Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Külföldi hírek


kulfoldihir.gif (5 KB)Ami jelenleg történik vagy történhet a világban, esetleg már meg is történt.

Módosítva 2022.04.10

A szlovák házelnök attól tart, hogy Orbán Viktor és Putyin feldarabolja az országát

Mi ez a kontejó elftársak! Mindenki megbolondult, csak én igen? Nyugi Kollár (Gallér), egyetlen magyar sem vásárol ott földet, de nem kizárt, hogy a cicionistáké már most is Szlovákija és csak Csehszlovákiának lesz értelme, ahogy azt az ismerősöm állítja. Boris Kollár, a szlovák parlament elnöke szerint elképzelhető, hogy Vlagyimir Putyin segítségével Orbán Viktor átrajzolja Szlovákia határait.

Drámaian megrendült Amerika befolyása a Közel-Keleten

Az Ábrahám Terv és a Selyemút kereszteződése a Dávid csillogásban. Megvizsgáljuk Washington egyre zavarosabb viszonyát térségbeli, hagyományos szövetségeseivel. Márciusban a szaúdi és a katari vezetés kritizálta a Nyugatot, amiért minden figyelmét az orosz-ukrán háborúnak szenteli, miközben a közel-keleti válságokat félvállról veszi.

Nagy Izraelt csinálna Ukrajnából Volodimir Zelenszkij

Most miért kell azonnal összeesküvésekre gondolni? Hogy lehet "náci" a zukrán ultra, ha a közben zsidók? Kazária? Kérdezze már meg valaki a szakértőket, hogy erre mi a hivatalos per-verzió! Katonák a „mozikban, szupermarketekben és fegyveres emberek” – ez Ukrajna jövője – mondta Zelenszkij újságíróknak a Haaretz izraeli lap értesülése szerint.

Zsidó összeesküvés Kijevben is?

Csehszlovák Kém | 2014. február 25. - 10:30 Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán forradalomról! Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán forradalomról! Túltolta a propagandát a Schwarzenberg-szimpatizáns szakértő. Nincs mókásabb a konteó-elméleteknél! Ha azt hiszed, hogy a Szíriusz bolygóról származó Tudás Népe örökös küzdelme a legjobb tartalom e műfajban, tévedsz. Az ukrán belpolitikai események kapcsán is olyan szép történetek születnek, hogy Bogár László vagy Szaniszló Ferenc legyen a talpán, aki ezt követni tudja! Most megtudhatod, hogy még a Majdan mögött is külföldi katonai táborokban kiképezett, ukrajnai zsidók állnak!

Az ukrajnai háború vethet véget a globalizációnak

Ejnye no, micsoda szakértők. Mondtam már, hogy a "kovid" kinyírja a kapitalizmust és akkor tessék. Kovid volt a törzsgyakorlat, most pedig a hadgyakorolás. Szavazz a békére, egyél kovidot! „Harminc dicső év után véget érhet a globalizáció” az ukrajnai háború miatt is – véli az Osztrák Gazdaságkutató Intézet elnöke, Gabriel Felbermayr, aki az Augsburger Allgemeine című lapnak adott interjút erről. Az interjúból a hamburgi Der Spiegel című hetilap idézett.

Petrodollár helyett petrorúbel! Yüan a ráadás!

Bumeránghatás: az oroszokra kirótt szankciók az amerikai dollárt csaphatják agyon Az Oroszországgal szembeni szankciók bumerángként hatnak az amerikai dollárra, az ukrajnai háború és az arra adott gazdasági válaszok pedig alapjaiban változtathatják meg a globális gazdasági és geopolitikai rendet – írja az Asian Times, amely elemzésében rávilágít a meglévő pénzügyi rendszer logikájában keletkezett repedésekre.

Izrael titkos terve egy "második Izrael" létrehozására Ukrajnában?

Módosítanék a címen, mert kimaradt egy "is" a fejezetből. Itt már az van, de csak az én doxazmáimban. Nyugi, mindenki doxazmás, aki lát és hall, no meg gondolkodik. Ez az új divat, bár nekem ettől még nem tetszik. A Times of Israel, egy független izraeli újság, amely munkatársai között a Ha'aretz izraeli napilap több korábbi riporterét is számon tartja, 2014. március 16-án egy izgalmas, de nagyrészt figyelmen kívül hagyott történetet közölt Jeruzsálem és az ukrajnai Zsitomir címmel, amelyet az orosz és ukrán haditudósítók, Hirsh Ostropoler és I. Z. Grosser-Spass írtak, egy titkos, az izraeli kormánynak átadott jelentésre hivatkozva.

Putyin beteg – állítja a férfi, aki 30 éve testbeszédre tanította

Ez a sok szagértő, miket nem mond! Nehezen érthetik, hogy a világ "beteg" és erre most Putyin lesz a gyógyszer. Persze nem ő személyesen, hanem az irányvonal. Lassan egyedüli "szakértőnek" kezdem magam érezni a sok dilinyós közt. Allan Pease testbeszédszakértő elárulta, hogy ő tanította meg a trükkökre Vlagyimir Putyint, és szerinte az orosz elnök betegséggel küzd.

A "Der Spiegel" és az Anti-Spiegel

A "Der Spiegel" nagyjából 70 éve, folyamatosan informálja vagy éppen manipulálja többmilliós, német nyelterületen élõ olvasóit, jelenleg már "online"-ban is. Rövid idõvel ezelõtt megalakult egy másik weboldal is, amelyik - figyelve a Der Spieger (A tükör) által terjesztett információkat, görbe-tükröt tart a politikai elitet kiszolgáló médiahatalom elé, esetleg olyan témákat terít ami a Spiegel egyszerüen elhallgat...

18 hónappal a pandémia előtt koronavírus fejlesztésére kértek támogatást tudósok

Ne egyetek Betmant! Denver-i szabadkő...ncs köze? 18 hónappal a világjárvány előtt a kínai Vuhanban dolgozó tudósok javaslatot nyújtottak be arra vonatkozóan, hogy olyan továbbfejlesztett, levegőben terjedő koronavírussal fertőzzenek meg denevéreket, amelyek egyébként emberekre is átterjedhetnek, derült ki egy 2018-ban benyújtott támogatási kérelemből.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése