Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A német külügyminiszter nem érti, Magyarország miért vétózta meg az uniós nyilatkozatot, hogy fegyverszünet legyen Gázában

A német külügyminiszter nem érti, Magyarország miért vétózta meg az uniós nyilatkozatot, hogy fegyverszünet legyen Gázában
 
Az Európai Unió „nagyon egységes” az izraeli-palesztin konfliktus elmélyülésének megítélése ügyében, ezt mutatja, hogy a 27 tagország közül 26 támogatta a közös álláspontot a külügyminiszterek tanácskozásán – nyilatkozott a német diplomácia vezetője szerdán, számolt be az MTI.

 

Heiko Maas a ZDF német országos közszolgálati televíziónak elmondta, hogy a keddi rendkívüli külügyminiszteri tanácskozáson a 27 tagország közül 26 egyetértett abban, hogy „az a legfontosabb most, hogy elhallgassanak a fegyverek, és ne legyen több halálos áldozat”.

Csupáncsak Magyarország látta ezt másként, ki tudja, miért

– tette hozzá a német külügyminiszter. Kiemelte: fontos, hogy az EU állást foglaljon az ügyben. Rámutatott, hogy az EU ugyanazt képviseli, mint mások, köztük az amerikai elnök. Mint mondta, „valójában mindenki” igyekszik rávenni mindkét felet, hogy legyen először tűzszünet, majd fegyvernyugvás.

Ezután ki kell dolgozni egy tervet az izraeli-palesztin párbeszéd és a békefolyamat újraindítására. A feleknek „ismét közvetlenül kell beszélniük egymással, és megállapodásokra kell jutniuk, amelyek egyszer és mindenkorra lezárják konfliktusukat”, különben bármely provokáció az erőszak fellángolásához vezethet – fejtette ki Heiko Maas.

A izraeli-palesztin konfliktus új szakasza május 10-én kezdődött, és a Gázai övezetet uraló Hamász dzsihadista palesztin szervezet rakétatámadásaiból és az izraeli hadsereg ellencsapásaiból áll. A Hamász több mint kétezer rakétát lőtt ki, Izrael harci repülőgépekkel és tüzérséggel több száz célpontot támadott a Gázai övezetben, ahol mintegy kétmillió palesztin él. A gázai egészségügyi hatóságok szerint eddig 212 palesztin vesztette életét, köztük 61 gyerek. Izraeli oldalon nyolc felnőtt és két gyermek halt meg.
https://24.hu/kulfold/2021/05/19/izrael-gaza-magyar-veto-heiko-maas/

7 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • G
    Magyarország miért vétózta meg?

    Miért?
    Van egy Jó és egy Rossz válasz:
    A jó: XIV Lajos francia királynak volt egy nagyképű és öntelt kijelentése, "Az Állam én vagyok". Mi viszont kijelenthetjük, hogy orbán és bűnbandája nem Magyarország.

    A rossz:
    Nincs egyetlen legény se talpon e vidéken, aki levenné a pofazacskóját, és tiltakozna.

    - és ha nincs elsöprő tiltakozás, akkor ki vétózta meg valójában.........
    - 2021. 05. 20. 09:08
  • Laplage73
    Második, vagy első Izrael, kaftánisztánia
    - 2021. 05. 20. 09:14
  • Mormi
    Nem a témához tartozik, de erről nincs is igazán mit írni! Magyarország egyenlő a Kárpát-medencei Kazár Birodalmi központtal! 150 év alatt övék lett a Kárpát-medencei Kánaán és nem fognak lemondani róla "SOHA, SOHA!!!"

    Más téma: Már "HARMADSZORRA" játsszák el velem ugyanazt és most már erősen sejthető, hogy valójában ki szórakozik velem! De aztán az is lehet, hogy valóban megtörtént ez a beszélgetés édesanyám és bizonyos személyek között! Egyszer még "FŐOLDALAS" cikk is lett az első ilyen alkalomból, aminek megtörténésében most már erősen kételkedem! Ma "ÁLLÍTÓLAG" felkeresett minket két személy, akiknél valami mappa volt, benne a nevemmel, telefonszámommal, minden elérhetőségemmel, de még a rokonaim adataival is! Mondták, hogy mindent tudnak rólam, hogy rendszeresen lehallgatják a mobil hívásaimat és persze az interneten is figyelemmel kísérik minden megnyilvánulásomat! Igen! Ezt már többször is tapasztaltam, mikor valamelyik PI klubossal beszélgetek!

    Mint az első és második hasonló esetnél "VÉLETLENÜL" most is az anyu beszélt velük, most is az utcán állította meg őket, szóval nem jöttek beljebb az udvarunkba vagy a lakásba, mert anyám valahogy sikeresen lebeszélte őket erről! Kérdeztem tőle, hogy: És hogy néztek ki ezek az emberek, volt olyan kis kerek sapi a fejükön, tudjátok olyan kipa féle? Erre már nem tudott válaszolni semmit, csak azt hajtogatta síró hangon, nagyon idegesen, hogy ez a két idegen "MEGFENYEGETTE" őt, hogy elvisznek engem ha "NEM TÖRLÖM LE A FACEBOOK-RÓL AZ ÖSSZES MEGOSZTÁSOM!" De nem csak engem visznek el, hanem az öcsémet is családostul és a teljes közvetlen rokonságot! És persze "SOHA TÖBBÉ NEM ENGEDNEK MINKET SZABADON!" Érdekes, hogy már mástól is hallottam, hogy szedik össze a Kovid tagadó, rendszer ellen lázadókat! Ha esetleg még is eltűnnék, csak hogy tudjátok, nem magamtól döntöttem így! Ebben az országban már bármi megtörténhet!

    Egyik közeli rokonomnak küldtem némi "FELVILÁGOSÍTÓ" anyagot, videókat, cikkeket, bár már beoltatta magát a figyelmeztetésem ellenére is és "ERŐSEN GYANÍTOM" hogy a leánykája beszélt anyám fejével, hogy mondja ezt a szöveget, ijesszen rám! Hogy azonnal töröljek minden "KORONAVÍRUSOS" megosztást a Facebookról, vagy különben vissza jönnek értem és a családom többi tagjáért is!

    TISZTA ÉSZAK-KOREA NEM IGAZ? No, meg a cigányoknál szokás, na meg a zsidóknál is azzal fenyegetőzni, hogy ha "NEM FOGOM BE A POFÁM ÉS KUSSOLOK EL" annak a családom, húgaim és teljes közeli rokonságom látja a kárát! Azért kíváncsi lennék rá, hogy "TI ÉS FŐLEG IMRE, MIT LÉPNÉTEK EGY ILYEN HELYZETBEN" ha valóban megfenyegetnének benneteket és a családotok szabadságának és életének elvételével zsarolnának meg?

    Tudom és tisztában vagyok vele, hogy ennél már igen csak nehezebb mélyebbre süllyedni, mint amilyen mélyre süllyedt már ez a "magyarnak" mondott, na jó "magyarul beszélő" csődtömeg! Tisztelet a kivételnek, természetesen! Vagyis akinek nem inge, ne vegye magára!

    Azért jól ki lett ez fundálva! Létezhet a gonoszságnak ekkora fokozata? Létezhet! Mikor "ÖNKÉNTES ALAPON" felvetetik veled a "SÁTÁN BÉLYEGÉT" a vakcinát, aztán szépen elkezded termelni egy bizonyos labor vírus tüskefehérjéit millió és milliárd számra és szépen lefertőzöd vele a teljes környezeted! Vagyis "RÁVESZNEK" hogy ne csak magad "DÖGLESSZED MEG" ha lehet, hanem a "SZÜLEIDET" is rábeszéld a vakcina felvételére, mint sok esetben történik, aztán persze lefertőzd a saját gyermekeidet, esetleg unokáidat is, hogy azok se maradjanak ki a jóból! Totális népirtás "HAZAI RENDŐRI ÉS KATONAI, NO MEG ORVOSI, STB..." közreműködéssel, segítséggel! Létezik ennél pokolibb, sátánibb terv egy globális népirtásra?

    SOHA AZ ISMERT EMBERI TÖRTÉNELEMBEN MÉG CSAK HASONLÓRA SEM VOLT PÉLDA, MINT AMIT MOST TESZNEK GLOBÁLISAN A SÁTÁN FATTYAI AZ EMBERISÉGGEL! Bár állítólag a pestis, fekete himlő és főleg a spanyolnátha járvány se úgy indult pusztító útjára, mint ahogy azt a hivatalos verzióban leírták! Már akkor is léteztek "ÖSSZEESKÜVŐK" akik úgy gondolták, hogy itt az ideje egy újabb népesség csökkentésnek! A vakcinázással pedig milliárdokat lehet meggyilkolni!

    Lenne esélyünk minden országban a helyi "kiszolgáló" személyzetet sürgősen likvidálni, csak úgy demokratikusan? Gerilla akciókban persze! Vagy csak egyszerűen hátradőlünk és végignézve a rokonságunk kiirtását bevárjuk a sorunkat, míg ránk is sort kerítenek?
    - 2021. 05. 21. 04:46
  • J
    Itt van a magyarázat. Drábik úr elmondja. De végig kell hallgatni, talán most mondta el utóljára. Amig le nem törtik...
    https://www.youtube.com/watch?v=n41ZT...41ZTvZl6zU
    - 2021. 05. 21. 11:02
    • mentsvar
      nem tudom, mi ebben a rendkívüli. Azt vettem ki, hogy fontos, nélkülözhetetlen a GONOSZ gondolkodását megérteni, ha stratégiai tervet akarsz ellene. Pufogtatja, hogy talmud, talmud, de mit ért pontosan alatta? A zsidó nép felsőbbrendűségét? A rabszolgatartást? De hiszen ez évezredeken keresztül ment. Ez a nagy döbbenet 2021-ben? -vagy nem lehet, hogy nem értem Drábikot.

      Világos, hogy ahhoz, hogy lealázz más érző lényeket, előzőleg kell hoznod egy világképet, amiben te megérdemled a jogokat, azok meg nem. Ez a felsőbbrendűség. Akár a goj, néger, szegény, indián, nyomorék, buzi, stb. Őket lehet bántani. Minket nemes vérűeket meg nem.

      Az a baj, hogy minden emberben benne van ez. Ha kapsz propagandát, ha a környezeted ezt sujkolja, te is hajlamos vagy felsőbbrendű lenni. És akkor ölhetjük, erőszakolhatjuk a külsőbb köröket. Növényt, állatot, más rasszt. Mindenkit, aki más.

      Nem biztos, hogy vallás vagy jog fogja ezt megoldani. Ez az emberifaj pszichés betegsége.
      - 2021. 05. 21. 13:51
  • R
    - 2021. 05. 21. 15:48
  • J
    Az iráni külügyminiszter sem érthette, miert rakták ki az izraeli zászlókat az osztrák kormányépületekre az izraeli-palesztin konfliktus alatt, ezért lemondta az osztrák partnerrel való találkozót. Azt hihette, máshová indult, mint ahová szeretett volna.Kacsint
    https://english.alarabiya.net/News/mi...in-Vienna-
    - 2021. 05. 24. 23:24
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %