Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Ébrednek az emberek Európa német nyelvü területein!

Ébrednek az emberek Európa német nyelvü területein!

Az "alvó nyáj" lassan megmozdul a korona-vírus önkényuralmi intézkedései ellen.
A szájkosarak (kötelező oltásokkal való fenyegetettség, 5G telepítés szükségessége) lassan hatásukat vesztik.


Az emberek érzik , hogy méltóságuk, szabadságuk és szabad jövõjük került veszélybe!

Németország , Ausztria , Svájc ! - Nemzetközi irányítású szervezkedés Európa 3 országában!
Központi gyülekezési pontok a korona-vírus intézkedései ellen ezen a hétvégén: https://demo.terminkalender.top/



WWG1WGA - Where We Go One We Go All !!!
"Mikor végre összefogunk, meglesz a mi közös utunk!"



A hírt Pentrado küldte be.

Gerry 2020.05.22 3,078 26 hozzászólás

26 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Mindig akkor ébrednek amikor már benne vannak a marhák? Minden esetben előre látható hozzávetőlegesen, hogy meddig fajulnak a dolgok, akkor szart se szólnak, csak amikor torkukon a kés. Amikor már általában késő.
    De annak előtte az csak összeesküvés elmélet, olyan nem is létezik. Nesztek.
    - 2020. 05. 23. 07:37
    • szabir
      vagy ebresztik oket XD kb anno Dolfyval es ez vot
      - 2020. 05. 24. 09:01
  • J
    Szalonna !
    Mindig akkor ébrednek amikor már benne vannak a marhák?
    Akkor semmi baj othon. Mert Magyarorszagon meg csak nem is EBREDEZNEK.
    - 2020. 05. 23. 08:16
    • S
      Itt soha nem is fognak. De a hülye németje ugyan ott van. Az őket elárasztó bevándorlás ellen persze nem tüntetnek.<br />Ugyan azok a birkák vannak ott is mint itt.
      - 2020. 05. 23. 10:16
  • Vizilo
    Minden péntekenn tüntetnek itt Linz-benn azok a honfitársak akik nem a közmédiából tájékozodnak, és már olyan szöveg elhangzott hogy azok irányitanak akiket nem szabad birálni ! Gondolom mindenkinek világos kiket nem szabad birálni sehol a világonn ...)
    - 2020. 05. 23. 09:23
    • Vero6
      Mindenhol. Mi meg birka modra maszkban. Fostos biztonsagi or elemfekszik a boltnal, ha nincs maszk rajtam.
      - 2020. 05. 23. 09:45
  • balu
    Aztán ha ezt ilyen szépen kiírják a faliújságra, akkor bőven elég lesz egyetlen helyre kiküldeni egy kommandót, szétveretni őket és nem fognak tovább ébredni a németek. Ha ez lenne a hatalom célja, seperc alatt elintézné. Ha nem fogja, akkor nem ez a célja. Nem látok bele a németországi politikai és nem-politikai erőviszonyokba.
    - 2020. 05. 23. 10:44
  • G
    A Nagy Német Ébredés?

    Virrasztás, elmélkedés, séta, csillagok csillagok stb.

    Morgenthau Henry barátunk , a 2-ik Világháború végén egy végzetes tervet eszelt ki testvéreivel, a "német kérdés" egyszer és mindenkorra megoldására.
    Akiben egy szikrányi büszkeség, tartás és becsület maradt, kivégezték, a többieket, egyszerűen ki akarták herélni, a nőket meddővé tenni.
    A német ipart eltüntetni, aki maradt művelje a földeket, esetleg disznókat tarthat.

    Később módosították ezt a ragyogó tervet.
    Hagyták a német ipart, mivel az átlag német munkás ügyes, szereti a pénzt, spórol, pedánsan betartja a szabályokat, alkalmazkodó és manipulálható, tehát hasznos.
    Morgenthau után szabadon, Merkel muti még össze is keverte jobb sorsra érdemes népét feketékkel, csoki barnákkal, muzulmánokkal. Biztos ami biztos!

    Így aztán: valami van, de nem az igazi, egy kicsit? töketlen...........
    - 2020. 05. 23. 11:10
    • balu
      Gutai,
      hát Morgenthau aztán minden volt, csak nem a németek testvére... Einstein, a Rotschildok, Trockij, Kun Béla - na azok voltak az ő valódi testvérei. Úgy utálta a németeket mint a szart.
      Németországot a háború után egy másik koncepció, a nevezets Marshall terv alapján vették kezelésbe, mert kellett nekik egy ügyes és erős vazallus Jevrópiában. Már a háborúnak is minimum a felétől világos volt, hogy azért az angolszász szövetségesek meg a szovjetek tkp. ellenségek. Vagy azok lesznek, mihelyst elül a scatazaj, már Ausztria vagy Csehország megszállásánál (egyik részről se nevezzük inkább "felszabadításnak") vagy Berlin ostrománál elkezdtek marakodni.
      - 2020. 05. 23. 11:51
  • Gerry
    Ez nem csak német - figyeljétek már meg mi ez... Gutai, szerintem te azért nagyon lenézed a német embereket.
    Nehogy azt hidd, hogy olyan nagyon nyuszik... Egy ideig biztosan, csak nehogy meglepõdj!
    Ez itt az egész európai német nyelvü közeg mozgósítása. - Persze könnyen lehet, hogy ezt is lemossák ahogy minden helyi vagy lokális megmozdulást... de ha a listát megnézed akkor az nem egy oldal, nem egy város...
    Mindenhol, mindig félnek az emberek attól, hogy a megszokott kis polgári világuk széttörik. De ha már azt látják, hogy töredezik - akkor már nem félnek, hanem megpróbálják megvédeni.
    - 2020. 05. 23. 12:23
  • J
    Nem is olyan " vérszegény" megmozdulás ez Bár itt tudna valaki megszervezni valami hasonlót külföldi városok részvételével is!
    Addig ne kritizáljuk a németetek, amig az ő füvük zöldebb, az utcáik tisztábban, van némi fegyelem a polgárok között , és a nyugdíjasaik nem csirkelábból főzik a vasárnapi ebédet. Legjobban az tetszik náluk, hogy még meg tudják egymást tisztességesen önözve/magázva szólítani, nem dőltek be az angol nyelvterületekről ostobán átvett primitív tegezésnek.

    Ami a maszk viselését illeti, itt nálunk kötelezővé kellene tenni az influenzás, tüdőbeteg emberek számára egész évben, járványtól függetlenül néhány évtizedig, addig amig önként felhagy a polgár a másik ember való beleköhögésbe. Bár ennek nem nagyon örülne a Big Pharma.
    - 2020. 05. 23. 13:22
    • S
      Te miről beszélsz? El vagy veszve? Az utóbbi 20 év alatt annyi angol szó került be hogy az nevetséges. A libsi zsidó lapok itt is irkálják az idegen szavakat.
      - 2020. 05. 23. 14:28
  • J
    Jazmin !
    Ez a te velemenyed !
    Legjobban az tetszik náluk, hogy még meg tudják egymást tisztességesen önözve/magázva szólítani, nem dőltek be az angol nyelvterületekről ostobán átvett primitív tegezésnek.
    Igen az igaz , hogy a megszokott Magyar nyelv es szavak ertelmezese NAGYOM FURCSA a Magyar embereknek.
    De ez annak koszonheto , hogy SEMMILYEN mas nyevet regota nem hasznalt a nemzet nagyobb tomege.
    Nekem meg mar az furcsa ,ha 2 evvel idossebb ember elvarja azt , hogy magazzam!
    Talan meg (csokolomot is fogok )koszonni!A francba Na azt azt an NEM!

    Minden vonatkozasba a TEGEZES vagy a MAGAZODASBA a hangsulyba megvan a TISZTELET megadasanak a modja.
    Magazolva is lehet valaki nagyon TISZTELETLEN !
    De az olyan fel allassal , hogy TE hogymertel engem le tegezni itt tobnyire az egyennel van nemi problema aki egy kicsit FEN hordja az orrat!
    - 2020. 05. 23. 14:15
    • mentsvar
      Joe, ez az Ön véleménye. Helyes volna, ha visszatérne a magázódás. Gyermekkoromban szüleimet ugyan tegezhettem, de a köszönési forma az hivatalos kellett hogy maradjon. Emlékszem, amikor először mondtam apámnak, hogy "helo, elmentem" Akkora botrány volt belőle, hogy hetekre visszavetette a további lázadásomat. Régi "szép" idők.


      Balunak van igaza. Mi, akik ébredettek vagyunk, tudjuk, hogy titkosszolgálati operáció lehet csak minden sikeres nagyobb méretű lázadás. Ez alól csak akkor lehetne kivétel, ha valami különleges szervező képességű karakteres személyiség születne. Mert karakteres személyek azért vannak. De olyan, aki magasfokon lenne képes szervezésre, és pityeregve látom be, hogy szükséges a csapatépítés is. Gyűlöltem, ha valaki velem csapatszellemet akart volna építeni.  Ma meg látom, hogy mennyire lehetetlen -és nem csupán a kényelem, félelem, bizalmatlanság miatt - kapcsolatot kialakítani egy másik emberrel. Oda jutottunk, hogy mára eltűntek az emberi kapcsolatok. Ember képtelen kapcsolatot kialakítani egy másik emberrel, manapság. Persze olyat, ami azért kicsivel mélyebb, hosszantartóbb, és vitatkozást is túlél.

      (ez próba)
      - 2020. 05. 23. 15:51
      • S
        Hogy írjak valami összetettet is, mert Gerry-től mindig megkapom, hogy nyersen szólalok meg. Bár itt az oldalon egymásnak nem sok újat tudunk mondani.<br />Imre tudna, csak azok lehet megint olyan infók lennének, amivel jelenleg még alig tudna kezdeni valaki valamit.<br />2 év múlva viszont már elkezdene valami “világítani”, így ráér elmondani akkor.
        - 2020. 05. 23. 16:25
      • S
        És pont!<br />tömören, ahogy szétverték a néplelket, úgy társadalmi szinten is elidegenítették a nípet önmagától!<br />Nem hogy bizalma kapcsolatot valakivel, de még a neked ellenkező nemből is alig találsz magadnak értelmes társat, akivel belül is megértitek egymást, meg tudtok egymás szemből olvasni... akkor gondolj bele a bizalmi társadalmi szintű kapcsolatokba, a zsidó úgy szétverte a néplelket, elhintette a megosztottság és az egymás iránti gyűlölet magját a népnek nevezett birkák soraiban, hogy mára nincs biz-alom. Biz-almat(mát)lanság - tudod az alma az kerek, EGÉSZ- az van, ebből már következik az alkalmatlanság is.<br />Cáfoljátok meg ha nem jól látom.
        - 2020. 05. 23. 16:20
  • J
    mentsvar !
    En nem a be vett hulye szavakra ertettem> ( SZIA ,OKES,BAJ) Idegen es raadasulrosszul kimondott ertelmetlen szavak azok ami helyesnek tartok!
    hogy "helo, elmentem Ebbe hol volt maga a tegezodesi viszony???
    Igen a (HELO ) messzemenoleg nem MAGYAR, es ertheto volt a szuleid felhaborodasa!Tetszik
    Esetleg , ha azt mondtad volna (EDESAPAM LFOGOK MENNI ) vagy szeretnek el menni.

    Irtam ! Magaba a HANG sulyaba erezheto a tisztelet megadasa.
    MAGAZVA vagy akar TEGEZVE !

    Men akarok nyevlv vizsgat tartani ITT senkinek!
    Aki erti ERTI !
    Foleg azok akik beszelnek mas nyelveket, vagy mar eltek vagy elnek mas orszagba.
    Lattam mar a YOUTUB oldalan magazodo cigany gyereket ugy beszelni , hogy ott a helyszinen kellet volna meg fojtani!
    - 2020. 05. 23. 16:48
  • G
    Joe,
    Helo, hallo, hello
    nem magyar?

    1893 február 15-én zajlott le az első telefon beszélgetés.
    Az egyik szobában volt Edison, a feltaláló, a másik szobában Puskás Tivadar mérnők, a segédje.
    Edison szólt valamit bele a készülékbe, biztos érdeklődve, hogy Tivadar hallja-e?
    Tivadar felizgulva válaszolhatott, magyarul: igen, halló

    Mert a szónak angolban nincs jelentése, talán így történt.........
    - 2020. 05. 23. 17:24
  • P
    Üdvözlök mindenkit!
    Örülök annak, hogy oly nagy létszámmal maga az írással foglalkoztok, tehát van remény, hogy a magyar szürkeállomány majd csak egyszer megmozdul. Szalonna: a kés a torkukon ! igaz , de legalább az elme átmosásuk ellenére egyre jobban ébrednek . Lassan felismerik, hogy évtizedek óta becsapták őket. De nem csak őket több mint a fél világot és mi sem vagyunk kivételek, csak vannak akik korábban felismerték, egyesek a mai napig nem. Nem gond, ez így van jól! A Joe igen jól látja, hogy magyarban nincs megmozdulás, a kés ugyan úgy a nyakatokon van csak ép még nem ismertétek fel! Nem véletlenül választottam a szürke állományt, ha ismered a „négy lábú“ szürke marha összetartozásainak jellemeit akkor azt kell mondanom, hogy intelligensebbek a két lábú akttól !!!

    Nem véletlenül választottam a világban elterjedt jelszót !

    WWG1WGA - Where We Go One We Go All !!!

    "Mikor végre összefogunk, meglesz a mi közös utunk!"

    A kérdés az, hogy magyarban mikor értitek ezt meg ?
    - 2020. 05. 23. 18:08
    • S
      A baj az hogy nem minden fronton ébrednek.
      - 2020. 05. 23. 20:37
      • P
        Nem gond, nem baj! ez azt jelenti, hogy tudatuk még nem érte el azt a szintet, hogy felismerjék helyzetüket!
        - 2020. 05. 23. 21:32
        • S
          Katasztrófa. Minden ott van előttük.
          - 2020. 05. 23. 22:04
  • J
    gutai zub !
    Ahogy irtam nincs kedvem ITT nyelveszkedni!
    De megtudnad mondani , hogy a ( HELO )az tegezo vagy magazodo ?

    Mert valojaba errol indult ez a beszelgetes.

    Es magat a HELO szot nem igen hallottam a gyakorol beszed stilusokba.
    Csak telefonalas eseten hasznaljuk.
    Vagy ha felakarjuk hivni valki figyelmet arra , hogy figyeljen ram (HELO ITT VAGYOK )

    Csak az erthetoseg kefveert!
    Edesapam legyszives gyere ide hozzam? Ez tegezve .Ezt EN meleg es nagyon kozvetlennek erzem.
    Apam gyujon ide hozzam. Ez magazva. Ezt viszont eleg tavoltarto es huvosnek.
    Es ez csak irva van. De az igazi HANG ami , mind ketto a HANGSULYBA rejtozik es erezheto .

    Es ezek utan dontse el mindenki , hogy mellllik stilusba szeretne, ha a gyereke vagy ,mas fiatalabb igy beszelne hozza.
    - 2020. 05. 23. 18:44
  • G
  • G
    Hülye idegen szavak, hülye idegen emberek

    1997, december 13-án, Kleberg megye Texas állam, Egyesült Államok.
    A helyi önkormányzat egyhangúlag megszavazta, hogy a "Hello" köszönés helyett, a "Heaven-O" kifejezést kell használni.

    A mélyen vallásos helyi eszementeket bántotta a "hell=pokol" köszöntés, ezért kicserélték a "heaven=mennyország" szóval.

    Következő szavazás a Hellicopter lesz.......
    - 2020. 05. 30. 14:05
  • Gerry
    Azért nem egészen értem kivel-kikkel-mivel akar a "nép" (az istenadta) egyetérteni?
    "...meglesz a mi közös utunk!" - Persze ez csak feltételes mód! Na gyere!
    https://twitter.com/i/status/12023329...5615057925
    - 2020. 06. 06. 16:44