Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Hosszú menet-ellés

Hosszú menet-ellés
És most akkor mindenki arra gondol, amire nem is gondolhatott volna, ha a tobozmirigye nem tobzódna. Rövid leszek, miközben az ismerősöm gondolatait tolmácsolom, "mi lenne ha" stílusban összegezve a summát. Komoly idők ezek, Apokalipszis minden lovasa nyeregben, Talmudot olvasgatva poroszkálnak a makadám-tetemeken. Háború, éhínség, betegség...bankárok, digitál-idiotizmus, politikusnak álcázott pojáca-színészek...a porondon és egyre többet olvasom, hallom ..."ezek megőrültek". De nem ám! A múmiák is támadnak. Bidé a szenilis, Pelosi a tajvani rém...és Hegedűs Zsuzsa holokauszt tényfeltáró...mind akcióban. Lengyel-magyar látványos haverságnak vége, nem osztoznak a maceszon.Zelenszkij kiürítteti Donyecket és az égből hullik alá a kínai Nagy menetelés. Megérne egy regényt..., de ki olvasná el és ki értené? Ugye?



Az ismerősöm szerint teljesen téves az a szemlélet, hogy az összeesküvéseket éppen cáfolnák, éppen ellenkezőleg, minden módon próbálnák ráébreszteni a "népeket", hogy mélyen, szisztematikusan és radikálisan, de át vannak baxva...minden témában és minden eszközzel. Kivétel nincsen.

De hagyjuk is, akinek működik a toboza, annak már a derengésnél jobban tantuszolnia kellene a Tanatosznak. Vége a játéknak, bár nem is játék volt ezeddig és csak most kezdődik igazán. Egy másik játék...de az sem komolytalan. Röviden: ismerősöm "hosszú kések éjszakáját" emleget. Mondtam ezzel, vigyázzon, mert az ügyészek még a végén felfogják, hogy miről is van itt nagybaszó és nem tehetnek ellene semmit, el se húzhatják már a csíkost. A csapda fedele lezárult, aki bújt, aki nem...ipiapapucs, a vajúdó hegyek, egeret ellenek!

Eh, kellett nekem Mao-t olvasni, de Otto Braun Menetelés Kínában című élménybeszámolójával kezdtem még múlt év tavaszán. Érdekes összefüggéseket vél ebből kikövetkeztetni az ismerősöm. Aztán tegnap a meditációs csoport is fültanúja volt, amint a zuhogó esőben (szerencsére valaki hozott egy sátrat és alig áztunk meg) megcsörrent és lehallgatott telefonomon jött egy "látomás", melynek értelmezése: szétvált a szar a májtól. Na kedves májak és szarok, mit lehet ezzel kezdeni?  Gondoltam, jelzem Kovács Zoltán Andás NIK (Nyikk, vagy KIN, esetleg kódnév, mint az LSBTQ, ami valójában SPQR és "róma pógárja" jeletéssel bír? A pápua jelezte is, hogy megrottyant egészségét okolva átadná a sátán-stafétát ...talán éppen Erdő Pjotrovics Saulovicsnak.) vezérnek, hogy szakértse meg a "látomást", ha már így rámeditáltunk. Volt álmom is, beszédes és ha igaz lesz, több, mint 10 éves késéssel válik realitássá és nem kívánom már. 

Ugye abban maradtunk, hogy a Blahán történt "postaimrés-Tomcicás zsidózás" titkosszolgálati manőver volt, amivel felvezettek egy sokkal nagyobb "témát". Nos, az, hogy Pintér Sándor alteregóját elteszik már az útból, lassan egyértelmű kell legyen - szerinte. Helyette Lázárt támasztották fel, aki közben oligarhává nőtte ki magát háttér-széllel. Hódmezővásárhely Budapest után a második legnagyobb "közigazgatási egység" és Lázár ugyan Mr. Izrael név alatt debütált, Rogánnal, Áderrel leszerződve, de most ez mellékes. A lényeg az, hogy Rapcsák szellem Lázárban feltámadva kísért, de jól van ez így.  Előbb - utóbb meglesz minden, ami be volt tervezve és senki nem akart hinni benne.

Na szóval, Orbánnak miért éppen Tusványosban kellett "kitálalnia" és "őszödi beszédet" tartania?  A tematika szerint néminemű "összeomlásnak" kellene következni és Gyurcsány polgárháborút, forradalmat kiált. Ugyan már kérem! Itt? Kivel? Ezekkel? Aztán miért is?

Tájékozottabbak szerint a háborúba való bevonódás be van tervezve. Most olvastam az oldalon, hogy valakinek már múlt évben egy "torockais tihazátokos" megmondta, hogy az oroszok lerohanják Ukrajnát és 2022 őszre Torockai lesz a miniszterelnök. Passzol a képbe a talmudos Drábikos felhozatal és az Orbán által pengetett hurok, mintha egy kottára játszanának. Laci meg ugye már a Hun Birodalom állampolgára, így az USA tőzsdére bejegyzett Magyarország Kft nem joghatályos fölötte - az ismerősöm szerint, legalábbis tengerész-jogilag. Micsoda agyrém? Ki tudja ezt követni? A mogyoró választásokon  izraeli-hun állapolgárokra  voksolhat a mogyoró polgár, pedig ennyi erővel egy betanított pápagájra is szavazhattak vona, akit mondjuk zelenszkíjnek hívnak. Itt tényleg elment már mindenkinek a zesze, persze a legtöbbnek sosem volt.

Most olvasgatom Magyarország Alkotmánya  Csekey István 1943-as kiadású munkáját, vagy a Talmudot kék inkább olvassam, Mao mellett, ha már neo-szocializmus lösz, melyben megfér a királyság államforma a cászársággal, cársággal, mandarinokkal, vajdákkal egyetemben? Nem csoda, ha mindenki "őrültekről beszél", mert nem érti még azt sem, mit nem ért. Ha értené, nem nemértené, de ettől még lehet zavaros. Figyelem az orosz híreket. Ki vannak akadva a zelemzők Putyin miatt. Nem vágják, hogy Szovjetunió II. történeti szükségszerűség és a "kínai mintájú" demokrácia nem elkerülhető. Persze egy valódi és remények szerint mindent pusztító kataklizmatikus világok háborúja ezt a kérdést is rendezhetné végre. Sajnos még mindig hisznek sokan abba, hogy itt lehet úgy rendezni a dolg-okot, hogy a dolgok maguktól rendeződjenek és lényegében semmi se változzon, az aktuális "elit" mocskossága se legyen megtorolva és egy igazságos jövő épülhessen. Azért tán már a valódi ébredettek érzékelik, hogy ez nem fog menni. Korábban sajnáltam még, de mára elpárolgott belőlem semmi kétség a minden és punktum! Durr! Az ismerősöm azt mondja erre, hogy azért van ez, mert Viktor megmondta, a felesége is meg akarta ölni és mindenkinek katonaként kell gondolkodni, miután nem akar fajtalankodni!

Na, mivel lereagálta Viktor a Mazsidis és a Mazsök, Magyike (nem értem mi ez a "ma" előtag..., de mindegy is) és a cigányok is kiverték már a hisztit, megindult a Fidesz táborának erodálása. Teljesen tudatosan. Miután az LMBTQ népszavazósdi befuccsolt és ez azért fura, mert aki a Fideszre szavalt, tán csak nem LMBTQ-s vagy tán mégis...ha Hegedás Zsuzsákok még alkalmazásban vannak ott ...mi lehet még a szarkofágokban? Mennyi Kaletta, Szájer...és bitzony az ismerősöm azon bögyölt, jelzi Kadirovnak, hogy Orbán fiúgyermeke, a tökös katona-imitátor bizony szeretne találkozni vele egy fülledt helyen...és akkor is gratulálna Viktornak a tusványosi kevertfajú beszédéhez, melyet már Bécsben szépen elmosott, hogy félreértés volt? Eh, ha belegondolok, hogy a kulcsi beszéd okán voltunk börtönben és vagyunk kisemmizve és még csak el se kezdődött a talmudista-cionista kevertfajú eljárás...kaján vigyorra gerjedek. Hogy a zég nem szakad rátok! - mondja az ismerősöm, de nyugtatom...pedig úgy tűnik, ez egyszer csak összejön.

Szerinte nagy lehet a zavar. Tarajos gőte és a cuppantott fejű is olyan nemzeti dalárdázásba kezdett, annyira lényeges elem lett a "magyar" virtus és hazaszeretet, hogy a valóban nem keverfajú magyarnak már hányhatnéka sincs az okádástól, mennyire óvnak ezek "bennünket"...pedig hát nem is. Szijjártóból is felszakadt a talmudista keserv: „Elég volt abból, hogy hülyének nézzék a magyarokat, hogy lekicsinyeljék és hogy lekezelő módon bánjanak velük” – tette hozzá a miniszter, ahogy azt is: „Mi is egy állam vagyunk, ezeréves keresztény államisággal rendelkezünk. Itt az ideje, hogy ennek megfelelően viselkedjünk.”

Kovács Zoltán András, ismerte Ön Tóth József Zoltán alkotmányjogász? Igen, olvasom, hogy a papa pénzügyi guru volt, sok disznóságra rálátott, tán intézett is néhány macesz-partit, de most ez nem számít. Szerinte az A(V)H-nál látott eleget, sőt túl sokat is, azért "lépett ki", bár Putyin elvtárs híresült mondása szerint: "Бывших не бывает!" 

Van okom föltételezni, hogy az elvetett kocka mégiscsak kikelt, kikelet van, Kelet nyit és ás. Van akinek sírt, van akinek Golden Sax..., de valljuk be, nem szokványos dolog, hogy 2019-ben civilizálódott olyan pozícióból, miután kiváló szakértője lett az "extremistáknak" és valószínű olvasta a postaimre összest" is addigra. A HVG szerint Győrkös István is érdekelte (én belső körökből tudom, hogy nem ő ölte meg a rendőr századost...csak úgy mellesleg) és ha igaz, különösképp érdeklődött a nyilasok iránt. Eh, nagyon felkapták most a témát Orbán susványosi medveszónoklatával kapcsolatban. Pokorni nyilas ősére is volt már utalás. Nyugtasson meg, tán még Szálasi is rehabilitálva lesz! De mi lesz akkor a sok ajvékolóval, akikre központilag ráhozták most a holokauszt-frászt? Alkotmányos ez így? Kadirovnak egyébként bejön ez a vonal, ahogy látom, de ő sok tekintetben az FSZB által talán félre is van tájékoztatva, vagy csak eljátssza, hogy sok mindent nem tud. Végül is mindegy. 9323 -as "téma" kicsomagolását már megindították, de kell ez a "polgárháborús" helyzet? Mindketten tudjuk, hogy itt már most is komoly katonai -politikai-vallási-diplomáciai-gazdasági - tudományos és szellemi-lelki átrendeződés zajlik. Van okom feltételezni, hogy szükség lenne olyanokra, akik "hitelesek" és nem valamely szervezetek, titkosszolgálatok bábjai, mint mondjuk - az ismerősöm szerint - Orbán, Torockai, Lázár...és nem szabadkőműves páholyokon keresztül kapják a fedőtörténeteiket kézhez.

Nos, ismerek pár "tiszta" embert és asszonyt. Jó hír az, hogy annyira kiábrándultak már ebből a zsidó-magyarságos cionista összeesküvésből, hogy köpnek minden "közszereplő" létre, mert pontosan értik, hogy micsoda zombihordává sikerült lealjasítani a a "magyar" kevertfajú csürhét. Nem, normális magyar embert nem mozdítanak már meg semmilyen irányba, nem vesz részt a pojáca-játékukban, bármit is ígérhetnek, nem hisznek már a "közhatalmat" bitroló szabadkőműves cionista bandának. Az ismerősöm szerint így vélekedik mára egy felébred magyar. Mint "katona" had tegyem hozzá, a látszat szerint egy hazafi ma nem csak nem lőne az "ellenségre" de megölelné, ha a "határon" nagy erőkkel "rohamoznának" és azt mondaná neki: De jó, hogy jöttetek, mert egyedül nem tudjuk eltakarítani egy a nyomorult, élősködő "kevertfajú" hordát, ami szó szerint a vérünket szívja.". Nos, valahogy így. Nehéz lesz így a cuppantottfejűnek megvédeni a CAHAL-lal Új-izraelt! Na de hagyjuk, ez csak amolyan mende-monda, szóbeszéd, pont mint Viktor zsidó-cigány származása, szabadkőművessége...vagy porontyának hímivarsejtekhez való vonzódása.

Annyi jelzést tettem sok évek alatt, legutóbb Kulcson is. Nem tetszett, hogy a Cserhátvölgyben valaki rám (ránk) akasztotta a lézerfényt. Az, hogy az AH csinált belőle ügyet, jelzi, hogy pontosan tudják, miről volt folyamatosan szó.

Jó hír az, hogy ennek már semmi jelentősége. Nem örülök annak, aminek jönni kell most, viszont nem is érdekel. Pusztuljon a férgese mindenhol a világban, ha ennek van itt az ideje, vagy pusztuljon a gazdatest...lényegében ez is teljesen mindegy. Nem érdekel, mikor és hogyan "rehabilitálnak" bennünket, vagy meddig tartják fenn a nyomozás látszatát ezzel a szerencsétlen ügyészi moszatolással..., mert pontosan tudom, hogy ezeknek is végük. A levegőben van a kaszálás nem csak lehetősége, de már folyamata és nem vagyok "érdekelt" abban, hogy bárkit is "megmentsek" már tőle.

Az elmúlt sok év alatt megtanultam, hogy a magyar alapvetően egy hitvány, gerinctelen ostoba fehérje-hulladékká degradálódott jelzővé vált. Semmi értelme sem harcolni, de még küzdeni sem azért, hogy majd egyszer "észhez" tér. Amit a "hivatalok" hazaárulást elkövettek idáig, nem tehető jóvá, kár ezen kérődzni. Nem tudom mit ígértek önnek, de bármi is volt - ha nem zsarolják-, felejtős.

A kínai haderő a Nagy Menetelésben 90%-át elveszítette, végül Moszkva segítségével Mao megcsinálta (pontosan mit is, nehéz ezt most meghatározni), viszont máig sincs lázárva a program...

Pár napja adták az M5-ön A kard című magyar filmet. Haumann Péter játszotta benne a magyar nemzeti öntudatos szocialista eszményképet. Ajánlom elemzésre! Haumann a hős! Mosoly

De ha már a KARD, korábban foglalkoztam a témával, s talán a kulcsi előadáshoz is kapcsolódik, ha már Uesiba Moriheit idéztem meg akkor is.

"Gyõzni akarsz? Akkor ne menekülj! Az ellenséged üldözd és ne légy üldözött, hanem légy az, ami számára illogikus. Ha azt akarja, hogy fuss, akkor sétálj! Ha rejtõzködni sejt, akkor mutasd magad, s ha csapdába csal, sétálj bele és ejtsd túszul a teljes bagázst, s ha másképp nem megy, légy kész elpusztítani akár önmagad élete árán is! Ehhez bizonyos szinten „elmebetegnek” kell lenni, de hát pont ilyen logikusan cselekszik minden harcos, aki vív.

„Ahhoz, hogy urald a veled szemben álló kardok erejét, tudnod kell, hogy a pajzsod az ellenséged lelke!

Lágy résen akkor is, ha csak egy ellenség hív ki párbajra, mert mindig ellenségek garmadája vesz körül.”

Uesiba Morihei

Persze, persze, de kinek van manapság kardja, kérdezhetnétek. Egy másik elérhetõ és nézhetõ filmet is had ajánljak szellemi tápláléknak!

HÕS, Jet Lee fõszereplésével.

Idézet a megvilágosodás jelenetébõl:
1. szabály. Mindig váljon egyé a kardforgató a karddal! Mikor az ember a kard és a kard az ember, még a penge is élesebb!
2. szabály. Ha a kézben nincs kard a szívben van. Még puszta kézzel is lesúlytja ellenfelét akár 100 lépésrõl, ha tetteit a szív vezérli.
3. szabály, a kardforgató legfontosabb szabálya. Ha sem kezedben, sem szívedben nincs kard, az elméjében õrizze örökké és nem lesz több ölés, csak béke!"

Közben megérkezett Marci is a Judo-táborból és benyitva az ajtón, hangos Shalommal üdvözölt! Na ő már tudja mi az "inverz pszihológia" és készül a "magyarok" szebb jövőjére!

Na de itt a teljes cikk, mert most látom, igen sok a megnyitás rajta és a tartalom is aktuális.

Az ég alatti

Kötelezõ olvasmány: Marschalkó Lajos Országhódítók-ja (Link) és a mai környezetre átkomponálva kéretik megrágni z ott leírtakat. Az analógiák már az 1800-as évek végén is jól érezhetõen ültek és mint az kiderült a ’48-as forradalmat is a zsidaj robbantotta ki, hogy aztán háborúba vigye a nemzetet, hogy aztán kommunizmusba vigye, hogy aztán a zsidó világcsászársága megteremthetõvé váljék. A részletek már fel vannak fedve, minek ragozzam nap, mint nap. Akinek csak most kezd összeállni a képlet, olvasson utána! Most az EU szétdarabolása közepette a Nemzetek Európáját készítik elõ, azt regionális szövetségekként és VÁM-uniókként újraszervezve, s gyakorlatilag egy „szuperunió” felé terelgetnek, amely Regionális Uniók Európáját” jelentené. De ezt már nemesinek mondott vérségi, monarchikus szinten szervezik, amelybe az is belefér, hogy az "Európa pénze" se legyen egységes (most sem az, mert éppen az angolszász zsidó horda tervezte így), hisz úgyis csak átmeneti pénznek szánták.

No ezért fûzik a közös szálakat a cigánykérdést, amelynek megoldása közös összefogást igényel – min mondják-, vagy a demográfiai visszafordíthatatlannak mondott mélyrepülés, vagy a migráció mesterségesen elõidézett kérdésköre, miközben az õslakosok elöregedésérõl és a nyugdíjak fizethetetlenségérõl beszélnek. No mindezen kérdések mögött ugyanazon az álnok zsidók állnak. No de miért is kell annyit zsidózni, hisz tele már a padlás ezzel is, és meg kellene már békülnünk az „antiszemitizmussal” és a „ rasszizmussal”, vagy amit annak neveznek a rasszista héberek. Nincs is sok értelme ragozni már azok számára, akik értik, hogy a zsidót, mint fajt,m mint kitalált népet, mint hazug, álnok és élhetetlen, emberiségellenes csordát nem elég kiközösíteni a gazdaságból, de le is kell számolni velük egyszer és mindenkorra! Nincs itt mellébeszélésnek helye, mert ahhoz, hogy tisztán lássuk, ki az ember és ki a zsidó, szét kell válogatni a közeget, ha tetszik ez, ha nem. Ez a háború logikus velejárója, de amíg szellemében nem képes valaki úgy gondolkozni, hogy különbséget tegyen, addig nem lesz képes eligazodni az új közegében sem. Tudatosítani kell, hogy a magát zsidónak nevezõ, ellenség! Önmaga és mindenki más ellensége is, vagy rejtetten, vagy nyíltan, vagy tudottan, vagy tudattalanul, de az. Nem csak azért, mert a tudata Talmuddal fertõzött gyilkos tudat, hanem azért, mert olyanok irányítják õket, akik már régen megérettek a bitóra. A magyar „társadalom” zsidómentesítése nem lesz egyszerû folyamat, mert sokan nem is akarják megérteni, hogy nem emberekrõl van szó, hanem a hazugság kétlábon járó fertõt terjesztõirõl, akik mindet megfertõznek, amihez hozzáérnek. Ha valaki ezt megérti, az ne gyûlöletbõl tegye, de logikusan vonja le a következtetést, hogy a zsidó parazitizmus kiirtása mindenki kötelessége! Persze az érzelmek közrejátszanak, mert ugye a teljes „magyar” vezérkart ki lehetne ezen az alapon iktatni és ki is kell! Mind egy szálig el kell kaszálni azokat, akik nemzetellenesen, hazátlan és mégis hazaáruló módon szövetkeztek jahvéval. Nincs apelláta, pusztulniuk kell, vagy különben az értelem, az igazság pusztul tovább!Egyszerû a képlet, mert a harcot ésszel vívják, de kéz kell, aki végrehajtja az ítéletet és hóhérok kerestetnek! Becsületes magyar emberek, akik képesek és készek végrehajtani az operációt és kimetszeni a nemzettestbõl minden fertõzött részt. Mocskos, véres munka lesz, de elkerülhetetlen, de „demokratikus” keretek között remekül megoldható.
A háború zajlik és áldozatok nélkül nem képzelhetõ el sem a gyõzelem, sem a vereség. Vereség az, amiben most vagyunk, s gyõzelem az, amire normális ember nem vágyik, de harc nélkül esélye sincs a túlélésre, génjei átörökítésére. Az életösztön erre sarkall, s bár nem szívesen mondom, de mielõtt egyre többen önmagukkal készülnek el végezni, fontolják meg, hogy elõtte küldetésbe mennek!

De lássuk csak a háború tematikáját, hogyan is lehet az megvívni, ha megnyerni nem is, mert azért tisztázzuk: itt már nem a zsidajokról van szó, hanem MINDEN-rõl és a MINDENSÉG-rõl. Ha szigorúan vesszük, akkor a zsidó nélkül ki sem derül tán számunkra, hogy mi az amit veszíthetünk!
Nos, mi a gyõzelem titka? Egyszerû: ha az ellenség kegyetlen, te légy még kegyetlenebb, ha okos, akkor mg okosabb, ha szervezett, akkor te még szervezettebb, ha erõs, akkor még erõsebb, ha becsületes, akkor te még becsületesebb, s ha könyörületes, akkor te még könyörületesebb. Légy készen minden „hangszeren játszani” és légy készen mindet jobban csinálni, mint õ, s ha jobb vagy, mint az ellenséged, akkor megszûnik annak lenni, s ellenfeled lesz, akinek megölése szükségtelen, mert önmaga pusztulását idézi elõ mesterségében való tökéletlensége.
Tehát légy jobb, mint aki rád támadt ésszel, furfanggal, erõszakkal, ájtatossággal! Hogy gyõzhess, egyszerûen jónak, jobbnak kell lenned, s ha erre nem vagy képes, akkor vesztettél. De lássuk be, hogy gyakorlás, tanulás, tapasztalat, tudás, izzadság nélkül nem lehetsz jobb csak azért, mert te, te vagy. Azért tenned kell, s hiába hivalkodsz a genetikával, az õsgének kiirthatatlanságával, vagy bízol az isteni igazságban, ami, vagy aki majd megment szorult helyzetedbõl!
Le akarod gyõzni az ellened feszülõ erõt? Akkor tanulj meg küzdeni és tedd gondolatban, cselekedetben, s minden rezdüléseddel! Mozogj, figyelj, dolgozz, élj, álmodj úgy, hogy a legjobb lehess, s ha félsz attól, hogy az ellenséged elpusztításával vér tapad a kezedhez, akkor még nem vagy az. Ne félj a félelemtõl, mert az is csak egy illúzió! Oktatófilm gyanánt javaslom megtekintésre a Bourne-trilógiát arról, hogyan is dolgozik a „háttérhatalom” s ha gyõzni akarsz, akkor tudnod kell ki is vagy. Persze fullzsidó történet, de kb. olyan, mint a Matrix-hármas. Most csinálják a negyedik részt, biztos nem véletlenül, mert elmondják, hogy semmi nem az aminek látszik! Fõhõs Matt (nem Sakk!) Damon (Damona, ahol a zsidó nukleáris központ van!), aki Jason Bourne-t játssza, aki David Webb. Van kérdés?

Gyõzni akarsz? Akkor ne menekülj! Az ellenséged üldözd és ne légy üldözött, hanem légy az, ami számára illogikus. Ha azt akarja, hogy fuss, akkor sétálj! Ha rejtõzködni sejt, akkor mutasd magad, s ha csapdába csal, sétálj bele és ejtsd túszul a teljes bagázst, s ha másképp nem megy, légy kész elpusztítani akár önmagad élete árán is! Ehhez bizonyos szinten „elmebetegnek” kell lenni, de hát pont ilyen logikusan cselekszik minden harcos, aki vív.

„Ahhoz, hogy urald a veled szemben álló kardok erejét, tudnod kell, hogy a pajzsod az ellenséged lelke!

Lágy résen akkor is, ha csak egy ellenség hív ki párbajra, mert mindig ellenségek garmadája vesz körül.”

Uesiba Morihei

Persze, persze, de kinek van manapság kardja, kérdezhetnétek. Egy másik elérhetõ és nézhetõ filmet is had ajánljak szellemi tápláléknak!

HÕS, Jet Lee fõszereplésével.

Idézet a megvilágosodás jelenetébõl:
1. szabály. Mindig váljon egyé a kardforgató a karddal! Mikor az ember a kard és a kard az ember, még a penge is élesebb!
2. szabály. Ha a kézben nincs kard a szívben van. Még puszta kézzel is lesúlytja ellenfelét akár 100 lépésrõl, ha tetteit a szív vezérli.
3. szabály, a kardforgató legfontosabb szabálya. Ha sem kezedben, sem szívedben nincs kard, az elméjében õrizze örökké és nem lesz több ölés, csak béke!

Hogy kinek kell pusztulni az már el van döntve, de elõbb-utóbb mindenkinek kell, s csak a hogyan a kérdés.

A zsidóknak veszniük kell, vagy így, vagy úgy! Felszámolni hazugságaikat, fegyvereiket, telepeiket, lopott hazugságokra épülõ „kultúrájukat” és egész mivoltukat szükségszerû és elkerülhetetlen végzetük! Szerepüket betöltötték, amit lehetett, ártottak azoknak, akiknek csak lehet. További létezésük értelmetlen, így szükségszerûtlen, s ami nem szükségszerû, az fölösleges. Az Univerzum törvénye szerint mindennek meg van a maga rendeltetése. A zsidóé a holokauszt, a magyaré a tudás õrzése és átadása. Miért kell különbséget tenni, tehát? Mert a zsidó nem lehet magyar, s aki magyar mivolta ellenére elzsidósodott, annak sorközösség –vállalásban is osztozkodnia kell ezzel a közeggel.

Tudjátok, sok minden egyéb is történik a világban, amit tán magyarázhatnék, érvelhetnék mellette, de most nem teszem. Minek! A terv kész, a végrehajtók is felsorakoztak, s láthatjátok, hogy valójában a rendszer maga nem létezik, s ezért bármit le lehet írni ezen az oldalon, ami nem tudja felkavarni sem a MAZSIHISZ, de még a szolgálatok hû de alacsony ingerküszöb-értékét! Mély "kussban" vannak, s önmagukat leplezik le holmi Deutsch-zsidó karakán kiszólásaival, mert az a szintjük. Félnek, mert azt hiszik, hogy van még tovább, s kimenekülhetnek a csapdából. Nos erre igen kicsi, de szinte semmi esély nem adatott, s ha már háború van, ne feledjétek, hogy a „ravasz” az elmébe van beépítve, s ha valakinek dolga akad a harcmezõn, ami ma már a teljes világ, akkor ne adja olcsón a bõrét! Többrõl van itt szó, mint pár életrõl, mit kioltani igyekeznek, s aki érti, az elmébe rejti a kardot, de szívével sújt le, hogy a béke ellenségei sorsukat beteljesíthessék.

https://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=2221


Úgy látom ezzel most be is teljesedett a kör.

Végül, köszönöm azoknak, akik belátják és meg is tehetik, hogy az "összefogás" sokkal lényegesebb elem lesz, minthogy azt ideológiai alapon meg lehetne valósítani. Lélekcsalád-csatlakozási pontok vannak. Úgy tűnik a meditációs találkozóink működnek. Lehet az RTL és az ATV, TV2 is csatlakozni fog legközelebb, hátha megértik, mi is vár mindenkire, aki már nem vár senkire!

Annyit még elmondok, hogy augusztus 20-án Verával újra egyesülünk. Még a börtönben megértem a szívét, hogy ha kikerülök és úgy gondolja még mindig, hozzám jönne -e feleségül így is, hogy úgy legyen, ahogy kellett volna. Marcinak is születésnapja lesz és mi is újjá születhetünk. nem lesz nagy felhajtás, inkább főhajtás és sokat ígérő csönd.

Áldás!

Hírek Galéria

Image #152
Image #153
Image #154
Image #155
Image #156

98 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Nyilasbeszédnek minősítette Orbán Viktor tusnádfürdői szavait a Roma Parlament.

    Állásfoglalást tett közzé a Roma Parlament Orbán Viktor miniszterelnöknek a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban elmondott beszédéről. A Mérce által idézett nyilatkozat szerint a miniszterelnök „fajkeveredésről” elmélkedő „nyilasbeszédének”

    meglehet, az a célja, hogy a rajongótábor »vérivó« részének friss nedűt szolgáljon, vagy hogy kiprovokálja a kilépést az EU-ból, és felkínálja az ország csatlakozását Putyin fasiszta birodalmához, az üzenete azonban újabb bizonyítéka annak, hogy elsősorban a hazai romákra-cigányokra újra gyilkos korszak leselkedik.”

    A Roma Parlament nyílt levele arra is felszólít, hogy „aki »európai polgárként« megteheti, költözzön el egy békés, emberarcú országba, ahol a bőrszíne, cigány eredete miatt nem érheti üldöztetés, ahol a családja biztonságban van!”

    A nyilatkozat emlékeztet arra, hogy a koronavírus-járvány, az élelmiszerhiány, a hőség, az energiaválság és a politikai-társadalmi veszélyhelyzetek okozta krízis levezetésére használják egyesek a cigányüldözést. Ez a Roma Parlament szerint „csak azokban az országokban reális veszély, melyek hagyományosan nem néznek szembe történelmük önsorsrontó bűneivel. Akik a nyilas népirtás felelősségét ma is a német nácikra fogják, miközben újraépítik Horthy feudálfasiszta országát.”
    https://hvg.hu/itthon/20220725_orban_..._parlament
    - 2022. 07. 31. 16:06
    • F
      Zsidó szagú a történet , ne hogy az legyen belőle mint annak idején Koppánnyal vitették el a "balhét "István megtérése miatt .<br />Vagy ugye Szálasival Horthy nemzetmentő politikáját .<br />56-ban Kádár megtérést Nagy Imrével .<br />Most pedig nyilas bőrbe bújt, cigány és zsidó üldözők víziója .
      - 2022. 07. 31. 16:16
    • A
      Szia Bubo Doki ! Tegnap irtam neked egy elkepzelest a " pszihologia mint fegyver " cikkedre .<br />nem tudom , hogy van e ertelme , de legalabb olvasd el " a legjobb vedekezes a tamadas "
      - 2022. 07. 31. 17:02
  • F
    Valahogy úgy nézz ki, naponta kapják az üzenetet és aki magára veszi az már húzza a csíkot Orbán elmondta fogyassz kevesebbet ,vagy keres többet hogy, ki tud fizetni a gáz, olaj árát . Oltásokkal kiszelektálták az ébereket ,vagy hébereket oltottak szót sem érdemelnek olyanok akik kis fenyegetésre több órát állnak oltásért ? Hát szánalmas volt sorban állok tömegét látni .
    Szkíta fény legyen veletek !
    - 2022. 07. 31. 16:08
  • Posta Imre
    Olyan "irredenta" felhangolódást érek ki Grisa (FSZB) közléséből.

    Egy orosz elemző szerint Magyarországnak döntenie kell Kárpátalja visszaszerzéséről

    Egy orosz elemző szerint Magyarországnak a következő hónapokban döntenie kell arról, hogy ellenőrzés alá veszi a történelmi területeit. Igor Korotcsenko, a Nemzeti Védelem lap főszerkesztője egy vitaműsorban arról beszélt, hogy a kormány ezzel „megmenthetne 150 ezer kárpátaljai magyart”.

    A mi feladatunk, hogy biztosítsuk azt, hogy az oroszellenes európai projektet jelentő modern Ukrajna végleg eltűnjön Európa térképéről. Úgy vélem, hogy számos Ukrajnával határos állam, például Magyarország számára a történelmi területei feletti ellenőrzés visszaállítása, 150 ezer kárpátaljai magyar megmentése valószínűleg szintén olyan kérdés, amelyben az Orbán-kormánynak katonapolitikai döntést kell hoznia a következő hónapokban. Lengyelországgal ellentétben, amely egyszerűen fel akarja falni Nyugat-Ukrajna egy részét, azt mondanám, hogy Magyarország sokkal precízebben és megbízhatóbban járt el

    – fogalmazott az orosz elemző.
    https://index.hu/kulfold/2022/07/29/h...b29d08d746
    - 2022. 07. 31. 16:08
    • F
      Kárpátalja mindenféle képen visszatér, ha akarja a fidesz ha nem most ugye azon fő a fejük mit kezdjenek mikor Erdély is és így tovább a többi terület is .<br />Fidesz azért van szarban mert eddig mindenféle tisztségeket, pénzeket fogadtak el azért hogy ne feszegesség a területi kérdést . Mondjuk egy kis részesedés felvidéki , Romániai , Szlovén ,Ausztriai stb... konszerekbe .
      - 2022. 07. 31. 16:26
    • H
      Tévedés. Kárpátaljának kell döntenie arról, hogy a rohadmány ukrajnához akar-e tartozni és vele együtt lehúzva lenni a klotyón, vagy inkább Magyráelhez, ahol még úgy-ahogy van élet-szarúság?  Ez az ő döntésük. Maximum a beregszászi és nagyszőllősi járást foglaljuk vissza, már ha marad ott még magyar addigra.
      - 2022. 07. 31. 19:01
  • Posta Imre
    Egy darabban zuhant vissza a Föld légterébe a kínai űrrakéta

    július 31., vasárnap 8:50

    Szombaton visszatért a Föld légterébe és az Indiai-óceánba zuhant a Hosszú menetelés-5B, a kínai űrrakéta, amelyet egy hete lőttek ki a dél-kínai Hainan szigetén található Vencsang űrközpontból. A rakéta az épülő kínai űrállomás egyik moduljának hordozórakétája volt. A NASA közlése szerint a rakéta magyar idő szerint szombaton este háromnegyed 6 körül lépett be a légtérbe.

    Azt viszont nem lehetett pontosan tudni, hogy várhatóan hol csapódik majd be, a kínai űrügynökség ugyanis egyszerűen nem volt hajlandó az ezzel kapcsolatos előrejelzéseit és adatait megosztani. Az amerikaiak szerint ez elképesztően felelőtlen viselkedés volt a kínaiak részéről.
    https://444.hu/2022/07/31/egy-darabba...i-urraketa
    - 2022. 07. 31. 16:10
  • Posta Imre
    Ujhelyi István nyílt levélben kéri a Fideszt, hogy cseréljék le Orbán Viktort és jelöljenek új kormányfőt

    2022. 07. 31. 15:49

    Eljött az idő, hogy a Fidesz új kormányfőt jelöljön az ország élére

    – jelentette ki Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője, aki nyílt levélben kéri a Fideszt arra, hogy váltsa le Orbán Viktort, majd jelöljön új kormányfőt az ország élére.

    Meglátása szerint Orbán „tehertétellé vált, mert a „képtelen békét teremteni és megállapodásra jutni az Európai Unióval a támogatási pénzekről”. „A Fidesz-kormány elmúlt évtizedes dúlása és Európa-ellenes harca miatt valamennyi összeget zárolni fog az Unió, csak az a kérdés, hogy mennyit és milyen hosszan” – vélekedik Ujhelyi.

    A kormány kommunikációjával szemben a szocialista politikus úgy látja, hogy „minden egyes Magyarországnak járó uniós támogatás azonnal megmenthető és lehívható lenne, ha „megadná a szükséges garanciákat és vállalásokat, felhagyna az állami szintű korrupcióval és helyreállítaná az európai normák szerinti jogállamiságot”.

    Ha Orbán Viktor képes lenne valódi fordulatot végrehajtani, valódi kompromisszumot kötni és békét teremteni maga körül, akkor enyhülnének az egész ország terhei. De így, az autokratikus hatalom mámorának és pénzügyi spiráljának a fogságában továbbra is túszul tartja az országot, benne saját politikai közösségét is.

    – vélekedik Ujhelyi, aki éppen azért azt javasolja a Fidesz közösségének, hogy „ideje csatárt cserélni”. Ujhelyi úgy látja, hogy a Fideszben is egyre inkább tisztában vannak vele, hogy Orbánnal nem lehet végrehajtani az uniós források lehívásához szükséges politikai fordulatot, ami véleménye szerint „már nem játék”.

    Van ilyen. A csapatkapitányt is leszokták hozni, ha elfáradt, vagy ha más felállásra van szükség, ha más kell legyen a játék. Maga Orbán mondta, hogy nincs már neki olyan sok hátra a politikában.

    – zárja gondolatait a képviselő.
    https://24.hu/belfold/2022/07/31/ujhe...ilt-level/
    - 2022. 07. 31. 16:16
    • S
      Salom helyett, de-salomizálni, hogyan lehet?<br /><br />Az igazi hitélet a tudás...<br /><br />Most "fugáltam" végig a képlékeny transzmutációs anyagot... Nem kapar a torkom, ha köszörülöm.<br /><br />Imre! Amikor "pezsegve" bejelentkeztem  Vaszkriszényie, azt is mondhattam volna: "Hasad az atom". - máma már nem pocakosodik tovább. - Léket kapott. Egyelőre "fizikusan"-kisbaltásan, de  TUDATTÓL TÁGUL A KÖR. Remélem "félszavakból is", mert már sokis ez annak, aki nem érti.<br /><br />Jó reggelt, szép napot, jó estét! Ne "aludj" el őrszem!<br /><br />Bográcsfőzet illata szál a szabad tűz felöl...<br /><br />finom
      - 2022. 08. 01. 07:35
  • Posta Imre
    Bemutatkozás

    A globális biztonsági kihívások között egyre jelentősebb szerepet játszik a nemzetközi terrorizmus. A szabadság, a biztonság és a rend térségének megteremtése elképzelhetetlen az állam hatékony védelmi funkciójának kiépítése és működtetése nélkül. Ehhez egy olyan koherens, a szükséges információkkal, tudással, képességgel rendelkező szervezetre van szükség, ami egyszerre biztosít hatékony fellépést a nemzetközi és hazai terrorizmus, illetve az annak bázisát jelentő szervezett bűnözés, valamint az egyre növekvő erőszakosságot mutató, fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett személy elleni bűncselekmények elkövetőivel szemben. A terrorizmus megelőzéséhez elengedhetetlen a nemzetbiztonsági szolgálatoktól, a rendőri szervektől, valamint a bármilyen más forrásból érkező információk elemzése és értékelése. A terrorizmus elleni fellépést célzó titkos információgyűjtő tevékenység nem képzelhető el egy integrált, fúziós információs központ kialakítása nélkül, amely az ország külső és belső biztonságának fenyegetettségét időben felismerő, arra reagálni képes szervezetként hatékony lehetőséget teremt a terrorcselekmények megelőzésére.

    A TIBEK létrehozásának célja, hogy a közbiztonsági, valamint a nemzetbiztonsági kockázatokkal szemben fellépő rendészeti szervek, nemzetbiztonsági szolgálatok és közigazgatási szervek legfőbb információfúziós és információmegosztó központjaként funkcionáljon, valamint képes legyen a nemzetbiztonságot vagy a közbiztonságot fenyegető cselekmények, támadások elleni bűnüldöző és nemzetbiztonsági szaktevékenység érdemi támogatására, a kormányzati és biztonságpolitikai döntéshozatal segítésére, információigényének teljesítésére.

    A Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ – a terrorizmus elleni fellépéssel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló 2016. évi LXIX. törvénnyel módosított – a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló 1995. évi CXXV. törvény (Nbtv.) alapján új nemzetbiztonsági szolgálatként, 2016. július 17-én kezdte meg működését. A TIBEK rendeltetése a nemzetbiztonságot, bűnüldözést, közbiztonságot vagy más alapvető biztonsági érdeket sértő adatok feldolgozásának, elemzésének eredményeként a lehető legátfogóbb kép összeállítása az ország terror, illetve esetleges más fenyegetettségéről, a belső biztonsági helyzetről, a közbiztonság állapotáról. Minderről tájékoztató rendszert működtet, értékelő jelentéseket készít és azokat a miniszter útján eljuttatja a Kormánynak, továbbá az információk elemzésével támogatja az együttműködő szervek tevékenységét.

    A Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ Nbtv.-ben meghatározott főbb feladatai:

    a) vizsgálja Magyarország biztonsági és bűnügyi helyzetét, ennek keretében

    figyelemmel kíséri és a rendelkezésre álló valamennyi adat felhasználásával folyamatosan elemzi Magyarország nemzetbiztonsági, bűnügyi és terrorfenyegetettségi helyzetét,
    közvetlen terrorfenyegetettség esetén, illetve a fokozott kockázatot jelentő biztonsági kérdésekben koordinációs tevékenységet lát el az érintett szervezetek bevonásával,
    figyelemmel kíséri Magyarország biztonsági és bűnügyi helyzetét érintő tendenciákat, Magyarország biztonsági és bűnügyi helyzetét érintő új jelenségekről elemzéseket, tanulmányokat készít;

    b) kormányzati tájékoztató tevékenysége keretében

    kormányzati tájékoztató és döntéstámogató tevékenységet folytat,
    biztonságpolitikai és bűnügyi stratégiai elemző tevékenységet folytat,
    a Kormány, valamint a Kormány nemzetbiztonsági döntéseit előkészítő szervezet, valamint annak munkáját segítő munkacsoport részére tájékoztató tevékenységet folytat,
    a nemzetbiztonsági, bűnügyi és terrorfenyegetettségi kérdésekkel kapcsolatos stratégiai döntések meghozatalának elősegítése céljából javaslatot tesz a nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító miniszterek részére az időszerű feladatok meghatározására,
    a Magyarország terrorhelyzetére vonatkozó információk értékelése alapján javaslatot tesz a terrorfenyegetettség szintjének meghatározására;

    c) támogató, koordinációs elemző-értékelő tevékenységet végez, ennek során

    elemzések készítésével információs támogatást nyújt a Kormány, a Kormány nemzetbiztonsági döntéseit előkészítő szervezet, valamint annak munkáját segítő munkacsoport számára,
    országos jelentőségű, több szervet érintő, valamint a Kormány, a Kormány nemzetbiztonsági döntéseit előkészítő szervezet, valamint annak munkáját segítő munkacsoport által meghatározott ügyekben elemző-értékelő és koordinációs tevékenységet lát el,
    Magyarország nemzetbiztonsági, terrorfenyegetettségi és bűnügyi helyzetével, ezek meghatározott elemeivel, konkrét kockázatokkal vagy bűncselekményekkel kapcsolatos tájékoztató jelentéseket, háttér- és kockázatelemzéseket készít az együttműködő szervek részére a hatáskörükbe tartozó feladatok törvényes, szakszerű és eredményes ellátásának elősegítése céljából,
    feltárja az együttműködő szervek által folytatott párhuzamos adatkezeléseket, különösen a több együttműködő szerv által ugyanazon bűncselekmény, személy vagy egyéb tárgykör vonatkozásában párhuzamosan folytatott titkos információgyűjtéseket, illetve az ugyanazon bűncselekmény miatt párhuzamosan folytatott nyomozásokat és ezekről tájékoztatja az érintett együttműködő szerveket,
    figyelemmel kíséri a bűnszervezetek és terrorszervezetek, valamint a szervezett bűnözői és terrorista csoportok tevékenységét, az ilyen szervezetek és csoportok egymáshoz való viszonyát, kapcsolatait, a jogsértő módon szerzett vagyonuk, illetve az ilyen vagyon jogsértő eredetének leplezésére irányuló törekvéseik és az ilyen célt szolgáló vállalkozásaik elemzésével segítséget nyújt az ellenük való fellépéshez;

    d) ellátja az utasadat-információs egység feladatait, amelynek során

    az utasadat szolgáltatójától átveszi és kezeli az utasadatokat, amelyeket összevet az elemző-értékelő tevékenység céljából kezelt adatokkal,
    a terrorizmussal, a szervezett bűnözéssel összefüggő bűncselekményekre, valamint az illegális migráció területén megjelenő szervezett bűnözői csoportok és bűnszervezetek által elkövetett bűncselekményekre, az illegális migrációra, a nemzetbiztonságot veszélyeztető törekvésekre és tevékenységekre utaló információk gyűjtése érdekében elemző-értékelő tevékenység keretében kockázatelemzést végez,
    az utasadatok kezelésének célja a terrorizmussal, a szervezett bűnözéssel összefüggő bűncselekmények, valamint az illegális migráció területén megjelenő szervezett bűnözői csoportok és bűnszervezetek által elkövetett bűncselekmények felderítésének és nyomozásának, illetve az illegális migráció megelőzésével, megakadályozásával kapcsolatos feladatok elősegítése, továbbá a nemzetbiztonságot veszélyeztető törekvések és tevékenységek elhárításának az elősegítése.

    A TIBEK együttműködő szervei:

    a) a rendőrségről szóló törvényben meghatározott általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv
    b) a rendőrségről szóló törvényben meghatározott belső bűnmegelőzési és bűnfelderítési feladatokat ellátó szerv,
    c) a rendőrségről szóló törvényben meghatározott terrorizmust elhárító szerv,
    d) a Nemzeti Adó- és Vámhivatal,
    e) a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok,
    f) a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat,
    g) az idegenrendészeti hatóság,
    h) a menekültügyi hatóság,
    i) az állampolgársági ügyekben eljáró szerv,
    j) a büntetés-végrehajtás központi szerve,
    k) a bűnügyi nyilvántartó szerv,
    l) a hivatásos katasztrófavédelmi szerv központi szerve,
    m) a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartását kezelő központi szerv.

    http://nik.gov.hu/bemutatkozasbo


    Kapcsolat


    Nemzeti Információs Központ

    Székhely:
    1117 Budapest, Fehérvári út 70.
    Postai cím:
    1903 Budapest, Pf.: 314.

    Telefon:
    06-1-467-4600
    BM:
    03-71-40-000

    E-mail:
    fougyelet@nik.gov.hu
    - 2022. 07. 31. 16:37
  • Z
    Kiváló írás, ahogy azt kell !Tetszik
    - 2022. 07. 31. 17:46
  • Posta Imre
    NIK és a Nagy Menet-ellés


    Dr. Kovács Zoltán András nb. dandártábornok főigazgató

    Gondolom, hivatalból megyen a megfigyelés, de nem is a referálás végett, csak megszokásból...A karaván halad a Mű-selyemúton..., mi lesz a következő oázisnál? Blahás zsidózás, vagy most a Mózes tv-ben lemegy a kulcsi videó? Ha "be akartok szervezni", annak van sokkal egyszerűbb módja is, de gondom összeült a már a tábori rabbi-tanács és megvan erre is a recept. Kanyarítottam egy pár sort, elismerésem jeléül. Remélem, csak rákönyököl már "véletlenül valaki" egy kisebb atomtagyó indíték-moduljára, esetleg újabb "kovidos" bio-vegyi permetlé kentaúr-változatának gépi szórására ad háttérhatalmi ukázt, hogy értelmet nyerjen a sok éves értelmetlenség, amit beleöltem az értéktelen értetlenekbe. Csak úgy mellesleg. Minden remekül halad!

    Kitartás!
    Shalom!
    Nyihao!

    Posta Imre

    Hosszú menet-ellés

    [url]https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/news/news.php?readmore=168&c_start=0#c12925

    Mi a háború valódi célja? (2010)[/url]
    https://postaimre.euroweb4you.com/inf...admore=166

    Ha már NBH, akkor legyen Kövér! (a kezdetekről hitelesen)
    https://postaimre.euroweb4you.com/inf...admore=165

    Posta Imre nyílt levele Sólyom Lászlónak (2009) és most...KATA és kis Putyinozás
    https://postaimre.euroweb4you.com/inf...admore=164

    Szolgálati Szabályzat nem csak rendőrnek látszóaknak...2010-ből (félmilliós megnyitás)
    https://postaimre.euroweb4you.com/inf...admore=163

    Elkerülhetõ-e a tudatosan szított polgárháború? (2006-2022)
    https://postaimre.euroweb4you.com/inf...admore=162

    Mit is ragozzuk, a rendszer ILLEGITIM (2011.12. 30.)- vagy nem, de az legalább biztos!
    https://postaimre.euroweb4you.com/inf...admore=160



    feladó: bubó Doki <doki.bubo@gmail.com>
    címzett: Birosag_Bacs@birosag.hu;
    birosag@baja.birosag.hu;
    Birosag_Kalocsa@birosag.hu;
    Birosag_Kecskemet@birosag.hu;
    Birosag_Kkfh@birosag.hu;
    Birosag_Kkhalas@birosag.hu;
    Birosag_Kkoros@birosag.hu;
    Birosag_Kszmikl@birosag.hu;
    birosag@szekesfehervarit.birosag.hu;
    munkaugy@szfvar.birosag.hu;
    birosag@bicske.birosag.hu;
    birosag@dunauj.birosag.hu;
    birosag@sarbogard.birosag.hu;
    birosag@szfvar.birosag.hu;
    birosag@gyorit.birosag.hu;
    birosag@gyorikmb.birosag.hu;
    birosag@gyorvb.birosag.hu;
    birosag@sopron.birosag.hu;
    birosag@movar.birosag.hu;
    birosag@budakornyek.birosag.hu;
    birosag@bkkmb.birosag.hu;
    birosag@budaors.birosag.hu;
    birosag@cegled.birosag.hu;
    birosag@dabas.birosag.hu;
    birosag@dkeszi.birosag.hu;
    birosag@erd.birosag.hu;
    birosag@godollo.birosag.hu;
    birosag@monor.birosag.hu;
    birosag@nagykata.birosag.hu;
    birosag@nkoros.birosag.hu;
    birosag@rackeve.birosag.hu;
    birosag@szentendre.birosag.hu;
    birosag@szigetszentmiklos.birosag.hu;
    birosag@vac.birosag.hu;
    birosag@bgyarmat.birosag.hu;
    birosag@starjan.birosag.hu;
    birosag@paszto.birosag.hu;
    munkaugy@starjan.birosag.hu;
    birosag@bujfalu.birosag.hu;
    panasz@bujfalu.birosag.hu;
    birosag@debrecen.birosag.hu;
    panasz@debrecen.birosag.hu;
    birosag@hbosz.birosag.hu;
    panasz@hbosz.birosag.hu;
    birosag@hszob.birosag.hu;
    panasz@hszob.birosag.hu;
    birosag@pladany.birosag.hu;
    panasz@pladany.birosag.hu;
    elnok_egerjb@birosag.hu;
    elnok_fuzesabonyjb@birosag.hu;
    elnok_gyongyosjb@birosag.hu;
    elnok_hatvanjb@birosag.hu;
    elnok_hevesjb@birosag.hu;
    birosag@battonya.birosag.hu;
    birosag@bcsaba.birosag.hu;
    birosag@bekesvb.birosag.hu;
    birosag_gyula@birosag.hu;
    birosag@oroshaza.birosag.hu;
    birosag@szarvas.birosag.hu;
    birosag@szeghalom.birosag.hu;
    birosag_kaposvar@kaposvar.birosag.hu;
    birosag_barcs@barcs.birosag.hu;
    birosag_fonyod@fonyod.birosag.hu;
    birosag_marcali@marcali.birosag.hu;
    birosag_nagyatad@nagyatad.birosag.hu;
    birosag_siofok@siofok.birosag.hu;
    panasz@encs.birosag.hu;
    panasz@kbarcika.birosag.hu;
    panasz@mkovesd.birosag.hu;
    panasz@miskolc.birosag.hu;
    panasz@szerencs.birosag.hu;
    panasz@szikszo.birosag.hu;
    panasz@saujhely.birosag.hu;
    panasz@tiszauj.birosag.hu;
    panasz@ozd.birosag.hu;
    tanugondozas@pkkb.birosag.hu;
    tanuinfo@obuda.birosag.hu;
    birosag@fgyarmat.birosag.hu;
    birosag@kisvarda.birosag.hu;
    birosag@mszalka.birosag.hu;
    birosag@nyirbator.birosag.hu;
    birosag@nyhaza.birosag.hu;
    birosag@vnameny.birosag.hu;
    birosag@komlo.birosag.hu;
    birosag@mohacs.birosag.hu;
    birosag@pecs.birosag.hu;
    birosag@siklos.birosag.hu;
    birosag@szvar.birosag.hu;
    birosag@csongradvb.birosag.hu;
    birosag@hmvhely.birosag.hu;
    birosag@mako.birosag.hu;
    elnok@szeged.birosag.hu;
    birosag@szentes.birosag.hu;
    birosag@bonyhad.birosag.hu;
    birosag@dombovar.birosag.hu;
    birosag@paks.birosag.hu;
    birosag@szekszard.birosag.hu;
    birosag@tamasi.birosag.hu;
    birosagj@jbereny.birosag.hu;
    birosagk@karcag.birosag.hu;
    birosagk2@kunszentm.birosag.hu;
    birosagm@mezotur.birosag.hu;
    birosag@szolnokit.birosag.hu;
    birosagt@tfured.birosag.hu;
    kormendjb@birosag.hu;
    koszegjb@birosag.hu;
    szombathelyjb@birosag.hu;
    sarvarjb@birosag.hu;
    birosag@esztergom.birosag.hu;
    birosag@komaromvb.birosag.hu;
    birosag@tbanya.birosag.hu;
    birosag@tata.birosag.hu;
    birosag_ajka@birosag.hu;
    birosag_papa@birosag.hu;
    birosag_tapolca@birosag.hu;
    birosag_veszpremvb@birosag.hu;
    birosag_zirc@birosag.hu;
    birosag@keszthely.birosag.hu;
    birosag@lenti.birosag.hu;
    birosag@nkanizsa.birosag.hu;
    birosag@egerszeg.birosag.hu;
    Kuria@kuria.birosag.hu;
    Elnok@kuria.birosag.hu;
    Elnokhelyettes@kuria.birosag.hu;
    ErossMonika@kuria.birosag.hu;
    SubaIldiko@kuria.birosag.hu;
    Szekely@kuria.birosag.hu;
    Kalas@kuria.birosag.hu;
    TanczosR@birosag.hu;
    WellmannGy@kuria.birosag.hu;
    SomogyiM@kuria.birosag.hu;
    International@kuria.birosag.hu;
    DerK@kuria.birosag.hu;
    KovacsE@kuria.birosag.hu;
    JuhaszAgnes@kuria.birosag.hu;
    Human@kuria.birosag.hu;
    Norris-TariA@kuria.birosag.hu;
    Racz@kuria.birosag.hu;
    ErdeiK@kuria.birosag.hu;
    Gerencser@kuria.birosag.hu;
    BereczIldiko@kuria.birosag.hu;
    SzaboGyorgy@birosag.hu;
    sajtougyelet@police.hu;
    sajto.baranyamrfk@baranya.police.hu;
    sajto.bacsmrfk@bacs.police.hu;
    sajto.bekesmrfk@bekes.police.hu;
    sajto.borsodmrfk@borsod.police.hu;
    sajtougyelet@budapest.police.hu;
    sajto.csongradmrfk@csongrad.police.hu;
    sajto.fejermrfk@fejer.police.hu;
    sajto.gyormrfk@gyor.police.hu;
    sajto-hajdumrfk@hajdu.police.hu;
    sajto.hevesmrfk@heves.police.hu;
    sajto.jaszmrfk@jasz.police.hu;
    sajto.komarommrfk@komarom.police.hu;
    sajto.nogradmrfk@nograd.police.hu;
    sajto.pestmrfk@pest.police.hu;
    sajto.somogymrfk@somogy.police.hu;
    sajto.szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu;
    sajto.tmrfk@tolna.police.hu;
    sajto.vasmrfk@vas.police.hu;
    sajtoveszpremmrfk@veszprem.police.hu;
    sajto.zalamrfk@zala.police.hu;
    nszkk@nszkk.gov.hu;
    tek@tek.gov.hu;
    sajto@tek.gov.hu;
    nvsz@nvsz.hu;
    iroda@rendvedelmikar.hu;
    Nemzetbiztonsági Szakszolgálat <nbsz@nbsz.gov.hu>;
    sajto@nbsz.gov.hu;
    ah@ah.gov.hu;
    info@ih.gov.hu;
    knbsz@knbsz.gov.hu;
    orfktitkarsag@orfk.police.hu;
    Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat <panasz.orfk@orfk.police.hu>;
    Ügyelet BRFK <ugyelet.brfk@budapest.police.hu>;
    brfk@budapest.police.hu;
    ft.elnokseg@birosag.hu;
    Katonai Biztonsági Hivatal <kozerdeku@kbh.gov.hu>;
    katonai főügyész <klu@mku.hu>;
    ah@mail.ah.gov.hu;
    fougyelet@nik.gov.hu
    dátum: 2022. júl. 31. 16:59
    tárgy: NIK és a Nagy Menet-ellés
    küldő: gmail.com



    BRFK TIK Ügyelet

    17:00 (2 órával ezelőtt)

    címzett: én
    Tisztelt Hölgyem/ Uram!

    Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levelét a BRFK Tevékenység-irányítási Központja fogadta, azt az illetékességének megfelelően továbbítjuk!


    Tisztelettel: BRFK Tevékenység-irányítási Központ
    ...
    - 2022. 07. 31. 19:32
  • S
    Ropognak a fegyverek, szólnak a légvédelmi szirénák a szerb-koszovói határnál (videó)
    https://oroszhirek.hu/ropognak-a-feg...nal-video/
    - 2022. 07. 31. 20:16
  • S
    A hosszan kések éjszakája van nálam rég. Majd később jön a hosszú kések. Vagy bosszú kések?
    - 2022. 07. 31. 21:19
  • S
    Remek összeállítás.
    Mindenekelőtt önzetlen szeretetben és annak biztonságában teljes egybekelést kívánok Vera Asszonnyal és harmonikus együttlétet a születésnapos Marcival, ha ez fontos és jót jelent, kívánom jelentsen azt az egész családnak! A lélekcsaládoknak is minél kevesebb szenvedést kívánok. Én maradok magányos katona, ahogyan örökké az vagyok ha ketté vagyunk vágva a duálpárommal, időn kívül is.
    Az íráshoz.
    A hosszan kések éjszakája van nálam rég. Majd később jön a hosszú kések. Vagy bosszú kések? Mittom én. Régen volt szójátékom hogy hosszú mint a bosszú. Lenne itt bosszú is bőven, de csak feladat van. Nihilizálni az egész szimulációt.
    Más.
    Fleto körmeneten körbemetélt őszentsegge biztosan rojtosra lett lészen köcsögmintáva föstve, osztán nem bírja tartani azt a sok xart amit a száján szokott kiokádia. Fletora aszonták ű az utósó pápaszemes kígyó, aki belemar Éva mellyibe, oszt attú lösz az óma. Mee hajjatok csudát, a kígyó a vót a kígyógyulás a buziseggbű Fleto pápápá-nak, osztig visszavezeté magát a paradiCsomiépbe, leharapá Évának az ómáját, osztig azt adoá isa adózá odaá Ádámuknak az para-di-csom-bula. Ássátuk negyedeim mik muk. Pisa húgy es szorú vogymuk vogy nem muk. Égy mukkot sé, me haláloá oá oá.
    Megjegyzés, hogy jellemző a magyar sorsra, hogy a legrégebbi ismert latin betűs nyelvalatti emlékeink, siralom meg halotti megemlékezés.

    Más.
    Egyébként hogyan engedélyeznek nem kórházi keretek közt, nem orvosi körülmények közt, nem orvos általi operációt egy koszvadt helyen, ki tudja mennyi ideje nem tisztálkodott, netalán tbc-s emberek közepette?
    Érdemes a műtéthez a videóból megnézni a részletet, 2 PERCNÉL:
    https://youtu.be/VNlK8ZQ2W2Q

    Hja, Lázár, kit feltámasztottak halottas kocsijábú, ami egymilliárdot ért. Annyi nyelven beszél, hogy ért. De mit ért aki ért?
    Lázár Mezőhegyesen a határkőn szobrozó oszlopós Simeon lett, de lehet hogy mán obergespány is.

    Egy komolytalanabb intermezző:
    Toroczkai (Tánczolj Toró!) előkészítése 2002 óta zajlik. Nehogy elszigetelődjön, hát a Sziget Faxtivállal lett lészen béavatva (most a Faxbúkkal van perben, úgy látszik ez a sok Fax jutott nekije). Ott vót a Zsótika is, Er-nőcske is (helyesebben Sienő, mert az ő nő az némt-ül Sie nem Er-nő),
    Érdemes tényleg megnézni a díszes kompániát a Sziget összefoglalójában, hogy mennyi gazemberke van benne:
    a Sziget és Toroczkai előkészítése így világosabb: 4 PERC 50 MÁSODPERCTŐL Az ide vonatkozó LÉNYEG:
    https://youtu.be/oSkNwTSGegY
    Más.
    Ez a Tibet vagy mi a fészketlen franc újzsidrák besúgószervezet kiket figyel már agyon. Mehogy terrorizmusra kinek van péze? A zsidóknak. Mint Ússzá Mán Bin Ládán estében, akiket az USA zsidajai pénzén képeztek ki képtelenné. No akkó kiket kő mögfigyenyi: Hát a zsidajokat. Me nékülük nincs igazi terrorizmus, me sénkinek nincs pééze iljen népi huncfutságokra, mint az ű pézükön csinyányi a csintalan fejire tyúkszargránátot hajantani hogy lögyön haja a tojásnak amit fejnek hisz.

    A dzsipszi tanács azt sé tuggya mi az a nyilas. Aztán azt sé, hogy Orbány félig római mint a pápápapá, osztig félig oljan mettingölős mint a pápapá Fleto ben Benn. Csak a Hegedűs ehúzta a nótáját. De még nem kapott nótát. De az is együn mán, hogy nótáztassák mindégyik gazembört. Szerintem a dzsipszik azt gondújják hogy a nyilas az nyulas. Oszt a Húsvét szigetrű gyütt. Nem a Toroczkai féle Szigetrű. A nyúl úgy táncol mint Toró. Úttoró. A dzsipszik a szikhekhez állami pézön elutazhatnának ha rajtam múlik. Most múlik pontosan, ahogyan égyik zsidrák kábszeres ószeres énekli a Szigeten, szigszalagga belűtt nyúlkarján. Szúva vanvéjtikit utazásra a szikhekhez. Ott biztos dógoznának.
    - 2022. 07. 31. 23:19
    • Posta Imre
      Bosszúkések és a nyája

      7 ágra süt a nap, végre és az oroszok járõröznek a nyitott égbolton, most éppen hivatalosan. Ugyan nincs összefüggés a két dolog között, s ha lenne is tagadnák, de meg vagyok nyugodva, hisz jönnek az orosz kémmûholdak is. Vagyis nem jönnek, mert már itt vannak. De mirõl is szóljon a mai írásom? A sémmirõl már túl sokat beszéltem és mindent elmondtam, aminek töredékét sem értette a töredék fele sem, így ma a mindenrõl beszélek, hátha az nem lesz annyira semmi, mint az eddigiek voltak.Elõször is had tegyek egy megjegyzést a világában zajló folyamatokkal kapcsolatosan, még mielõtt miután lehetne...., na ezzel el is mondtam mindent, amit szerettem volna. Talán így érthetõbb is mindenki számára. Akinek nem, az járjon utána!A dolgok a lehetõ legnagyobb rendben zajlanak. Olyan erõk szerepelnek, akikre szavam sincs, de egyikõtöknek sem lehet, mert..., mert csak! Élvezettel olvasom a nagy elõkészületekrõl szóló átrendezést célzó híradásokat, melyek jól össze vannak keverve, kavarva de sok mindent kihallok belõle. Nyüansz, de látom az orosz kérdés nem tiszta és még egy darabig nem is szabad, hogy az legyen. Ahogy látom, megy a távol-keleti tuning és az elõkészítõ csapat folyamatos frissítése, cseréje. Nekem sem ártana már egy passzentos munkahely, ahol leköthetném a kapacitásom, de úgy tûnik, hogy akaratlan is több szorult belém, mint amit a jelen folyamatokban a hivatalos részben értelmesnek álcázva még el lehetne fogadtatni a zanzásított értelemmel bírók számára. Isten látja a lelkem, pedig törekszem egyre mélyebbre, de valami mindig felemel.Putyinnak s csapatának nyitnak egy menekülési, visszavonulási lehetõséget és ez azt mutatja, hogy csak bizonyos szerepük van az átrendezésben. Nem biztos, hogy nekik kell befejezni, sõt hajlok rá, hogy nem is ez a terv. Amikor errõl van szó, nem hetekrõl és hónapokról beszélünk, ugye tudjátok?Nem kell hát fóbiásnak lenni, a terv kivitelezése zökkenõmentes kell legyen, s ahogy látom, egyre csak abba az irányba mutat, hogy biza szétválogatás zajlika Földön. Buzik, zsidók, cigányok...és liberós fertõzöttek, zombik, vallási fanatikusok az egyik véglet, a másik meg mi! Csak így serényen! Mi! Nem sokan, de végletesen! A zöm a pólusok közt tanglizik, oszlik meg és kóvályog, mint az a bizonyos gólyanyál a éterben.Nincs értelme elaprózni a dolgot, a teljes „emberi lét” kérdésköre meg van szólítva, meg van taszajtva mindenki, mobilizálva amennyire lehet, sõt egyre jobban és egyre végletesebben. Eddig még fogjátok az adást, ugye?Rendben! Akkor legyen némi konkrétum is. Saját eseteimet had hozom, bár nem szívesen foglalkozok már velük. Tényleg minden zokszó nélkül megölném, aki rám támad fizikai, mentális és vagy joginak álcázott síkokon. Ma már nem látok ebben semmi kivetnivalót, sõt egyre inkább külsõ támogatottságot fedezek fel a megoldás ilyen szinten történõ megvalósításában. No, nem kell aggódni. Nem egyesével és nem személyesen, hanem tömegével és nem személyes ügynek, hanem nemzeti sorskérdésként, emberiség-biztonsági végszükségnek tekintve látom az eseményt kivitelezhetõnek, ezért türelemre intem magam. Fegyverem a fegyelem!Ez viszont nem jelenti azt, hogy tolerálom a packázásokat. Unom és ha Verát nem izgatná a kelleténél jobban, még annyi fáradtságot sem vennék, hogy firkáljak a sok zsidó-cigány ügynök-féregnek, akik a magyar jogrendbe beültetett ügynökként a talmudista állampuccsot voltak hivatottak elõkészíteni.Kanalas, tálas..., bár itt éppen fazekas, de ez csak az álcája!Ezt itt Kiss Imre villanyoszlop-nyûvõ tárgyalására írtam. Imre se megy több „tárgyalásra”. Semmi értelme, hisz az ügyész, kirendelt ügyvéd, bíró és a kölcsön motoros fûrészt, létrát mg mindig bûnjelként foglaló (szerinte már eladták, ellopták) rendõrsegg is nyakig benne van a fentebb említett maceszban. Mondhatnám: egy kipában eveznek.Ma jelenésem lett volna tanúként, a 2.B.725/2011/13. számon futó Gerber Csilla neve (lyánykori néven: Lázár Staár Ágota Katalin ...Ráhel, Rebeka) alatt futó mondvacsinált ügyben. Sajnos lemaradtam róla, pedig korábban jeleztem, hogy lelkiismereti okok és a zsidóallergiám miatt a székesfehérvári és bármely bárcás mocskos szabadkõmûves sátánista, magyar nemzetbiztonsági szempontból likvidálandó intézményesített kurvatelepre nem lesz érkezésem jelenésre. Úgy látszik bejött. Most már nem indulok el, Kiss Imre megoldja, amit lehet én pedig úgy is "elfogult" lettem idõ közben vele kapcsolatban. Rendõröknek látszó egyenruhás bohócokra nem tartok igényt a házam elõtt sem a meg nem valósult esemény után. Az orvos a zsidóallergiámmal nem tud mit kezdeni, már kohn-zultáltam több specialistával is. Õk a gázkamrát, tûz- és robbanásveszélyes anyagokat, lõfegyvert, szúró és vágó alkalmatosságokat javasolták tömeges alkalmazásra. Nem is tudom, talán igazuk lehet! Lehet, hogy eredményesebb lenne, mint ez a fölösleges írogatás, amely azért nem hiábavaló.Nyugalom! Késõbb még elmegyek, de nem üres kézzel és igen rövid eljárás lesz, annyit a nemzetközi helyzet fokozódó jeleibõl már korábban is meg lehetett jósolni. Posta Imrefeladó:bubó doki doki.bubo@gmail.com címzett:birosag@szfvar.birosag.hudátum:2013. április 9. 9:46tárgy:Löeb-etegedtemküldõ:gmail.comAztán itt a következõ: Úgy tûnik, hogy a "közösség elleni izgatás", kicsit bonyolultabb "ügy" annál, mint amivel egy kerületi zsidó, magát ügyésznek gondoló banda csak úgy elbánhatna. Meg kell várni a rendkívüli judapesti zsidó világkóhn-gresszust? Szemmel látható, hogy a zsidó-kérdés, hogyan válik végre világ-szinten tárgyalt nemzetbiztonsági, világbiztonsági kérdéssé, mint "idegen" faj és mint bûnszervezet. Szóljatok már oda ennek a várhomokosnak, hogy vegye komolyabban a titkosszolgálattal a kapcsolatot, mert ebbõl így nem tud egyetlen mocsok zsidóbíróságon sem ügy kerekedni, viszont nem csak õ fog erre rámenni, de a teljes apparátus is, legnagyobb megelégedésemre és bánatomra. Hülyéken nem tudok segíteni, a homokosokat meg úgy látom elkezdték aprítani. A helyzet az, hogy lassan el fog járni a kezem, bár még parancsolok neki, de amint hivatalosan fegyverhez jutunk és átvesszük demokratikusan a kereteket, nagyon sokakkal el kell majd számolni és sokaknak el kell számolniuk tudni, hogy mit is cselekedtek és mely esküjükhöz, híven, lelkiismeretük, vagy anyagi érdekeik, esetleg félelmeik, vagy élvezeteik szerint. A halálos ítélet tömeges lesz, ezt már most borítékolhatom és rengeteg jelenlegi "közszolga" esik majd a hatálya alá, ha zsidó, ha nem. A bíróságosdit meg felejtsétek el. Nem fogok elmenni még alibibõl sem - az ismert és feljelentéseimben már számtalanszor igazolt okok miatt-, ezt már eldöntöttem. Nincs mirõl tárgyalni egy mocskos zsidó bandával!Posta Imrefeladó:bubó doki doki.bubo@gmail.com címzett:Nemzetbiztonsági Hivatal nbh@mail.nbh.gov.hu;Nemzetbiztonsági Szakszolgálat nbsz@nbsz.gov.hu;Police in Hungary orfkvezeto@orfk.police.hu;knbsz@knbsz.gov.hu;Központi Nyomozó Fõügyészség kny.fou@mku.hu;Ügyelet BRFK ugyelet.brfk@budapest.police.hu;Press in USA Embassy pa@usembassy.hu;rusemb@euroweb.hudátum:2013. április 11. 9:47tárgy:18-19 ker. ügyészsegg hosszabbításküldõ:gmail.comÜgyelet BRFK 11:22 (27 perce)címzett: saját magam Tisztelt Bejelentõ!Tájékoztatjuk, hogy a bejelentését a BRFK Központi Ügyeleti Fõosztályfogadta, azt az illetékességnek megfelelõen továbbítjuk.De, hogy ne legyen unalmas, a dunaújvárosi macskajancsik társaságából is jött egy újabb nyivákolás. Gyerekek, nem is csodálkoznék azon, ha kiderülne, hogy ezeknek már régen beborul. Ne bántsátok, nem érdemli meg. Nem is érti. Elõ fordulhat, hogy tényleg a paranoia egy igen ritka formájának megjelenésérõl van szó, mégpediglen a perlekedési szindrómáról. Szerintem az eredeti irat is erre utalhatott. Mit kezdjek vele? A fürdõs qva is megirigyelhetné ezt a vinnyogást. src='../../images/news/marsis1.jpg' alt='' style='margin:5px' align='left' Ok, ennyit a nem is annyira magánügyekrõl. Tele a hócsukám velük, miközben azért abban egyet kell értenem a mindenféle hatósággal, hogy mégsem szabad õket semmibe venni, mert ha igen, akkor esetleg megkínálnak a Btk. 268 § - al, amely így rendelkezik:Törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatásA törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás a köznyugalom elleni bûncselekmények csoportjába tartozik, e bûncselekmény biztosítja a törvény, jogszabály vagy más hatósági rendelkezés tiszteletben tartásához fûzõdõ társadalmi érdeket.Magyar szabályozás Btk. 268. § Aki nagy nyilvánosság elõtt, a köznyugalom megzavarására alkalmas módon törvény vagy más jogszabály, avagy a hatóság rendelkezése ellen általános engedetlenségre uszít, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.Elkövetési magatartás A bûncselekmény elkövetési magatartása a nagy nyilvánosság elõtti általános elégedetlenségre uszítás. Az uszítás lényege a más személyre gyakorolt érzelmi ráhatás. Az elkövetõ magatartásának alkalmasnak kell lennie a köznyugalom megzavarására.Nagy nyilvánosság Nagy nyilvánosság alatt a bírói gyakorlat olyan nagyobb létszámú csoportosulást határoz meg, melyben a jelenlévõk létszáma egyszeri ránézéssel nem állapítható meg. Megvalósulhat zárt rendezvényen is, ha nagyobb létszámú csoport van jelen. A Btk. 137. § 12. pontja szerint nagy nyilvánosságon a bûncselekménynek a sajtó, egyéb tömegtájékoztatási eszköz, sokszorosítás, illetõleg elektronikus hírközlõ hálózaton való közzététel útján történõ elkövetését is érteni kell.Ezzel kínálták meg Borbélyt is éppen a napokban, úgy hogy nagyon meg vagyok ijedve, mert mi lesz, ha egy tökkelütött cionzsidaj most kitalálja, hogy nem akarok szót fogadni a talmudista baromságainak, miközben rendeleti szabályozásban olyan jogi nonszensz helyzet alakult ki, ahol ma már bárki alaptörvényeket is alkothat. Vagy mégsem? Nem vicc ez elvtársak, nem tréfa dolog. Vagyis, hogy mégiscsak az, de jól passzol a most benneteket leginkább felizgató nagy nemzeti jászol április 21-i rendezvényére.Nem írom le a véleményemet, de ha korábbi meglátásaim a „nemzet” fogalmáról és az ilyen-olyan már nem is létezõ nemzetinek mondott egyszemélyes szervezetek alkotmányozó nemzetgyûlésként való összecsõd-ítésérõl nem csak büdös, hanem bûnös dolog is. Ha összecsõdültek, akkor jöhet a csõd is, mert van erre forgatókönyv, nem véletlen kampányol ám mindenki és tekerté ennyire fel az antiszemita-holokamu és zsidó-cigány verklit, politikainak álcázott elõre hozott kampányolást. Ma már bármikor készen kell állni a „bármire”.Tegnap ment a Gundel-Takács szerelésével a szokott kérdezõ-mûsor, ahol a kérdés, kihagyott betûkkel a tabellán az volt, hogy „így nevezték a rómaiak a rendkívüli helyzetben kinevezett vezetõt”..., persze nem sikerült kitalálni a .i.t.t.-t, csak a végén õ nyögte rá, hogy biza : DIKTÁTOR!Mivel remek belvizi heyzetbn vagyunk és az elégedettség, nemzetközi nyomás egyre csak fokozódik, ezért tényleg fel kell készülni az „államnak” az állam elleni támadásokra, mégpedig úgy, hogy a jelenlegi nyilvánvalóan nem demokratikus (mi is az), már a látszat szintjén is megbukott rezsimnek besegít a nemzetinek látszó csõd-ülettel és precedenst teremt a cigány-zsidó autonómiának azzal, hogy elég csak a fattyaknak egybegyûlve kinyilatkoztatni, hogy ez van és punktum. Ugyan a folytatás mindenképpen „polgárháború” kell legyen, de az most nem is fontos.Nos a TÖRVÉNY-t a szavembe zártam és legyen bármekkora tuskó is az utamban, nem jelenthet tartós akadályt. Ehhez éppen a TÖRVÉNY ad nekem erõt!Nagyon rá vannak izgulva most erre a tevékenységre és nem is vagyok ellene, csak hát ott van egy bizonyos kérdõjel, aminek ugyan semmi köze a résztvevõk egyre gyarapodó táborához. Már csak morvai hiányzik, meg reiner a terítékrõl, de meglesznek õk is, mert a nemzeti érzelmû motorosok „adj gázt” akciója már majdnem antisémire sikeredett, mesterséges jóbikos-fideszes zsidó akció volt, melyet éppen az ormányzat választott le a rendezvényrõl, ezzel annak tisztaságának látszatát megõrizve. Nem tudom értitek-e?A jelenlegi zsidó-cigány ormány érdeke, hogy 21-én meglegyen tartva a rendezvény és éles határ látszódjon a zsidók és a látszólag nemzsidók között, akik „alkotmányozni” akarnak. Eddig fogtátok?Akkor kérdezzétek meg a „miértet”!Nos, persze mindenre én sem tudom a 10 pontos választ, de próbáljuk meg együtt kitalálni.Nem mintha érdekelne (csak befutottak hozzám a hírek és írtam is errõl éppen ezért), felvezetõ országos szervezkedést egy 32. szintû szabadkõmûves folytatja. Ezt magától tudom, elmesélte az életének pár részletét, mikor megismerkedtünk és arról volt szó, hogy elkezdi szervezni a mi országjárásunkat is, médiával miegyébbel, de korábban futtatta Halás Jóskát és õ hozta országos helyzetbe Szelei Magdit is (saját bevallása szerint). Nem mondok el mindent részleteiben, de a korábbi üzlettársi körbõl talán csak a Jóisten maradt ki, megvolt Klappkától kezdve Pintéren keresztül, Szélesen át minden most is regnáló zsidó-szegmens. Azt most nem fejtem ki, hogy mi köze van ennek ahhoz a palesztinokra nézve igen halálos betonfalhoz, amelyet a zsidók magyar licensz alapján és Magyarországon kísérleteztettek ki és egy vegyes vállalat kezdte meg az építésüket Palesztinában, de igen érdekes lehet, ha a nagy médiázás, kék-sárga hátterû történet mögött a titkosszolgálat nem röhögné halálra magát a nagy magyar nemzeti ostobaságon.Gyerekek, amikor mi beszéltünk, megköszöntem az infót, elraktároztam és most látom csak mért is kellett errõl nekem akkor tudnom. Nem kételkedem sem a jó szándékban, sem az akarat tisztaságában. Amikor mi beszéltünk éppen az araboktól (Nem tudom ezek most melyik sémik lettek volna. Kazárok, vagy esetleg héberek?) érkezhetett volna 100 millió, hogy hozzájáruljanak a zsidók be nem telepítésnek elhárító akcióihoz. Csakhogy a helyzet az, hogy a zsidó hárít jelenleg zsidót és õ terelgeti az ostoba és tanulni képtelen „magyart”, hogy vegye bele mindenképpen a nemzetfogalomba és együtt alktományozhassanak, és gyarapodjanak, sokasodjanak, miközben a kellõ pillanatban az a pár butát félrelöki és már megint csak az van, ami régóta van. A professzionális videó kék-sárga háttere a mondandótól független, de tudva, hogy aki készítette milyen nexusban van, talán érdekes lehet.

      Nem ellenetek, hanem értetek haragszom és most sem annyit írok le, amennyit írhatnék, mert jelenleg nem is fontos ez. Annak tudatában, amit akkor megtapasztaltam a vonalat rövidre zártam, de úgy látom csak betalált...és persze így nem csoda, ha megértitek, a zsidó nem hagyhatja, hogy nélküle ma még ilyen volumenû dolog történhessen. Halálra van ítélve.Azért ez nem jelenti ám azt, hogy vége van mindennek, hisz vége volt, mielõtt elkezdõdhetett volna, csak mi már ezt megértettük páran. Nyugalom! A tét óriási az értelem hozzá parányi.Amíg nem észlelitek, mi a baj a képpel, addig beszélhet nektek a Szentlélek is, arra is süketek vagytok! Pedig nagyon is ordít innen, hogy kit traktak a polcra, s a fekália már befõttnek tünteti fel magát! Amennyiben rajtam még múlik bármi is ebben az átmeneti „õrületben”, nagy nyögések árán, de megteszem. Vannak már akik látnak és vannak, akikkel beszélni is lehet. Megy más vonal is, mert ne higgye senki, hogy a látszat gyõzhet, viszont a látszatot egy másik látszat semlegesítheti, miközben a valóság munkálkodik. Tudom tele vagytok keserûséggel, türelmetlenséggel és fenyegetettségben éltek velem együtt. Múltkor Blanka lányom hívta az anyját, hogy lehet, hogy valaki követi. Bizonyos értelemben, kicsiben tehetetlenek vagyunk, de nagyban lehetünk erõsek. Látjátok, ez a CÖF nevezetû zsidó bagázs is „szellemi hadsereg” szervezésébe kezd.

      Érthetõ a fogalom? Bátorságnak van ideje! A botorság helyhez kötött.

      /pa@usembassy.hu/ugyelet.brfk@budapest.police.hu/kny.fou@mku.hu/orfkvezeto@orfk.police.hu/nbsz@nbsz.gov.hu/nbh@mail.nbh.gov.hu/doki.bubo@gmail.com/doki.bubo@gmail.com</div>
      <div class="news-footer"><img class="bullet" src="http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/themes/pi-klub/../../images/bullet.gif" alt="-" />

      postaimre - 2013. április 11. 11:59 · <a href="http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3346#comments">196 hozz�sz�l�s</a> · 41071 megnyitás

      http://magyarnemzetikormany.com/pi-kl..._start=190
      - 2022. 08. 01. 06:49
      • S
        Ez a zsidóallergia nekem is megvan, de azt mondta a családom hajdan hogy ez nem betegség, ellenkezőleg, az egészséges gondolkodás és közérzet egyik alapismérve. 
        Na igen, közösség elleni izgatás, a kormány közösség elleni izgatást, rémhírterjesztést, személyi szabadság indokolatlan korlátozását, fegyveres katonákkal való fenyegetést hajtott végre eleddig bümtetlenül, és fog végrehajtani, de nem büntetlenül a jövőben.
        A háttérhatalom fél. Fél mint ige, mert ugye kezdetben vala az ige, és a zsidó háttérhatalom fél ige - az uralkodók annál jobban félnek, minél nagyobb a diktatúra,amit létrehoznak, ez most is így van, csak a hülye zsidók nem félnek és elbizakodottak és a hülye bábfiguráik nem félnek és elbizakodottak -, de fél mint főnév is.
        Az Illuminati fél. Tudják a vezetőik hogy mitől félnek, a kiszsidók meg azt hiszik most jött el a kánaán nekik. Paradicsom meg paprika lecsó, lecsókolása lecsókolbásszal tövig.
        Az embereket is félelemben igyekeznek tartani, ezért is nihilizálandók. Minden szenvedtető entitás megsemmisítendő, és nem csak ezen a koszvadt Földön.
        - 2022. 08. 01. 12:56
        • H
          Én nem tudom, hogy ez "szimuláció"-e, amiben vagyunk?<br />Azt sem tudom - nem értem -, hogy mi az a "szenvedtetés"?<br />Az élet maga egy szenvedés, és küzdelem, de az élet célja e küzdelem maga (mondta a jó Madách Imre az Ember drogériájában (sic!) és igaza volt).<br />Az Élet él, mert élni akar!<br />Úgyhogy elsősorban a puszta életigenlésünkkel mi magunk szenvedtetjük magunkat, meg a leszármazottainkat, amikor továbbadjuk az életet.<br />A zsidó gyökerű és dominanciájú szabadkőművész és illuminált banda pedig minderre "csak" rátesz még egy-két lapáttal.<br />Ezeket a páholyistákat az égvilágon semmiféle magasabbrendű cél nem vezérli - szimplán kurva jól akarnak élni - mások, a gójok zsírján. Azaz rajtunk.<br />Minden, de minden ezt a célt szolgálja részükről.<br />És örülnek annak is, ha olyan mélyen deprimáló írások jelennek meg, mint amilyenek a tieid kedves Szabad Jalta. Mert annak alapján, amiket Te írsz, az égvilágon semminek nincs semmi értelme, ad absurdum a legjobb, ha keresünk egy jó kötelet és erős faágat, a többit bevégzi a gravitáció, meg a szél, ami a talpunk alatt majd vidáman fütyül...<br />Nem, nem így van.<br />A zsidó dominanciájú Háttérhatalom nagyon is itt akar eszelősparanoid módon jól élni - és ehhez meg óriási tömegnek kell kurva szarul rabszolgaként élnie.<br />Ezt, az egyébként zsidó származású, Marx tökéletesen felismerte és látta és a szituáció megállapítását illetően máig hatóan, cáfolhatatlanul igaza volt. Mondom: a megállapítást illetően. Az ajánlott "gyógymód" már más kérdés.<br />Szóval lehet itt álmodozni szimulációról - amiből logikusan következik, hogy kellene valahol valakinek lennie, aki ezt a szimulációt kitalálta és működteti, de ilyen még soha sehol nem nyilvánult meg, Jézus is az utolsó pillanatban jött rá, hogy át lett baszva! -, meg siránkozni szenvedtetésen, de az kibaszottul biztos, hogy ebben az irgalmatlanul anyagi dimenzióban nekünk itt és most kellene ezen a szarkupacon változtatni!!!
          - 2022. 08. 01. 13:35
          • S
            Ez is egy vélemény. Sok igazság van benne ha nem keressük azt hogy miért van ami van. A legegyszerűbb elfogadni amit mondanak, tanítanak nekünk. Ahhoz nem kell gondolkodni. Ha ez a rendje sora hát viseljük, nemde? Mi vagyunk a hibásak ugyebár, mert hát ezt ültették be az agyunkba? A többség ezt gondolja, akkor úgy is van, ugyebár? Nincs itt szimuláció, mert az Kohnteó, nem igaz? Nincs háttérhatalom, ártatlan szerencsétlen véletlenül meggazdagodott zsidók vannak ugyebár? Teli jószándékkal, ugye? Az csak véletlen hogy mindenütt ők vezetnek, vagy ha nem, akkor azért mert ollyan okosak, nemde? Kb. ennyi jön le abból amit írtál. Nincs hozzáfűznivalóm. No comment.
            - 2022. 08. 01. 20:56
            • S
              Talán csak annyit, mert bizonyos dolgokban fegyvertársak vagyunk, hogy attól hogy nem akarod látni a valóságot, attól még az létezik. Ha te szeretnél álmodni egy másik világot, lehet, de ki fogja megteremteni? Lehet hogy te deprimáltnak nevezed az írásaimat, tedd azt, de a lényegen nem változtat hogy te hogyan minősítesz és kit, attól még a kemény kegyetlen valóság az úr, és a nem látása nagyobb fájdalmakat fog hozni. Minden jót neked.
              - 2022. 08. 01. 22:56
              • H
                A deprimáló jelző azt jelenti magyarul, hogy lehangoló.<br />A háttérhatalmi zsidó iniciatívájú összeesküvés-elméletet - helyesen: összefüggés-gyakorlatot - a legkevésbé sem tagadtam, mi több mély meggyőződésem, hogy abszolút van, létezik és mocsok módon működik. Én úgy látom, hogy a Te magyarázatod - ami lehet, hogy megalapozott lehet, hogy téves - pont nem segíti elő azt az elkerülhetetlen harcot, amit ez ellen a zsidó-alapú szabadkőműves-illuminátus banda ellen előbb-utóbb, de inkább mielőbb meg kell/ene vívnunk.<br />Ők ugyanis nagyonis itt, a Földön, a baromira létező anyagi valóságban "szenvedtetnek" minden gójt (azaz: minket), csak azért, hogy szintén itt, az anyagi valóságban ŐK rohadt jól élhessenek a mi zsírunkon.<br />A magyar nyelv elképesztően rugalmas - Henry Bergson, egy zsidó származású francia filozófus, aki a XIX. - XX. század fordulóján élt, azt mondta a magyar nyelvre - amikor Péter Rózsa, egy matematikus nő (szintén zsidó, "magyar" zsidó) elmagyarázta neki a nyelvünk struktúráját és logikáját, hogy: "akkor azon a nyelven mindenki filozófus?" - szóval a nyelvünk felfoghatatlanul rugalmas, minden és bármilyen szó megalkotható benne, tehát alkotható olyan is, hogy "kolónialélek", meg "szenvedtetés". De ez nem ment fel senkit az alól, hogy egy új fogalmat megmagyarázzon, vagy, hogy a fogalom adekvát legyen.<br />Az a gondom az írásaiddal, hogy a gondolatot iszonyatosan nehéz benne felfogni és követni.<br />Lehet  - lehet -, hogy bennem van a hiba, az én szellemi képességeimben. Biztosíthatlak, hogy fura módon a logika, a logikus gondolkodás nagy erősségem volt mindig is, noha a matematikában nem voltam nagy szám. Azt gondolom, hogy nem vagyok hülye ember (zseni sem!), de az olvasás, az olvasottság, a bonyolult gondolatok megértése nem okozott számomra sohasem nehézséget. Sajnos a Te írásaiddal nálam nem ez a helyzet.<br />Igen meg"szenvedtetsz" azért, hogy félig-meddig megértsem, amit írsz.<br />Ismétlem: mindezek ellenére lehet, hogy bennem van a hiba.<br />Minden jót!
                - 2022. 08. 02. 10:45
                • S
                  Tudom mit jelent a deprimál szó, tanultam latint. Amiket írok azért deprimálóak, nevezzük akkor a te kifejezéseddel, mert a földi élet ilyen. Persze itt lehet jönni azzal hogy ki hogy látja, stb. Lehet, de bárhogy látja, mindenki ugyanabban a szar hajóban evez, és ez nem a szépről és jóról szól. Téged logikus, értelmes embernek ismertelek meg a levelezésünk alapján, nincs benned a hiba, de bennem sincs etéren. Egyszerűen amiről írok, sokat gondolkodtam korábban hogy írjak-e, mert újfajta gondolkodás ez a földi gondolatrendszerekhez képest, sok mindenre nincs empirikus példa, ezért az embereknek, mivel mindig láttatni kell valamit, képi az emberi agy felfogási képessége, tehát láttatni kell, gyakorlati példákat felhozni, ezért nehéz ennek minden elemét átültetni ide. Például hogy hogyan alakult ki a lélek. Erről lehetne egy hosszú előadást tatani, sőt elő-előadásokat fizikai ismerettekről, információs ismeretekről, hálózatelméletről, geometriai ismeretekről és sorolhatnám. Amikor ezek az alapok megvannak, akkor tudnám úgy elmondani a lélek önszerveződésének a folyamatát, hogy értsék az emberek.
                  H27 érti, nem tudom olvastad-e az összefoglalóját a Rémálomban ébredni oldalon, Imre másik weboldalán. Miért is érti H27? És értik mások is, ha olvasol az oldalakon a levelezésemből néhányat. És nincs benne logikai tévedés amit leírt. Egyszerűen nehéz minden logikai sorát a valóságnak, annak a tudásnak amit én ismerek leírni hogy minden a helyére kerüljön, így levelezéssel. Egy barátommal két három évig találkoztunk, csak ezt magyaráztam neki, mire összeállt a teljes kép, a teljes logikai rendszer. Nem bonyolult, de sok rétű és mély. Egyszerűen ennyiről van szó. Azért írtam mégis róla, mert van aki megérti és annak segít sokat.
                  - 2022. 08. 02. 14:11
                  • S
                    Kedves Hess, ha szenvedtet amit írok, ne olvasd, mert nem szándékom a szenvedtetés, akkor inkább ne olvasd. Írtam is hogy nem muszáj elolvasni amiket írok, írunk. Egyszerűen kihagysz és kész, nincs ezzel gond, sem sértődés, semmi.
                    - 2022. 08. 02. 14:14
                  • H
                    Mégiscsak bennem van a hiba.<br />Meg talán a neveltetésemben.<br />Amiben a vallásnak soha nem volt szerepe. Az az igazság, hogy tökéletesen érzéketlen vagyok a transzcendencia iránt. Képtelen vagyok még csak el is képzelni, hogy az anyagon túl lehet bármi is.<br />És ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy olyan vagyok, mint azok, odaát, a másik oldalon (zsidó-szabadkőműves-illuminátusok). Én pont ebből az alapállásból mondom, hogy ezért felmérhetetlen az ember felelőssége, hogy mit tesz EZEN az anyagi világon. Mert itt kell felelősséget vállalni, itt és most! Minden egyes anyagi világbeli tettünkért, gondolatunkért.<br />Aztán, ha tévedtem és mégis lenne valami túlnan, hát akkor van/legyen, de nem érdekel, mert engem itt, amikor itt kellett lennem, itt kellett küzdenem, lófaszt nem segített. Akkor meg baszódjon meg! Köpök rája!
                    - 2022. 08. 02. 14:25
                    • V
                      Szerintem nem benned van a hiba, Hess, SZVJH-t olvasni és érteni is nagyon nehéz, magyartalanul fogalmaz.
                      - 2022. 08. 02. 14:57
                      • S
                        Kedves Virág! A szövegértelmezés akkor is nehéz, ha csak egyetlen egy szó megértése is tisztázatlan marad. (Ez névelő esetén is értendő!) Egy szöveg esetén ugyan azt érteni alatta, mint, aki megfogalmazta, szinte lehetetlen, mert érzelmi töltéseink eltérőek, eltérőek lehetnek. Észlelésünk más nézőpontú lesz, akkor is, ha minden egyes szót nyelvhelyesen használnak. Remélem megértetted ebből, hogy egyikötökben sincs hiba, csupán sok tisztázni való kellene ahhoz, hogy egyazon dolgot értsetek alatta, min SzVabo. Üdvözlettel: SZAZSUAY
                        - 2022. 08. 02. 15:42
                    • S
                      Kedves Hess, nincs benned hiba, teljesen igazad van abban, hogy amit itt kell megoldani azt itt kell megoldani.
                      Az sem gond ha rugalmasan az anyagi világban hiszel, mert jogod van hozzá maximálisan, na meg a körülöttünk lévő világ ezt az arcát mutatja. Tkp. ha nem írtam volna amiről tudok, akkor is ugyanezt mondanám.
                      Akkor azt mondanám hogy a földi életet tízezer éve nem tudták megoldani senkik hogy ne itt tartson az emberiség ahol tart. Miért gondolnánk hogy mi majd meg tudjuk oldani, ráadásul kevesen, amit tízezer év alatt képtelen volt megoldani az emberiség?
                      És akkor legyen két választás - és annyi van -, egyik, harc az eddig el nem értekért és marad minden, vagy elpusztítani mindent ha nincs más megoldás, mert mérhetetlen a szenvedés, mindegy ki okozza és mi okozza. Melyiket választanád?

                      Amikor fáj a fogad, nem mész el orvoshoz. De ha már annyira fáj hogy megőrülsz tőle, akkor már mindegy ki, mi, csak húzza ki, szabadítson meg a fájdalomtól.
                      Na az emberiség most itt tart.
                      Te meg meg akarod oldani amit tízezred évek óta, sőt előtte, Atlantisz óta nem tudtak az emberek? 

                      Virág, nem bántva mondom, ne vedd annak kérlek, de amit Te nem értesz, nem feltétlenül zavaros. Neked zavaros, aki érti annak nem. A magyartalan fogalmazásra mondj példát, igen szép a magyar nyelv és igen jól mívelem, habár inkább a tettek embere vagyok, de Édesanyám nyelvét igen jól megtanultam.
                      Előkeressem az írásaidat, hogy hol található benne germanizmus és egyéb magyartalanság? Nem teszem. Filológiát is tanultam valaha, nem filozófiát, filológiát. Ha tudod mit jelent, akkor azt is tudod, hogy igen jól kell ismerni és használni a magyar nyelvet és más nyelveket is ahhoz hogy jól tudd alkalmazni ezt a tudományágat. Nem teszem, nem akarlak bántani, még a néhány rosszindulatú megjegyzésed ellenére sem, ami a megfogalmazásaimra vonatkozott. Ha nem érted ne olvasd el. Ezzel megkönnyíted magadnak legalább ezt az életben. Én ha nem értettem valakit, valamit, nem azzal kezdtem hogy minősítettem, hogy milyen rosszul fogalmaz. Nem csak az átadó minősége létezik hanem a befogadóé is. Tehát egy írásnál nem csak az író minősül hanem az olvasó is, hogy felkészült-e valami elolvasására.
                      Kedves Virág, kedves Hess, fentebb leírtam egyszerű szóhasználattal hogy miért gondolok mit, amit bővebben és érthetőbben leírtam a lélekvilággal és Kinttel együtt korábban. Utóbbi nélkül persze lehet azt mondani hogy ez pusztítás amit én mondok. Ha csak ennyit értetek belőle és csak az anyagi lét értelmezésében maradunk, emberi lélek nélkül, akkor legyen az. De akkor az emberiség is lélektelen, akkor ne beszéljünk lélekről ha materializmus a játszma. Ha nincs lélek, akkor az ember az állatoktól ered, és miért vársz elállatiasodott emberektől jót? Mit vársz állatoktól, háborúkban egymást kínzó lelketlen gyilkológépektől miért vársz megoldást? Mert ez az emberiség materialista módra, mert ezen a nyelven is tudok beszélni ha kell, eleget hallottam, még mindig életem nagyobbik felében ezt hallottam a kommenistáktól, kitanultam a gondolkodásmódot. Válthatunk erre, hidd el minden lélek és egyéb említése nélkül be tudom bizonyítani hogy az emberiség nem az, és nem úgy működik ahogyan Te gondolod, kedves Hess, még mindig fegyvertársam.
                      Virág, remélem most érthető volt számodra is. Ha valahol magyartalan, kérlek írd meg és kielemezzük szemantikai (oh bocsánat, jelentéstani, a nyelvészeten belül hívják szemantikának) és leíró magyar nyelvtani szempontból (tudod mi a leíró magyar nyelvtan?, imígyen magyartalanul, ahogyan szóla Zarathustra). Rendben Virág?
                      Ez most csak annyira csípős mint egy finom magyar birkapörkölt jerkéből. Tudod mi az a jerke? Magyartalanul?
                      - 2022. 08. 03. 02:05
                      • S
                        Zarathustrát csak az imígyen szó használata miatt vontam bele az írásomba, egyáltalán nem a vallása miatt.
                        - 2022. 08. 03. 20:17
                        • S
                          Meg szoktam nézni a linkeket, most nem volt időm még, ezért nem reagáltam a linkre. Megnézem majd a napokban.
                          - 2022. 08. 03. 23:43
                    • S
                      Egyébként meg SZAZSUAYnak igaza van.
                      - 2022. 08. 03. 02:33
                      • S
                        Köszönöm. Süldő leányként engem ugyan "ünőnek" nevezett egy osztálytársam és nem "Jerkének", - meg is sértődtem -
                        - 2022. 08. 03. 08:29
                      • S
                        Köszönöm.
                        Süldő leányként engem ugyan "ünőnek" nevezett egy osztálytársam és nem "Jerkének", - meg is sértődtem -
                        Hát hogy is ne tettem volna, - Kedves SzVabodnaJaltaH, - én az "öntudatos", hisz sosem voltam termelő, vagy állattenyésztő paraszt!
                        - Aki, (és most kendőzetlen szavak jönnek egy régi mondás szerint:) "Ha a paraszt nem szarik, a városi nem eszik" - körből került a peremkerületi gimnáziumba.
                        Huh, de begurultam!
                        Ma már édes emlék, ahogy követeltem, hogy ne mondjon rám ilyet! Ü meg nézött rám, mint bornyú az új kapura. - Isten nyugtassa ezt a legényt! Elhunyt. Fiatalon. - Aztán ráébredtem a Csodaszarvas legendája által, hogy nem bántani akart. Becézett. Ilyen a világ, ha forgó kerekének mikéntjét az értelem furfangja kiokoskodja és tiszta vizet önt a pohárba.
                        Szeretettel:
                        SZAZSUAY
                        - 2022. 08. 03. 08:40
                        • S
                          Én is köszönöm szavaidat. Szeretettel: SzVabodnaJaltaH
                          - 2022. 08. 03. 12:16
                          • S
                            "Angyali" 37
                            - 2022. 08. 03. 12:23
                        • S
                          Érdekes hogy a tyúkoknál jérce ugyanez. Jerke-jérce. Kerceréce. Kecelvéce. Na belódult megint nálam a szója-téka. Szeretettel: SzVabodaJaltaH
                          - 2022. 08. 03. 23:54
    • Posta Imre
      Az asszony többet, jobbat érdemelne nálam, de persze ez nem így van, szerinte ő is tudja, hogy a "legjobbat" szerezte meg, bár ez most így kevés vigasz. Köszönjük a szívből jövő jókívánságot. Valójában már semmit nem "ünneplünk" rég. Múlt évben a házassági fordulót akartuk emlékezetbe tartani, de előtte ugye lecsavart  a TEK, mert ahhó azért már majdnem nagyon értenek. Apró örömök vannak, de lényegében már minden "földöntúli", mert a gondolataink nem itt tekeregnek.
      - 2022. 08. 01. 13:53
      • Gerry
        Te meg mi vagy? Szerzetes korbáccsal? Fáj?

        Az asszony pont téged érdemel...az õ hibája is, hogy igent mondott! Hihihi

        LÉGY FÉRFI! ...VAGY MAJDNEM. VERÁNAK MEG PUSZI.
        - 2022. 08. 01. 14:04
        • Posta Imre
          Gerry, nem hozok rád szégyent! Ma is úgy hagyott itthon festeni, hogy foglalkozzak a honlap témával is, mert kikapok tőled.
          - 2022. 08. 01. 14:10
      • S
        Az Asszonyod választott Téged. Nem értékelheted le az Asszonyod választását, ha tiszteled őt.<br /><br />Ez az Ő próbaköve és a Te gyémántkeménységű konokságod. Taláén épp ezlrt is szeret. De, mint tudod, A NŐ, Örök Titok a Férfinak és nem a kanokra értem.
        - 2022. 08. 01. 14:11
      • S
        Imrus! Ne hidd, hogy tanároskodom, egy fricska pofiraülő mimika kellene nekem, de a figura smiléjét nem lelem!, hogy kedvtekve kinevethesd a komolykodásomat! Bocs! De az előbb ez kimaradt!
        - 2022. 08. 01. 14:52
      • S
        Kölcsönösen kemény és sok gyönyörű pillanatú lehet ez a házasság, amennyit a morzsákból át tudtam élni belőle így távolból, ismeretlenül, de mégis lélek sors közösként. Örülök hogy még létezik ilyen ebben a pokolban.
        - 2022. 08. 01. 21:01
  • S
    "Ha győzni akarsz, NE MENEKÜLJ." ... DE színlelj tudatosan menekülést, és téveszd meg az ellenséget. Állítsd fel a győzelemhez szüksége csapdát, és vezesd őket oda. Küzdj. - a saját terepeden és a saját szabályaid szerint. - Győzz.
    vagy irány a "Walhalla"

    Így van-e, Imre?

    És az eljövendő ünnep örömére, kedves "rabmadár", jó látnom, hogy a te szíved és Vera szíve rabul van ejtve mindörökre... Úgyhogy

    ... ÁLDÁSOM az ezüstös-aranyos "Újra egyesülésetekre"! Mosolyog a lelkem.
    - 2022. 08. 01. 08:36
    • Posta Imre
      Már nem győzök győzni, magamat annyiszor, mint hátba szúrt hozsanna a szemétre dobott koszorúval.
      - 2022. 08. 01. 14:12
      • S
        Látod! Mégis van, aki így is szeret, úgyhogy maradj is meg egészségben és épp ésszel ebben az észveszelytő világban! Okay?!
        - 2022. 08. 01. 14:18
  • szabir
    '' Apokalipszis minden lovasa nyeregben, Talmudot olvasgatva poroszkálnak'' XD - Talmudot Tolmats-al?XD Tale a Mende/Mo(n)da?XD
    - 2022. 08. 01. 14:11
  • szabir
    Puty=Ut szlavul-in a Tej/Csecs-uton ami a Tanais/Tanyasi MeoTisza/Don/Danu [Danone?]; szoval vmi Csapi keralyfit is latok a sztorikba egy Tsepp-et Milkoi puspok-segg az ott volt Mold/Melt-ovaba ahova utoljara monzdultak a Szikulok 1776 s kzobe minden megszunt Polak/LitPan Huszaria/Saria? vagy Lapte=Tej romanyul akkor 1775 a Zaporozsi/zaPorogi/Praga? Kozak/Szik/Czech/YTseh/Tsits/Tsetsen Sich-szek/hely s atkoltoztek a Dunahoz alapitva a Dunai Sziccset ---> szoval a Bukoviani Szikul vandrolas = a Kozak sztori s ez tortent 247 eve ami a Parthus-era amivel orba szajba duplaznak eszrevettem tuydom mit happogok; ami mar magaban is Kazaria mert ''Partus''; Patria Haza Orszag s Partiat Arszak/g alapitotta aki a MeoTiszatol ment ki oda; sozval kHazaria/KZR/RSZK = pATRIA/oRSZAG
    - 2022. 08. 01. 14:21
    • S
      Akkor Put-yin-yangban folyik Csecs-en te-in is, gondolom én.
      - 2022. 08. 01. 21:03
  • szabir
    tovabbra es nyomom a Kozak muzsikat dobra utra! letranszlataltam inglish/angelish jaizk/g-ra
    - 2022. 08. 01. 14:24
  • Posta Imre
    Hatalmas volt a felháborodás, a lengyel kormány leállítja a politikusok fizetésemelését

    2022. augusztus 1.

    Nem az Orbán-kormány példáját követik, bár eleve jóval kisebb mértékű emelésről lett volna szó Lengyelországban, mint Magyarországon.

    Leállította a lengyel politikusoknak ígért fizetésemeléseket Jarosław Kaczyński, a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) elnöke, írja a Népszava.

    Mint írják, a pénzügyminisztérium eredetileg Andrzej Duda elnöknek bruttó 2 ezer zloty (170 ezer forint), a miniszterelnöknek és a miniszterelnök-helyetteseknek pedig 1600 zloty (136 ezer forint) emelést helyezett kilátásba.

    A nagy felháborodás hatására Jaroslaw Kaczynski már azt mondta, hogy ellenzi a politikusok fizetésemelését.

    Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor a miniszterek fizetését 650 ezer forinttal emelte meg, az államtitkárok fizetése pedig 1,75 milllió forintról 1,9 millióra nőtt. Orbán fizetését is emelték: a magyar miniszterelnök kétmillió forinttal vihet haza többet havonta.

    https://rtl.hu/kulfold/2022/08/01/len...etesemeles
    - 2022. 08. 01. 15:31
  • V
    Kövér László köszönti a Bugacon keveredő magyarokat, hunokat és türköket
    https://index.hu/kultur/2022/07/29/ko...-kurulatj/
    Hetedszer rendezik meg a Kurultajt, modern nevén Magyar Törzsi Gyűlést. Az egyesülni vágyú magyar, hun és türk tudatú népek örömére a harcias erőpróbák mellett idén ezer nomád vonulgat, és felépítik a világ legnagyobb jurtáját is. Az augusztus 12. és 14. közötti esemény fővédnöke Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke lesz.
    - 2022. 08. 01. 16:57
  • Posta Imre
    Kína figyelmeztet: hadserege nem fog tétlenül ülni, ha Nancy Pelosi ellátogat Tajvanra
    25 éve először látogathat amerikai házelnök Tajvanra. Kínának ez nagyon nem tetszik - a figyelmeztetés hatására a Pentagon folyamatosan figyeli a kínai mozgásokat a térségben.
    https://www.startlap.hu/hir-szem/kina...-tajvanra/
    - 2022. 08. 02. 07:36
    • S
      Várható volthogy aktiválják a keleti frontot, Kim Dzsoni Unoka az atomfegyverével fenyeget, Tajvan örök melódia, mindig elő lehet húzni mint Szerbiát Boszniával, stb.
      - 2022. 08. 02. 14:17
    • S
      Egyébként érdekes, hogy a Hegedűs van a háztetőn, de Szájerként mászik le onnan, és Orbánként megy tovább...
      - 2022. 08. 03. 02:26
  • A
    Tán a "Kard mestere", vagy a "Kard ura" című filmet is érdemes megnézni, és talán nem írnának olyan hülyeségeket a Hős című filmről, és azokból kikövetkeztetett szabályokról. A háborúról is írt kis szösszenet is elég nagy hülyeség., és nem is tudom ki találta ki ezeket a hülyeségeket. Eléggé beetetett, beprogramozott az, aki ezeket kitalálta, és tényleg ideje lenne neki meditálnia, és magára figyelnie. Lesz zsidóüldözés, sőt az egész földön is meg fog történni, még akkor is, ha rászolgáltak, vagy ha nem szolgáltak rá a zsidók erre az üldözésre, és minden Izraelen kívüli zsidó leölésére. A zsidókkal vitetik el a bal-hé-t, és mint mondtam, akár benne voltak a balhéban, akár nem. Nem fogsz tudni Posta Imre egyesülni a feleségeddel, ahogy eddig sem sikerült,mert még férfi vagy, és a feleséged még nő, így nem ismered jól a páros víz szert sem. Nehéz elhinned, de nem a feleséged a társad, és a feleségednek sem te vagy a gyökértársa, de később ez ki is fog derülni. Ettől függetlenül azt tesztek, amit akartok, és talán rá is fogtok arra jönni, amit itt leírtam, de ez sem lényeges, legalábbis nekem nem. Minden magyar (igen kevesen vannak), nagy kus-ban van, ha jót szeretne, és elkezdett már magára figyelni. A polgárháború alatt a tolvajok egymást fogják kinyírni, és ellenőrizhetetlenné fog válni a folyamat minden tekes, tökös szerveződés ellenére is. A cigányok már kezdik érezni, hogy nagyon rájuk fog járni a rúd, és a zsidóknak kikiáltott csapatok ki fogják őket végezni, vagyis nagyon meg fogják őket ritkítani. Akik szeretnék a Karapát feletti uralmat megtartani, azok nem állhatják azokat, akik megpróbálják tőlük ellopni azt, amit ők akarnak ellopni, legyenek azok zsidók, vagy cigányok. Amúgy a zsidók helyett a cigányok lennének a föld leendő urai, ha nem sikerülne a földet magosabb létállapotba emelni. A föld mindenképpen magosabb létállapotba emelkedik, és ezt senki nem tudja megakadályozni, és itt csak az a kérdés, hogy az emberiség is tud e a földdel együtt magosabb létállapotba kerülni, de ugye ehhez emberek, és asszonyok kellenek, ami még nem történt meg, mert csak nők, és férfiak vannak. Nők és férfiak nem tudnak magosabb létállapotba kerülni, mert nem tudják a páros szert végigvinni jól. Ember, illetve asszony kell ahhoz is, hogy a nőt lánnyá varázsolják, illetve a férfit fiúvá faragják. Csak jányok, és fiúk tudják a páros víz szer végigvinni jól a gyökértársukkal, és csak a gyökértársukkal tudják ezt megtenni. A gyökértársa sem a nők sem a férfiak nem választják, hanem az életfában elfoglal helyük határozza meg, kinek, ki a gyökértársa. Ezeket már leírtam párszor, de még ezek szerint többeknek újra el kell mondani.
    - 2022. 08. 02. 14:27
    • A
      Azt is leírtam már, hogy Orbán csak akkor fogja az egész folyamatot megélni, ha ellátogat hozzám, és megkapja azokat az információkat, ami neki kell, hogy ne halljon meg a polgárháború alatt. Most mindenki azon van, hogy a társadalmat megszüntesse, így az összes cigány, papi, és zsidó társaság is, meg még minden társaság, akiket itt felesleges felsorolni, tehát azok, akik most is lopnak, csalnak, hazudnak. Sokak szeretnék megkaparintani a hatalmat a Karapát medencében, így valójában a hatalomért megy a harc a tolvajok között, és egymást fogják kiirtani, ami még lényeges, hogy nem számít ki, melyik társaságba is tartozik, és ki, miként, és hogyan készül fel a polgárháborúra. Ha érdekel, a PI kör is meg fog a polgárháború alatt szűnni, pont azért, mert senkinek nem kell a hatalom a PI körben lévők közül, már aki eljut idáig a felismerésben. Szóval az egész PI körrel sem érdemes foglalkozni, de figyelemelterelésnek jó, hiszen ezért is jött létre. Posta lényegében az egész fogva tartásod, és meg rádiós lábbilincsezésed is ezért történt, vagyis ez is egy figyelemelterelés, és addig fog tartani, amíg a tekesek, tökösök rá nem jönnek erre, és addig légy türelemmel, és ne ágálj ellene, ha már ezt vállaltad. Ezeket sem kell elhinni, de engem az sem érdekel, hogy elhiszi e valaki, vagy sem.
      - 2022. 08. 02. 14:46
      • S
        Tehát meg vagyon írva...
        - 2022. 08. 02. 15:08
        • A
          Így is fogalmazhatsz, de úgy is igaz, hogy mielőtt megszülettél, akkor teremtetted meg, mit is fogsz E földön tenni, így az egész életed meg van teremtve, de csak a te vállalásodnak megfelelően, mivel senki nem tud rád kényszeríteni semmit. Azt kapod, amit kiárasztottál, amit vállaltál.
          - 2022. 08. 04. 19:01
      • S
        Tehát meg vagyon írva...
        AAzumiNostradamus, a PI kör látásod kicsúcsosodásában nem konkrét, hanem a kör négyszögesítésének egyetemes „kockája”. Bizonnyal tudod, ami úgy van, hogy eleve „nincs” a Semmiből születő Teremtés missziója, ami valójában nem létező küldetés, mégis bekövetkezik, ha a bekövetkezése a dolgok sinequanonja. Ha számít, amit üzensz, nem számít, hogy üzened-e, mert az elkerülhetetlen, Elengedhetetlen. Ezért M.I. orákuluma adottságával az algoritmus kiszámítható, ha nem lép fel a tűzfal mögött az ami feltöri, és eltörli. A Végzet Végét nem kell a vízegyesítés által alámeríteni az univerzumban a páros víz szer tartásával és így végigvinni jól, a gyökértársukkal. Imre, pedig engedelmed nélkül is megüli a nászt, ha mindketten akarják, és gyökeresen leföldelik magukat mielőtt felemelkednének. Emberileg így lehet. Az emberfelettihez meg annyi közöd van, ahogy a szövedék megrezdült az univerzum pókhálóján, amikor a lény, vagy a szúnyog beleakadt. Pók is hallja. Szúnyog is hallja. Légy is hallja… Némelyik beledöglik, de nem mind döglik bele, aki meghallotta. Igaz-e Azumi?
        - 2022. 08. 02. 15:11
        • A
          Semmi gond azzal, hogy a PI kör létrejött, mert meg volt a szerepe, de ezt elmondtam. Pontosan tudom miket jelent a PI, ha ez érdekel. Azért írtam ezt a szösszenetet, hogy mikor kell, akkor ne legyen gond a következő lépés, mert ezt is el kell engedni egyszer, ahogy sok mindent. Ettől függetlenül mindenki azt teszi amit akar, vagy amit szeretne, csak az legyen a fontos, ne okozzatok senkinek, így főleg magatoknak felesleges munkát, amit később le kell dolgozni. Elmondok egy érdekességet, ami velem történt. Olyan helyen lakom, ahol régebben pálosok is voltak, és ha tudod, minden ilyen helyen tartózkodik legalább egy vatikáni jezsuita pap. Elküldtem egyszer régebben egy adag szeretetet a papnak, és a reakciója az lett, hogy szellemileg elkezdte a szívemet szorítani, ami fizikailag is megjelent. Ha nem tudtam volna, hogy ilyenkor mindent be kell küldeni magamba, akkor bizony meghaltam volna, és az orvos megállapította volna, hogy szív elégtelenség lett volna a halálom oka. A jezsuitákat kiképezték, hogy akár messziről is meg tudjanak ölni bárkit, a szellemi erejükkel, és ezt kevesen tudják. Mivel beküldtem magamba ezt a hatást, így a jezsuita pap 1,6 (PI) szeresen kapta vissza, és azonnal leállította a támadását. Nem véletlenül mondom, hogy minden hatást magadba kell küldeni, mert ez a legnagyobb védelmed, akár  szellemi, akár fizikai támadás ér. Ezért mondtam már régen, hogy még nem vagytok alkalmasak semmire, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehettek még alkalmasak. Azt is tudom, hogy mindenkinek egyéni sorsa van, egyéni az útja, így senki más nem tudja az útját, mint csak saját mag-a. Minden jótanács, esetleg csak hátráltatja azokat akik nem értik miről is beszélek, de kaphat olyan ismeretet is azok, akiknek erre az ismeretre van szükségük. Akiknek nincs erre az ismeretre szükségük, az általában hülyének, vagy bolondnak fog nézni, lásd Gerryt, de Ő az elméjét tartja fontosnak, és az elméje nem érti, miről is beszélek. Az elme csak szűk keretek között tud működni, és pl a tiszta érzelmeket fel sem tudja fogni, egyszerűen nem tud velük mit kezdeni, sokszor félreérti, félremagyarázza, ezzel becsapja az illetőt a gondolatok útján. Magam végigvittem a gyökértársammal jól a páros víz szert, és így ember lettem, de előtte, sok mindenről le kellett mondanom, vagyis felül kellett emelkednem a hülyeségeken. A lényeg, hogy kevesen értik mit is jelent a páros víz szer, de ha azt mondom, hogy ez egy olyan folyamat, amit ha végigviszel a gyökértársaddal, akkor emberré, illetve asszonnyá tudsz válni, még akkor is, ha senki nem úgy teszi meg a végig vitelt, ahogy magam. Mint mondtam a Teremtő nem teremt meg kétszer ugyan azt, de még a folyamatokat sem teremti meg ugyan úgy. Már leírtam többször, mi kell ahhoz, hogy valaki rátaláljon a gyökértársára, akiből mindenkinek csak egy van, és végig tudja a gyökértársával vinni a szert. Az biztos, hogy akivel eddig szexeltél, az nem a gyökértársad, tehát a feleségedet, a férjedet, az élettársadat, a szexpartneredet, a barátodat, és a felnőtt fiadat, illetve lányodat is el kell tudni engedni. Bárkinek ha tudsz, akkor segítsél, de ne pénzzel. Szerintem ennyi elég, és aki érti, annak megköszönöm, hogy elolvasta amit írtam. Aki meg nem érti, az úgy is ócsárolni fog, de az meg nem érdekel, mert úgyis visszakapja azt, amit kiárasztott magából, és le is kell neki dolgoznia a kárt, amit magának okozott. Az a pókhálós hasonlat kicsit sántít, de majd remélem rájössz, mert csak a hülyeség elfogadása miatt van az univerzumban pókháló, különben nincs. Olyan ez, mikor elhiszed, hogy van pozitív, és negatív energia, vagy elhiszed, hogy van fény és sötétség, mert ezek csak akkor vannak, ha saját magadnak megteremted, különben nincsenek, ha ezeket a hülyeségeket magadba tudod küldeni, de addig léteznek számodra, és meg is járhatod, ha beleragadsz a saját pókhálódba. Elég sok mindent kell még elengedni, és senki sem kivétel ebben, így magam sem. Bocsánat, ha hosszabban írok, csak szeretek pontosan fogalmazni, de elmondhatnám ezt rövidebben is, csak azt igen kevesen értik, de ezt sem sokan.
          - 2022. 08. 04. 18:50
          • S
            Azumi! Úgy illik, ha valaki tisztelettel szól hozzám, tisztelettel is feleljek. Nem, mint kisdiák, nem, mint tanítást áhító tudatlan, aki várja, hogy megmondják az okosabb az irányt. Ennek szellemében, Azumi, elfogadom azt ahogyan láttatni kívántad a világképedet mindazokkal, akik megérteni kívántak. Ebben semmi tolakodás, vagy sértés és tudálékosság nem jelent meg. Empirikus világ, ami bizonnyal úgy igaz, ahogy azt szubjektíve megélted. Ezt megköszönöm. Azonban az, amikor egyfajta „gyökértással” való kiteljesedettséged általi befolyással hatni kívánsz arra, aki, akik nem így, a te szertartásod szerint tesznek, nem érzek lelki rokonságot. És erőszaknak vélem az ekként való beavatkozást más emberi lelkek életútjába. Ez oly nagy bosszúság, hogy Síva, az idő előtti tudás örök tilalomfájaként a saját fia, Ganésa fejét le is vágta, s csupán az anyai könyörgésre mentette meg a gyermek életét egy arra menő elefánt levágott fejének egyesítése által a kis emberi testtel. Mi menekült meg így, ha nem a lényeg? A lélek.
            Amúgy, nem hiszem, hogy a hasonlat ne sántíthatna, hiszen matematikailag még az egyenlő sem azonos! A szív, mint a szimbolika általi lelki erőmű, erőforrás is hasonlat csupán, ahogy az a hasonlat is sánta, miszerint Isten az embert a saját képmására teremtette. A Pókháló is ilyen, mégha kozmikusnak neveztem is.
            Az is csak hasonlóan „megközelítő”, hogy légy hű önmagadhoz…
            Pi pedig, ha szűkül, ha tágul, mint kör, mindaddig – hasonlattal élve – egy önmagába visszatérő egyenes lesz, amíg nem összpontosul egy esszenciális origová. Maga magává. Ön-mag-ává. És Ten-mag-oddá.
            Talán a ködlő hasonlatban meglátod a Fényt és a Sötétséget egységében úgy érzékelni, hogy kibontakozzék belőle az üzenet, amit szerettem volna érthetően megfogalmazni.
            Köszönöm a szelíd és gőgmentes megkeresést.
            Legyen tiszta szellemű utad! Én is erre törekszem, de nem adekvát, hogy egybevágó is legyen egy másik lénnyel. Atért külön-külön is lehet Igaz Út.
            Üdvözlettel: SZAZSUAY
            - 2022. 08. 04. 22:57
            • A
              A PI-t, ahogy látom még nem érted, bár valami fogalmad van róla. Majd később ez is rendbe lesz. A pókhálót te hoztad elő. Magam nem hoztam volna elő, még példaként sem. Nem avatkozom senki életébe azzal, ha gyökértársról beszélek. A tibeti lámák használják a gyökérláma, és vonal láma fogalmát, és nem véletlenül. Azért vettem át a gyökér, és vonal kifejezéseket, mert elég pontosan adja vissza azt, amiről beszélek, tehát az életfáról, az élet virágáról. Azt sosem kérem senkitől, hogy fogadja el azt, amit mondok, leírok. Magam csak azt mondom el, amit átéltem mikor emberré váltam, és amiről tudásom van az emberré válás folyamatának megértéséről. Elhiszem azt, hogy sok minden nem fog ebben a folyamatban tetszeni többeknek, és ellenérzéssel vannak a folyamatban történtek miatt, a sok hazugság elfogadása, a sok beprogramozás miatt, de ebben semmi gond nincs, mivel sok mindent el kell engedni, felül kell emelkedni. Nekem sem tettszett sok minden az elején, ami eddig megtörtént, sőt ami még meg fog történni. Pl : a polgárháború annyira szörnyű lesz, hogy szavakkal nem is tudom leírni, és elhiheted, nagyon nem tetszik nekem a folyamatnak ez a része, de már tudom, hogy nem véletlenül fog megtörténni, és így már el tudom fogadni. Voltam 1 hónapot börtönben, és pont azért, hogy ne sajnáljam azokat akik a börtönben vannak, őröktől kezdve a bebörtönözött férfiakig, mivel maguk voltak azok, akik olyat tettek, árasztottak ki magukból, hogy a visszahatás halállal végződik. Magam pontosan tudom mi lesz velük, és elhiheted nem cserélnék egyikkel sem, ahogy egyik rendőrrel, titkosszolgálatossal sem cserélnék. A magról, és a szerről, az érzelmekről csak információkat tudok átadni, mert ezek olyan fogalmak, amiket át kell élni, és igen nehéz szavakban megfogalmazni, még magyarul is a folyamatot. A páros víz szer az, amivel emberré, illetve asszonnyá lehet válni, és ki lehet lépni a duális világból a belső kapun, a belső gáton keresztül, meg még sok mindenre jó. Sok táltost, vajákost öltek meg régebben ezért a tudásért, vagy valójában ezért robbantottak fel sok várat is a Karapát medencében. E föld, ahol most vagyunk, igen rövid időn belül meg fog szűnni a duális világban, sőt még a naprendszer, és a Tejút rendszer is, és csak azok fogják ezt megélni, akik ismerik a páros víz szert, és így bejut a szikrájuk a magba. Pont az energiák (isten-sátán energiák, vagyis a pozitív-negatív energiák) azok, amik miatt nem lehet a páros víz szert végigvinni jól. Ezeket sem magam találtam ki, és ezekről egyre többen már beszélnek, míg magam ezeket már régóta tudom, s amióta ide írok néhány dolgot mindig erről adok át információkat, mert vannak itt olyanok, akiknek ezek az infók kellenek most, vagy később, még akkor is, ha most ez sokaknak nem tetszik. pl a személynév, az egy kitalált név, senkinek nem ez a valódi neve. Aki személynevet használ, az valójában azért használja, hogy eltakarja a másoknak okozott kárt, hogy ne lehessen őt azonosítani. Minden személy által aláírt szerződés, minden személy által létrehozott pl törvény, stb, az nem hiteles, mivel nem a becsületes, valódi nevét használja. Akármilyen furcsa, de pl Posta Imre bebörtönzése, rádiós lábbilinccsel való ellátása is jogtalan, mivel mind a rendőrségen, mind a bíróságon személyek írták alá az iratokat, vagyis álnevet használtak a valódi nevük helyett. Lassan már elérem azt is, hogy az álnevet használókkal sem fogok beszélni. Személy fogalma, jelentése a nemzetközi, így az országban lévő jogban: kitalált, nem létező, halott, stb. Igen vicces az is, hogy egy kitalált nevű, egy halott nevét, ha valaki felveszi, azt az illetőt a jogban nem is lehetne megbüntetni. Ennyire nem ismerik pl. a bírók, az ügyészek a jogot sem, és ne csodálkozzon senki, ha megkapják "a jutalmat" ezért. Ezek a mondatok is kijelentésnek tűnnek, és sokaknak nem is tetszik, sőt ellenszenvet ébresztenek, pedig csak arról beszélek, ami majd meg fog történni. Remélem így érted, ha már ennyi példát hoztam fel. Sívát nem kell nekem felhoznod, hisz ismerem, sőt még Visnut is. siv fordítva vis, a két ellentétesen forgó pár másként az oroszlán, és a turul, csak erről lehet keveseknek van tudomása.
              - 2022. 08. 05. 14:20
              • S
                Elnézést, de én azzal, ami nem betanult és követő jellegű kiokítás és beleavatkozás bizonyos  emberi tudatokba, nem élek. Úgyhogy Azumi, bármit is takarjon e név, nem kívánok megértést adó magyarázatot kérni, arra, amit más úton megvilágít nekem a saját utam szerint a "vezérelv".

                Mosolyogtató az a lekezelő tanoskodás, amit kéretlenül átnyújtottál. S vélem, sem, mint táltos, sem, mint vajákos, sem, mint bármely állítólagos szer-tartást gyökér elv szerint bemutató személy üldöztetés okán nem kell elszenvedned.
                Ha valaki tényleg semmit sem ért úgy, ahogy azt kell a PI.vel kapcsolatban az én azért nem lehetek, mert én tisztában vagyok a "hasonlat" sánta voltával, a "göthös táltoscsikó" mikéntjével, Máté Imre bácsa szerinti szer-tartások jelentőségével, és még sok gyermekien leírt, s engem butuska , áhítatra vágyó, követőnek tekintő emberke jelöltnek tekintő dologgal, amibe semmiképp sem megyek bele.
                Legyen a te utad a tiéd. S ne pazarold vélt "bölcsességedet", mert olyan, mintha gyöngyöt szórnál a disznó gojoknak, ami nagy szamárság lenne, még akkor is, ha a szimbolumok szerinti értelmezés Jézus szamárháton történő érkezését az alázat megjelenéséhez sorolja. Persze e az is lehet, hogy nem vagy elég bölcs ahhoz, hogy hallgass, amikor nem kellenek szavak. Nem az én dolgom, hogy ezt eldöntsem. Ezért nem szaporítom tovább a szót. S tudod, mit, számodra én "szót sem érdemelek"! Mosoly

                Azt viszont beszéld meg PI-Posta Imrével, hogy ő kívánja e a szakértői szolgáltatásodat, ugyanis , mint tudod, elvi szinten, van szabad akarat még az ő számára is az univerzális törvények szerint. Felteszem a kedve nem lankadt le attól, ahogy mi most a témát érintettük és teszi a dolgát ahogy kell.

                Garuda szellemében, aki a Kerecsen, és aki Táltos érdemed szerint részesülj!

                Úgy legyen!

                SZAZSUAY
                - 2022. 08. 08. 07:00
      • H
        Én aztán nem vagyok vallásos, az qrvaisten!, de elolvasva ezt, csak annyi tudok mondani (gyökérként), hogy: Kyrie eleison!!!<br />Szegény barátom, inkább igyál két felest!<br />Illumináld magad, de ne légy illuminátus!!<br />Aztán aludd ki magad, jó pihenést!
        - 2022. 08. 02. 16:01
      • S
        Osztozom SZAZSUAY és Hesslermarsall véleményein.
        - 2022. 08. 03. 01:04
        • S
          Elférni elfér.
          - 2022. 08. 04. 00:11
          • S
            Én nem bántok senkit ha ő nem bánt.
            - 2022. 08. 04. 00:54
            • S
              Mindezek mellet továbbra is osztozom SZAZSUAY és Hesslermarsall fentebbi véleményein.
              - 2022. 08. 06. 01:57
  • A
    Ahogy nézem lassan rájönnek, hogy te Posta Imre, és a PI kör is valójában egy figyelemelterelő, így nem érdemes veled, sem a PI körrel foglalkozni, hiába irkálsz annyi mindent össze vissza. Elárulom, hogy amit a sajtóban, interneten, meg egyéb helyeken elmondanak, az lényegtelen, és a valóság egészen más. Nem tudod a valóságot semmiféle írásból megismerni. Talán tudod, hogy a részekből nem lehet megismerni az egészet, így hiába nézed a különböző kommunikációs csatornákat, mert azok csak részek, és így nem fogod megtudni a valóságot sem a részekből. A részek ismerete mindig be fog csapni, és hibás következtetéseket fogsz levonni, ahogy a PI kör tagjai is hibás következtetésekre jutnak, ahogy olvasom a hozzászólásokat. Ugyan ez a helyzet amit most államaparátusnak mondanak, mert azok is csak részeket ismernek meg, de sosem az egészet, a valóságot. Magam ezért nem foglalkozom a részekkel, a híradásokkal, stb. Ezt sem magam találtam ki, mert ezt már leírták, és néhányan ezt tudják is. Ezért vicces pl. bárki, aki a részekből próbálja az egészet megtudni, legyen az ezotérista, történész, politikus, vagy nagy megmondó, nép, és emberiségmegmentő, és itt sok nevet lehetne felsorolni. Szóval ti is viccesek vagytok, akár haragszotok rám ez miatt, akár nem haragszotok, és főleg a magyarázataitok, ahogy próbáljátok az eddig megtörtént részekből összerakni a valóságot, de mindig tévedtek. Bocsánat, de ezt el kellett mondanom, mert eddig nem jöttetek rá. Ha rájöttetek volna, akkor már rég abbahagytátok volna a firkálást. Azt meg mindenki tudja, hogy amit kiadott, azt kapja vissza, és vissza is fogja kapni, akár tetszik neki, akár nem. Mindenki megkapja azt a jutalmat, amit megtett, és sokan ezért félnek és nem tőletek, hanem attól, amit megtettek. Ez nem rajtam, vagy rajtatok múlik, hanem azokon, akik megtették a lopást, a hazudozást, stb. Már mondtam, hogy a tolvajok egymást fogják legyilkolni, mert valójában a hatalomért megy a harc a tolvajok között, és ehhez semmi közötök, hiába tetszik ez nektek, vagy nagyon nem tetszik.
    - 2022. 08. 03. 18:04
    • A
      Koszonjuk a felvilagositast , most hogy rajottunk ,hogy igazabol semmit nem ertunk igy kevesbe fajnak a dolgok .<br />Bolcs ember lehetsz es irigylesremelto .<br />Itt mindenki csak jatsza a reaja a vegzet altal kiosztott szerepet . <br />Nincs ezzel semmi baj , csak a neurozis egyik megnyilvanulasa .<br />De mindenbol amit most osszekotyoktam semmit nem ertek , de az nem is fontos .
      - 2022. 08. 03. 18:22
    • Gerry
      Azumi... kis dadogósom. Igazán írhattál volna egy piszkozatot, mielõtt idehánytad a véleményedet. A kritikára illik felkészülni Tudom, tudom - valójában jót akartál de félresikerült. Nem volt meg a gyakorlatod.
      Annyit azért fogadj el tõlem - jószándékom jeléül - legközelebb legyél bátrabb, határozottabb és kegyetlenebb!
      Pl.: "- Imre, Te szerencsétlen, mégis kinek képzeled te magad? Vedd már észre, hogy az a sok minden amit elmondtál az évek alatt a magyar értelmiség tanultabb rétege fel se tudja fogni, tiszta káoszt teremtettél és nem adtál mellé soha - semmiféle mankót. Azt hiszed, hogy ezek a magyarok akik sok évet áldoztak az életükbõl azért, hogy elérjenek egy szellemi szintet, pozíciót és elfogadott valamint megbecsült tagjai legyenek a magyar középosztálynak, azok pont a te zürzavaros, cilinderbõl kihúzott dolgaidra vágynak? Nem - és én sem... A fõnökömre igen, az belevaló fickó arra fel tudok nézni. Most adott fizetésemelést ami ezekben a zavaros idõkben nagyon fontos és fõleg emberi. Nem is kér érte sokat... de este, ha hazamegyek akkor kimosom a számat, a nyelvemet is megsikálom és magamra locsolok egy kis férfias kölnit. miközben Te csinálod a zürzavart. Na ezt akartam mondani neked Posta Imre. Ebben a világban Te egy ki***szott zavaró tényezõ vagy. Remélem ezt már megérted..." - szóval, Azumimóza... így valahogy kellett volna, nem tutyimutyin és körbe-körbe nyögdécslve-dadogva, saját szavaidat ismételve... De tanulj, szerintem még javulhatsz is... ahogy látom néhány szót már megtanultál.

      Végezetül; - Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna! .... Ja, ja, tudom én is... de nekem már mindegy, én már a visszafejlõdö korba léptem.
      Hihihi
      - 2022. 08. 03. 21:10
      • S
        Gerry, ez egy szellemi és pedagógiai telitalálat volt amit írtál.
        Salute!
        - 2022. 08. 03. 23:36
    • S
      Kedves "Mester"! Látásod homályából kitisztuló élessége, csorbult, amikor élét vesztve metsző tekintetettel próbáltál rossz irányt vetni, mint kör-át-al-ló. Önkéntes munkád idejét felemésztette tudományod Káosza, mely a vegyes ismeret halmazából rendszerbe nem foglalhatóan "egyedi". - Finoman fogalmaztam? - Őrizd is meg magadnak! Ne szíts megbizottaid kedvére vitát. Minek? Látod? Látnak. És szórakoznak rajtad. De annyira nem jó, hogy folytasd is.
      - 2022. 08. 04. 00:39
      • S
        Nem várt öröm, nem tudtam hogy virrasztasz kedves SZAZSUAY, hogy finom de határozott nőiségeddel és csillogó elmével helyére tegyél egy tévelygő szónokot.<br />Salute
        - 2022. 08. 04. 00:58
        • S
          Megköszönöm, és nem álszerénykedem. Vannak olyan "motíváltak", akik ki akarják, - mint sejtből a magját - metszeni azt, aki a centruma a körnek.  Ha tágul a kör, megjelennek, ahogy a sajtóban felröppent a hír, miszerint ebben a körben ez a fajta kommunikáció, amit éppen most is folytatunk tiltva vagyon a középpontnak...
          - 2022. 08. 04. 01:15
          • S
            Nincs okod az álszerénységre, az értékeid önmagukért beszélnek. Ja igen, minden értékre rátelepednek mint a por, lassan ellepnek mindent, próbálnak csillogni nem saját fénnyel, de por mivoltjuk mindent csak elnyel és értéket nem hordoz csak felveszi az érték alakját és az első szél lefújja őket porrá, de mindig visszatelepednek és azt hiszik elhitetve magukkal hogy ők képviselik az értéket. Itt amikről mi beszélünk, akik értik is miről beszélnek mindenkoron minden Illuminatinak rizikófaktor volt és lesz, de mégsem tudnak tenni ellene, mert bármit tesznek, belátták, rossz döntés. Ezt is el lehet érni a szimulációban. De ez mindig formálódik mint a ránktelepedő embereknek nevezett por általunk.
            - 2022. 08. 04. 01:32
        • S
          Salute! Ma őrzőként pásztázom a világ legszebb bolygólyát körbefogó masszatudattá szervült szökni kívánkozó lélekidegen parazitáit. A Határzáron kihúny az igyekezetük. Se ki, se be. Magunknak kell helytállni. Nőként emberi bioruciban? Hát tudod... Nem vagyok valami nagy "tekintély"!  <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/csiiiz.gif" alt="Mosoly" />
          - 2022. 08. 04. 01:22
          • S
            De tekintély vagy intelletusoddal, nőiségeddel, határozottságoddal, és azzal a szeretet gyengédségeddel ami a legerősebb erő az összes világegyetemben, ami összetartja a Valamit. Salute kedves SZAZSUAY
            - 2022. 08. 04. 01:36
            • S
              Azt hiszem, Te, Lélekkellátó, olyan tiszta kincsét érzékeled a lényemnek, amit már alig érzékel ebben a világi  "bűnbeesésben", ebben a bolygóméretű hipnotikus őrületben az emberek zöme. Köszönet képpen megyek és megpuszlom a "védelmezőm" homlokát... Tudod, az idegenből megkerültet.
              - 2022. 08. 04. 02:02
              • S
                Igen, mert érzékelem a lelkedet. A "megkerültnek" örülök hogy ismét Nálad létezik.
                - 2022. 08. 04. 02:12
            • S
              Azt hiszem, Te, Lélekkellátó, olyan tiszta kincsét észleled a lényemnek, amit már alig érzékel ebben a világi  "bűnbeesésben", ebben a bolygóméretű hipnotikus őrületben az emberek zöme. Köszönetképpen megyek és megpuszlom a "védelmezőm" homlokát... Tudod, az "idegenből megkerültet,"
              Kedves SzVabodnaJaltaH!

              Szeretem azt a gazdag szókincset, ahogy feltárod és felvállalod a világlátásodat, és képes vagy szinte gyöngéd tanári empátiával elmagyrázni olyan dolgokat, ami sok ember számára nemcsak kényes téma, hanem felfoghatatlan is. A "türelem", mint erény gyakorta megjelenik nálad, ha jóindulattal kérdeznek. Ám olykor könyörtelenül átengeded magad olyan indulatoknak, amit az oktalanokra pazarolsz. Látod! Ilyenkor megfognám a kezed: hagyd! Minek? Szerinted az a mondás, hogy "tanulj tinó ökör lesz belőled" mennyire igaz azokra, akik csak kikezdeni akarnak valakivel, veled? És egyáltalán, mennyi remény van arra, hogy aki csak a kötekedés és az alamuszi hátbatámadás módszerével képes valamiféle kapcsolatra, arra érdemes időt szentelned. Úgy hiszem sokkal hivatottabb vagy más dolgokra.
              Megfogom a kezed és arra gondolok, milyen jó, hogy létezel! Nekem sokat jelent, hogy általad egyre jobban ráébredek önmagam erejére.

              Szeretettel:

              SZAZSUAY
              - 2022. 08. 04. 02:23
              • S
                Még annyit mindenképp le kell írnom hogy az a földi értelemben női fejedelmi tekintély van benned, a lelkedben, ami önmagában az öröm és szeretet forrása azoknak, akik a szereteted ölelésébe kerülnek.
                Egyenes hátú meghajlással
                Salute
                - 2022. 08. 04. 02:52
              • S
                Köszönöm e szeretetteljes sorokat, jólesik ebben a kietlen világban ráébrednem hogy nem csak katona vagyok. Párom tudta olyan elegánsan megoldani azokat a helyzeteket, amiket én már akkor is erővel oldottam meg, hiába ismertem és alkalmaztam az elegáns megoldásokat ebben a szimulációban is, de a legkisebb energiaszintre való törvényben feloldódva ezt választottam, ha valaki nem elegáns én sem vagyok az, ha valaki erővel tör rám, megismeri hogy mi az erő általam, nem cigrázom, és nem vesz el erőt tőlem. Az venne el erőt, ha visszafognám magam. Valaha azt vágta egy bigott hívő a fejemhez, hogy ha kíméletlen vagyok, akkor olyanná válok mint a sátán vagy mi a fene. Ez egy tipikus cspdája a keresztényeknek, stbinek. A válaszom az volt hogy tudtommal a sátán vagy mi a fene marhaság mindenkivel kegyetlen volt, senkit sem tudott szeretni. Én csak azokkal vagyok kemény, akik aljasok. És végtelen energia van a lelkemben, sokszor még Kintre is küldök, nem Kintről kérek erőt. Van olyan is, de ritkán. Köszönöm gyengédséged, büszkén viselem mint egy olyan jelet, amire mindenki büszke lehet ha megkapja tőled. De a férfi a védelmező, a nő a megtartó, összetartó, és én ebben éltem élek lélekként, emberként egyaránt és ez sohasem fog változni, sem időben sem időn kívül is.
                Nagyon sok szeretettel:
                SzVabodnaJaltaH
                - 2022. 08. 04. 02:48
                • S
                  Jó éjt "katona"! Ahogy én,  te is, éberen is álmodjuk azt, ami másnak a valóság.<br /><br />Salute!
                  - 2022. 08. 04. 02:54
                  • S
                    Jó éjt "körhintás lány", a Te szavaiddal élve, igen, éberen is álmodjuk azt, ami másnak a valóság.
                    Salute
                    - 2022. 08. 04. 02:58
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)50 %
Nagyon jó (2)33,3 %
Jó (1)16,7 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %