Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Putyin tanácsadója leleplezte a Kelet-Ukrajna jövőjét beárnyékoló zsidó világösszesküvést

Putyin tanácsadója leleplezte a Kelet-Ukrajna jövőjét beárnyékoló zsidó világösszesküvést
 
Szergej Glazjev, Putyin gazdasági tanácsadója a Zavtra nevű szélsőjobboldali honlapon publikálta elméletét, voltaképpen miért is került Volodimir Zelenszkij komikus Ukrajna élére:

azért, hogy Kelet-Ukrajna orosz lakosságát zsidókra cserélje.

A Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvére emlékeztető forgatókönyv abból a tényből indul ki, hogy Zelenszkij zsidó származású, ezért az antiszemita logika szerint nyilván csak és kizárólag valamilyen Titkos Zsidó Terv (TZST) eszközekeként kerülhetett ilyen fontos beosztásba.


Ez a TZST pedig Glazjev szerint abból állna, hogy Zelenszkij Donald Trumppal és az izraeli szélsőjobboldallal karöltve (nyilván a Putyin által patronált, de egyre nehezebben kontrollált Kelet-Ukrajnát visszafoglaló hadművelet után) „az Ígéret Földjének állandó háborúskodásba belefáradt lakóival” váltaná le az előzött oroszokat.

Glazjev írását sokan antiszemitának minősítették, de ezt a tanácsadó visszautasította. És valóban, a konteónak lehet egy olyan olvasata is, mely szerint nem zsidókat, hanem a zsidó expanziós törekvések útjában álló ciszjordániai palesztinokat, illetve a biztonsági és humanitárius szempontból zavaró gázai palesztinokat telepítenének át Zelenszkij segítségével. Ami azért legalább olyan abszurd, és legalább olyan antiszemita, mint ha csak a zsidókat keverte volna bele.

(Times of Israel)
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/05/09/glazijev_putyin_antiszemita_konteo/

33 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %