Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Nehogy elhiggyétek! Ilyen nem történhet meg a FIDESZ égisze alatt!

Nehogy elhiggyétek! Ilyen nem történhet meg a FIDESZ égisze alatt!
Orbán urunk nem is oly' régen megmondta, hogy a törvény korbácsával sújt le azokra akik gyerekeket bántanak...

Erre ezt olvasom: 

A rendszer gyermekeket raboltat

Most, pár perce feljelentést tettünk és azonnali védelmet kértünk a családvédelemnek nevezett hálózat munkatársai ellen.

Az ügyfelünk a gyermeke oltása alóli mentesítése érdekében peres eljárást indított, hatósági eljárás is folyamatban van. Tehát nincs olyan jogerős döntés, semmi, ami alapján oltható lenne a gyermek.

Ehhez képest a “családvédelem” emberei megjelentek náluk, a lakásukban, azt mondták nekik, ha nem működik együtt és nem ír nekik alá papírokat (hogy miket, azt nem tudja) akkor elveszik a gyereket. Erre ma reggelig kapott határidőt.

Most néhány részlet a feljelentésünk szövegéből:

A feljelentés a következő bűncselekmények miatt történt, azzal, hogy kértük az azonnali védelmét a gyermeknek:

a Btk. 190. § (5) bekezdés szerinti, a Btk. 190. § (1) bekezdés a) pont szerinti, a (3) bekezdés a) pont szerint minősülő emberrablás előkészülete;

a Btk. 222. § (3) bekezdés c) pont szerinti zaklatás vétsége;

a Btk. 278. § (4) bekezdés szerinti kényszerítés hatósági eljárásban vétsége és

a Btk. 306. § b) pont szerinti közfeladati helyzettel visszaélés  bűntette miatt

A tényállás:

Miközben a gyermek oltás alóli mentesítésére vonatkozó hatósági és bírósági eljárás folyamatban van, 2024. február 20-án pedig már feljelentettük a gyámhatóság embereit hivatali visszaélés és egyéb bűncselekmények miatt, aközben a családvédelemnek nevezett szervezet emberei megjelentek, és zaklatják az ügyfeleinket, zsarolják őket, mert nem oltatta be a gyermekét, és a gyermeke elvételével fenyegetik, azt mondván, hogy akkor kapja vissza a gyermeket, ha beoltatja [Btk. 190. § (1) bekezdés a) pont szerinti, a (3) bekezdés a) pont szerint minősülő (14 év alatti sértett sérelmére elkövetett) emberrablás előkészülete].

Ennek nincsen semmiféle jogszabályi alapja, hanem egy, a jogszabályok tiltott kiterjesztő értelmezésén alapuló, Alaptörvényellenes, a legsötétebb diktatúrákra emlékeztető hatósági gyakorlat, ami kezd úgy tűnni, hogy pedofiloknak hajt fel gyerekeket…

Kiemeljük, hogy az Európai Unióban Ausztriában, Cipruson, Hollandiában, Dániában, Észtországban, Görögországban, Finnországban, Norvégiában, Izlandon, Írországban, Lichtensteinben, Litvániában, Luxemburgban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Svédországban egyetlen kötelező oltás sincsen, ha utána néznek, meglátják, hogy nem halt ki egyetlen ország sem a felsoroltak közül a kötelező oltások hiánya miatt, nincsenek tele vastüdőben lévő emberekkel stb.

Ez az oltások kikényszerítésére irányuló, alapvető jogelvekbe ütköző, békés családokat terrorizáló és családoktól a gyermeküket elrabló gyakorlat, amit a gyámhatóság és a családvédelem emberei művelnek, a világon példátlan.

Az vérfagyasztóan egyedülálló, egyáltalán nem sikertörténet, hanem kommunista, pedofil tempó, hogy a békés, a gyermekük egészséges nevelésére törekvő családoktól el akarják rabolni a gyermeküket és óriási pénzbírságokkal sújtják, meg azzal fenyegetik a szülőket, ha nem oltatnak, akkor elviszik és pedofil nevelők kezébe adják a gyermeket.

Itt nem érezheti magát biztonságban a jogkövető állampolgár, viszont a gyermekvédelem rendszerén belül a pedofilok és bűnsegédeik büntetlenül ronthatják meg a rájuk bízott gyermekeket.

Az. hogy mi van a saját rendszerén belül, nemhogy nem tűnik fel a gyámhatóságnak és gyermekvédelemnek, hanem maga szállítja jogellenesen a náluk dolgozó aberráltaknak a békés családok gyermekeit, elrabolva őket. Tényleg arról lenne szó, hogy a családvédelmi rendszeren belüli pedofiloknak akarják felszolgálni törvénytisztelő állampolgárok gyermekeit?

A „családvédelemnek” nevezett intézményhálózat ahelyett hogy a saját háza táján söprögetne, békés, a gyermekükért felelősséget érző és a gyermeküket felelősségteljesen nevelő állampolgárokat zaklat, és ez az intézményhálózat akarja elvenni az ügyfeleink gyermekeit és egy ellenőrízetlen, pedofilokkal teli hálózatba akarják csapdába ejteni és ki akarják szolgáltatni nekik.

Február végén tartóztattak le ismételten egy, a családvédelem állami rendszerén belüli pedofil nevelőt. És másnap megjelennek a családvédelem emberei az ügyfelünknél, és a gyermeke elvételével fenyegetik, ha nem oltatja be, zsarolják, miközben bírósági és hatósági eljárások folynak az oltás alóli mentesítés ügyében. És a családvédelem emberei, a feljelentettek kényszeríteni akarják az ügyfelünket, hogy azonnal írjon alá nekik dolgokat. Oda akarják adni az ügyfelünk gyermekét a hálózatukon belüli pedofiloknak? Elrabolják és nekik adják? Vagy mit akarnak? Ismételjük, mindeközben bírósági eljárás van folyamatban a kötelező oltás alóli mentesítés kérdésében, meg hatósági eljárás ugyanebben az ügyben, emellett 17 uniós tagállamban nem kötelezőek az oltások. És eközben a családvédelem emberei azzal zsarolják az ügyfeleinket, hogy elrabolják a gyermeküket és pedofil intézményvezetőknek meg nevelőknek adják oda, ha nem viselkedik úgy, ahogy nekik tetszik és nem oltatja be. Ez jogállam lenne? Mi van itt? Ehhez segítséget nyújt a rendőrség?

Egészen döbbenetes, hogy a rendszeren belüli pedofilokkal nem foglalkozik a ”családvédelem”, hanem ehelyett tálcán szállítja nekik az oltásokkal egyet nem értő, tisztességes szülők gyermekeit. Mert békés állampolgárokat könnyebb zaklatni, az ő gyermekeiket elrabolni, mint a hálózaton belüli szexuális ragadozókkal foglalkozni, a békés állampolgárok gyermekei engedelmesebbek lesznek a rendszerükön belüli pedofiloknak? 

Kértük a nyomozás elrendelését, az emberrablás megakadályozását, és ezzel zártuk:

Ha nem akadályozzák ezt meg, ha nem állítják meg az elkövetőket, kénytelenek vagyunk elgondolkodni azon, hogy vajon a családvédelemnek nevezett hálózat és a gyámhatóságok a nyomozó hatóságok tudtával és beleegyezésével valósítják meg az Alaptörvény U cikk g) pontja szerinti zsarnokságnak egy olyan speciális rendszerét, ahol nem tartják tiszteletben az emberek családi életét, az otthonukat, a magánéletüket, és a gyermekeket békésen nevelő, tisztességes állampolgárok magánélete törvénytelen megfigyelésére és befolyásolására törő speciális titkosrendőrséggel kevert pedofilfelhajtó hálózatot hoztak létre, gyermekeket rabolnak el az egészségügyi ellátórendszer és a családvédelem „jelzőrendszerének” álcája alatt, mindezt azért, hogy pedofiloknak gyűjtsék be és dobjanak oda gyermekeket?

 

Ez volt a szombat reggelem.

 

 

Megmondom õszintén, nem akarom elhinni! A NOVÁK balhé büze még el sem oszlott és megint mit látunk ...igen amit itt olvasok. Kik ezek a mocskok .... igaz-e a fenyegetés... vagy megint egy "összeesküvés amit a regnáló rendszer ellen egy - ha szabad még kimondani - terjeszt és nekimegy a hat-alma -sok-nak.  (vagy hét, vagy több...)

Akkor ki-kit is fenyeget?

Na mindegy, én csak idemásoltam ... majd megbeszéljük!

Addig is: Szép vasárnapot

Forrás:   Angelika’s Newsletter

 

8 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
  • D
    Nekem még voltak osztálytársaim és évfolyamtársaim, akik hordozták az 50-es években nálunk is pusztító gyermekbénulás-járvány tüneteit (egyik lábukat húzták, nem fejlődött/erősödött meg rendesen valamelyik lábuk) - szörnyű és örök életre szóló, helyrehozhatatlan és kompenzálhatatlan lelki sebeket is ejtve rajtuk.
    Felnőtt koromban elkaptam a mumpszt, öt hétig voltam karanténban a Honvéd Kórházban, szerencsémre nem dagadtak fel a tökeim (már elnézést, hogy így fogalmazok!), míg a kórtermi társamnak igen - egy életre sterilizálva őt!
    Úgyhogy "oltás-ügyben" én óvatos lennék, és nem esnék át a "lapos-Föld" hiedelemvilágba.
    "Edward Jenner, angol vidéki orvos felfedezi, hogy a tehénhimlőnyirok a valódi himlőt semlegesíti, és először próbál ki himlő elleni védőoltást. Jennernek feltűnt, hogy a veszélytelen tehénhimlőben megbetegedő fejőlányok a valódi, rettegett, általában halálos kimenetelű és igen elterjedt himlővel szemben védettek maradnak. Ebből azt a következtetést vonja le, hogy a tehénhimlő `immunizálja` a valódi himlőt, ezért beolt egy fiút, egy tehénhimlőben szenvedő beteg fertőző szérumával. A fiú elkapja a tehénhimlőt, a valódi himlővel szemben azonban immunis, védett marad. Jenner úttörő jellegű felfedezése, amelyet 1798-ban nyilvánosságra is hoz, nem talál rögtön elismerésre, mégis megteremti egy új tudományág, az immunológia alapjait." (forrás: Múlt-Kor magazin).
    Nem az oltással van baj, hanem az ÁLLAMMAL és ANNAK MŰKÖDTETŐIVEL!!!
    Hogy az oltások körül még mindig megy a titkolódzás, a sundámbundám, a ködösítés - és sajnos a bizalmatlanságot megerősítették a covid (kamu) járvány körül történtek is.
    És micsoda fejlemény: hazánk legismertebb és elismerten legtehetségesebb járványügyi szakembere, virológusa, aki a covid-ügyben is sokszor exponálta magát, pár napja hogyhogynem hirtelen "magánéleti problémák" miatt tragikus hirtelenséggel elhunyt (Jakab Ferenc professzorról van szó, Isten nyugtassa!!, alig 44 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) éves volt!).
    Szóval a cikkben írtakkal és az ott kifejtett oltás-ellenes felfogással nem tudok egyetérteni, de megértem az ódzkodásukat.
    Kellene egy olyan valóban magyar és abszolút elfogulatlan (nem lefizetett és/vagy nem bezsarolt) politikai vezetés, amely ebben az ügyben (is) nem igazat mond, hanem a VALÓSÁGOT!!!
    Az igazság ugyanis emberi kategória - ergo szubjektív, tehát: hamis!
    A valóság meg valóság - az a természet része.
    A természet meg nem hazudik.
    - 2024. 03. 03. 12:44
    • faeb
      Hozzátenném még, hogy a "klasszikus" védőoltások egy mondjuk kipróbált kategória, bevezetésük egy előírt protokollt követett. A COVID elleni folyadék nem védőoltás, hanem - Dr. Wodarg, német orvost idézve - "egy génterápia, tehát az ellenállás a beadásával szemben érthető! Viszont hogy milyen oltásról volt szó - ahogy többen jelezték - a szövegből nem derül ki.
      - 2024. 03. 19. 10:21
  • J
    Nem derül ki a fenti cikkből, hogy melyik oltás ellen tiltakozik a szülő. Ha több évig kikisérletezett gyermekbénulás, kanyaró, szamárköhögés , différia, tetanusz stb oltás ellen tiltakozik a szülő, akkor nem értek egyet vele. Én pld. nem kockáztattam volna, ha kihagyom a gyermekeim legfontosabb védőoltásait. Még büszke sem lennék rá. Életem végéig kinozna a lelkiismeret, ha valamelyik gyermekemet maradandó károsodás érte volna.
    Azon viszont teljesen kiakadtam, hogy unokáimat születés után a kórházból haza olyan kötelező és ajánlott oltási listával látták el, amely közel 20 vakcina volt feltüntetve. Gondolom, a Big Pfarma ajánlásával.

    Afganisztánban a tálibok ellenzik az gyermekbénulás elleni vakcinálást. Ölnek is ematt, ha tetten érik az elkövetőket.
    Bezzeg Billy és volt kedves felesége , Melinda Ázsiában , Indiában úton-útfélen maguk csepegtették a védőszert a gyerekek szájába.
    - 2024. 03. 05. 13:58
  • Gerry
    Csak úgy kapkodom a fejem megint.... mindenki védekezik, támad, bizonyít, hallgat... mi történik ebben az országban?

    Kinek higgyek? Már önmagamban se bízom!

    Nesze nektek: https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/...ott-igazat

    Csúnya gondolataim támadnak szinte ki se merem mondani! De itt úgyse hallja meg senki - ezt onnan tudom, hogy Imre sok éven keresztül sok mindent leírt és el is küldte az illetékes uraknak (nem elvtársak 'am ... olyan nincs az elvtelenek között egy se... de sose hallották meg sehol a mondanivalóját.

    Erről mi anno decimál beszéltünk, de nem hitt nekem ... zokni Pista vót és hitt magában!... meg abba is, hogy nem pusztába kiáltó szó, amit terjeszt... végül i8s ez ellen nem tudtam szólni, mert itt nincs sok puszta... Imre keveset járt az alföldön. Mindig felföldinek hitte magát ahogy azt a Híg-londiner filmben is láttuk ... tudjátok, Krisztusi Lambéria színész volt a halhatatlan és ót meg Sós co. Nelli oktatta ki... a lényen az, hogy nem hitt nekem - pedig a középső nevem Klassz Szandra, de nőiesnek hangzik, ezért nem használom... de végül beteljesült Imre sóhaja ... "a végén csak egy marad" - ez is a filmből vót! - de tényleg... őt hagyták utoljára.

    Visszatérve - itt senki nem figyel fel ilyenekre, megkérdezném tőletek: Nem-e lehetne-e egy kis tömeg-felakasztásoskát játszani? .... Tudjátok: Egyszerű játék ... Az összes politikust bezárni egy óriási bezárható helyiségbe (azér’ nem jó az országház, mer’ ottan mindig lelépnek, akiknek ott kéne lenniük, de bújócskázást játszik a fele... persze csak azért mert - mint mondják - nem tudták betanulni a szöveget, aki meg ott van az betanulta mit kell mondania... Szóval én úgy képzelem, egy zárt helyiség, ahol mindegyik ott van. Rövid idő alatt - nehogy sokat gondolkodjanak lemegy a játék, ami minden lépésben egy kérdésből áll, amit feltesznek az egyik csoport egyik játékosának az válaszol a kérdésre. A többiek csoportonként egyhangúlag eldöntik, hogy a válasz helyes volt vagy az illető hazudott. A csoport a z elfőttük álló urnába kérdésenként beírja a kérdést megválaszoló személy nevét és a csoport "helyes vagy hazugság" véleményét. Ez így meg egészen addig ameddig az összes játékos meg nem válaszolta a neki feltett kérdést. Namármost. Aki hazudott azt vihetjük is csoportos himbálózásra. Ha marad néhány - azok meg - Összejátszottak egymással. ott az egyszerű sortűz is elég lenne...

    Azért ne terjesszétek, mert ezek a politikusok - mindenhol a világon túlérzékenyek... már akkor, amikor az anyuk mellét szopták /már amelyik/, laktóz-menteset szopott az anyjából (akinek az orvosa mondta) ...ugyanis érzékenyek és félnek! Szóval, ha valamelyik észrevenné miket ''írok össze" ... túlérzékenységében esetleg riadót fújna és rám küldené a TEK-et ..., na mindegy - itt biztonságban vagyok ... és egyébként védett korban is. A múltkor a dokim is adott egy kis sárga papírt és lelkemre kötötte, hogy mindig legyen nála! Csak azt nem értem a politikusoknak miért nem adnak ilyen papírt persze más színűt. Arra az lenne írva, hogy A haza érdekében feláldozhatók! - amit hivatalba lépésükkor kötelezöen, tanúk elõtt, aláíratnának velük.
    - 2024. 03. 10. 23:09
    • V
      Gerry, ezt Márki-Zay is emlegette:

      Uszításért feljelentették Márki-Zay Pétert, kormánytagok felakasztásáról beszélt
      https://mandiner.hu/belfold/2024/02/u...ol-beszelt
      - 2024. 03. 18. 11:13
      • Gerry
        Most akkor meg kellene ijednem? Én az összesrõl  beszélve kérdeztem, hogy "nem-e lehetne-e".... feltételes módban, de eddig senki nem mert válaszolni rá. OK.

        Lehet / Nem lehet

        Feltegyek egy szavazást? - Ki kíváncsi mi lesz az eredmény? Hihihi
        - 2024. 03. 19. 00:30
  • J
    A Márki könnyen zajong, mert bármi történne vele, megtámogatnák külföldről. Az egyszerű magyar polgárnak már példát statuáltak Imre meghurcolásával. Ezért nem szavazunk most sem.
    Ahogy haladnak a dolgok a világban , nyomorult embertömegek menekülnek egyik kontinensről a másikba, mikozben a világ gazdagjainak egyharmada uralja a világot. Lesz még, lehet még újra a világban egy "világ proletárjai egyesüljetek" mozgalom, előkerülhetnek még akár Marx , Engelsz írásai, tanai is . Az mégsem járja, hogy ekkora vagyoni különbségek legyenek emberek között, miközben milliók éheznek, a közösből meggazdagodott urak jó dolgukban már nem tudják, mit csináljanak. Közben úgy tesz a világ, mintha a legfontosabb kérdés az emberi jogok lenne.

    Ezzel vagyunk bealtatva. Pont úgy, ahogy az Osan húsvéti sonkahirdetésével. Tavalyi áron kapjuk kedvezményesen a húsvéti sonkát,. Azt nem teszik hozzá, mert azt hiszik, elfelejtettükt , hogy a tavalyi élelmiszer árszint volt az legmagasabb az utóbbi évtizedben. Tavalyi árszinten árulni bármit is, a cinizmus legmagasabb foka.
    - 2024. 03. 19. 12:45
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %