Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Ki van tartva

Ki van tartva
Valahogy csak kibírjátok még, vagy nem? Jön végre a tél egy hétre, aztán megy is sietve. Alapvetően nem bánom, mert legalább eddig haladtunk a kinti munkálatokkal is, bár néha igen vacogósra sikeredett a szorgoskodás. Apropó, míg eszemben van, most jött hír, hogy Jásdi Imre megint fedéltelenné válik. Másik már egy pár napja halogatott megemlékezés Vass Istvánra emlékeztet. Most évfordulós, hogy kamionvezetőként egy németországi pihenőben végleg eltávozott. Ő szervezte a Pi-klub őcsényi összejövetelét, ha ez mond valamit még. Persze Jani a "háttérhatalom" aktív támogatásával, de ez István érdemeiből semmit nem von le. Meghalt.


Nagy gondolatokkal nem akarlak terhelni benneteket. Úgy látom nem is lehet, ezért inkább kerülöm a kihívást. Úgy tűnik mindenkire debilizáló hatással van a zajló eseményhorizont látszata is (persze lehetnek kivételek). Bevallom, engem nem csigáz már fel egyetlen "hír" sem. Nem mondom, hogy ezt a "szintet" kövessétek, de ha sikerül elérni és nem rogytok belé mentálisan, úgy egészen zavarba ejtő.

49 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    annyi a hazugság hogy énsem látom értelmét lesni a hireket mégha azt is teszem--de legalább tudom hogy ostoba vagyok---mivel tul sok a düh bennem a semmittevéstöl igy vettem 3 repjegyet nyugtato gyogyszer helyett--budapest-porto-valencia-budapest--remélhetöleg jol gondolom hogy junius elején már nem lesz karantén s nem kérnek még pcr tesztet,sem vakcina igazolást-----ha valamelyik nem okés akkor maradok s nem igazán látok arra okot hogy ne öljek-----tényleg elég örjitö hogy ilyen idöben élünk mikkor ilyen hatalmas változások zajlanak s emberek ebböl semmitsem látnak s semmitsem akarnak tenni hogy ellenörzés alá tegyük események zajlását de az is lehangolo hogy még itt is milyen kicsinességeken vitatkozunk s sértödünk meg----
    - 2021. 01. 15. 22:11
    • M
      állítólag csak "jó" ügyvéd kell és ír igazolást, hogy ne kelljen teszt meg a stb... mint mindig pénz beszél.. dr. lóvé megoldja a gondokat...
      - 2021. 01. 16. 17:34
  • S
    Na, akkor Jásdi Kicsi megy az utcára?
    - 2021. 01. 15. 22:15
    • Posta Imre
      Dehogy megy! Majd valaki befogadja, ahogy eddig. Egy rövid időre, aztán a történetnek se vége se hossza.
      - 2021. 01. 16. 08:36
      • S
        Te fogadod be?
        - 2021. 01. 17. 11:32
        • Posta Imre
          Biztosan nem, de te befogadhatod.
          - 2021. 01. 17. 12:15
          • A
            és a szőke hölgy? az megint eltűnik a laposon?
            - 2021. 01. 17. 18:58
            • Posta Imre
              Miután annyi pénzt sikerült összegyűjteni Imrének, vettek egy felújítandó jó nagy parasztházat, de mivel Imre nevén nem lehet semmi, így a szőke hölgy nevére, vagy az anyukájáéra került, gondolom. Aztán a sok jó magyar adakozott, építette, tatarozta a házat, majd egycsercsak Imrének onnan mennie kellett. Ez van.
              - 2021. 01. 17. 21:49
              • A
                ez igen..szépen dolgozik az oldalborda! szappanyt kéne főzni belőle...
                - 2021. 01. 18. 22:10
          • S
            Te ismered, és te vagy vele baráti viszonyban, kötelességed lenne valahol, ezt tudod te is.
            - 2021. 01. 17. 22:38
            • Posta Imre
              Szalonna, ne menj az agyamra! Mikor utoljára beszéltünk, megmondtam neki, hogy ha most elmegy Talpitól Jutkával (ott ült már benn a kocsijában), akkor vállalja a döntéséért a felelősséget. Nem, nem vagyunk baráti viszonyban. Megértem és nem haragszom rá, de semmilyen felelősséggel már nem tartozom érte, s ha úgy is lenne, hogy igen, akkor sem érzem. Az a hajó már elment. Most ti jöttök!
              - 2021. 01. 17. 23:10
              • S
                Jutka a zsidó nő, aki elcsavarta a fejét?
                - 2021. 01. 18. 07:30
                • Posta Imre
                  Hát nem tudsz semmit? Keress rá Jakubinyi Robi nevére és olvasgass. Ő a Jutka férje ha igaz a mai napig is. Saját bevallása szerint egy centit életében nem kellett dolgoznia. Mikor Imre mondta, kivel ismerkedett meg, mondtam, fuss, menekülj, töröld a telszámát is...erre két évre rá egyszer vele jelent meg. Aztán nem sokkal rá jött a sztrók és farktus. Szerinted nekem kellene a mocskos buzi titkosszolgálatot a nevemre venni?
                  - 2021. 01. 18. 08:32
                  • S
                    Mivel erről nem osztottál meg semmit, csak most bővebbet, így most tudok, ezek szerint Jásdit zsarolják valamivel és titkosszolgának kell lennie?<br />tulokról se beszélsz már jó rég.
                    - 2021. 01. 18. 11:23
                    • Posta Imre
                      Jó párszor elmondtam, írtam is. Nem figyeltél. Nem ez a fő csapás irány és nem is csámcsognék rajt most sem, ha nem provokálnál. Zárjuk le. Tulokról mit mondjak? Nem tudok róla semmit. Megműtötték, remélem jól van és él. Sok éve nem kísérem nyomon. Ha baja van, szól. Vagy három éve még kályhát ajánlottam neki, mert nem volt fűtése, úgy hírlett. A faszért engem birizgáltok, mikor itt bárki megszólalhat. Tegyétek fel nekik a kérdést. Nem kell azt a látszatot kelteni, mintha én bábozgatnék velük. Nem "én" szorultam rájuk, hanem fordítva és most is itt lehetnének, de mindegyik saját útját járva tévedt el. Felnőttek!
                      - 2021. 01. 18. 11:31
                      • S
                        Posta, nem mindig vagyok fent az oldalon, tehát lehet hogy valamiről lamaradok,de akkorEzek szerint Jásdi pici már halott
                        - 2021. 01. 18. 12:37
                        • mentsvar
                          Sokat lógok itt, én is ma értesültem ezekről.
                          - 2021. 01. 18. 17:56
        • Gerry
          Szalonna - Akarata ellenére (vagy akaratgyengesége) miatt senkit nem lehet megmenteni. Ez nem azt jelenti, hogy bárki, bárkirõl véleményt mondhat, csak annyit, hogy el kell fogadni annak döntését.
          "Az élet nem habostorta" - mondta valamikor egy nagy ember (- sajnos nem tudom ki volt az).
          - 2021. 01. 17. 12:20
          • Posta Imre
            Gerry, a befogadáshoz ketten kellenek! Ebben az esetben itt az egész család a részemről és ugyan ideiglenesen bármi előferdüölhet (múltkor Bolvári pár volt itt karácsonykor 2 hetet), de az más tészta.  "Az élet nem habostorta"  A tanú című film szállóigéje. https://www.youtube.com/watch?v=WcG8nQUrGf8
            - 2021. 01. 17. 12:26
            • A
              Nálunk van hely, akár helye is. Ápolni nincs időm még magamat sem, de ha bír segíteni, akkor elfér.
              - 2021. 01. 17. 21:03
              • Posta Imre
                Viccelsz? Fél oldala le van bénulva. Még a WC is gond. Miben segíthetne? Nem a hely a gond, hanem a zélet.
                - 2021. 01. 17. 21:20
                • A
                  Nem viccnek szántam, de plusz terhet nem tudok vállalni. Csak mondtam. Igazából jól jönne egy nagypapesz a gyerekeknek.
                  - 2021. 01. 17. 21:44
                  • Posta Imre
                    Nem is vicces a helyzet. Imre nem egy nagypapesz alkat, de örülök a felvetésnek.
                    - 2021. 01. 17. 21:47
                    • A
                      Elábrándoztam azon, hogy milyen jó lenne ha egy hozzá hasonló ember tartaná szóval a kölköket amíg én a dolgokat intézem. Amúgy te is nagypapesz korban vagy, csak szóltam.
                      - 2021. 01. 17. 23:55
                      • Posta Imre
                        Majd a saját onokáimnak mesélek, bár inkább hallgatok, jobban jár mindenki.
                        - 2021. 01. 18. 12:50
                        • A
                          Nem választásul, csak megjegyzésül mondtam. Én is lehetnék már az, de nem, és mégis. Ha kívánják a gyerekek akkor azt játszunk.
                          - 2021. 01. 18. 15:21
  • A
    anzsi a macska hala
    Rendőrkutyáktól a kapitányig. Valamibe nagyon beletenyerelhettek.
    (ja, és a Szekó sem olyan régen)
    - 2021. 01. 15. 22:41
  • M
    azért nagyon nagy a csend györkös körül is meg a mozgalmábol is....
    - 2021. 01. 16. 00:51
    • Posta Imre
      Könyvet ír. Beszéltem Istvánnal (fia) pár szót. Az ügyben minden el van kenve. Mozgalom meg lenullázódott. Így most mindenki jól járt. Aki nem, meg úgy járt. A magyarok istene már csak ilyen. A zsidónak ad, a magyartól elvesz.
      - 2021. 01. 16. 08:38
      • A
        el van kenve... hát Dudásné hol van? meg gyött mán a nyaralásból? Remélem nem én lőttem le Petit...
        - 2021. 01. 16. 22:45
  • V
    Monguz, szerintem csak oltásigazolással lehet majd menni:
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/202...any-465276
    "Akiket beoltottak, azokra például nem kell karanténkötelezettséget előírni - mondta még a miniszter. Életszerű szabályokat fognak elfogadni, és bizonyára lesz olyan igazolás, hogy aki oltást kapott, arra kevesebb korlátozás vonatkozik majd. Lesznek légitársaságok is, akik csak oltásigazolással engednek fel gépre utasokat."
    Én ezt nem értem: hogy lehet az, hogy akit beoltanak nem fertőz?? az oltás kinyírja a vírusokat?
    "A rendszerről Orbán Viktor is beszélt karácsony előtt: „Megnéztük a vakcinaigazolás digitális verzióját, mert arra készülünk, hogy akik már védettek, átestek korábban a fertőzésen vagy a vakcinával beolttatták magukat és így védetté váltak, nekik legyen egy igazolványuk, amely arról szól, hogy védettek, illetve ők már nem fertőznek meg senkit. Ez összhangban van az Európai Unió azon törekvésével, hogy egy ilyen digitális útlevelet is létrehozzunk. Ennek az első verzióját most a Belügyminisztérium kifejlesztette, és azt meg is tekinthettük.”
    - 2021. 01. 16. 06:22
    • O
      Érdekes, eddig arról szóltak a hírek, hogy az oltás beadása után is ugyanúgy fertőzhet az oltott, csak nála nem lesz súlyos lefolyású a betegség és emiatt kell az oltás után is maszkot hordani és távolságot tartani. Akkor minek az oltás, oltásigazolás? Már ott tartanak, hogy azt se tudják mit hazudtak eddig és egyre jobban belekeverednek a saját kakijukba. Számomra egyértelmű, hogy az oltás beadása a fontos, csak a miért a kérdés.
      - 2021. 01. 16. 07:58
      • Posta Imre
        Dehogy az "oltás", hanem a szűrés (genetikai teszt) és az "engedelmesség".
        - 2021. 01. 16. 08:40
      • A
        tenéked is beadják a szirupot.. bocs a "szérumot..másképp nem mehetsz szerelni....
        - 2021. 01. 16. 22:51
    • Posta Imre
      Virág, mindegy ki, mit mond. Holnap mást mond és kész.
      - 2021. 01. 16. 08:39
      • V
        Igaz, nem is veszem komolyan...ezek a szövegek a hülyék kondicionálásához kellenek, meg hivatkozási alapnak a retorzióhoz, gondolom,
        - 2021. 01. 16. 10:32
  • Hazafinak
    img.beforeitsnews.com/contributor/upload/724569/../../images/nanovid19.jpg https://img.beforeitsnews.com/contrib...ovid19.jpg
    Mi van a teszt pálcákon, és milyen céllal?!
    Minden videot érdemes megnézni.
    https://beforeitsnews.com/eu/2021/01/...66776.html
    - 2021. 01. 16. 15:27
  • Hazafinak
    "Ariane de Rothschild és lányai mélységes szomorúsággal jelentik be férje és apa, Benjamin de Rothschild halálát, miután szívrohamot kapott a Pregny-ben lévő(Svájc) családi házban 2021. január 15-én délután"https://www.alternativhirek.com/2021/...in-de.htmlNevet
    - 2021. 01. 16. 15:59
    • Gerry
      Na tessék, ha nem esett volna ekkora hó, ép most akartam leszaladni hozzá egy kicsit elbeszélgetni vele, hogy mi a fenét akarnak elérni... Együtt csináltuk meg a legutolsó túlélési kurzust és megbeszéltük, hogy hébe-hóba találkozni fogunk, de néhány hónapja hébe(r) ciklusban nem tudtam elmenni most pedig ebbe a hóba kihagytam. Szerintem - hogy ilyen gyorsan megmurdelt - a végrendeletét sem írta át, így erröl is lecsúsztam...
      Pedig azt mondta még nem is olyan régen, hogy öri-barik leszünk... amit el is hittem mivel tíz évvel fiatalabb volt nálam  - szóval ez a cselekedete szerintem minõsíthetetlen és úriemberhez méltatlan volt.
      Az üzenöfalon bekrepált a kép ide teszem, hogy lássátok mennyire komolyan beszélek...

      postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/img_20210115_083445-kicsi.jpg

      postaimre.euroweb4you.com/infusions/gallery/photos/img_20210115_083705-kicsi.jpg
      - 2021. 01. 16. 17:46
      • Hazafinak
        Gyönyörű! Itt csak fagy a borsodi régióban. <br />Egyébként annyi fiatalító dolog állt a rendelkezésükre, hogy agyon nem lehetett vágni őket. Hacsak nem rásegítettek. Nem kell hinnünk, de érezzük, hogy valami zajlik a világban magas porondon.
        - 2021. 01. 16. 18:54
      • Posta Imre
        Ez nagyon szép. Ide is jól jönne egy kis hó, de azt sem bánom, ha jó sok.
        - 2021. 01. 16. 21:19
      • Mormi
        Kedves Gerry! Hát ez egyszerűen gyönyörű! Nálunk tavaly is csak akkor eset, mikor már virágoztak az első fák! Akkor se túl sok és nem is maradt meg egy-két napnál tovább! Ami meg a Rothschildokat illeti, ezeket csak a pokol tüze tudná elpusztítani, vagy még az sem! Én akkor sem hiszek a halál hírében, ha döglött ló legel a sírján! Állítólag létezik valami gyógyító kabin a számukra, valami hasonló, mint a "Csillagkapu" sci-fi sorozatban volt, vagy a "Prometheus" című horror sci-fiben! Ezeket a saját vagyonuk kellene hogy agyon lapítsa, hogy legalább egyszer az életben érezzék a súlyát annak, amit összeharácsoltak sok száz év alatt, milliók és milliók szenvedése és pusztulása árán!
        - 2021. 01. 17. 09:49
    • A
      mélységesen,nagyon mőllyenn,meg vagyok rendülve.... mindig a jók mennek el... legyen neki könnyű a hó..
      - 2021. 01. 16. 22:48
  • Mormi
    Annyira szeretnék hinni Trumpban, a "NAGY IZRAEL BARÁT" Trumpban, hogy valóban eltakarítja a szemetet a Földről, ahogy megígérte, de a fene se tudja!? Izrael barát, még a haverjuk is közös Orbánnal, szóval valahogy nem tudok még bízni benne! El nem tudom képzelni ki állhat mögötte azokon kívül akiket eddig mondtak, de nem hiszem, hogy bárki is képes volna ekkora hegynyi mocskot eltakarítani! Jezsuitákat, akiknek a keze minden mocskos, véres háborúban, forradalomban ott van, ott volt és a Vatikáni maffia valódi vezetői! A szabadkőműveseket se nagyon akarja senki likvidálni az utolsó szálig! Én nem hiszek a zsidónak még akkor sem ha holtnak teteti magát, mint most ez az állítólag kinyuvadt Rothschild! Meg különben is, míg írmagjáig ki nem irtódik mind, mindig lesz örökösük, akik tovább nyúzzák a világ népeit! A Vatikánt se küldik meg legalább egy jókora Napalmmal! Bár a lenti cuccokért kár volna, amiket az alagsorban dugdosnak a világ elől!

    Tán akkor lesz némi bizalmam ebben az egész kamu elhalálozásban, letartóztatási hullámban, ha a saját szemeimmel láthatom, hogy Csótány, Orsós, az egész pereputtyuk, az összes rohadék, aki benne volt az elmúlt 30 év országrablásában, népnyúzásban és tömeggyilkosságokban bilincsbe verve, de még inkább kinyújtóztatva hevernek a földön a kamerák kereszttűzében! És az összes média patkány szintén! Na, ezt nem hiszem, hogy valaha is megérjük! Hogy valóban minden titokra fény derüljön!

    De ha tévednék, felállt már az ideiglenes, valóban "MAGYAR KORMÁNY" akik "AZONNAL" áttudnák venni a zsidó maffia kormány helyét, mielőtt megint valaki másokat ültetnek oda, olyanokat akik megint csak nem a magyar érdekeket képviselnék és védenék?

    Minden az elmúlt 30 évben a népirtásban, ország rablásban résztvevő gazembertől, néphülyítő, félrevezető média patkányoktól, a rossz oldalon álló orvosoktól, egyéb kétlábú kutyáktól, stb...stb...azonnali hatállyal elkoboztatnám minden ingó és ingatlan vagyonukat, amit eddigi életük során összeszedtek és szétosztatnám azok között, akiket legjobban az elmúlt 2020-as évben, de még inkább az elmúlt 30 évben tönkretettek, megnyomorítottak, halálba kergettek! Utóbbi esetben már csak a szeretteik között! Jövő hét szerdán minden eldől! Leginkább az, hogy megérdemli-e Trump a világ népeinek bizalmát vagy sem! Vagy jobban járnánk, ha mindenki a saját háza táján söpörné el a szemetet?

    Szeretném megélni, hogy elmondják a világ népeinek, hogy sosem volt Koronavírus pandémia, csak egy undorítóan mocskos üzlet és elterelés az elit pénzügyi világbirodalmának összeomlásáról! Aztán jöhetnének a jól megérdemelt felkoncolások, a rögtönítélő népi bíróságok által kihirdetve, végrehajtva! Mert ahány ember életét ezek tönkre tették, megnyomorították! És a halálba kergetettek is bosszúért kiáltanak! Senki sem úszhatja meg, aki ebben az egész mocskos átverésben részt vett! A saját vakcinájukkal kellene őket kivégezni, vagy rájuk ragasztani a rohadt maszkjukat, amin még a csapvíz se megy át, úgy át van itatva valamivel! És ha a víz nem megy át rajta, akkor a levegő sem! Előre megfontolt egészségkárosítás és időzített tömeggyilkosság globális szinten! Ezért nem börtön jár, hanem felkoncolás!
    - 2021. 01. 17. 09:38
    • Gerry
      "De ha tévednék, felállt már az ideiglenes, valóban "MAGYAR KORMÁNY" akik "AZONNAL" áttudnák venni a zsidó maffia kormány helyét, mielőtt megint valaki másokat ültetnek oda, olyanokat akik megint csak nem a magyar érdekeket képviselnék és védenék?"

      Mormi - Természetesen ugrásra kész a következõ... 30, 40 csapat. Majd az Országház bejárata elõtt mindegyik kap egy-egy fakardot és összecsaphatnak. Aztán, ha "Egy, csak egy legény marad állva héthatáron...", na annak fejére kerülhet a Korona, miután megnézzük mennyit kér, hogy irányíthassa a a magyarok hõsi népét... (akik abban a szent pillanatban fel fognak tápászkodni a foteljükbõl, leteszik az üres sörösüveget és kimennek az utcára éljenezni.)
      - 2021. 01. 17. 10:37
    • Posta Imre
      Mormi felállt már! Rá lehet az ilyesmire gerjedni, de attól nem tartok, hogy le is ült.
      - 2021. 01. 17. 10:44
    • vian
      - 2021. 01. 18. 01:32
    • M
      Mormi . A látszat semi ! Gondolj a csaucseszkus peres, kivégzős videóra, amivel megetették a világot, de főleg a románokat. Az mekkora kamu volt ! Ha nincs meg, keress rá.
      - 2021. 01. 18. 12:53
      • M
        Na közben sikerült megtalálnom a saját könyvtárban, mert a net nem akarta behozni. Figyeld 4 35-től a feltámadást, és utána a gyerek, mint szemtanu kivégzését ! Na ennyire lehet hinni a dolgokban !<br />https://www.youtube.com/watch?v=KKyyYbMx6YM
        - 2021. 01. 18. 18:23
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %