Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A magyarság sorsa...

A magyarság sorsa...
"DECRETUM ...UGROS ELIMINANDOS ESSE"- elrendelem hogy a magyarok mind kiirtassanak!- BEVÉGEZTETETT!?


A magyarság sorsa a pozsonyi csatától Trianonon át napjainkig:

Kép: Holdas László (https://kurultaj.hu)

Hogyan és miért fogytak el Árpád és vezérei által alapított államunkból a magyarok?

A népirtás és lakosságcsere folyamatának kezdete 907-ben a pozsonyi csata volt. Árpád fiai akkor még győzni tudtak a túlerővel szemben is! Folytatása a tatár és török dúlása, a betelepítések, a Habsburgok részvétele a trianoni országdarabolásban. „ A magyarokat mind ki kell irtani”- állt a ránk támadó római Egyház érsekének zászlain. Ami most történik velünk, az csak ennek a folyamatnak a befejezése. Az egykor tisztán magyar lakosságból mára egy identitás és magyarságtudat nélküli, kevert, hitehagyott nép lett. Az egykor ellenünk indított vallási háború a végéhez közeledik.

A „rendszerváltás” utáni kormányok mind hozzátettek ahhoz, hogy az ország maradék vagyonát és lakosságát is kifosszák. A „rendszereket” mindig a kormányok mögött, a háttérben megbújó, azokat megszálló hatalmi érdekcsoportok váltották le, és teszik most is. Az EU csatlakozás feltétele volt a „tőke szabad áramlása”, amelybe már a termőföld,- országunk földje!- is beletartozott. Az egymást követő kormányok egy központi utasítást,- tervet- követve építették le a magyar gazdaságot, és üldözték el a magyar embereket az elszegényítéssel, a „versenyképesség” miatt alacsonyan tarott bérekkel.

Elpusztításunk utolsó fázisa a bevándorlók betelepítése, akiket nálunk „vendégmunkásnak” kereszteltek át. Ahogyan a Habsburgok alatt letelepített cigányságot ma „nemzetiségieknek” mondjuk, és kaptak hozzá bizonyos jogokat, úgy fognak hasonló különjogokat kapni a migránsok is.
A kínai gyarmatosítást „beruházásoknak” nevezi a kormány. A keleti befektetőknek odadobott, kifosztott országunk már a földjeit is elveszíti: egy része idegenek kezére került, a maradékot a beruházók dúlják fel és pusztítják el örökre. A „magyar” kormány mindezt „kiemelt nemzetgazdasági érdeknek” hazudva akarja ránk kényszeríteni.

„Ugros eliminandos esse”- A magyarok kiirtassanak: ez lenne a végzetünk?
Népünk irtása és elűzése a Kárpát medencéből a pozsonyi csata óta folyamatosan zajlik, és a végéhez közeledik.
Az első világháborúba a Habsburgok vittek bele, és a felosztásunkról szólt, a másodikba a németek. Népszavazás nem volt, mindent előre eldöntöttek. Az eredmény: szétdarabolt országunk határai, és az íratlan történeti alkotmányunkat sárba tagadó, puccsal és csalással kikiáltott „köztársasági” államforma,- amivel megfosztottak addigi jogainktól,- véglegessé váltak.
Most, a harmadik háborúba az EU-t megszálló háttérhatalom a NATO segítségével akar belekényszeríteni minket. Királyi koronázóvárosunkban Székesfehérváron állították fel a NATO közép európai „többnemzeti” főparancsnokságát. Egy háború esetén emiatt azonnal elsődleges célponttá válunk,- cserébe elengedték, hogy fegyverzetünket az ukránoknak adjuk át, ahogy a többi tagállamnak is ezt kellett tennie, akár akarták, akár nem.
A kormányunk által is megszavazott szankciók, és a globális láncoknak való kitettségünk miatt elszabadult árak tovább szegényítik az alacsonyan tartott bérekből tengődő lakosságot, és csődbe juttatják a vállalkozásokat. A hiteleit már fizetni nem tudó családokat a kormány segédletével a háborús veszélyhelyzet ellenére a bankárok kegyetlenül az utcára dobják.

Ha nem a háborúval, akkor a keleti gyarmatosítással pusztítanak el minket. Itt a „Sárga veszedelem”? Legjobb termőföldjeinkből sorra nőnek ki a kínai, koreai, japán gyárak, amik miatt a kormány az elnéző szabályozás mellett az élő földekből sivár pusztaságot, a gazdálkodókból földönfutókat csinál, a területeken ökológiai katasztrófát okozva. A településekre beköltöztetik az olcsó vendégmunkásokat, kiszorítva a munkalehetőségekből a helybelieket. A gyárak környékén a nehézfémekkel és vegyianyagokkal megmérgezett földeken nem lehet többé gazdálkodni, az ipari parkok így jóformán az egész országot elfoglalhatják majd. Aki nem tud elmenekülni a környékükről, a lassú, de biztos halálra van ítélve.
A népesség bűncselekmények által történő elüldözése lakóhelyéről, vagy megsemmisítése egy adott területen,- az népirtás!
A magyarok kiirtásának története a pozsonyi csatával kezdődött, és azóta is tart, jelenleg a törvényesített bűncselekmények által! Ilyen bűncselekmény a devizahitelezés, a kényszerítés, a kifosztás, a tulajdon kisajátítása, az önrendelkezési jog sérelme, az életterünk elvétele a környezetkárosítással, de az idegen népesség betelepítése, az egészségügyi ellátások elvonása is ide tartozik. A Kalergi-tervvel kiszélesített vallásháborút most rászabadították egész Európára a keresztény értékeket és törvényeinket megtagadó migráns hordák ide csalogatásával, és kötelezővé tett befogadásukkal. Az eltérő identitású népek erőltetett keverése Franciaországban egy vallási alapú polgárháborús helyzetet hozott létre, ami nálunk is bármikor kialakulhat. Az idegen népesség aránya lassan túltesz a magyarokén. Ez már nem a mi hazánk?

„Ungros eliminandos esse”: bevégeztetett?
Lesz-e még jövőnk? Fel tud –e még állni egy utolsó nagy szabadságharcra a nemzet, vagy megadjuk magunkat a nekünk szánt sorsnak? Át tudunk-e lépni a megosztottságunkon, a tőlünk idegen pártok hazugságain, a ránk erőltetett politikai ideológiákon? Vissza tudunk-e térni régi, erős hitünkhöz, és értékrendünkhöz,- vagy eltűnünk örökre a történelem süllyesztőjében?
A pozsonyi csatára emlékezve nem elég a múltat elemezni: jövőnkért, megmaradásunkért a sikerekből és hibákból tanulva most már a cselekvés harcmezejére kell lépni! A szabadságunkért küzdeni kell!
„Igazságosság nélkül nincs nemzeti összetartás! Nemzeti összetartás nélkül nincs erős nemzet! Erős nemzet nélkül nincs ORSZÁG!”- de nem marad országunk, ha már nincs saját népe és földje!

Ha itt akarunk élni, és halni, vissza kell vennünk országunkat a megszállóktól! Magyarország legyen újra a magyaroké!

/Gurabi Ági/ Beküldte: Andrea

27 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    még egyszer utoljára fogjunk fegyvert s vivjuk meg utolso csatánkat...
    - 2023. 07. 10. 09:35
    • A
      Most nagyon igaz lesz, hogy aki fegyvert fog az fegyver által vész el. Ezt ugye nem magam találtam ki, mert elmondták már régebben. Az érzelmek megnövelése lesz a magoldás. (Ha egyáltalán tudod, hogy aki pl. a szeretetét igen jelentősen meg tudja növelni, és minden hatást be tud küldeni magába, annak még a haja szála sem fog meggörbülni.) Ha az érzelmeidet jelentősen megnöveled, akkor minden tolvaj, minden gyílkos, minden hazudozó nagyon messzire fog elmenni tőled, mivel nem tudja jól érezni magát a közeledben. Régebben pont azért süllyedtek le, és most is, mert elkezdtek harcolni. A háború, és béka az egy kör, és a körből ki kell lépni, és nem körbe-körbe járni. A körben lévők akár akarják akár nem minden egyes körútnál egyre mélyebre kerülnek, és a végén biztosan meghalnak. Nem véletlenül robbantanak ki háborúkat, mert ezzel érik el, hogy az nők és férfiak még mélyebre kerüljenek. Ha megfigyeled, a háborúkban vadállatokká válnak sokan, és így gyílkosokká. Az emberek, asszonyok sosem ölik meg egymást mert, ha megtennék, akkor a fajfenntartást gátolnák. Ezek nagyon egyszerű dolgok, és nem nehéz megérteni sem. Persze az elmeprogramozással el lehet érni, hogy gyílkost, vadállatot csináljanak belőled, és akkor kezdesz úgy beszélni, hogy szükséges mások kiírtása, megölése, és ha marad még egy kis eszed, akkor másokat küldesz magad helyett a halálba, de a valóság az, hogy aki másokat küld a halálba, az is ugyan olyan jutalmat kap, mint akit halálba küldött. Erre is van elég sok példa.
      - 2023. 07. 11. 11:25
  • A
    Nem lesz szabadságharc, helyette polgárháború lesz., másként tolvajok háborúja. Ahogy fel lett sorolva, az a hivatalos álláspont, és nem úgy történtek régebben a dolgaink, ahogy el akarják velünk hitetni. Az egész történelem, amit tanítanak, az mind hazugság. Bárki is írta ezt a cikket, az még nem tudja, mi is történt a karapát medencében valójában, ezért hibás a következtetés is. A cikk arra enged következtetni, hogy semmi reményed se legyen, és törődj bele a sorsodba, vagy fogj fegyvert, és harcolj, bár nem tudom miért kellene harcolni. Egyedül a szkíta kelár adhat egy szkítának engedélyt bármilyen háborúra, de elhihetitek, nem fog senkinek sem engedélyt adni semmiféle háborúra. Csak azok fognak háborúzni az országban, akik nem szkíták, tehát a tolvajok, mivel tolvaj nem lehet szkíta, és már egyszerre tudni fogod, ki a szkíta, és ki nem szkíta. Ez egyértelművé fog válni a polgárháború alatt. A magoldás az, ha jelentősen megnöveled az hét érzelmedet. A probléma az, hogy mivel mindenkiben benne van a cipp, és biztos lehetsz, hogy benne van, ezért aki energiát használ, annál egyszerre tudják, mit is akar tenni, tehát egyszerre le is bukik, és ha szerencséje van, akkor elteszik láb alol. A cippek, és az MI csak az energiát érzékelik, így ha bármit kimondasz, arról tudnak, mert a kimondott szavaknak is van energiájuk, ha azt a férfiak, nők mondják ki. Ha valamit leírsz, főleg az okostelefonon, az interneten, azt is tudják. A cippek, és a mesterséges intelligencia nem érzékeli a tiszta, feltétel nélküli, főleg az energia mentes érzelmeket. Ha meg tudod az érzelmeidet tisztítani a magodban, csak a magodban tudod megtisztítani, sehol máshol, és minden hatást beküldesz magadba folyamatosan, és ismered a páros víz szert, akkor úgy tudod megnövelni az érzelmeidet, hogy arról senki nem is tud, mert nem lehet megmérni semmivel sem. Ami még fontos, hogyha olyan magosra tudod az érzelmeidet növelni, akkor a cippek, amik benned vannak működésképtelenné válnak, és kiürülnek a szervezetedből. Erről talán még sosem hallottatok, csak hazugságokat mondtak erről is. Tehát, aki magára figyel folyamatosan, arra már nem hat semmiféle elmeprogramozás, bármit is raknak az elmélyébe. A programoknak pont az a céljuk, hogy olyat tetetnek veled, amit nagyon nem szeretnél megtenni, mert ha ismernéd a tetteid következményét, akkor tudnád, hogy mit érdemes megtenni, és mit nem kell megtenned. A nők és férfiak nem ismerik a tetteik következményét.
    - 2023. 07. 10. 11:23
  • G
    "...vissza kell vennünk országunkat a megszállóktól! Magyarország legyen újra a magyaroké" Fogjunk össze!

    Közhelyek, elcsépelt semmitmondó szólamok.

    Mennyi ilyen van a "nemzeti?" oldalon, kezdeményességekben, próbálgatásokban? Mind mind zsákutcákba vezettek, vezetnek.
    Ha tisztában vagy az Ember gyarló természetével, tudnod kéne, hogy "összefogás!" csak úgy jöhet létre, ha szigorúan benne van az egyén anyagi, társadalmi, politikai előnyökhöz jutása a többiekkel szemben.
    Nekünk nem kell a szomszédba mennünk, nyakunkon ül egy ilyen "vérségi összefogás", teljes sikerrel,már nagyon rég óta.
    Hogy mit eredményez bármilyen nemzeti próbálkozás manapság?
    Emberek! Már nehogy itt, Posta Imre oldalán, kelljen ezt részletesen magyarázgatni és kinek...........
    - 2023. 07. 10. 12:47
  • B
    És a harc után azok lesznek a hősök, akik ott sem voltak, vagy nem??
    - 2023. 07. 10. 14:54
  • H
    Amit javaslok, azért még itt is parazsat fogok a fejemre vonni. De leírom.
    A megoldás a nemzeti szocializmus.
    (Most, gondolom, sokakban megállt az ütő, összerándult a csengő-frász, és elindult egy émelygés gyomortáj felől?).
    Megismétlem: nemzeti szocializmus.
    Nem nemzetiszocializmus!
    Nemzeti - azaz: patrióta - társadalmi méltányosság és tisztes jólét - azaz egy normális: szocializmus.
    Egy, a fogyasztási javak előállításában nem korlátozott, kapitalista piacgazdaság és a közszolgáltatásokban, közellátásában erős állami jelenlét és kimondottan szociálisan érzékeny és méltányos elosztás a javakból.
    Egy valódi szociális piacgazdaság.
    33 évvel a rendszerváltás után ideje, hogy megvalósuljon.
    Csak így érdemes "visszavenni" az országunkat.
    Egyébként kétségtelen az erős keveredés itt, de a két nagy csapás után - tatárjárás, török hódoltság - is megmaradt többségében annyi magyar, hogy a bevándorlók többségét asszimilálni tudta magához.
    Úgyhogy a magyar elem (ha úgy tetszik: "magyar faj") még mindig többségében van itt.
    És bár a Kormányt számtalan kritikával lehet illetni teljes joggal, ahogy a cikk is leírja többek között, de az a tény, hogy a nép többsége mégis rájuk szavazott, igenis bizonyítja, hogy itt még az emberek többségében megvan a józan ész, merthogy ha más nem, hát az egyértelműen kisebbik rosszra szavazott.
    Itt az ideje felmutatni immár egy "jót" is, hogy már itt van a jó, amire lehet szavazni, és a választás nem két rossz közöttről szól.
    Meg kell alapítani a Magyar Nemzeti Szociális Néppártot, vagy a Társadalmi Igazságosság Hazafias Néppártját, ha ez jobban hangzik!
    - 2023. 07. 10. 17:29
    • A
      A nemzeti szocializmus is megbukott már, és így életképtelen. Lásd a Hitler féle butaságot. Tudjátok ki volt Hitler, így erről felesleges bármit is mondani. Azok maradnak meg, akik emberré a férfiak, asszonnyá a nők válnak. Ez az egész földre igaz, nem csak az országra. Sokan azt hiszik, hogy emberek, asszonyok, pedig mindenki az országban nő vagy férfi. Az ember, és asszony olyan minőségi ugrás, amit szavakkal nem lehet elmondani, csak megélni lehet. Ezért kell magadra figyelni, az érzelmeket megtisztítani, és nagyon megnövelni. Ezt meg a páros víz szerrel lehet elérni, semmi mással. Egyetlen nő, és férfi sem tudja a páros víz szert végigvinni csak a gyökértársával, így előtte fiúvá, jánnyá kell válniuk, amit a belbecs (bel-ső becs-ületes) során tudnak elérni. Nem véletlenül beszélek ezekről már régóta nektek.
      - 2023. 07. 11. 11:08
      • H
        Tényleg nem jött le, hogy messzemenően NEM a német náci nemzetiszocializmusról beszéltem???!!!????<br />De legalább egyszer - értelmesen, ha kérhetem - magyarázza már meg, hogy mi a redvás lófasz az a:<br />- páros víz szer, meg a<br />- gyökértárs?????<br />Ha nem teszi, addig én ide nem írok semmit, amíg maga ide írkálgat (elmebetegségeket).
        - 2023. 07. 11. 12:54
        • A
          A páros víz szer magyarul van. Régen az alkimisták az örök élet titkának nevezték. Aki ismeri, másként végigélte, végigvitte a páros víz szert, az örökké fog élni, és ki tud jutni a duális világból. Semmi mással nem lehet a duális világot elhagyni, tehát azok akik nem kapják meg a páros víz szert, azok a duális világba újra, és újra meg fognak születni, addig, amíg újból lesz egy olyan lehetőségük, mint ami most fog E földön lenni. A polgárháború alatt, aki alkalmas rá, megkapja a páros víz szert, tehát megélheti, átélheti, és így nagyot léthet előre. Többen ezt nevezik megváltásnak, magváltásnak, a buddhisták megvilágosodásnak, a keresztények üdvözülésnek, felemelkedésnek, stb. Rengetegen keresik ezt a megoldást, tehát a páros víz szer tudását.  Ez talán elég arra, mennyire fontos a páros víz szer. A lámáknál hallottam a gyökérláma, és vonalláma kifejezéseket, és mivel nem találok ki újat, ezért neveztem el gyökértársnak, és vonaltársnak azokat, aki a társaid lesznek. Az életfa szerint az a gyökértársad, akivel a páros víz szert először végig tudod vinni. Mindenkinek csak egy gyökértársa van, és ha veled végigvitte a gyökértársad a páros víz szert, akkor belőled is valakik gyökértársa lesz, és ezt a tudást a hét vonaltársadnak fogod átadni. Ezért két közösségbe fogsz tartozni, tehát abba a közösségbe, amibe a gyökértársad is van, és abba a közösségbe, aminek te leszel a gyökértársa, tehát ez utóbbi közösségben veled együtt nyolc asszony fog lenni. Három féle kapcsolat létezik a szer szerint: baráti, társ, és pár kapcsolat. A pároddal akkor tudsz csak találkozni, ha minden társkapcsolatodat rendbe raktad. Amint a pároddal találkozol, és végigvitted vele a páros víz szert, a magban egyesültök, és így alkalmas lesztek a duális világ elhagyására, de akár eljuthattok az ég atyáig, a nagyboldogasszonyig is, de addig sok minden hazugságot kell elengednetek, tehát a magba, magadba küldened. Talán így jobban megérted, mennyire fontos mindenki számára a páros víz szer tudása, megkapása, végigvitele a gyökértársaddal. Semmit nem adnak ingyen, és itt az elengedés a legfontosabb, mit küldesz be magadba, a magba. Ha megértetted, amit írtam, akkor már nem tünik elmebetegségnek amit eddig leírtam. Az elméd a beprogramozása miatt ezeket nehezen érti meg, vagy nem is érti meg, esetleg félremagyarázza a benned lévő sok hazugság miatt, ezért fontos a magra, magadra figyelés. Amint magadra figyelsz folyamatosan, akkor már nem az elméd gondolataira figyelsz, így nem számit milyen elmeprogramozást is kaptál.
          - 2023. 07. 11. 19:38
          • polip
            hogy fog kinézni a polgárháború?
            - 2023. 07. 12. 05:00
          • H
            Rendben, elolvastam, kétszer is.<br />Elismerem, hogy kerek és szövegnyelvészetileg is kerek a fogalmazása.<br />Ettől még nem értettem meg, mert a fogalmak mögött olyan háttérfogalmak vannak, amelyeket nyilván ismerni/ismernem kellene a megértésükhöz.<br />És ahhoz már elég öreg vagyok, hogy ezzel ne fárasszam magam.<br />Az a problémám, hogy amit ír, az EGYÉNILEG próbál megoldást nyújtani.<br />És én annyira azért megmaradtam ha úgy tetszik "kommunistának", hogy én közösségben gondolkodom és közösségi megoldást próbálok keresni.<br />Mindazonáltal visszavonom az "elmebeteg" minősítésemet Önre vonatkozóan.<br />Mi kétféle, és nagyon távoli utakon járunk és ezek a Bolyai-matematikában sem fognak a végtelenben találkozni, attól tartok.<br />Minden jót Önnek.
            - 2023. 07. 12. 08:38
      • V
        Azumi, mi az a páros víz szer, és a gyökértárs, és ha esetleg a Föld másik felén él?
        - 2023. 07. 11. 12:04
  • szabir
    a szoveg a bavar kiralsagbol irj ahogy ki kell gyepalni az Ugrokot nem czuz am blokk - de ez a sztori is duplifikatum; 1361 nagy magyar sereg/magna societas ungarorum eliminalja a german s frank banditakot napoli s sziczilia/szikuliabol + 1812 napo lejon akarja eliminalni a Ruszt <-- ugyanaz a sztorik legyartva ide oda
    - 2023. 07. 10. 17:31
  • szabir
  • szabir
    s aguszt 9/11 vot a csata nem july 7 [Aventinnel] - szabo is meg et idezte de nem kapom hosszabban
    https://www.google.ro/books/edition/K...frontcover
    - 2023. 07. 10. 17:39
  • S
    Valószínű, hogy az lesz a magyarság sorsa ami a történelemben eddig is mindig volt, mikor az emberek felfuvalkodtak el-embertelenedtek és nem volt nekik már sem Istenük, sem hazájuk.
    Annyi, hogy sokakat ez kellemetlenül érint mert dolgozik a felfuvalkodott ego, hogy itt a hibás, meg ott a hibás...
    - 2023. 07. 11. 09:23
  • lapaj55
    "Ugros eliminados esse”- A magyarok kiirtassanak: ez lenne a végzetünk?

    Szerintem itt kimaradt egy "n" betü.
    Tehát "Ugros eliminandos esse".

    Mint ahogy "Carthaginem delendam esse".

    Ez a szóképzés direkt át lett véve a magyarba valamikor az -andó/-endő képzővel: "elvégzendő feladat/kivégzendő áruló/kiirtandó gaz" stb.

    Csak a teljesség végett okoskodva...
    - 2023. 07. 15. 17:40
    • Gerry
      rég láttalak!!!  Köszi, javítottam.
      - 2023. 07. 15. 20:27
  • V
    Kövér László: a szuverenitásunk a legfontosabb kincsünk, mert az egyenlő azzal, hogy létezünk
    https://infostart.hu/interju/2023/07/...y-letezunk
    - 2023. 07. 16. 07:56
  • A
    A BRFK asztalára került a fiatalításnak nevezett honvédségi elbocsátások ügye.

    Varga Csaba István, a Honvédség volt hivatásos őrnagyának a múlt hónapban adott interjúja több bűncselekmény gyanúját is felvetette. A kirúgott őrnagy szerint a futószalagszerű elbocsátásokkal megroggyant az ország védelmi képessége:
    „A Magyar Honvédség a képzett katonák hiánya miatt egy zászlóalj harccsoportot sem tudna kiállítani.”
    Vargát, akit 42 évesen nyilvánítottak túl öregnek, azt közölte, hogy a jóval alacsonyabb hivatalos számokkal ellentétben a honvédségtől legalább 1800 embert bocsátottak el országszerte a 45 évet betöltött, legalább 25 évet szolgáló katonák közül, sőt a „vészhelyzetre” tekintettel rendelkezési állományba kerülhettek 45 év alattiak is, majd onnan automatizmus volt a kirúgásuk.
    Az egyik legdurvább állítás szerint „valójában konkrétan a Századvégnél döntötték el, kinek kell mennie”
    Maga a vezérkar sem tudott a listáról, Ruszin-Szendi Romulusz vezérkari főnök január 20-án egy konkrét listát kapott a minisztertől.

    https://nepszava.hu/3202173_magyar-ho...entes-brfk
    - 2023. 07. 18. 06:56
  • A
    Bobrovniczky áprilisban volt Századvéges kollégáját nyomta be államtitkárnak a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat politikai felügyeletére: Barthel-Rúzsa „46 éves, az Evangélikus Hittudományi Egyetemen szerzett teológus-lelkész diplomát, volt püspöki titkár és lelkész, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke”.

    https://hvg.hu/itthon/20230428_Evange...lamtitkara
    - 2023. 07. 18. 06:58
  • A
    A Kúria elnökének közleménye

    Dátum:
    2023. július 5.

    Az Európai Bizottság 2023. évi jogállamisági jelentésének Magyarországra vonatkozó fejezete a Kúriára vonatkozóan sajnálatosan, ellenőrzés nélkül átvette az Országos Bírói Tanács minden ténybeli alapot nélkülöző, többször adatokkal cáfolt, sok bíró személyes integritását sértő önkényes véleményét. A megállapításokra vonatkozóan kijelenthető, hogy azokból egyetlen szó sem igaz.

    Minden kúriai pályázat elbírálása az évtizedes gyakorlatot aprólékosan követő, a jogszabályokat minden részletre kiterjedő figyelemmel, pontosan betartó, a véleményező bírói testületek állásfoglalását kivétel nélkül elfogadó döntéssel történt. Éppen ezért egyetlen, a pályázatokon nem nyertes pályázó sem vitatta azt. A megállapításokat mint a bírói tekintélyt minden alap nélkül megkérdőjelező politikai támadást ismételten, sokadszorra visszautasítom. Azt pedig, hogy mindez az Országos Bírói Tanács néhány volt és jelenlegi tagjának öncélú törekvésein alapul, nagyon sajnálatosnak tartom. Ezektől a törekvésektől nemcsak a Kúria képviseletében, hanem minden tisztességes magyar bíró nevében elhatárolódom.

    Végül, ami az automatikus ügykiosztás minden bíróságra kiterjesztésének követelését illeti, a Kúria tapasztalatai alapján kijelenthetem, hogy az Országos Bírói Tanács és az Európai Bizottság egybehangzó törekvésének teljesítése a magyar igazságszolgáltatás megbénításához vezetne. A Kúria – előre sejtve, hogy ez elvárás lesz – három év alatt előre létrehozta és mára működteti ezt a rendszert. A tapasztalataink azt mutatják, hogy az ügyelosztás bürokratikus adminisztrálása jelentős, indokolatlanul sok időt és erőforrást von el az ügyek tényleges elbírálásától, holott az utóbbi a felek természetes érdeke. Az automatikus ügykiosztás kiterjesztése minden bíróságra megvalósíthatatlan. Akkor is megvalósíthatatlan, ha az Országos Bírói Tanácsnak a bíróságok működésére vonatkozó ismeretek hiányában megfogalmazott javaslatain alapul.

    Budapest, 2023. július 5.

    Varga Zs. András

    https://kuria-birosag.hu/hu/sajto/kur...tFcNDu7NA4
    - 2023. 07. 19. 06:59
  • V
    Róna Péter: Hazaáruló a tőkebarát támogatáspolitika
    https://hang.hu/gazdasag/negyszer-akk...aga-156089
    Magyarországon alig 43 százalék jut a dolgozók bérezésére, 57 százalék viszont a tőkések zsebébe kerül.
    a rendszerváltás óta tőkebarát magyar gazdaságpolitika mindig is alulbecsülte a munka jelentőségét, és folyamatosan a tőke kedvét kereste. Ezt a folyamatot tolta el egészen extrém határig 2010 után Orbán Viktor, és ez a magyarázata a relatíve alacsony magyarországi bérszínvonalnak. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a tőkebarát hozzáállás is féloldalas, hiszen annak hasznát az országba települő multinacionális vállalkozások, valamint a NER oligarchák élvezik a több tízmilliárdos közvetlen állami támogatásoknak, az uniós támogatásoknak és az alacsony adóknak köszönhetően, miközben a munkában állók derékhadát foglalkoztató kis- közepes vállalkozásoknak alig jut valami.
    - 2023. 07. 19. 11:26
  • Gerry
    https://postaimre.net/filmek/ultimatu...-agard.MP4

    Innen: https://t.me/greatawakeningmagyarok/47952
    - 2023. 07. 22. 19:58
  • A
    https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/07/egy-orosz-tank-nyolc-ukran-harcjarmu-ellen-kitalalna-ki-nyert-video?utm_source=videa.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_11
    Vicces ugye? PL: Ennyivel jobbak az oroszok haditechnikái. Nem is tudom mit képzelegnek a nátóban.

    https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/...yert-video
    - 2023. 07. 30. 10:27
  • A
    Tegnap jelentette be a Belügyminisztérium államtitkára, hogy augusztus 1-jétől, azaz mától összevonják Nemzeti Népegészségügyi Központot (NNK) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetet (OGYÉI).

    https://szeged.hu/cikk/osszevonjak-az...sz-a-fonok
    - 2023. 08. 01. 20:34
  • A
    Van egy igen nagy probléma ezzel a Magyar Királyi Koronatanáccsal. A nexus tv is elég rendesen el van havazva, ha ilyen társaságot szólaltat meg, és ad nekik hangot. Ezen nem is csodálkozom, mert olyanokat is megszólaltat, akik a magyarság ellen vannak, és a magyarok kiírtására törekszik.
    Van szkíta kelár, és helyette senki nem tevékenykedhet, így ez az MKKt, ez a társaság sem tevékenykedhet a szkíta kelár nevében, ezért bármit mondanak, tesznek, az biztosan nem a szkíta kelár nevében teszik. Elmondom, ha még nem tudják sokan, hogy Szkítiában éltek, és így csak szkíta kelár létezik, és nem magyar király.
    Nincs magyar királyság sem, ahogy Magyarország nevű állam sincs. A Habsburgok hozták létre a magyar királyságot, mert szkíta kelár nem lehetett egyetlen Habsburg sem. Aki magyar királyság koronatanácsát hozta létre, vagy ebben a csoportban, sleppben dolgozik, az ha még nem jött rá, az a Habsburgokat támogatja, és a Habsburgok érdekeinek megfelelően csinálja azt, amit tesz. Ezen slep is jól be lett etetve a hazugságokkal, és még nem jött rá, hol is él. Ami igen sértő az, hogy aki királynak szólítja az elöljárót, az leértékeli saját magát, és így a szkíta kelárt is. A kelár, és a király magyarul egészen mást jelent. Utána kellene nézni sok mindennek, ha valaki ebben a magyar koronatanácsban bármit is csinál. Egyetlen magyar sem fogadja el semmiféle koronatanács, butaságait, kitalációit. Ha nem figyelsz magadra, akkor olyan minden tetted, amivel gátolod saját magadat, és a következmény nem lesz számodra kellemes, és most nagyon finoman fogalmaztam.
    - 2023. 08. 17. 11:53
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %