Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Mire jó a "zsidó-csillag"?

Mire jó a "zsidó-csillag"?
Ne legyetek már olyan morcisok! Vicc az egész! Halálos, de vicc. Tegnap szóltak, hogy a lövészetvezető, akinél másfél esztendeje lőttünk, megadta magát. Márc. 12 -én megkapta a mandarin-vakolócinát, oszt eddig bírta. https://www.youtube.com/watch?v=z8xyxvVFm7gt=208s

...

16 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • J
    Teherbirása végéhez közeli az egészségügy:Komor
    [url]https://merce.hu/2021/03/24/az-onkormanyzati-szakrendelok-atvetelevel-a-kormany-elismerte-teherbirasa-vegehez-kozelit-az-egeszsegugy/[l]
    - 2021. 03. 24. 14:01
  • G
    Sajtóközlemény - 2021.03.23.

    A kereskedelmi és szolgáltató szektor mielőbbi újraindítására tett javaslatot a kamara


    A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ma egyeztetést folytatott a miniszterelnökkel a kereskedelmi és szolgáltató szektor mielőbbi újraindítása érdekében. Az MKIK teljes mértékben elkötelezett az emberi élet megóvása iránt azzal, hogy ezt kísérnie szükséges egy jól strukturált gazdasági újraindítási tervnek, amely magában foglalja az üzletek és szolgáltatások gyorsabb ütemű, célzott és rendkívül felelősségteljes megnyitását. Az MKIK ezen javaslata összhangban áll valamennyi Európai Uniós tagállam gyakorlatával, intézkedéseivel.


    A kiskereskedelmi üzletek esetében az MKIK javasolja, hogy az említett szektorban egy ún. négyzetméter alapú újranyitás valósuljon meg a következők szerint:

    • Az üzlethelyiségek esetében 5-10 négyzetméterenként csupán egy vevő tartózkodhat az üzletekben. A 100 négyzetméter alapterületet meghaladó üzletek esetében 15 vagy 20 négyzetméter juthat egy személyre.

    • A bevásárlóközpontok, plázák esetében egyedi szabályozás kidolgozása szükséges, tekintettel arra, hogy azok működése eltérő az egyéni üzlettípusoktól. Ezen üzletek esetében is a négyzetméter alapú korlátozások betartása lenne irányadó. Ezen kívül a bevásárlóközpontok vásárlók közlekedésére és mozgására nyitva álló közös területein tartózkodó/várakozók esetében a mindenkori távolságtartási előírások betartását javasoljuk, amelyet az üzemeltető köteles ellenőrizni.

    • A higiéniás előírások betartása érdekében az üzletekbe és szolgálató helyekre történő belépést követően ellenőrzött módon kerüljön sor a kézfertőtlenítésre.

    A fizikai kontaktussal járó szolgáltatási szektor esetében (pl. fodrász, kozmetikus, cipőjavító, ruhatisztító, varrónő, stb.), amikor üzlethelyiségben végzik a szolgáltatást, a kereskedelemhez hasonlóan a négyzetméter alapú szabályozás alkalmazását javasoljuk, ötvözve a kifejezetten betartandó járványügyi előírásokkal – pl. ügyfelek közötti távolság, ügyfélszám korlátozása, ügyfelek utáni fertőtlenítés, a vírus terjedését gátló védelmi eszközök használata stb., amelyek teljeskörű teljesítése esetén kerülhet csak sor a nyitásra.

    Javasoljuk a védettségi kártyával rendelkező személyek szolgáltatásokhoz való kiemeltebb hozzáférésének biztosítását, akár úgy is, hogy a védettségi kártyával rendelkező személyek a vendéglátó és turisztikai szolgáltatásokat igénybe tudják venni.


    Fentieken túl az MKIK azonban nem javasolja az egyéni vásárlókra vonatkozó üzleten belüli tartózkodási idősáv fenntartását.


    Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

    https://mkik.hu/hirek/sajtokozlemeny-...y-20210323
    - 2021. 03. 24. 14:38
  • A
    anzsi a macska hala
    Nekem ez így logikailag nem áll össze. Miért élvezhet kiemeltebb hozzáférést a szolgáltatásokhoz a védettségi kártyával rendelkező pógár, amikor a kártya tulajdonosa továbbra is fertőzhet, max. nem pusztul meg kovidban.
    - 2021. 03. 24. 16:38
    • Hazafinak
      MERT EZ POLITIKA!!!
      - 2021. 03. 24. 17:44
      • A
        anzsi a macska hala
        Meggyőzni próbálnak mindenkit, de ez így elég trehány.
        - 2021. 03. 24. 20:13
  • Hazafinak
    Szerintetek miért fogjak hosszú lapu-fanyelet?! Ha erőszakkal akarják beoltani a lányomat? Ha kirúgják és munkanélküli lesz mert megtagadja az oltást, vagy azért, mert retorzióból, oltatlanul a covid osztályra akarják helyezni? Érlelődik a helyzet és az egészségügy be fog dőlni az elqrvulása miatt!
    - 2021. 03. 24. 18:00
    • mentsvar
      Összeomlik az egészségügy, tele leszünk beteggel és ránk szabadítják a migránsokat. Élelmiszerakadozás, éhezgetés. Internet megszűnik, nincs tovább moziba menekülés.  Esetleg még kilakoltatás is erősödik. - harci kedv, gombnyomásra. A sebesülteket meg modern impalntátumokkal gyógyítják majd.
      - 2021. 03. 24. 18:13
    • R
      Bármelyikért - mindegyikért, csak már fogj.
      - 2021. 03. 24. 22:19
  • J
    https://www.youtube.com/watch?v=KgzQv...gzQvutYg_k
    Az ország patikusáról néhány szó. Neki hinni? Na, ne már!
    - 2021. 03. 24. 21:00
    • R
      Erre mondta anno Pap Gábor, hogy Zacharov - Zuckermann tipusú vita.  Amikor bár látszólag különbözőek: mindkettő zsidó.  Szóval akinek ez érv bármire is, hogy a zsidó "Partizán" mit gondol a zsidó Gödényről, az annyira fő van má ébredve, hogy tán még be is oltatja magát...
      - 2021. 03. 24. 22:22
  • rich932
    Jazmin!

    Az intézkedés lényege:

    "az oltás tömeges szakaszában majd megfelelően végrehajtsák az oltási feladatokat."

    Az ilyen nem puszta véletlen elszólás, a programozás része...
    - 2021. 03. 24. 22:03
  • Szittya
    Ez a mézes-mózes beszéd nem veri a vakci-nácikat.
    - 2021. 03. 27. 18:47
  • J
    Átkersztelték az a több országban szüneteltetett angol-svéd vakcinát, hogy ezentúl vakon megbízzunk benne.:
    https://www.ema.europa.eu/en/medicine...strazeneca
    - 2021. 03. 30. 19:29
  • J
    A túlzott lélegeztetésbe halnak meg a betegek, mondja egy román orvosnő. Meg is hurcolták ezért a kijelentéséért.
    https://www.egeszsegkalauz.hu/betegse...ikk_ajanlo
    - 2021. 03. 30. 20:52
  • J
    Egyes helyeken a géppel lélegeztetettek 95 %-a meghal:
    https://telex.hu/koronavirus/2021/03/...ortcsarnok
    - 2021. 03. 31. 23:30
    • R
      2020 áprilisában tök részletesen leírtam, az év során világszerte több száz eü szakember elmagyarázta, hogy minden ismert protokoll a józan ész és a szakmaiság ellen való, amit a ventillátorokkal műveltek... Fogunk egy makk egészséges embert 2 hétre ráteszed azokra a gépekre amit a korona kapcsán elkezdtek nagyüzemben használni és összeomlik a keringése, a tüdeje és szépen meghal. Ha egy olyan beteget aki nem szorulna rá mégis ráteszel a lélegeztetőgépre akkor akár pár nap alatt el lehet intézni. Ez tény. Nyílt "titok" egy éve... De van itt mesterséges késleltetett "ébresztés" és infó csúsztatás... Most néztem, hogy a görénygyuri ma állt elő olyan infókkal PCR témában, amiket 2020 április végén már leírtam 4 oldalban, csak hivatalos forrásból :D  Faszán ki van ez találva na!
      - 2021. 03. 31. 23:47
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %