulcson felsoroltak halálát szeretnék elérni.
    Ha minden igaz, elkezdték az országban az 5G-t bekapcsolni. A falumban láttam egy antennás igen modern készülékekkel felszerelt mérő-, és beállító kocsit, és mivel sokáig figyeltem, el is húzta a csikot, de azért rájöttem mit is csinálnak. Nemsokára elkezdődik a nők, és férfiak nagyarányú elme beprogramozása az 5G-n keresztül, és ez a TV, rádió, főleg az okostelefonok, és az internet, valamint a csippeken keresztül fog megtörténni (Senki se kételkedjen abban, hogy őbenne nincs még csipp. Csip csip csóka, vak varjucska, ahogy a mondás tartja.). Az előjele, az volt, hogy időlegesen nem lehetett fogni a TV, és rádió adásokat, a falumba is, amíg ezeket át hangolják az 5G-s rendszerre. Sokat nem tévedek, ha valamit nem jól mondok, de mindenki azt hisz amit akar, vagy amit a progjamja diktál neki kivétel, ha folyamatosan magára figyel. Nem lesz több figyelmeztetés eztán tőlem, mivel mindenki saját maga viszi vásárra a bőrét, mivel más bőrét már nem tudja vinni. A bőr helyett mondhattam volna keresztet is, de ezt már elmondták régebben, és nem szeretek mások tollával ékeskedni. Tényleg mindennek szab-ott ideje van, ha tudod mit jelent a szab, vagy ha el-rontod, akkor mit jelent, ha a szab szót fordítva olvasod, és elé teszed az el szót is, (ha már lé, ló, lú, lá, él, ál, ül, ól, stb.) mivel nem mindegy mi merre forog, ha már körben vannak a nők és férfiak.
    - 2023. 07. 05. 20:39
  • G
    Jó volt olvasni ezt a szellemes riportot. Remélem lesz még kísértetjárás a szellemfaluban.
    - 2023. 07. 05. 21:28
  • M
    https://24.hu/belfold/2023/07/07/lomenhely-siofok-toreki-vegrehajtas-riport/#

    Az utolsó mondat a katarzis!!!
    "A jövő héten is várnak vizsgálatot, ezúttal a nomád szálláshelyek jogszabályi előírásainak betartását jönnek ellenőrizni a hatóság emberei."
    Imádom!
    Ti bírjátok még??? Meddig? És a "hivatal" embereinek mikor fog leesni, hogy ROSSZAT csinálnak? Már unom a szlogent, hogy "ŐK CSAK a munkájukat végzik"... Mikor mennek el dolgozni és nem az embertársaikat b..szogatni? Avagy van az a pénz, ami elfedi a lelkiismeretet?
    - 2023. 07. 07. 23:15
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %