Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

...ÉN A KÁVÉMAT VÁROM

...ÉN A KÁVÉMAT VÁROM
Vasárnap lévén - mindenkinek kellemes vasárnapot kívánok!
Ezt a listát most küldték nekem, szerintem elgondolkodtató:

🔹A hinduk 3700 éve várnak Kalkira.

🔹A buddhisták 2600 éve várják Maitréját.

🔹A zsidók 2500 éve várják a Messiást.

🔹A keresztények 2000 éve várnak Jézus visszatérésére.

🔹A szunna 1400 éve várja Isa prófétát.

🔹A muszlimok 1300 éve várják a Mohamed vonalából származó Messiást.

🔹A síiták 1080 éve várják a Mahdit.

🔹A drúzok 1000 éve várnak Hamza ibn Alira.

 A legtöbb vallás elfogadja a "megváltó" gondolatát, és azt állítja, hogy a világ mind addig tele lesz gonoszsággal, amíg a megváltó el nem jön, és nem tölti be jósággal és igazságossággal.

Talán az a problémánk ezen a bolygón, az hogy emberek azt várják, hogy valaki más jöjjön és oldja meg a problémáikat, ahelyett, hogy maguk tennének valamit!

Richard Dablah



...meg is jött a kávém, Istennek hála!

18 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gojpofi
    Isten halott?
    Isten él,
    csak bámulja
    a földet...
    de még remél!

    /Graffiti/
    - 2023. 11. 19. 10:22
  • F
    zsidók 2000-éve Rómától, Dachau nem értették meg mi vár rájuk . Dachau ban a kapura az volt kiírva mindenki azt kapja amit megérdemel ! felcsúti béke galamb se érte a lényeget .
    - 2023. 11. 19. 12:35
  • R
    " Gyerekek, ebben a világban ugyan, mi nem feltételezhető??"...mondja dr.Bogár László, aki megszólítja az Orvosok a tisztánlátásért csoportosulást is, mondván, hogy semmi értelme nincs a tüntikézéseknek, tíltakozásnak, a véhányó ellen! Mondván, hogy aki létrehozta a proliferáltat, az vissza is tudja küldeni oda, ahonnan létrehozta! Hiába tüntetünk , mert ez az erő meg tudja velünk csinálni, az egész emberiség az ő akaratából létezik és el is tudja tüntetni! A vadonba való kimenekülésnek is vannak feltételei, kockázatok és mellékhatások! De...de... vagy, vagy, emberiség feletti erő pusztító hatalma, ... amit most, vagy hatalmi vagy egy tudományos kérdésként kezeljük, az emberi test-egészségét illetően, és kinek van igaza?, mert csak egy szellemi moslék jön létre! E mixelésből egy habarék jön létre, ...de látni kell a csapdákat is, mint, hogy " mi a szellemi energiánkkal legyőzzük őket" ,...... mert vótak akik ezt ügyesen felállították!.... mert az egész emberiség általa létezik, vagy tünik el! https://www.youtube.com/watch?v=Ao3rM...amp;t=911s
    - 2023. 11. 19. 13:58
    • F
      Szellemi energia működik, mert azt hogy a zsidó bárhol is megtudja vetni a lábát azt az ott lakók maguknak köszönhetik , mert ők azok akik maguk mellé emelik veszik a árult dolgaikat nézik a a szereplésüket , éltetik  a zsidót jelen esetben . Szint úgy a cigányok is a magyar emelte a feje fölé őket hallgatták a nyekergéseiket , barátkoztak velük és most itt tartanak a cigányok élik világukat .
      - 2023. 11. 20. 06:54
  • D
    Van egy anekdota egy végvári vitézről - sajnos a neve nem maradt fenn -, aki hatalmas török túlerő ellen küzdvén ekként kiáltott fel: "Isten! Ne segíts! Nézzed!" - és állhatatosan és elszántan tovább aprította a törököket.
    Tette a dolgát.
    Mert tudta a dolgát.
    Cromwell azt mondta, hogy: "Bízzunk Istenben! De tartsuk szárazon a puskaport!"
    Ő is tudta a dolgát.
    És tette a dolgát.
    Az, aki valamiféle megváltásra vár: egy selejt.
    Semmirekellő, tehetségtelen, mínusznegatívnullasemmizérus!
    Ha igaz az, hogy Isten teremtette ezt a világot - megjegyzem, igencsak "Mekk mester"-i fércmunkát gányolt össze -, és a jelek szerint kurvára magára is hagyta ezt az amatőr próbálkozást, akkor itt minden egyedül és csakis az Emberen múlik.
    Úgyhogy kapjuk össze magunkat de izibe, és ne várjunk másra, hogy majd az megcsinálja helyettünk!!!
    - 2023. 11. 20. 13:47
    • F
      Meg van a neve, nem is kell mélyre ásni csak a zsidó , cigány felcsúti elfelejti magyarok történetébe beleírni mert holnap már több ezer magyar gyerek és magyar megtudja kiről van szó és büszke lesz magyarságára!<br />Az Ő neve Örvendy Pál  Nagykereki  kapitány de az vesse rám az első követ aki nem vétkezett !<br />Valójában ki mondta gyűlöld anyádat és apádat mert akkor kerülhetsz igazán közel hozzám ?!
      - 2023. 11. 20. 14:27
      • D
        Köszönöm! Utánaolvastam és ha jól értem hajdú kapitány volt, én is hajdú származású vagyok (kicsit szégyellem is, hogy nem tudtam róla).
        - 2023. 11. 20. 16:48
        • B
          DjLászló Úr.Nem költői kérdés.Elhinni nem kell,de eltudod azt képzelni? Egy személy teljes életének egyetlen gondolata pillanata  áthatol téren, időn át,és ugyan azt a szituációt (túlerő) különböző szem éj i ség alatt újra éli ,de egy erős  (gyémánt tulajdonságokkal rendelkező ,átvágja az anyagot  sűrű alacsony frekvencia) lélek akihez ez a tömör információ, hit vallás tartozik eltudja küldeni és emlékeztetni tudja a másikat. Elképzelhető szerinted ez?
          - 2023. 11. 29. 13:34
  • B
    Tm 54.
    Jézus mondta: Aki nem gyűlöli meg atyját és anyját, nem lehet a tanítványom, és aki
    nem gyűlöli meg fivérét és nővérét, s nem hordja a keresztjét, mint én, nem lesz méltó
    hozzám. https://postaimre.euroweb4you.com/inf...le_id=694 hát menj neki és törd szét,vagy is ezt nem lehet de még is vagy nem,vagy de (amikor meg van, már nem olyan érthetetlen,csak nem séma válasz kell,sémi világunkban. Atyafiak,ezek Atyafattyak.Csinálok nekik olyan labirintust soha sem jönnek ki belőle.-Biz mondom ki jönnek .
    - 2023. 11. 23. 13:19
    • D
      Hát, mit mondjak - azért Jézus is mondott/tanított kurva nagy baromságokat. Mert ez, amit idéztél tőle, egyértelműen a Család szétverését jelenti. És ha így nézzük - és nagyon nehéz másként nézni -, bizony előképe a mai Háttérhatalom törekvéseinek. Na, ezért nem vagyok én keresztény/keresztyén és semmilyen más "sivatagi vallás" híve sem. Egyébként a három "sivatagi vallás" közül a legenerváltabb nem vitásan a kereszténység. Ez egy szó szerint az ember életerejét elszívó, beteges, perverz - ezáltal abszolút téves - eszmerendszer. Gyűlölöm az iszlámot és megvetem a judaizmust, de elismerem, hogy ezek még legalább ember-szerű vallások. Másképpen: van még bennük normalitás. De kereszténységben????????????????.........
      - 2023. 11. 24. 13:42
      • B
        Elnézést a "késésért".Hogyne mondott volna elsőre ez is ez,de egy példa talán rávilágít.Apámmal vitatkoztam,másokon, mert  mondta és mondta.Én a másokról úgy vagyok,szemtől-szembe vagy inkább nem  ,ő is mondja bele a fejébe,csak utána nem bír leállni.Megkérdezte:Hol van az a fiú,akit ha megkérdeztem,hogy szeretsz?-Azt felelte:Mint galamb a búzát. -Mit hibáztam,? Válasz:Az a fiú itt van,csak már felnőtt ember,vagy is egy agg legény aki ezer sebből vérzik mert a többi beforrt,és a hiba?Talán egy kis szék jobb lett volna,mert az nem látna.Elmosolyodott,majd azt mondta: sajnos értem.Szerintem Te is .Tudósosan,okoskodósan,ez indikátor, hogy hol jársz .KERESZTSÉG:Amikor az Atya betekint a világba a szemeden keresztül,és látja,hogy a szemeden a kereszt  ül,akkor tudja,csapatai harcban állnak,mert de jó lenne,de jó lenne egy olyan világban élni,hol egó mentes emberekkel lehetne szembe nézni.Mert valaki azt mondta: Szem a lélek tükre.Hát önmagamat szemlélném benne tükröződve.Nem vagyok vallásos ,mert fojtogat a sémáival, hisz az ember mind egy forma mégis oly különböző,valamint nem hiszek el semmit,de elképzelni bármit,sőt annak ellenkezőjét is. Akkor kezd nehéz lenni,amikor olyat "képzelsz" el,amihez nincs képed,sem képességed,de ez már más téma.
        - 2023. 11. 25. 19:06
  • szabir
    en es vallasos lettem kozbe lehet; en a Fenn/y-Xet varom vagy mar mondtam); osztan miaz meg maga Jason a merikai gyerek se tudja aki nyomja h 2040 maj 16ik fog bebaszni [erdekes az angol wikin a Magyar Hunvedseg napja maj 16 a magyaron maj 21] + 2046 Nemesis ''obdzsekt/targy'' s 2052 Fekete Bolygo ''az Anunakok 7 Sumer kirajanak borton bolygoja'' + 53 = 2106 a ''FoSarok-Ko/egyesek szt Jezi megjelenik s a beke bebasz'' XD
    -
    az utobbit osszevettem Gezaval [IYI-ik] s Matyival; iGaz/Geza-sag-os stb
    -
    6;30 percztol
    - 2023. 11. 24. 16:10
  • szabir
    + kozbe a judrok adagolnak [5 eves film ''a legregebbi imortal az szkita'']
    -
    osszevettem ezt is rovidbe)
    -
    - 2023. 11. 24. 16:11
  • A
    Hat meg kell hagyni , hogy ezek a varakozok eleg turelmesek ha mar ilyen regota varakoznak .
    Ha a kulombozo vallasok kovetoinek lelekszamat osszeadjuk akkor nagyjabol majdnem az egesz fold lakossagat kepezik. A maradek lelkek akik ezeket a vallasokat nem kovetik , vajon miben sumakolnak , es mire varnak ? Ha valamifele ugynevezett megvalto idejonne es josagall araztana el minket , az meg sokkal tobb kart okozna nekunk, amibol senkinek nem szarmazhatna semmifele elonye . Elkepzelni is borzalmas , hogy mindenki udvarias , belato , megerto , szofogado , becsuletes, joszivu, es jomodoru . Hat ebbe rovid idon belul bele lehetne orulni , ep eszu ember nem maradna , mert ugye a jobol is megart a sok. Mig ugyanis a gondviseles ezt sokkal bolcsebben keszitette elo . A polusok az ellentetek szabalyai szerint , amiben az egyensuly lehetosege rejtozik a pozitiv a negativ , a kedvet ado napfeny , amit a gyanus ejszaka sotetje valt fel . A szep emlekekkel teli nyari napokat az unalmas fagyos teli napok kovetik . Az oriasi felelosseggel es izzadsaggal jaro megfeszito erolkodes eredmenyekent learatott javak beszerzese utan , felemelkedo megerdemelt erzes tolti el a lelket es elernyedo jo erzessel hajtja alomra a fejet a szebb jovo remenyeben . Bizony a lecke fel van adva , senkinek ebben az arnyekvilagban nem konnyu , de tapasztalat csakis a megprobaltatasokbol szulethet. Elrendeltetett .
    - 2023. 11. 27. 07:51
  • szabir
    Fenn[y]-X meginn - Dragon Orderrel XD
    -
    - 2023. 12. 01. 22:07
  • B
    Volt egyszer egy ember,egyet mondott kettő lett belőle.azt mondta,hogy olyan nagy volt és ragyogó,hogy egyszerűen nem tudtak ránézni csak vissza felé ezért a neve is így volt régen pan.Akire rá lehetett nézni,az fényének vissza tükröződése volt.Erről szó az esti mese reggel.A Pannak a szakasza a pan.Az éjnek a szakasza a hold.Szakaszaaszakaszaaszakasza.A Pannak a szakasza az éjnek a szakasza a panak a szakasza,az éjnek a szakasza apamnakaszakaszaazénnekaszakasza.Ezért ,hogyha látom a napot,hunyorogva felé kiáltok:Szia A pan,szia Apam!éjSZAKA a holdat nézve,belekiáltok a Teremtésbe:Álmom a Tiéd Felem törd át,hogy ne legyen felém kor lát!Álmom a Tiéd Felem törd át,hogy ne legyen felém kor lát !Fiú törd át Fiú törd át.Anyám az anyag,Apám az agy.anyám az ANYA g.apám a zAGY.Ezért mondom az az érdek ÜVÖLTSÜK hát fel az égnek:Itt vagyok ragyogok,mint a fekete szurok.Szénbe zárva itt vagyok,mint egy fekete szutyok.Fiú törd át,Lány törd át,Fiú törd át,Lány törd át.Úgy szeretnek benneteket,hogy szeretnek benneteket,úgy szeretnek benneteket megeszik a szíveteket.
    - 2023. 12. 03. 08:27
  • B
    Aztán meg az is van még,hogy a végén nem Mindenki oda megy ahova akar.Ha akar mehet az anyja picsájába,ha meg akar mehet az apja faszára.Lesznek kik beleszédültek,és már nem mennek sehova ők az ok.Addig viszont mindenki oda megy ahova apátok vezet,ha meg nem tetszik, beszéld meg vele.Írány reggelizni,mert ketté töröm rajtad a sodrófát.
    - 2023. 12. 03. 08:37
  • Gojpofi
    Egy 1976-ban készített film (Könyvben is kiadták magyarul: W. F. Nolan – G. C. Johnson - Logan futása )...

    media.port.hu/../../images/000/097/022.jpg

    Logan futása

    A második évezred elejére már annyi ember élt a Földön, hogy az éhínség katasztrófája fenyegetett. Valamit tenni kell. Valakik úgy határoztak tehát, hogy meg kell szabadulni a feleslegesség vált, idős egyedektől, mindazoktól, akik betöltötték 21. életévüket. A rendszer megbízhatóan, kifogástalanul működött. Minden újszülött jobb tenyerébe egy különleges kristályt ültettek be. A felnőttek, azaz a 14 éven felüliek kristályvirága karmazsinszínben villogott, s akié feketére váltott, annak jelentkeznie kellett az álomboltban… Voltak lázadók is, akiknek nem akaródzott elfogadni az álmot, vagy a halált, de nem menekülhettek messzire, mert az álomrendőrök, az ÁR legényei a nyomukba eredetek, és megöltek mindenkit, aki önként nem fogadta el az álmot. Logan egyike volt az ÁR legügyesebb, leggyorsabb és legmegbízhatóbb alkalmazottainak. Csakhogy egyszer az ő tenyerében is feketén kezdett villogni a beültetett kristályvirág…


    Nincs új a nap alatt
    - 2023. 12. 04. 00:53
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %