Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Az mRNS COVID vakcinák akár rákot is okozhatnak

Az mRNS COVID vakcinák akár rákot is okozhatnak

Dr. Joseph Ladapo szerint egy kanadai tanulmány alapján „több milliárd és több százmilliárd” DNS-molekula található egy dózisban, ami meghaladja az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által meghatározott irányelvekben foglaltakat.

 


December 6-án az állami tisztifőorvos levelet küldött az FDA biztosának, Dr. Robert Califfnek és a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) igazgatójának, Dr. Mandy Cohennek, amelyben kifejtette aggodalmát a DNS-molekulák magas jelenléte miatt az mRNS-vakcinákban, s rámutattott a lipid nanorészecskék (LNP-k) veszélyére is.

Az LNP-k révén a vakcina hatóanyaga, az mRNS könnyen bejut az emberi sejtekbe, Dr. Ladapo szerint azonban fennáll annak veszélye, hogy a gyógyszerrel együtt a szennyező DNS-molekulák is bejutnak a szervezetbe.

A levélben kitér az FDA 2007-es hivatalos közleményére is, mely tartalmazza az oltóanyagokban lévő DNS-ekre vonatkozó szabályozási határértékeket, valamint rámutat azon kockázatra is, hogy a DNS-integráció az egészséges sejteket rákos sejtekké alakító emberi génekre is hatással lehet.

A beavatkozás veszélyei

A DNS-integráció elméletileg befolyásolhatja az emberi onkogéneket – azokat a géneket, amelyek egy egészséges sejtet rákos sejtté alakítanak át, emellett a szív, az agy, a vér, a vese, a máj, a csontvelő, a tüdő, a petefészek és a herék, a lefolyó nyirokcsomók, a lép, valamint a vakcina beadásának és befecskendezésének helyét érintő problémákhoz vezethet.

„Egyedülálló és fokozott kockázatot jelent az emberi egészségre és az emberi genom integritására, beleértve annak kockázatát, hogy a spermiumba vagy petesejtbe, ivarsejtekbe integrált DNS átkerülhet az mRNS COVID-19 vakcinát kapók utódaiba.

Ha a DNS-integráció kockázatait nem értékelték az mRNS COVID19 vakcinák esetében, akkor ezek a vakcinák nem alkalmasak emberi felhasználásra” – mondta Dr. Ladapo a sajtóközleményben.

Dr. Joseph Ladapo

A szakember nem az összes vakcina széles körű elutasítására szólít fel. Az egészségügyi szolgáltatókat sürgeti, hogy helyezzék előtérbe a mRNS COVID-19 vakcinákat mellőző kezelési formákat, s mindeközben fektessenek nagyobb hangsúlyt a vakcinák általános kockázatainak kutatására.

Több szakember is az oltás negatív következményeire figyelmeztet

Dr. Ladapo 2023 áprilisában került a figyelem központjába, amikor egy közérdekű adatigénylés során kiderült, hogy állami megrendelésre felmérést készített az mRNS-vakcinákról. Azzal vádolták, hogy „eltúlozta” az adatokat, hogy azok megfeleljenek a COVID-19 vakcinák beadását ellenző álláspontjának.

A szakember erről a lépéséről tudományos „felülvizsgálatként” beszélt, és jogosnak érezte azt is, hogy egy bizonyos adatelemzést eltávolítson az eredeti felmérésből.

De mások is aggályokat fogalmaztak meg az mRNS COVID-19 vakcinákkal kapcsolatban, köztük Dr. Eduardo Balbona, a floridai Jacksonville belgyógyásza.

Dr. Balbona három évtizede praktizál, és a bizonyítékokon alapuló orvoslás híve, amely a betegségek megelőzésére és az egészség megőrzésére helyezi a hangsúlyt.

Az mRNS-vakcinák egyszeri vagy ismételt adagjainak beadása után néhány páciense számos különböző tünetet tapasztalt, és „közvetlenül az oltás után rosszul érezte magát”.

„Voltak olyan esetek, amelyeknél csak néhány hétig tartottak a problémák. Tehát a sérülésnek különböző mintái vannak. Azt mondanám, hogy (néhány esetben) anafilaxiás reakcióról beszélhetünk. Az emberek megkapják a vakcinát, és attól a pillanattól kezdve egyszerűen nincsenek jól. Gyakran brutálisan lecsökken, vagy épp ellenkezőleg, az egekbe szökik a vérnyomásuk: leesik akár 70-re, de akár 200-ra is emelkedik” – mondta Dr. Balbona a The Epoch Timesnak.

Több páciensénél is Poszturális Ortosztatikus Tachycardia Szindróma (POTS) alakul ki. A Cleveland Clinic szerint „ez az állapot azt jelenti, hogy amikor felül, ül, feláll, áll valaki, akkor rendellenes pulzusszám vagy vérnyomás tapasztalható, és súlyosbodnak a tünetek”. A POTS-t nem könnyű diagnosztizálni, mivel számos tünete, köztük a szédülés, az ájulás, a mellkasi fájdalom, a fejfájás és a szívdobogás, idővel külön-külön is jelentkezhet annak ellenére, hogy közös okból erednek.

A POTS jelenleg nem gyógyítható, bár a testmozgás, a fizikai aktivitás és a szív rehabilitációs program alkalmazható kezelésként.

Dr. Balbona látott olyan betegeket is, akiknek megemelkedett a vérnyomása, és olyanokat is, akiknél hiperkoagulábilis állapot alakult ki, ami a National Institutes of Health szerint azt jelenti, hogy a vér túlzottan megalvad.

Az is aggasztotta, hogy néhány tizenéves fiú, valamint húszas és harmincas éveikben járó férfi esetében tüdőembólia alakult ki anélkül, hogy genetikai hajlamuk vagy a már meglévő egészségügyi problémáik okozták volna azt.

A Mayo Clinic szerint tüdőembólia akkor alakul ki, amikor egy apró akadály, vélhetően egy vérrög, megreked a tüdőartériában, és elzárja a vér áramlását.

Más betegeknél közvetlenül a vakcina beadása után szívizom- és szívburokgyulladás alakult ki, mondta Dr. Balbona.

A CDC szerint „a myocarditis a szívizom gyulladása, a pericarditis pedig a szív külső bélésének gyulladása. A myocarditis és a pericarditis tünetei a mellkasi fájdalom, a légszomj és a gyorsan verő, dobogó vagy lüktető szív érzése”.

A CDC elismeri, hogy néhány betegnél az mRNS COVID-19 vakcinák beadása után alakultak ki ezek a betegségek, de az esetek „ritkák”, és sokan maguktól meggyógyulnak.

Pánik vagy szívizom károsodás – hasonlók a tünetek

Mivel azonban a tünetek a szorongásos reakciókra hasonlítanak, egyes betegek nem képesek magukról megállapítani, hogy szívizom- vagy szívburokgyulladásuk van, ami megnehezíti az adatgyűjtést.

Dr. Balbona beszélt olyan betegekkel, akik ezekkel a tünetekkel mentek kórházba, és akiket a nővérek és orvosok azzal küldtek el, hogy a problémáik pszichológiai jellegűek, esetleg azt feltételezték, hogy a betegek szoronganak vagy akut pánikrohamot élnek át.

Úgy véli továbbá, hogy néhányan a beoltottak közül aktív gyógyszert tartalmazó injekciók helyett „üres vakcinákat” kaptak. Dr. Balbona elmondta, hogy több beoltott beteget is megvizsgált, akiknél nem voltak COVID-19 antitestek, pedig ezeknek jelen kellene lenniük a vérben az oltás után.

Dr. Balbona arra gyanakszik, hogy néhány beteget csak sóoldattal olthattak be, ami a vakcinák nem megfelelő tárolása és kezelése miatt történhetett (a vakcinákat mindig hidegen kellett tárolni, hogy a bennük lévő gyógyszer ne menjen tönkre).

Az oltott páciensek gyakran beszélnek neki attól való félelmükről, hogy a felvett COVID-19 elleni oltások miatt megbetegedhetnek.

„Ha valaki néhány évvel ezelőtt megkapta a vakcinát, és jól érzi magát, nincsenek problémái, akkor valószínűleg rendben van” – tette hozzá.

Az orvostudomány lassan felzárkózik az új problémához

Dr. Balbona szerint a kutatások előbb-utóbb felzárkóznak ahhoz, amit ő és más orvosok tapasztalnak a betegeik kezelése során.

„Egy bizonyos ponton – és szerintem ez a pont már régóta esedékes – ezeket a vakcinákat ki fogják vonni a forgalomból, mert nem biztonságosak. Károsítják az emberek egészségét. Az is lehet, hogy tartósan káros hatása lehet az emberekre. A közelmúltbeli DNS-szennyezés nagyon aggasztó a rák kockázatának növelése szempontjából” – mondta.

„Az mRNS-technológiával visszaéltek a COVID-járványban” – mondta. „Nem szabad válogatás nélkül mindenkinek beadni. Nem kérdéses, hogy génterápiáról van szó. A jó oldala az, hogy megfelelő helyzetben figyelemre méltó dolgokra képes. Ha egy nagyon súlyos betegségben szenvedő betegnél be- és kikapcsolhatunk egy gént vagy fehérjét, az rendben van. Ez egy mesés eszköz lehet a jövőben, de nyilvánosságra kell hozni az ezzel járó előnyöket és kockázatokat is”.
https://www.bitcoinbazis.hu/florida-foorvosa-az-mrns-covid-vakcinak-negativ-hatasara-hivja-fel-a-figyelmet/

13 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Idáig amelyik orvos nyilatkozik egyik se tud pozitívan beszélni az oltásokról ? Miközben már oltások alatt is igen sokan tömegével lettek betegek rövid időn belül .
    Van itt sok kérdés ami nyitott.
    -Hol vannak a kórokozók, vírusok mikor nincs járvány ?
    -Miért ott és csak egyéneket fertőz , betegít meg a vírus miért nem mindenkit ?
    -Elszigetelt helyeken hogyan tör ki járvány ?
    - 2024. 01. 09. 05:24
    • D
      Régen (Ronald...:))) egy-egy oltás kifejlesztése hosszú éveket vett igénybe, rengeteg tesztelés, ellenpróba stb. után kaptak engedélyt a használatukra.<br />A covid ellen meg seperc alatt a pofánkba lökték.<br />Az egész eljárás az orvostársadalom mérhetetlen szégyene és gyalázata: őrjöngve és tömegesen kellett volna az ÖSSZES orvosnak TÖMEGESEN tiltakoznia az összes ún. covid-oltás ellen!!!!!!!!!!!!!!!<br />Nem tették.<br />Ennyit az ún. gyógyító (???????????????????????) orvosokról!!!!!!!!!!<br />Valójában Eichmann-okat megszégyenítően tömeggyilkos-bűnsegédek.<br />Ennyi.
      - 2024. 01. 10. 13:21
  • D
    Véletlenül Karikó Katalin nem pont az mRNS-technológiáért kapott Nobel-díjat?
    Ja, de igen.
    Attól tartok lesz ez a nő még egyszer, valahol, hamarost' körözési listán: emberiség elleni bűntettekért...
    ------------------------------------------
    Ki van ez találva kérem: "Az Emberiség lélekszámát tartsd ötszázmillió fő alatt!" (Georgia-i Tanúkövek, első posztulátum).
    Mi másodikra Jensen-t kaptunk (fel kellett vennünk, mert külföldre kellett utaznunk, ráadásul olyan délkelet Ázsia-i országba, ahol nagyon komolyan vették az oltottságot) és utána hónapokig fájt a karunk (előtte a kínaitól kutyabajunk nem volt - máig remélem, hogy az csak placebo volt, szerintem biztos...).
    - 2024. 01. 09. 16:06
  • L
    Sajnos szinte havonta járok temetésre! Van, akiket végignéztem. Most a héten egy "hirtelen halál" miatt búcsúzunk. Velem egykorú nőtől. A sógorom testvére. No, mindegy, de a környezetemben, az ismerőseim körül arat a kaszás. A tavalyi év katasztrofális volt. Gyors leépülések, látványos fogyások, kétségbeesett nézések. Beszélgetek idegenekkel is sorban állás közben, nem titkolják, az oltás óta nincsenek jól.
    - 2024. 01. 09. 22:53
    • D
      Ide is érvényes a fenti kommentem, sajnos.
      - 2024. 01. 10. 13:22
    • G
      Van olyan volt kollégám aki már 7szer(hétszer!!! Még kimondani is durva) be van ótva covid ellen. Nagyon nem látszik rajta, hogy baja lenne, habár lehet a hülyék szerencséje. A főnökeim is ötször oltottak. Nem igazán akarnak elpatkolni, de lehet, hogy zsidókra nem hat. Én még nem érzékelem magam körül ilyen mértékben az oltás pozitív hatását.
      - 2024. 01. 11. 00:38
  • Belabacsi
    "Ha eddig nem tudta, mi az a kijelölő határozat, most megtapasztalhatja.

    Ennek következtében ugyanis, ha kórházi ellátásra szorulna, sok helyen pofára fog esni, mert nem kapja meg. A kijelölő határozattal tegnaptól (húsz helyen szerte a NER-ben) „az ország különböző egészségügyi intézményeinek, különböző osztályainak a részleges, vagy teljes leállását jelentik be, 2023. december-2024. januártól”. Tegye fel a kezét, aki ilyen lovat akart.

    Nagy valószínűséggel nem tolonganak a mimagyari organizmusok, inkább tudomásul veszik, hogy egy-egy ellátásért száz kilométert kell utazniuk, vagy csendben megdöglenek (lerohad a lábuk, megsüketülnek és így tovább a testi örömök végtelen tárházában). A tegnap napvilágra került kijelölő határozat – amit amúgy nem vertek nagydobra, sokkal inkább elhallgattak volna – egy beismerő vallomás. Azé, amely arról szól, hogy döglődik a magyar egészségügy.

    Tudtuk ezt eddig is, csak nem sejtettük, ahogyan halványan dereng a hasonféle állapot az oktatásról, illetve azokról a szolgáltatásokról mind, amelyeket egy társadalmi szerződés alapján az államnak kellene nyújtani állampolgárai számára. A NER ezt a szerződést rúgta fel, mert az államot teljesen más szempontok alapján, jól kitetszően a maga hasznára tartja és működteti, és ez a tarthatatlan állapot sehol máshol nem mutatkozik meg olyan markánsan, mint e téren.

    Hogy az állampolgárok mit kezdenek ezzel a helyzettel, az az ő lehetőségük és felelősségük. Ha megelégednek azzal, a Facebookon panaszkodnak és átkozódnak, akkor vállalják annak a veszélyét, hogy nem, mint eddig, ha kórházba kerülnek, akkor nagy az esélye, élve ki nem kerülnek onnan. Sőt, ez a helyzet fokozódott azzal, most már be sem jutnak a gyógyító intézménybe, és ott pusztulnak el az árokban, ahová a hatalom belerúgja őket.

    Amikor a vizitdíjat az előző nyolc év 2007-ben bevezette, népszavazásba torkolló sivalkodás volt (Orbán vezérletével), hogy a rendszer kifosztja és elpusztítja a magyarokat, holott különféle engedményekkel rengetegen mentesültek alóla. Kis bevétel volt az államnak, de elültette volna az öntudatos és öngondoskodó állampolgár csíráit a társadalomban, a magyar ember azonban nem akart ilyen lenni. Már akkor is az volt az ideája, hogy őt másnak kell megmenteni.

    Mi több, helyette gondolkodni is kell, már akkor is várta az új Kádárt, akit végül Orbánban kapott meg annak eredendő szociális érzékenysége nélkül. Így járt a magyar ember, rábízta magát az új apafigurára, aki azonban egyáltalán nem törődik vele. 2008-ban népszavaztak a vizitdíjról, amikor is Orbán azt harsogta, „a reform pusztán a lakosság kifosztásának fedőneve, az egészségügyben nem reformra, csupán több pénzre van szükség”. Aztán így jártunk.

    Úgy jelesül, hogy az elmúlt nyolc év múltával Orbán most már tizennégy éve van hatalmon, és mint annyi mindenben, ebben sem azt tette, amit előtte ígért, hanem mindennek majdnem épp az ellenkezőjét. Így történhetett, hogy a vizitdíj leszavazása után tizenhat évvel az egészségügy a szemünk előtt omlik össze, mert Orbán nem tett bele több pénzt, hanem nominálisan éppen sokkal kevesebbet, ami ide vezetett.

    Viszont, mint már utalgattunk rá, nem csak az egészségügyről van szó. Úgy általában is a lerohadás állapotában van az ország, mert sehová sem tettek bele sem szakértelmet, sem lóvét, így föltehetnénk Orbán kedvenc kérdését, „hol van a pénz”, de most már neki címezve. Illetve kérdeznünk sem kell igazán, mert a választ tudjuk: a zsebében. Jobban mondva a cimborák zsebében (is), meg templomokban és stadionokban. Etc.

    Most alakult ki az a helyzet, amikor a rendszerszinten kábított népek, akik abban a bamba tudatban éltek eddig, hogy nekik ez az egész azért jó, mert a multi nem viszi ki az országból a pénzt, azzal kell szembesüljenek, hogy viszont az állam oda sem teszi bele, ahová a kötelessége volna, és ez a játék már szó szerint a bőrére megy. Bár jöhet még olyan narratíva, ha a baloldal lenne hatalmon, már kórház sem lenne, és minden bizonnyal lesz majd kísérlet erre is.

    Mégis az a kérdés, hogy az élethez való vak akarat (lásd: Schopenhauer) van-e annyira erős a mimagyari organizmusokban, hogy legalább a szemüket felnyissa, vagy már oly mértékű az elhülyülés, hogy ez is mindegy. Erre utaló jelek már voltak a járvány és az elszenvedett negyvenezer halott idején, de akkor is mindenki azt hitte, ő nem kerül sorra, mint ahogyan most is ebben lehet a bizalom.

    Így fogunk mind megdögleni."
    Huppa.hu/FB
    - 2024. 01. 10. 16:53
  • B
    Ha vót egy legyen kettő:Az értékrendben az ÉK a rendek éke,mint a korona éke.Mely szabad akaratod választásának eredménye.Azaz beékel,vagy megakadályoz a süllyedésben vagy az emelkedésben.2
    - 2024. 01. 10. 17:54
  • G
    Copernicus Gresham's Law

    Egy zárt rendszerben a rossz mindig győzedelmeskedik a jón, legyen az pénz, kultúra, erkölcs, vagy bármi.
    Aztán a másik természeti törvény: Entrópia
    "előbb utóbb, minden hő energiává alakul, de a körülményekhez igazodva a legalacsonyabb fokon."
    Ezt nevezzük hőhalálnak!
    Ha a Magyar Nemzetet vesszük példának:
    Kétségtelenül volt egy idő, amikor többé kevésbé helyükön voltak a dolgok. (ez talán a 15-ik századig tartott)
    Aztán amikor bekerült a "rossz" a rendszerbe lassan de biztosan eltűnt az erkölcs, egészen a mai elaljasodásig.
    Ami látszólag végül is győzött Magyarországon, az a parazita, talmudi erkölcstelenség, kicsiben nagyban.
    A rendszer "ember ellenes", belefér minden amit tapasztalunk. Belefér a mesterséges Covid tömeggyílkosság is.

    Aztán az Entrópia törvénye szerint, mint mikor a cukrot összekevered a kávéval, már nem lesz külön helye a jónak és a rossznak, kávénak és a cukornak, minden olyan édeskés lesz elválaszthatatlanul .......
    - 2024. 01. 10. 21:49
  • V
    MOK-elnök: Fokozatosan kivonul az egészségügyből az állam
    https://24.hu/fn/gazdasag/2024/01/09/...-az-allam/
    Álmos Péter szerint érdemes felkészülni az öngondoskodásra.

    Az állam fokozatosan kivonul az egészségügy területéről, a kormányzat lépéseiből az rajzolódik ki, hogy az ellátásban a magánellátóknak nagyon fontos szerepük lesz – mondta a hvg360-nak adott nagyinterjúban a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke. Álmos Péter szerint a pénzhiány miatt a megelőzhető, elkerülhető halálozások, illetve az alapvető egészségügyi mutatókban is az utolsó között van Magyarország az EU-ban.

    Az ellátás színvonala sokat romlott az elmúlt 5-10 évben, az emberek egészségügybe vetett bizalma csökkent. Ez főleg az állami szektort érinti, hiába tesznek meg kollégái mindent, ha más a valóság, mint a szakmai optimum.

    Az állam lakosonként az uniós átlag felét, 1200-1300 eurót fordítja egészségügyre az OECD statisztika szerint. Ez a fő oka annak, hogy egyre nőnek a várólisták és a kórházi adósság.

    Ha az állam csak ennyit költ, a lakosságnak alacsonyabb színvonalú ellátással kell beérnie, mert az egészségügy nemzetközi piacon mozog, érdemben csak a béreken lehet spórolni. Álmos Péter szerint a kormányzati kommunikáció dacára érzékelhető az állam kivonulása az egészségügyből, miközben az elmúlt négy évben jelentősen megnőtt a magánszektor aránya. A kamarai elnök egyetért Orbán Viktorral, aki év végi sajtótájékoztatón katyvasznak nevezte az egészségügyi rendszert, ám jelezte, nem tudják pontosan, miként vágna rendet a kormány.

    Álmos Péter szerint fel kell készülni az öngondoskodásra.

    A jelenlegi lépések olyan irányba mutatnak, hogy azt gondolom, aki megteheti, különítsen el az egészségügyi ellátására is egy összeget. Ugyanúgy, ahogy nyugdíjra vagy a gyerek oktatására, amit sokan az állami rendszeren kívül oldanak meg.

    ...De akkor minek a tb-járulék?....
    - 2024. 01. 11. 12:45
  • J
    Talán beoltották az amerikai hadügy fejét is . A legérzékenyebb tagját betegitette meg a kór_:
    https://edition.cnn.com/2024/01/09/po...index.html
    - 2024. 01. 12. 16:38
  • F
    Aki nem tudná hová lesznek a vírusok mikor nem fertőznek, akkor jelentem Davosba vonulnak vissza majd tőrnek előre .
    - 2024. 01. 18. 08:02
  • J
    Érdekes, hogy WHO csak olyan betegségek miatt ájvékol , amelyek " vakcináért kiáltanak" Szine alig várják már, hogy az azokból befolyó milliárdokból részesülhessenek. Bezzeg az 5G ( majd a készülő 6G) veszélyei és az összes elektromos sugárzás/szmog hidegen hagyja a világ vezetőit. Hiába kongatják meg időről időre a vészharangot azok a kevesek, akiket még érdekel az emberiség sorsa, egészsége.
    https://www.globalresearch.ca/5g-dang...ty/5680503
    - 2024. 01. 20. 14:18
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %