Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

„Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását 2020.05.14-én"

„Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását 2020.05.14-én"
Egy nagyon fontos parlamenti felszólalás hangzott el az Olasz parlamentben 2020. május 14-én, amely ülést a koronavírus és a világjárvány körüli helyzet miatt tartottak.

A videó itt nézhetõ meg: https://youtu.be/A-X9pJWUPtA

Sara Cunial képviselőnő páratlan bátorságról tett bizonyságot, amikor egyetlen felszólalásban a lehető legfontosabb nem főáramú összefüggést napirendre vette: - A szabadság mindenféle ürügyekkel létrehozott korlátozását.
A vírus okán egy megfigyelőállam létrejöttét és a fiatalok manipulálását.
Az államok felett álló oligarchák beleszólását a világ irányításába.
Bill Gates totális befolyását a WHO-ra és a világjárvány kezelésére, az oltás és vírusipari, egészségügyi korrupció és a legfelső szintű politika kapcsolatát.
Bill Gates bűncselekményeit, aminek következtében több százezer gyerek bénult meg és nő vált meddővé, a már tavaly EVENT 201 néven szimulált járványt és az ID 2020 nevű programot, ahol vakcinákkal digitális azonosítót adnak be a pácienseknek.

Itthon is jó lenne hallani ilyen felszólalást.
Vagy ami késik az nem múlik?
Pyton 2020.05.18 2,672 23 hozzászólás

23 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gerry
    ...én má' csak azt a hírt várom, hogy szegínySara megbetegedett egy nagyon-nagyon-nagyon kemény Covid-19-es virus támadásakor, de már érkezik a herceg fehér Micro-fostos lovacskán és megcsipkedi Sara sápadt arcoskáját, mire a már majdnem elalvó hölgy hirtelen felriad, és nyakába ugrik az õt megmentõ .... de tudjátok ki is az... ígen, igen! Pontosan! Még valami - teljesen ingyen és bérmentve ülrözte el a Kinaiak által vödörszámra behordott gyilkos férgekeT.

    Nem hivatalosan, már azt is repesgeti az olasz média, hogy beleszerelmesedtek egymásba és a Vatikáni zsinat-góga most fogja isteni csodálatos eseménynek kihirdetni... lám lám, rosszaság helyébe is lehet jót várni.
    A fehér (hátul kicsit barnás) Micro-fostos lovacskát, õszentsége megkapta mint ajándék. Már felkértek egy rendkívül-belül zseniális festõt, (aki állítólag MisiAngyalig vissza tudja vezetni a családfáját) - az ük-ük-ükanyja mosónõ volt, de a tehetségét az ük-ük-ükapjától örökölte. A fehér-barnás lovacska állítólag a Sex-Tusolo kápolna belsõ kupolájának egy kevésbé frekventált helyére kerül, ahol két arkangyal vezeti be és vezeti az ott várakozó felkentek mögé... (De ez még titok, ne terjesszétek, nehogy rémes-hírterjesztõnek mondjanak minket.)

    Addig is - mindenki sürün mosson kezet és még véletlenül se egyen mosatlan gyümölcsöt!
    Szia!
    - 2020. 05. 19. 16:56
  • E
    A RockFery Foundation elkészítette a "Kovid-19" Gazdasági-, Egészségügyi-, Biztonsági-Tervet :
    https://www.rockefellerfoundation.org...tion-plan/
    Mennyi teszt lesz naponta, mennyi új alkalmazott (100000-300000 fő)... Stb. Stb.
    - 2020. 05. 19. 17:30
    • balu
      Hugi,
      egyrészt mert szívükön viselik az emberiség javát, másrészt meg elődeik szorgos munkával összekuporgatott trilliárdjaival nem akarnak spórolni, ha nemes a cél. Én nem is tudom mi lenne velünk, ha nem lenne minden multimilliárdos ilyen önzetlen filantróp.
      - 2020. 05. 20. 15:29
  • E
    Új kínai vírus- epicentrumról (Shulan) és a wuhaninál drasztikusabb rendeletekről beszél az EpochTimes is többek között.
    Nem tudom mennyire reális a probléma, de a további ijesztgetés, felkészítés lehetősége is benne van a hír megjelenésében:
    https://www.theepochtimes.com/extreme...55879.html
    https://www.adnkronos.com/fatti/ester...6f3JN.html
    Ui. : az EpochTimes azt írja, hogy "őszinte hírek, egyenesen az otthonodba. Próbáld ki, kapsz egy ajándékot" ejjha! Aztaaa!
    - 2020. 05. 19. 18:01
  • Rigo
    Rigo
    A fiatalokkal már nem lesz gond . https://index.indavideo.hu/video/Nagy...tonikomertTisztelet persze a kivételeknek .
    - 2020. 05. 19. 19:34
    • Mormi
      Kedves Rigo! Kicsit sem tűntek ki a megszólalók közül az izraeli arcélűek! No meg a riporter sem! Hát, ezekkel már nem lesz gond, az tuti! Agyhalottak! Ezek már a chipezésre is simán rábólintanának, de a kötelező oltások miatt sem lenne zúgolódás! Tökéletesen beprogramozott zombi biorobotok és rohadtul fogalmuk sincs semmiről, ez tökéletesen látszik rajtuk! Ha holnap már lövöldöznek, mint máshol a rendőrségnek nem engedelmeskedő járókelőkre, ezek simán átlépnének a hullákon is, sőt szelfiznének vele! Na jó! Talán lenne egy-kettő, amelyik kicsit elszörnyülködne egy ilyen látvány, negatív élmény hatására, de gyorsan túl tennék magukat rajta! Ezek már biztos nem vennének részt egy forradalomban, mint az 1956-osok, inkább hazamennének bulizni, kiülni a teraszra golyófogónak! Simán elhajthatók a vágóhídig, nem tiltakoznának ellene! Egy nyílt katonai megszállást, USA-Izrahell fel se fognának, mert ahhoz agy is kellene! Kész! A jövőnek annyi! Ezekkel? Akikre meg a mai fiatalok közül jövőt lehetne építeni, brutálisan kevesen vannak, szerintem! Közvetlen környezetemben tapasztalom! A francba
      - 2020. 05. 19. 23:33
      • S
        Pont ezt figyeltem én is. Szinte az összes zsidó, a fekete napszemüveges vékony az még buzi is, meg zsidó is.
        - 2020. 05. 21. 07:04
      • S
        Miért? Te nem lépnél át a sok birka hulláján? Engem se ríkatna meg a sok tetves.Én se, meg a többiek se itt az oldalon, nem vennének részt egy forradalomban, mert tisztában lennénk vele hogy azt nem a nép hívta életre, hanem a zsidó. Itt nem lehet népfelkelés, mert nincs nép.A Pesti faji közeg meg jól kirajzolódik a videóban. Hatalmas zsidó fészek, a romkocsmák viccdiplomás takony zsidó külykei, akik eztán is munka nélkül vannak, bulizni meg az apja meg az anyja adja most is a pénzt.De még 20-on évesen is ott tartanak hogy buli. Ezek szoktak lenni a zsidó államhatalom kezében a céltáblák, mivel amúgy agyhalottak ezek is, mint a nemzsidó társaik - de lelkületben viszont már azok is azt a szellemet vallják tudtukon kívül - így ha a zsidókat kell “üldözni”, akkor fent tudják hogy ezekért nem kár, viszont a hulláikból megint pénzt lehet csinàlni, ha úgy van, addig meg ezek a tetvesek is csinálják a bomlasztó tevékenységüket a maguk módján. Züllés, és a többi.
        - 2020. 05. 21. 07:15
  • R
    https://nlc.hu/ezvan/20200514/bill-gates-koronavirus-jarvany-konteo-osszeeskuves-elmelet/

    A múlt héten már megkíséreltem ezt a linket közreadni, a BG@MG alapítvány tevékenységével foglalkozik.
    Remélem lesz a hölgy bátor felszólalásának folytatása és csak így tovább. Szerintem ezentúl nagyon kell majd magára vigyázni és ablak közelében nem tartózkodni (nehogy kiessen véletlenül ...) ezen ellen már szájmaszk sem véd, más ellen se...
    Hamu alatt már nálunk is izzik a parázs. Amint tűz feltámad nem biztos hogy oltani, hanem szítani kell, de okosan.
    - 2020. 05. 19. 20:58
    • balu
      Robit,<br />a tűzzel csak az a baj, hogy ha rossz irányba fúj a szél, akkor nem azt égeti meg akit kéne. Amúgy egyetértek.
      - 2020. 05. 21. 09:48
  • Posta Imre
    Ez azért már nem enyhe fokú paranoia. Csiccsolína nem akar előre-ruckolni a farbával?
    - 2020. 05. 19. 21:10
    • S
      A Die Juden in Ungarn című tanulmányomban, amelyet még 1918 szeptemberében írtam, statisztikai alapon a zsidók bomlasztó hatását bizonyítottambe.Rámutattam a tanulmányomban arra, hogy a világon viszonylagosan a legtöbb zsidó Magyarországon van.18 keresztényre esik 1 zsidó míg Franciaországban az arány 396:1 az arány, és így ha a zsidók bomlasztását meg nem akadályozzuk, nemcsak oroszországi foglyainkat, hanem a magyar nép összességét fogják szétzülleszteni.

      Sikerült, felszámoltak mindent amit csak lehetett. Magyarok nincsenek, csak állampolgári baromállatok.
      - 2020. 05. 20. 11:12
  • E
    Megjegyzem, hogy pl. Rosario Marcianó (Tanker Enemy. Tán páran a régiek tudják kiről van szó) már hónapokkal ezelőtt egyik-percről a másikra leállították. Pontosan azt mondta, amit most átélünk és ami várható. Sara Cunial lényegében nem mond új, vagy eddig ismeretlen dolgokat. Vittorio Sgarbi hasonlóképpen beszél a parlamentben. Az is lehet, hogy szelep jelleggel működtetik őket. Szerintem, ha nem akarják, nem jut szóhoz.

    A nagy kérdés a következő:... És?
    - 2020. 05. 19. 22:57
  • J
    Nagyon szep dolog az amikor emberek elmondjak az igazat!
    Petofi is es meg sokan elmondtaK!!!
    Söt még meg is irtak!
    Talan IMRENEK pesten a Pilvaxba kellene az asztal tetejen mondani az igazat!

    Mondani mondani !! De kiknek??

    Talan CSELEKEDNI !Az jobb lenne.
    1 fecske nem csinal nyarat.Komor
    Tenyleg a fecskek mar megjottek??
    Vagy csak most afrikabol a migransok jonnek.
    - 2020. 05. 19. 23:47
    • balu
      Joe,
      hol lehet lájkolni?
      Tetszik na, megvan.
      Ja, össze kéne dugni a fejünket és csinálni már valami okosat. Fogy az idő, de elég durván. Az az érzésem, hogy a sok duma, főleg a klf. internetes kiszivárogtatók meg leleplezők már inkább hátráltatnak. Az tudott dolog, hogy a mainstream hazudik, aszerint is hallgatjuk, ha hallgatjuk. Csak ez a cabal-ellenes-összeesküvés hírfolyam számomra egyre idegesítőbb kezd lenni, mert mindenkinek az a happy érzés jön le belő**** hogy "megmozdult valami", a "jók" végre léptek blablabla. Csak aztán mindig kiderül, hogy 5G is lesz, a vírus meg nem is vírus, de attól még az oltást meg kell kapni, meg hogy körözik Bill Gatest, de fogadjunk, hogy holnap is ott lesz valamilyen fórumon vagy tévében és csak tolja és tolja a sóderét. Meg Vityáék itt lazítanak - de amott meg szigorítanak, és az idő csak megy és megy. Aztán egyszercsak tényleg megérkeznek a telekomosok a mi utcánkba is és felszerelik a szembe házra a kütyüt. Rá egy hétre meg berendelnek szurira, ha nem megyek brutál pénzbírság. Aztán akkor már b.szhassuk.
      - 2020. 05. 20. 02:16
    • Vero6
      <p>Joe, a virus elment szabira, de visszajön összel... mint a fecskék meg a gólyák. </p>
      <p>Szóval itt az ideje a migráncsok na meg az óriásplakátok munkába állásának. </p>
      - 2020. 05. 20. 06:32
  • Posta Imre
    Nem tudom láttatok -e már ilyent! Enidnek teszem, hátha találkozott már vele. Oroszlány és gyík. https://www.youtube.com/watch?time_co...=emb_title
    - 2020. 05. 20. 09:13
    • E
      Imre! Nekem a MAA-t juttatja eszembe. Mondjuk úgy egy ilyen aktív, "látens" program/memória... egyéb.Persze ki kell zárni a technológiai trükköket. Nem tudom ez mennyire hiteles. De úgy látom élvezi a lyány a pillogást.
      Ilyennel még nem találkoztam. Esetleg Gerry - mint cicológus - már találkozott. Mosoly
      - 2020. 05. 20. 11:43
      • Posta Imre
        Na ez lehet a copólidért a népi hiedelemben. Lehet valami nano-ókulláré, kóhntakt linze.
        - 2020. 05. 20. 12:35
      • E
        Gyerekek! Én cicológiát írtam, a nő macskaszeme miatt. Persze tavasz van értem én.
        - 2020. 05. 20. 14:28
  • J
    Enid !Nevet
    Jo helyen tapogatsz !
    Eddig meg NEKEM -se vallota -be.
    De az bisztos , hogy ez a cicin logos gerry szem rebbenes nelkul is beszelni.Tetszik

    Elnezest a betu hibaert! Reggel a billenyuk nem jol mukodnek.Te szemét!
    - 2020. 05. 20. 12:18
    • Gerry
      Beee! - peeersze.... neked azért nem müködik a billentyüd, mert reszketnek a kezeid... rég láttál "cicit" Helyes!
      - 2020. 05. 20. 14:17
  • J
    Na latjatok illllen titok tarto ez a Gerry gyerek!Beee!
    Tobbet nekedse mondok el bizalmas dolgokat!Anyád!
    Ezek utan NE IS VARD , hogy a bizalmas maganeletemrol NEKED bar mit is mondjak!Jaj ne!
    - 2020. 05. 20. 16:49