Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Alapítvány, Fót, Pi

Alapítvány, Fót, Pi
Elkészült a szombati nap összefoglalója. Ott van minden, ami ott volt. Alapítvány számlaszáma, beszédek...és münk es! https://www.youtube.com/watch?v=QTLBx6o_VUs
Nehogy terjesszétek, nehogy baj legyen belőle!  Lisai Elek János Alapítvány számlaszám: Swiftkód: MAVOHUHB
 IBAN HU 3614100196 24885849 01000003 SBERBANK

Pár hete rámküldtek valami szopólidércet, aki "zaklat". Szívesen átadom, ha kell. Szolgálati küldemény. Sajnos az FSZB ízlése szar. Nem a zsánerem. A kínai titkosszolgálat is felügyeli a tevékenységünket, ahogy látom.

13 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • mentsvar
    Az egyszerű igazság az lenne, hogy minden nemzet -faji, genetikai alapon előjogot élvezzen a hazájában. Nem jelenti a kisebbségek jogainak elvételét, de a néger vagy kínai (vagy piréz) a Kárpát medencében nem őshonos. Valójában ennek is van egy fokozatossága, mert a horváth, a morvai, szász vagy sváb sem. Ha még tovább szigorítunk, akkor eljutunk a kunokig.

    Mi van akkor, amikor top értelmiségi zsidó és egy balgatag proli hun-magyar kerül egymás mellé? Melyiknek legyen több joga Magyarországon? A fenti tétel alapján a prolinak van több joga.

    Finomíthatjuk, hogy valami pszichológiai teszt kimutatja a genetikai, mentális és lelki fejlettséget. Ez egy háromjegyű szám lenne, 0-9 -ig. Mondjuk, Imre kapna 7-8-9 -et, azaz 789-et, vagy 799-et, most mindegy. Puzsér meg kapna 666-ot. Akkor digitálisan is kijönne, ki merre menjen.

    Amiért írtam, az most jön. A helyzetet, az igazságot az bonyolítja, hogy nincs minden genetikai rassznak egyenlő értékű őshazája. A líbiakiaknak a sivatag nem annyira jó, mint nekünk a medencénk. Vagy a fagyos tajga kevésbbé kényelmes, mint Florida. Tehát, az a kérdés, hogy a rasszok jogai a Földhöz egyenlőeknek kel lenniük, vagy nem? Az eszkimók örök időkre kedvezőtlen környezetben kell, hogy éljenek, míg az olaszoknak jár a kellemes éghajlat?

    Na, és a fő gondom az indiánok, akiket kiirtottak. Vagy a négerek, vagy a kóreaiak. Ha csatában elveszti a területet egy nemzet, akkor neki többé már nincs joga ahhoz a földhöz? Katonai kudarcokkal eljuthat egy nemzet a hontalanságig? Vagy, ha kulúrális beszivárgással egy nemzet elveszi a másik nemzet Lelkét és kultúráját, akkor a vesztes elvesztette az élethez való jogait? Vagy ha ez a jog nem vehető el egy nemzettől sem (keresztény szemlélet) akkor feleslegesek a háborúk, mert semmit nem írhatnak felül. Hiába igázza le egy nép a palesztínokat, attól még a palesztínoké a jog, hogy ott éljenek. És időben meddig kell visszamenni a jogok érvénybe helyezéséhez. Ha 40 000 éve miénk volt egy térség, de az utolsó 20 ezer vagy ezer évben már nem laktunk ott, akkor az most kit illet?

    Ahhoz, hogy szabadságharcot vívjunk véreim, előbb tisztán kell látnunk a belső szabályainkat. Olyan becsületes szabályokat, aminek mindkét oldalára kerülve nyugodt lélekkel nézünk az érvényesítése elé. (aranyszabály)

    Ezek a válaszok és szabályok adnának irányultságot, tartást a legényeknek.
    - 2021. 05. 17. 20:13
    • S
      A Horvàth az “szláv” a szláv az meg szkîta.br /a sváb? Hitlörrrék az Ahnenerbe kutató intézetet azért hoztàk létre hogy felkutassa a “felsőbbrendű germàn faj gyökereit, hova mentek azonnal kutakodni? Tibetbe, keletre, s tán ha jól emlèkszem még Irànban is volt kutakodás, biztos hogy germán a germán? Vagy melyik törzs ez, amelyik az idő során germánná lett? Mint a bolgár amire szlàvot mondanak mialatt türk - és rokon nép is - fajta.br /Akkor mi is van azokkal a germánokkal? Tènyleg azok akik? Minek járkáltak keletre gyökeret felkeresni? Miket hallgatnak el előlünk a HUN törzseket illetően? Nincs több kérdésem.
      - 2021. 05. 19. 08:03
      • N
        A germán történet érdekes. Vannak olyan helynevek Bajorországban mint "Kevenhüll", Lehel (müncheni Városrész)" "Hunsrück (hegység Rheinlandban)", etc. Nem lehet véletlen. Egy német ismerősöm mondta, hogy több helyütt hunokat is letelepítettek.
        - 2021. 05. 19. 09:40
        • S
          Alakul ez, mondom én.<br />És nekünk mióta hazudozzák hogy “kevert”<br />nép a magyar, népek olvasztótégelye, meg a többi faszság, azt éppen nem teszik hozzá DIREKTBE, hogy rokoni kultúrák “olvasztótégelye”.<br />a lengyel is szarmata szkíta, csak a változatosság kedvéért. szlovákok ugye nem léteznek, a tót is úgy szláv mint a horváth, de legnyugatabbi szkíta törzs meg amit ma skótnak neveznek.<br />Hogy kiirtsa a zsidó a magyarságtudatot, elhallgatta meghamisította a történelmet, enélkül hogyan foglalt volna itt<br />országot?
          - 2021. 05. 19. 09:56
        • S
          HUN-hátság ha egészen magyarul akarjuk mondani, mert a rückvertz az hát-ra toltani.
          - 2021. 05. 19. 10:05
          • S
            Tolatni.
            - 2021. 05. 19. 10:08
  • rich932
    Mentsvar!

    Az erősebb kutya ba...

    Lehet filozofálni, de a vége mindig ez.

    Egyébként pedig nincs az a szabályrendszer ami egyenlőséget teremt, az kb megszünteti az emberi mivoltot, mivel az ember szemèlyisége pusztán önmagában magáért létre se jönne. Sorozatos ellentétek viszonyítások hasonlítások alapján deffiniálódik az ember. Ha ezeket kivesszük a buliból, akkor egy személyiség nélküli biomasszát kapunk no és akkor mi fogja mozgatni az eseményeket? Az erősebb kutya elv ismét.
    - 2021. 05. 18. 07:21
    • mentsvar
      szóval, ószövetség
      - 2021. 05. 18. 19:17
  • rich932
    A föld terület kérdéskör pedig meglátásom szerint azè aki képes azt megvédeni belakni birtokolni aki akik erre nem képesek azok akarva akaratlanul lemondanak a jogról lásd kishazánk... vagy akkora területet kell birtokolni amit képes vagy felügyelni (Csaba legenda) vagy akkora potenciált kell létrehozni ami mindent is képes "uralni" korunk eseményei meg a nagy reset...
    - 2021. 05. 18. 07:27
  • T
    Jajaaaaaj megint az a kutya fóton.végig ugatta az előadást.mint múltkor.nekem nagyon zavaró volt.A francba
    - 2021. 05. 18. 14:36
    • A
      nem végig..tabak..valszeg volt etetés mert kb egy 40percig tele volt a bagó lesőjük s nemugatta az ebugatta..
      - 2021. 05. 18. 15:37
  • mentsvar
    Közjogilag érvénytelen Alaptörvény:

    https://www.youtube.com/watch?v=XKSiP...4&t=2s

    alkotmányjogász: "sok mindenhez jogunk volt, amihez már közünk sincsen"
    https://www.youtube.com/watch?v=nzv7E...&t=93s
    - 2021. 05. 19. 16:09
  • I
    HU
    ORVOS-BIOKÉMIKUSKÉNT A KORONAVÍRUS TESZTEKRŐL ÉS A KETOGÉN ÉTRENDRŐL SZEREPÉRŐL

    https://www.youtube.com/watch?v=g2tIg...2tIgo1HV44
    - 2021. 05. 24. 17:29
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %