Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Ami megöl, az erősebbé tesz!

Ami megöl, az erősebbé tesz!
Van tennivalóm. Úgy látom ezt sokan értitek már. Ha elhanyagolnám a kötelességeim, tudjátok, hogy ezt is kötelességből teszem. Hagyom, had legyen más is okos, vagy legalább szép, erre a kis időre még, így nem vetem meg, aki megvet. Nevetem! Játsszuk azt, hogy elképzeljük, hogy mi is van. Ha valakinek van némi fogalma a skizoid állapotról, akkor annak nem újdonság. Igen, az van. Nyílt hasadás, de inkább törés. Az USA-nak vége van. És pont. Röhögve, hörögve. Éppen most. Tegnap egyik csapattaggal mentem dolgozóba és mondom neki, hogy Bidé már nem a zusa elnöke, hanem a "díp sztété", vagyis annak kirakati majma, az usa meg megszűnt oszt jóccakát. Nem hiszitek? Én sem. Tudom.

Erre ma olvasom Gorbacsov nyalatkozatát, hogyaszongyahogy: "Az a lényeg, hogy kérdésessé tették a zusa, mint állam létezését."  Mivel Oroszország jelen állapotában sem létezik, ő csak tudja. A "magyar állam" meg dettó nulla szabadkőműves zsidó kreálmány, így most érdekes lehet a kovidos következtetés, hogy alakul az új-régi világrend ebből a káoszból, amiben természetesen minden "régi-új szereplő" összejátszik. Tudom nem hisztek nekem. Nem baj. Megjátszották, hogy Közel-Kelet "ura" immár Erdogán szultán az oroszok aktív szereplésével. Ők játszanak a keze alá. USA-Izrael szerepe, a zsidók egyre inkább kiszorulnak a "politikai" palettáról...., bár ebben a formában ez kicsit érdekesebben alakul, de erről talán máskor. A kovid-sztori semmire nem való, azon túl, hogy mindeztekről elterelje a figyelmet és azon aggódjanak a népek, hogy "juj most möghalunk". Egyébként úgy tűnik, hogy átestem rajta. 3 nap. Verejték, kis köhécselés, izomfájdalom, hőemelkedés. Aztán utána (most is még) sokkal jobban érzem magam, mint előtte, kipihentebbnek, fittebbnek. Mondtam is, ha ez a kovid, akkor én még kérek belőle. Na, ennyit mára, mert holnap is munka van. Jók legyetek és ne aggódjátok túl magotokat. Háború van., Megígértem, úgy is van. Idén teljes körű mozgósítás a legvalószínűbb. Lengyelek nem is rejtik kipa alá. Itt még kicsit óvatosabb a cionista kórus.

44 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    basszák meg-emberek szeretnek békésen pipácgatni házuk tornácán egy üveg bor mellett(--én meg utazgatni szeretek) s erre rájuk gyujtják a házat---ha erre sem jönnek dühbe emberek akkor bassza meg az egész emberiség de istenségek is tehetnek egy szivességet nekem s kezembe adhatnának egy detonátort...sose fogom elfogadni rabságot bár valoszinüleg nem fog kelleni kivégzö osztag mert anélkül is megszakad a szivem s holtan fogok összeesni rövidesen.....
    - 2021. 01. 08. 21:44
    • Posta Imre
      Monguz, igen rossz megfigyelő vagy. Hol szeretnek békében pipázgatni? Esetleg az Andokban a kecsuák. Itt görényország bucka alsón a zemberek nagy pofával hangoskodnak, zajolnak, mennek, mint a mérgezett egér, zabálnak, baxtatják a másikat....szóval legyen már meg az a háború, plíz!
      - 2021. 01. 08. 21:49
  • Gerry
    Na végre - néhány gondolatodat is leírod!
    Remélem nem kell ösztökélnem téged öregkorodra...Anyád!

    (Aki nem érti annak itt a jelentése)

    Idézet

    ösztökél

    ösztökél tárgyas ige -t, -jen [ë]
    1. (népies, régies) <Igásállatot fanyelű lapos vasdarabbal> ütöget, szurkál, hogy megindulásra, gyorsabb haladásra késztesse. Bivalyt ösztökél. Az ekét húzó ökröket ösztökéli. || a. <Igásállatot szóval, gyeplőszárral, ostorral> gyorsabb haladásra késztet.  A fuvaros gyorsabb haladásra ösztökéli a lovát. (Krúdy Gyula)
    2. (átvitt értelemben) <Személyt állandó kéréssel, rábeszéléssel, buzdítással, példaadással> munkára, cselekvésre, fokozottabb tevékenységre ösztönöz, hajt, serkent. Tanulásra ösztökéli a gyermeket. A munkaverseny egyre nagyobb teljesítményekre ösztökéli a munkásokat.  Szerettem volna sürgetni, tolni, ösztökélni előre ezt az embert … (Kaffka Margit) Ferencet … nem kell ösztökélni, mert az a lábát lejárná azért az írásért. (Móra Ferenc) || a. (átvitt értelemben) <Személyt> vmi vmely cselekvés megtételére késztet, ösztönöz.  Úgy csiklandozta, úgy ösztökélte valami, hogy ugorjék fel … (Mikszáth Kálmán) Alig virradt, a kíváncsiságtól ösztökélve fölkelt. (Kosztolányi Dezső)
    3. (átvitt értelemben, ritka) Ingerel, bujtogat, lázít vki v. vmi ellen. Még ő ösztökélte a fiút az apja ellen. Szabotázsra ösztökélte társait.
    ösztökélés; ösztökélő; ösztökélt.



    Vettem egy fanyelü, lapos vasdarabot!:
    reintex.hu/img/97435/VGS00534/VGS00534.jpg
    - 2021. 01. 08. 22:16
    • Posta Imre
      Gerry, Vera jól ismer és tudja, rám kell hagyni és úgy is az lesz, amit ő akar. Csak én még egy kicsit ellenkezem.  Ellenkezni jó. Ellenlábasom meg nincs, mert mind csupor.   De ládd, itt az első katonai hősi halott. Milyen szomorú. Erős a gyanúm, hogy öngyilkosság volt, vagy ön nélkül, de inkább az első. Katonához méltó halál, ha magyar. A teljes magyar sors benne van. "Meghalt egy magyar katona a déli határnál ..."

      A késedről: ilyet nem venni szoktak, hanem örökölni. Az öregjeink fenték el ennyire filézőre a késeket. Apám böllérkése volt már ennyire csutka. Jó darab.
      - 2021. 01. 08. 22:28
    • szabir
      hogyteszel kepet Gery fonok?

      Idézet


      Egyszerüen alul a Szerkeszt gombot megnyomod. A Link melletti kép-ikont aktiválod és az interneten talált kép kép linkjét közé teszed:

      upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/Ethnic_Caucasia-en.png/250px-Ethnic_Caucasia-en.png
      - 2021. 01. 08. 22:50
    • Dance Monkey
      ezzel pucolsz krumplit vazze?
      - 2021. 01. 10. 21:23
      • Gerry
        nem. rád várok vazze!
        - 2021. 01. 10. 22:07
  • szabir
    ''Mekk(a)hal-unk'' Jonas! Nevet
    Moha-me(n)t Mekkaba/Makkaba Gland-ozott 622 ''Iszlam/Almos'' indul + U-Majad Moorok Hispanba foglalnak 711 = 1333; 1334 a Majad-i agbol szarmazo Bathoryak epitik az ''Etsedi Lapokba'' a Huseg-varat marcz 13/21 ''passio vasarnap'' <---Szkitiai Kijov-etel a ''Motsarakbol/Lapokbol a Napra/Pannoniaba vag yHis-Pan-iaba''
    https://curiositiesbyoti.org/most-akk...n-vagyunk/
    -
    https://en.wikipedia.org/wiki/Umayyad...f_Hispania
    https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1...ori_Bereck
    https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1...sp%C3%A1n)
    -
    818 Almos indul/szuletik - 1334 = 516 Szabirok Ana-Tolyaba [Kappodokia/Dakia/Kaldea, Armenia/Romania,Galatia/Kaldea,Pontusba/Ponty=Carp-atokba
    -
    ''i.e'' 1334 a Trojai haboru legkorabbi datuma; Trojai Ilona apja Tyndareus/Tunder/Dent-Ur/Fog-ur=Bathory
    -
    1334 - 516 Idantyros szkita vs Dariusz perzsa = 818
    ''i.e'' 516 Dariusz Szkitiaba ''vs'' Idantyros - 0 + 373 Hunok Pannoniaba = 889 Hungarok Pannoniaba ''2szor'' - 516 Szabirok = 373
    - 2021. 01. 08. 22:44
  • balu
    Összességében ül a geolopitikai része, csak azzal szállnék vitába, hogy a kovid csak az ijesztgetés miatt van.
    A kovid értelme:
    1, leinjekciózni az EGÉSZ népességet, amcsit, kínait, oroszt, szkítát, sumért és a piréz népcsoportokat is a szürkékkel együtt
    2, szoktatni a birkákat a diktatúrához, szépen egyenként lekapcsolgatni a klf. "szabadságjogokat", szó mi szó, el voltunk már kanászodva

    Már a kovid előtt jeleztem, hogy ÉVEK ÓTA megy ez az "oltasd be magad, mindegy, hogy mire" kampány. A legegyszerűbb magyarázat nyilván a péndz, mert a big pharma cégek nyilván nagyot kaszálnak ezen. Influenza, Lime kór, HPV (eleinte csak lányoknak, de már volt olyan, hogy fiúknak is), Afrikéban tetanusz meg minden bánatos faszom ellen. Biciklivel elesés ellen is akár, nagyjából olyan logikával, mint a kovid: ha eltaknyoltál, pont te vagy az a sajnálatos 1%, ha meg nem, akkor hatott a vakcina, nem azért nem taknyoltál el, mert mondjuk tudsz biciklizni (kovidnál: a saját immunrendszered backhandből legyőzi az egész kórságot, mert nem először lát koronavírust). Ez oilyan szinten ment és megy, hogy az az ember érzése, hogy nem is maga a kórságon a lényeg, hanem az OLTÁÉS TÉNYE. Ergo jó eséllyel minden vakcinába belepakolják egy ideje a "titkos ingredienciát". Ami sok éves fejlesztés része és ha egy labor nem tudja mire teszteljen, ki se mutatja, még ha tényleg független is lenne. Hogy ez a csudacucc mi lehet, arra vannak találgatások, nano-biorobotoktól kezdve, vér-agy gát megnyitó cumón át meddőség-okozó cumóig. Ezek mindegyike benne lehet.

    Szóval az oltás KULCSKÉRDÉS a mi kis sátánistáinknak. Egyrészt a nem jó hangnemben bégető birkákat ki lehet szűrni, első körben a mozgási (térbeli, anyagi, lehetőségek beli) rádiuszukat le lehet szűkíteni (máédosik körben gondolom fizikailag is likvidálni, nem először lenne ez a forgatókönyv), a szépen bégetőket pedig meddővé/zombivá/akármivé lehet tenni. Amennyire én látom, a "nagy" és komoly geopolitikai sakkozás a másodlagos és a sátánisták elsődlegesen inkább pont erre hajtanak. EZért van annyi vakcina: nem kell ez, ott a másik - ami hagyományosabb, nem kísérleti blablabla, de a "cucc" ugyanúgy benne van. Ha nem akarsz kovidost, nesze bazmeg, itt az influenza, gyerekeknek a kötelező BCG vagy hogy hívják, de elismerjók a HPV-t, csak oltasd be magad. Beléd kell juttatnunk ezt a dolgot, érted? Vagy így, vagy úgy, ne okoskoggyá má annyit, mer valagba leszel rugva. Teljesen fölösleges ilyen jogászkodásokkal nekik menni, bullákat meg hasonló baromságokat irogatni - le se szarják, elhúzzák addig, amíg mindenki le nincs oltva, ellehetetlenítik/megveszik kilóra a szerzőket, amit akarsz, ugyanúgy nem vezet sehova, mint eddig az UCC, neszara-beszara meg a többi. Eddig se volt nekik gond hipphopp csinálni új törvényt, ha a cél szentesítette.
    - 2021. 01. 09. 11:34
    • Posta Imre
      Balu, csak távirati retorikával. Naszóval, itt van egy halálos vírus ami világszerte gyilkol...., de ez annyira inkább nem biztos, mint biztos, hogy nem. Viszont benne van a világ minden "állama", vagyis szabadkőműves szarveződése a pápuától a nyakigláb zsiráfig, kivéve Lukasenkát..., de ez sem biztos. Aztán gazdaságot leállítják, szankcióznak, még a buzi fideszest is vazelinos kézzel hagyják lecsúszni, tele zsákkal a zereszen és Brexit van. DE! Közben mi a jelszó? RESET! Színtiszta picológia. Akármilyen legújabb, legrégibb világrendre is akarnak átállni (klímafaxság, opsz ugye nincs is tél..., de közben de...., meg környezetvédelem, vagy mégsem...)a népeket bele köll vonni. Nem mondhassák, hogy tennap még a zsidók meg usa mög EU, holnap mög Mongólia meg alsó burundi és mogyoróország! Na ezért van a zoltás. Ez a picológiai "rezet". Ebbe belefél a katarzis, mert ugye "minden élet számít", meg ez menti meg a "gazdaságot"...., de mindez csak a játék része és a zemberek becummogják és újra bíznak a nemlétező hígtrágyalé "kormányokban". Persze ez is csak egy opció. Mondottam, mi van, ha közben a szétválogatás közben véletlen kiderül, hogy minden kamu? Egyre jönnek fel a  kamuhívők! Igaz, semmire nem jók, de legalább veszélyesek!
      - 2021. 01. 09. 21:04
  • G
    Balu,

    Nagyon érthetően, jól és frappánsan összegezted a lényeget.

    Egy gondolatot szeretnék hozzá tenni.
    Felgyorsultak és kegyetlenebbek lettek az események. Egyre több ember fogja érezni, a nagyon kényelmetlen érzést, hogy nincs rá szükség a beköszöntő szép új világban.
    A kovid hullám olyan korlátozó intézkedéseket hozott az egyénekre, amelyek nem olyan régen csak a börtönökre, vagy a rettegett gulágokra volt jellemző.
    Hazánkban az idáig jól bevált gyáva lapulás, nem szól szám nem fáj fejem, gerinctelen beilleszkedés a sorba, ma már nem biztosít túlélést senkinek. Eltömegesedett világunkban egyre kevesebb értéke van a "humán erőforrásoknak" különösen az elhülyült elkorcsosult fehér embernek.
    A "sátánisták" meg, természet ellenesen elszaporodtak mindenhol............
    - 2021. 01. 09. 15:36
    • Hazafinak
      Jól tetszik meghatározni!!!
      - 2021. 01. 10. 13:55
  • D
    DAPRAINOSZOP
    Nem hiszitek? Én sem. Tudom...." AZT TANÍTJÁK, HOGY A PÁRHUZAMOSOK SOHA NEM TALÁLKOZNAK -hát most igen - és nem a Möbius szalagon más dimenzióban! Szerettem volna Pozsonyban maradni 907-ben - de ha így alakult üsse kő - köszi Gerry!
    - 2021. 01. 09. 18:46
  • J
    Milyen különös, hogy az amerikai animációs sorozat a Simpson család megjósolta néhány hónappal előre a Capitólium ostromát, majd előtte korábban a Covid járvány hasonmását is, igaz, hogy Kína kelyett Japánból eredeztetve a vírust. Keletnek az is kelet.
    https://www.wionews.com/photos/did-th...rus-278305
    Megmondják, hogy mi lesz és az bekövetkezik? Vagy pedig az alkotó gárdájuknak az a szerepe, mint Zsirinovszkijnak Oroszországban:
    - 2021. 01. 09. 21:32
  • J
    Azt írják itt, hogy Izraelben azért van totál karantén, hogy minél később kerülhessen sor Bibó büntető perének tárgyalására.
    [url]https://mignews.com/news/politic/090121_182752_02938.html/url]
    - 2021. 01. 10. 01:04
  • Mormi
    Nem a cikkhez tartozik, de azért leírom, mert fontosnak tartom. Csütörtökön kijöttek hozzánk is a TARR KFT munkatársai bekötni az új kábeltévé és internet új kábelét és kaptam valamit mellé, aminek rohadtul nem tudok örülni azóta sem! Mondom nekik, hogy milyen veszélyes az 5G, erre az egyikük: Pont most kötjük be! Na, azóta kész vagyok! Kaptam egy WIFI készüléket, ami a 6 antennájával úgy néz ki, mint egy sündisznó és már önmagában is életveszélyes, gyilkos eszköz, erre még közlik velem azt is, hogy 5G fogadására alkalmas!!! Volt egyszer egy YouTube dokumentumfilm, talán még most is fent van a YouTube-on, amiben egy keresztény zsidó egy zsinagóga könyvtárában állva, a Talmud köteteit és a Zsidó enciklopédia köteteit böngészve, azokat fellapozva és azokból idézve részleteket, elmond néhány érdekes talmudista tanítást is! Ezek közül talán az egyik legfontosabb egy olyan példa zsidók számára, amit most szó szerint nem tudok felidézni, de elmondom a "TANÍTÁS" lényegét! "Ha látja egy zsidó, hogy a gój egy mély gödör alján dolgozik, csellel, mondjuk egy indokkal elkérheti a létráját, hogy az kell valakinek és így ott hagyva a gójt a gödörben, már nem ő tehet róla, ha az odalent döglik meg, mert ő "VÉLETLENÜL" elfelejti vissza vinni neki a létrát, hogy majd később ki tudjon onnét jönni!" A "TANÍTÁS" lényegi mondanivalója: "Egy zsidó "BÁRMIKOR" megölhet egy gójt, főleg ha úgy teszi ezt, hogy nem közvetlenül felelős a haláláért!"

    És pontosan így "GYILKOLNAK LE MINKET" évszázadok, évezredek óta, a közénk beékelődött, beengedett talmudista cion zsidók!!!" Mint valami patkányt, alattomosan, lassan megmérgezve, mondjuk WIFI-vel, nem is akármilyen WIFI-vel, hanem mindjárt 5G-s WIFI-vel, ami közvetlen közelről mérgez meg, szép lassan, áthatolva még a falakon is! De ezerféleképpen mérgeznek egész életeden át, mivel ma már "MINDEN TŐLÜK JÖN!!!" Mindenféle szolgáltatás, árucikk, termék, élelmiszer, rajtuk keresztül érkezik a mit sem sejtő gójhoz!!! Minden "KÖZPONTOSÍTVA!!!" Így elkerülni a mérgeiket már nem tudod! Hisz már a levegőt, földet, élővizeket, csapvizet is mérgezik jó ideje! Így hiába termelsz meg magadnak amit csak tudsz, akkor is ki leszel téve a tevékenységeik következményeinek!

    Én is szép lassan leszek megmérgezve és a lényeg "SAJÁT BELEEGYEZÉSEMMEL, HOZZÁJÁRULÁSOMMAL" vagyis akár "ÖNGYILKOSSÁGNAK" is tekinthető a dolog részükről, így nem "ŐK" tehetnek a későbbi halálomról közvetlenül!!! Remélem "MINDENKI ÉRTI A LÉNYEGET" hogy miről is beszélek itt???

    A VNTV-n legutóbb "Horváth Zoltán" (Enigma Zoli) volt a meghívott vendég és igen érdekes dolgokat mondott el nekünk! Hogy az eddig "ÖSSZEDOLGOZÓ" különböző szabadkőműves páholyok világszerte most egymásnak feszülnek, hogy az ő páholyuk vehesse át és vihesse tovább a "VILÁGURALMI TÖREKVÉSEIKET, TERVEIKET!!!" És persze megy az erről való figyelemelterelés ezerrel a "Covid-19 pandémia mesével, átveréssel, az USA-ban folyó elterelő bolha cirkusz eseményeivel, stb....stb...csak a lényegre, a háttérben folyó eseményekre "NE FIGYELJEN SENKI" ha lehetséges!!!

    Szóval lehet itt "ARANYKORRÓL" álmodozni, meg "ÁLTATNI" magunkat felesleges "ILLÚZIÓKBA" ringatva azt aki "SZERETETREZGŐKÉNT" képes még hinni az emberiség feltámadásában, egy "SZEBB KOR ELJÖVETELÉBEN" de eltudjátok képzelni, hogy itt a "ZSIDÓK KEZÉBŐL, MARKÁBÓL VALAHA IS KIKERÜL A HATALOM KORMÁNYKEREKE???" Mert én nem! Annyira behálózták mára az egész bolygót, annyi filoszemita, zsidó szellemiséget követő ember veszi őket körbe, hogy itt tényleg egy "VALÓSÁGOS" csodára lenne szükség, hogy fel lehessen ébreszteni ennyi "MARHÁT" ami még köztünk él!!! A "MÉDIA és KÖZPONTOSÍTOTT OKTATÁS FEGYVERE" ami még a "VALLÁSI ÉS POLITIKAI IDEOLÓGIÁKNÁL" is "milliárdszor hatékonyabb fegyvernek bizonyult "SOK MILLIÁRD EMBER ÉRTELMÉT, SZELLEMÉT ÉS LELKÉT TARTJA FOGLYUL FOLYAMATOSAN MIND A MAI NAPIG!!! A FILMJEIK TANÍTÁSAI, MONDANIVALÓJA IS ERRŐL SZÓL!!! BEPROGRAMOZNAK MINKET, FOLYAMATOSAN!!!"
    Főleg az "ÚJ NEMZEDÉKEKET!!!" A "TECHNOLÓGIAI VÍVMÁNYAIK RABUL EJTETTÉK NEM CSAK A FIATALABB KOROSZTÁLYOKAT, DE AZ IDŐSEBBEKET IS!" És egy civilizáció lejtmenete mindig ilyenkor kezdődött el!

    Szóval, eltudjátok képzelni, hogy "Trump" mögött is nem az "EGYIK" szabadkőműves páholy "ÉRDEKEI" állnak??? Csak gondoljatok bele!!!??? Ami "TUDÁS" a "BIRTOKUKBAN VAN, LEHET" eltudjátok képzelni, hogy ezeket "VALAHA IS MEGOSZTJÁK MAJD VELÜNK, HÉTKÖZNAPI FÖLDI HALANDÓKKAL???" Hülyék volnának!!! "A TUDÁS HATALMÁT SOHA NEM FOGJÁK KIADNI A KEZÜKBŐL, CSAK FÖLHASZNÁLJÁK ELLENÜNK!!!" NEM LÉTEZIK JÓ OLDAL!!! A HATALOM NEM ERRŐL SZÓL!!! Hogy megosztani a "TUDÁST MINDENKIVEL!"

    Álmodozhatunk kedvünkre, de "SOSEM FOGJUK TUDNI AZ EGÉSZ EMBERISÉGNEK NEVEZETT MASSZÁT MAGASABB SZELLEMI SZINTRE EMELNI!!!" Ez teljesen egyénfüggő, hogy valaki mennyire képes feljebb emelkedni, saját maga utánajárva a dolgoknak! Csak nézzétek meg a mai világot, mennyire a testiség, az anyagi javak felhalmozása, az élvezetek hajszolása uralja most is az emberiség többségét!!!

    Saját magunk "HÓHÉRAI" vagyunk! Mi magunk rakjuk a saját nyakunkba a kötelet! Erre jó példa az is, amivel a hozzászólásomat kezdtem! Ebből, ebben a beteg világban valaha is kikeveredni!? Ha most fogná magát minden multi cég és kihúzna innét az országunkból, csak akkor jönnének rá sokan, hogy mennyire is ki lettünk, ki vagyunk szolgáltatva az "ELLENSÉGEINK" kényének-kedvének! Hogy mekkora "MARHÁK" voltunk, hogy hagytuk szétrabolni mindannyiunk "KÖZÖS VAGYONÁT, KINCSÉT" amit felmenőink hoztak nekünk össze, brutálisan kemény munkával, két világháború és egy állítólagos forradalom túlélése után! Lesz valaha elégtétel, megváltás úgy, hogy mint valami utolsó indiánok egy rezervátumba összezárva, még az esélyét sem kaphatjuk meg a visszavágásnak? Mert ugye aki még megmaradt valamennyire magyarnak, az sem képes összefogni, mert ahhoz "FEGYELEMRE" lenne szükség, az pedig egy "ERŐSKEZŰ VEZETŐ NÉLKÜL" elképzelhetetlen! És "NINCS ILYEN VEZETŐ!" Aki látta "Dzsingisz Kán" életéről szóló dokumentumfilmet, annak lehet némi elképzelése róla, hogy hogyan is néz ki egy "IGAZI VEZETŐ?" Aki nem ismeri a "SZÉTHÚZÁS" fogalmát sem! Mert az "ELLENKEZŐT" mindig halállal büntették és még jól is járt, ha nem irtották ki a vérvonalát írmagjáig! Jó példa az "ERŐSKEZŰ VEZETŐRE" mondjuk az "Észak-Koreai" Kim Dzsong dinasztia is! Aki vétkezik ellenük, a rendszer ellen, amit felépítettek, azt "HARMADIK GENERÁCIÓIG" koncentrációs táborokba zárják! Nem mint követendő példát írom ezt le, de "FEGYELEM" nélkül a világunkat leuraló "ELIT" sem tudna rajtunk uralkodni! A KÖZÖS ÉRDEK!!! Úgy elintéztek minket a "BANKÁROK KITENYÉSZTET NÉPE" alig 150 év leforgása alatt, vagy legyen inkább 1100 év, hogy ebből talpra állni valaha is "FEGYELEM" és egy "ERŐSKEZŰ VEZETŐ" nélkül lehetetlenség!!! No írhatnám még napestig az okfejtéseimet, de minek, hisz ennyiből is érteni kellene már miért is vagyunk ekkora szarban és miért nem látom a kiutat ebből a kib...ott ingoványból! Amíg "IDEGENEKBEN BÍZHATUNK CSAK" amíg "IDEGENEK ÉS IDEGEN ÉRDEKEK" bábáskodnak felettünk, ne is várjunk, nem is várhatunk "MEGVÁLTÁST!" Tudom, én vagyok a javíthatatlan "PESSZIMISTA" a lehúzó negatív energiáival! De ez van! Én már sosem fogok megváltozni, bár ki tudja? De ahhoz "IGAZI CSODÁKNAK KELLENE BEKÖVETKEZNIE, GYÖKERES VÁLTOZÁSOKNAK!" Na, ja!
    - 2021. 01. 10. 11:00
    • D
      DAPRAINOSZOP
      <a href="https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/news/HOGY FOG A JÖVŐBEN VÉDEKEZNI Visszaemlékezés ma jegyzem 2021. 01. 10. Pintér Marianna Manka írta 2021. 01. 08. Engem biztos nem tudnának rávenni erre a cinkosságra! Mert azok, akik érintettek és nem mondanak semmit, cinkossá válnak ebben az egész mocsokban! VÁLASZOM :Pintér Marianna Manka hát igen - fontos kérdés - cinkosság - cinikusok cinizmusa a jövő ítélet széke előtt - KÉREM ÉN NEM KOMOLYAN MONDTAM - ÉS KIKÉREM MAGAMNAK MÉG A GYANÚSÍTÁST IS - MERT NEM ÉN HOZTAM A TÖRVÉNYEKET - RENDELETEKET ÉS ALKALMAZTAM ERŐSZAKOT SE RENDŐRI SE ADMINISZTRATÍV - AZT AZ ILLETÉKES ÁLLAM VEZETŐI TETTÉK! E Z T I S É R T I T E K ? Az orrom alátolt halálos ítéletemet aláírjam… László Kiss Nem a cikkhez szólók ha nem élettapasztalatom írom - akkor régen az influenza elleni kötelező oltás idején feleségemet beoltották, mert kötelezték rá - mert a helyi szociális otthonban dolgozott a konyhán mint szakács hetekig nagyon beteg volt érezte magát - HÁLA ISTEN TÚLÉLTE... én akkor sem oltattam be magam Babos AKKORI DOKTOR ÚR Isten nyugosztalja... NEM ÍRTA ALÁ AZT A NYILATKOZATOT AMIT ELÉ TOLTAM ANYAGI ÉS ERKÖLCSI FELELŐSSÉGET VÁLLAL HA VELEM történik valami ... Mint látjátok élek és természetes, hogy a vírus elleni beoltásom se fog megtörténni - mert én olyan hülye nem vagyok hogy az orrom alátolt halálos ítéletemet aláírjam, hogy adják be... NEKEM EZ MA IS A VÉLEMÉNYEM ÁLLÁSPONTJA - É R T I T E K ? Ebben a covid vakcinás ügyben pedig úgy védekezik,majd a jövőben: mi tájékoztattuk szóban is és írásban is amit aláírt felelőségét vállalva és viselve következményeit is….– EZ KÉREM ABSZURDUM!">HOGY FOG A JÖVŐBEN VÉDEKEZNI Visszaemlékezés ma jegyzem 2021. 01. 10. Pintér Marianna Manka írta 2021. 01. 08. Engem biztos nem tudnának rávenni erre a cinkosságra! Mert azok, akik érintettek és nem mondanak semmit, cinkossá válnak ebben az egész mocsokban! VÁLASZOM :Pintér Marianna Manka hát igen - fontos kérdés - cinkosság - cinikusok cinizmusa a jövő ítélet széke előtt - KÉREM ÉN NEM KOMOLYAN MONDTAM - ÉS KIKÉREM MAGAMNAK MÉG A GYANÚSÍTÁST IS - MERT NEM ÉN HOZTAM A TÖRVÉNYEKET - RENDELETEKET ÉS ALKALMAZTAM ERŐSZAKOT SE RENDŐRI SE ADMINISZTRATÍV - AZT AZ ILLETÉKES ÁLLAM VEZETŐI TETTÉK! E Z T I S É R T I T E K ? Az orrom alátolt halálos ítéletemet aláírjam… László Kiss Nem a cikkhez szólók ha nem élettapasztalatom írom - akkor régen az influenza elleni kötelező oltás idején feleségemet beoltották, mert kötelezték rá - mert a helyi szociális otthonban dolgozott a konyhán mint szakács hetekig nagyon beteg volt érezte magát - HÁLA ISTEN TÚLÉLTE... én akkor sem oltattam be magam Babos AKKORI DOKTOR ÚR Isten nyugosztalja... NEM ÍRTA ALÁ AZT A NYILATKOZATOT AMIT ELÉ TOLTAM ANYAGI ÉS ERKÖLCSI FELELŐSSÉGET VÁLLAL HA VELEM történik valami ... Mint látjátok élek és természetes, hogy a vírus elleni beoltásom se fog megtörténni - mert én olyan hülye nem vagyok hogy az orrom alátolt halálos ítéletemet aláírjam, hogy adják be... NEKEM EZ MA IS A VÉLEMÉNYEM ÁLLÁSPONTJA - É R T I T E K ? Ebben a covid vakcinás ügyben pedig úgy védekezik,majd a jövőben: mi tájékoztattuk szóban is és írásban is amit aláírt felelőségét vállalva és viselve következményeit is….– EZ KÉREM ABSZURDUM! HOGY FOG A JÖVŐBEN VÉDEKEZNI Visszaemlékezés ma jegyzem 2021. 01. 10. Pintér Marianna Manka írta 2021. 01. 08. Engem biztos nem tudnának rávenni erre a cinkosságra! Mert azok, akik érintettek és nem mondanak semmit, cinkossá válnak ebben az egész mocsokban! VÁLASZOM :Pintér Marianna Manka hát igen - fontos kérdés - cinkosság - cinikusok cinizmusa a jövő ítélet széke előtt - KÉREM ÉN NEM KOMOLYAN MONDTAM - ÉS KIKÉREM MAGAMNAK MÉG A GYANÚSÍTÁST IS - MERT NEM ÉN HOZTAM A TÖRVÉNYEKET - RENDELETEKET ÉS ALKALMAZTAM ERŐSZAKOT SE RENDŐRI SE ADMINISZTRATÍV - AZT AZ ILLETÉKES ÁLLAM VEZETŐI TETTÉK! E Z T I S É R T I T E K ? Az orrom alátolt halálos ítéletemet aláírjam… László Kiss Nem a cikkhez szólók ha nem élettapasztalatom írom - akkor régen az influenza elleni kötelező oltás idején feleségemet beoltották, mert kötelezték rá - mert a helyi szociális otthonban dolgozott a konyhán mint szakács hetekig nagyon beteg volt érezte magát - HÁLA ISTEN TÚLÉLTE... én akkor sem oltattam be magam Babos AKKORI DOKTOR ÚR Isten nyugosztalja... NEM ÍRTA ALÁ AZT A NYILATKOZATOT AMIT ELÉ TOLTAM ANYAGI ÉS ERKÖLCSI FELELŐSSÉGET VÁLLAL HA VELEM történik valami ... Mint látjátok élek és természetes, hogy a vírus elleni beoltásom se fog megtörténni - mert én olyan hülye nem vagyok hogy az orrom alátolt halálos ítéletemet aláírjam, hogy adják be... NEKEM EZ MA IS A VÉLEMÉNYEM ÁLLÁSPONTJA - É R T I T E K ? Ebben a covid vakcinás ügyben pedig úgy védekezik,majd a jövőben: mi tájékoztattuk szóban is és írásban is amit aláírt felelőségét vállalva és viselve következményeit is….– EZ KÉREM ABSZURDUM! </a>
      - 2021. 01. 10. 13:38
  • S
    Izrael már az oroszok markában van. De ezt tegnap leírtam.
    - 2021. 01. 10. 14:01
  • mentsvar
    Mondjuk, Emir logikája szerint ez érthető. A zsidók kezéből úgy lehet kitekerni a katonai hatalmat, ha USA-t megszüntetik. Most két részre fog szakadni, de a kérdés az, hogy az atom, és a fejlettebb technika, mint légierő, vajon Bidénél lesz, vagy Trumpnál. A nemzetközi hatalomnél, vagy a nemzeti amerikánál. A gazdasági hatalom már jelenleg is részben el lett véve a zsidóságtól az orosz kínai ... selyemút gazdasággal.
    - 2021. 01. 10. 18:30
  • mentsvar
    A PI oldali lakóknál problémát látok. Vannak bizonyos dolgok, amik az oldal fokozatos leépüléséhez vezettek az évek során. Az egyik homályos dolog, hogy kinek van joga véleményt nyilvánítani, vagy kérdezni. Egyáltalán semmilyen határozott szabályt nem állítottunk fel ezzel kapcsolatban. A leghülyébb lila betűfosós értekezésektől kezdve az összeszedett elemzésig minden megtalálható.

    Másik ellentmondás a kultúra. Kitiltatott már néhány "hírelemző" amiatt, mert trágár volt.

    Amíg a keménymag nem fogadja el azt, hogy milyen népre, nemzetre, háttérre támaszkodhatna, addig fenn fog állni a konfliktus. Nyilván, a legvonzóbb az lenne, ha katonák, és hírszerzők adnák a háttérbázist. Sajnos, ez nem így történt. Egészségileg küszködő hajlott korúak vannak, és egyáltalán nem politikusok is. Teljesen polgári személyekből van a több -szerintem.

    Egyébként, el lehet azt fogadni, hogy aki nem politológus, vagy hírelemző, vagy nincs belügyi kapcsolata, ahonann tudna szivárogtatni, az takarodjon a retkesbe. Akkor nem írnék, nyilván.

    Viszont, azt érzékelem, hogy sok háziasszony, és kétkezi munkás is forog a honlapon, akiknek valójában -velem együtt - nem könnyű feladat "utánanézni" valakinek. Persze, ha a nagyokosok közül valaki ezt egyszer elmagyarázta volna, hogy kell, akkor szégyellhetném magamat. Erről annyit tudok, hogy beütöm a nevet a gugliba, aztán keresgélek a találatok között. Kökorszaki dolog.

    A másik ami bánt, hogy egy kérdésre, sajnos előbb lenéző, meg kioktató félmondatok jönnek, amit méltánytalannak érzek. Miért, bárki azt gondolja, hogy nekünk "hülyéknek" nem jutnak eszünkbe csúnya szavak? Dehogy. Visszafogjuk magunkat, hoy kultúrált maradjon a felület.

    Az ember szeretne részt venni egy egészséges nemzetmentésben képességeihez mérten, és csipp-csupp hibákon elcsúszik az egész. Hozzáteszem, nem úgy gondolok magamra, mint egy másodrendű állampolgár, vagy mint egy másodrendű PI-oldal látogató. Vagy tessenek szabályt hozni, vagy ne tessenek sértegetni, lenézni - pláne, mert legalább törekszem megérteni dolgokat. Pedig k.ára utálom a politikát.
    - 2021. 01. 10. 19:15
    • Posta Imre
      mentsvár, lendülj ezen túl! Túlhaladtuk már rég ezeket a kérdéseket. Ha tudsz, tégy hozzá amit tudsz, ha nem tudsz, ne tégy hozzá. Nekem mindkettő elfogadható.
      - 2021. 01. 10. 21:08
  • Mormi
    Kína "Dániel István" szerint nem a kínaiaké! De abban a hitben vannak tartva! Mint ahogy a magyarok is, vagy lehetne még itt jó pár országot felsorolni! Csak meg kell nézni, hogy kiktől függnek ezek az országok. Az USA-t most úgy néz ki leírták! Eddig használható volt, mert a többség ott is hülyékből állt! De nézzük meg Kínát és főleg a lakosságát! Az egyik legengedelmesebb birkanyájjá vált! Még a magyart is lepipálják engedelmesség terén! Szóval, tökéletes terület a "LEGÚJABB RÓMAI BIRODALOM" felépítéséhez! Rengeteg beáldozható katona, fejlett haditechnika és rengeteg engedelmes rabszolga! Kamerákkal ellenőrzött népesség, büntető pontok bevezetése, minden mi szem s szájnak ingere! Igazi "CION" Édenkert! Az "ÚJ SELYEMÚT" biztos, hogy a kínaiak kezében lesz?

    Tavaly valamikor volt egy történelmi sorozat, azt hiszem a Duna tévén, valamelyik híres király dinasztiáról szólt. Hát lehet, hogy látszólag ők uralkodtak a népen, az országon, de rajtuk is uralkodott egy réteg, akiktől erősen függtek! A "KERESKEDŐK" az akkori "PÉNZEMBEREK" akiktől függőt már akkor is egy ország, egy nép jóléte! Mert azért nem mindent tudtak már akkor sem helyben megtermelni az emberek! A zsidók pedig ott voltak mindenütt az uralkodó osztály mögött, meg persze más kalmár népségek is! Ma sincs ez másképp, hisz még a fehér pápa is kezet csókol a hatalomban felette álló Rothschildok és egyéb zsidó dinasztiák fejének! És ezek a dinasztiák uralják a bank világot és az ő tulajdonukban van minden multinacionális cég is, amik mára már behálózták a teljes bolygót!

    Szóval, lehet hogy az USA-t most beáldozzák, de már megvan az "ÚJ CION BIRODALOM, KÍNA!" Náluk legalább a látható vezetés kínai, nálunk viszont már a látszatra sem adnak! Ennek ellenére a többséget nem zavarja, hogy cion kezében összpontosul a hatalom a maradék magyarság és országa felett! Kína, ahogy azt "Dániel István" is elmondta, a háttérhatalom által oda betelepített multi cégeitől függ! Ha azok kivonulnának onnét, mert akadna jobb hely, olcsóbb rabszolga munkásokkal, nagy bajban lennének a kínaiak! Mi is nagy bajban lennénk, ha egyszer csak fognák magukat és elhagynák az országunkat, miután leromboltak, tönkretettek minden egykori magyar vállalatot, gyárat, üzemet, mezőgazdaságot, állattenyésztést, konzerv ipart, könnyű és nehézipart! Még élelmiszer tartalékaink sincsenek, lennének! Teljesen függővé váltunk tőlük! Pont erről szólt a "Összeesküvés gyakorlat-Gazdasági bérgyilkosok" vagy "Isaac Isitan: A pénz" című dokumentumfilmek! Hogyan teszik tönkre a világ országait és hajtják rabigába az ott élő népeket! Évezredek óta ez megy! És "NINCS OLYAN, HOGY JÓ OLDAL!" Csak "ÉRDEKEK" vannak! A "NYERÉSZKEDÉSRŐL" szól minden! Aki még is jót akar a népének, az nem lesz hosszú életű!
    - 2021. 01. 10. 20:34
  • Posta Imre
    Úgy kavarják, hogy már Putyin sem tudja követni!

    http://mindenszo.hu/most-kaptuk-kulfo...TdqPPRAxdw
    - 2021. 01. 10. 21:11
    • balu
      Lép-HET??? Ja, feltételes mód, mint mindig. Mi van a gyerekekkel, akiket a Central Park alatti bunkerekből szabadítottak ki? És a berobbantott bunkerekkel másutt? Nekem még mindig nem ért ide az a milla dollár, amit a cabal felszámolás után kellett volna kapnom. Meg a nanotechnológiásan megjelölt szavazócédulák, hogy tuti legyen, melyik van elcsalva. Na mindegy, annyi csalódás után most végre Trump megtanítja őket kesztyűbe dudálni - eddig csak KIVÁRT, hogy biztos belefussanak a zseniálisan megkomponált csapdájába.
      - 2021. 01. 11. 10:38
      • vian
        Balu, ne lődd el az öszes puskaport!Szia! Még "áll a zászló"! Dőlj hátra, tart még az előadás!De jó!
        - 2021. 01. 11. 16:39
        • balu
          vian, oké, tkp. leszarom, de a pözsgőt még nem veszem ki a hüttőből. Pedig arra a millára úgy számítottam baeg, olyan tutira mondták. Neszara és geszara, UCC-asarkon beszara.
          - 2021. 01. 11. 17:03
    • S
      Imre, ez egy szélhámos pali, pénzt csinàl ebböl is az irodájànak, kint elég sok magyart átbaszott, szóval csínyán vele.
      - 2021. 01. 11. 03:07
    • E
      Italiagate.
      - 2021. 01. 11. 15:24
  • vian
    Elkezdődött a rövidtávú vágta. (kese rajthoz áll, nem lesz egyszerű megállítani)

    A. Hétfőn elindítják Trump leváltásának eljárását a demokraták
    https://168ora.hu/kulfold/impeachment...art-198207
    https://www.youtube.com/watch?v=4KuEL...KuELXSKnYo

    B. Amerikában életbe léphet a Felkelési törvény és Trump marad az elnök
    http://mindenszo.hu/most-kaptuk-kulfo...nok-video/
    https://hvg.hu/itthon/20171020_Ahol_a...zugportalok

    ??????
    https://mindenszo.hu/elkepzelheto-hog...lag-video/

    Gépi fordítás: a lényeg, Rónai Péter anyagából
    https://www.facebook.com/Peter.ronai....317619270/

    1. Szóval, mi következik? Nincsenek adataim, de mérföldköveket adhatok nektek, amelyeket figyelniük kell az elkövetkező napok kibontakozására:

    2. Várja, hogy a segélyhívó rendszer aktiválódik. Az FCC nemrégiben kiadott egy memorandumot, amely a szövetségi törvény követelményeiről szólt, hogy az elnöktől üzeneteket küldjenek a nilvánosságnak. Lásd ezt a linket https://postimg.cc/5HF68691

    3. Számítson zavartságra. Harcban állunk köztársaságunkért az elitek ellen, amelyek éppen azt a puccsot kísérlik meg, amellyel Trumpot vádolják. A csatában dezinformáció lesz, de tudd, hogy a tervek teljesülnek.

    4. Várható, hogy a következő 12 napban és bármikor nagy jelentőségű letartóztatásokra kerül sor. Felkelhet egy reggel, hogy találjon valakit a magas irodában.

    5. Számíts rá, hogy ez egy göröngyös út lesz a végéig.Ez nem egy televíziós műsor, ahol a dolgok 45 perc alatt megoldódnak.

    6. Számítson arra, hogy újabb bombázó bizonyítékok kerülnek kiadásra most január 20. között.

    7. Valami internetes áramkimaradásra vagy kimaradásra számíthat: valószínűleg a Facebook, a Twitter, az Instagram és a Gmail érintett lesz. Ha még nincsenek létrehozva alternatív kommunikációs formái, akkor jó ötlet lenne elkezdeni kialakítani azokat, még akkor is, ha csak a szomszédok szomszédjait ellenőrizzük.

    8. Arra számít, hogy Trumpot január 20-án avatják fel!

    9. Számíthat arra, hogy 2018-tól meghozzák a végrehajtási parancsot és / vagy a felkelési törvényt. Ez NEM jelenti a haditörvényt. Ne feledje, hogy 2018 óta rendkívüli állapotban vagyunk, ami számos hatalmat ad az elnöknek a cselekvésre.

    https://nyegop.org/2021/01/08/a-lette...16fd43adaa
    - 2021. 01. 10. 22:04
    • Gerry
      Csak, hogy tudjátok...

      Ezen a Youtube csatornán LIVE-ban Trump beszél... lassan egy órája.
      https://www.youtube.com/watch?app=des...Mw06wwUUQ
      Szerintetek ez Trump lenne?
      Valójában 19 óra körül kezdte volna. Néhány perccel elõtte megjelent a hír, hogy 21.15-kor kezdõdik.
      Aztán egyszerüen elindult az adás, és azt láttam, hogy Biden megkapja a 2 oltását... a következõ bejátszástól kezdve elõsör a texasi Covid fertözésekrõl ment a pofázás, miközben alul azt írták, hogy 12 perce Trump mondja élõben a magáét...
      postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/president_trump_live.png

      12 perccel a müsor kezdete után még mindig 95 ezernél többen vártak arra, hogy meghallgassák miröl fog beszélni a jelenlegi elnök... de nem engedték a kamera elé...

      most pedig egy Chicagoi Iskolában/-ról megy a duma...
      Alul a számláló továbbra is ''nagy érdeklõdést'' mutat a téma iránt, a Chat és a hozzászólások le vannak állítva...
      postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/youtube-live-2021-01-11_2054.jpg
      Nos - valami történik és valami történni fog!

      Érdekes dolgoknak nézünk elébe.
      - 2021. 01. 11. 21:45
  • Dance Monkey
    https://nlc.hu/szurd_ki_cikkek/202101...zt-synlab/

    Most akkor mégsem hatezer évesek a fajtik? Ki érti ezt....
    - 2021. 01. 11. 02:51
  • M
    továbbra sem tarhatom elfogadhatonak hogy bábuként használnak bábosok s cseppet sem érdekel hogy világossal vagy feketével vonnak be közben----én azt mondom hogy vrugjuk fel a játékasztalt s minden szabályát s követeljük hogy minden ember szabad s szabadon dönthet sorsárol.......semmitsem fogadok el amit készen tálalnak elém
    - 2021. 01. 11. 12:38
  • vian
    várunk tovább
    http://kepkezelo.com/../../images/sgo...eq985e.jpg

    Vita a felelősségre vonásról
    Kezdés: 2021. jan. 13. (15:00)
    https://www.youtube.com/watch?v=eDXUX...DXUXGoYDPk
    - 2021. 01. 13. 01:32
  • Gerry
    ...azaz - Az USA képviselőház Donald Trump elnök elleni vádemelésről szóló cikkelyt vitat meg, a Capitolium a múlt héten elkövetett erőszakos behatolók támadásának okán.
    Nagyon úgy néz ki, hogy új « Don Quijote de la Amerigo » drámát ír a történelem...
    Az író neve Michael Sir Vantes (eredeti nevén: Máté ben Lévi)
    - 2021. 01. 13. 07:50
  • vian
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (4)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %