Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Tanácsadás


tanacsadas.gif (5 KB)- Elsõ tanács: Gondolkodj kreatívan!

Módosítva 2022.05.23

Bill Gates és neje röhögve figyelmeztet a "második hullámra"

Nem is álcázzák már magukat. Minek, hisz a zöm teljesen agybaxott nyomorék. Semmilyen epidémia, pándémia nincs és nem is volt. Valami szart szórnak szét itt-ott (pl. most német és osztrák húsüzemekben, amely indokolja a kóser vágóhídról szállítást "Magyarországról"...és már a szkeptikus "argentin elnök" is "megbetegedett"...annyira kibaxottul nem vicces! https://www.youtube.com/watch?v=VHO34...HO34N4hTvE

Álmodtam egy furcsát...

Most jött és nem baj, ha tudtok róla, persze ez sem biztos..., de valahogy sejlik, hogy... Leírhatnám Jericho történetben, de nincs kedvem, zavaros és hosszú, nehéz átültetni kitalált történetbe. De így is csak fikció, álom... Így szól: "És akkor itt szeretném bejelenteni - ha még nem vetted volna észre - a háború már átlépte az ország határait! Az orosz haderő nem fogja... Tudnotok kell, hogy innentől már nem fontosak az ukrán-orosz háború hírei!

Üdv Imre

Miért vagy hadilábon Jézus Krisztussal? Miért hiszed zsidó kitalàciónak?  Ha zsidó kitaláció lenne akkor miért gyűlölik a Sátán zsinagógában ? Miért találnànak ki sajàt közösségük leoltásàra ők, egy személyt aki kimondja róluk, hogy gazemberek és kemény szívüek  a többségük különösen elitjük? 

A szotyi

Szotyizz Te Szerencsés Szavazó! Ahogy a múltkor bepötyögtem kedvenc mesefigurám történetét, eszembe jutott pár másik, amit szintén mesefigurák meséltek. Csak mert mint a puzzle-ban, itt is látni valami fajta összefüggést, persze szigorúan mese alapon. Ezért felhívtam Hófehérkét, akinek még a nagyanyja regélte a következő mesét. Megbeszéltem vele egy kávézást a Körúton. Egyedül jött, rá is kérdeztem: hát a törpéket hol hagytad? De a kérdést be sem tudtam fejezni, beront a kávézóba egy talpig becsületes, kultúrált közteres. Melyik köcsög hagyta a tilosban a fehér kisbuszt, tele kibaszott nyugdíjas nyomorékkal? Már alig élnek a 40 fokban. Hófehér mivel szőke, rávágta: ó ezek bírják! Majd megkérdeztem a közterest: iszol egy kávét, fizetem? Capuccinót kérek, felelte! És mi lesz a kocsival, meg a törpékkel, kérdeztem? Csak nem hagyom ki az ingyen kávét! Ezek úgy is csak szavazók, lesz helyettük másik.

Sátán szócsövei (Albert Pike és a megjövendölt 3. világháború)

Befrissítettem az alábbi ajánlással: Üdv Imre Úr. Röviden tömören.Nevem ... .Face-on megtalálható vagyok. Lakhelyem a kerek erdő közepe. ... Egy ideje már nézem a küzdelmet,mert ez az,de nem vagyok fórum aktív,sehol sem.Nehezen találom a szavakat,mert nem író vagyok hanem beszélő, talán ezért.Egy régi írás amin akkor behánytam,de szerintem célszerű elő venni mert most láthatjuk teljes pompájában és áldott munkájának eredményét,de a java az tudjuk még csak most jön.Az én főnököm Jézus tehát a keresésem ennek fényében vizsgálandó.ITT ezekkel az infókkal ami:történelem ,működésünk szélsőséges helyzetben, igazság felismerés, biorobot programozás bla-bla-bla, még nem találkoztam.Mivel itt bármennyire is nem szeretnéd Te vagy a GURU,ezért ha tudsz rá időt fordítani görgess végig a face-on és ha úgy gondolod hogy hajrá,akkor kiadom akár a legelső tudatos megtapasztalásomtól kezdve.Az első az az hogy ha nem szarok ki ,akkor beszarok ,de erre nem emlékszem. Még sehova sem írtam ilyen hülyeségeket de itt úgy érzem emberek vannak,nem homo sapiensek. o7 (Ez szimulátor harcban a tisztelgés jele) Ja és a cikk ami olyan mint a jó bor. [url]http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5115 [/url]

Orbán: Nem akarunk kevertfajúvá válni!

Ajvé és córesz, azért az ismerősöm szerint akkor is érdemes megnézni mit hazudik, ha a psziciáter és a parajnás ügyészség nem mond rá semmit, de hát ez itt kérem nyílt öngyűlölet, érdekes egy skizofenomenon. Nyugi van az a háború elkerülhetetlen és a tisztogatás nagyon is szükségszerű. A "kevertfajúsággal" meg majd csak kezd valamit a rasszizmus és extremizmus-elleni hivatal, vagyis a GESTAPO. Orbán Viktor: A háborúk és veszélyek évtizedét éljük

„Eladhatta a kórház a kisfiamat” – Azt mondták Margitnak, meghalt az ikerbaba

Ebben nem az a hír, hogy gyeremeket (felnőttet, bármit) rabolnak, mert ezt már régtől teszik, hanem az, hogy mernek erről írni? Ja, hogy mogyoróország ebben is jeleskedik? Majd a genetika megoldja. Kivéve a darált hús témát. Vérplazma mi? Adenocrom? Háborús gyerek - és szervkereskedelem? Jó biznisz, ami persze nem igaz, csak csúnya, buta összeesküvés-elmélet. BátorNyilas? Hm?

Nyolc évvel megúszhatja Posta Imre az állam- és életellenes bűncselekményeket

Nos a sakálok vinnyognak. Érdekes, egyik "média" sem lett kicsit sem érdeklődőbb, mint a cionista hálózatba van bekötve, de maga a tény, hogy a Budaházy per másodfokával egy napon, 3 év "nemnyomozás" után ennyi baadarságot összelapátoltak, arról beszél, hogy a "goyállamiság" igen toppon van. Polt Peti megnyeri a Lottó 5-öst és Mészáros mit tud még megvenni, melyik "vármegyében", alkotmányosan, demokratikusan...- az ismerősöm szerint. Szerinte egyébként alantasabb férgek, mitn az "újságírók" nincsenek, tán a politikusokat kivéve, bár ebben is vitába szálnék azért. A "megúszhatja" igen beszédes szóhasználat. Cunami is várható a török mesterséges földrengés után. Á, még szerencse, hogy a Black Rocknak van saját ügyészsége, bírósága, így nyugodt lehet a "pógár", teljes biztonságban van. Vagy nem. Kérdés az, ők mennyivel úszhatnak meg és mit.

Párbeszédet a járványkezelésről!

VALÓDI PÁRBESZÉDET A JÁRVÁNYKEZELÉSRŐL! 2020-21, de talán a következő évek, évtizedek legfontosabb kérdése, hogy mennyiben voltak hatékonyak, indokoltak és helyesek a járványra adott válaszok. Egy betegség is lehet veszélyes, azonban egy félrekezelt járvány a teljes társadalom számára okozhat alapvető és sok esetben visszafordíthatatlan károkat.

Lavrov: "etnikai irányultságú" biológiai fegyver gyártása Ukrajnában ...

Egy kis összeesküvés-elmélet, csak nektek, csak most...meg a kényszerzubbony... Szergej Lavrov hivatalos magyarázatot sürget az Egyesült Államoktól A szóvivő emellett újabb nyilatkozatot tett a Moszkva szerint amerikai finanszírozású ukrajnai biológiai laboratóriumokról. Azt állította: az orosz fegyveres erők bizonyítékot találtak arra, hogy

Tanulmány: Olaszország és Magyarország a legjobb hely Európában a zsidók számára

Eh, micsoda meglepetés, bár valamiért sejthető volt, hogy nem Magadaszkár és nem Izrael a legjobb hely nekik, bár belegondolva a valóban magyarok is inkább elhúznának innen látva a hazaárulást és a betelepítés tényét. De jó, hogy az "állam" pont ilyen hazaárulók tömegét képzi le a közhiedelem szerint. Persze szerintem cuki hazafiak, de mit mond erre a Btk? Közössegg elleni uszkulás? Menachem Margolin rabbi, a szövetség elnöke beszédet mond az Európai Zsidó Szövetség (EJA) éves konferenciáján a budapesti Egy friss tanulmány eredményei szerint Európában Olaszországban, Magyarországon és az Egyesült Királyságban a legjobb a zsidók helyzete.

Orbán Viktor: A békeidőre jellemző 8 órás munkának vége

Ajaj, mikor lesz a sorozás? Még kiderül, hogy a vezetés teljesen inkompetens...titkosszolgálait csere, minisztercsere...és végül lerohanják Kárpátalját a CAHAL vezényletével. Nekem tetszik a terv. Mi van idióták, még mindig én vagyok a "bolond? Kulcs spirituális értelmezése is csak kibontakozik szimbolikusan. A kormányfő szerint haladéktalanul meg kell erősíteni az ország haderőképességét, ehhez pedig megfeszített munkára lesz szükség a katonai vezetőktől és a katonáktól is.

Bayer Zsolt: Talán megérett a világ a pusztulásra 2022. augusztus 15.

Zsótika, hol a retkes gengszter genyában voltál eddig bammeg? - ahogy az ismerősömet izézem rád nézve? Igen, nem talán, egészen biztosan és sokat tettetek érte, hogy így legyen. Nincs hová bújni a hírek elől. Nincs hová bújni a világ elől. Nincs hová bújni önmagunk elől. Nincs hová bújni illúzióveszté­seink, kijózanodásaink elől. Csak egy nap, találomra: 43 ezer orosz katona esett el Ukrajnában. 17 ezer ukrán menekült egyetlen nap alatt. A brit hírszerzés szerint meggyengítették az oroszok pozícióit az ukránok támadásai a Dnyeper hídjai ellen.

„Németh Frigyes vagyok, a cserháti terrorista” – Riport a Kárpát-medence utolsó vademberéről

Ott vettek célba lézer-frézerrel (vagy mivel) múlt év augusztusában. A "túlélés picológiájáról beszéltem Tengu meghívására. Fura elképzeléseim vannak, de nem kevésbé, mint Frigyesnek. Szép riport. Sokak menekülnének már, de nem tudnak. Érik a dió. Nem gondolom, hogy a véletlen műve ez a riport. Egy véletlennek köszönhetően megismertem a Kárpát-medence utolsó vademberét, akivel heteken át rögzítettem beszélgetéseimet. Ezekből az ülésekből készült ez a riport, amelyben a modern kori vízözönről, a nagy blackoutról és az arra való felkészülésről, a bárkaépítésről értekezik a magyar prepperszakma veteránja, a Hegyek őrzője. Azaz: minden, amit tudni akartál a világvégéről, csak nem merted megkérdezni.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése