Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Vörös narkó

Vörös narkó

Magyarország a szocializmusban csak azért lehetett a legvidámabb barakk, mert a kolumbiai drogkartell bevonásával évente több tonna kábítószert csempészett be az Egyesült Államok területére. Az Újpesten előállított metakvalon nevű drog terjesztésében aktívan részt vett a los angeles-i magyar maffia is. Mivel a Quaalude néven is ismert pszichotrop gyógyszer több milliárd dollár profitot termelt a duna-parti elvtársaknak, így Budapest ezt az összeget a lakosság élelmezésére, a költségvetési hiány betömködésére és szállodák építésére használta fel. Persze nem telt el sok idő, hogy az amerikai Kábítószer-ellenes Hivatal, a DEA, lefülelje az akciót, és megzsarolja a kárpát-medencei népköztársaságot.
https://mediaklikk.hu/video/voros-narko/


...

16 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    A jútyubon fenn vannak Borvendég Zsuzsanna és Mező Gábor ezzel kapcsolatos videói. A cucilizmusban mi voltunk a legnagyobb morfin-gyártó ország szinte az egész világon. És egyébként azért kellett alánk vágni, mert a CIA nem volt érdekelt a mi konkurenciánk fenntartásában, lévén, hogy a dél-amerikai drog-maffia és az afgán tálib-maffia sokkal jobb árakat kínált a CIA részére - tudniillik a CIA a mai napig ilyen forrásokból fedezi a külföldi üzelmeit. Persze végső soron ez is az amerikaiak pénze, hiszen ezek a drogok az USA-ba mennek eladásra, és az onnan befolyó pénzekből kap vissza majd a CIA. Ki van ez tanálva kérem, mán régen!
    - 2024. 01. 14. 15:08
  • G
    Hol van most a "legvidámabb barakk" a Kárpát Medencében?

    Ebben a vidám barakkban egy mukkot se közöltek hivatalosan a vidám? népnek, hogy a világot legjobban foglalkoztató pere, éppen most a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt zajlik napjainkban. Dél-Afrika, tömeggyilkossággal, háborús bűnökkel vádolja Izraelt, a Gázai vérengzésekért.

    Az egész nagy Világban hivatalosan 195 ország van.
    Pillanatnyilag, ebből három ország támogatja Izraelt a perben: US, Németország, és természetesen mi, a volt legvidámabb barakk!

    Úgy látszik a kábítószer elhülyítő hatása még mindig hat a barakkban élőkre .......
    - 2024. 01. 14. 15:47
  • F
    Van egy könyv a címe A Pokol Gladiátorai , Hetzer István írta abban van egy történet amiben egy orvos kutató bácsi története leirja hogy a 80-anas években dolgozott egy kínai kereskedőnek és kapcsolatai is ő építgete itthon és a világba külön labort szerelt fel neki a kínai ott csinálta hasonló drogokat neki érdemes a történetét elolvasni mert a rendőrök miatt került börtönbe hamisan vallottak ellen stb.... , és a szabadulása után hogy vágót vissza az ellene hamisan valló rendőröknek .
    - 2024. 01. 14. 15:55
  • Belabacsi
    Orbán Viktor két napig Spanyolországban tárgyal Európa vezetőivel
    MTI2023.10.04. 14:33
    Ez a cikk 102 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

    A spanyolországi Granadába utazik Orbán Viktor miniszterelnök, ahol csütörtökön az Európai Politikai Közösség (EPC) harmadik csúcstalálkozóját rendezik meg - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
    https://www.origo.hu/itthon/20231004-orban-viktor-ket-napig-spanyolorszagban-targyal-europa-vezetoivel.html


    Orbán Ráhel és Tiborcz István Spanyolországba költözött
    2021.09.24. 05:51

    Legidősebb gyermekük már spanyol iskolában kezdte meg a tanévet. A költözés valószínűleg a BDPST Group első külföldi szállodavásárlásával is összefügghet, amelyet több akvizíció is követhet.
    https://index.hu/belfold/2021/09/24/tiborcz-istvan-orban-rahel-koltozes-spanyolorszag-marbella-hotel-atrio-del-mar-bdpst-group-maganiskola/

    Gusztustalan álhír, hogy kábítószer-túladagolásban meghalt Orbán Viktor fia
    Privátkopó 2024. 01. 10. 4:51:00

    Az elmúlt napokban a közösségi médiákban végigsöpört a „hír”: január 6-án, a spanyolországi Marbellán - kábítószer-túladagolás miatt - elhunyt Orbán Viktor miniszterelnök 32 éves fia, Gáspár. A lavinát egy TikTok-felhasználó bejegyzése indította el. A Privátkopó bűnügyi portál utánajárt, megfelel-e a valóságnak az „
    információ”.https://www.privatkopo.info/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=gusztustalanalhir&LN=Hungarian

    Spanyolországban fogtak el hármat a legkeresettebb magyar bűnözők közül
    2023. augusztus 1. – 13:47
    Spanyolországban, a Guardia Civil és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) közös akciójában fogtak el hármat Magyarország legkeresettebb bűnözői közül még július közepén. A nemzetközi műveletről kedden közös sajtótájékoztatót tartott a spanyol és a magyar rendőrség, ahol kiderült, hogy a drogok termesztésével és csempészésével foglalkozó bűnszervezet két tagja még szökésben van – írja a police.hu.

    A tájékoztatón elhangzott, hogy a rajtaütés 2023. július 19-én, a spanyolországi Calpban történt, a három elfogott személyt pedig szökésükkor Európa legkeresettebb bűnözői közé sorolták, és felkerültek az EUROPOL Most Wanted oldalára is. Ennek oka az, hogy a gyanú szerint 2020-ban és 2021-ben előbb Kecelen, aztán Kecskemét külterületén durván 300 millió forintból rittyentettek egy professzionálisan felszerelt, számítógépes rendszer által távvezérelt, több ezer cannabis sativa (kender) növény egyidejű termesztésére és feldolgozására szolgáló infrastruktúrát.
    https://telex.hu/kulfold/2023/08/01/spanyolorszag-magyarorszag-drog-bunozes-europol

    Minden idők legnagyobb drogfogása Spanyolországban
    A közel 10 tonna kábítószert banánoskartonokban elrejtve találták meg a dél-spanyolországi Algeciras kikötőjében.
    2023.08.25. 17:39 | Szerző: VG/MTI

    A spanyol rendőrség az eddigi legnagyobb kokainszállítmány lefoglalásáról számolt be pénteken. A hatóság közleménye szerint a 9,4 tonnányi kábítószert egy hűtőkonténerben, több mint ezer banánoskartonban elrejtve találták meg a dél-spanyolországi Algeciras kikötőjében.
    https://www.vg.hu/kereskedelem/2023/08/minden-idok-legnagyobb-drogfogasa-spanyolorszagban

    Spanyolország: ahol a drogfogyasztás nem bűntény

    Megjelent 06/11/2013 - 17:39•A legfrissebb fejlemények 09/12/2019 - 10:08

    A Spanyolországban legtöbbet fogyasztott illegális kábítószer a kanabisz – pontosabban a hasis – Marokkó rendkívüli közelsége miatt, amely egyike a világ legfőbb hasistermelő országainak.

    Míg az életükben legalább egyszer már kannabiszt kipróbálók aránya 27,4 százalékra csökkent a korábbi, 2009. évi 31,2 százalékról, addig a kannabiszfogyasztók száma csaknem megduplázódott 1995 óta.

    A második legnépszerűbb tiltott szer a kokain, amelyet a népesség mintegy 10,2 százaléka kipróbált már életében legalább egyszer. Ez az arány 1995-ben mindössze 3,4 százalék volt.
    Spanyolország egyben az európai kokainpiac legnagyobb beszállítási pontja is.
    https://hu.euronews.com/2013/11/06/spanyolorszag-ahol-a-drogfogyasztas-nem-bun
    - 2024. 01. 14. 16:06
  • D
    A zsidóság a történelem során máig (!!!) annyi bajt és kárt okozott az Emberiségnek, hogy számomra csakis egyetlen tisztességes zsidó magatartás van/képzelhető el: ha aki zsidónak született - felhagy a “zsidóságával”.
    A zsidóság hirdeti magáról azt az arcátlan és egyébként egyértelműen rasszista (faji és kirekesztő) gondolatot, hogy a zsidóság “Isten választott népe.”
    Akkor a többi nép/nemzet micsoda?
    Ők csak selejtek???
    Vagy, ahogy a zsidóság – főleg a Talmudban – hirdeti, csak azért vannak, hogy a zsidóságot szolgálják, azaz selejt, szar, rabszolga gójok???
    Megjegyzem a “Mein Kampf” sehol nincs a zsidó Talmud perverz és beteges fajelméletiségéhez képest. Illetve Hitlernek volt kitől/kiktől tanulnia.
    Én, ha zsidónak születtem volna, kerek-perec azt mondanám, hogy NEM VAGYOK ZSIDÓ, én ehhez a valláshoz, erre a vallásra szervesen épülő kultúrához, szokásokhoz, ideológiához: NEM AKAROK TARTOZNI!!!
    Mert annyira gyalázatos és Emberiség-ellenes, hogy ahhoz tisztességes ember egészen egyszerűen NEM TARTOZHAT!!!
    És nem, nincs semmilyen “de hát vannak tisztességes zsidó emberek is” – mert maga a zsidó fogalom sui generis és ab ovo TISZTESSÉGTELEN!!!
    Én egyébként NEM VAGYOK ANTISZEMITA.
    De anticionista és antijúdeista – az vagyok.
    A leghíresebb zsidó, Marx: zsidó származású volt ÉS egyúttal nagy antiszemita is!!
    A zsidó vallás egyébként máshonnan összelopkodott (tév)eszmék kotyvaléka – ma már a (zsidó) történészek 99 %-a bebizonyította, hogy ahogy mondani szokás a “fele sem igaz”, amit azzal lehet folytatni, hogy a másik fele sem az.
    Kezdve azzal, hogy Mózes Tut-Mózisz egyiptomi fáraó volt, aki az általa újításként bevezetett egyistenhithez – mivel ezzel hiába “házalt” saját hazájában -, keresett egy balfasz népet, és ezek a kecske és birkabaszó zsidók voltak/lettek, akik akkor kb. alig emelkedtek ki az állatias létezésből (és hogy ilyenek voltak, ezt pont azok a drákói szabályok bizonyítják, amiket istenre hivatkozva Mózes rájuk kényszerített!).
    Mindenesetre a leckét jól megtanulták, ezt el kell ismerni, és ahogy szokás, jóval túl is tettek a “mesterükön”.
    Ha tehát helyére tesszük a dolgokat, akkor egyébként nem marad más a zsidó vallásból és a zsidóskodásból, mint – a PÉNZ (seftelés) mérhetetlen imádata.
    Na, ez az ami őket mérhetetlenül visszataszítóvá teszi mindenki más szemében (lásd: “Lándzsarázó” (vagy "Körterázó" attól függően, hogy hova tesszük az elválasztó jelet: Shake-spear, Shakes - pear: Velencei kalmár c. művét).
    - 2024. 01. 15. 10:20
  • G
    Kedves László,

    Nagyon jó írás, le a kalappal!
    A sábeszdeklik biztos nem lesznek meglengetve miatta.

    A "Pénz mérhetetlen imádása" a lényeg, de az is hozzátartozik, hogy ehhez hozzájött korunkban egy világméretű mérhetetlen Hatalom.
    Az a mérhetetlen "Hátsó Hatalom", amit szegény Bogár Laci mindig próbál megnevezni, de nem tud, vagy inkább nincs bátorsága.

    Ami viszont az egész világ többi lakosságára ebből ráragadt, az a Fillérek imádata, amit Pénznek hisznek.Ijedten, irigyen, és mohón gyűjtögetik, háborúznak is ha kell.
    Azok akiknél a Pénz van, még több lesz, irányítanak, minden okuk meg van rá, röhögnek ........
    - 2024. 01. 15. 16:48
    • D
      Köszönöm! Ami kihagytam - mert, megmondom őszintén, forog tőle a gyomrom -, az a belterjes házasságok elterjedése a zsidóknál. A minimum az unokatestvér-házasságok tömege. De a testvérek egymás közti koitálása sem ritka (ahogy a cigányoknál is!). Ennek következménye az a mondás - még anyámtól hallottam, aki Hitlert megszégyenítően gyűlölte a zsidókat (érdekes, apám ebben az ügyben nem tépte soha a száját) -, szóval hogy csak kétféle zsidó van: vagy nagyon okos vagy nagyon hülye. És ezt én is tapasztaltam velük kapcsolatban. Az okok végtelenül egyszerűek: a kétféle génhalmaz a két véglet oldalán halmozódik, kinél-kinél a szerencse függvényében. De, hogy a hülye zsidó nem feltűnő, az meg azért van, mert a zsidók baromi nagy hangsúlyt fektetnek az iskolázásra, tehát a nagyon hülyét is képesek a "gój-átlag" szintjére felhozni (többé-kevésbé). Fura módon éppen Izrael most az, amely "gójosodik" - magyarán: ahol a "zsidó-gének" úgymond hígulnak: pld. rengeteg orosz is betelepült oda, akik genetikailag távolabb állnak a zsidóságtól, mint annak idején szegényjó Makó vitéz - stílszerűen - Jeruzsálemtől, és persze ezek a friss (jelentős részben szkíta) gének, most abszolút frissítik az izraeli zsidók vérét, mondhatnánk, hogy "normalizálják" azt. Talán ezért is nem élvezi Izrael a külföldi zsidóság maradéktalan támogatását és rokonszenvét például éppen a mostani balhéban. Egyébként jól írod: a PÉNZ az náluk van, nálunk meg csak a "führer" (gondolom tudod, hogy a fillér szó a 'führer' szóból származik, bármilyen megdöbbentő is).Köszi, hogy megtiszteltél azzal, hogy nemcsak elolvastad a kommentemet, de reagáltál is reá. Minden jót neked magyar testvérem!!!
      - 2024. 01. 16. 13:36
    • V
      TORMAY CECILIA, Le Livre Proscrit.= Bújdosó könyv
      "Szamuely különvonaton utazta be az országot. Egy szemtanú a következő leírást adta: ' a halálnak ez a vonata zakatolt a magyar tájon át, és ahol csak megállt, emberek lógtak a fákon és az utcákon vér folyt. A sínek mellet gyakran találtak meztelen és megcsonkított testeket. Szamuely a vonaton hozott halálos ítéleteket és azok, akiket bekényszerítettek, sohasem mondták el, amit láttak.Szamuely állandóan ott élt, 30 kínai terrorista őrizte a biztonságát. Különleges hóhérok voltak a társaságában.A vonatban két szalonkocsi volt, két első osztályú részleg a terroristáknak volt fenntartva, és három harmad osztályú kocsi pedig az áldozatoknak.A hátsókban tartották a kivégzéseket, a folyosók vérfoltosak voltak, a holttesteket az ablakon dobták ki, míg Szamuely kis kecses íróasztalánál ült, a szalonkocsiban amely rózsaszínű selyemmel volt bevonva és tükrökkel volt díszítve. Egy kézmozdulata döntött életről vagy halálról."
      http://www.freepress-freespeech.com/h...quotma.htm
      - 2024. 01. 21. 08:53
  • G
    Érdekes ez a film. Az oknyomozók nevei is azok. Csak úgy. Azért abba olyan konkrétan mégsem mennek bele, hogy konkrét neveket említsenek egy két piti bűnözőn kívül, pedig ha a költségvetési hiányt tömködték ki vele (meg a saját zsebüket), akkor a parlamenti galeri fejeseinek tudniuk kellett róla, pénzügyminiszter, belügyminiszter stb. Olyan sejtelmes véget ér a film, jelen korunk hőseit nem belekeverve, még gondolati szinten sem megemlítve, hogy hát hogy-hogy, hogy nem azért itt vannak akik még élnek abból a galeriből. Esetleg éppen átpasszolták a pozíciókat haveroknak, rokonoknak és minden megy tovább. Felmerülhet a bűnismétlés veszélye? ÁÁÁ Dehogy!! Gondolom a szuverén és független rendőrség alapos nyomizásba kezdett, az ügyészség szorgos támogatásával. Mert hát egy ilyen dolognak mégis csak kell, hogy legyen büntetőjogi következetlensége nem? Gusztáv Gusztáv hol vagy mikor vérbíróra van szükség? Talán azért nyomul az unoka? Pont most mikor a lengyel közmédiát szedik szét, pont most bukik le Bayer Zsolti. - Szméagol, drága Szméagol, mutasd az utat Mordorba! - Igen Gazdám! - Na de kapkodom a fejemet Escobar mint náci tiszt fia. Meg szélsőjobbos szervezetek. Megáll az ész! A nácikok nem Argentínába menekültek? Mer lehet, hogy akkor így ki tudja miért is kalapolt Orbán Zselenszkijvel Bolsonaro beiktatásán a páholyban. Muszáj lesz így háborút csinálni, túl sokat tudnak a népek. Egyébként hogyhogy nincs angol felirat hozzá? Terjeszteni kék ezt külhonban is, vagy ez is megint csak magyarhergelésnek készült? Mi a manó, majdan készülnek ezek valamire? Akkor tessék terjeszteni külföldön is had legyen nemzetközi a kohnfliktus! In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti! Amen.
    - 2024. 01. 15. 21:29
  • G
    Kedves Gall,
    Hibátlan vélemény.
    A végére csupán ezt írnám: iubeo te plorare. Amen.
    - 2024. 01. 15. 23:53
  • D
    Talán nem mindig passzol, amit ide írok, de ez azért van, mert a PestiSrácok időnként letilt, és nem szeretném, ha elvesznének (magvas/nak szánt) becses (???) gondolataim.
    Tehát ez most a "Nemzetünk sírásóinak temetésén vagyunk" - világugaros topichoz írt hozzászólásom, de talán itt is helye lehet.
    ---------------------------------------
    Reynhard Heydrich azért tanult meg héberül, mert elmondása szerint hogyan tudott volna eredményesen fellépni a zsidók ellen, ha még a nyelvüket sem érti?
    Ilyen aspektusból is lehet a környező népek nyelvének valamilyen szintű megtanulását nézni... (csak nem akartam ezt így leírni, de látom, sokan nem látnak az orruknál tovább).
    A területeinket nagyhatalmak vették el, tehát nagyhatalmak adhatják csak vissza (önerőre elmebetegség gondolni: együttesen most is és mindig is sokkal erősebbek lesznek nálunk katonailag a környező országok - eleve az élőerő utánpótlásban sokszorosan - , és ha eggyel konfliktusba kerülünk az azonnal legalább négy frontos háború lesz (a többi ország ellen is) - részünkről, míg részükről egyenként csak egy-egy frontos, ráadásul ők korlátlan utánpótlást fognak kapni, míg mi senkitől semmit körbezárt országként).
    Tehát: a nagyhatalmak.
    A Nyugatra most és a belátható időben nem számíthatunk (ha tehetnék, tovább csonkolnák az országot).
    Marad a Kelet.
    Kína, India talán mellettünk lenne, de messze vannak.
    Oroszországnak érdeke lenne egy erős, nagy és oroszbarát Magyarország itt Európa közepén (talán még Fekete-tengeri kijárattal is!!!...nyilván románia felszámolása után...), de Oroszország jelenleg 2000 km-re van tőlünk és még egy Ukrajna is megállította.
    Ha mégis kijutnának az oroszok Csap-ra, na, akkor kell/ene egy igazi államférfi, mondjuk egy Mátyás király 2.0 - és nem olyanok, mint most, akik a Brüsszellel való huzakodásban jeleskednek (???) csak... - hogy olyan egyezségre jussunk az oroszokkal, hogy az mindkét fél érdekeit évszázadokra előre biztosítsa!
    ----------------------------------------
    A fenti hozzászólás kiváltója az alábbi kommentem volt:
    A trianonhoz vezető folyamat helyesen a következő volt: a Német Birodalomtól rettegő Franciaország minden és bármi áron gyengíteni akarta a németeket. Ezért ehhez a németek fő támaszát jelentő Osztrák-Magyar Birodalmat kellett felszámolni. Ehhez viszont az ezen birodalom döntő részét képező Nagy-Magyarországot kellett felszámolni.
    Minden ezért és csakis ezért történt.
    És francia szempontból -ismétlem: FRANCIA SZEMPONTBÓL – teljesen racionális és logikus volt, amit tettek.
    Megjegyzem az angolok próbálták a trianoni tárgyalásokon jelenlévő magyar delegációt arra orientálni, hogy az etnikai határokra koncentráljanak, mert arra lenne esély, hogy a határok ott legyenek. De Apponyi Alberték ezt nem értették (meg).
    A két világháború közötti Csehszlovákia pedig polgári demokrácia volt, jóformán az egyetlen az itt létrejött kis államok között. És bár nem volt leányálom a magyar kisebbségnek, de az ott élő magyarok a II.vh-t követő szovjetizálásban maguk is visszasírták azokat az állapotokat (a csehekkel és szlovákokkal együtt).
    Trianon és Párizs csakis úgy és akkor haladható meg, ha ezek a népek megértik, hogy nincsen más értelmes út, mint az összefogás útja – másképpen: egymás NEM basztatásának az útja.
    Mert minden más út csakis idegen érdekeket szolgál.
    Másképpen: ha megértik, hogy az, amit a magyarok kapnak (rendszerint) büntetésül, az lesz nekik a jutalom (magyarán: cseberből vederbe kerülnek).
    És ez most is és hatványozottan igaz.
    Ehhez pedig valakinek lépnie kellene.
    Én úgy gondolom, hogy rajtunk a sor.
    És azzal kezdeném, hogy az északi vármegyékben minden középiskolában minden gyerek tanuljon szlovákul. A déli megyékben mindenki tanuljon szerb-horvátul, a keleti megyékben pedig románul vagy ukránul. Nem kell sokat, legfeljebb 2 évet. Ja, és menjenek csere-tanulásra is ezekbe az országokba pár hónapra.
    Ha valaki legalább egy kicsit beszél egy idegen nyelvet, akkor már nem tud gyűlölködni, hiszen azzal, hogy meg kell értenie a nyelvet valahol a népet is meg kell értenie.
    Szerintem egy próbát megérne a dolog.
    Mert még nem volt kipróbálva soha, ergo nem lehet azt mondani rá, hogy nem működik.
    - 2024. 01. 17. 11:45
  • J
    Itt is erről írnak, de már kicsit konkrétabban:
    https://index.hu/belfold/2019/12/02/a...peszetben/

    Azt azért hadd ne higgyem el, hogy a drogexport és csempészés haszna az akkori magyar lakosság hasznára is vált volna. Ettől a szertől sem válhattuk volna vidámabbá sem, mivel a hazai piacra nem szállított a magyar gyártó.
    Kizárt, hogy a bármikori vezetők bármilyen csalása, kenőpénz átvétele után a hazai költségvetés , az egyszerű lakosság is profitált volna.
    Ma is élhetnénk egy vidámabb barakkban, ha a gyárakat, üzemeket, a termőföldet hazai kézben tartottuk volna, ha hazai termelésű élelmiszereket vásárolnánk, ha nem feküdne le a vezetés kínai, arab és más nemzetiségű külföldi kifektetőknek a saját zsebük degeszre tömésével, ha felfogná valaki épeszű a vezetőségben, hogy a termőföldünk a legnagyobb kincsünk, azt elkótyavetyélni halálos bűn, a termelésből kivenni egy hektárt is vétek, főként ha azon környezetszennyező ipari létesitményt létesitenek külföldiek nem hazai munkavállalók részére. Mintha az ország vezetői magasról tennének arra, milyen jővő elé néznek majd a gyerekeink, unokáink. Ők a leszármazottaiktól már most gondoskodhattak sorban, offshorban.

    Vidámabb barakkban nem fogunk ezután sem élni, mert Európa szinte leggyengébb láncszeme lettük. Ezt bizonyítja az, hogy a világ összes környezetszennyező üzemét idehozzák, pusztítják le a talajt, hogy azon gabonát , takarmányt már soha ne lehessen termeszteni, sem állatokat tartani. Az olcsó munkaerő vonza ide a kifektetőket, akik magukkal hozzák a még olcsóbb munkásokat, mikozben az állam közpénzből támogatja az arra rá nem szörult külföldi befektetőnek nevetett kifektetőt a munkahely teremlés miatt. Érdekes módon az ide telepítiendő veszélyes üzemekről nem tartnak előzetes népszavazást. és hogy-hogy nem, Brüsszel abba nem szól bele. Kiváncsi lennék arra, hogy Hollandiában két virágkertészet között hány akkugyár működik.
    Népesség csökkenésben is talán csak Bulgária előz be bennünket, de javukra szóljon, hogy nem építenek majd Szófiában a dubajihoz hasonló felhőkarcolókat.
    - 2024. 01. 19. 16:11
  • V
    Mindent fröcsögve tagadni, mert Gyurcsány

    Igen, tudom, a NER által leuralt magyar közélet végtelenül siralmas állapotát mutatja, hogy tizennégy éve ez a műsor. A sajtó megírja, hogy éppen mire készül az állampárt, az ellenzéki pártok valamelyike a sajtóhír alapján számon kéri a kormánypártot azzal kapcsolatban, hogy igaz-e, hogy arra készül, amire KORMÁNYZATI FORRÁSOKRA HIVATKOZÓ sajtóhírek szerint készül, a kormánypárt meg előkapja a fiókból az előre megírt egyenpropaganda-közleményt és az ügyeletes papagáj szájába adva felöklendezi, hogy Gyurcsány.
    Idézet: https://kolozsvaros.com/rovidek/minde...gyurcsany/
    - 2024. 01. 22. 08:09
  • F
    Ez az egész történet egy 90% zsidó buli .
    - 2024. 01. 25. 08:23
  • Gojpofi
    1. Az Impexek kora (https://postaimre.net/filmek/voros_po...k_kora.mp4)
    2. Magyarország megszállása (https://postaimre.net/filmek/voros_p...allasa.mp4)
    3. A vörös tõke (https://postaimre.net/filmek/voros_po...s_toke.mp4)
    4. Szõnyegbe csavarva (https://postaimre.net/filmek/voros_po...avarva.mp4)
    5. Drágán venni, olcsón eladni (https://postaimre.net/filmek/voros_po...eladni.mp4)
    6. Fedõnév: Árulók (https://postaimre.net/filmek/voros_po...arulok.mp4)
    ... egy biztos - volt (és van is) mit eltitkolni, mert nem változott semmi a hatvanas évek óta!
    - 2024. 01. 31. 09:52
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %