Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

MEGBÍZÁS

MEGBÍZÁS
"'LESZÓLT A HATALOM:  - NEM HISZNEK BENNEM,
 HOL RONTHATTAM EL?  ÚJ UTAT KELL KERESNEM!"


Tegyük föl, hogy Önök egy think-tank tulajdonosai/vezetői és megkeresik önöket bizonyos egyének.


Elhangzik a következő párbeszéd:

"- Jó napot kívánunk, mi a nemzetközi szabadkőműves-illuminátus hatalom képviselői vagyunk és van egy kis problémánk. Mi ugye sui generis az Emberiség javára dolgoztunk és dolgozunk ma is, de mára rájöttünk, hogy az Emberiség jobblétének legfőbb akadálya mára maga az Emberiség lett. Egészen pontosan az Emberiség mértéktelen elszaporodása, konkrétan a népesség-növekedés/robbanás. Arra kérjük Önöket, hogy találjanak már erre nekünk valamilyen jó megoldást, hogy miként lehetne visszafogni a népszaporulatot a bolygón, illetve csökkenteni az Emberiség lélekszámát 8 milliárdról 100 millióra az egész Földkerekségen??

- Jó napot kívánok én is. Hát, kérem, tessenek jó sok háborút kirobbantani, de legjobb, ha nukleáris háborút tetszenek generálni, lehet, hogy még 100 millió lélek sem marad utána és pikk-pakk megvan a dolog. Hozhatom a számlatömböt?

- Nem, nem, nukleáris háborúról nem lehet szó, mivel abba mi is beledöglünk, de legalábbis nem lesz hol és miért élvezni a vagyonunkat. Javasoljon valami mást. Egyébként a sok hagyományos háborút már most is gyakoroljuk, ez az ötlet már megvalósítás alatt van, pld. most Ukrajnában is, egyébként nem túl sok sikerrel.

- Értem. Esetleg valamilyen tömegesen pusztító vírus megtenné?, hozhatom a számlatömböt?

- Próbálkoztunk már ezzel is, nem működött, a túl halálos vírusba meg beledögölhetünk mi is, ez is sajnos túl kockázatos. Lenne valami más ötletük még?

- Nos, lenne valami, de nem túl gyors a hatása, azonban biztosan tartós és mindenképpen eredményes lehet.

- Halljuk!

- Nos, azt javasoljuk, hogy terjesszék el, hogy a homoszexualitás/leszbikusság a normális. Terjesszék azt is, hogy a pedofília is normális. Mondják azt, hogy ha valaki egy vasúti restibe szerelmes, az is normális. Hirdessék, hogy a nem-váltó műtétek felszabadítanak a test börtönéből. Propagálják a pusztító - könnyűnek mondott - drogok használatát. Mondják azt, hogy a csecsemők szellentése miatt globális felmelegedés lesz. Indoktrinálják, hogy a Föld légkörében egyébként elenyészően kis mennyiségű szén-dioxid a legveszélyesebb melegházhatású gáz (ezzel a normális élet minden tartozékát leállíthatják). Mondják azt, hogy a rovarevés - túl azon, hogy tele van mindenféle fertőző baktériummal - jobb, mint a húsevés. Egyáltalán: a húsevés az egyik legpusztítóbb szokás a bolygón. Terjesszék a médiában a bűnözést krimik és thrillerek formájában - hadd rettegjenek állandóan az emberek, addig sem szexelnek és gyártanak gyerekeket. A konszolidált népekre eresszék rá az állatias szinten élő más népeket/etnikumokat. Utóbbiak kiirtják a normálisokat, majd amikor végeztek, az előbbiek - tehát az állatias népek - is mind kipusztulnak, elvégre kiirtották azokat, akik őket addig eltartották. Csináljanak olyan pénzrendszert, hogy a kamat és kamatos kamat miatt, aki hitelt vesz fel, az minél előbb belepusztuljon a törlesztésbe. Hát, egyelőre, így kapásból, ennyi lenne. Hozhatom mostmár a számlatömböt?

- Köszönjük, hozhatja a számlatömböt! És le is számlázhatja nekünk mondjuk Magyarország egy évi nemzeti jövedelmét. Majd behajtjuk ezeken a renitens magyarokon, úgyis folyton jár a szájuk és hőbörögnek meg lázadoznak, mit képzelnek ezek a hun-fajzatok?? De ungaros eliminandos esse!"

Nos, ez az egész kb. így működik.
Szerintem.

Ide vidámkodta: DJLászló

7 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gojpofi
    Humor ide, humor oda... nem biztos. hogy nevetni van kedvem!

    Ezt tegnap kaptam levélben egy barátomtól, nem tudtam hova tenni ezért itt adom át a gondolatait. ingyen, még mielőtt kiirtanak minket erröl a bolygóról!

    Idézet

    Sokan nem értik miért lépünk bele már sokadjára ugyan abba a szarba.
    Sokan azt gondolják, ha változik a képviselő személye, akkor változás lesz.
    Sokan azt gondolják, ha elmegy választani, akkor most öt évre teljesítette azt, hogy ő mindent megtett,
    Sokan azt gondolják, hogy a képviselőt, ha megválasztotta, annak öt évig ott kell lenni.
    És sokan azt gondolják, hogy a képviselőnek kell dönteni.

    Szeretném, ha mindenki felnőne a feladathoz.
    Ugyanis ez mind tévedés, és ezért tartunk itt, ahol tartunk.

    Sorrendben téve a kérdéseket, és folyamatot nézve.

    1. Öt évre teljesítette a választási kötelezettségét.
    Nos van egy rossz hírem. A választáson való részvétel, a folyamatnak, csak az első lépése. Miért? Azért, mert képviselőt választottál, nem pedig főnököt. A Főnök, az Te vagy, mert Te választottad meg, hogy Téged képviseljen. Hogyan? Úgy, hogy megkérdez, hogy mit tegyen.

    2. Ha rossz képviselő személye változik lesz változás?
    Tévedés, ha valaki azt gondolja feltétlenül igen.
    Az elmúlt 35 év bebizonyította, hogy ha a képviselő személye változik, az nem jelenti azt, hogy változás lesz. Miért?
    Azért, mert bár elindult egy folyamat, de rögtön az elején meg is állt. Miért?
    Mert nem folyamatban gondolkodunk.

    3. A képviselő döntése.
    A folyamat során itt van a legnagyobb hiba.
    ugyanis igaz lehet, hogy a képviselő személyéről Te döntesz, de a feladatokat, már nem Te adod, mert azt hiszed, hogy a képviselőség azt jelenti, hogy a képviselő dönt.
    Itt azt kellene már érteni, hogy a képviselőnek csak és kizárólag képviseleti joga van- Döntési joga nincs. A döntési jog a Tied, csak nem tudod, és így nem élsz vele.

    4. A képviselőt nem lehet idő előtt eltávolítani, mert öt évre van választva. Már hogyne lehetne. Csak ehhez is TE kellesz.
    Addig míg nincs számonkérés, el sem gondolkodtok azon, hogy lehet egy feladatát el nem látó alkalmazottat kirúgni.

    5.Szóval miért is lépünk bele ugyanabba a szarba 35 éve???

    Azért, mert az emberek nem értik az alkotmányos jogaikat.
    Nem értik, hogy a képviselő csak képviselhet.
    Nem tudják, hogy a hatalomgyakorlás joga az övék.
    Nem értik, hogy a döntési jog is az övék.
    Nem tudják mit mond ki az alkotmányos jogrend a hatalomgyakorlás tekintetében.
    Ez az, amit kihasználnak, és amivel visszaélnek a megválasztott képviselők
    Ez igazából az alkotmányos jogrend erőszakos megváltoztatása.

    Ma!
    Mikor perek folynak emberek ellen ilyen váddal.
    MA.
    Mikor képviselőjelöltek is attól félnek, hogy ilyen ne történjen, miközben ezt Ő is elköveti, de mégis hangot ad neki.
    MA.
    Mikor a kormány, a pártok és a képviselők, hallgatnak és döntést hoznak a TE megkérdezésed nélkül pld a WHO-s szerződésről. ELKÖVETI AZ ALKOTMÁNYOS JOGREND ERŐSZAKOS MEGVÁLTOZTATÁSÁT.
    Amihez társul, a HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS IS.
    S TÁRSUL HOZZÁ MÉG A KÖZVAGYON HŰTLEN KEZELÉSE IS.
    MIÉRT???
    Azért, mert TE, nem ismered az alkotmányos jogrendet, mert nem ismered a jogaidat, csak, mint a birka, reszt veszel egy amúgy érvénytelen választáson.

    Persze van köztetek olyan, aki mind ezt tudja. Ez az írás, nem neki szól.
    DE, mint megoldás Neked is szól.
    TE, mint a magyar nemzet, a képviselőidnek adj feladatot, kérd számon, és ha nem úgy teszi a dolgát, zavard el.
    Ehhez kell az értés, és a társadalmi összefogás.
    - 2024. 06. 16. 08:38
    • D
      Szeretném jelezni, hogy nagyon jó, amit írtál, és olyan mélységekre világít rá, amelyek az emberek közel 100%-ának még véletlenül sem jutnának az eszébe! És a cikket is nagyon nagyon jól egészíti ki, köszönöm szépen Neked!!!
      - 2024. 06. 16. 17:10
    • V
      - 2024. 06. 23. 10:57
  • D
    Ez az "önkritika á la Sztálin/Rákosi 50-es évek kommunistái" a Pesti Srácokon jelent meg egy bizonyos Kertész Dávid tollából ma, 2024. június 16-án:
    "Hölgyeim és uraim, most coming outolok, mint csalódott Fidesz-szavazó. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ezentúl beállok a selyemfiú által gründolt szcientológus szektába, csak annyit, hogy felvetek néhány észrevételt, amihez – mint a kétharmad része – minden jogom megvan, és ami egy demokráciában talán még kötelességem is.
    Első körben ki kell jelentenem, hogy megveszekedett orbánista vagyok. Azonban tizennégy év kormányzás után, akinek nincs semmi kritikája, az valószínűleg egy párhuzamos valóságban él. Vannak dolgok, amiknek bevallottan másképpen kéne menniük.
    De nem, nem arra gondolok, hogy mer’ a Lölő! Sőt, éppenséggel arra gondolok, hogy több teret kellene adni a nemzeti nagytőkéseknek, hogy ne Bige Lászlók adják el külföldre a magyar gazdák számára létszükségletű műtrágyát, hanem magyar nagymágnások vagyona gyarapodjon, hogy itthon maradjon a tőke, hogy ők teremtsenek munkahelyeket itthon, és minél több, a kilencvenes évek rablóprivatizációja során elherdált vagyon magyar kézbe kerüljön.
    Amivel nekem bajom van, hogy mi megadtuk a felhatalmazást. Megadtuk a kétharmados lehetőséget arra, hogy a kormány, ha kell, akkor szigorúbban lépjen fel azokkal szemben, akik fenyegetik a szuverenitásunkat. Persze, demokrácia, jogállam, meg egyebek. De demokratikusan kijelentettük, hogy nem kérünk a hazaárulásból! Hogy egy nemzeti kormányt akarunk, és kétharmados felhatalmazást adtunk arra, hogy a kormány szigorúan lépjen fel azokkal szemben, akik ezt fenyegetik.
    Örülünk annak, hogy a Momentum ezentúl nem tudja kivenni a zsebünkből a pénzt Brüsszelben, de szeretném, hogy annak, amit odakint eddig műveltek, legyen következménye. Hogy a hatóságok megnézzék, mégis kinek a megbízásából fenyegették több millió magyar – köztük a saját szavazóik – egzisztenciáját. Ha már hálózatok, akkor vegyük elő azokat az újságírókat, akik nyilvánvalóan, sőt, bevallottan be vannak kötve az idegen titkosszolgálatokhoz. A sajtószabadság nem azt jelenti, hogy szabadon nyilvánosságra hozhatnak védett adatokat, hogy kémmódszerekkel követhetnek állami tisztségviselőket, nem: a sajtószabadság azt jelenti, hogy én mindezt a kritikát egy kormányközeli lapnál leírhatom. Amit ők csinálnak, az hazaárulás, kémkedés, és mindkettőnek büntetőjogi következménye kellene, hogy legyen.
    Ne aludjanak a szolgálatok, hanem büntessenek, mert a jogállam nem a megbocsájtásról szól, hanem a következményekről. Ha pedig már állami szervek, vegyük elő azt a híres bírói függetlenséget: nézzük meg, hogy milyen álcivil szervezetekkel álltak kapcsolatban azok az ítészek, akik transzneműeknek ítélik meg a nőknek járó korkedvezményes nyugdíjat, akik nem juttatnak azonnal börtönbe Bite Zsoltokat, akik milliós kártérítéseket adnak olyanoknak, akik bizonyítottan köztörvényes bűncselekményeket követnek el, akik csaknem tíz évig hurcolják meg Budaházyt, de elengedik Ilaria Salist. Azok, akik szembeköpve a bírói függetlenség elvét, a kisfiúk politikai rendezvényét szervezgetik.
    Megadtuk a kétharmadot. Feljogosítottuk a kormányt arra, hogy védjen és vezessen minket. Ideje, hogy keményen fellépjen azokkal szemben, akik ellenünk ügyködnek. Ha az USA, Nagy-Britannia, Franciaország politikáját szőnék át ennyire a hálózatok, akkor azonnal vasököllel tipornák el őket. Jeffrey Epsteint kivégezték a börtönben, de mi demokratikusabbak vagyunk: senkit nem kell kivégezni. Elég, ha rendet tesznek azok, akik megkapták erre a jogot. Ideje az asztalra csapni!"
    - eddig a cikk.
    Én meg elmegyek hányni. Böááááááá.........
    - 2024. 06. 16. 12:09
    • D
      Utána a PS-en megjelent egy kvázi válasz-vita-cikk is. Erre írtam az alábbiakat:<br />Borzasztóan aggódom, hogy legyen elég Lölőnk és Tiborcistink, mint hős nemzeti tőkések!!<br />Rossz hírem van: nincs – nem is volt soha és nem is lesz – “nemzeti tőkés”. (Talán – talán? – Horthyék alatt volt valami hasonló. Csak az a gond, hogy ezek kivétel nélkül (magyar) zsidók voltak. Megjegyzem: bennük több nemzeti érzés volt, mint a maiakban, különösen elnézve egy Mészáros Lőrinc mély (???) intellektusát, vagy Csányi Sándorét, a többit már meg sem említem).<br />Valójában csak tőkés van – mindenféle előjel nélkül.<br />Pont úgy, ahogy Vespasianus császár óta a pénznek sincs szaga (és minden ellenkező híreszteléssel szemben: nemzetisége sincsen!!!).<br />Ja, és az ún. magyar (???) nemzeti (???) tőkésosztály kivétel nélkül az Állam csöcsén, állami megbízásokból, állami közbeszerzéseken, állami támogatásokból – azaz közpénzen “nemzeti tőkéskedik” itt – egyik sem a saját, valódi önerejéből.<br />Úgyhogy nekem nem hiányoznak a "magyar nemzeti tőkések" – pont annyira nem, mint az, amit reggel lehúzok a rötyin.
      - 2024. 06. 17. 08:41
  • Gerry
    Idekívánkozik...

    Spari (Spartakusz) régi követõnk írta nekem ma délelõtt, de a Linkje már nem müködik, így azt - bár kíváncsi lettem volna rá - már nem tudom átadni nektek, ugyanakkor az elsõ mondatai miatt mégis úgy döntöttem, hogy néhányunk számára visszahozza a múltat, és talán egyeseknek - újabb tagoknak - felhívja a figyelmét Imre archiv oldalaira is... amelyek szerencsére a mai napig olvasás céljából elérhetõk: https://imre.club/

    !!!!!! Spari oldala idõközben beindult !!!!!!


    ...Valamint a levelében említett SZŐLŐSI ILDIKÓ felszólalásához is elküldte a Youtube címet így csatolni tudom



    A levél:

    Idézet

    Von: Spartakusz
    Gesendet: Sonntag, 16. Juni 2024 09:12
    An: Gerry
    Betreff: Re: FIGYELEM A JÖVŐ és nem a menő...
    ----------------------------------------------------------------------------------

    AKIK MEGJÁRTÁK A KÁLVÁRIÁT ÉS MEGFESZÍTETTEK LETTEK…

    Először hazám ma már, majd nagyjaink, mártírjaink, hőseink, ma sorolom aki eszembe jut, ügyvéd aki megírta a revízió diagnózisát és gyógymódját, megölték, Szima akinek szimata jó és helyes volt, Főügyész és Kármán Irénje az olajmaffiánál, a libás, aki ma is vigyorog ránk, áldozatai a sírban fetrengenek no nem a röhögéstől ha nem a fájdalomtól, hogy miért ilyen buta a magyar, Borbély akinek elvették a butorgyárát és ma már a bankj oldalát is, Györgykös aki vénen sínylődik a bűnöző börtönében - Imrével egyetemben, mert aki ki merte mondani leírni antiszemitának lenni hazafias kötelesség, én magamat már meg sem említem sem a devizásokat se a vakcina fasizmus áldozatai és gerry téged sem mert korán észrevetted, hogy akkor is hazudtak a népnek amikor te még otthon voltál, és mindazok akiknek el kellett menekülniük a megélhetés túl élés reményébe a messze idegenbe!

    Biztos, hogy sokat kihagytam – és nem azért mert akartam ha nem nem jutott eszembe kínjuk fájdalmuk nyomoruk e földön a halálkultúrájában –

    ÉS RÁ DÖBBENEK NEM AKAROK ÉN SEGÍT MEGGYŐZNI TERELNI ABBAN ÉS ODA AHOL MINDEZ MEG VAGYON- ÍRVA –

    Téged se terhellek GERRY e munkával – de a linket közlöm, és oldalaim ahol mind ezt a küzdelmet leírom megkereshető – a face nem láttat, teljesen felesleges oda írnom, mert csak én látom és olvashatom, de itt talán olvashatod ha akarod network amit ma meg se tudtam nyitni már én sem –

    MINDENHOL OTT VANNAK ÉS ÁRTANAK

    AZ ALÁBBI VIDEÓT FELTÉTLEN HALLGASD MEG 58:58.TÓL ...
    VVVVVVVVVVVVVV
    https://youtu.be/60-sJhp52Nc?si=atHpb...amp;t=3525
    AHOL az idős hölgy tanítónő SZŐLŐSI ILDIKÓ elmondja a héber sárga veszedelmet, amit nekem nagy anyém (NAGYMAMÁM) akkor régen elmesélt … 1968-69-BEN!




    SPARI BLOGLINKJE: http://network.hu/spartakusz/blog/las...-nem-felek
    - 2024. 06. 16. 13:30
  • B
    Tudjuk hogy a "politika" kiknek a fegyvere! Emlékezzünk a görög birodalom liberális "lmbtq" bukására,vagy a római birodalom szinten szenátusi liberális "lmbtq"-s bukására! De nem emlékszünk,vagy csak nem hozunk összefüggést ezekben a történésekben. Ez a hatalom gyakorlása a népek,nemzetek fölött! Minden politikus kutya akiknek gazdája van,"vérebek" a nemzetek elnyomása érdekében! Ezt az elnyomást az ő fegyverükkel, politikával leküzdeni nem lehet! Csak nemzeti összefogással, pártatlanúl és erővel! Nem az én gondolatom,de nagyon tetszik mert találó: a választással valóban keresztet vetsz jogaidra, amit tényleg egy urnába dobsz! Eltemetjük a nemzetünket a jogainkkal együtt... Ahelyett hogy a politikusokat kötöznénk a főtérre hogy legyen idejük megvitatni egymás közti ellen nézeteiket! De amíg hitet adunk választottjainknak,addig azt a hitet magunktól vesszük el! Lusta ember várja mástól a megoldást, megváltást!
    - 2024. 06. 16. 19:27
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %