Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Hatékony felhőalapú 5G szolgáltatás...

Hatékony felhőalapú 5G szolgáltatás...
Leközölve Imre kérésére "Tedd fel Leci. Jön a háború." (csak telefonkapcsolata van az oldallal).
- A 2018, okóberi írást Hegel küldte el nekünk, azóta eltelt több mint 2 év - jó ha idõnként visszatérünk az 5G-re, ugyanis a "nagyok" soha nem adták fel, csak kivárnak.
 

  1. RÉSZ
  1. október 22

    Az 5G vezeték nélküli szolgáltatást a Verizon most indította el a bolygó első 4 városában:
  • Sacramento, Kalifornia
  • Houston, Texas
  • Indianapolis, Indiana
  • Los Angeles, California

A Verizon október 1-jén dobta piacra, három hónapig ingyenes 5G-t kínálva a felhasználók számára.
Sacramento 5G telített helyei ezen a térképen láthatók, világos piros körfoltokban.

Hamarosan tucatnyi más amerikai város lesz telített 5G frekvenciával, amikor az ATT elindítja hálózatát.

Az ATT hálózat szintén 2018 végén indul, 23 nagyvárosi területen fog bekövetkezni, sok közülük délen:

Atlanta, Georgia, Austin, Texas, Bridgeport, Connecticut, Boston, Massachusetts, Fresno, Kalifornia, Buffalo, New York, Chicago, Illinois, Greenville, Dél-Karolina, Houston, Texas megint, Indianapolis, Indiana ismét, Los Angeles, Kalifornia, Ismét kaliforniai Sacramento, San Diego, Kalifornia, San Francisco, Kalifornia, Hartford, Connecticut, San Antonio, Texas, New Orleans, Louisiana, Tulsa, Oklahoma, Louisville, Memphis, és Nashville, Tennessee, Oklahoma City, és Pittsburgh, Pennsylvania.

Itt van néhány alapvető információ arról, hogy pontosan mi az 5G.

Amint az 5G-t kihúzzák, az általunk látott cellatornyokat kisebb cellákkal fogjuk kicserélni, közelebb a fejünkhöz az épületeken és a rövid oszlopokon, és magasabb frekvenciákat bocsátanak ki, mint a jelenlegi cellatornyok. Ezek a kis cellák mindenhol oszlopokon lesznek, ha az emberek megengedik, hogy ez megvalósuljon.

Ezeket a kicsi, fehérnek tűnő, műanyag burkolatú sejteket, amelyek magasabb frekvenciákat sugároznak a fejünkhöz közelebb, most e városok utcáin észleljük.

A Verizon szerint a jelenlegi 4G Wi-Fi általában 1 gigahertz (GHz) alatt működik, de ez nem tűnik pontosnak, mert a rendszeres Wi-Fi általában 2,45 GHz-en működik.

Az 5G milliméteres hullámokon fut, a frekvenciaspektrum sokkal magasabb. Milliméter hosszú hullámhosszakon lesz 30 és 300 gigahertz (GHz) között.

Szerintük a Verizon jelenlegi 4 városi 5G-s telepítése 28 és 39 GHz között fut . Az 5G-vel kapcsolatban az a helyzet, hogy a különböző szolgáltatók különböző frekvenciasávokon fogják futtatni az 5G-t, és megnőnek a frekvenciájuk, amíg WifFi-nk, telefonjaink és számítógépeink hirtelen 60 GHz-es frekvencián nem fognak futni.

Amikor az 5G eléri a 60 GHz-es frekvenciákat, úgy gondolják, hogy ez valóban, valóban egészségügyi problémákat okoz az embereknek.

A 2,45 GHz-es Wi-Fi már ismert, hogy számos egészségügyi problémát okoz, és feltételezik, hogy összefügg a meddőségi válsággal, amely jelenleg a világ minden országát érinti.

Wi-Fi csatlakozik,

  • rák
  • meddőség
  • születési rendellenességek
  • alvászavarok
  • memória problémák
  • szív-és érrendszeri betegségek
  • meddőség,

...és több.

Ez egy egészen más kutatás.

Ez a cikk nyilvánvalóan abból a szempontból íródott, hogy egészségünk nem jelent áldozatot a gyorsabb internet-készség érdekében. Mindazok számára, akik egészségügyi problémákkal küzdhetnek, és családjaiknak, amelyek már telítettek a frekvenciákkal, az Edge Canopy e cikksorozata szilárd forrásokkal fogja egy helyre tenni a kutatást.

Az 5G-től származó lehetséges egészségügyi problémák vizsgálatának megkezdéséhez a San Francisco-i tűzoltók egészségügyi problémákat tapasztaltak a korai vizsgálatok során.

Még a sacramentói helyi cikkek is elismerik, hogy ez egészségügyi problémákat okozhat.

A Sacramento CBS szerint:

"Sacramento lesz az első város az országban, amely később nyáron kap 5G-s mobilszolgáltatást, de az egészségügyi problémák most felmerülnek a berendezéssel kapcsolatban. Az

5G nagyfrekvenciás hullámokat használ, és állítólag százszor gyorsabb, mint a jelenlegi mobiltelefon-szolgáltatás.

Az 5G hullámok azonban nem haladnak olyan messzire, mint a jelenlegi vezeték nélküli frekvenciák, így az egymástól messze elterülő nagy mobiltelefon-torony berendezések helyett az 5G-nek kis cellákra van szüksége közelebb egymáshoz. "

"A San Francisco-i tűzoltók memóriaproblémákról és zavartságról számoltak be, miután az 5G-készüléket tűzoltóállomásokon kívül telepítették.

A tűzoltók azt állítják, hogy a tünetek megszűntek, amikor a közeli felszerelés nélküli állomásokra költöztek. "

Az emberek gyanítják, hogy az 5G frekvenciák oxigénnel kapcsolatos problémákat okoznak.

 

Joe Imbriano , egy aktivista és kutató a kaliforniai Fullertonból azt mondta , hogy amikor az 5G eléri a 60 GHz-es frekvenciasávot, akkor sérül az a képesség, hogy a vér hemoglobinja oxigénhez kötődik. Állításait kutatva összeadódni kezdenek, bár nehéz megerősíteni az oxigénnel és a hemoglobinnal kapcsolatos dolgot.

Ez a "Minden RF" nevű rádiófrekvenciákról szóló akkreditált weboldal ezen címe "Miért nem jó a 60 GHz-es sáv nagy hatótávolságú kommunikációhoz?"

Jelentése szerint az oxigén valójában 60 GHz-es frekvenciákat vesz fel extrém szinten, ami az abszorpciós képesség csúcsát jelenti, amikor látja, hogy a milliméteres spektrum különböző frekvenciái hogyan hatnak egymással az oxigénnel.

A grafikon azonban nagy magasságokról és a légkörről beszél.

Feltételezhetjük, hogy az 5G a mi magasságunkban hasonló módon lép kölcsönhatásba az oxigénnel.

Tehát Joe Imbriano helyesen mondta, hogy a 60 GHz-es 5G-t intenzíven fogja elnyelni az oxigén.

  • Ez nem azt jelenti, hogy csak a józan ésszel értelmezzük, hogy a testünkben lévő oxigén, a belélegzett és attól függő oxigén 60 GHz-es frekvenciákkal lenne telített?
  • Ez nem azt jelenti, hogy testünk úgy fogja vezetni az 5G-t, mint az antennákat?
  • Továbbá nem okozhat-e testünk mindenféle egészségügyi problémát a 60 GHz-es frekvenciákra hatásos antennaként?Hová menekülnénk még, hogy elmeneküljünk tőlük, ha minden nagyobb várost ezzel telítenek?

Az 5G valószínűsíthető egészségkárosító hatásai több kategóriába sorolhatók:
 

Bőrproblémák

Dr. Yuri D Feldman vezetésével végzett izraeli tanulmány 5G frekvenciákon azt találta, hogy ezek miatt az emberi verejtékcsatornák furcsán viselkednek .

A tanulmány arról számolt be, hogy az emberi verejtékcsatornák nagyon kicsi, spirál alakú antennák tömbjeként működnek, ha milliméteres hullámoknak vannak kitéve. Ez azt jelenti, hogy az emberi test még jobban képes vezetni rá.

A Közegészségügyi Központ által hivatkozott, a 60 GHz-es 5G-frekvenciától különösen féltett tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy "az átvitt (MMW) energia több mint 90% -a felszívódik az epidermisz és a dermis rétegében".

Úgy látszik nem tűnik jónak a bőrünk számára.
 
Szív problémák

A tanulmány 1992 jelentette, hogy frekvencián a magasabb 5G spektrumát, kezdve 53-78GHz hatással volt a szívfrekvencia variabilitás patkányokban.

Más szavakkal, a magasabb spektrumú 5G valószínűleg szívritmuszavart okozhat az emberekben. Egy másik orosz kutatás a békákról, akiknek a bőrét ezeknek a milliméteres hullámoknak tették ki, megállapította, hogy ezek szívritmuszavart okoznak.
 

Szembetegségek

1994-ben Lengyelországban végeztek egy tanulmányt annak megállapítására, hogy a milliméteres sugárzás befolyásolta-e a szem fényáteresztését a lencséjén keresztül.

Megállapították, hogy az alacsony milliméteres hullámsugárzás patkányokban a lencse átlátszatlanságát okozta: szürkehályog kialakulásával jár. Úgy tűnik tehát, hogy az 5G az embereknek szemproblémákat és szürkehályogot okozhat.

Ennek nehéz megtalálni a másolatát, bár az akadémiai idézet megtalálható itt: "Csernyakov, GM és Korocsin, VL és Babenko, AP és Bigdai E. Különböző összetettségű biológiai rendszerek reakciói az alacsony szintű cselekvésre EHF-sugárzás Nincs cím. Millim Waves Med Biol. 1989; 1: 141–167. "

Ezenkívül egy japán kísérletet végeztek annak kiderítésére, hogy a féltett 60 GHz-es frekvenciasáv okozhat-e okuláris problémákat.

Megállapította, hogy

"a milliméteres hullámú antennák különféle típusú hősérüléseket okozhatnak. A milliméteres hullámok által kiváltott hőhatások nyilvánvalóan behatolhatnak a szem felszíne alá."

Ezt is nehéz megtalálni, de megtalálható a "Kojima M, Hanazawa M, Yamashiro Y, Sasaki H, Watanabe S, Taki M, Suzuki Y, Hirata A, Kamimura Y, Sasaki K. - ACUTE OCULAR 60 GHz- es milliméteres hullámú expozíció okozta sérülések - Health Phys- 2009 [idézve: 2018. március 19.]; 97: 212–8. Doi: 10.1097 / HP.0b013e3181abaa57. "
 

Immunproblémák

Egy 2002-es orosz tanulmány, amelynek célja a 42 GHz-es frekvenciák hatásainak feltárása volt, megállapította, hogy amikor egészséges egereknek vannak kitéve, drasztikusan csökkent az aktivitásuk az immunitással érintett sejteknél: körülbelül 50%. Más szavakkal, az 5G spektrum közepéhez közeli 42 GHz-es frekvenciák miatt az egerek immunrendszeri problémáktól szenvednek. Megállapították:

"az egészséges egerek teljes intenzitású, alacsony intenzitású EHF EMR-nek való kitettsége mély hatást gyakorol a nem specifikus immunitás indexeire."

2010-ben részletes, összetett megjelenésű, de megérthtõ tanulmányt tettek közzé, amelyek a Verizon által jelenleg alkalmazott azonos frekvenciákról szólnak: közvetlenül a jelenlegi Verizon 5G spektrum közepén, 35 GHz-en. A tanulmány címe "A 35 GHz-es milliméteres hullámoknak kitett patkányok plazma által kiváltott makrofágok fehérje-változásai" címet kapta.

Tudható, hogy a texasi székhelyű amerikai légierő kutató laboratóriumoktól és a kapcsolódó szervezetektől származik.

A tanulmány így hangzik:

"Ezzel egyetértésben a laboratóriumunk által végzett korábbi vizsgálatok kimutatták a leukociták intravaszkuláris aggregációját, valamint az immunsejtek toborzásával és patkányok bőrének aktiválódásával járó gének felpörgetését 6 és 24 órán belül 35 GHz-es MMW-knek való kitettség után 75 mW / cm2 -en. amíg a vastagbél hőmérséklete elérte a 41–428 ° C-ot [Millenbaugh et al., 2008].

Korábbi vizsgálatok azt is jelzik, hogy a tartós MMW-expozíció feltehetően a hővezetés következtében a belső szövetek felmelegedését okozhatja, és hatással lehet a perifériás vérsejtekre és szövetekre az energiafelvétel kezdeti helyétől távol.

Patkányokon végzett kísérletsorozat azt mutatta, hogy a 35 GHz-es MMW-k 75 mW / cm 2 -en kb. 44-80 percig történő kitettsége a bőr és a vastagbél hőmérsékletének emelkedését, valamint a pulzus, a légzés és a vérnyomás változását okozta, végül a keringés összeomlásával. [Frei és mtsai, 1995; Kalns et al., 2000; Millenbaugh et al., 2006].

Ezen túlmenően, megnövekedett szintű oxidatív stressz marker, 3-nitrotirozin (3-NT), kimutatható volt a perifériás vér limfociták és neutrofilek patkányok kitett 35 GHz MMWs 75 mW / cm 2 a 44-60 percig, amíg a test maghőmérséklet elérte a 41–428 ° C-ot [Kalns et al., 2000].

Ezen eredmények alapján feltételeztük, hogy a 35 GHz-es MMW-k kiválthatják a biológiailag aktív mediátorok felszabadulását a szisztémás keringésbe, ami lefelé irányuló válaszokhoz vezet a sejtekben és a szövetekben.

Az immunsejtekben a hatás kiváltásának képességét más MMW frekvenciákon is megfigyelték

Tehát a Verizon most elszabadult pontos frekvenciáiról még az amerikai hadsereg is tudja, hogy a gyulladással, az oxidatív stresszel és az energia-anyagcserével járó fehérjék növekedését okozza .

 

A belső szövetek felmelegedése az 5G hatására erõsödhet, ezt az amerikai katonai intézmények elismerik. Ez meglehetősen határozott bizonyíték arra, hogy az 5G egészségügyi problémákat okoz.

Térjünk vissza gyorsan a kutatásra, és gondolkodjunk el ezen józan ésszel. Vízből és oxigénből állunk, és oxigént lélegzünk be.

Oxigén van körülöttünk. Nem kellene sokkal több tudományos információ ahhoz a gyanúhoz, hogy az oxigénnel rendkívül interaktív közismert frekvenciák egészségügyi problémákat okozhatnak az emlősökben vagy akár más életformákban.

Úgy gondolják, hogy a technológia forradalma, de ezek a kockázatok egyszerűen meghaladják az előnyöket.

GreenMedInfo szerint , aki az 5G-ről nagyon jól származó cikket publikált, 180 tudós és orvos moratóriumot kért az 5G-ről, megértve, hogy az veszélyes lesz az emberi egészségre. Ezen a ponton nem úgy tűnik, mintha bárki is megállítaná. Most már csak annyit tehetünk, hogy ilyen cikkeket írunk, és kiosztjuk azokat, akik törődnek az utcán.

Sacramento már telített 5G-vel, és az első három hónapban az emberek ingyen használhatják: de semmi jó soha nem ingyenes.

Források:

https://sacramento.cbslocal.com/2018/05/29/questions-raised-about-5g-health-risks-months -... 
https://about.att.com/story/att_to_launch_mobile_5g_in_2018.html 
https://www.verizon.com/about/our-company/5g/what-millimeter-wave-technology 
https://www.forbes.com/sites/greatspeculations/2018/10/19/verizon-q3-preview-looking -for-updates -... 
https://www.everythingrf.com/community/what-is-the-impact-of-the-earths-atmosphere-on-rf-signal-propagation 
https://thefullertoninformer.com / author / joeimbriano / 
https://www.cityofsacramento.org/Smart-City/5G

Research Gate / Feldman Y, Puzenko A, Ben Ishai P, Caduff A, Agranat AJ. Az emberi bőr, mint a spirális antennák tömbje a milliméteres és a submilliméteres hullámtartományban. Phys Rev Lett [Internet]. 2008 [idézve: 2018. március 19.]; 100: 128102. doi: 10.1103 / PhysRevLett.100.128102. 
https://www.researchgate.net/publication/51394628_Human_Skin_as_Arrays_of_Helical_Antennas_in_the_Millimeter ... 
„Protein Változások a makrofágok által indukált plazma tól kitett patkányok 35 GHz Milimeter hullámok” - 
http://www.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/ u2 / a533666.pdf
https://www.publicintegrity.org/2018/03/02/21502/residents-worried-about-small-cell-safety ...
PubMed / Kolomytseva képviselő, Gapeev AB, Sadovnikov VB, Chemeris NK. A test nem specifikus ellenállásának elnyomása alacsony intenzitású rendkívül nagy frekvenciájú elektromágneses sugárzás hatására. Biofizika [Internet]. 2002 [idézve: 2018. március 19.]; 47: 71–7.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11855293
PubMed / Potekhina IL, Akoev GN, Enin LD, Oleĭner VD. Az alacsony intenzitású milliméteres tartományú elektromágneses sugárzás hatása a fehér patkány szív- és érrendszerére]. Fiziol Zh SSSR Im IM Sechenova [Internet]. 1992 [idézve: 2018. március 19.]; 78: 35–41.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1330714
www.greenmedinfo.com/blog/citizens-arms-against-5g-wireless-technology-roll-out-are-their-concerns-justifie

  1. RÉSZ
    Normál 2,45 GHz-es Wi-Fi ...

Károsítja a termékenységet

(Ez a weboldal ma már nem müködik - ami nem véletlen)

- Mit csinál a Verizon 35 GHz-es, 5G-s változata? - 2018. október 24 - Ez az 5G-ről szóló sorozat második része.

Nincs más választásunk, mint ezt lefedni, mert Sacramento környéki barátaink és családtagjaink mostanában tünetektől szenvednek, az elsődleges beszámolójuk szerint hányingerről, fejfájásról és mellkasi fájdalomról szólnak, Natomastól Sacramento belvárosáig.

Ha megértjük a Verizon 4G-s 5G-s bevezetését és a 23 városi ATT-telepítést, meg kell értenünk, hogy a Wi-Fi jelenleg milyen frekvencián működik, és milyen következményeket szenvedtünk már ettől.

Az utolsó cikkhez egy javítást kell kiadni:

A legtöbb 4G-s Wi-Fi manapság 2,45 GHz vagy legfeljebb 5 GHz frekvencián működik.

A Verizon 5G-je, amelyet éppen Sacramento, Houston, Indianapolis és Los Angeles telepített, 28 GHz és 39 GHz között működik.

A cikk címe 35 GHz-et mondott különösen azért, mert ez a spektrumuk közepén van, és a tanulmányok szerint a 35 GHz-es frekvenciák úgy tűnik, hogy immunrendszeri problémákat okoznak patkányokban.

Az utolsó cikk szerint a Wi-Fi általában 1 GHz alatt működik, mert átfogalmaztuk a Verizon által nyújtott félrevezető információkat.


Az igazság bonyolultabb:

A 4G LTE, az általunk használt telefonadatok állítólag 1 GHz és 3,8 GHz között vannak.

De mi történik, ha valaki Wi-Fi hotspotot használ a 4G telefonján, ezzel a frekvencia 2,45 GHz?

A kérdés bonyolulttá válik, de a választól függetlenül ez az egész frekvenciasáv, amelynek jelenleg ki vagyunk téve, úgy tűnik, globális meddőségi válságot táplál.

Ez valójában nem túlzás, globális meddőségi válságot élünk át.

Ez egy másik téma, amelyről a jövőben foglalkozunk:

csak írja be a "meddőségi krízist" a keresőmotorjába, állítsa "hírre" és nézze meg, mi következik.

Nagyon sok, és sok tanulmányra gondolok, amelyek összekapcsolják a jelenlegi 2,4 GHz körül működő Wi-Fi-t a meddőséggel és más azonnal észrevehető tünetekkel.

Ehhez a cikkhez azonban egy Iránban végzett tanulmányt választottunk, amelyet a Cell folyóiratban tettek közzé 2015-ben.

A tanulmány címe:
"A Wi-Fi (2,45 GHz) expozíció hatása az apoptózisra, a spermiumok paramétereire és a herék hisztomorfometriájára patkányokban".


Kiváló, egyértelmű és gazdag, de nem túl bonyolult papír, amely elmagyarázza, hogy tudnunk kell a 2,45 GHz-es rádiófrekvenciás sugárzás telítettségének következményeit.

2014 júniusától augusztusig az iráni Zanjan Zanjan Orvostudományi Egyetemen végezték.

A vizsgálat során három hónapos wistari patkányokat sajnos egy 2,45 GHz-es sugárzásnak tettek ki egy kamrában, amely két Wi-Fi-t tartalmazott. antennák a szemközti falakon.

Az állatokat három kategóriába soroltuk:

  • egy kontroll csoport egészséges, nem Wi-Fi-fertőzött állatokkal
  • egy csoport, amely két hónapon keresztül napi 1 órán át van kitéve a Wi-Fi-nek
  • egy csoport, amely 2 hónapon keresztül napi 7 órán keresztül volt kitéve a Wi-Fi-nek

Az összes állatot megvizsgálták spermiumparamétereik, kapáz-3 koncentrációik és heréjük hisztomorfometriai változásai, valamint az állatok apoptotikus indexei alapján.

A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy mind az 1 órás, mind a napi 7 órás expozíciójú állatok a sperma paramétereinek csökkenését mutatták .

A tanulmány bebizonyította, hogy napi rendszeresen kis mennyiségű Wi-Fi-expozíció is károsítja az egerek spermáját.

Nagyon világosan megállapította:

"A 2,45 GHz-es vezeték nélküli hálózatok fokozatos kiváltságaival kapcsolatban a környezetünkben arra a következtetésre jutottunk, hogy komoly aggodalomra ad okot az egész test időbeli függő expozíciója a lakóhelyeink közelében meglévő magasabb Wi-Fi hálózatok frekvenciáinak tekintetében. . "

A lap annyit mondott:

"A férfi termékenység csökkenését, mint a tanulmány egyik paraméterét, az elmúlt évtizedek során komoly gondnak tekintik.

Felvetődött, hogy az RF-EMW, mint fő környezeti tényező közvetlen vagy közvetett expozíciója domináns szerepet játszik a megfigyelt csökkenésben (28).

A Wi-Fi-kompatibilis eszközökről sugárzó 2400-2500 GHz-es rádiófrekvenciának hosszú expozíciós ideje van nagyon széles területen (2, 19, 21).

Ezért ezt az átadott energiát az emberi test képes felvenni (8, 29). "

A férfiak termékenységének csökkenését az elmúlt évtizedekben komoly gondnak tekintették - mondták.

Megállapították, hogy ezeknek a frekvenciáknak a közvetlen vagy közvetett expozíció, mint fő környezeti tényező, meghatározó szerepet játszik a termékenység csökkenésében, amelyet konkrétan megfigyeltek.

A Wi-Fi befolyásolja a globális meddőségi válságot, emelik a frekvenciákat, a sejtegységek közelebb vannak a fejünkhöz és a testünkhöz.

Itt van, ahol a modern Wi-Fi teljesen megőrül:

2,4 GHz az a pontos frekvencia, amelyet a mikrohullámú sütő főz.

A Wi-Fi-nk jelenleg pontosan ugyanolyan frekvenciájú mint ami a mikrohullámú sütőben készíti el ételeinket, a kettő között semmi különbség nincs, kivéve a mikrohullámú sütőben koncentrált energiát a frekvenciák fókuszálására.

https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_brain.htm#Brain_and_Waves Biológia - Agyhullámok


Amikor egy kis követ ledob a vízbe, hullámokat lát. Hasonlóképpen a szívünk és az agyunk is hullámmintákat mutat. A szív hullámképét EKG ( elektro-cardiograph ) méri . Az agyhullámokat EEG-vel ( elektro-encephalográf ) mérjük .

Az agyhullám-vizsgálatok segítségével a tudósok felfedezték, hogy agyhullámaink négyféle.

Az agyhullámoknak olyan csúcsaik is vannak, amelyek hasonlóak a vízhullámokban látott csúcsokhoz. Azt, hogy hányszor jelenik meg a csúcs egy másodperc alatt, ciklusoknak másodpercenként nevezzük . Például Indiában az áram 50 ciklus másodpercenként.

  • Béta (13-25 ciklus / másodperc)
    Ez az agyhullám azt jelzi, hogy a tudatos elméd irányítja. Jelzi a logikai gondolkodás, elemzés és cselekvés mentális állapotát. Éber vagy, és ébren vagy, beszélsz, beszélsz, csinálsz, megoldasz problémákat stb.
     
  • Alfa (8-12 ciklus másodpercenként)
    Ez az agyhullám relaxációt és meditációt jelez. Ez a nyugodt éberség állapota jó inspirációra, a tények gyors megtanulására.
     
  • Theta (4-8 ciklus / másodperc)
    Mély meditáció. Ez összefügg az életszerű képzelettel. Ez a legjobb a szuggesztivitás és az inspiráció szempontjából. Ez az agyhullám domináns a 2–5 éves gyermekeknél.
     
  • Delta (0,5–4 ciklus másodpercenként)
    Mély álom nélküli alvás. Mély lazítás.

 

A bal és a jobb agy együtt dolgozik

Általában a bal agy és a jobb agy hullámai függetlenek . Egymástól függetlenül érnek el csúcsokat. Meditáció és mély relaxáció során a bal agy és a jobb agy hullámai együttesen történnek.

Mindkettőnél a csúcsokat együtt érik el. Ezt hívjuk szinkronizálásnak . A tudósok most úgy vélik, hogy a szinkronizálás sokkal nagyobb tudati erőt tesz elérhetővé. Ez nagy mennyiségű információ nagyon gyors elsajátításához, valamint a kreativitáshoz kapcsolódik.

Az agy önkontrollja

A tudósok már régóta azt hitték, hogy az agytevékenység, például az agyhullámok és az agyi vegyi anyagok szekréciója, nincs tudatos ellenőrzésen. De a Himalája Swami Ráma és a biofeedback kísérletei megváltoztatták ezt a hitet. Most bebizonyosodott, hogy egyesek képesek irányítani az agyhullámaikat, stb


Az agy aktivitása a meditáció során

Az agy egy elektrokémiai szerv,amely működéséhez elektromágneses energiát használ. Az agyból származó elektromos aktivitás agyhullámok formájában jelenik meg.

  • Mit jelent, hogy a jelenlegi Wi-Fi-nk már szó szerint pontosan ugyanazon a 2,4 GHz-es frekvencián főz minket, mint az alacsony teljesítményű mikrohullámú sütők?
  • Mit jelent, hogy hamarosan milliméteres hullámsávra emelkedik?

Ez egy olyan modell, ahol egy 5G egységet Houstonban helyeznek el, de ez irreális, mert ezeket a kis cellákat sokkal közelebb helyezzük a fejünkhöz, kis épületekre és oszlopokra.
Sacramento, Houston, Indianapolis és Los Angeles lakosainak vigyázniuk kell arra az 5G-re, és hamarosan további 23 városban lesz Amerikában.

4 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • G
    Technikai "Fejlődés"? a majmok bolygóján

    A nagy Büdös (szó szerint) Ipari Forradalom óta, az emberi élet minősége a technika fejlődésével, kezdetben lassú, majd egyre gyorsuló ütemben hanyatlott. A Technika a szép ígéretei ellenére nagyobbrészt pusztítást, szegénységet, tömegpusztító háborúkat, túlzsúfolt élhetetlen nagyvárosokat, szaporodó elhülyült tömegeket termelt. A gazdagok és a nincstelenek között, azelőtt soha nem látott távolságokat.

    Az "okos" telefonok világában már atomjaira hullott szét a majmok bolygója. Megszűnt a hagyományos, normális emberi érintkezés alapjaiban. Primitív kicsi és nagy főemlősök kis zseb gépeikkel a kezükben tartják a kapcsolataikat, beszélgetnek, írogatnak, fényképeznek,(legtöbbször magukat), bankolnak, vásárolgatnak, ismeretséget kötnek, stb.
    Ezek a "kis okos gépek" persze össze vannak kötve az okos gazdikkal, akik információkat gyűjtenek be a géppel összenőtt nem okos majmokról.
    - hogy vannak káros mellék hatások, sugárzások? Ugyan már, a gazdasági fejlődésnek, a haladásnak, a globális szép új világnak ára van.
    Ami ingyen van, jó nem lehet! Kivéve persze a vak cinálásokat......
    - 2021. 04. 30. 09:34
  • G
    Amcsiban mondjuk nem kell félni azötgétől. Olyan hulladék a hálózatuk, hogy térerő sincs nagyon, nemhogy ötgé.
    - 2021. 05. 01. 13:30
  • Avian
    A játék terve: Minden emberből digitális csomópont lesz az irányító rácsonGyorsan haladunk a transzhumanizmus világába , ahol természetes biológiai testünket eltérítik és szintetikus részekkel beszivárognak, kezdve a nanorészecske szintjén. Az NWO vezérlők valamilyen Microsoft irodai rendszert vagy szoftvert akarnak letölteni a testedbe és az agyadba, és összekapcsolnak a JEDI és / vagy az Amazon-CIA felhővel, hogy közvetlen hozzáférést biztosítsanak az agyadhoz. Ezután „oltásokat” hozhatnak létre, amelyek nem oltások az Ön folyamatos frissítése érdekében, akárcsak a számítógépes szoftverek rendszeres frissítései. A valódi vagy nem vírusok, a valódi vagy nem oltóanyagok csak eszközök e cél elérésére. Az emberek árucikkekké alakítása a szociális hitel devizáján keresztül  Alison McDowell az alábbiakban foglalja össze a legnagyobb valószínűséggel uralkodó transzhumanisztikus NWO utat, amely magában foglalja a társadalmi hitelt, az 5G-t, az intelligens hálót és az AI-t a bolygó egészére kiterjedő megfelelés előidézésére:Mi áll a COVID vax átviteli jelenség hátterében, ahol az unvaxxok megbetegszenek a COVID vaxxed körül? A frekvenciáról van szó
    Ebben a valóságban, annak alapjaiban minden a frekvenciáról szól. A test az információk recievier-továbbítója ... A DNS az információ-recievier-továbbítója ... hogy az a DNS-antenna hogyan fogadja és továbbítja azt, hogy mit diktálunk azzal, amivel mi interakcióba lépünk ...[Meg akarják változtatni] a DNS természetét ... tehát nem a [magas] frekvenciákat veszi fel, hanem csak a [technológiai rész-valóság] - az intelligens rács - frekvenciáit. Tehát ez a nanotechnolgoy,  amely ezekben az oltóanyag-főzetekben van, megváltoztatja a DNS vevő-adó antennájának természetét ... Tehát a misszióvezérlésünk nem kibővített konzisztencia, hanem egyszerűen a Felhő ... tehát csak az információikat fogadjuk és továbbítjuk. Azok az emberek, akiknek megvolt az oltásuk, újból bekötik a DNS-antennájukat, hogy különféle információkat fogadjanak és továbbítsanak, és ez bezárja őket ebbe az intelligens rácsba, a felhőbe. És ha a nanotechnológia bekerül a testbe, és akkor elkezdi továbbítani a frekvenciáját, akkor nyilvánvalóan ez a frekvencia, az az anyag, amely hatással van arra a személyre, akinek volt, mivel továbbítja a frekvenciáját, ugyanúgy hatással lesz másokra is akik felveszik ezt a frekvenciát, annak ellenére, hogy valójában nem is voltak náluk. Ezeket az oltott embereket antennává változtatták, továbbítva a frekvenciájukat.

    Vakcina útlevelek:
    Egy útlevél az összes szabályhozEz már hosszú ideje eljött. Úgy tűnik, nagyon régen - több mint egy évvel ezelőtt - amikor Bill Gates elkezdte szimatolni az immunitási igazolások és a digitális oltásútlevelek szükségességét . A terv nincs elrejtve, inkább a szabadban van. Természetesen az egész kérdéssel kapcsolatban egyértelműen hiányzik a logika. Először is, amint kimerítően dokumentáltam, nincs bizonyíték arra, hogy létezik a SARS-CoV-2 vírus. De egy pillanatra félretéve ezt a kellemetlen igazságot, miért nem képes a vírus elleni természetes immunitás megszerezni az oltóanyag-útlevelet? A mainstream agymosott orvosi hatóságok azt mondhatják, hogy azért van, mert akkor is újrafertőződhet. Ugyanakkor ugyanez vonatkozik a vakcinára is ... ezért minden beszélgetés egy 2. és 3. lövésről szól (valójában a terv az, hogy az emberek számtalan felvételt készítsenek az embereknek, amikor frissítik és átalakítják a DNS operációs rendszerüket). Ez ugyanaz a vakcinacsoport, amelyek egyébként nem adnak megfelelő immunitást, sőt be vannak engedve, hogy csak az enyhe tünetek ellen védekezzenek, és ne állítsák le az átvitelét. Az igazság az, hogy az oltóanyag-útlevelek arra szolgálnak, hogy arra kényszerítsék az embereket, hogy gúnyolódjanak, hogy genetikailag módosított emberekké váljanak . A vakcina az igazi biifegyver , nem képzeletbeli vírus. Az oltóanyag-útlevelek úgy fognak működni, hogy kényelmetlenné tegyék a be nem oltottak életét, valamint regisztrációs rendszerként is megkülönböztetik a beoltottakat és a be nem oltottakat, így az NWO irányítói pontosan tudják, mely állampolgárokba ágyaznak be bizonyos nanotechnológiákat - amiben biztos lehetsz bármiféle aljas cél elérésére használják, amelyeket az NWO manipulátorok szem előtt tartanak.
    Végül ezzel a korábban idézett idézettel fejezem be Rudolf Steinert, aki több mint 100 éve írta:„A jövőben a lelket az orvoslás megszünteti. Az egészség színlelésére lesz egy oltás, amely az emberi organizmust a lehető leghamarabb kezeli, esetleg közvetlenül születésekor, hogy az emberi lény ne tudja fejleszteni a lélek és a Lélek tudatosságát.A materialista orvosokat bízzák meg azzal a feladattal, hogy eltávolítsák a lelket az emberiségből. A maihoz hasonlóan az embereket oltani kell bizonyos betegségek ellen, így a jövőben a gyermekeket olyan anyaggal oltják be, amely immunizálódik a szellemi élet „őrületével” szemben. Az oltott személy nagyon ügyes lehet, de nem alakul ki lelkiismerete, és ez néhány materialista kör valódi célja.Egy ilyen oltással elérheti, hogy az étertest leváljon a fizikai testről. Az éteri test leválásakor a lélek és a világegyetem kapcsolata rendkívül instabillá válik, az ember pedig automatává válik, mert az ember fizikai testét akarattal és spirituális erőfeszítéssel kell csiszolni ezen a Földön. Tehát az oltás egyfajta erővé válik, amely a tudatot az anyaggal szegezi. Az ember már nem tud megszabadulni a materialista érzéstől. Alkotmánya szerint állat marad, és már nem tud lelkiismeretre kelni. ”
    Akinek a források kellenek szóljon nem magam találtam ki de kutatásom összegzése!
    - 2021. 05. 12. 22:23
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %