Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Nekrológós

Nekrológós
Van pár hírem és még néhány. Egy! Azt beszélik, hogy a honvédeknek és rendőrnek látszóaknak kategorikusan meg vagyon tiltva, hogy beoltassák magukat kovid ellen! Akár igaz is lehet, de adódik a kérdés, ki akarhat ilyen rosszat nékik a halálos nemjárvány kellős trumpizmusa idején, amikor Putyin sem veszi fel már a  maszkot? A másik: Jobbágyit megszállták! Hogy kik, nem tudni, de ez egészen biztos, vagy valami hasonló. Persze meg már nyomtatják a márciusi plakátokat, hogyaszongya: Legyőztük a kovidot! Nofene, lehet ez sem igaz. Talán az sem, hogy Géczy meghalt.



Nem volt a szívem csöcske, így utólag sem lesz az és a csöpögős kommentektől is kíméljetek. Nem velünk volt és ezen az igen erősen megalapozott látásmódomon még Putyin sem változtathatna, de meg nem is akar tán. Ne ríjjatok, követik mások is. Ami minket illet, kérem megőrizni a maradék még működőképes agysejt mellett a nagyjából tiszta szívet is! Komoly dolgok zajlanak és erős idegek köllenek hozzá.  Katonai verzió, ahogy megígértem! Ne legyetek hülyék!

21 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • J
    A második oltástól lebetegszik az oltottak durván a fele. Lázasak, gyengék, fej és végtagfájdalmaik esznek, sokan ekkor veszítik el a szaglásukat.
    A tünetek durvábbak, mint az első oltásnál.
    https://detaly.co.il/u-vtoroj-dozy-va...-effektov/
    Kétszer már sok a " jóból". Az oltottak elkapják a járványt még az azzal való találkozás előtt. Már csak az a kérdés, hogy fertőznek-e oltás után a gengélkedők? Mert erről nem beszél senki, arról viszont igen, hogy a teljes népesség vakcinálása után még egy évig maszkot kell még hordani.
    A fenti rendvédelmi szerveknél talán nem szeretnék, hogy néhány napig létszámhiány alakulhasson ki.
    - 2021. 01. 11. 23:35
    • Posta Imre
      Á, ezt folyamatosan adagolni kell és mivel mindig mutálódik a laborokban, így újabb és újabb adag kell. nem elég, ha egyszer hülye a zember beadatni, majd csak ráállítják, mint az alkoholra, amirő meg éppen leszoptani igyekeznének, vagy nem?
      - 2021. 01. 12. 08:47
  • J
    Durva baleset ( vagy tenor?) volt ma Moszkvánál. Egy fiatalember bérelt Scaniával letarolta egy katonai konvoj autóbuszait, amelyekben fiatal kiskatonák ültek. Több, mint negyven sérült van, és idáig 4 elhunytat tartanak nyilván.
    https://www.kp.ru/video/816455/?utm_c...te_preview
    - 2021. 01. 11. 23:43
    • Posta Imre
      Jázmin, "valamit csak letörölt" azt mondta és nem a buszra értette, ha igaz. Ki tudja. Tanulóvezetők voltak  a buszokban.
      - 2021. 01. 12. 08:45
  • balu
    Imi, ez mennyire tuti, hogy meg vagyon nékik tiltva? Első kézből? Az egész állományra érvényes? Logikusnak logikus volna mondjuk. Akkor mi most arra készüljünk, hogy a makk egészséges zsernyákok/katonák fognak minket elhajtani önkéntesen a zóttásra? Amúgy mi lenne indítani egy petíciót vagy valamit (jó, oké, pont én szoktam ágálni az ilyenek ellen), hogy tkp. azok vállalnak plusz kockázatot, akik oltatják magukat - írjanak alá egy nyilatkozatot, hogy az önkéntes oltás mián önkéntesen lemondanak az esetleges állami kártérítésről. Aki meg beteg és benne van a TB rendszerben, azt tessék szépen MEGGYÓGYÍTANI, van rá cucc ezerféle. Ismervén a neomagyar néplelket, ez sokakat elriasztana az oltástól. Nyilván csak addig amíg kötelezővé nem teszik az önkéntességet.

    Amúgy az továbbra is áll, hogy ha valaki megtudja bárhonnan, hogy alkalmazottakat/ügyefeleket oltásra kényszerítenek az jelezze, a lehető legpontosabb esetleírással. Mivel egyedül maradtam a "prodszekttel" (az a fazon, akivel ezt a webet akartuk indítani szilveszter éjjelén békésen az ágyában meghalt) nem tudom mikorra lehet belőle valami.

    Márciusban még nem győzhetik le a kovidot. Sőt kábé akkorra ugrik majd meg az oltástól lebetegedettek száma - ami megintcsak kovidnak lesz lejelentve. Hótt mindegy, hogy olyankor pont elmúlni szokott az összes téli kórság. Meg ki szokás hagyni a képletből a tesztet is, ami mint külső beavatkozás, szintén vehető "oltásnak". Tegnap néztem egy vidit, abban kábé fel voltak vázolva fázisok, amikkel részben nem értek egyet (hogy miért wuhan, meg a kórság utáni kifejlet már eléggé scifi volt), részben viszont logikusan hangzottak. Ennek a lényege az volt, hogy az első hullám a "csali" vírus, ami ha van is, de annyira bágyatag, hogy kimutatni is nehéz, nemhogy megöljön valakit - ezért kell trükközni a halálozási számokkal. Szóval az első hullám csak a pánikkeltésre szolgál és a nép egyre növekvő kétségben tartására. Ha jön a szuri, na AZ lesz a tuti, viszont az már ne levegőben terjedjen és nem szabad azonnal hatnia, csak bő 1/2-1 év után, hogy közben az első hullám pánikját meglovagolva minél többeket be lehessen oltani. Mert az ugye idő és ha elkezdenek hullani a má roltottak, akkor csak büdös lesz a népnek - ha meg már egyszer volt olyan hülye és megkapta, akkor mindegy. Term. lesz prominens-vakcina meg proli-vakcina, csak az utóbbiben lesz "cucc" is, mert valamennyi helyi hatóságot meg kell hagyni. Szóval az elsődleges cél szerintem akadályozni az oltást minden szinten - a másik oldal meg egyre erőszakosabban akar majd oltatni. Ha erre értetted a "katonai verziót" akkor az valszeg ja.
    - 2021. 01. 12. 13:39
    • Posta Imre
      Balu, a katonás hírek elég bizonyos. Az, hogy mi a biztos, szerintem neked nem kell magyarázni. Már a mutált "vírus" ellen kell küzdeni, amire persze nem jó a nem mutált "oltószar".
      - 2021. 01. 12. 20:38
  • G
    Már éppen az oltás nem oltás kérdését feszegettem volna, amikor látom nyitra írását, panaszkodását.
    Ez annyira kell itt mindenkinek, mint üvegesnek a hanyatt esés. Annyi számtalan hülye van már az országban, teljesen felesleges jelentkezned, hogy "várjatok itt vagyok még én is"
    Oltás nem oltás?

    Olvasva Professzor Garjajev gondolatait a hullám genetikáról és a vírusok "quantum" részecskéiről, amelyek időnként nem mint anyag hanem hullámként, elektromágneses rezgésként is viselkedhetnek, átalakulhatnak.
    Amennyit gyarló hozzá nem értésemmel felfogtam, a kovid vírus úgy is tud terjedni, hogy időt és távolságot figyelmen kívül hagyva, hullámként éri el az emberi molekulákat, majd annak parányi DNS részeiben hasonló károkat tud okozni mint a fizikai úton bejutott korona vírus.
    Garjajev Professzor olyan dolgot fedezett fel, amelyet valószínű az eltitkolt fegyverré alakított vírusok alkalmazásáról szól.
    (A jeles professzor váratlanul, és mellőzve 2020-ban meghalt.)

    Az is elképzelhető, hogy a különböző oltások akkor változnak meg a beadásuk után, akkor fejtik majd ki a kívánt hatásukat, amikor megfelelő frekvenciájú sugárzás éri a testet, például a 5G.
    Így a mit sem sejtő páciensen a mellékhatások már a "garancia" lejárta után jelentkeznek........
    - 2021. 01. 12. 18:20
    • A
      anzsi a macska hala
      Ez a nyitra embör tényleg suicid fajta, itt is legyilkolta magát.<br /><br />A hullám genetika szerintem se nem kvantum, se nem elektromágneses elven nem működik, hanem pont úgy, ahogy Rupert Sheldrake 100 majma, a morfogenetikus mezőn keresztül.<br />De ha összegyűlik 100 igaz ember, ők is tudnak a gondolat erejével csoda dolgokat tenni.
      - 2021. 01. 12. 20:24
      • mentsvar
        Hulda Clark, Zapper: <a href="https://termeszetes-gyogymodok.hu/zapper/">https://termeszetes-gyogymodok.hu/zapper/</a>

        Roskó Farkas: felharmónikusok a vírusoknál. https://www.youtube.com/watch?v=KCpm2...Cpm29E7XBE

        Már a hatvanas években volt egy koncepció arról, hogy nagy népességeket egyszer képesek lesznek besugározni "életerővel".  Nyilván, ennek a sötét oldala is meg lehetett már ekkor. Ha egyszer valaki eljut oda, hogy műholdról, vagy meghekkelt 5G-s rendszerrel sugározza az éltető természeti energiákat, akkor a gyógyszertárak nagyot döbbennek majd!
        - 2021. 01. 12. 22:22
  • J
    A mentősök sem tolonganak túlságosan a vakcináért, de nyilatkozniuk kell:
    https://nepszava.hu/3105819_nyilatkoz...ni-magukat
    - 2021. 01. 12. 20:19
  • vian
    Nyitra , - ezt érted? - szerretet nélkül minden ház üres???
    https://www.youtube.com/watch?v=HvhCf...vhCfVYB_JA
    - 2021. 01. 13. 01:44
  • A
    Mégis mit keresnek Jobbágyiban akik. Az egy porfészek a 21-es út mentén.
    Kíváncsi vagyok erre a megszállásra.
    - 2021. 01. 13. 20:23
  • Mormi
    Van itt több minden amiről beszélni lehetne! Ha jól tudom köztünk is van néhány hivatásos katona! Tán megnyilatkozhatnának a témával kapcsolatban, hogy mi igaz ebből a hírből, hogy őket még csak véletlenül sem akarják legyengíteni oltásokkal, mert még feladatuk is lesz! És ott van a rossz példa, a Spanyolnátha, amit beoltott amcsi katonák hoztak át Európába az első világháború idején.

    Több új videót is néztem most, vagy nézek "számomra újak" amikben érdekes dolgokról beszélnek. Egyik videóban mutatják a fotót Trumpról, ahogy a jól ismert fekete kalapos kabbalista talmudista zsidók csoportjától körülvéve éppen aláír valamit! Köztudott, hogy Izrael párti! És tőle várja a világ a megváltást! Elképzelhető, hogy szembe forduljon a megbízóival, hatalomra segítőivel, Izraellel? Számomra egyértelműen nem!

    Nagy Laci bácsi az USA-ból sem érti Trump töketlenkedését! Mögötte a hadsereg "állítólag" meg vagy 75 millióan állnak készen a szabadságharcra Trump mellett és ott van neki egy hegynyi bizonyíték, még sem lépi meg amit meg kellene lépnie! Nem rakják fel még a YouTube-ra sem, se más videómegosztókra az "állítólag föld alatt tenyésztett, ketrecekből kiszabadított gyermekek kiszabadításáról készült katonai akció videóit sem! Ezek szerint nem történt semmi ilyesmi! Kamu hír! Mert azt ne mondja nekem senki, hogy ma már nem vesznek fel minden katonai akciót sisak kamerákkal!

    Ez a "TRÓNUS" is! Nem tudom, de valami nem stimmel vele sem! Túlságosan színpadiasan vannak elkészítve a videói, egyik videójában valami csajt ölelget és a Koviddal kapcsolatban maszk és kesztyű hordására szólít fel mindenkit! És nem mondja ki ugyan, de "NEM HISZ" azoknak az orvosoknak, akik pandémia tagadók! Szerinte van vírus és sokkal több embert ölt meg, mint ahányat bevallottak a médiákban! Van egy-két furcsa megnyilatkozása, ami nekem nem tetszik. És az is zavar, hogy ki tudja ki lehet a maskara alatt?

    Rendesen összezavarják az embereket, az biztos!

    Nagy Laci bácsi is azt mondja amit én, hogy vér áldozat nélkül nincs és soha nem is volt soha az emberi történelem során felszabadulás az elnyomás alól! Aztán majd jön a következő elnyomó! A sötétség kiirthatatlan! Mindig lesznek hatalomra vágyó, vagyon felhalmozó őrültek!

    Még ha igazak is lennének a hírek, hogy a pápát meg más vatikáni vezetőket már letartóztattak, mit érnek vele? Atilla soha el nem évülő bűne, hogy mikor ott állt hadserege élén Róma falainál, nem takarította el az egészet úgy ahogy van mindenestől! Közismert tény "KELLENE HOGY LEGYEN" mindenki előtt, hogy ennek az egész cionista világuralmi maffiának "HÁROM HATALMI KÖZPONTJA VAN!!!" Vatikán, mint szellemi "SÖTÉTSÉGBEN TARTÓ" központ, vallásilag! Három világvallás biztos hogy hozzájuk köthető, ezt mindannyian jól ismerjük! City of London, a Rothschild-ok "PÉNZÜGYI KÖZPONTJA" ahonnét minden pénzügyet, kereskedelmet irányítanak! És talán a legfontosabb a "TERROR GÉPEZET" központja "WASHINGTON, PENTAGON, MINT KATONAI KÖZPONT!" Már is nem stimmel a dolog, ugye?

    Ki számolja fel ezt a Vatikáni, jezsuita, Fekete Nemesség dinasztiák uralta, szabadkőműves, illuminátus, cion világ maffia birodalmat? SENKI! Nincs olyan ember ma a Földön, aki mindezeket eltudná "EL AKARNÁ TAKARÍTANI!!!" Logikusan gondolkozva! Minden országvezető politikus, politikusok mögött ott állnak ezek a fekete kalapos sátán fajzatok! NINCS KIVÉTEL! És a "MÉDIÁIK LEGYŐZHETETLEN PROPAGANDA FEGYVERE!" Aki ezeket eltudja foglalni, működtetni tudja, elmondva benne mindent, amiről most "MÉLYEN KUSSOLNAK" anélkül, hogy a közvetítő műholdakat kiiktathassa a sátán fattya, az lesz a "VILÁG ÚJ URA!" Persze ehhez saját fizetőeszközt, saját pénzrendszert is be kell vezetni, mert a "PÉNZ URALMA ÁLL" minden fölött!!! Ezért "FOGHATÓ, MEGVESZTEGETHETŐ MINDEN POLITIKUS!" Aki nem, az már nem él!

    Trump nem az az ember "szerintem" aki a "MEGVÁLTÁST" jelenti a világ lakossága számára! Bár még sokan bíznak benne, de hiába, mert szemmel láthatóan nem hajlandó meglépni, amit meg kellene lépnie! Meg ahogy fentebb írtam, minden mocskot úgy sem tudna ő sem, más sem eltakarítani! Uralkodói dinasztiákat, akik vérségileg is egybeforrtak mára! Jezsuita Vatikánt! Fekete Nemességet! Szabadkőműveseket! Bankár dinasztiákat! És természetesen a tőlük függőket! Akkora itt az összefonódás, hogy ezt így egyben teljesen felszámolni, likvidálni, számomra elképzelhetetlenül hatalmas és főleg kivitelezhetetlen feladatnak tűnik!

    Ennyit az oly annyira áhított "ARANYKORRÓL!"

    Jazmin, Balu, Gutai Zub, valamennyien tudtak még újat mondani számomra! Nálam most nemrég vezették be az új kábeltévé és net vezetéket és kaptam mellé valamit ami idővel biztos hogy kinyír! Egy új generációs 5G fogadására is alkalmas, hat antennás WIFI routert! De ezt szerelték be mindenkihez, akinél internet van és a TARR KFT-hez tartozik! Mészáros Lőrinc cég! Kell ide 5G mobilátjátszó oszlopsor? Közvetlen közelről kapjuk a sugárdózist falakon keresztül is! Távolról beállítható gyilkos frekvenciákra, mondjon bárki bármit is! Okos mobilok, okos tévék szintén sugárzó fegyverek!

    Tudjátok, én nem hiszek a megváltásban! Mert ezen a Földön olyan nincs, meg nem is lesz! Ahhoz itt pusztulnia kell mindennek és elölről kezdeni mindent az alapoktól! Soha nem fog elég ember felébredni ahhoz, magasabb rezgésszintre emelkedve, hogy meglássa, hogy a pokol felé menetelünk mindannyian! Ehhez tényleg egy Isteni beavatkozásnak kellene bekövetkeznie! Azt meg inkább hagyjuk!
    - 2021. 01. 15. 12:24
  • L
    https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/5793-z?fbclid=IwAR1u3m7kEqnTyuBaA4II5p8QqV2NY4YieAUnFLIX3GBt1UsebutdV0tcZ7I
    - 2021. 03. 02. 05:57
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (3)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %