Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A dusnoki házaspár esete Orbán Viktorral és a fogadatlan narrátorral - azaz velem.

A dusnoki házaspár esete Orbán Viktorral és a fogadatlan narrátorral - azaz velem.

Meg kell mondjam, a cikk hatásvadászó címe nem tetszik (Nem ez a név hanem amirõl szó lesz).

Elõször is ; A dusnoki házaspár nem küldött semmiféle "halálos ítéletet" Orbán Viktornak, másodszor meg ugyanolyan házaspár mint sok száz millió hozzájuk hasonló a világon akik éppen akkor élték át szerelmüknek és életüknek és elsõ közös gyerekük megszületésével a  tetõfokát.



Az alábbi - Eredetileg talán az Index.hu.n leközölt - cikk tartalma a címtõl és az elsõ bekezdés tartalmától eltekintve - talán egyes olvasókkal megérteti, hogy mi is történt a valóságban. Azoknak akik értetlenül olvassák a dolgokat azoknak meg én szeretném tolmácsolni a történéseket.


Függöny fel!


Halálos ítéletet küldött a dusnoki házaspár Orbán Viktornak

(Hír?)Szerző: Porkoláb Zsófia

Jegyzőt zaklattak, nem intézték gyermekük anyakönyvét, majd halállistát készítettek, és mások mellett Orbán Viktor halálos ítéletét is kipostázták – a Posta Imréhez köthető, úgynevezett PI-kör tagjait folytatólagosan hallgatja meg a bíróság. Az egész ügy egy kiskorú veszélyeztetése miatt indult, és a végén olyan alkotmányellenes bűncselekménnyel vádolták Posta Imrét és társait, amivel a rendszerváltás óta még senkit nem állítottak bíróság elé.

Álljunk csak meg itt egy pillanatra! Zsófika  ha egyáltalán õ fogalmazta a megjelent írást és nem az orra elé tették; "-Ezt kell megjelentetned" mondta szigorú szemmel a hírvivõ... De tegyük fel Zsófika ilyen fifikásan dobja be a köztudatba "mi is történt".

"Az egész ügy..." - ne már , mi kezdõdött. milyen ügy és hogyan? Jegyzõzaklatás,... anyakönyv visszautasítás,... és aztán este leültek elkészíteni a halállistát. Persze idõnként az anyuka megszoptatta a gyereket, az büfizett, aztán elaludt ... szerintem rémálmában se gondolta a kicsi, hogy veszélyeztetve van... késõ este kész lettek a halállistával, boldogan elaludtak, és másnap reggel kipostázták Orbán Viktornak a halálos ítéletét. Ez a magyar Bonnie és Clyde házaspár csak azért nem ment el személyesen az Orbán birtokra, mert nem volt még géppisztolyuk, de ha lett volna akkor már sok éve akár Magyar Péternek hívnák a Minisztert.  Zsófika - igazi huszárvágás és agymosás felsöfokon rögtön ahogy a függöny felgördült.

Szerintem még õk nem is gondolták, hogy az úthenger már úton van azért mert a gyerek potenciálisan olyan helyre született ahol esetleg gonosz dolgok történhetnek majd vele... De a hivatalos szervek ekkor már mindent tudtak és habozás nélkül teljes erõvel beindult a hatalom kivégzõosztaga...  


Védőoltás, anyakönyv és tajszám nélküli gyermek miatt intézkedett a hatóság 2019-ben a Bács-Kiskun vármegyei Dusnokon. A szülőktől elvették a csecsemőt, a kisfiút csak másfél év múlva adták vissza a fiatal párnak.

Az egész ügy akkor, hogy is kezdõdött? Akkor mégsem a halállista készült el a lakásban hanem  a tejbepapi? Ha jól emlékszem  három rendör jelent meg egy napon és egyszerüen elvették tõlük a gyereküket. Szép deli rendõrök voltak... komoly arccal én is megijedtem volna tölük, így ellenkezés nélkül oda is adták a gyermeket, feltételezve, hogy ettõl a pillanattól kezdve, meg is szünt a gyerek veszélyeztetése.
Most  azon gondolkodom, hogy talán a szomszédjuk hívta ki a rendõröket mert azt vette észre, hogy a gyerek környezete veszélyezteti a csöppséget... De nem hinném, mert ahogy tovább olvastam ... jött a zürzavaros Zsófika féle idörendi kavalkád... mi szerint a rendõrök elmentek (az utcán felfelé véve az irányt az eltulajdonított gyerekkel együtt) és a házaspár ezzel egyidõben lefelé elindulva az utcán máris közeledni kezdett a "Posta Imre féle PI-körhöz (Szerintem valahol hallhattak egy "kaukázusi krétakörrõl"azt olvasom ahol egyszer, még régen megoldódott a gyerekráncigálás és idegességükben azt hitték, hogy ez a Pi-kõr annak a magyar megfelelõje. - eddig még követtem a fonalat.  Csak közbevetõleg: Posta Imrén kívül az itt szóbakerülõ emberek egyetlen tagjával sem találkoztam eddigi életemben és a Pi-körrel sem volt kapcsolatom. Erre persze mondhatja mindenki, hogy kibicnek kuss...  de én nem olyan vagyok!       

Ők eközben közeledtek a Posta Imre-féle PI-körhöz, és az őket ért sérelmek miatt egy idő után már egy maguk által felállított bíróság nevében küldtek halálos ítéletet többek között Orbán Viktornak, Áder Jánosnak és több hazai politikusnak.

Ahogy olvasom akkor mégis tejbepapi készülhetett azon a napon amikor elvitték a gyereket, és nem halállista. Szerintem még bíztak abban, hogy másnap újra otthon lesz a kicsi. Zsófi! - tartalomból egyes. Megint  - szinte fõbünös szervezõnek láttatod ezt a házaspárt.

Mi az, hogy, hogy "...az õket ért sérelmek miatt..." ??? Még leírni is förmedvény így fogalmazni azt amikor egy gyereket kitépnek a kezeik közül és másfél évig vissza se adják a szüleinek... Zsófika - van gyereked? Esetleg szereted is? Ha ez veled történt volna meg mit éreznél? Ha ídõs a gyereked vagy gyerekeid - ez enyémek már 30 fölött vannak  - talán kérdezd meg tõlük mi a véleményük, ha esetleg ilyen helyzetbe kerülnek... én öltem volna és még néhányan talán velem együtt. Ja, hogy nem szabad?

Ellenük a vád alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészület bűntette, egy olyan bűncselekmény, ami a rendszerváltás óta nem fordult elő hazánkban.

Folytatólagosan hallgatta meg a dusnoki házaspár női tagját, H. Á.-t a Budapest Környéki Törvényszék hétfőn. A tárgyaláson csak ő és a férje nem járultak hozzá, hogy a nevüket vagy a fotójukat közölhesse a sajtó.

Lépjünk tovább... tovább léptem.

Nem oltásellenesek, csak nem adták be

Egészséges, jól táplált gyerek volt – így emlékszik vissza újszülöttjére a fiatal asszony, akinek otthonában a rendőrség a gyermekvédelmisek kíséretében jelent meg. Órákon át tartott az eljárás, mire az alig pár hónapos csecsemőt orvoshoz vitték, aki megállapította, hogy a kisfiú jól van, majd hazaengedte a családot.

A szülők nem akarták anyakönyveztetni a kisbabát, ahogy a kötelező védőoltásokat sem szerették volna beadatni. H. állítja, nem oltásellenesek, csupán szeretnék, ha mindenki maga rendelkezhetne arról, hogy mikor és milyen védőoltást kap. A vallomása szerint egy orvosnál jártak a kisbabával, amikor K-vitamin-hiány alakult ki az egészségügyben. A szakember ezért azzal a tanáccsal állt elő, hogy zöldségek formájában adják be a gyereknek a hiányzó vitamint. Állítja, hogy egy orvos barátjuk a következőt javasolta nekik:

Mondjátok azt, hogy zsidók vagytok, mert azok nem oltakozhatnak!
Hogy ez mennyire igaz! Rohadt jó ötlet. Ha újra születek esetleg le fogom vágatni a fitymámat és megetetem a zsidó orvossal - úgy hallottam egyik másik csemegének tartja, akkor már csak nevet kell változtatnom. A kivételezett nép kivételes jogai... Persze az is lehet, hogy a következõ újraszületésemkor már nem lesznek csak gyögyörü barna színü emberek... akkor meg befestetem, esetleg nõvé operáltatom majd magam... ezek most elfogadott anomáliák a világban.


A nő végül távolabb, Pécsváradon talált egy olyan gyermekorvost, aki tajszám nélkül is praxisba vette a gyermeküket. Helyben nem akarta a dusnoki védőnőt felkeresni, mert szerinte a faluban többen is rettegtek tőle. Az asszony viszont állította Holdampf Gusztáv bíró kérdésére, hogy soha nem volt semmi probléma a gyermeke egészségével.

Ismeretlenül is köszönöm a gyerekorvosnak! Remélem nem fogják inzultálni emiatt.


2020 januárjában a hivatalok mégis kiemelték a gyereket a családból, majd ahogy ő elmesélte, fiktív néven anyakönyvezték a kisfiát.

...szóval valójában itt kezdõdik ez a mocskos történet. Egy magyar házaspártól egyszerüen elraboltak szarfaszú, hivatali személyek *** egy egészséges gyereket  csak és kizárólagosan azért mert MEGTEHETTÉK - illetve bármikor megtehetik. 

*** - Bocsi, a "személyek" egy kicsit erõs volt, de én nem igazán ismerem a jogi nyelvet se a politikus megpfogalmazásokat.


Zaklatás és halállista

A gyermek veszélyeztetése mellett zaklatás miatt is indult eljárás a szülők ellen. A történtek miatt ugyanis a szülők levélben keresték az eljáró járási hivatalt, még számlát is benyújtottak nekik. A cechet mégsem forintban kérték kiegyenlíteni, hanem unciában, amit azzal magyarázott, hogy abból kevesebb van az embereknél. A történtek miatt el is került egyik kormányhivatalból a másikba az ügy.

Még a kiemelés előtt, 2019. októberében a páros elkezdett közeledni a Posta Imre-féle PI-körhöz, majd a kalocsai találkozójuk után az ügyben eljáró jegyző házához mentek. A nő otthonánál aztán semmit nem csináltak, végül békésen hazaindultak.

Elsõ kiemelés: Ha jól olvasom akkor LEVELET KÜLDTEK. Ez okból az egyik kormányhivatalosból a másikba küldték az ügy iratait - azaz válasz se volt, elmenekültek mint a patkányok azért, nehogy felelõsséget kelljen érezniük. Talán ez volt a "zaklatás"???  
Második kiemelés: Akkor ez mégsem volt zaklatás... még az ablakokat se dobták be kõvel és nem is festettek rá semmit a falra vagy a bejárati ajtóra.

Hmmm.  Most kezdem megérteni, hogy Imre sok éven keresztül leírt és elküldött leveleire - különbözõ hatóságok felé - miért nem jött soha válasz; Azért mert a bejövõ posta  levelei között meglátták a feladó: Posta Imre nevét, ennek hatására a szortírozó irodai alkalmazott "értelmiségi" - azaz improduktív - munkát végzõ személy felsikított és rémülten riasztotta a felettesét, aki azonnal utasította az egész irodát, hogy"költözünk", Posta Imre megtalált minket egy problémával... így aztán egy héten belül - Imre kapott egy levelet, hogy az általa küldött levél tartalma nem rájuk tartozik ezért továbbították az erre illetékes hatóságnak... arról meg már nem õk tehettek, hogy a hivatali postai rendszer meghibásodott (pont akkor) és a csõposta a szemeteszsákba küldte tovább a levelet, vagy a "Nem iktatott értesítések" asztalára, került, ahol a hétvégén a takarítónéni lepucolta és tisztára törölte XY úr asztalát (- szerette mert emberi módon beszélt vele, "pedig milyen nagy és okos ember")...    

Olvasom tovább - lejjebb - még mindig  azon lovagolsz Zsófika, hogy a vádlottak arra kezdtek gondolni, talán illene lepofozni a politikai élet néhány "kiemelkedõ" szereplõjét. Itt igazad lehet, Bennem ez a gondolat 50 éve folyamatosan csak inzultál... Alig 17 éves voltam amikor rájöttem és a magam számára bizonyítottnak is láttam, hogy az ország vezetõi folyamatosan hazudnak a népnek. De miután évenként megszületnek az új, jövöbeni polgárok és elsõ néhány évükben csak a szülõk azok akik számukra léteznek így idõ kell minden nemzedéknek ahhoz, hogy rájöjjenek a rideg valóságra. Persze - ad egy - nem mindenki jön rá erre, - ad kettö - léteznek olyanok mindenhol akik bár jól tudják, hogy hazugságban él a világ, de az õ döntésük az, hogy a másik oldal a megfelelõbb a számukra. Ez a házaspár csak akkor ébredt fel csipkerózsika álmából amikor széttörték a megálmodott világukat.  

A történtek miatt az édesanya úgy érezte, kiszakítottak egy darabot a lelkéből, amikor az állami szervek elvették a gyerekét. Skype-on tartott egyeztetések alatt megfogalmazódott bennük, hogy bíróság elé kellene állítani a politikai élet kiemelkedő szereplőit. Így elektronikusan és postai úton is idézéseket küldtek a „vádlottaknak” arról, hogy tárgyalást tartanak az ügyükben, azaz a dusnoki házaspár gyermekének kiemelése kapcsán. A tárgyalásokat a kör valamelyik találkozóján bonyolították volna, és még védőt is biztosítottak volna a „vádlottaknak”.

Nem azért - de szerintem a statáriális bíróság jobb lett volna :). Jobb a hatásfoka! Ja, hogy ezt nem teheti meg egy mezei kispolgár?? -Tudom, tudom, ezért is maradt számomra is csak álom, viszont ha jót akarok álmodni akkor mindig ezt forgatom a fejemben elalvás elõtt. Csak az a gondom, hogy nem tanultam ki a mészáros szakmát és a tömeges feldolgozás egy kicsit ijesztõ,,, szóval akkor és olyan kezdjen csak bele aki végig is tudja csinálni. Utána meg az özönvíz (lemosni az asztalról a trutyit). 


Az üléseken viszont nem jelentek meg a „vádlottak”, így a 2021-es kulcsi találkozón már a halálos ítéleteket hirdették ki. H. Á. szerint ez nem azt jelentette, hogy ők mentek volna elkövetni a gyilkosságokat, hanem az isteni gondviselésre bízták volna az „elítélteket”. Hozzátette, akinek a lakhelyét ismerték, annak a háza aszfaltjára még oda is írták, hogy „Áldás rátok!”.

Teljesen egyértelmü... nem ölni akartak - senki aki ott volt - hanem igazságot szolgáltatni a népnek és büntetést kérni a csalókra hazugokra, tolvajokra, élõskõdõkre és kiskirályokra - azok között akiket megvéd a saját hatalmi körük és tudják is nagyon jól mitõl félnek. 



Nem akartak párttá alakulni

2021 nyarán a kisfiú visszakerült a dusnoki házaspárhoz, és ezzel a fiatalok eltávolodtak a PI-körtől, azonban Posta Imrével és társaival tartották a kapcsolatot, mert barátokként tekintettek rájuk. A kulcsi találkozón is ott voltak, tudták, hogy valami készül, de a születésnapi rendezvényen az állatsimogató jobban érdekelte őket, így a bejelentés előtt távoztak a helyszínről.

"2021 nyarán a kisfiú visszakerült a dusnoki házaspárhoz..." mi meg köszönjük annak a magasságos politikai hatalomnak, hogy a gyerek visszakerülhetett jogos életébe - ha már erre az elbaszott világra született! Nem is tudom, esetleg kézcsókra kellene Orbán elé járulnom... õ a végsõ döntõbíró ... és a FIDESZ-esek szerint nincs nála jobb... ez igaz lehet - és se látok egyet se akinek bizalmat mernék szavazni!
De az is igaz, hogy a bizalmamat már régen kiárusítottam. 


Kérdésre a nő állította, hogy szerinte a PI-kör nem antiszemita, habár Posta Imre többször is szitokszóként használta a „zsidó” kifejezést. Nem voltak politikai törekvéseik, nem akartak párttá alakulni H. Á. szerint, így amikor egyikük arról álmodozott, hogy a kör férfi tagjai bevonulnak az Országgyűlésbe, és átveszik a hatalmat, azt inkább infantilisnek nevezték, majd elhatárolódtak tőle.

ÉN se vagyok antiszemita - de azért kíváncsi lennék arra, hogy mit is jelent ez a szó. Ifjú koromban  több barátom zsidó volt - nem mintha akkoriban nekünk ez fontos lett volna ahogy közülük se sokan foglalkoztak a származásukkal.
Eddig - egyetlen értelmes és elfogadható magyarázatott hallóttam arról, hogy ki az antiszemita: "- Az akit a zsidók utálnak". Mai fejjel már értelme lett a mondatnak ... akkor még nevettünk ezen a barátokkal együtt. MA MÁR NEM NEVETÜNK.  


Többször is kiemelte, hogy ők nem akartak senkinek semmi rosszat, csupán szembesíteni akarták a hatóságokat a tettük szörnyűségeivel. Nem volt bennük rossz szándék, amikor valaki haláláról beszéltek, és ha azt végül valaki mégis komolyan vette volna, akkor se lehetnének ők ezért a felelősek:

Torgyán Józsi bácsi mondhatja, hogy kötelet Horn Gyula nyakába? Ha valaki így cselekszik, akkor azért Torgyán Józsi bácsi a felelős?

– mondta arra célozva, hogy csak azért, mert tettek rá utalást, még nem jelenti azt, hogy volt mögötte komoly szándék. Szerinte a PI-kör tagjai nem akarták a helyzetüket kihasználni, baráti támaszt kaptak inkább Posta Imrééktől.


Hosszú évekkel büntetne az ügyészség


Az ügyészeknek mindig ez volt a dolguk. A védõügyvédnek és a Birónak meg az igazság megértése és elfogadása és nem a hatalom érdekében dönteni.
Nem hiszek Isten létezésében ahogy azt hirdeti bármelyik vallás - de ez nem jelenti azt, hogy tagadnám egy nálunk - embereknél - magasabb szintü intelligencia létezését. Nem vagyok ateista. Nekem megfelel az a tudásszintem ami képes volt elfogadtatni velem, hogy valószínüleg sok felmerült kérdésre soha nem fogok választ kapni. Ez így pont megfelelõ a számomra. 


A vádirat szerint Posta Imre Magyarország alkotmányos rendjével szemben fennálló elégedetlenségétől vezérelve az interneten és más módon kezdte el terjeszteni nézeteit, majd ennek fórumaként létrehozta az úgynevezett PI-kört. Egyre több követőre tett szert, és 2019-ben megismerkedett Kovács Áron másodrendű és Ferencziné Ambrus Emő harmadrendű vádlottakkal.

Tudomásom szerint ez így is történt!


A csoport leképezte a demokratikus állami berendezkedést, a másodrendű vádlottat bírói hatalommal ruházták fel, míg a harmadrendű vádlott feladata a PI-kör anyagi feltételeinek koordinálása volt. Nem sokkal később csatlakozott a csoporthoz az ötödrendű vádlott, aki az elsőrendű vádlottról készült videóanyagokat szerkesztette és kezelte, míg a negyedrendű vádlott, K. Norbert a rendezvények megszervezésében tevékenykedett.

...és ekkor (felsõbb parancsra) jött a Tenkes kapitánya és megmenti az összes Labancot - ugyanis már õt is lefizették, vagy megfélemlítették.

Biró úr - amikor hazamegy - hogy érzi magát egy sok évtizede korrupt végrehajtó hatalom kiszolgálójaként? Magánál minden rendben van? Képesek ekkora színházat végigjátszani több évig és nincs lelkiismeretfurdalásuk. A Biróságok - elvileg mit is kéviselnek? Aha az igazságot, a jogot ami az emberekért és a hazájukért van. Maga szerint létezik még remény arra, hogy a világon és a Magyarországon élõk emberi méltósága túlélhesse ezeket az éveket?   

Szintén a csoport tagja lett a hatodrendű és hetedrendű vádlott is, akik 2019-ben megakadályozták az otthon szakszerű segítség nélkül született gyermekük anyakönyvezését, és az újszülött védelmében eljáró szakemberekkel való együttműködést módszeresen és teljesen visszautasították.

Mindemellett 2021-ben a PI-kör tagjai különböző ismert közéleti szereplőkkel és politikusokkal, közöttük Orbán Viktorral szemben fogalmazták meg a halálos ítéletüket.

Nem igaz - a felsorolás (amibe sajnos néhány idiótaság is belekerült) annyit jelentett csupán, persze maguk is tudják, hogy ezek az emberek úgy értelmezték, hogy ideje lenne felelõsségre vonni õket. Persze a kormány nem engedheti meg, hogy puhának lássák õket ezért példát kell statuálni. Ha erre képesek és megcsinálják akkor át fognak lépni egy határt. Nincs - vagy "szebben fogalmazva" - nem lenne rá szükség, nincs is rá kereslet Magyarországon. Nem utasíthatok senkit arra, hogy úgy gondolkodjon mint én... De maguk is emberek - ezzel nem az emberségükre  apellálok - mert olyan paragrafus nem szerepel a jogban, hanem az értelmes/értelemszerü döntés jogára.    


A hét vádlottat alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészület bűntettével és más bűncselekményekkel, többek között emberölés előkészületével vádolja az ügyészség. Az előbbi olyan bűncselekmény, ami a rendszerváltás óta nem fordult elő hazánkban.

...ahogy ebben a történetben se fordult elõ. De talán a vége felé közeledünk.

Az ügyész(ség) vegyen erõt magán és engedje végre el ezt a szerencsétlen családot. Nem bünösök csak elkeseredettek. Ebben az országban még mindig csendes béke van - Maguknak is jobb, ha az alvó oroszlánt senki nem ébreszti fel.
Vagy - legyen már valami jobb példamondat amit nem tudnak úgy értelmezni, hogy bizonyítani kelljen milyen kemények. (...bár nem azok).

Egyszer már leírtam, hogy én olyan vagyok mint a patkányok... Ha sarokba szorítanak és nem látok kiutat - akkor nekiugrom annak aki bekerített. (tizenévesen láttam is ahogy a sarokba szorított patkány a mellettem álló kissrácnak az arcáig felugrott, csak a véletlen szerencse mentette meg! A patkány az kiszabadult.)   


A dusnoki házaspárnak az ügyész 1 év 6 hónap börtönt ajánlott, amit 3 év próbaidőre felfüggesztene és javasolta, hogy 1 évre tiltsák el őket 18 év alatti gyerek gondozásától és nevelésétől. Az ő esetükben a vád zaklatás, kiskorú veszélyeztetése és hivatalos személy elleni erőszak.

Posta Imre 8 év fegyházbüntetést kapott ajánlatként az ügyésztől. A bűncselekmények elkövetését tagadja, a minősítéssel viszont nem volt problémája:

ÜGY-ÉSZ ÚR - Szerintem már veszélytelen magukra ez az ember. Túl hosszúra nyúlt ez a szinház és üres a nézõtér is az elõadásukon.  


A Posta Imre név helyére sok más nevet be lehetne helyettesíteni. - Ez egyértelmüen igaz. Mi több nem ellensége senkinek - õ lehetett volna az egyik megoldás. Sajnos nem sikerült de csak azért mert túl sok benne az emberség.. és ez az az ok amiért végül "lemaradt"

A vádlottak az előkészítő ülésen nem ismerték be a bűnösségüket, ezért az ügyet tárgyalásra utalta a törvényszék. Posta Imre a felszólalásában úgy nyilatkozott, hogy nem akartak ők megölni senkit, csak a titkosszolgálat figyelmét akarták magukra felhívni, de jelezte, hogy az írásai és videói továbbra is elérhetőek az interneten, miközben a vádhatóság azokat aggályosnak nevezte.

Szép álmokatl /Gerry/

Forrás: https://www.msn.com/hu-hu/hirek/...

23 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Összeakarják fésülni a történéseket ami idáig nem megy de,próbálkoznak igazából ők se tudnak mit kezdeni a zsidó szóval mert van is meg nincs is?!
    Oltások működnek a bolt nyitva a bíró is pogromokat olvas fel majd helyesbít programokról van szó ?!
    - 2024. 04. 26. 07:37
  • Belabacsi
    Halálos ítéletet küldtek Orbán Viktornak, Áder Jánosnak és másoknak – végül alkotmányellenes bűncselekménnyel vádolták meg őket

    [size=20]A gyermeküket nem anyakönyveztető és oltató Posta Imrének és feleségének az ügyész 1 év 6 hónap börtönt ajánlott.
    2024. április 22. 23:08
    [/size]

    Az Index arról számolt be, hogy a Posta Imréhez köthető, úgynevezett PI-kör tagjait folytatólagosan hallgatja meg a bíróság. Emlékeztes, hogy az ügy kiskorú veszélyeztetése miatt indult, és a végén olyan alkotmányellenes bűncselekménnyel vádolták Posta Imrét és társait, amivel

    a rendszerváltás óta még senkit nem állítottak bíróság elé.

    A lap felidézte, hogy 2019-ben védőoltás, anyakönyv és TAJ-szám nélküli gyermek miatt intézkedett a hatóság a Bács-Kiskun vármegyei Dusnokon. A szülőktől elvették a csecsemőt, és csak másfél év múlva adták vissza a kisfiút a fiatal párnak. A pár eközben közeledett a Posta Imre-féle PI-körhöz, mely akik sérelmeik miatt egy idő után már egy maguk által felállított bíróság nevében küldtek

    halálos ítéletet többek között Orbán Viktornak, Áder Jánosnak és több hazai politikusnak.

    A kör tagjai ellen a vád alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészület bűntette volt.
    „Mondjátok azt, hogy zsidók vagytok, mert azok nem oltakozhatnak!”
    ...
    https://mandiner.hu/belfold/2024/04/halalos-iteletet-kuldtek-orban-viktornak-ader-janosnak-es-masoknak-vegul-alkotmanyellenes-buncselekmennyel-vadoltak-meg-oket
    - 2024. 04. 26. 09:06
  • F
    - 2024. 04. 26. 09:57
  • G
    Példát Statuál!
    (elrettent, látványosan megbüntet, a példa erejével int )

    "Az egész PI kör ügy"

    Ennek az "ügynek" akkor lett volna és lenne értelme, ha ebben az országban lett volna, és lenne, néhány százaléka a lakosságnak, akikért bárkinek érdemes volna elszenvedni a "példa statuálást".

    Ennek hiányában, aki még normálisan tudja nézni a hazug színjátékot, csak szomorúságot és teh etetlenséget érez.
    Mert az a magyar tömeg, amely kádáron, orbánon, ma meg magyar pétereken tud lelkesülni, választgatni, az meg is érdemli ezeket.

    Mert ezek a marha békák tapsikolva bennmaradnak önszántukból a fazék vízben, amely rohamosan közeledik a forrás pontig ......
    - 2024. 04. 26. 11:10
    • F
      Inkább egy köd markolászás ez az egész ügy nem tudnak vele mit kezdeni ez olyan mikor megráz valakit az áram de nincs semmi baja.
      Van amit azért palástolnak.
      Fővárosi Törvényszék: nem adhatóak ki a kegyelmi ügy iratai
      Forrás: https://kuruc.info/r/2/273113/
      - 2024. 04. 26. 11:30
    • Gerry
      Küldjük már el Imre következõ tárgyalására ezt az aranyos hölgyet... az én szívembe belopta magát!
      Lehetséges ha a szóból nem is, de egy megrázó tüsszentésbõl megértik , hogy mi lenne a dolguk?
      i.pinimg.com/originals/45/7f/1f/457f1f32b423b3786944ad51085f0805.gif
      Hé bíró! Hé ügyész,... ne bújjatok el az asztal alá!
      - 2024. 04. 26. 14:30
  • D
    Tegyük fel másként a "halálra ítélés és ítéltetés" kérdését: tiltakozna-e itt valaki/bárki, ha az egész magyar "politikum" (kormányoldalastúl, ellenzékestűl cakkundpakk) venné a bátorságot és a fáradságot (utóbbit, hogy egy kerekerdőben keressen pár alkalmatos fát és rajta jó erős ágat), hogy a magával vitt kissámlira felkepeszkedve az ágra kötött kötél feszes hurkába nyakát tevén, elrúgja maga alól azt a kissámlit, hogy megtapasztalja, milyen az, amikor "talpa alatt fütyül a szél..."??????
    Én nem tiltakoznék, nem lépnék közbe, nem próbálnám egyik országos gazembert sem lebeszélni az önéletvégetvetés szándékáról - ezzel szemben a magammal vitt - hideg - sörbe kortyolva szenvtelenül és némi medikusi-jellegű (abszolút természettudományos) érdeklődéssel nézném végig, ahogy végre valahára mind kidöglik e jobb sorsra érdemes világból.
    Csak annyit kérnék, hogy egymás után tegyék az 'önéletvégetvetést' (tetszik nekem e magam alkotta szó, egész jó vagyok, helyesebben jó ez a csodálatos nyelv, amely mindent meg tud fogalmazni, s ha mindent , akkor ugye a mindenségre csakis Isten képes, így hát nem lehet más a magyar nyelv, mint a Jóisten nyelve!!!...:))))), szóval csak tegyék szépen, sorban, ahogy a csillag megy az égen, az önéletvégetvetést, amit megérdemelnek, hogy jó sok sört el tudjak közben fogyasztani.
    - 2024. 04. 26. 12:08
  • J
    https://youtu.be/ipXKShbzLls?t=2964 Na erre varjal gombot ! Es amikor ment a Dusnoki gyerek rablas most ezt a videot fogja nezni az idiota BIRO ??? Mert mindenki meg van gyozodve , hogy a gyamhatosag csak a rossz embereket kergeti !

    YouTube (https://youtu.be/ipXKShbzLls?t=2964)
    Beszélgetés a gyermekkori oltások kötelezéséről | Egy téma, ami nem csak az orvostudományra tartozik
    ❤️Itt tudod támogatni a SZK projektet 👉 https://szkeptikuskerekasztal.com/tamogatas
    - 2024. 04. 26. 13:07
  • J
    https://m.youtube.com/watch?si=oDU8Fp6bIkeRlof0&v=ipXKShbzLls&feature=youtu.be&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0zxDVPcbevwYcw4YEqcmQCunrnsPOAMjSgN1E_e735aoABrcitSyip4fg_aem_AffhkV73aUzGTCqKghJD-lr1kQIV17pUPq8QHS9frcqRTkl6ib7n8maMJMN259bQ30Cjgd0nXcIQ7cmV5nURyIMc
    - 2024. 04. 26. 13:38
  • F
    Joe! videója

    - 2024. 04. 26. 13:46
    • D
      Én 25 éves koromban kaptam el a mumpsz-ot és kerültem 5 hét karantéba a Honvéd Kórházban.
      A szobában volt egy közkatona, aki szintén mumpszos volt.
      Az ő "tojásai" kisdinnye méretűre dagadtak és jegelni kellett a "tökeit" - egy életre sterilizálva a fiút.
      Nekem csak (???) a nyakam dagadt meg nagyon, de a "tökeim" megúszták.
      Elnézést a vulgáris fogalmazásért.
      Nem tudom, hogy én, vagy a sorstárs kaptunk-e mumpsz elleni védőoltást annak idején, vagy az oltás nem volt hatásos, mindenesetre ha választani kellett/lehetett volna aközött, hogy kapjunk (kaptunk volna, hatásos) védőoltást vagy sem, én azt választottam volna, hogy: igen.
      Az én korosztályomban még bőven voltak olyan gyerekek, akik nem kaptak gyermekbénulás elleni "cseppet".
      És legtöbben közülük az egyik lábuk bizony elsorvadt, vagy sokkal gyengébb lett - jó esetben!!! -, mint a másik, egy életre megnyomorítva őket, képzeljük ezt főleg lányok esetében!
      A vastüdőbe került szerencsétlenekről már nem is beszélve.
      Én nem vagyok benne biztos, hogy a védőoltások körül kell baszakodni az Állammal.
      Van pont elég más disznóság, amit az Állam nevében zsiványok elkövetnek.
      Nem vitatom persze, hogy a védőoltásoknál is nem lehet szemétségeket elkövetni, azokkal visszaélni.
      De hát azt senki nem spórolja meg az állampolgár szintjén, hogy az Államot rákényszerítse-rákényszerítsük, hogy ezt a tevékenységét ellenőrzötten végezze, méghozzá a lehető legszigorúbban ellenőrzötten.
      - 2024. 04. 26. 16:08
  • Gojpofi
    ...hogy ez még ma is menyire aktuális.
    - 2024. 04. 27. 07:51
  • Gerry
    - 2024. 04. 27. 14:15
  • G
    Gerry
    "ennek is itt a helye"

    "Lehet, hogy nektek, akik ítéletet hoztok, több okotok van a félelemre, mint nekem , aki elszenvedi azt."
    Giordano Bruno

    Ahogy Imre beszélt a bíróságon, és amilyen színvonalon az "Igazságot" előadta, Giordano Bruno, és az Ő Igazsága jutott az eszembe.
    Brunot letartoztatták Rómában 1593-ban. Hét évig tartott a per, amelyben próbálták minden elképzelhetővel rábírni, hogy vonja vissza összes tézisét, és tanúsítson teljes megbánást.
    De egy férfi, egy Bruno, vagy Posta Imre, pláne ha tudja, hogy igaza van, téziseit nem tudja visszavonni!
    Giordano Brunot 1600 február 8-án máglyahalálra itélték, 1600 február 17-én végrehajtották.

    Gerry nagyon helyesen úgy gondolta, hogy "ennek" is itt a helye.
    Én továbbmennék: mindenhol ott lenne a helye ......
    - 2024. 04. 27. 18:03
  • J
    A megjelent cikk címe, nem csak hatásvadászó, hanem megtévesztő és hazug is. Nálam is kiverte a biztosítékot. Egyáltalán hogyan lehet
    halálos itéletet küldeni valakinek bíró nélkül, szóban, anélkül, hogy az írásba lenne foglalva?
    Zsofika drága azt fel sem foghatta, hogy mennyire aljas dolog egy jól táplált,anyatejes babát elvenni édesanyjától, mennyi szenvedést is kínt okozva neki. Az, hogy a csecsemőt egy kitalált néven anyakönyvezték, ismerve a kicsi mindkét szülőjét, még sokkal nagyobb bűn, mint az anyakönyvezés és az pótolható oltások hiánya. Én meg voltam győződve a megismert eset kapcsán, hogy itt valóban gyermekrablásról lesz szó. Azt hittem, hogy valaki kinézte már magának a cuki kis csecsemőt. Annyira gonosz volt a hatóság beavatkozása , hogy nem is reméltem, visszakapja a család még a babájukat.
    Ennyire meghurcolni egy családot a néhány pótolható mulasztás miatt felfoghatatlan. A hatalom túlkapása, erőfitogtatás az egész.
    Nem lett volna szabad, hogy ügy legyen belőle.

    Imrenek csak köszönet jár azért, hogy támogatta a családot, tartotta bennük a lelket.

    Az egész cikk nem jelent volna meg most, ha nem lennék a választások előtt, akkor , amikor egy értelmes és bátor fiatalember kimondta a lakosság 80 százalékának véleményét a kormány és a vezetés munkáját kritizálva. Ehhez csatlakozott Zsófika az írásával, melyben arról írt, hogy " bántcsák OV-t, a szegint".
    - 2024. 04. 27. 18:28
  • F
    Bástya-elvtárs esete a zsidókkal?

    A holokauszt kutatásában közhelynek számít, hogy a magyar holokauszt az
    1945 utáni kommunista államberendezkedés idején (1947/1948–1989) tabutémának számított: a Rákosi-korszakban kifejezetten agyonhallgatták,sőt
    életveszélyes dolog volt a „zsidókérdéssel” foglalkozni, a holokauszt begyógyíthatatlan sebeit a túlélőknek emlegetni nem illett, hiszen az maga után
    vonta volna a homogenizálni kívánt többségi társadalomtól való elkülönülés
    vádját. Egyszóval nem létezhetett külön zsidó ügy semmilyen formában, a
    háború utáni pogromokról és a Rákosi-éra zsidóüldözéséről nem is
    beszélve.
    1 A tudományos vizsgálatok ennek megfelelően csak az 1960-as
    évektől indulhattak meg szórványosan,s a művészetekben az 1980-as évekig
    alig volt jelen a zsidóüldözés, a vészkorszak témaköre, pláne nem a magyar
    nemzeti felelősség hangsúlyozása. Nem vizsgálom e tanulmányban, de – elsősorban szociálpszichológiai munkákból – köztudott,hogy a zsidó identitás
    „felfedezése”Magyarországon a nyolcvanas években vált tömegessé a túlélők
    és leszármazottaik körében.
    2 Ennek gyökerei sokak szerint a Rákosi- és a
    kora Kádár-kori elhallgatás súlyos következményeiként írhatók le, amikor a
    kérdést évtizedekig „elhallgatták”. Komoróczy Géza...
    https://real.mtak.hu/86324/1/Holokaus...korban.pdf
    - 2024. 04. 28. 10:10
    • D
      Ez az a Komoróczy Géza nevű "tudós", aki egész életét arra tette fel, hogy bebizonyítsa a sumér-magyar rokonság NEM LÉTÉT, hogy cáfolja (a cáfolhatatlant).
      - 2024. 04. 28. 15:36
      • F
        Igen ő az aki egy hebraista volt? Hebraista magyarra fordítva héber nyelv művelője.
        - 2024. 04. 28. 20:48
  • F
    Imréék valójában azért vannak a bíróság előtt mert nem értik hogy miről beszél mert akik most hallgatják nem tudnak és nem értenek magyarul!
    Magyarán nem értik miről beszél a magyar gyerek 2006-tól tudom és értem miről beszél!
    - 2024. 04. 28. 21:13
  • Gerry
    Mindenkinek ajánlom az alábbi videon elhangzottakat.
    A kiemelt (1'40-töl) kezdéssel Szöllösi Ildikó a PI-kör jelenlegi meghurcolásával kapcsolatban mondja el azt amit országunk polgárainak egyik fele szinte automatikusan elutasít, a másik fele, saját pecsenyéjét sütögeti és csak néhányszáz, esetleg néhányezer ember tudja miért kezdte el Posta Imre lassan két évtizede, azt az életet amiért most próbálják (ahogy elõtte már jónéhány hozzá hasonló személyt) végleg eltávolítani, eltüntetni a világ szeme elõl. hogy végleg befejezhessék mocskos, embergyülölõ játékaikat.

    Néhányan - akik a kezdetek óta itt vagyunk Imre weboldalán - még hiszünk abban, hogy eddig is letettünk az asztalra valamit az igazság érdekében, még többre is képesek lehetünk, hogy a magyarok neve ne tünjön el végérvényesen a világtörténelem színpadáról. Aki egyetért velünk azt arra kérem, hogy ca. a 20- 22-dik percig figyelmesen hallgassa meg és gondolkozzon el azon - mennyire pontos a látlelet rólunk (Imre archivált és még élõ weboldalai valamint a Pi-kör létrejöttének okaival kapcsolatban) amit egyértelmüen letesz elénk a videó mondanivalója. Ha valakit esetleg tovább is érdekel mi történik a világban és nálunk hogy végighallgassa Szöllösi Ildikó okfejtését, - talán ahhoz is kedvet kap arra, hogy saját ismeretségi körében is terjessze. (A leljes videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=MCQKL...CQKL97MVw4 )


    A link 1 perc 40 másodperctõl nagyjából 18-22 perc hosszúságú ami Imréék jelenleg folyó tárgyalásával kapcsolatos :


    Nincs sok idõnk arra, hogy lefékezzük és - esetleg, szinte elképzelhetetlenül nagy szerencsével - le is állítsuk a a történéseket

    HISZEK AZ IGAZ EMBERBEN
    HISZEK MAGYAR HAZÁMBAN,
    HISZEK AZ OSZTHATATLAN,
    ÕSI, EMBERI IGAZSÁGBAN !
    HISZEK MAGYARORSZÁG 'S
    NÉPE MEGMARADÁSÁBAN.
    - 2024. 04. 29. 08:23
    • D
      A Krematista Háttérhatalom nem is titkolta és titkolja a szándékait: a Georgia-i Tanúkövek legelső posztulátuma úgy hangzik/hangzott (mivel már felrobbantották az "emlékművet"), hogy "Tartsd az Emberiség lélekszámát ötszázmillió fő alatt a bolygón!".
      Tehát minimum hétmilliárd-ötszázmillió fő fölösleges a Földön.
      Minden mocsokság ezt a célt szolgálta és szolgálja most is.
      És mindezt az emberiség legfejlettebb és legöntudatosabb részén, a fehér emberen kezdték el (a maguk szempontjából egyébként logikusan).
      Ez volt a Covid, a WHO-szerződés, a TTIP-egyezmény, maga az EU, a NATO, a gender-téboly, a klíma-téboly/zöld-őrület, a homoszexualitás dicsőítése, a BLM őrület stb. célja, semmi más.
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Amúgy végighallgattam a teljes videót. Értelmes és jóakaratú gondolatok vannak benne, melyekkel az alapokat illetően egyet is lehet érteni.
      Imréékkel kapcsolatban is teljesen igaza van, habár én más érvelést gondolnék, de ez sem rossz, amit Ildikó asszony előad.
      A "történeti alkotmányunkkal" kapcsolatos kérdésekben már vitatkoznék vele.
      Igazából ott sem az alapokkal, inkább a hogyan-nal és inkább megcsontosodott jogászi megközelítésből.
      Először is a jogászok fejébe már az első római jogi előadásokon beleverik - szerintem nagyon helyesen -, hogy a törvényeknek nincsen "szelleme".
      Szellemek maximum egy-egy skót várkastélyban vagy Ghost-busters filmvígjáték sorozatban vannak, esetleg csilis bab fogyasztása után a gatyában, de a törvényekben: nem.
      Maximum van az előterjesztő miniszteri indokolás, amely a legelső törvény-magyarázat, és amelyet a bírói gyakorlat is még mindig sokszor méltatlanul mellőz.
      Holott a törvény célját - és nem a "szellemét"!!! - ez az indokolás szokta kifejteni.
      Másodszor a jogász-szakmán belül az "alkotmány-jogászkodás" minden jogászkodás legalja.
      Ezt azok a jogi diplomás szellemi restek művelik, akik nemcsak lusták jogásznak lenni, de még hülyék is hozzá.
      Alkotmányt ugyanis 10 perc alatt minden másodéves joghallgató tud már alkotni, mondhatni a kisujjából kirázza.
      És engem is kiráz - a hideg, ha "alkotmánykodással" találkozom.
      Ha pedig ezt nem jogász műveli - mint gyanítom Ildikó asszony, aki tanárnak mondja magát -, akkor attól minden szőrszál egyenként feláll a hátamon!
      Az ún. "történeti alkotmányunk" egy királysági államformára ÉS egy feudális társadalmi berendezkedésre "kialakulódott" "alkotmány", amelyet egy agyonmódosult és agyonmagyarázott "Szent-Korona-tan" ragoz tovább, és amelynek szerves része a Werbőczy-féle Tripartitum (benne a nemesi birtok "ősiségével" - melyet 1848-ban eltöröltek, és az egyetlen 48-as törvény, amelyet az újjáéledt Habsburg-abszolutizmus a szabadságharc leverése után is hatályában fenntartott (a jobbágy-felszabadítással együtt)!).
      A "történeti" (és ezáltal valójában íratlan) alkotmányunk egyetlen átmenthető - egyúttal legfontosabb ÁTMENTENDŐ!! - eleme az lenne - annak kéne lennie -, hogy az ORSZÁG FÖLDJE, VIZEI, ÁSVÁNYKINCSEI A MAGYAR ÁLLAMOT ÉS ÁLLAMISÁGOT MEGTESTESÍTŐ SZENT KORONA TULAJDONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ezeken tulajdont senki nem szerezhet, csak használati jogot és azt is csak korlátozott időre.
      És a használati jog IDEGENEK RÉSZÉRE CSAK KORLÁTOZOTTAN adható meg, adható át.
      Na, ez az a kérdés, amelynek a keresztülvitelére ebben a kapitalizmusban, ami országhatáron innen és túl regnál - nem kerülhet sor!!!
      E nélkül viszont M A G Y A R   O R S Z Á G R Ó L nem lehet beszélni, csak egy ilyen elnevezésű földrajzi területről, ahol ilyen-olyan szabályok rendezik (???!!!???) a viszonyokat, úgy-ahogy.
      És ez van most.
      És ez lesz holnap is, mert a nép - az istenadta! (inkább Isten által elbaszta) - túlnyomó többsége erre magasról szarik, annyit nem érdekli, mint a seggtörlése szarás után, vagyis ez is még jobban érdekli, mint az előző - alapvető - kérdés.
      "Meg vagyunk már mi baszva mindörökre!"
      - 2024. 04. 29. 13:20
  • J
    Nagyon bölcsen és józanul beszélt Szőllősi Ildikó. Mivel emlitette a vakciás népritkítást is, itt van egy ezzel kapcsolatos video is.
    https://www.youtube.com/watch?v=cExSN...ExSN3bvSk0
    Elküldöm a háziorvosomnak is.
    - 2024. 04. 30. 14:26
  • Belabacsi



    15 458 megtekintés 2024. máj. 3.
    Dr. Szikinger István ügyvéd beszélt a legújabb fejleményekről annak a kisfiúnak az ügyében, akit a magyar Igazságügyi Minisztérium utasítására a spanyol hatóságok szakítottak el családjától. A Magyar Jelen által bemutatott ügyben a rendőrség szerint felmerül a gyanú, hogy magas rangú politikusok is bűncselekményt követhettek el. Aladár nevelőapját és jogi képviselőjét ezért május 2-re beidézte a Fővárosi Nyomozó Főügyészség. Meghallgatásuk előtt a Magyar Jelennek nyilatkoztak.
    Előzmény: • Hangfelvétel bizonyítja: hazudott az ...
    - 2024. 05. 04. 11:13
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)100 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %