Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Belföldi hírek


magyarhir.gif (5 KB)

Magyarországi vagy Magyarországgal kapcsolatos információk

Módosítva 2023.11.17

Börtönreform

Börtönreform „elzárt” kreditekkel – Csak tippelni lehet, mi a jogalkotó szándéka
Ideális esetben megfelelhet az európai gyakorlatnak is a most kihirdetett változtatás a bv-intézményekben, de a szakértő csak tippel, mi lehet a valódi szándék.
Forrás: https://infostart.hu/belfold/2023/05/...onok-elott Börtönreform, igazságügyi törvénymódosítások - vita(audió) https://infostart.hu/audio/31994/3199...994D7A.mp3
Elindul idehaza is a Kínai típusú kredit rendszer, börtönökben kezdik meg a tesztüzemet!? -

A terror újabb áldozata: robbantás, Esztergom, Juhász László (a facéról eltávolítva)

Mivel tegnap ígértem hogy közzéteszem az Esztergomi történtek "elmebetegének" a történetét ,ahogyan Ő kérte ha "valami"érné.... Sajnos jól érezte,a hatalom eltörölte a szokásos arroganciájával.Most mindenki képet kaphat a valós háttérről is, nem kell már csak a rezsim hazug médiájára hagyatkozni .Lesz még több anyag is...ha csak nem zavarja annyira az erő sötét oldalát az hogy nem marad "szótlan" a halálba küldött ember!

A NER nagy kósertitka: adófizetők milliárdjait égeti el egy állami cég – senki nem ad rá magyarázatot, miért

Csóti Rebeka Jött egy cég, amely a 2010-es években meg akarta hódítani a világ kóserpiacát. A kisvárdai projektből azonban hatalmas bukás lett, épp csak arra nincs magyarázat, hogy a tavaly több mint 700 milliós veszteséget miért pont az adófizetők állják. Az ügyben az érintettek hallgatnak, de hallgat a korábban szorgoskodó Seszták Miklós, ahogy Nagy Mártonék is. Ez az Agro Rehab-sztori.

Schiffer András szerint Magyarországnak fel kéne függesztenie a befizetéseit az EU-nak

Schiffer András szerint Magyarországnak fel kéne függesztenie a befizetéseit az EU-nak 2023.08.01. Az LMP egykori elnöke egy interjúban arról beszélt, hogy a közösségnek nincs jogalapja arra, hogy elzárja a pénzcsapokat. A most is zajló megalázó huzavona előtt, Orbán Viktor szavazatával az Európai Tanács elfogadta a jogállamisági mechanizmus rendeletet. A rendelet egyértelműen fogalmaz: azoknál a problémáknál alkalmazható az eljárás, amik közvetlenül érintik, illetve veszélyeztetik az Unió pénzügyi érdekeit. Az, hogy az Országos Bírói Tanács egy mandátuma megújítható-e, vagy sem, vagy hogy kik az alapítványi egyetemek kuratóriumainak tagjai, az nyilvánvalóan nem tartozik ebbe a kategóriába − mondta el Schiffer András a Mandiner nyomtatott kiadásának adott interjújában, amelyt az ATV szemlézett. Kérdezem: az, hogy az egyes egyetemeket fenntartó közérdekű alapítványok kuratóriumaiba beül Varga Judit vagy Szijjártó Péter, milyen összefüggésben van az Unió pénzügyi érdekeivel, pláne annak tükrében, hogy az át nem alakított intézmények esetében továbbra is például Varga Mihály és Csák János miniszterek gyakorolják a fenntartói jogokat? S ha Szijjártó helyet mondjuk Deák Dániel ül be a kuratóriumba, majd függetlenebb lesz az alapítvány? Ezek marhaságok! Az Európai Bizottság nem lehet magától ennyire hülye − fogalmazott. Schiffer az interjúban azt a következtetést vonja le: Brüsszelnek nem az az érdeke, hogy bármilyen, uniós hatáskört érintő, potenciálisan közös pénzügyi érdeket sértő jogállamisági problémát megoldjon Magyarországon. Tavaly óta a játék arra megy ki, hogy térdre kényszerítsenek minden szuverenista politikával kísérletező kormányt. Itt a kivéreztetésről van szó − mondta. Véleménye szerint ha egy meghatározott határidőig nem jönnek meg a források, fel kellene függeszteni a befizetéseket. Ehhez azt is hozzátette, hogy felzárkózó országként bátran zárójelbe tehetnénk a tiltott állami támogatásokra vonatkozó uniós regulákat, illetve „tessék államosítani a MÁV Cargót, s keresztfinanszírozni az egyébként düledező vasúttársaságot, illetve a helyi magyar vállalkozókat előnyben részesítő módon módosítani a közbeszerzési törvényt”. Arra a közbevetésre, hogy erre van-e jogi lehetőség, Schiffer kifejtette, hogy „nincs, ahogy arra sincs, amit az EB művel”. Arról szól az egész, hogy a mi szívatásunkkal a szuverenista politikával kísérletezők kedvét előzetesen elvegyék − mondta.

Soltész Miklós Szamariában: "Nekünk, magyaroknak a zsidók az idősebb testvéreink"

Ja-ja, a thóra szerint az idősebb testvér megöli a fiatalabbat, ez a Káin és Ábel történet! Ha "solt-ész" erre utalni volt szándékkal, akkor eszes, ha nem, akkor most legalább szerepcserélni kellene - az ismerősöm szerint. Még szerencse, hogy itt újizraelben nincs gond az ésszel, mert itt akkora barmok a népek...hogy az univerzum röhög már ezen a hazaáruló féregnyúlvány hordán - az ismerősöm szerint. Persze én ebből egy kukkot sem értek.

The Times of Israel: Magyarország első uniós országként Jeruzsálembe költözteti az izraeli nagykövetséget

Közben Telavivban azt transzparencioálják, hogyaszongya: Nem leszünk Magyarország! Már elmosták a két határt. Magyarország Zrt Black Rock képviseletét Jeruzsálembe helyezi, ahol II. András az örökös kijár, persze demokratikusan és altokmányosan, Habsbourg dualista Fugger módra. Közben Kína békatervét is egyedüliként a magyar-izraelita cionista zrt támogatya...de nekem ez így nagyon is tetszik.

Jönnek a „nemzeti tüzépek”, Lázár János vezényelheti ezt is

Nemzeti patikák, nemzeti kupleráj, nemzeti fegyvercsempészet, nemzeti szervkereskedelem, nemzeti cionizmus...az ismerősöm szerint. Ő azt mondja, hogy hűbérúri rendszert valósítanak meg, Habsbourg módra, ahol minden vagyon a Szent Kornáé, az pedig a cionista összeesküvőké. Szerinte ez így altokmányos és demokratikus. Nem értek hozzá, szerintem a naplónál is világosabb, hogy nemzeti szocializmus épül, nemzeti szocialisták nélkül, de lehet nem tévedek.

Pánikreakció Szlovákiában: 40 ezer férfi nyilatkozott hivatalosan, hogy nem fog fegyvert, ha háború lesz

Ez az "álhír" maga is mozgósít. Úgy tűnik az itthoni "férfiak" még eddig sem jutottak el agyilag, de nem baj, a cionista cég ormánya behelyettesíti fress cahalos izraelitával a "magyarokat" és meglesz a létszám is...persze attól még mennek a darálóba a nyeglék, elhajlók, lógósok...mert ez is a pogróm része - az ismerősöm szerint. Ő szólt időben és én továbbítottam az üzenését. Hamarosan már nem lesz kinek. Remélem már most sincs.

Az EP jelentéstevője szerint a magyar titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak

Szivárogtathatnak..., de minek? Ki nem látja még a Matr-Jóskát, a cionista össze-esküvődést úgy az EU, NATO, ENSZ, WHO...tekintetében? Rotschild, Soros....te ez az egész egy igen nem demokatikus és messze nem altokmáányos, de még igencsak megérdőjelezhetetlen állammafia-rendszer-szinű átqúrás, az ismerősöm szerint! Mióta mondom, hogy Moszkva osztja MOL részvényeket és le van dossziézva a teljes "magyar" vezérkar..., ajvé-córesz szinten? Kovács Béla? Jóbik? A többi moszados? Olvasom: Ukrán hírszerzés: a Gazprom katonai magáncéget hoz létre A Wagner-csoport modelljét követnék. Az ukrán védelmi minisztérium arról ír, hogy a Gazprom orosz állami energetikai társaság katonai magáncéget hoz létre – ezt az ukrán hírszerzési igazgatóság jelentette be Mihail Misusztyin orosz miniszterelnök rendeletére hivatkozva. Link

Tízezer katona, köztük sok száz magyar esett el Zaporozsjénál

Gondoltam, hozok már egy kis "pozitív híreket" is, csak érthetőbb így miért szereltetnek le annyi kotonát, főtisztalendőt itt is...és mennyire nem is vagyunk benne semmilyen háborúban. A leszereltetett tisztek egyik része mehet a Wágnerbe zenét tanulni, gyakorolni...immár szabadon. Semmi gond ezzel. Meglássátok! Vagy nem, de ez legalább biztos.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése