Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A COVID és a NATO: biofegyver-támadásra nukleáris válaszcsapás jöhet

A COVID és a NATO: biofegyver-támadásra nukleáris válaszcsapás jöhet
Na, csak kibökik végre, amit már rég beszélünk?
https://privatbankar.hu/cikkek/makro/a-covid-es-a-nato-biofegyver-tamadasra-nuklearis-valaszcsapas-johet.html 

A koronavírus-járvány elleni globális fellépés rámutatott az emberi társadalmak sérülékenységére a természetes és ember által előállított biológiai fenyegetésekkel kapcsolatban. A világban jelenleg zajló második hidegháború azonban a biovédelem területén is feszültségeket szül. Káncz Csaba jegyzete.

 

 

A NATO fokozza erőfeszítéseit a biológiai fegyverek elleni védekezés érdekében – közölte az Észak-atlanti Szövetség főtitkára, Jens Stoltenberg a dpa-nak adott interjújában. „Ez a döntés a jelenlegi járvány hátterében született. Annak ellenére, hogy az új koronavírust nem a laboratóriumban hozták létre, a helyzet kellően bemutatja a biológiai fegyverek esetleges használatával járó veszélyeket” – mondta Stoltenberg.

Megjegyezte, hogy a lehetséges fenyegetés megakadályozása érdekében a NATO már dolgozik a hírszerzés fejlesztésén, mivel a biológiai fegyvereket nemcsak a kormányzati szervek, hanem a terroristák is felhasználhatják.

Stoltenberg nem zárta ki, hogy egy nagyszabású, több százezer halottal járó biológiaifegyver-támadásra nukleáris válaszcsapás jöhet. „A NATO nem rendelkezik tiltott fegyverekkel, de képességek egész sorával, hogy a támadásra megfelelően válaszoljunk. Ha egy biológiaifegyver-támadás kiváltaná a NATO 5. cikkelyének aktiválását, akkor a védelmi szervezet mindezen képességeket használhatja”.

Miről is beszélünk?

A biológiai fegyver (BF) a tömegpusztító fegyverek azon csoportja, amely az emberi, állati, növényi szervezetek és anyagok megbetegítésére, károsítására, vagy elpusztítására szolgál, élő kórokozók, vagy azok alkotórészei, anyagcseretermékei által, biológiai harcanyag formájában való felhasználás esetén.

26 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    Így kell ezt csinálni ! Így van megírva a zsidó tanban. Vádolj mást azzal, amit te követsz el, aztán kezdj el hangosan ajvékolni, hogy téged mindenki csak ok nélkül bááááánt, és hát neked így jogod van ám mindenkit legyilokolni a naaaaagy molok tiszteletére, meg minden.
    És akkor a kiválasztott vágottpöcsüség, meg az évezredes aljas üldöztetés, meg a holokamu még meg se lett említve ! Hogy is volt az a múltkori infó, hogy minden eus főváros be van irányozva egy atom rakétával, csak úgy a miheztartás végett, vagy valami ilyesmi... Nehogy már ne pusztuljon minden, ha a zsidajokat el kezdik irtani !
    - 2021. 01. 19. 22:01
    • A
      A zsidókat már elkezdték kiírtani, erről (is) szól a covid. Észrevetted?
      Leginkább ezekben az országokban: USA, svájc, németország és két skandináv államban (szerintem norvég és svédország).
      - 2021. 01. 19. 22:44
      • A
        A covidot valójában csak a zsidók kapják meg, és kb napi egy zsidó hal meg a covid miatt. Évi kb 360 tényleges covidos haláleset van, és a többi hazugság, és a többi valamilyen más betegségben hal meg. Szóval visszaütött a macesz, mivel a fejlesztés nem arra hat, akit szerették volna, hogy megkapja. Azért, hogy ne ismerjék fel a zsidókat, mert maszkot hordanak, ezért kötelezik a nem zsidókat, hogy viseljenek maszkot. Lassan elkezdődik E földön, hogy azokat a zsidókat, akik nem gyülekeznek Jeruzsálem környékén, azokat elkezdik felkutatni, és megölni. Ugyan ez lesz Hungáriában is, és senki nem tudja a zsidókat megvédeni. Ez is benne van a Tórában, így nem magam találtam ki, és mindenki utána tud nézni a Tórában, ha ért magyarul, valójában az ősi nyelven.
        - 2021. 01. 20. 17:49
        • mentsvar
          úgy érzem, ÉRZEM, hogy ebben igazsgág van. Ha genetikailag eltűnik a kiválaztott nép, akkor megszűnik az összeférhetetlenség a Földön. A zsidó lelkek akkor is le fognak újra születni, de ha töröknek, vagy szlávnak is születnek, már nem tudnak zsidók lenni, és nem lesz kiválasztottság tudatuk. Nem tud lenni. A Föld népei nagyobb összhangot fognak kialakítani.  De az tök érdekes, hogy ezt fizikai szinten kell megszüntetni, kiirtani, hogy a szellemi (lelki) szint orvosolva legyen golbálisan, és évszázados nézőponttal.
          - 2021. 01. 20. 20:44
          • A
            anzsi a macska hala
            Mentsvár, biztos vagy benne hogy a zsidónak van lelke? <br />Szerintem nincs ilyen hogy szláv, vagy török lélek, hanem csak lelkek vannak. A különböző népek csak karakterek az anyagi világban, persze ha valaki oláhnak, vagy rácnak születik, azért az előző életében sokat tett. (negatív irányban)
            - 2021. 01. 21. 20:25
          • K
            A lelkeknek is van rasszuk? Ne már...
            - 2021. 01. 28. 10:31
  • J
    Miről beszél a főtitkár, ha szerinte nem laborban készült a covid? Kit akar megtámadni, a dán nyérceket vagy a kínai denevéreket?
    Valójában az állitólagos novicsókos mérgezések miatt helyezi kilátásba a nukleáris ellencsapást Oroszország ellen. Háborús ürügyet keres.
    Az alábbi interjújából ez szűrhető le.
    https://www.urdupoint.com/en/world/na...27293.html
    Egyébként kötve hiszem, hogy Navalnij haza tántorgott volna most 17-én, ha maga is hinne benne, hogy megmérgezték. Akkor már alulról szagolná az ibolyát. Addig semmi baja sem volt, amíg be nem zárkózott a repülőgép mosdójába. Ott jelenkezett nála hirtelen a halálos méreg tünete, amit óriási kiabálással adott tudtul úgy, hogy mindenki hallja. Szólhatott volna a légiutas kísérőnek is, hogy hívjon segítséget. Ehelyett fellármázta a fél világot, ahogy hazafelé is. Úgy kísérték ki a reptérre a VIP vendéget, mint egy államfőt. A repülőn is tucatnyi sajtós kísérte.

    Ha a gyógyulást nem hozó vac cinákra gondol a főtitkár, mint biológiai fgyverre, akkor jöjjön el nyiltan a farbával és számoljon le a bigfarmával!
    - 2021. 01. 19. 22:20
  • L
    Hát, nem először történne meg?! Végül is túlment minden a határon.
    - 2021. 01. 19. 22:24
  • Posta Imre
  • M
    "a biológiai fegyvereket nemcsak a kormányzati szervek, hanem a terroristák is felhasználhatják"
    tök ugyanaz a kettő... helyesbítve: kormányzati terroristák.
    - 2021. 01. 19. 23:20
  • vian
    A társadalmi elit ellenzi gatest és a védőoltást
    https://www.bitchute.com/video/XZNFsQ...FsQSRGfMF/

    segít eligazodniKomoly

    Dr Andrew Wakefield: mi pontosan egy pfizer oltás?
    https://www.bitchute.com/video/Ip7sPV...sPVVdGF2g/
    - 2021. 01. 20. 00:48
  • Posta Imre
    Erről eszembe jutott egy régi-régi áűllítás, miszerint a zsidó-cigány, mint biológiai fegyver. Csak mostanra tovább -erjesztetették. Tűből es spriccelhető.
    - 2021. 01. 20. 08:41
  • balu
    Na ja, csak az a kérdés ki támadott meg kit, ha Jenszi válaszolni akar. Kínát? Oroszokat? Vagy mindegy, az a lényeg, hogy sok legyen a halott?
    "Srácok, azonnal, hagyjátok abba, miért verekedtek?"
    "Hát tanítónéni, az úgy kezdődött, hogy a Johnny visszaütött"
    - 2021. 01. 20. 10:30
  • M
    Imi ! Erről .eszembe jutott egy régi vicc.Januárban akasztani viszik a cigányt. Megkérdezi a hóhér. Na cigány ! Van valami utolsó kívánságod ? Mi re a cigány. Hááá ennék egy kis málnát.... Hülye vagy cigány ! januárban málnát ? Mire a cigány. Hááá megvárnám...
    - 2021. 01. 20. 11:30
  • E
    Lehet, hogy "csupán" addig feszítik a húrt, ameddig az államok kijelenthetik végre, hogy háborús helyzet van. Ugyanis csak háborús helyzet esetén tehetik kötelezővé az oltást, ami egy orvos szerint nem is nevezhető vakcinának.
    Másként alkotmányellenes bűncselekménynek számít, ha bárkit kényszerítenek az oltásra.
    (ha jól értem a dolgokat)
    Szerintem eddig próbálkoztak a megfélemlítéssel, a huhogással, de látván az ellenállást, most jön a "b" verzió.
    - 2021. 01. 20. 11:45
  • A
    nem nevetnék nagyot ha valaki azt mondaná hogy az egész mögött Irán áll!
    - 2021. 01. 20. 16:44
  • J
    Készülnek az új amarikai adatbázosok az arcfelismeréstől a DNS-ig, a kapcsolatokig minden tartalmaz majd.
    [url]https://www.globalresearch.ca/hart-homeland-security-massive-new-database-include-face-recognition-dna-people-non-obvious-relationships/5734913/url]
    - 2021. 01. 20. 17:38
  • balu
    Biden még le se rakta a valagát a bársonyfotelbe, de a tót parlament már igazi seggnyaló módjára előhúzta a (gondolkom jó előre megírt) biztonságpolitikai tervezetét. Ebben biztosítja az USA-t, ENSZ-et, OBSE-t meg a többieket hogy nagyszerű csatlós lesz, fontos kihívásként értelmezi az orosz agressziót a Krímben és Grúziában stb. A szokásos sóder. Az érdekesebb pontok:
    - "nem katonai jellegű" beavatkozások: gondolom ez tkp. a cenzúra beerősítését jelenti
    - "nyugtalan szomszédság":
    meg nem oldott problémák (pl. Krím)
    nyugat Balkán - bár van némi eltolódás az EU/NATO felé, ez nem elég stabil és visszafordíthatatlan
    Közel Kelet, É. Afrika - ez mint tudjuk ősi szlovák probléma
    IRREDENTIZMUS!!! - már ha valaki (vajon ki) történelmi sértettségében nem fogadná el a II. vh. utáni békeszerződéseket
    stb.
    Naď (olvasd: Nagy), a pszichopata hadügyér, akire egyébként beszédes módon a kovidos tesztelések első körét is bízták (már fcsak hogy világos legyen, hogy ez egy KATONAI operáció) gyakorlatilag átadta a Szliacs-i (Besztercebánya mellett) katonai repterek az amcsiknak és ő is rendelt pl. izraeli radart.
    - 2021. 01. 20. 22:35
    • Posta Imre
      Balu meg kék megent cikkezned, különben nem tudjuk nyomon követni, hogyan lesz megent Csehszlovákia és miképp kerül Felvidék újra új-irael berekeibe, vagy Kassát fogják hozzá bombázni?

      Országos tesztelés, állam- és kormányfő közötti viszályok – Mi történik Szlovákiában?
      https://www.bitcoinbazis.hu/orszagos-...ovakiaban/
      - 2021. 01. 21. 08:55
      • balu
        Imibátya, az csak a gond, hogy ÉN SE tudom követni. Az biztos, hogy valahonnan kapják az ukázt, mint mindenki, de a megvalósítás annyira kaotikus, hisztérikus, maffiagyanús (ej de finom voltam) és átlátszóan saját zsebre megy, hogy nem tudom sok értelme van-e minden eseményt listázni, mert a motivációik tkp. erre a pár fő vonalra vezethetőek vissza:
        • setét ügyletek: régi szarságok elkenése (Kocsner és Ruszkó lecsukása, szó se róla, jó helyen vannak a börtönben, de miért csak ők?, Lucsanszky volt rendőrkapitány agyonverése stb. - ugyanakkor Hascsákot, a Penta főnökét, aki viszont olyan capo di tutti capi, mint a mesében, nemhogy elengedték, ami várható volt, de még ő perel ezért)
        • kovid-biznisz: ez is aranyos volt... a pöcsök ugye még valamikor novemberben vészhelyzetet hirdettek ki, csak elfelejtették, hogy alkotmányosan annak dec. 29-én automatikusan vége, a tót parlament nagy része meg már "kiiratta magát" kovidra, hogyaszongya mind pozitív, szóval karantén. Namost így viszont nem tudjáék meghosszabbítani - igen, ennyire faszok. Így aztán a tisztifőorvos KIVÉTELT adott nekik, hogy dec. 27-én mégis bemehessenek, amúgy kovidossan, ferztőzően a parlamentbe megszavazni azt a módosítást, ami alapján meg tudják hosszabítani a veszélyhelyzetet. Nade az a lényeg, hogy ilyenkor nincs közbeszerzés, hanem a kormány KÖZVETLENÜL is adhat le rendelést, vagyis k.rva nagy pénzeket síbolnak el a szart sem érő tesztekre, aztán az idióta pszichopata vadbarom Matovics, újabban már a koalíciós partnerek ellenkezése ellenére is elhajtja a tót élőállatokat "önkéntes" tesztelésre. De már meglátta a lehetőséget a "vakcinában" is (ami per definitionem nem is vakcina). A kovidos részét lehetne ragozni a végtelenségig. Itt is jórészt szolgaian tolják a hivatalos narratívát, de a tesztelések az igazi szlovák specialitás. Ilyen léptékben senki se tesztel és logikusan a koviddal nem is magyarázható, mert gyakorlatilag semmi eredménye nem is volt - ennek az egyetlen magyarázata a közpénzek lenyúlása.
        • az "alkotmányos rend" lebontása: hogy ez mennyire megy megrendelésre és mennyire saját kezdeményezés (a szarságok elkenésére pl.) azt nehéz megtippelni. Van pár olyan rendelkezésük, ami keményen alkotmány- és törvényellenes, de pl. Magyar- vagy Németországban már szép csöndesen évek óta megvan (pl. kényszeroltás lehetősége). De szinte minden lépésük törvényellenes.
        • külpolitikai irányváltás: ezt jeleztem a fenti szösszenetemben. Míg Fico nagyjából stabilan V4 párti volt, ez a garnitúra teljes mellszélességgel beállt az "amerikai" érdekek mellé, gyakorlatilag beazonosítva egy orosz-magyar-nyugat-balkáni tengelyt is "veszélyforrásként" (értsd: ellenség).


        Szóval Tótia a lehető legrosszabb irányt vette. Én ezt folyamatosan akartam dokumentálgatni, csak még a legelején úgy gondoltam, hogy na várok egy kicsit, hogy átláthatóbb legyen... oszt csak bonyolultabb lett és elvesztettem a fonalat.
        - 2021. 01. 21. 11:15
        • Gerry
          Most olvasom - bár lehet, hogy már volt: https://hvg.hu/vilag/20210116_Szlovak...sre_keszul
          Akiknek nem lesz negatív Covid-tesztje, azokra kijárási korlátozások várnak január 27-től valamint munkába (dolgozni) se mehetnek. (Ez rendben is lenne, ha közben a fizetésüket megkapnák!)
          - 2021. 01. 21. 11:21
          • balu
            Sensei, én hétfőn-kedden csaka azért megyek be, hogy feltegyek egy pár progit, amivel maradhatok home office-on - mivel már ezen a héten is itthon vagyok. Ja. Ez van. Teljesen el vannak szállva.
            - 2021. 01. 21. 14:07
  • V
    Vian által beküldött videóról eszembe jutott egy film:
    https://videa.hu/videok/film-animacio...B4V6pEoCLj
    - 2021. 01. 21. 09:21
    • vian
      Kösz,(nem ismertem) megnéztem - nem kellett volna!<br />Az eredeti regényt betiltották Kenyában, mivel korrupt kenyai vezetők jelennek meg benne. Ezzel mindent el is mondtunk erről a szörnyűségről. Azt viszont nem lehet letagadni, hogy a képünkbe tolták, hogy lássuk az igazságot. Történt valami érdemleges? Jobb lett a világ? Egy közepes képességű programozóból, kinek ki tudja mennyi vér tapadhat a "kezéhez", hogy lesz a fél világ gyilkosa - no ez a film viszont még várat magára
      - 2021. 01. 22. 01:50
  • J
    Az albánok kiutasítottak egy orosz diplomatát arra hivatkozva, hogy nem tartotta be a járvány ellenes óvintézkedéseket.
    Olvastad?
    https://albaniandailynews.com/news/di...sy-reacts-
    Nem volt rajta maszk?
    - 2021. 01. 23. 00:58
  • J
    Valamilyen gyanús csomagot találta az Astrazeneca vakcina gyárban, ezért részbe n kiürítik azt:
    https://www.wiwo.de/politik/deutschla...84968.html

    Az ellenség keze betette oda a lábát.Nevet

    Valahogy akadozik az Eu felé teljesítendő vakcina szállítmányuk is, azok egyeztetése is.
    https://www.rt.com/news/513759-astraz...g-vaccine/

    Talán rájöttek, hogy : "Most kéne abbahagyni, elfutni, elrohanni?"Kacsint
    - 2021. 01. 27. 17:44
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)100 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %