Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Külföldi hírek


kulfoldihir.gif (5 KB)Ami jelenleg történik vagy történhet a világban, esetleg már meg is történt.

Módosítva 2020.05.25

Az amerikai szenátus Külkapcsolatok Tanácsa csendben jóváhagyta Izreal állam megsegítését 38 milliárd összeggel a történelmi gazdasági visszaesés közepette

A Szenátus Külkapcsolati Bizottsága tegnap csendben, majdhogynem titokban elfogadott egy törvényjavaslatot, amely legalább 38 milliárd dollárt biztosít Izraelnek a következő tíz évben, annak ellenére, hogy a koronavírus az Egyesült Államok gazdaságát folyamatosan pusztítja. A törvényjavaslat - S.3176 - a teljes szenátus elé kerül. Amennyiben a szenátus is elfogadja ezt a törvényjavaslatot - amelyet korábban a képviselőház is elfogadott -, akkor az az elnök aláírásával hatályba lép. A törvényjavaslatot a bizottság két szokatlan körülmény között, szinte a közvélemény tudomása, felvilágosítása nélkül fogadta el.

Putyin visszaemeli Sztálint – rejtélyek a terrort kutató történészek körül

Mindenki nem eshet ki a kórház nyócadik emeletéről! Lássuk be, míg Sztálin volt, nem voltak drakonidákok és reptiliánkákok, csak zsidók a kóhnmányban. Azért így utólag, nem is biztos, hogy, hogy semmi nem is biztos. Az irány jó! Lesz ebből még Nimród második eljövetele! De Jézust sem nagyon csimpázta az öreg. Na mindegy, valahogy csak összeollózák, hisz a szarmata már csak ilyen. Putyin Oroszországában pedofil vádakkal jutnak rács mögé a sztálini terrort kutató történészek. Az iskolák tananyagából mára nagyrészt kikerültek a rémtettek és a napokban a védelmi miniszterhelyettes kérdezte meg teátrálisan: „Miért is kellene szégyenkeznünk Sztálin miatt?” Káncz Csaba jegyzete.

Az angol államcsőd előszele – kiszivárgott a bizalmas irat

Mert "kiszivár...ó májn Gott", megabrexit, mega angolszász missszió, mega Bözsi! Maciék átveszik szépen és nem is annyira csődben. A bizalmas pénzügyminisztériumi jelentés kiemeli, hogy az Egyesült Királyság az államadóssággal kapcsolatos válsággal szembesülhet, ha a gazdaság hamarosan nem tér magához. London a kemény Brexit felé sodródik, márpedig minél nagyobb az ellentét Észak-Írország és a londoni kormányzat között, annál valószínűbb egy ír egyesülés bekövetkezte. Káncz Csaba jegyzete.

Szaúd-Arábia megháromszorozza az áfát és felfüggeszti az állampolgári támogatásokat

Figyeljetek a részletekre. Hogy áll a jemeni háború? Akkor ütött a koronavírus-járvány, illetve az olajár esése Szaúd-Arábia gazdaságán, hogy a királyság július 1-étől háromszorosára emeli az áfát — írta meg a BBC. A rijadi kormány bejelentette, hogy felfüggesztik az állampolgársági jogon járó megélhetési támogatásokat is. Szaúd-Arábia bevételei folyamatosan esnek, mivel a világjárvány a globális energiaárakra is komoly hatást gyakorolt.

Kizárólag Németországot terheli a felelősség a háborúért és a holokausztért - mondta a német külügyminiszter

Tudtam! Mindig is éreztem! Igaz én a szabadkőműves-illumináti-háttérhatalmi cionista összeesküvőkre gyanakodtam, vatikáni szósszal, de hát ha a "németek" akkor azok! Most mi lesz? Befejezik végre, amit félbehagytak? Minden felelősség Németországot terheli a II. világháborúért és a holokausztért. Aki ezt kétségbe vonja és más népeket is bűnösnek tart, az az áldozatok emlékét sérti meg - írta a Spiegelben a német külügyminiszter a II. világháború végének 75. évfordulója alkalmából. Heiko Maas és a müncheni legújabbkori történelem intézetének vezetője, Andreas Wirsching közös írása a történelmi szembenézés újabb szintjét jelenti.

Trump: Ez rosszabb, mint Pearl Harbor vagy a World Trade Center

Mindkét említett esetet a szabadkőműves cionista hórukkok hozták össze. Egyikben feláldoztak pár saját katonát (tudták, hogy a "japók" jönnek...és aztán átvették Ázsiát, a másik meg teljesen igazoltan szolgálati moszados munka és eredménye nem csak a Közel-Kelet legyalulása, de lásd az "Iszlám Állam" létrehozása is, ami ellen most is küzdhetnek. Ha Béláim, ha ez "rosszabb", akkor az azt jelenti, hogy a globális hadszíntéren az ütközet delelőhöz ért. Jalta II. Világbéka, már csak le köll nyelni!

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése