Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

2020 - 2024

2020 - 2024
Ma van pontosan 4 éve amikor elõször gondoltam arra, hogy "Dánia meghódította az egész Földünket".
De nem tudtam elképzelni, hogyan és nem tudtam, hogy mi okból

De éreztem, hogy valami nagyon büzlik.
202 elején már elindult egy világra terjedõ hír ami szerint megtörtént az elképzelhetetlen, és márciusban már az egész világon egyidõben folyamatosan érkeztek a hírek ami kifordította sarkából a bolygót.

Baltimore, Maryland... Johns Hopkins University https://www.jhu.edu/
egy hires és jónevü egyetem, ahol évente eztével oktatnak fiatalokat, ahova bekerülni is dicsõség és elvégezni, lediplomázni meg a siker alapköve.

A COVID bejelentésekor szinte azonos idõben az egyetem nagyhírü nevének égisze alatt, az internettel rendelkezõ világ lakosai már naprakészen láthatták az emberekre életveszélyes járvány támadását. Már akkor ráállítottam egy komputeremet a hírcsatornájukra, és persze több helyrõl is tájékozódtam, de azokban az idõkben az övék tünt hitelesnek és nemhogy napra, de órára is pontosnak. Az emberiség félt... velem együtt, bár az elsõ két hónap hírei után nem tudtam elképzelni olyan viharos erõsségü támadást ami aztán márciusban elindult...

Johns Hopkins Uni. - COVID Website (2020.03.20) 

24 óra alatt átlagosan több mint 740 személy - akik COVID fertõzésbe haltak be. A képet akkor mentettem el.
A következõ két napon (ha jól emlékszem hétvége volt, bár akkor - nyugdíjasként - néha már eltévesztettem a "pihenõ napokat") reggeltöl estig a képernyõ elõtt ültem és azt keresgéltem, hogy mi lehet ez a  gyilkos betegség és mire várhatunk mi - emberek - a közeljövõben? Találtam néhány utalást ugyan, de ameddig mindenhonnan azt lehetett hallani, hogy "ilyen még nem volt" - és személyesen a kaszás látogatott el a földünkre - addig amit én találtam, fordítgattam a tartalmát és próbáltam megérteni azt amiröl halvány fogalmam se volt életem eddigi pillanatáig, az tünt fel (inkább csak egy sejtés volt, ami ott motoszkált a tudatalattimban), amiket találtam az nem egy új "valami halálos támadás", hanem már évekkel ezelõtt is ismert volt egyes orvosi  körökben. Égett a szemem, számolatlanul ittam a kávét,  Idõnként öt tíz percet ténferegtem a lakásban ki-be és össze-vissza kapcsoltam a TV-t ,az interneten olvasható híreket... német nyelvterületen, magyart is és persze az angolt valamint franciát végül az olaszt mert ott - északi részen - addigra már sürüsödtek a halottas koporsók. Március közepén már összevesztem egy ismerõssel, aki azt mondta, hogy észak olaszországba sok a kinai vendégmunkás - azok terjesztik!, én meg azt láttam, hogy szinte azonos idõben mindenhol gombamódra növekszik a "halottak száma" Ott is sok lehetett a kinai illegális bevándorló?... Ez történt négy éve ... és attól kezdve, még bizonyíthatatlanul, de mr tudtam, hogy az egész egy olyan átverése a világnak ami még nem történt meg az én eddigi életemben. 

A Johns Hopkins University - ahol az új amerikai értelmiségeket képezik ki - egy, a háttérben megszervetett hazugsággyár, nem több.

Ettöl kezdve nem volt olyan nap, hogy ne foglalkoztam volna azzal, hol találhatok elfogadható bizonyítékot az "összeesküvés elméletemre". (Ezt a kijelentést, az ideges választ, már akkor megtanultam amikor elõször vetettem fel valahol-valakinek, hogy itt valami nagyon büzlik nekem.) Elsõ kardcsapások: "Te orvos vagy? 2, "Itt - Svájcban, képzettek és nem hazudnak az orvosok!", .... Kösõbb néhány támadás, mert nem volt rajtam a maszk... vagy tömör egyszerüséggel azt mondta valaki, hogy "Hülye vagy! Ilyen nincs amit te gondolsz erröl." ... és aztán lassan egyedül maradtam, miközben körülöttem egyre több ember lett beteg, néhány személyes ismerõsöm is közülük öten az utóbbi 2 évben meghaltak és egyikük volt csak 65 éves a többi ennyit sem élt meg, 2021-ben meg a statisztikák szerint már milliók haltak meg vagy betegek, és halálukra várnak. A világ - számomra már teljesen eltorzultnak látszott, miközben a belsõ világom egyre stabilabbnak, áttekinthetõbbnek mutatkozott és úgy vélem, minden nap jobban láttam mi történik a nagyvilágban.

Azóta persze elvonult a vihar orkánszerü része, de a fekete viharhelhõk a mai napig is a fejünk felett várakoznak.

Négy évet elloptak már az emberiség nagy részének életébõl. Milliók haltak meg - meggyilkolva, megalázva, megnyomorítva...megfélemlítve.

Nincs még vége.... nem tudjuk mi lesz ennek a vége, kiutat - egyenlõre - még nem látok. A jövõnk még formálódik... Választ kell találni mindenkinek arra, hogy mennyit ér a saját és a családja élete. Jelenleg - azok számára akik minden hatalmat meg akarnak szerezni embermilliárdok felett - a mi életünk értéktelen.
Ezek a dögkeselyük viszont az én szememben nem érdemelték ki a reményt se ahhoz, hogy õk nyerjék meg ezt a harcot.

Ez az írás azért született meg mert ma kaptam egy videót... ami eszembe juttatta, hogy én harcos vagyok.

Mindig az voltam és a most nekünk szánt szép új világot nem fogom választani.

A TikTok-ról átmentett videó:

   

 Szép estét!
     

26 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Ez az elmeháborúja semmi másé, és kristálytiszta az egész kiválasztódás folyik és nem a legjobbak maradnak talpon ha nem akinek van sütni valója. Magyarán a józanész!
    - 2024. 03. 24. 08:47
    • A
      Felforgato - Így is lehet mondani, de az győz, aki nem harcol főleg nem az elméjével, a gondolataival. Alap, hogy aki harcol, az mindig veszít. Még aki győz a harcban, az is veszít. Veszít egy esetleg későbbi szövetségest, de egy haragost meg nyer aki, ha tud visszaűt, azt megkapja.
      - 2024. 04. 17. 20:57
  • G
    Doomsday Clock?

    90 másodperc éjfélig a végítélet órája.

    Az agymosott átlag embernek már fel sem tűnik, hogy ugyanazok a gazemberek, akik kitalálták és levezényelték a "Nagy Covid"
    világátverést, rögtön egy újabbal, még ijesztőbb átveréssel jelentkeztek.
    Ukrán - Orosz világháború, majd Izrael - Palesztin világháború.
    Ma már ott tartunk, hogy ezek a gonosz erők, nyíltan főzögetnek boszorkány konyháikban, akár egy atombombát is a világnak.

    "Nem tanultam meg főzni, mondta a Nap, és sütött tovább" reménykedjünk .......
    - 2024. 03. 24. 11:43
  • D
    Ha jól emlékszem, különös módon, pont az egyik legliberálisabb (= legdegeneráltabb) ország, Svédország nem vezetett be semmiféle komoly intézkedést (rendkívüli jogrend-szerűséget) a járvány "kitörése" (kitöretése) után.
    Lehet mondani, hogy annyira kretének voltak, hogy fel sem fogták, hogy mirűl van szó?
    De szerintem nem erről van szó: csak simán elővették a maradék (kevés, de ez esetben még pont elég) józan eszüket.
    Aztán ott volt az a zsidó orvos/patikus Nyíregyházáról (Gődény György), aki szintén képes volt józan ésszel látni erre a tébolyra és tiltakozni az őrület ellen.
    Ebben az ügyben a legeslegsúlyosabb az az, hogy gyakorlatilag a komplett orvos-társadalom felsorakozott emellé a kamu mellé!!!!!!!!!!!!
    Kollektíven megszegve és magasról leszarva a Hippokratesz-i esküjüket és elárulva minden más embertársukat!!!!
    És milyen érdekes, hogy nemrég meghalt (megöngyilkolódott) az a pécsi (fiatal) virológus professzor (Jakab Ferenc, nyugodjék békében!), aki annak idején elég felemás módon viszonyult ehhez a "járvány"-hoz.
    Csak nem "túl sokat tudott"??? - csak igen!!!
    És, hogy mennyi az esélye, hogy a normalitás egyszer mégis győz? Ehhez menjetek el a Lehel piacra és nézzetek szét az ott botorkáló emberek között.
    Semmi.
    Semmi az esélye ezektől.
    - 2024. 03. 24. 12:02
    • A
      DJL.. - a kovidról csak annyit, hogy nem is volt járvány, és csak az kapta meg, akit beoltottak. A covid egy olyan mesterségesen kitenyésztett vírus, ami csak úgy terjed, ha bejuttatják a véráramba. Tehát cseppfertőzéssel nem terjed. Ezt is még igen kevesen tudják. Ha nnak idején ezt itt leírom, akkor egyszerre ki is lettem volna tíltva, mert még ti is hülyének néztetek volna, és még mindig többen hülyének néznek, pedig mon dok olyan dolgokat, amiket, ha elfogadtok, még túl is élhetitek az országban lévő folyamatokat, ami igen brutális lesz. Érdemes néha beszélgetni, mert kicserélitek a véleményeket, és így más nézőpontot is megismertek, még akkor is, ha azt hülyeségnek gondoljáktok.
      - 2024. 04. 17. 21:05
  • M
    én nem látok más utat mint a fegyver utját---sosem fognak megállni sátánisták ezért elkell pusztitani öket...de sosem fog a nép küzdeni,harcolni igy emberiségnek befellegzet..
    - 2024. 03. 24. 12:21
    • D
      Sajnos néhányunkon kívül (és mi is fogyunk lassan és biztosan) nem lesz hajlandó senki fegyvert fogni. A nép többsége itt panel-gettókba lesz kényszerítve, amelyekből szépen kihal, a gettókat meg majd visszabontják az első emeletig és sorházak lesznek a gazdagokat kiszolgáló (technokrata) rétegek számára, azaz az új-középosztálynak. A falvakat felszámolják, hatalmas uradalmak jönnek létre főleg gabona tömegtermelésre, amely többletet Afrikának szállítják, ahonnan a még meglévő ritka földfém-készleteket kitermeltetik kaja fejében, aztán, ha elfogynak a készletek, generálnak ott egy-két-három Afrika-háborút, hogy ne maradjon az egész földrészen csak pár ezer fekete, akiknek egyetlen dolguk a szafarizó Elit kiszolgálása lesz. Afrika újra az állatoké lesz, egyfajta új édenkertként. Ugyanez történik Dél-Amerikában is. Ázsia egy ideig még tartja magát, de az Elit ott is megcsinálja a tömeges tömegritkítást. És marad a bolygón talán ha tízmillió ember mindösszesen.
      - 2024. 03. 24. 13:39
  • Gerry
    Mi is ezt tettük / tesszük itt évek óta... - nem is gondoltam, hogy rajtam kívül is van még a világon gondolkodó ember! Hihihi
    - 2024. 03. 24. 19:09
  • J
    Ne vedd ennyire a szivedre, hogy föltettem ezt a cikket. A kedvedért törlöm is.
    - 2024. 03. 25. 13:29
    • Gerry
      Jasmin - mi a francért törlöd, ha felteszed??? Te azt hiszed, hogy én olyan sértõdõs, mimózalélek vagyok? Nem vetted észre a vigyorgó pofát a mondatom végén? ... kb. 13-14 éves lehettem amikor anyámra rászóoltam, hogy nem vagyok már kisfiú és ne símogassa a "buksimat". Megértette. Az viszont igaz, hogy  most is szeretném, ha megsímogatna... - au! Ezt nem sértésnek szánom! - Azt nem szeretem, ha a hozzász'ol'asik - ilyen törléssel értlmetlenné vállnak... ha valaki visszaolvassa nem érti mi van leírva. Pont azzal értékelõdik fel - véleményem szerint - a Postaimre oldal, hogy NINCS és soha nem is volt cenzúra - erre most te, saját magadat cenzúráztad.
      Imre is én is csak akkor léptünk fel keményebben amikor valakik erõszakosan támadták vagy az oldalt, vagy az itt regisztrált olvasókat... Akkor ha muszáj - kegyetlen vagyok de Imre ezért is hagyta rám többnyire a döntés jogát, ugyanis neki kötelessége (A név kötelez!) kultúráltabbnak lenni az átlagnál. Nekem nem.
      - 2024. 03. 25. 15:16
  • D
    Sajnos a ma élő emberiség teljességgel menthetetlen.
    Mindenütt és bárhol a világon.
    Kivétel nélkül.
    És alapvetően saját magától menthetetlen.
    És méltatlan is a megmentésre.
    Jézus! Te ide soha többé ne gyere!
    Nincs kit megmentened, Uram!
    Hagyj minket elkárhozni!
    Megérdemeljük.
    És csakis ezt érdemeljük.
    - 2024. 03. 25. 16:52
  • G
    Dr James Giordano - West Point Military Academy - The Brain, Nanotechnology and War
    https://m.youtube.com/watch?v=A3zYSEa...Fubw%3D%3D
    "az agy a jelen és a jövő csatatere" "3A: Access, Assess, Affect"
    Szerintem érdemes meghallgatni.
    - 2024. 03. 26. 00:59
  • D
    Javaslom, hogy mindenki nézze meg a jútyubon a Legjobbak a pokolban c. orosz háborús filmet, a jelenlegi orosz-ukrán háborúról.
    Egyáltalán nem elfogult viszont annál megrázóbb.
    Szerintem kötelező (lenne) mindenkinek megnéznie.
    - 2024. 03. 26. 13:15
  • D
    Szépen csöndben (vagyis nem is olyan csöndben) készül a magyar Majdan.
    Április 6-a a kitűzött nap.
    A jelek szerint a "Háttérhatalom" nem hajlandó 2026-ig várni.
    Sőt még 2024. júniusig sem.
    A "jó rendőr" helyett jön a "szadista rendőr".
    Cseberből vederbe.
    Jaj nekünk!
    - 2024. 03. 26. 22:30
    • G
      2024.04.06 na ebben mi a számmisztikás kabbala? Valamerre lépni kell, nem lehet örök a status quo. Szerintem sokan unjuk már ezt az álszent hintapolitikát, most már végre kiírthatnának minket a francba. Mi változna 26-ig?
      - 2024. 03. 27. 00:08
      • D
        A politikával kapcsolatban van egy amerikai mondás, hogy a választási ígéretek MINIMUMA a választások UTÁN rögtön MAXIMUMMÁ lép elő. Vagyis értelmes és rezignált választó azt nézi, hogy ebből a MINIMUMBÓL a választott oldal kihozza-e a MAXIMUMOT? A Fidesz eddig kihozta, nem úgy, mint előtte az ún baloldal/libsevik oldal. Egyelőre még megfizethető vízdíjak mellett tudjuk reggel leöblíteni a szart. Sajnos arra van esély, hogyha jön a "rossz rendőr" (jelenlegi ellenzék/ellenség), akkor még a szar is velünk marad, mert a víz díja is az egekben lesz. Ennyi a politika haszna az átlagpolgárnak - azaz nekünk.
        - 2024. 03. 27. 09:39
  • G
    "Kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba."
    "In idem flumen bis non descendimus"
    Hérakleitosz

    Jobb azt gondolni, hogy ez az áldatlan, magyar? politikai rendszer, rezsim, az Én hibám!
    Mert ha az agymosott, választgató, kretén országlakók hibája lenne, akkor én semmit nem tehetnék ellene.

    Ugyanabba szarba viszont, annyiszor léphetsz bele, ahányszor csak akarsz ........
    - 2024. 03. 27. 14:35
  • A
    Nagyon leült ez a weblap. Ha kicsit feldobom, akkor megint ki leszek tíltva? El tudja nekem mondani, hogy mit jelent a magyar szó? Ha valaki azt mondja rá, hogy a mag népét jelenti, akkor ki fogom nevetni, mert egyszerre tudom, hogy nem érti a szó jelentését. Elárulom, hogyha egy szótaghoz, egy szóhoz újabb betűt raksz hozzá, pl az "y" betűt, akkor megváltozik a szó, szótag jelentése. Azt is elárulom, hogy amit ugye tudtok, hogy hét törzs jött a karapát medencébe, és nem több, de nem is kevesebb. A hét törzset együtt szkítáknak nevezzük, és nem magyarnak, ezért beszélünk hét szkíta törzsről. A szkíta szó, az összes szkítát jelenti, és az összes szkíta törzset, és az összes szkíta népet, tehát a szkíta szó egy összefoglaló szó, azoknak, akik elérték a szkíta minőséget. Egyik szkíta törzset se nevezték magyarnak, sőt ha megnézed a régmúltat, akkor nem fogsz találni olyan szkíta törzset, szkíta népet, akiket magyarnak neveztek. Egyszer beszéltek valami magyarországról, egy más területen, most oroszország területe, de azt sem magyaországnak nevezték, csak magyarországnak hazudták. A magyar királyságot először a Habsburgok nevezték így, valószínűleg azért, mert szkíta kelárok nem lehettek másrészt azért, mert vagy nem értették a beszélt nyelvünket, vagy hazudtak nekünk. Ebből a kis információból is rájöhetsz, hogy most az országban a szkíta törzsek utódai élnek, meg külhoniak, és egyre többen klónok, akik nem emberi testben vannak, de nagyon veszélyesek tudnak lenni. Kerestem itt az országban magyart, csak épp nem találtam. Lehet, ez az információ, sokaknak igen sokk, de hát az igazság néha kiveri a biztosítékot. Muszály erről beszélni, mert hamarosan ez is fontos lesz. Amúgy Posta Imre féle kormány is ezért bukott meg, és került Posta Imre is olyan helyzetbe, amibe most van, mert ugye hazugságra nem lehet várat építeni, mert úgy is össze fog dőlni, és jó, hogy Posta Imre nem halt bele a összedőlés romjai alatt. Szóval ez az egyik, ami miatt többen bajba kerültek, mert nem ismerték a magyar szó jelentését. Ha valami tapasztalatot kapsz, azt azért kapod, mert szükséged van, a további fejlődésedhez. A lényeg, hogy bármilyen szerveződés, ha magyar szó benne van, akkor az meg fog bukni, és ha pontosan ismered a magyar szó jelentését, akkor ezt be is fogod látni. Pl : Pártpolitika mentes szakértő kormány, vagy SzMK IMNSzK, amiről Halász József weboldalán találkoztam, tehát ezek is mennek a levesbe. Semmiféle szakrális magyar királyság nem volt, mert szakrális csak az lehet, ha az országban sok a szkíta, és az orszuágot Szkítiának nevezik. A szak, az sziket is jelent. Szóval a szakrális az: szik Ré li is, ha pl így szótagolom, és az érthetőség kedvéért a magánhangzókat kicserélem, amit megtehetek. A lényeg, hogy ezzel a magyar névvel sok probléma van, mert nem értik a szó jelentését. Szecsei Miklós egyik videójában hallottam, hogy valaki leírta egyik könyvében, hogy mit jelent a magyar szó. Akit érdekel az nézzen utána, vagy kérdezze Szecseit. Amúgy Szkítiában semmiféle kormány nem volt. A kormány, szabadkőműves kitaláció, és ugye a szabadkőműves páholyokat a vatiKáni jezsuiták irányítják, aki még nem tudja. Azt is kevesen tudják, hogy az USA valójában a vatiKán személyes magánbírtoka, és valójában, amit az USA összerabol, az mind megy a vatikáni kincstárba, így a tőled elrabolt vagyon is a vatikáni kincstárba megy. Ez a sok arany a vatikánnak szükséges, hogy meg tudja venni aranyban, a hatalmat, a későbbi korokban is. A nibirun élőktől akarják megvenni. Ez az infó is sok biztosítékot kiüt, és sokaknak ez is hihetetlen. A nibiruról is sok butaság, hazugság kering. Magam kb 20 éve beszéltem olyannal, aki nagyon be volt kötve a nibiruiakhoz, és akkor nem tudtam ebből a bekötéstől megszabadítani, vagy még nem volt aktuális. Most olyan témákat említettem, amikről érdemes összeszedni, amit tudtok, mert ezek nagyon fontosak lesznek hamarosan. Ha rájöttök a magyar szó jelentésére, akkor tudni fogjátok, hogy minden ami előtt ott van a magyar szó, az hazugság. Vicces ugye, hogy pl magyar állam, magyar kormány sem létezik, mert ezt is hazudják, így magyar rendőrség, magyar katonaság, magyar bíróság sem létezik, mert ezek mind hazugságok, sőt magyar parlament, magyar törvények is mind hazugság. Az összes ami magyar néven kiment irat, az mind hazugság, tehát érvénytelen. Bármilyen birósági itélet az érvénytelen, bármilyen magyar állam részéről kiadott irat, az érvénytelen, így pl a külföldiek tartózkodása, a külföldi cégek működése is érvénytelen. Szerintetek kinek fizetik a külföldi cégek az adóikat?
    - 2024. 04. 16. 22:08
    • Gerry
      "Nagyon leült ez a weblap. Ha kicsit feldobom, akkor megint ki leszek tíltva?" - várható - már most javaslom, hogy menj jószántadból. Veled együtt még jobban lesüllyed! A nárcisztikus okosságod nyomasztó.

      https://magyarnemzet.hu/tollhegyen/20...ordoszonok
      Csapódj esetleg ehhez a szerencsétlenhez, talán ad neked egy kis helyet a hordója tetején egy kis sarokban... akkor már ketten lesztek "kinyilatkoztatók" .... bár - ha jobban meggondolom - hamar lerugdosna maga mellõl! Kábé akkor amikor elõször kinyitod a szádat. Nem mindenki olyan türelmes mint én! Hihihi
      - 2024. 04. 17. 10:10
      • A
        Gerry áruld el, hogy hol lehet végleg megszűntetni, az oldalhoz való csatlakozást. Már rég óta tervezem, hogy itt hagyom ezt az oldalt, csak eddig nem találtam sehol sem, a végleges kilépést. <br />Van azért olyan, akit érdekel, a mondandóm, de akit érdekel, az meg fog találni más oldalakon, vagy ha szükség van rá, akkor tudni fog velem beszélni négyszemközt. Magam arról beszéltem eddig, miként lehet megemelkedni, mert most már sem Budha, sem Jézus által átadott információkkal nem lehet megemelkedni. Sokan ismerik a hat szírmú élet virágát, amiről Budha, és Jézus is beszélt, sokan ismerik a duális világ működését, vallások, ezotéristák, stb, és eddig így sokan sok mindenre rájöttek, sőt igen nagy energiákat is tudnak mozgatni, de ezek semmit nem fognak érni amikor eljön az idő. Olyan ismereteim vannak, amivel meg lehet szűntetni E földön a rabszolgaságot, így az országot, sőt E földet is rendbe lehet tenni, de szükséges ez a titok is a tejút rendszer megemelkedéséhez is, amit magam nyolc szírmú élet virágának, beszélt nyelvünkön szernek neveznek, magam meg páros víz szernek nevezek. Valójában mindig is erreől beszéltem, de eddig nagyon kevesen értették meg. A nagyon kevesek közé tartozik Posta Imre is, mert kezdte megérteni, miről is beszélek, írok. Az itt lévők többsége egyáltalán nem érti, sem a nyelvet, amit beszélnek, sem azt, amiről beszélek, és ezért tartják hülyeségnek, okoságnak, ahogyan te Gerry fogalmazol. Nehér elhinni, de rengetegen próbálták kitalálni, mit is lehetne tenni, az országban lévő kaotikus állapotok megszűntetésére, de amint talán te is tudod, minden próbálkozás vége kudarc volt, és sokan nagyon megjárták, mert belementek olyan butaságba, amiről igen hiányos ismereteik voltak. Tudom, hogy nehéz elhinni, de amíg nem tudják, hogy kell az érzelmeiket megtisztítani, és jelentősen megnövelni az érzelmek erősségét, addig marad az a rabszolgaság, ami most van. A szerrel lehet megtisztítani, és megnövelni az érzelmek erősségét. Nehéz elhinni, hogy E földön csak magam ismerem a megemelkedést, mert nem kapta meg más, ezt a titkot eddig. Ha nekem kell, akkor magam fogom elindítani, a páros víz szer átadásának folyamatát, de csak akkor, ha kitör a polgárháború. A szer ismeretével lehet még a polgárháborút, és minden háborút leállítani, de csak magam miatt nem teszek semmit ez ügyben. Annyit tudok, ha nem kezdik el a nők, és férfiak magukat rendbe rakni, akkor olyan rabszolgaság lesz, amilyet E föld még nem látott, és erről már kaptatok némi információt, mert olvastam a honlapon régebben. Amint elkezdődik a magra, magadra figyelés, és aki alkalmas, az megkapja a szer titkát, az meg tud emelkedni, és csak ezek az emberek, asszonyok, meg a gyermekeik maradnak E földön, és megemelkednek E földdel együtt.<br />Tiszteletben tartom, hogy te, Gerry és a társaság nem óhajt megemelkedni, így nem is kiváncsi, arra, amiről beszélek, sőt még nem is akarják megérteni azt, amiről beszélek, ezért szeretném, ha másként nem lehetséges, akkor te, Gerry töröld végleg az oldalhoz való hozzáférésem. Eztán ne szabj időt, hogy ideiglenesen törölj az oldalról, mert az neked, sem nekem nem megfelelő.<br />Mindent köszönök, még a leszidásokat is, és remélem, megfelelően lépsz.
        - 2024. 04. 20. 18:10
        • Gerry
          Azumi, sok -sok éve itt vagy az oldalon. Ha csak véletlenül ki nem hagytam valamit tőled akkor elmondhatom, hogy az összes hozzászólásodat az összes neveden elolvastam.
          Amiket leírtál - azokon jó néhányszor el is gondolkodtam. Tudnod kell, hogy egyáltalán nem állok (csak) materialista alapokon ezen a földön. Azt nem kell tudnod - hogy mennyi mindent olvastam, tanultam, elemeztem, vagy csak "eljátszadoztam a gondolattal", mert néha magam is meglepődtem, hogy mi minden belefért eddigi életembe, és hogy a fenébe is van az, hogy (saját nézőpontom szerint( a mai napig - ez pont 71 évet zár le! - semmiféle zavart nem okozott nálam.
          Nem érzem magam se különlegesnek, se elhivatottnak, se irányító személyiségnek, se,.. se... és bár szeretek megfelelni annak a képnek az ismeretségi körömben, ami szerint számukra "elfogadható" karaktert jelent, ugyanakkor - ha negatív véleményt esetleg támadást kapok (ami többször elő is fordult az életemben), nem okoz bennem lelki törést. Elfogadom. Amennyiben viszont fizikailag támadtak le - akkor azt nem hagytam - eddig sikerrel (bár jó régen történtek velem ilyen atrocítások, de remélem, hogy már nem kerülök ilyen helyzetbe a következő éveimben). Egyik fő kívánságom, hogy továbbra is békében, konfrontáció mentesen élhessem az életem.

          Itt az oldalon - többször is megjelentek olyan személyek, akiknek a karaktere nem képes arra, hogy egy csoportba beilleszkedjenek. De nem is könnyű a beilleszkedés!. Az itteni csoport mellé - regisztrált Tagok többsége - Posta Imre miatt gondolta (aki az oldal tulajdonosa!), hogy érdemes jobban megismerkedni az itt megjelent Hírek, Cikkek tartalmávak és az azokhoz hozzászóló tagok véleményével. A kezdetektől fogva úgy vélekedtünk Imrével, hogy bárki feliratkozhat, bármilyen Nick névvel és amennyiben hozzászól egy íráshoz - az azonnal megjelenhet az oldalon. Nincs semmiféle előzetes ellenőrzés az okból, hogy a tartalmat elbíráljuk. Se Imre se én nem vagyunk hajlandók felesleges munkák elvégzésére. Ahogy minden itt olvasó, én is csak akkor olvasom el, amikor valakinek az írása megjelenik az oldalon ... és "ami elolvasás után sem elégetendő". Valaki leírta, valakinek ez a hozzáállása, véleménye, gondolata, ötlete...
          Ha egy sorszám nélküli "Kovács János” írja le mit gondol a világról - vagy éppen rólam, nekem ugyanazt jelenti a neve, mint aki "XRQ%IIG&&" néven regisztrált. sose a név a fontos, hanem amit leközöl magáról közvetlen vagy közvetve... ahogy Imrének vagy nekem is; az írásában tükröződő gondolatai azok (persze csak ha vannak neki) ami meghatározza a személyiségét. Akik pedig valahonnan bemásolnak egy rövidebb - hosszabb írást.. azoknál annyit figyelek, hogy oda tartozik-e a kiválasztott írás alá.
          A regnáló hatalomnak csak azért van szüksége mindenki adataira, hogy irányíthassa - kihasználhassa vagy megbüntethesse, aki(k) ellene(-nük) fordulnak. Nekünk nincs ilyenre szükségünk.
          Ugyanakkor - van néhány (többnyire kimondatlan szabály) - de ennyit (talán mert opni-pisták vagyunk) azért minden olvasni tudó beregisztrált személyről feltételezünk. Ha viszont egy idő után azt bizonyítja önmagáról, hogy rá nem vonatkoznak ilyen pongyola szabályok, mert õ egy ennél különlegesebb individuum, akkor - őszinte sajnálatomra - reagálnunk kell. Hozzá tennék annyit, hogy Imre - szinte a kezdetektől fogva rám bízta a döntést - de azért többnyire meg is beszéltük egymás között az idõnként kialakuló kényes helyzeteket.

          Elérkeztem arra a pontra - bár a többség ezt mindig is elfogadta,- hogy mire ügyeljen az, aki bejelentkezik erre az oldalra mert rájuk állandóan figyelnem kell másfél évtizede, folyamatosan.

          1. elsődleges szabály: Nem illik a tulajdonost sértegetni - Ez az õ háza, vára, weboldala, avagy putrija... aki ide jött annak nincs joga pocskondiázni a tulajdonost. (Megtörtént nem egyszer, kötelességemnek éreztem , hogy reagáljak.) Ilyenkor azonnali és végleges a kitiltás. Persze -sok esetben, új név, új E-mail cím és új Nicknév alatt visszajöttek és folytatták a szemétségeiket. Imre is én is bírjuk a gyűrődést, csak roppantul unalmas dolog ezekkel foglalkozni. De a technikai háttér mellett a szemétkihordás is beletartozik a munkámba, miközben Imrét is tehermentesíthetem. Mostanában nyugi van - ki tudja meddig - ami ugyanakkor Imrére nem vonatkozik, de ha itt nem is írhat - olvasnia még szabad - én meg csak azért is hagyom és védem az oldal működését ameddig - vagy véglegesen értelmét nem veszti és ez Imre további sorsa valamint döntése függvényeként értelmezendõ, - vagy meg nem változik a világunk annyira, hogy újra jogosultak lehessünk itt elmondani az általunk képviselt igazságot - ha meg valaki nem ért egyet velünk az bárhol elmondhatja a saját igazságát is - de NEM EZEKEN AZ OLDALAKON! - itt csak a saját de nem erõszakos véleményét írhatja le. Ha támad akkor - veszít ellenünk. Máshol még a véleménye se kerül ki a Weboldalakra.

          2. Aki engem támad meg annak első alkalommal üzenni szoktam, hogy gondolkozzon el azon, van-e értelme annak, amit tett, ha még mindig úgy érzi és ezt továbbra is hirdeti azt eltávolítom az oldalról - nem akarok én veszekedni senkivel.

          3. Ebbe a "válogatott" csoportba Te is beletartozol - akkor is, ha ezt másként látod. Én és szerintem a többség is így látja ebből a perspektívából
          Ezek az emberek - többnyire olyanok, mint te, de különböző értelmi szintet felmutatva. Sokukkal összefutottam az évek alatt. Először is - ami idehozta őket az kivétel nélkül Imre imázsa volt. Nem az enyém, hanem azok az írásai, előadásai, videói és néhány video-riportja, ami megjelent, ahol - évekkel megelőzve a többieket - olyan dolgokat írt meg, vetett fel vagy mondott el a közönségének, ami azidõben szinte hihetetlen és elfogadhatatlannak tűnt. De Ti - akik észrevettetek, hogy Imre körül növekszik az érdeklődök száma, úgy gondoltátok, hogy itt a helyetek. A miért-re nem térnék ki, nem fontos. Ugyanakkor a karakteretek miatt - általában szükségét érzitek annak, hogy elmondjátok azt, ami a fixa ideátok, lelki gyötrelmetek, hitetek, és eddig nem volt lehetõségetek hol és kinek elmondani... itt viszont már létezett egy virtuális hallgatóság - ami aktiválta bennetek a szereplési vágyat. Kinek mennyire. A gondok akkor jönnek - itt nálunk - amikor az új vagy állandóan visszatérő jövevény azt hiszi, hogy itt a Posta Imre oldalon - saját hordójának gondolva elkezdheti a számára létfontosságú munkáját. Nem azért van itt - és te se azért voltál itt soha - hogy az ittlévő tagokkal megbeszéld az éppen felmerült (cikkben - hírben leközölt) tartalomhoz kapcsolódó hozzászólásokat. NEM. TE állandóan azzal indítasz és úgy folytatod, hogy önmagadat bizonyítod, - talán el is hiszed magadról - Te egy különleges ember vagy félisten - vagy aki szinte mindenre képes, csak éppen eddig magad miatt nem tetted meg... (itt 'írod kicsit feljebb-"...de csak magam miatt nem teszek semmit ez ügyben"). Teljesen magam alatt vagyok - Itt járkálsz közöttünk és nem emelsz fel a porból. Még engem sem! Tudom az Isteneknek más a dolguk, nem az emberek mentése - tényleg nem akarsz kivételt tenni velem? Szomorú vagyok. Elvtárs, nagyon szomorú vagyok. Szinte érdemtelen arra is, hogy szóba áltál velem. .... na mindegy. Ja, anno Napjani is azt mondta, hogy õ amolyan Napból átsugárzott királyfi ... főleg, ha mi, itt elhisszük. (Ilyenek az égből pottyantott hírnök-királyfik? - na hiszen) Aztán itt voltak a lapos föld követei.... ideette őket a fene. Jöttek láttak, aztán nagy nehezen kiútáltam őket, még annak az árán is, hogy néhány akkori tagunk meg is orrolt rám... csak azt nem értem, miért meg a lapos földesek weboldalára mentek? Miért itt? Pont olyanok mint Jehova tanúi ... küldetésük van! Aztán - nem is oly' régen volt itt egy turbékoló szerelmetespár is - azt persze el tudtam viselni, de azt, hogy a szerelmetespár férfias oldala azt hitte, hogy az érzelmei napi 10 hozzászólásra kötelezik (nem volt buta, csak grafomániás egy kicsit no meg az a késői szerelem az izgathatta fel!) és az a turbékolók női egyede ellágyulva fogja érzékelni... aminek a vége esetleg egy Alain Delon-i magasságba emelkedő félelmetes szerelmi jelenet lesz.... Néhányan egyébként szóvá tették feléjük, hogy nem kéne..., azokat félkézzel kegyetlenül megtiporta - nõjével együtt! - , aztán nekem is volt egy óvatos megjegyzésem, a turbékoló hölgy felé - na erre a lovagja azt írta - nekem címezve a weboldalon, hogy ha itt lenne akkor hajamnál fogva húzna végig Zürich város utcáin... Majdnem megijedtem, ez még ki is tépte volta a még megmaradt hajacskámat... .... aztán voltak ám ... de régen is - olyan nem is földön élő, de minket figyelő - és Imrével , isteni (vagy majdnem) magasságból szóba álló, önmagukat "kutatók"-nak nevezõ felsőbbrendű emberek (apropó - nekem te gyanús vagy, téged nem onnan rúgtak ki, mert fejükre nőtél? A szinted ugyanis afféle emelkedett és magyarázó...) Összesítve ennek a 3. csoportnak a tagjai - ahovál én sorollak - egyetlen közös, domináns tulajdonságuk az, hogy valahol keresnek egy nekik tetsző helyet és az ottani (ez esetben Posta Imre nevű) irányító hátszelével megpróbálnak erõszakosan feljutni a vállára, illetve a feje tetejére és a helyett kinevezve szószéknek (ahol rajtuk /rajtatok függ a világ szeme) elkezditek a prédikációt. Teszitek ezt addig ameddig egy ilyen aljas és nyomoréklelkű szennyes alak, mint én: Gerry le nem rugdossa őket a magasból...

          4. Mocskos szaralakok tömkelege. Megjelenik, mindent és mindenkit megpróbál bemocskolni. ... Még ma is vagyok annyira angyalföldi, hogy legszívesebben beletaposnám a földbe az ilyeneket. Nincs kegyelem. De majd a jövő nemzedékében talán megjelenik egy másik ilyen lelkületü személy, akinek még idõben át tudom adni a stafétabotot. Vagy nem is lesz jövő ... mert az idő relatív és fogy is.

          Azumi - valószínűleg - a mai ebédemet; - borsófőzelék, utána törköly - amit itt rád hánytam néhány mondatban - nem fog téged helyre pofozni, de őszintén mondom nekem azért jól esett! + Szép vasárnapot neked is!
          - 2024. 04. 20. 19:10
          • A
            Nem semmi amiket itt hánytál rám, ahogy te fogalmaztad. Ha azt tudod, hogy mindenki saját magát tudja rendbe rakni, akkor miért szeretnéd, hogy rendbe rakjalak, mikor erre nincs, lehetőség, amúgy a kor nem számít, és 71 évesen is rendbe tudod magad rakni. A társad is (Csak egy társad van, és azzal csak akkor találkozol, ha a külcsínnek megfelelsz.) csak segíteni tud a rendrakásodban. Számomra a rendrakás az, ha az érzelmeidet meg tudod tisztítani a rárakódott mocsoktól, és a mocsok azok valójában az energiák, és mindegy, hogy az pozitív, vagy negatív energia. Ezt azért írom, mert ugye az ember, és asszony az érzelmi lény, és nem mindegy, milyen érzelmeket használsz. A nők és férfiak használnak energiával szennyezett érzelmeket. A nők és férfiak pl azt hiszik, hogyha energiával szennyezett a szeretet, akkor ők szeretnek. A tiszta szeretet nem tartalmaz energiát, hanem a csakráknál elhelyezett energiák szennyezik az érzelmeket. A másik amiről beszélek, hogy megtisztítani az érzelmeidet csak magadban, a magban tudod, ezért is fontos a magra figyelés, meg azért, mert a magból kapod a tudást is, meg azt is, hogy itt élhetsz E földön. Ezt talán nem olyan nehéz megérteni, mert ezek az alaphoz tartoznak. Ezeket nem magam találtam ki, mert ezeket a hat csakra mester is elmondta, akik eddig E földön átadtak információkat az akkori megemelkedésről. Ennek bármikor utána lehet nézni. A gond az, hogy kb 100 éve nem tudott senki megemelkedni, még a magok sem, mert a csakra mesterek információi már kevésnek bizonyultak a megemelkedéshez. Nem vagyok semmiben sem különleges, csak abban, hogy magam emberré lettem, volt a szikrám a magban, magamban, így nem vagyok már férfi. Voltam olyan hülye az elmúlt több évtized alatt (kb. 1985-től), hogy elég mélyre ástam magamban, amit eddig senki nem tudott megtenni, és néhány dologra rájöttem. Ennek ára is volt. Sok mindenről lemondtam, pl. a szexről, pénzről, stb. Nem fogok pénzt, sem bármilyen iratot a kezembe, így csak amit a jószívű nők és férfiak adnak, azt fogadom el. Semmi jövedelmem nincs, és kb 4 éve a kertemben termelt ételeken élek. Semmiféle íratom sincs, és egyetlen céggel sincs semmilyen szerződésem, így a magyar államnak hazudott céggel sincs, ezért 64 évesen még nyugdíjam sem lesz, és persze nem is fogadnák el semmiféle nyugdíjat. Ha el tudod képzelni, hogy miként élek, akkor nem gondolhatod, hogy szükségem van bármilyen honlapra, hogy a véleményemet rádukmáljam bárkire is. Teljesen elfogadom, ha valaki nem érti meg, miről is beszélek, és elhiheted nálad sokkal többen küldtek már el orvoshoz, meg egyébb helyekre.  Csak annyit mondok el, ami ahhoz kell, hogy ne fuss hiábavaló köröket, és mit kell elérni, hogy meg tudd tenni, hogy megfelej először a külcsínnek, majd a belbecsnek, és utána megkapd a páros víz szert, ahogy magam nevezem. Ezek a szavak a nyelvükből vannak, még akkor is, ha nem érted mit jelentenek. A lényeg, hogy arról beszélek, hogy sikerüljön felemelkednie a nőknek és férfiaknak, de a magadra figyelés nélkül ez nem lehetséges. Posta Imrére más okból figyeltem fel. Később, fontos szerepet fog játszani, a megemelkedésben, de nem az elmúlt évek alatt volt fontos. Ahhoz, hogy el tudja a feladatát majd végezni, ahhoz kellett neki néhány információt adnom, amit pl az itt lévők nem értettek meg, sőt hülyeségnek tartottak, mert úgy mondtam el. Minden, ami Posta Imrével történik pont ezért van, hogy a feladatát majd el tudja végezni. Másokkal is történik, hogy bizonyos megpróbáltatásokon át kell esniük, nem csak Posta Imrével történnek megpróbáltatások. Magam több nőt, és férfit figyelek, akiknek később fontos szerepük lesz, és a megfelelő információkat nekik is átadom. Magam ezt pontosan tudom, és azt is, mi lesz a feladata később ezen nőknek, és férfiaknak. Elég sok minden megért, fizikailag, és szellemileg is, és ha erről adomáznék úgy sem hinnéd el, amit mondok, és dicsevésnek tartanád, ezért ezekről nem is beszéltem soha itt. Ezért mondom, hogy voltam olyan hülye, hogy mélyen magamba ástam, és nem kívánom senkinek sem, hogy olyanok érjék őket, amik engem értek, és így plusz köröket is kellett futnom. Azért vagyok ezen a weboldalom, mert át kellett adnom némi infórmációt Posta Imrének, meg néhánynak is, akik idetévedtek erre a weboldalra. Szóval csak ennyire érdekel ez a weboldal. Ha téged támadtalak Gerry, bár az nem is volt igazi támadás, még akkor sem, ha annak vetted, az csak azért történhetett meg, mert akadályoztál az információk átadásában. El nem tudod képzelni, mi történik azzal, aki tényleg megtámad akár fizikailag, akár szellemileg. Elhiheted, azt nem éli túl, de te meg élsz, és köszönöd szépen jól vagy, remélem így is érzed...<br />Szerintem elég már a szócséplésből, és fejezzük be ezt a beszélgetést is, és tegyed azt, amit jónak látsz, mert úgy lesz számodra jó.
            - 2024. 04. 22. 20:03
            • Gerry
              ...és mint mindig: Egyetlen körben forogsz szüntelen...
              - 2024. 04. 23. 00:54
              • A
                Miről írnék, ha nem arról, amit megéltem, átéltem, és ami másoknak is használható. Arról pl. nem írhatok, hogy voltam az ég atyával egy, mert ezzel senkin nem tudok segíteni. Azt hiszed hogy pörgök ebben, akkor nagyon tévedsz. Mikor a házamban vagyok, akkor inkább a házam, meg a kertem az érdekes, és elfelejtem, mások búját, baját. Mindig arra reagálok, amit írnak, vagy mondanak nekem, és sajna meglátom, megérzem, kinek, mi a gondja, baja. Te szeretnéd az életed "hátalévő" éveit nyugalomban leélni, és nem csak neked fontos ez, hanem sokaknak. Ahogy ismerem a folyamatokat, ez nem fog menni, és aki nem készül fel rá, az megy a levesbe, de erről beszélt Posta is eddig, szóval nem mondok semmi újat. Már az interneten is az folyik, hogy E föd, és az emberiség megemelkedik, vagy éppen sok hazugságot lehet olvasni, hallani, és nem tudják kiszűrni, mi az igaz, és mi a hamis. Ezt látom ezen az oldalon is, hogy többeknek fogalmuk sincs a folyamatokról, és mindenfélét kitalálnak, de ami még érdekes, hogy fogalma sincs sokaknak, minek, mi a következménye, és ezen még az sem segít, ha "megbeszélitek" a folyamatokat. Ne mond, hogy nem megfelelően látom, mert te is ezt tapasztalod, ha nem hazudsz magadnak. Magam mutatok egy lehetőséget, semmi mást nem teszek, és még az sem számít, hogy valaki elfogadja e vagy sem. A legtöbben úgy reagálják le a mondandómat, hogy még meg sem tették, amiről beszélek, de véleményük, az van. Ha legalább megtenné, hogy beküldi magába, mondjuk a kellemetlen érzéseit, és addig küldené be, amíg el nem múlik a kellemetlen érzés, akkor rájönne, hogy nem mondok hülyeségeket. A formula az, hogy csukott száj, csukott szem, és azt mondod magadban: "A kellemetlen érzés menjen magamba, most." Ezt addig mondod, míg el nem múlik a kellemetlen érzés, és hihetetlen de végleg elmúlik. Így szűntettem meg a fájdalmaimat, és elhiheted sokszor nem volt könnyű magamba küldeni a fájdalmaimat, annyira erős fájdalmaim voltak. Kb 3-4 éve fűtetlen lakásban élek, (A gázt, és a villanyt kikapcsolták nálam, a vizet csöpögőre állították, mikor megszűntettem minden céggel a kapcsolatom. Interneten is akkor tudok fellépni, ha megengedi az, akinél internetezek. Most így élek, de nem sajnálatból írom ezeket sem. A lényeg, hogy úgy élek, mint az őseim, a szkíták éltek valamikor, és ez nem okoz nekem gondot.) télen is, és sokat is dolgozok, de nem voltam beteg, mert minden kellemetlenséget beküldtem magamba, még azt is, hogy néha fázok. Szerinted, ezt nehéz megtenni? Ha megtetted, és még sem adsz nekem igazat, akkor jogos lenne, bármilyen hozzászólásod, és elhiheted, többet sosem írnék ide, és kérném, hogy végleg törölj az oldalról, ahogy kértem is tőled, mert eddig nem láttam értelmét, hogy elmondjam azt, amit tudok, ami a magomból jön. Nehéz azt is elhinni, hogy semmit nem találok ki, ahogy a nők és férfiak teszik.
                - 2024. 04. 23. 21:51
                • Gerry
                  Látod, most feltetted magadnak azt a kérdést ami nekem is mindig eszembe jutott a hozzászólásairól. Ez most komoly.
                  "Miről írnék, ha nem arról, amit megéltem, átéltem, és ami másoknak is használható" ... fogós, ravasz kérdés.
                  A válaszom: - HA hozzászóltál volna a hír tartalmához, ha egy hozzászóló beírásait kiegészítetted volna avagy vitába bocsátkoztál volna a véleményével, esetleg az adott témát példákkal, vagy éppen ellenpéldával szem elõtt tartva - az itt olvasóknak új irányból közelítetted volna meg a témakört...

                  Veled ilyen még eddig nem történt meg - hidd el figyeltem rád - mégpedig azért mert nem tartalak butának, se olyannak akinek bávatag arca lenne és a szája szélén csurogna a nyála...

                  Idõvel aztán rájöttem, hogy a te belsõ éned kényszerít arra, hogy a saját világképedet mutogasd másoknak ... és valahogy lassan már olyannak láttalak mint egy - az utcán sétáló összefogott hosszúkabátot viselõ személy, aki - ha vealaki szembejön vele, eléugrik és széttárja a kabátját... igen, én voltam mindig egyik közül aki ezzel kellett szembesüljön.
                  A régi Móricka vicc is eszembe jutott rólad, amikor az szemben ül egy pszichomókussal és az tintapaca képeket tesz elé egyenként (Rorschach-teszt - és egy svájci pszichológus fejlesztette ki), de móricka állandóan azt mondja a képekre, hogy "ez egy pina". A doki felcsattan: "-Magának mindenrröl a pina jut eszébe?" - mire Móricka: "- Hát maga mutogat állandóan ilyen képeket!"
                  ....nos Móri....Azumi, ezért vagyok rád algériás (vagy valami ilyesmi)

                  Ha esetleg erõt veszel magadon és az itt bemutatott képekrõl más is eszedbe jut ami nem rólad szól, akkor el fog múlni bennem az a viszketõ érzés, amikor meglátom a (z éppen aktuális) bejelentkezési nickneved. Mit gondolsz midöl jövök rá szinte azonnal, hogy aki írta az Te vagy? .... ne gondolkozz, csak mondd ki! Igen - ezért ís írtam azt, hogy ; "...Egyetlen körben forogsz szüntelen..." - ahol a kör középpontja Te vagy és az ahogy 'Azumi szerint a világ...' müködik. Ne csodálkozz, ha sokan elfordulnak attól amit hirdetsz. Ahol ilyeneket hirdetnek azoknak az oldalaknak az elnevezése: "Ezoterikus oldalak" néven található. Ez itt nem az.
                  - 2024. 04. 24. 13:20
                  • A
                    Azért nem szólok sok témához, mert lényegtelen, és nem vezet sehová sem. A legtöbb téma hazugságokra épül, és a hazugságokkal már nem foglalkozom. Nagyon elegem lett a hazugságokból. Mondok egy példát. Az előző cikk, a fityesz valamilyen hülyeségéről szólt, mert nekem az butaság, hazugság, hogy foglalkozzak vele, így nem is szóltam hozzá. Ennél a cikknél, hozzászóltam, de biztosan láttad a hozzászólásom. Azért szóltam hozzá, mert tényleg jó volt az a meglátás DJ Lászlótól. Ilyesmivel ritkán találkozom, bár egyre többször látom, hogy valamire tényleg rájöttek, de akkor minek szóljak hozzá, ha jókat mond az illető. Nem überelem felül mások jó hozzászólását. Elárulom neked, hogy nincs belső énem, csak a belső kapumon keresztül a magomra figyelek. Ezt nem tudom, hogy érted e. mit is jelent. A felsőbb én, az egy nyugati, főleg USA beli butaság, amit itt az országban is átvettek többen, mint pl. a párhuzamos világokat. Azt is nehéz elhinni, főleg azoknak, akik csak az anyagot tartják fontosnak, hgy a teremtés, az nem anyagi, hanem szellemi, ami megjelenik az anyagi világban. Ha nem hiszed, akkor a szikrád miként jutott be az emberi testbe, mielőtt megszülettél? A szikrád az szellemi, és csak az anyagban, a duális világban vesz fel anyagi részeket. Nem tudod kizárni az életedből azt, amit most ezotériának neveznek, függetlenül attól, hogy tényleg sok butaságot is mondanak az ezotéristák, így nem szabad tőlük mindent elfogadni. Elmondok egy példát egy pszichomókus nőről, akivel találkoztam 17 éves koromban. Rorschach-tesztet mutatta nekem is. Először mondtam neki, hogy nekem semmi nem jut erről eszembe. Aztán elkezdett erősködni velem, hogy mégis mondjam meg neki, hogy mit is látok. Erre visszakérdeztem, hogy Ő mit lát, ha ránéz, és elkezdte sorolni, hogy Ő mit is lát. ekkor mondtam neki, hogy ilyenre kíváncsi, akkor magam is elkezdtem sorolni mindent ami eszembe jutott, de amiket mondtam, abban nem volt semmiféle rendszer. egy darabig engedte, hogy mondjam, és így leállított, mert rájött, hogy nem ér semmit a tesztje. Be is fejeztük az egész pszichomókusi butaságot. Édesatyám volt velem, és kifelé menet megkérdezte a nőt, hogy mi van a fiával. ekkor a nő kifakadt, és azt mondta, hogy "Ki volt az a hülye, aki engem ide küldött?" Ekkor édesatyámon láttam, a halvány, megelégedett mosolyt, és tudtam, hogy jót tettem a nővel, mert rádöbbentettem, hogy amit tanult az évek során az nem ér semmit sem. <br />A lényeg, hogy senkivel nem vitatkozom, nem akarom meggyőzni, ha valami programozásban hisz még, mert feleslegesnek tartom, ha még nem érett meg rá, hogy a valóságot meglássa. Ha meg meglátja a valóság egy szeletét, akkor minek vitatkoznék vele. Inkább ráhagyom azokra a butaságait, ha már elfogadta a hazugságokat. Ilyen pl hogy nincsen magyar. A magy-ar az pl. azegyik jelentése az, hogy megy az ár. Mivel a nők és a férfiak az elméjükre figyelnek, ami sok hamis programot tartalmaz, így ha az elméjük gondolatait árasztják ki, akkor bizony nagy bajban vannak, ha magyarnak hiszik magukat, mert hazugságokat mondanak, hazugságok szerint élik az életüket. Inkább jobb, ha tudják, hogy ők nem magyarok. Sokkal könnyebb beprogramozni valakit, ha magyarnak hiszi magát. Szkíták vannak az országban, így inkább jöjjenek rá, melyik szkíta törzshöz is tartoznak. Aki szkítának tartja magát, az azt is mondja, hogy Ő nem magyar, és eljut odáig, hogy nem fogadja el azok törvényeit, akik azt hazudják, hogy ők a magyarok érdekeit szolgálják. Később ez igen fontos lesz, még akkor is, ha még nem tudod miért. Nem magyarázkodom, senkinek sem, hogy miért fontos, és rábizom mindenkire, hogy rájöjjön magától, mert ez a felismerés ad neki egy plusz lehetőséget későbbiekben. Talán emlékszel, hogy Postának is mondtam, hogy Ő kontyos kun, és mikor ezt elfogadta, onnantól nem volt magyar. Természetesen akkor ez sokaknak nem tetszett, és ha jól emlékszem, ki is lettem tíltva az oldalról. A lényeg, hogy az általatok bemutatott képek sok esetben hazugságokra épül, és az nem érdekel, mint mondtam. Mondok neked egy Mórika viccet, ha már te is mondtál nekem: Mórickától megkérdezték, hogy mondjon olyat, ami a leggyorsabb. Erre Móricka mondja, hogy besz@rtam. Kérdezik tőle, hogy ez miért igen gyors? Azért, mert nem is gondoltam, és még is besz@rtam. Ugye előtte sokan azt hitték, hogy a leggyorsabb, a gondolat. Talán rájöttök, miért mondtam el ezt a viccet, mert így teszem a dolgom, hogy nem is gondolkodom, mint ahogy most is, mikór ezt írom. Ne várjon tőlem senki olyat, hogy úgy reagáljam le a dolgokat, ahgy neki megfelel, ahogy Ő be van programozva még, inkább végleg szűntessék meg a belépésemet. - mgr
                    - 2024. 04. 25. 20:03
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %