Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Breuer Péter: Niedermüller Péterék mindenre képesek

Breuer Péter: Niedermüller Péterék mindenre képesek

Ezt ide töszöm. Igaz, hogy az összes tv zsidó (na jó, van gázsi-tv is, de az is az..., viszont emlékeztek a judapest tv-s interjúmra? Ez telefonált oda nekik és aztán meg is szűntek. Bálint ház, hitgyüli és a parlamenti zsinagóga...


Utcára akarja tenni a Niedermüller Péter vezette önkormányzat Európa egyetlen zsidó televízióját, a Heti TV-t. A tulajdonos, főszerkesztő Breuer Péter volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége Magyarország élőben extra című műsorunkban.



„Először a kabinetfőnöke Niedermüller Péternek megszüntetett egy megrendelést, egy erzsébetvárosi híradót, amiről elfelejtett másolatot küldeni a főnökének.”

- jegyezte meg rögtön a beszélgetés kezdetén Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Közölték, hogy azért, mert a kormány elvette tőlük a pénzt, mert pénzhiányban szenvednek, az egész épületet kiadják. Másnap meg is jelent a pályázat. Érdekes, hogy a pályázatra két hét volt. Ők nem számítottak arra, hogy én is meg fogom pályázni. Nem számítottak arra, hogy legalább egymillióval többet fogok ígérni, mint más pályázók.”

- folytatta Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Én ezt úgy hívtam, hogy franciasaláta, addig, amíg csak hatan voltak és a franciasalátát, ha nem tesszük be a fridzsiderbe, akkor a szalmonellák elkezdenek azon táncolni. (…) Nyikorog az ő koalíciójuk.”

- hívta fel a figyelmet a baloldal szivárványkoalíciójának működése kapcsán Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Ma Magyarország 75 százalékán lehet minket fogni és azoknak az embereknek szüksége van rá. Hisz azok az emberek elhiszik, amit mi mondunk. Nem lehet őket cserben hagyni azért, mert egy baloldalinak nevező - mert nem baloldaliak, az tuti - vezetés kinyír egy zsidó televíziót.”

- hangsúlyozta Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.
https://hirtv.hu/magyarorszageloben/breuer-peter-niedermuller-peterek-mindenre-kepesek-2516794

13 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    - 2021. 02. 14. 22:30
    • M
      Eltelt 11 év, és mi változott ? A mostani terror tükrében azok az idők kívánatosabbak, a jövőből visszanézve meg majd ezek lesznek azok .
      - 2021. 02. 15. 00:19
  • rich932
    Mo 75%-nál lehet fogni és őket nagyrészt érdekli na akkor mennyi is a magor és hunor?! Kb. 25%... elf társulat no akkor a kárpát medanszié hellyel közzel úgy 7-8 milla. Abból kb. Fele agyhalott a felének a fele kételkedő a fele felének a fele meg cigány szóval kb. a komplett kárpát pancsifürdőben van úgy 1-2 milla épp EMBER. No ezzel lehet számolni...
    - 2021. 02. 14. 22:43
  • Gerry
    Nem értem ezt a mondatot: "Utcára akarja tenni a Niedermüller Péter vezette önkormányzat Európa egyetlen zsidó televízióját, a Heti TV-t."
    Hogyhogy egyetlen, hisz' az összes az! Hol van?Te szemét!

    Persze tegyék csak az utcára mindet. és akkor jön remélhetõleg a:...

    - 2021. 02. 14. 23:43
    • Posta Imre
      Gerry, mer elírták, vagy elrítták! UCC-ra! Úgy köll értelmezni, mert úgy van.
      - 2021. 02. 15. 08:37
  • S
    Ez már nyílt belharc.
    - 2021. 02. 15. 08:09
  • G
    Amikor a szalmonellák táncolnak mindenhol

    Ezek a szalmonellák ha elszaporodnak, többségbe kerülnek, és amikor már csak ők ülnek a nyeregben mindenhol, elkezdenek táncolni. Ez természetesen nem francia keringő, ez primitív törzsi kard tánc, látszólag durva is lehet, és szokásukhoz hűen mindig a pénzért. Ez szigorúan csak akkor következhet be, ha a pénzek és javak maradéktalanul a zsebükbe vándoroltak a balga őslakosoktól.
    Ezt megelőzően egymást előretolva összetartanak, illedelmesek, sőt hazafias tulajdonságokat is képesek szimulálni ha szükség van rá.

    A szkíta magyar ennek pont az ellenkezője. Ha csak kettő marad belőle nincstelenül a végén, még azok is valamin összevesznek. Sőt, ha netán már csak egyedül marad, cifrán szidja az Istent.
    Megtanulhattuk volna már: tartsuk a franciasalátát a hűtőben.................
    - 2021. 02. 15. 08:56
    • V
      <p>Gutai, a szalmonellás részben igazad van, de ne felejtsd, hogy utána mindíg tisztulás jön, amit a paciens vagy túlél vagy nem.</p>
      <p>Nem biztos, hogy az a kettő a végén már szkíta magyar.</p>
      <p>Számomra a szkíta magyar fogalom valami olyansmi minőséget takar, aki pont hogy nem ezt csinálja, de oda fel kell nőni. Szóval a maradék ha nem éri el azt a küszöböt amit itt általában Ember, vagy Szkíta vagy egyéb cimkével minősítünk akkor a paciens nem élte túl a gyomorrontást. <br />A jó hír. hogy a fű benövi akkor is, ha nem lesz már aki eltemesse.</p>
      <p>Ha túléli, akkor egy darabig nem eszik franciasalátát, és majd ha újra megkívánja, akkor majd a hűtőben fogja tárolni.</p>
      - 2021. 02. 15. 09:06
  • Bazalt
    Bazalt
    Nácik,kristályéjszaka így kezdődik a videó ? Zsidók egymás közt csak nem azt is ők csinálták,hogy most legyen miről történ ész kedni ?
    - 2021. 02. 15. 09:38
  • J
    Még, hogy egyetlen " olyan" TV! Lehet, hogy azt akarta ezzel mondani, hogy más európai országban nem annyira sok van belőle, mint nálunk.
    A hithűeknél állítólag még a számítógép billentyűzete sem latin, de még csak nem is cirill.

    Egyébként egyre durvul az a belharc, ami nem csak a vallási szervezeteik, hanem az egyes személyek között is folyik.

    Egyébként egy pályázaton " nem illik" tudni, hogy a másik pályázó ajánlatában milyen összeg szerepel.
    - 2021. 02. 15. 12:40
  • Szittya
    Apropó zsidó. Fiatalok csoportjai dúlják föl a zsidó temetőket. Amikor elfogták az egyik elkövetőt, az bevallota hogy kripto-valutát keresnek, Bit-Khónt.
    - 2021. 02. 16. 23:50
  • Bazalt
    Bazalt
    - 2021. 02. 20. 10:08
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %