Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Putyin palotája és ....pincsijei

Putyin palotája és ....pincsijei
és itt hosszú lenne a lista. A helyzet az, hogy eddig nem foglalkoztatott Navalnij, de annyira helyzetbe hozták, hogy erősen elgondolkodtatott, hogy az FSZB segítségével éppen Putyin utódját építik fel.  Pöpec. Összeszedett, intelligens, orosznak látszó és láthatóan remekül alájátszanak. Jól felépített figura. Az ő neve alatt zajlik az " ellenzék" mozgósítása éppen most. Ez már a "választási" kampány szerves része és erősen összefügg a Bidével. Tán lesz még Kreml ostroma is, vagy megelékszenek a Mauzóleum lerohanásával?  Most, hogy 30 napra leültették, kijött egy komoly anyag Putyin múltjáról. Összeszedett, alátámasztottnak tűnik és Putyint, mint főoligarchát, de inkább cáratyuskát méltatja, sok-sok milliárd dollárnyi állami korrupciót emlegetve.  Itt a film. Hosszú, de nem fordítom le. https://www.youtube.com/watch?v=ipAnwilMncI Engem már nem lep meg, mert a birodalomhoz kell egy "új nemesség" és mivel nemesek már nincsenek, csak szar, mocskos korrupt ügynökhálózat, hát abból köll felépíteni a látszatot. Ez megy itt is úizrael alsón.  Nem hiszitek el?



Csak három random cikk, mely a rohamról szól, illetve arra ösztökél. Biztos véletlen. https://www.youtube.com/watch?v=GJJl4-EPRhI

Terrortámadással és a Parlament lerohanásával fenyegetőzött: letartóztatásban marad

Meghosszabbította a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) annak a férfinak a letartóztatását, aki terrortámadással és a Parlament “lerohanásával” fenyegetőzött tavaly decemberben – közölte a Fővárosi Törvényszék.
https://biztonsagpiac.hu/terrortamadassal-es-a-parlament-lerohanasaval-fenyegetozott-letartoztatasban-marad


És még kettő. Trump telefonálhatott Putyinnak a Kapitólium lerohanása alatt - mondja a büdös cionista ribanc.  https://topwar.ru/179172-tramp-mog-zvonit-putinu-v-den-shturma-kapitolija-podozrenija-klinton-i-pelosi.html

Itt meg azt ragozzák, hogy a Kmeszetnek is jó esélye van a lerohanásra

https://topwar.ru/179127-pressa-izrailja-knesset-ne-zastrahovan-ot-proizoshedshego-s-amerikanskim-kapitoliem.html


Igen, tudom, várjátok már a csodát, de csodák nincsenek, csak mocsok és hitványság, árulás és hazugság. Ezekkel nincs miről beszélni, tárgyalni.

Ami Putyint illeti, szerintem szépe, demokratikusan átcsúsztatják a "hatalmat" a következő struktúrának, mely persze az üvék és ez megy majd a zusában is, ami már lényegében nincs. Oroszország sincs, ezt az oroszok tudják legjobban, vagyis dehogy tudják, érzékelik. Egy mocskos rablóhorda van ott is, ahogy itt és bráhol a világ zsidólakta globalizált szegletében.


Jó, tudom, nem elég kritizálni, de hol marad a megoldás? Fogós kérdés ez Béláim! Gondolkodjunk!


18 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Szóval csak figyeljetek!

    Kreml: a Navalnij-ügy nem követel meg külön figyelmet Putyin részéről

    Nem követel meg külön figyelmet Vlagyimir Putyin orosz elnök részéről Alekszej Navalnij ellenzéki politikus előzetes letartóztatásának és jogai tiszteletben tartásának ügye – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.

    A szóvivő hangoztatta, hogy minden orosz állampolgár jogait törvények és felügyeleti szervek szavatolják Oroszországban, és ez ebben az esetben is így lesz. Hangsúlyozta, hogy Navalnij letartóztatása belügy, és Moszkva nem fogja figyelembe venni a külföldön elhangzó felszólításokat.

    Peszkov kérdésre válaszolva „ostobaságnak” nevezte azt az állítást, miszerint azért tartóztatták le, mert Putyin fél tőle.

    „Ez teljes ostobaság. És egyébként nem kell az elnököt összetársítani azzal, aki megsértette az Oroszországi Föderáció törvényeit” – nyilatkozott.

    Rámutatott, hogy Navalnijjal szemben az orosz Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálatnak (FSZIN) merültek fel kifogásai. Mint mondta, ezek kérdések attól kezdve jelentek meg, hogy Navalnijt az őt – több nyugat-európai laboratórium egybehangzó szakvéleménye szerint mérgezés után – kezelő berlini Charité klinika gyógyultnak nyilvánította.

    Arra a felvetésre, hogy az orosz ellenzéki január folyamán rehabilitációs kezelést kapott a német fővárosban, Peszkov azt mondta, hogy Navalnij védelme az ezt bizonyító dokumentumokat felhasználhatja a bírósági tárgyaláson.

    A szóvivő a bíróság hatáskörébe utalta annak a kérdésnek a megválaszolását, hogy miért éppen egy himki rendőrségen tárgyalták Navalnij ügyét, a belügyminisztériuméba pedig annak a megmagyarázását, hogyan került a tárgyalóterembe a Gulág-alapító Genrih Jagoda szovjet belügyi népbiztos fényképe, mint az a helyszíni felvételeken létszik.

    Peszkov „nyugtalanítónak” nevezte, hogy Navalnij utcai tüntetésekre buzdított. A felszólítás törvényességét, mint mondta, feltehetően meg fogják vizsgálni az illetékes szervek.

    A himki városi bíróság hétfői kihelyezett ülésén elrendelte Navalnij 30 napra való előzetes letartóztatását. A politikust vasárnap éjjel a reptéren vették őrizetbe, miután hazatért Moszkvából Berlinbe. Hétfő este Matrosszkaja Tyisina (Matrózok Hallgatása) néven ismert moszkvai nyomozati elkülönítőbe szállították át, amelynek karanténrészlegében egy háromszemélyes cellában helyezték el. Az őrizetes a Társadalmi Megfigyelő Bizottság elnevezésű szervezet képviselőinek azt mondta, hogy erkölcsi és fizikai nyomásgyakorlás nem érte.

    A FSZIN december 29-én adott ki elfogatóparancsot ellene, és keresetet nyújtott be ellene, amelyben indítványozta, hogy a bíróság változtassa letöltendőre a Navalnijra az úgynevezett Yves Rocher-ügyben kiszabott, felfüggesztett börtönbüntetést.

    A hatóság az orosz büntető törvénykönyvnek arra a paragrafusára hivatkozott, amely szerint retorzióval sújtható az elítélt, ha nem térítette meg a kárt, vagy ha újabb bűncselekményt követett el. A FSZIN korábban kifogásolta, hogy Navalnij megsértette a lakhelyelhagyási tilalmat, amikor augusztusban Szibériába urazott, ahol külföldi szakvizsgálatok szerint megmérgezték.

    Alekszej Navalnijt és öccsét, Oleget az Yves Rocher-ügyben 2014 decemberében csalás és pénzmosás címén ítélték el. Alekszejre három és fél év, öt évre felfüggesztett, az öccsére, Olegre pedig ugyanennyi időtartamú, de letöltendő börtönbüntetést szabott ki a bíróság. A vád szerint a fivérek 26,8 millió rubel kárt okoztak az Yves Rocher cég oroszországi leányvállalatának, és további 4,5 milliót egy másik cégnek (egy rubel jelenleg mintegy 4 forintot ér.)

    Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) 2017 októberében igazságtalannak minősítette az ítéletet, és felülvizsgálatot kért, de az orosz legfelsőbb bíróság mégis helybenhagyta a bírósági döntést, egy moszkvai bíróság pedig egy évvel meghosszabbította a próbaidőt.

    A Navalnij lapított Korrupcióellenes Küzdelem Alapítványa (FBK) kedden közzétett egy kétórás dokumentumfilmet, amelyben azt állította, hogy Putyinnak egy 100 milliárd rubelt (mintegy 400 milliárd forintot) érő titkos rezidenciája van a Fekete-tenger partján, Gelendzsik üdülőváros közelében. A film szerint az ingatlan a Monacói Hercegség területének 39-szerese, területén pedig egyebek között kastély, jégpalota, templom, 2500 négyzetméteres teaház és a tengerhez vezető alagút található. Mindezt kiegészíti egy szőlőültetvény és egy osztrigatelep.

    Az FBK szerint a környező telkek az FSZB tulajdonában vannak.

    Az RBK című gazdasági napilap keddi közlése szerint egyébként még decemberben büntetőeljárást indítottak egy rendőr ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy olyan légiutasforgalmi adatokat szivárogtatott ki Navalnijnak, amelyek segítségével be tudta azonosítani az FSZB azon munkatársait, akik szerinte megkísérelték őt megmérgezni. Az újság úgy tudja, hogy rendőr házi őrizetben van Szamarában, és tíz évig terjedő szabadságvesztést kaphat, ha a hivatalával való visszaélés címén elítélik.
    https://demokrata.hu/vilag/kreml-a-na...ol-338043/
    - 2021. 01. 19. 18:30
  • Posta Imre
    Ó, már látom, egyre-másra forradalmi hangulatba hozza Putyin a kinti bandát. Nem tudom a haderő mennyire lojális az oligarha rendszerhez, de ez is kiderülhet. Látszólag mindent megtesznek, hogy maguk ellen haragítsák a saját "népüket". Közben megy a riogatás, hogy a NATO egyre közelebb kerül a határokhoz. Mintha teljes tudatos szándékosságot vélnék felfedezni ebben a stratégiában.

    Magyar és román légvédelmi erősítés: mindkét NATO-tagállam igyekszik korszerűsíteni elavult haderejét Pataky István • 2020. november 25., 08:31 Magyarország is döntött arról a légvédelmi rakétarendszerről, amellyel korszerűsíti és erősíti haderejét. Romániában már évek óta folyamatban van a hasonló jellegű fejlesztés; mindkét ország esetében kiemelt beszerzési terep az Egyesült Államok. (Ezt a cikket a Krónikáról másolták: https://kronikaonline.ro/kulfold/magyar-es-roman-legvedelmi-erosites-mindket-nato-tagallam-igyekszik-korszerusiteni-elavult-haderejet#)
    - 2021. 01. 19. 20:35
  • Posta Imre
    Úgy látom imádják a népek ezt a remek anyagot, már 16 milliós nézettséget mutat, komment hegyek és az FSZB még nem tiltatta le. Putyin tényleg fordulatot irányzott elő. Navalnij - a nyakamat rá,- hogy az ő "emberük". A videó végén a felhívása a "níphez", hogy menjenek a zuccára és majd békésen, demokratikusan...és a szokásos buzi szöveg egyértelművé teszi, hogy újabb "peresztrojka" készül, pedig hát ha igaz (márpedig az)amit állít és amit egy átlagorsz (vagy magyar) is lát, tapasztal, akkor ezeket mind egy szálig ki kék bélezni! Csakhogy akkor mi marad? Újra játszhatják 1917-et és mivel mindent a szolgálatok tartanak zsebben és a szolgálatok = állammaffiával, mely beszőtte a világot, így komoly kérdés, hogy inkább ezt a világot, úgy, ahogy van el kék sikálni. Kár a természetért, állatvilágért, de majd gyünne egy másik balfax istenke oszt teremtősdit játszhat.
    - 2021. 01. 20. 08:39
  • Posta Imre
    Már 30 milliós megnyitás! Cuki, alakul ez!
    - 2021. 01. 20. 20:42
  • J
    Néztem ezt a videót az állítólagos elnöki palotáról, ami tök üresen áll ott magábanl .Azt olvastam róla, hogy azt egy gazdag vállalkozó ajándékota volna oda az elnöknek, de ő visszutasította azt. Szabadságát is mindig más helyen, Szibériában itt ott tölti, vadászattal, horgászattal.
    Ha valaki az épület belsejéről ennyi képet tudott készíteni, hogy lehet az, hogy az elnök, vagy családjának egy tagja még véletlenül sem szerepel egyiken sem? Naválnij ezzel a lejáratással már próbálkozott évekkel ezelőtt, de nem járt sikerrel. Most, hogy " megmérgezték" , nagyobb eséllyel lát neki újból. Ügyesen kitervelték ezt. Megpróbálnak vezetőcserét kieszközölni, ha már Lukasenkóval nem bírtak elbánni.
    Meg kellene kérdezni az öszödi szónokot. ő járt a Szocsiban vendégségben. Csak felismerné, ha ebben a nyaralóban járt volna feleségével együtt.

    Nagyon emlegetik OV-t is, mint "diktátort". Nem kizárt, hogy a következő külföldről megdöntendő ő lesz. Holivudi sztárok is beavatkoznak ebbe az aknamunkába . Rájuk talán jobban hallgat a nép, gondolják a kitervelők. Amilyen háború párti ez a Bidé ( Irak megtámadása, Szerbia bombázása is részben a lelkén szárad, az ukrán Majdánhoz is lehetett némi köze, ha fiacskájának Ukrajnában olajos cégben állást szerzett), nem kizárt, hogy a világhelyzet csak egyre rosszabb lesz. Lehet, hogy visszasírjuk még Donaldot.
    - 2021. 01. 20. 23:56
    • Posta Imre
      Jázmin a helyzet igen egyértelmű. Navalnij egy jól felkészített FSZB-s. Putyin megcsinálta a saját "ellenlábasát". Nincs itt semmi probléma. A "nép" zabálja, hogy az elitje (ahogy az itteni is) a haveri körből verbuválódik, miközben minden népnemzeti csak szólam marad és bizony a "nemzet" degradálódik, de nem kicsit. Aki élni akar, az bevonul a seregbe és öl, vagy hal, de minimum kiképződik, aztán mehet Wágneresnek és zsoldosként "szolgálhatja a hazát". De ennek is van értelme, stratégiai értelme. Ha megfigyeled (márpedig igen) akkor itt is pont ugyanez történik. Orbán a legnagyobb "hadúr" és bizony a "leggazdagabb" pöcs a "magyar" palettán. Mészárost is vedd hozzá.   Putyint nem köll védeni. Teljesen világos, hogy a cárságot állítják a neve alatt vissza. Nem szégyen az. Ahhoz meg kell ez a cirkusz, meg kis forradalmi hangulat a muzsikok részéről. Az orosz duma jeles képviselői (érts: oligarhák) tele szájjal teszik a lovat Navalnj alá. Most jönnek a "Választások" és persze a nyilvánvaló népi elégedetlenkedés dacára Putyin és a jegyinaja rosszija győz majd 98%-al, mint Bátykánál, aztán lehet majd az OMON-t aktivizálni.  De mindettől függetlenül ami a riportba (többet is megnéztem) kétségtelenül igaz. Az orosz népet mozgósítják. A dumát szétkergetik és jöhet a friss erő a lihije 90-es évek nagy maffiózói után. Jó ez a móka. Navalnij egyébként teljesen veszélytelen. "Demokratikus" utcai tüntetéseket akar, azt meg ki nem xarja le! Hidd el, Putyin embere. A sok nyominger meg CIA-MI6 (éppen csak a moszad marad ki) beszervezésről beszél.
      - 2021. 01. 21. 08:44
  • J
    Imre, valakik azért kintről csak segítenek a tüntetések szervezésénél. Itt írják, a moszvai USA követség is közreadta a mai nem engedélyezett tüntetések hekyét, idejét, útvonalát.https://lenta.ru/news/2021/01/23/vmeh...hatelstvo/. Ez már felér egy szervezéssel, belügybe való beavatkozással. Vazze Nuland már jönne süteményt osztogatni az ottani Majdanon.
    Minő véletlen, hogy 3 nappal az új amerikai elnök beiktatása után már áll a bál az orosz városokban, erre az időpontra" gyógyult ki" Navalnij, és egy
    amerikai romboló éppen ma behajózott a Fekete tengerre.
    Közben egyre több amerikai katona van az orosz határok közlében, Németországban, a lengyeleknél is.
    - 2021. 01. 23. 22:33
    • Posta Imre
      Jázmin, olvass bele Navalnij wikijébe és érthetőbb! Vele ugratnak nyulat a bokorból. MOndom, hogy FSZB-s. Majdant csinálnak és az 5. hadoszlopot számolják fel, de áldozatul esik sok buta hazafi is, aki tényleg látja, mint ahogy mi is viktort, hogy Putyin neve alatt is mi zajlik, csak nem érti. A CIA meg együttműködik a moszaddal az meg az fszb-vel. Semmi kétségem nincs.
      - 2021. 01. 23. 23:17
  • J
    Majd kiderül, Imre.

    Mindenesetre semmi jó nem sül ki abból, ha száz évenként valaki külföldi pénzzel a zsebében hazatér német földről Oroszországba , mert abból csak fennforgás és forrongás alakul ki. Iljics még csendben vonaton érkezett , sajtósok nélkül, nem úgy mint Alekszej, aki repülőn , nagy csinadrattával jött haza.Nevet
    - 2021. 01. 24. 00:36
    • Posta Imre
      Putyin is eresztette ki, pedig tudhatta, hogy mi lesz. Merkel is szovjet ügynök, beszéltünk már róla eleget, ha Hitler lány, ha nem, de inkább az. Svájcból jöttek Leninék, Bázelből a szabadkőműves központból. Tudom mi a bajod ezzel, de nekem is az, csak az a helyzet. hogy a Bátykás történet vége is integráció lesz, ahogy az ukrán vonal is szétesik és ebbe besegít Erdogán és a NATO. Az "oroszok" készülnek a második nagy honvédő háborúra. Jól le van zsírozva. És mindez Kovidos rezsim alatt, oltáskényszerrel megspékelve. Látszólag a legnagyobb "orosz"magánvállalatnak vége. Lehet tényleg államosítva lesz és nem Miller ősi orosz családi neve alatt fut majd? Gazpromról esik szó. De a <span class="aCOpRe">Hermann <em>Gräf neve alatt futó Sberbank is idevág.  Persze kivárjuk a végét, de amit mondtam, megmondtam. Mivel már Hodorkovszkíjt is nyilatkoztatják és Navalnijra tolják most rá az össze szart, nem tudom elhinni, hogy ennyire hülye legyen, hogy ezt ne észlelné, ne számolt volna vele korábban. Én éppen azért nem leszek magyar Navalnij, mert ezt látom. Kell ide is egy "bűnbak". Majd torockaival eljátszatják. Ez egy ilyen sakk-matt helyzet. </em></span>
      - 2021. 01. 24. 10:38
  • J
    Imre, valóban Svájcban időzött, de a hazatéréséhez a német titkszolgálat segített hozzá. Ezért láttam némi párhuzamot a két eset között.
    https://www.origo.hu/tudomany/2020042...lamat.html

    Navalnij a Yale egyetemen végzett, gondolom kítűnően beszél angolul. Ilyen személyeket tudnak elképzelni az amerikaiak egy-egy ország élén.
    Tyihanovszkaja pld. angol tanárnő. Velük közvetlenül lehet tárgyalni, tolmács nélkül egy-egy washingtoni kihívás alkalmával. Ha megnézzük bármelyik kelet-európai vezetőt, szinte mindegyik nyugati egyetemen végzett és az angol nyelvet elsajátította.
    - 2021. 01. 24. 12:59
    • Posta Imre
      Most nem nézem meg, de Butiny-ban született. A híres "lepecsételt" vonat azzal a 43 (vagy 47) esetleg ki tudja mennyi ügynökkel akár porosz-kálhatott volna a bismarki fricceken keresztül is. Végül is mindegy. Lenin mellett volt más zsidó pénzes ügynök is, aki terelgette a vagonokot. Az orosz duma oligarhái (bocs, képviselői) gyerkőceinek zöme Nyugaton tanul és nem is oly rég még közbeszéd trágya volt, hogy apuci, anyuci, ha végez a dumálással, megy semerreretyóra és megy ki a családhoz London Sity-be, vagy a Párizsiba, persze nem párizsit zabálni, hanem kaviárt. Kellenek a "fehér" csekisták, akik emigrációban élnek itt-ott rég, hogy a cárságot visszagrundolják, ha már a ári koronát is valami londoni sufni egyik széfjében lelték fel. Kedvenc példám Anna Cseppmen (csak így fonetikusan), aki orosz ügynökként lett "lebuktatva" és fogolycserélve 10 éve körül másokkal egyetemben és olyan filmeket csinál, hogy még a propaganda tv-ben. Navalníj azt teszi, amit Putyinék akarnak és jóccakát. Kell egy "nemzeti hős", aki azért vagy nemzeti, vagy nem, vagy hős, vagy nem, de mindenki azt gondol róla, mit éppen megengednek neki. Mondtam, itt is volt egy Budaházi, aki erre volt jó..., de ha megnézed a Majdant, akkor Jancsikának a dácsája is egy-az egyben a Putyin-rezidencia történetét másolja. Csaucseszkué meg pláne, csak az a szem elé lett téve direkt!
      - 2021. 01. 24. 13:19
  • J
    - 2021. 01. 24. 13:45
    • Posta Imre
      Na, örülök néki, hogy érted ezt is. Szó sincs itt személyesen" Putyinról. Bár az ő neve alatt van összeseperve a szemét, de végül a birodalom visszavág.  Jó kis zagyva sakkjátszma és még tolják, amíg lehet és ezt lehet bármeddig játszani.
      - 2021. 01. 24. 20:43
  • S
    Cionista Oroszország *********************
    A cionista zsidók továbbra is Oroszországot irányítják ?

    Könnyű megtalálni a dokumentációt, bizonyítékokat, a test i mony-t, amely azt mutatja, hogy Lenin, Trockij, Sztálin és a többi bolsevik zsidó meggyilkolta Miklós cár orosz uralkodót, feleségét és gyermekeit, megragadta a hatalmat, megalapította a kommunizmust és meggyilkolt mintegy 80 milliót Oroszok, főleg keresztények. De vajon a cionista zsidók továbbra is kormányozzák-e Oroszországot?

    Az oroszországi cionista zsidók tömeggyilkosságait és atrocitásait több ezer cikk és sok könyv dokumentálja. De vajon véget ért-e a cionista uralom Oroszország felett, amikor a Szovjetunió hivatalosan feloszlatta 1991. december 26-át; ahogyan a tömegtájékoztatás elhitette velünk?

    A cionisták őrültséget, súlyos testi sértést és gyilkosságokat követtek el, hogy megszerezzék Oroszország irányítását. Az ilyen ördögi hatalomvágyra való tekintettel abszurdnak tűnik, hogy a cionista zsidók 1991-ben egyszerűen szívük jóindulatából önként, önként feladták volna az Oroszország feletti hatalmat.

    Rengeteg cikk, mint például a „Szovjetunió” vagy a „Szovjetunió feloszlatása” a wikipédián, azt mutatja, hogy a Szovjetuniótól elszakadt különféle szovjet államok zavargások, tiltakozások, puccsok, háborúk, a cionisták által megszokott zűrzavar és káosz kapcsán tették uszítani kormánydöntéseik idején.

    Ha az összes szovjet állam egyszerre kezd tüntetéseket, zavargásokat és háborúkat, mint 1988 és 1991 között, az azt jelenti, hogy a káoszt és a puccsokat ugyanaz a főnök koordinálta és parancsolta. Biztosnak tűnik, hogy ugyanaz a főnök, aki Gorbacsovnak utasítást adott a Szovjetunió feloszlatására, elrendelte a többi szovjet állam zavargásait, zavarait és szétszakadását is.

    Mindennek megvan a kinézete, hangulata és hangja, hogy a Rothschild banki birodalom, a cionizmus legfelsõbb vezetõi ösztönzik . A kormány megdöntésével járó zavargások a cionista kezdeményezett rendszerváltások jellemzői.

    Nevük megváltoztatása álnév segítségével gyakori trükk, amelyet a zsidó gazemberek megpróbálnak elrejteni bűncselekményeik elől. A kommunista Oroszország felbomlása, a "kommunizmus összeomlásának" ábrázolása hamisnak tűnik . Úgy tűnik, hogy a cionisták átnevezték a Szovjetuniót Orosz Föderációra, mint egy bűnözőt, aki nevét álnévre változtatja, hogy elrejtse, ki ő és a tettét.

    Úgy tűnik, hogy a cionisták egyszerűen megpróbálták megtisztítani a palájukat korábbi oroszországi kegyetlenkedéseik miatt, és tiszta lappal kezdték azzal, hogy nevüket kommunista Oroszországból Oroszország Föderációjává változtatták.

    Olyan ez, mint amit a bolsevik zsidók tettek, miután a világ megragadta, milyen gonoszak a bolsevikok. A bolsevikok egyszerűen megváltoztatták nevüket kommunistákra, hogy elhatárolódjanak a bolsevizmustól. Miután Sztálin, Lenin, Trockij és a többi szupergonosz kommunista zsidó teljesen gonosz hírnevet szerzett, a cionista zsidók következő generációja megváltoztatta nevét Kommunista Oroszországról Orosz Föderációra. Ugyanaz a régi játék, de új névvel, új álnévvel.

    Putyin elnök, Oroszország jelenlegi vezetője már jóval az 1991-es kommunista Oroszország úgynevezett összeomlása előtt szorosan kapcsolódott a cionista zsidókhoz. Putyin KGB-ügynök lett, és az "összeomlás" előtt gyorsan feljebb lépett. A KGB volt a kommunista Oroszország elsőszámú kémügynöksége, ezért Putyin mélyen gyökerezik a kommunizmusban és az azt létrehozó zsidókban.

    A cionisták erőteljes ellenőrzést gyakorolnak az olyan titkos ügynökségek felett, mint a KGB, a CIA vagy a Moszad. Csak a cionista kapcsolt zsidók és bábjaik valószínűleg olyan gyorsan lépnek fel a KGB soraiba, mint Putyin. Ahhoz, hogy az ajtók kinyíljanak, ahogy Putyin számára a KGB-ben és a politikában is, nyomatékosan azt javasolják, hogy a zsidók meghúzták az ajtókat.

    A „Breaking Israel News” weboldalon látható, hogy a zsidók dicsérik Putyint -
    www.breakingisraelnews.com/55179/how-russian-jews-helped-shape-life-worlds-most-powerful-leaders-jewish-world - Ez a cikk elmondja, hogy Putyinnak gyermekként zsidók voltak a szomszéd szomszédok, akik nagyon barátságosak voltak Putyinnal. Egy zsidó iskolai tanárról szól, akinek Putyin volt:

    "2005-ben, amikor Putyin hivatalos látogatást tett Izraelben, meglátogatta Tel Avivban élő zsidó középiskolai tanárát, Mina Yuditskaya Berlinert. Még lakást is vett neki a városban, amikor meghallotta, hogy rossz körülmények között él. . "

    Ez a fenti részlet egy profi oldalról származik. 38 találatot ad az alábbi webhelykereséssel:
    site : breakingisraelnews.com A Z ion protokolljai
    Mind a 38 POZ-mérkőzés abszurd hazugságot szorgalmaz, miszerint a cioni jegyzőkönyvek álhír. Tehát a breakingisraelnews.com egyértelműen pro-cionista médiaoldal, mint a legtöbb médiaoldal. A cionisták Putyin dicsérete azt jelenti, hogy "Putyin zsidók közé tartozunk", vagy legalábbis cionista báb.

    Putyinnak 2 lánya van, Mariya a legidősebb és Katerina a legfiatalabb. A Wikipédiának van egy bejegyzése a Katerináról :
    https://en.wikipedia.org/wiki/Katerina_Tikhonova .

    Katerina szupergazdag orosz zsidó milliárdos oligarchával, Kirill Samalovval házas :
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kirill_Shamalov
    Nikolai Shamalov , após, hogy Katerina Putina , egy szuper gazdag orosz zsidó, és régóta barátja Putyin.

    Az orosz maffia honlapján található egy bejegyzés Nyikolaj Sámalovról ezen a linken:
    http://rumafia.com/en/dosje/700-nikolay-shamalov.html

    Lásd még: www.google.com/search?q="Nikolai+Shamalov"+mafia

    Nyilvánvalóan a zsidó média keményen próbálja Putyin családi kapcsolatait távol tartani a médiától. A New York Post ezt írja Putyinnal kapcsolatban: Akkor [Putyin] nagyjából bezárta az egészet: "Soha nem vitatom meg a családomhoz kapcsolódó kérdéseket."
    http://nypost.com/2015/12/26/a-rare-peek-inside-vladimir-putins-family-secrets
    Mi van a családjában, amit Putyin fél megvitatni? Zsidók a családjában?

    Cikkek készültek arról, hogy Hitler megpróbálja elrejteni zsidó származását. Úgy tűnik, Putyinnak van néhány zsidója is a fametszetben.

    Minél jobban tanulmányozzuk, hogy Oroszországot továbbra is zsidók irányítják-e, annál inkább ez tűnik a helyzet. Úgy tűnik, hogy a Szovjetunió felbomlásának egyik oka az volt, hogy a cionista uralkodó Oroszországot késznek és elfeledettnek tüntesse fel. Törölje a táblát, lépjen tovább, Oroszországban nincs mit látni.

    Zsidóbölcs emberek tudják, hogy a Rothschild bankár kartell a pénz erejével irányítja a világot. Ezek a trillió milliomos zsidók elnököt, miniszterelnököt, kongresszusi képviselőt stb. Választanak vagy nem választanak, olyan könnyen, ahogy az ezredesek előléptetik vagy lefokozzák a tizedeseket.

    A Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS, amely a svájci Bázelben található, a "végső bank" a pénzváltók legfelső szintű bankja . Valamennyi vezető nemzet központi bankja a BIS égisze alatt áll.

    A cionista ellenőrzött nemzetek központi bankjai a BIS tagbankjai. Csakúgy, mint a cionista ellenőrzése alatt álló Federal Reserve Bank, Oroszország központi bankja is a BIS tagja. Bármely nemzet, amelynek központi bankja a BIS égisze alatt áll, cionista irányítású nemzet. Oroszország sem kivétel.

    Ahogy MA Rothschild hírhedten kijelentette - Ha én irányítom a pénz kérdését egy nemzetben, akkor nem számít, hogy kik az uralkodók.

    Pénz szabályai !! A nagy bakok ütőkártyák. Láthatja, hogy az Orosz Központi Bank is a BIS alatt található ezen a linken:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Bank_for_International_Settlements#Members

    "Putyin lánya és veje, Katerina és Kirill Shamalov az oroszok új generációja közé tartozik, akik jól összekapcsolt szüleik nyomán gyors növekedést élveznek. A jelenség hasonlóságot mutat Kína " hercegeivel "- a gyerekekkel és a kommunista párt vezetőinek unokái, akik hatalmi pozíciókat szereztek és hatalmas vagyont gyűjtöttek. "
    http://www.reuters.com/investigates/special-report/russia-capitalism-daughters

    Vegye figyelembe a fenti linken is:
    "Igor Rotenberg, a milliárdos Arkady Rotenberg fia , Putyin volt judo-partnere" - A nevek nem válnak zsidóbbak, mint Rotenberg. Putyin a cionista zsidók bábja, csakúgy, mint Trump, Obama, Clinton és az USA vezetői. Egyes források szerint Putyin zsidó .

    A kommunizmus, a demokrácia, a szocializmus és a bizottságok által vezetett egyéb kormányzati formák cionista zsidók alkotásai, akik ilyen alkotásokat használnak a goy kormányok ellenőrzésére. A cionisták az ilyen kormányokat hirdetik, hogy remekül hangzanak, de aztán gonoszságra használják fel őket.

    További bizonyíték arra, hogy Putyin a zsidó világrend bábja:

    Vlagyimir Putyin orosz elnök zsidó gyökerei . Putyin a zsidó világrend záloga.

    https://pastebin.com/chtax1au - Oroszország és zsidók - Ezen a weboldalon több tucat link található, amelyek bizonyítják, hogy Oroszországot továbbra is zsidók működtetik, és hogy Putyin az egyik bábuk.

    http://nationalvanguard.org/2017/04/chabad-putins-jews-and-their-man-trump - Putyin a zsidóké

    www.momentmag.com/putins-jews - Ez a Z ionista oldal Putyint gojként ábrázolja, és elrejti, hogy Putyin miért van elárasztva zsidókkal. Putyin néhány zsidó kapcsolata mégis kitárul ebben a cikkben.

    Putyin zsidó Kantor www.haaretz.com/jewish/features/1.699655

    "Putyin zsidói" www.google.com/search?q="Putin's Jewish "

    "Zsidók irányítják Putyint" www.google.com/search?q="Jews kontrolálják Putyint "

    "Putyin zsidó" www.google.com/search?q="Putin zsidó "

    A cionisták az összes hatalmas intézményt ellenőrzik azáltal, hogy ellenőrzik ezen intézmények vezetőit. A cionista zsidók megválasztják előnyben részesített bábpolitikájukat finanszírozásukkal és zsidó médiájukkal, hogy elősegítsék, kit akarnak, és elpusztítsanak, akit nem.

    Újra megválasztják azokat a bábokat, akik engedelmeskednek a cionista felügyelőiknek. Az engedetlen bábokat megtámadja a zsidóság média, míg riválisaikat a zsidóság médiája hirdeti. Az engedetlen bábuk elveszítik cionista kampányadományaikat, amelyek a következő választásokon riválishoz kerülnek. Az engedetlen bábokat megválasztják.

    A politikusok, a politika, a hatalom cionista irányítása magában foglalja Oroszországot, az USA-t , Németországot , Angliát , Franciaországot és minden nagyobb nemzetet. Zsidók irányított Putyin, Clinton, Bush, Obama, Trump, Edouard Philippe, Tony Blair, Angela Merkel, stb cionisták ellenőrzik jegybanki főnökök, mint Greenspan, Bernanke, Yellen , és a nagy pénzváltókat, mint a zsidó Soros György.

    A cionisták ellenőrzik az ABC, a CBS, a CNN, a Fox, az NBC, a NY Times, a főbb újságok, magazinok, Hollywood, a rádió, a szórakoztatóipar, a kaszinók, az NFL, az NBA, a nagy sportok vezetőit . A cionisták olyan nagyvállalatokat irányítanak, mint a General Electric, a kiemelt főiskolák, mint a Harvard, a Yale, az Oxford és a többi nagy oktatás. A cionisták irányítják a nagy pénzügyeket, a Wall Streetet, a nagy bankokat, a nagy kormányt, a nagy médiát, a nagy orvostudományt, a nagy biztosításokat, az összes hatalmas intézményt, akár az USA-ban, Oroszországban, Franciaországban, Németországban, Angliában stb.

    Ugyanez az egész világon. A cionista zsidók ugyanúgy irányítják a többi nemzetet, mint ők az USA-t, Oroszországot, Franciaországot, Németországot , Angliát , stb. A Biblia azt jósolja, hogy a nagy nyomorúság a világ minden táján azonos lesz.

    A nagy nyomorúság világszerte bekövetkezik. Ez fog történni minden nemzetben a világ minden tájáról - Ézsaiás 24:13 GNT Az egyik nemzetből a másikba menekülni az őrület elől menekülni olyan lesz, mintha a serpenyőből a tűzbe ugrana.

    Sátán csábításával megmutatta Jézusnak a világ királyságait, és felajánlotta őket Jézusnak, ha Jézus meghajolna a Sátán előtt. Jézus nem volt hajlandó, ezért a Sátán a királyságokat Sátán gyermekeinek adta a főpapoknak, farizeusoknak, cionistáknak, Jézus ellenségeinek, akik megfeszítették.

    A cionizmus a rejtett Egy Világkormány, a Zsidó Világrend, a Titokzatos Babilon, a Sátán krisztusellenes emberi hierarchiája, amely által Sátán irányítja ezt a sötét világot. Csak azok kapnak uralmat a Sátán királyságain, akik Oroszországban, az USA-ban vagy másutt tartózkodnak a Sátán előtt.

    A zsidóság / cionizmus az az emberi hierarchia, amelyen keresztül Sátán irányítja ennek a gonosz világnak a kormányait. Ahogy Jézus korának cionistáinak elmondta - Apád, az ördög gyermekei vagytok, és követni akarjátok apja vágyait .
    www.biblegateway.com/passage/?search=John+8:44&version=GNT

    Ef 6:12 nem emberek, hanem a mennyei világ gonosz szellemi erői, az uralkodók, a hatóságok és a kozmikus hatalmak ellen harcolunk ebben a sötét korban.
    www.biblegateway.com/passage/?search=Ephesians+6%3A12&version=GNT

    Naiv azt hinni a zsidó médiában, hogy Oroszországot már nem a cionisták irányítják. Valójában éppen az ellenkezője történt. A cionista kontroll elterjedt ahelyett, hogy kihalna. Most nemcsak a Szovjetunió van cionista irányítás alatt. Gyakorlatilag az egész világ.

    Dániel 12: 7 - Amikor a szent nép ereje teljesen összetört, akkor mindezek befejeződnek . Amikor a kereszténység teljesen összeomlott, akkor ennek a Sátán által uralt kornak a vége és Jézus közelgő visszatérése van.
    - 2021. 01. 24. 22:33
  • J
    Mindig kell egy barát......., ahogy a nóta mondja. A pincsinél nagyobb, inkább egy dándög.
    Megvan, kié a krimi palota. A többszörös milliárdos nem goy Vöröshegyié, aki nem más, mint az oroszok nemzeti gázszerelője, az elnök gyermekkori sporttársa. Igy sikerült elnyernie azt a tendert is, hogy felépíthette a Szocsiban rendezett olimpia létesitményeinek nagy részét, ami már időközben szinte hamu lett. A holnapi napra tervezett tüntetések idejére bevállalta ( beismerte) , hogy övé a kérdéses palota, amit 16 lakosztályos szállodává építenek éppen.
    https://lenta.ru/news/2021/01/30/dvor...0/dvorets/
    A dologban az a " legszebb" hogy ő a korruptcion ellen harc állam által megtámogatott vezetője is.
    https://www.occrp.org/en/daily/9119-p...corruption
    - 2021. 01. 30. 16:34
  • J
    Itt azt írják, amit Imre már pedzegetett Navalnijjal kapcsolatban. Nem kinről támogatják őt, hanem fentről a hazai eliből, név megnevezése nélkül.
    https://regnum.ru/news/polit/3171698....71698.html
    - 2021. 02. 06. 21:22
    • Posta Imre
      Jázmin, nem is lehet másképpen. Az a helyzet, hogy a "Kreml" (nem tudják mit jelent, valami török nyelvben erődöt emlegetnek, pedig KARÁM az) elitje egy elég jól körülhatárolható -akárhogy is van, de - bűnözői kör. Pont, mint a többi "állam" ez is egy gittegylet. Jól szervezett "állammaffia", egymásnak osztogatott közvagyonokkal. Persze a legenda szerint ennek az a célja, hogy "kiszorítsák" a "külföldi befolyást" és végül Rosszija Mátuska majd böszke lesz ha cárt lehet avatni, mert az Orosz Birodalom nagyságának majd a fogatlan és mélyen ember alatti szinten éldegélő Olga mama is büszkén hirdeti majdan. Ez érthető. Ez zajlik nálunk is, csak itt sokkal egyszerűbb kicserrélni azt a pár millió magyart zsidó-cigányra, mint ott, de azért törekszenek rá erősen. A valódi oroszok ez látják és mondják is. A valódi oroszok nem tartják Putyint sajátjuknak az előbb leírtak miatt sem, pont, mint mi a zsidó-cigány viktort. Ettől még persze játszhat kettős, sőt többes játékot, de elvárni bárkitől, hogy egy szabadkőműves ügynök-csiliárdosnak bármit is elhiggyen, balgaság.  Stratégia szempontokból most erősítik meg a központi hatalmat és most bizonytalanítják el a "lakosságot" abban, hogy ...., de egy gyors háború ezt is megoldja és mindenki hepi lesz.  Navalnij Putyin "embere", ne legyen kérdés.
      - 2021. 02. 06. 22:04
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %