Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Odakint most szörnyek járnak...

Odakint most szörnyek járnak...
Ez egy hír... aminek hírértéke van. Hogy mi lesz belõle még nem tudom. Akit érdekel az nézze meg a feltett videót, akit nem az meg az õ dolga... nekem mindegy.


16 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gerry
    De azért ezt is hozzá szeretném tenni, ugyanis minden dolognak több oldala is van ... ez itt egy másik nézõpont (ezt nem én írtam, csak idemásoltam a köz kedvéért.:

    Ha valakinek ez tetszik az annal is az õ dolga (Az enyém meg "Felhívás a gondolkodás és egyéni vélemény tréningelésére") - Régen volt egy ilyen Latin idézet a fejemben: "Cogito, ergo sum" de nem tudom biztosan "g"-vel vagy anélkül kell írni ... 50-60 évvel ezelõtt még mindenki ismerte a "Deszka" - vagy valami ilyesmi nevü akárkihez kapcsolt sokatmondó 3 szót. (Mindenkit arra kérek, ne szóljon meg... sok éve úgy tudtam, hogy a sokat emlegetett cipõ egy lábbeli, de nem az volt hanem egy nagyon jó énekes, csak kár, hogy túl korán meghalt szegény) Szerintem Biden Alt-Heimat tipusú effektusom lehet (A sok hír az oka... meg az úságírók, igen. Szinte teljesen leamortizáltak! Néha csak úgy elõjön nálam az Apátia... vagy mer' iszom... de az jó! Remélem majd valaki megmutatja ma is, hol van a megvetett ágyam. Jó éjt vagy ahogy az angolban mondják Guten Morgen...

    Idézet


    Na, most beszéljünk egy kicsit erősebb hangnemben a tegnapi tüntetésről.

    Ez a liberális hálózat a világ egyik legdrágább szórakozása. Hiába vannak minden oldalról tolva, semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni, lassan már 50 ezer embert sem tudnak összeszedni a 2 milliós szavazótáborukból.

    Pedig...

    • Övék a teljes média, több százmillió eurókkal van megtolva a 444 és a Telex az Európai Unió által, illetve a DK is kiépített egy komplett médiahálózatot a Facebookon közpénz milliárdokból.
    • Az összes NATO-s nagykövetség, köztük David Pressman is élénken kampányol a kormány ellen és minden tüntetésen utcára hívják a követségek összes alkalmazottját.
    • Kiépítettek egy komplett „civilhálózatot”, a Diákmozgalomtól kezdve egészen az Amnesty-ig mindenféle szakszervezettel rendelkeznek, akik minden tagjukkal jelen vannak az összes tüntetésen.
    • Amerikai-kormány által támogatott influenszerekkel és újságírókkal vannak megtűzdelve, elég ha csak Gulyás Marcira gondolunk.
    • Több tízmillió forintokat tarhálnak folyamatosan a magyar emberektől, a tegnapi tüntetésen is beszedtek 25 millió forintot.

    És ezek ellenére nem tudták összecsődíteni a szavazótáboruk 5%-át sem.

    @USAmbHungary kérem, hagyja abba, inkább ajánlja fel azt a rengeteg pénzt a magyar kórházaknak, és akkor legalább valóban segítene rajtunk! 😉"

    https://x.com/diasthegoat7/status/175...ZPRXxCg-iQ
    - 2024. 02. 18. 00:45
  • F
    Szörnyek ,?Állami propaganda buzik, cigányok , zsidók, pedofilok , akik most megtaláltak egy rést a pajzson hogy a gyerekeket magukhoz kössék államilag . Buziság egy betegség aminek vannak ágai mint pedofília , transzneműség , pederasztia , olyan mint a rák mikor azt mondják valakire rákos annak van 50-válfaja, na a buziság is ilyen .A pedofília meleg ágya a buziság !
    Gyógyult buzi nincs , abból lesz a pedofil vagy tovább a pederaszta magyarán így akarják bevezetni a gendert . Ennek a meleg ágya fidesz és ennek követelménye volt Brüsszeli 10-parancsolat amit a rezsiharcos egy kávé mellet aláírt .
    - 2024. 02. 18. 08:41
  • D
    Normális ember a következőképpen gondolkodik a pedofilokról: "heréljék ki őket, lógassák fel egy fára!" Ennyit és csak ennyit gondol felőlük.
    Ahogy az erőszakos bűnözőkről is ugyanezt gondolja.
    Magyarán: ezek az emberi nem selejtjei, semmi szükség rájuk, pusztuljanak - a világ egy nagy csomó teljesen feleslegesen létező szeméttől megszabadul, megtisztul.
    Lehet itt finomkodni, meg píszískedni - de a valóság ez.
    Én is ezt gondolom.
    Erről (is) szeretnék még egy cikket írni, ha Gerry nem ellenzi?
    - 2024. 02. 18. 13:05
    • Gerry
      Nem szokásom ellenezni a dolgokat... csak esetleg "hozzászólok" ha már olvastam!
      - 2024. 02. 18. 13:12
    • S
      Tökéletesen megfogalmaztad az ostoba ember látásmódját. A mai világban kiderülhet bárkiről, hamar elterjedhet, hogy buzi, pedofil stb...) Gondolom te se szeretnéd, hogy ha kiherélnének mert kiderült, hogy vén pedo vagy, majd idővel mikor kiderül, ha kiderül, hogy mégsem, hát bocsi...
      Ez a világ nem véletlenül ilyen, közösen építettük mindenki részt vett benne akár aktívan, akár passzívan.
      Ezt már nem fokoznám ha lehet!
      - 2024. 02. 27. 12:50
  • F
    Cigányok , zsidók , buzik egy használati eszközök használati tárgyak és használják őket , olyan mint egy Magyar Péter vallomása a Partizánon , azért a rendezők oda figyeltek még nevében is magyar legyen . Magyarán mikor érdemben kell nyilvánulni akkor jöjjön egy magyar jó alany volt sokakkal elhitte a a nyilvánvalót . Azért egyre hívnám a figyelmet rengeteg , gyerekotthon van magyarok kastélyaiban , és más patinás épületeiben ezt akarják megszerezni gyerekvédelem alatt a fideszesek . Kiköltöztetik onnan őket mert új gyermek otthonban jobb lesz nekik .
    - 2024. 02. 18. 13:20
  • V
    Tóth Bertalan: amikor a főnök néma, a Fidesz is szótlan lesz

    Miután semmit nem tudni a szálakról, ezért kezdeményezte az MSZP, hogy egy parlamenti vizsgálóbizottság tárja fel, mi történt pontosan a kegyelmi eljárásban – mondta a KlikkTV Mélyvíz című műsorában az MSZP országgyűlési frakcióvezetője. Tóth Bertalan sorolta a kérdéseket, például, hogy a beérkezett kérelem után, milyen felterjesztés ment a minisztériumból, amikor megszületett a döntés, és Varga Judit milyen körülmények között ellenjegyezte, kik voltak azok, akik ebben az eljárásban részt vettek? „Azt sem szabad elfelejteni, hogy aznap még sok-sok másik kegyelmi döntés is született, ezt az egész kegyelmi eljárást az összes ügyben meg lehet vizsgálni, Budaházyval és a nem tudjuk kinek a megbízásából fotózgató takarítónővel.”

    Egy fontos tétele van ennek az eljárásnak, az igazságügyi miniszter ellenjegyzésével a kormány átvállalja a politikai felelősséget
    https://hirklikk.hu/kozelet/toth-bert...esz/428227
    - 2024. 02. 18. 14:16
  • G
    Szörnyek féltik a gyerekeket?

    Talán ez idáig, a legnagyobb emberi őrültség.
    Pedig volt belőlük éppen elég, az idők folyamán:

    Haláltáncok a középkorban. 1374-ben a Rajna-folyó mentén, több falu népessége minden előzmény nélkül, őrjítő táncba kezdett. A végkimerülésig ropták, sokan bele is haltak.
    A haláltáncok sorában, ez csak egy a sok közül amit feljegyeztek. (persze a mai fiatalok tömeg bulijai is vészesen hasonló őrjöngésekké tudnak válni)

    Aztán itt van a Tanganyikai röhögőgörcs hullám siralmas esete. Egy ottani lány intézetben kezdődött 1962-ben, több hónapig tartott ott, majd terjedt tovább.

    Ha ezen a tüntetésen normális emberek vettek volna részt, és a szörnyek felszólalására röhögő görcsöt kaptak volna, talán tudnánk végre legalább azt, hogy milyen okok vezethetnek a röhögés siralmas eseteire .......
    - 2024. 02. 18. 15:33
  • Gerry
    Mindenhol ott vannak a szörnyek ... milyen érdekes, hogy évtizedekig rejtõzködni tudnak!

    - 2024. 02. 18. 16:02
  • I
    Sziasztok!
    De még mennyi szörnyeteg van!
    Sárai Hilda elmondja!
    Készüljetek fel, döbbenet!
    (HER - hányszor mondtam már el, hogy ne tegyél fel a weboldalra Facebook címeket? - Nehéz felfogni, hogy veszélyes a szerverre? )

    Az üzenöfalon se túl jó, de az legalább hamar eltünik és más helyen van... Ha mondanivalód van, akkor másold ki a gépedre és a lényeget írd be hozzászólásnak. Aki akarja és kedveli azt a mocskot keressen rá a Sárai Hilda névre és használja a saját gépét arra, hogy felizguljon. Ez mindenkire vonatkozik...
    - 2024. 02. 18. 21:58
  • G
    Odakint most "magyar" szörnyek járnak?

    Tegnap összeült az EU külügyminisztereinek tanácskozása, megvitatni a gázai vérengzéseket.
    Az EU 27 országa közül, mégis mit gondoltok, ki volt az egyedüli külügyminiszter, aki nem állt ki az azonnali tűzszünet mellett?
    (medvecukrot kap aki kitalálja)

    Gázában gyerekeket, asszonyokat gyilkolnak naponta százával.
    Hol van most az ellenzéki tüntetés, a sok buzival, a Parlament előtt, vagy bárhol a "gyerekekért"?
    A kis "szijjártó szörnyet" ki vonja itt Magyarországon felelősségre?

    Nekem ég a pofám. Volt egy idő, még az itteni kommunizmus idején, hogy Costa Ricában akartam letelepedni.
    Ha tudtam volna, hogy itt, ahol születtem,ilyen mélyre le lehet süllyedni, hát .........
    - 2024. 02. 20. 16:22
  • H
    Na,megvan,hogy 2026-ban min fog bukni a Fidesz:
    Csöndben mondom, hogy a Fidesz elhelyezte a saját talpa alá a következő (atom)bombát: és ez a távfűtött társasházakban élők számára a semmire nem való (mert nem mér hitelesen, valójában semmit nem mérő) költségmegosztók felszerelési kötelezettsége.
    Ez csak Budapesten 240 ezer lakást érint és országosan kb. 2 millió embert.
    Gratula, ez igen, ez okos (????????????????) húzás volt.
    Ja, nem - de az első lépés a 2026-os bukás felé.
    És emiatt: a jól megérdemelt bukás felé.
    - 2024. 02. 20. 18:16
  • F
    "A szörnyek közöttünk járnak" Megkerestük K.Endre szülőházát, akit Novák, Varga és Balog felmentett!
    - 2024. 02. 20. 21:41
  • J
    Ha már a gyerekek megvédése központi kérdés lett, el lehetne gondolkozni azon is, hogy mit keresnek a kiskorúak a meleg felvonulásokon? Én megtiltanám a szülőknek, hogy gyerekeiket kitegyék annak a sokkoló élménynek, amivel az ilyen eseményen találkozhtnak. Ráérnek még a kicsik szembesülni azzal, hogy néhány felvonuló szinte kivetkőzik emberi mivoltából. Ha az iskoláknak, ovodáknak nem lehet durván érzékenyiteni a kicsiket, miért szabad a szülőknek ezt megtenni? A gyerekek sokkolása egyenlő a bántalmazással.
    - 2024. 03. 03. 13:25
  • J
    Gerry hsz-éhez kapcsolódva visszaemlékszem egy Pest megyei gimzázium tesnevelés tanárára, Lucifer tanár urra ( ez volt a gúnyneve, melyet a tanári kar is ismert), aki a torna óra előtt felszólitott bennünket, lányokat átöltözésre azzal, hogy: " Na, bocikáim , vetközzünk !". Ő is szivesen megérintett bennünket, de már voltunk olyan értelmeseket, hogy ezeket a tapogatásszerű mozdulalait elkerüljük. Nem is alkalmazott erőszakot tudtommal senkivel. Bennem már az előző mondata is beinditotta az önvédelmi reflexeket.
    - 2024. 03. 03. 13:40
  • V
    Republikon: A többség Orbánt tartja felelősnek a kegyelmi döntésért

    https://telex.hu/belfold/2024/03/07/k...sagi-elnok
    A magyar közvélemény elsősorban Orbán Viktor miniszterelnököt tartja felelősnek az utóbbi évek legnagyobb horderejű belpolitikai botránya, a kegyelmi ügy miatt, derül ki a Republikon Intézet február végi reprezentatív felméréséből. A teljes népesség körében csak minden negyedik ember gondolja úgy, hogy a K. Endrét, a bicskei otthon kényszerítésért elítélt egykori tanárát elnöki kegyelemben részesítő, majd az ügy kirobbanása után lemondó Novák Katalin köztársasági elnök a felelős. Az ellenzéki és kormánypárti szavazók véleménye természetesen merőben eltér a köztársasági elnök és a miniszterelnök szerepével kapcsolatban, derül ki a kutatás eredményeiből.
    - 2024. 03. 07. 08:25
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %